El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 4 Ανθρώπινη Φύση

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

166_cemu_verime_prirozenost_cloveka_bible.jpg

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 4 Ανθρώπινη Φύση

Added: 07.10.2010
Απόψεις: 141135x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

7o Human Nature

Ένας άντρας και η γυναίκα δημιουργήθηκαν κατά την εικόνα του, η ατομικότητα του Θεού, και είναι εξοπλισμένα με την ικανότητα να σκέφτονται και να δρουν ελεύθερα. Παρόλο που δημιουργήθηκαν ως ελεύθερα όντα, εξαρτώνται από το Θεό ζει και αναπνέει και όλα τα άλλα. Κάθε άνθρωπος είναι μια αδιαίρετη ενότητα του σώματος, την πνευματική και ψυχολογικές συνέπειες.

Όταν τα πρώτα τους γονείς μας παρακούσει τον Θεό, αρνήθηκαν την εξάρτησή τους από πάνω του, και έτσι έχασε ψηλά τη θέση του σύμφωνα με τον κανόνα του Θεού. Εικόνα του Θεού μέσα τους έσπασε και έγινε το θήραμα του θανάτου. απογόνους τους κληρονομούν τα νεκρά φύση των συνεπειών του, γεννιούνται με αδυναμίες και τάσεις στο κακό. Αλλά ο Θεός εν Χριστώ συμφιλιωθεί τον κόσμο στον εαυτό του και με επαναφέρει το Πνεύμα Του στον θάνατο εικόνα των ανθρώπων που κάνουν το επιτίμιο της τσάι τους. Φτιαγμένο για τη δόξα του Θεού καλούνται να αγαπάμε τον Θεό, την αγάπη μεταξύ τους και τη φροντίδα για το περιβάλλον τους.

Γένεση 1,26-28, 2,7 - Τότε ο Θεός είπε, ας κάνουν τον άνθρωπο στην εικόνα μας, μετά την ομοιότητά μας! Ας τους αφήσουμε να έχουν κυριαρχία πάνω στα ψάρια της θάλασσας, τα πουλιά, τα βοοειδή, όλης της γης και πάνω από κάθε σέρνεται σέρνεται κατά μήκος του εδάφους. «Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ 'εικόνα Του, την εικόνα του Θεού τον δημιούργησε: αρσενικό και θηλυκό τους δημιούργησε Και ο Θεός τους ευλόγησε ο Θεός τους είπε:.." Να είστε καρποφόροι και να πολλαπλασιάζονται, και γεμίστε τη γη, υποτάξει το και να έχουν κυριαρχία πάνω τα ψάρια της θάλασσας, τα πουλιά, και πάνω από κάθε ζώο σέρνεται κατά μήκος του εδάφους. "Τότε ο Κύριος ο Θεός τον άνθρωπο σχηματίζεται σκόνη από το έδαφος και φύσηξε στα ρουθούνια του την πνοή της ζωής. Έτσι, ο άνθρωπος έγινε ζωντανό ον.

Ψαλμός 8,4-8 - Όταν βλέπω τους ουρανούς σου, το έργο σου δάχτυλα, το φεγγάρι και τα αστέρια, εκεί gonna που - τι είναι ένα πρόσωπο, θα ήθελα να σας ζητήσω να τον θυμούνται ως έναν άνθρωπο, που εσύ του αυτόν; Λίγο πιο κάτω από το Θεό, που το δημιούργησε, δόξα και τιμή να τον έστεψε πάνω από τα έργα των χεριών σας, έπρεπε η κυβέρνηση εμπιστεύτηκε στα πόδια του, ό, τι έγραψε. Πρόβατα και γίδια, όλα τα ζώα και σε κάθε κτήνος του πεδίου.

Πράξεις 17,24-28 - ο Θεός που δημιούργησε τον κόσμο και τα πάντα σε αυτό είναι ο Κύριος του ουρανού και της γης. Να μην ζουν σε ναούς γίνονται με τα χέρια ή μήπως εξυπηρετούν με ανθρώπινα χέρια, όπως και αν χρειαστείς κάτι, αφού ο ίδιος δίνει σε όλους ζωή και πνοή και τα πάντα. Από τη μία ο άνθρωπος έκανε όλους τους ανθρώπους να ζουν σε όλη την επιφάνεια της γης. Οι οριοθετημένες τις προαναφερόμενες περιόδους και τα όρια της ζωής τους να αναζητούν τον Θεό, αν ίσως θα ήταν σε θέση να αγγίξουν και να τον βρω - αν και δεν απέχει πολύ από κανέναν από μας.

Πρώτη Sin Γένεσις 3 - Ο πιο έξυπνος όλων των ζώων στον τομέα ο Κύριος ο Θεός είχε κάνει. Η γυναίκα είπε: «Πράγματι ο Θεός έχει απαγορεύσει να φάνε από κάθε δέντρο στον κήπο;" Οπωροφόρα δέντρα στον κήπο μπορούμε να φάμε », είπε η γυναίκα του φιδιού." Αλλά ο καρπός του δέντρου στη μέση του κήπου Θεός είπε: «Μην το φάτε, ούτε θελετε αγγίζεις, αλλιώς θα πεθάνεις." " Αυτό είναι φίδι γυναίκα είπε: "Δεν θα πεθάνει, όμως, ο Θεός ξέρει ότι από τη στιγμή που τρώτε αυτού του δέντρου, ανοίξτε τα μάτια σας και να είναι όπως το Θεό!. Γνωρίζετε καλό και το κακό"

Όταν η γυναίκα είδε ότι το δέντρο ήταν καλό για τη διατροφή και δελεαστικό να δούμε ένα δέντρο επιθυμητό να αποκτήσει το λόγο, πήρε από τον καρπό του και έφαγε. Αυτή και ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν μαζί της, και έφαγε. Στη συνέχεια, και τα δύο μάτια άνοιξαν και ήξεραν ότι ήταν γυμνοί. Έτσι δεμένος φύλλα συκής και έκανε μια φούστα. Αλλά ξαφνικά άκουσαν τη φωνή του Κυρίου του Θεού με τα πόδια στον κήπο για το δροσερό της ημέρας. Στη συνέχεια, ο Αδάμ και η σύζυγός του κρύφτηκαν από τον Κύριο τον Θεό ανάμεσα στα δέντρα στον κήπο.

"Πού είσαι;" Ο Κύριος ο Θεός κάλεσε στον Αδάμ. Είπε: «Άκουσα τη φωνή σας στον κήπο και ήμουν φοβισμένος επειδή ήμουν γυμνός Έτσι έκρυψα.." "Ποιος σας είπε ότι ήταν γυμνοί" ζήτησε από τον Θεό;. "Δεν έχετε φάει από το δέντρο που σας διέταξε να μην τρώνε;" Adam είπε: «Η γυναίκα ον gavest να είναι μαζί μου, μου έδωσε από το δένδρο και έφαγα». "Τι έχετε κάνει;" Κύριος ο Θεός είπε στη γυναίκα. «Το φίδι με εξαπάτησε και έφαγα», είπε.

Κύριος ο Θεός είχε πει το φίδι "για αυτό που κάνατε, μπορείτε καταραμένο μεταξύ όλων των βοοειδών και άγριων ζώων. Όλες οι μέρες της ζωής μου, και μετά σου θελεις κοιλιά φάνε τη σκόνη. Ελευθερώστε την εχθρότητα μεταξύ σου και στη γυναίκα, καθώς και μεταξύ των απογόνων σας και καθήκον. Αυτός θα συντρίψει το κεφάλι σας και μώλωπες φτέρνα »Η γυναίκα είπε:«... πολλαπλασιάσει τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης σας, τα παιδιά σας μπορείτε να γεννήσουν σε πόνο Αφού οι άντρες που επιθυμείτε διακαώς, αλλά θα διοικεί »

Αδάμ είπε: «Επειδή άκουσες τη γυναίκα σου και έφαγαν από τον απαγορευμένο δέντρο, το έδαφος θα μου κάνει κατάρα Μετά από όλες τις ημέρες της ζωής της από τις δυσκολίες της, τρώτε σε, θα παράγουν αγκάθια και τριβόλια, και θελεις τρώνε τα βότανο του πεδίου Στο τον ιδρώτα του προσώπου σου θα τρως ψωμί μέχρι να επιστρέψει στη χώρα, γιατί προέρχονται από:.! σκόνη και στη σκόνη που θα επιστρέψει "

Ψαλμός 51,7 - Γιατί εγώ να φέρουν την ευθύνη από τη γέννησή τους, είμαι αμαρτωλός από την σύλληψή του.

Ρωμαίους 5,12-17 - Sin ήρθε στον κόσμο μέσα από μια αμαρτία του ανθρώπου και ο θάνατος ήρθε. Ο θάνατος είναι συνέχεια εξαπλώθηκε σε όλους τους ανθρώπους, επειδή όλοι αμάρτησαν. Η αμαρτία, ωστόσο, ήταν ο κόσμος πριν από το νόμο, αλλά όταν δεν υπάρχει νόμος, η αμαρτία δεν υπολογίζεται. Από τον Αδάμ μέχρι τον θάνατο Μωυσή βασίλεψε, ακόμη και για εκείνους που αμάρτησε με τον ίδιο παραβάσεις, όπως ο Αδάμ. Ο Αδάμ ήταν το πρωτότυπο της One που είχε ακόμα να έρθει. Ανάμεσα τη χάρη και την ενοχή, όμως, είναι διαφορετική. Ναι, η ενοχή ενός θανάτου, πολλά έχουν αποτύχει. χάριτος του Θεού είναι πολύ μεγαλύτερη - πολύ περισσότερο πολλοί ήταν προικισμένος με τη χάρη του ενός ανθρώπου, του Ιησού Χριστού!

2ο Cor 5,19.20 - ο Θεός εν Χριστώ μπήκε στον κόσμο της ειρήνης! Σταμάτησε άνθρωποι αισθάνονται ενοχή και την έκθεση για τη συμφιλίωση που μας εμπιστεύεστε.

Ψαλμός 51,12 - θα δημιουργήσει μέσα μου, Θεέ, καθαρή καρδιά, να ανανεωθεί σε εσωτερικό πνεύμα μου της εμμονής.

1 Ιαν 4,7 έως 12,20 - Αγαπάτε αλλήλους, αγαπημένη - μετά από την αγάπη του Θεού. Ο καθένας που αγαπά έχει γεννηθεί του Θεού και ξέρει το Θεό. Ποιος δεν αγαπά δεν ξέρει ο Θεός - ο Θεός είναι αγάπη. Σε αυτή την αγάπη του Θεού μας έδειξε ότι ο μονογενής Υιός, ο Θεός έστειλε τον κόσμο που θα μπορούσαμε να ζήσει μέσα από αυτόν. Σε αυτό είναι αγάπη, δεν είναι ότι έχουμε αγαπήσει τον Θεό, αλλά ότι αυτός μας αγάπησε και απέστειλε τον Υιό του ως εξιλαστήριο θυσία για τις αμαρτίες μας. Αγαπημένε, αν ο Θεός μάς αγάπησε τόσο πολύ, πρέπει να αγαπούν ο ένας τον άλλον. Ο Θεός δεν έχει ποτέ δει. Όταν αγαπάμε ο ένας τον άλλο, εισάγονται Θεός μένει μέσα μας και η αγάπη του για μας. Ποιος λέει ότι «αγαπώ τον Θεό» και μισεί τον αδελφό του είναι ψεύτης. Όταν κάποιος δεν αγαπάει τον αδελφό του τον οποίο έχει δει, δεν αγαπάει τον Θεό τον οποίο βλέπει.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Γιατί οι θρησκευόμενοι άνθρωποι πρέπει να υποφέρουν;

193_trpici_verici.jpg Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τόση δυστυχία στον κόσμο. Ναι, η χώρα μας σήμερα κυβερνάται από το κακό, όπως ο Σατανάς, ο οποίος ανατράπηκε στη χώρα μας. Είναι εδώ για να ...
Added: 29.10.2010
Απόψεις: 155852x

Η πλουσίου και του πτωχού Λαζάρου - Λουκά 16, 19-31

162_bible_lukas_16_19_31.jpg Πάνω απ 'αυτό το κεφάλαιο με παζλ πολλούς ανθρώπους - γιατί ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια παραβολή.Όπως και άλλες παραβολές, ο Χριστός ήρθε στην αναπαράσταση της ζωής των πλουσίων και των ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 308342x

Μετανοείτε - είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα!

484_pokani.jpg Matthew 4.17 - Από εκείνη τη στιγμή ο Ιησούς άρχισε να κηρύττει, "! Μετανοείτε Βασιλεία των Ουρανών είναι κοντά!"Όταν ο Ιησούς Χριστός και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής κήρυττε ένα κοντινό βασιλεία ...
Added: 25.09.2011
Απόψεις: 227819x

Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε

191_jezis.jpg Ατομικά βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης γράφτηκαν κατά τα έτη 1400-425 π.Χ. και βρέθηκαν σε αυτά περίπου 60 έως 270 μεγάλα και μικρά προφητείες Μεσσίας σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή και ...
Added: 24.10.2010
Απόψεις: 269869x

Τι Παύλος όταν λέει κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας καταδικάσει για σάββατά;

361_obet_poukazujici_na_krista.jpg Πρέπει να αναγνωρίσουμε το σημαντικό πράγμα. Εβραϊκή άζυμα που ονομάζεται διακοπές, διακοπές τρομπέτες, Εξιλέωση αργίες και τις αργίες που έχουν προανήγγειλε την έλευση του Μεσσία, το Σάββατο!Κολοσσαείς 2, 13 έως 17 ...
Added: 18.02.2011
Απόψεις: 158750x

El.AmazingHope.net - Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 4 Ανθρώπινη Φύση