El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε

Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

191_jezis.jpg

Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε

Added: 24.10.2010
Απόψεις: 255718x
Θέματα: Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα
PrintTisk

Ατομικά βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης γράφτηκαν κατά τα έτη 1400-425 π.Χ. και βρέθηκαν σε αυτά περίπου 60 έως 270 μεγάλα και μικρά προφητείες Μεσσίας σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή και το θάνατο του Ιησού Χριστού. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα πιο σημαντικά προφητείες του Χριστού και την εκπλήρωσή τους στην Καινή Διαθήκη, που γράφτηκε μεταξύ 51-100 μ.Χ.. Προφητείες αποδείξει ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Μεσσίας προβλεφθεί.

SIME ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Παλαιά Διαθήκη Γένεση 3,15 - ο Κύριος ο Θεός είπε το φίδι, εξαπέλυσε επίσης εχθρότητα ανάμεσα σε σένα και τη γυναίκα, καθώς και μεταξύ των απογόνων σας και της. Αυτός θα συντρίψει το κεφάλι σας και μώλωπες φτέρνα του. "

Καινή Διαθήκη Γαλάτας 4,4 - Όταν ο χρόνος τελείωσε, όμως, ο Θεός έστειλε τον Υιό του, γεννημένο από γυναίκα, που γεννήθηκαν στο πλαίσιο του νόμου, για να εξαγοράσει αυτούς που ήσαν κάτω από το νόμο, δεχόμαστε το δικαίωμα της υιοθεσία.

Σπέρμα του Αβραάμ

Παλαιά Διαθήκη Γένεση 17,7 - να επιβεβαιώσει την διαθήκη μου μαζί σας και με σπέρμα σου και στο μέλλον των γενεών τους: είναι η αιώνια διαθήκη ότι ο Θεός θα είναι ο Θεός σου και το μέλλον σπόρων σας.

Καινή Διαθήκη Γαλάτας 3,16 - Το ίδιο ισχύει και για την υπόσχεση που έδωσε στον Αβραάμ και τους απογόνους του. Γραφή δεν λέει στον πληθυντικό: «Και με τους σπόρους," αλλά με στολή, "και για το σπέρμα σου", το οποίο στοχεύει ο Χριστός.

David SIME

Παλαιά Διαθήκη Ιερεμίας 23,5,6 - Ιδού, έρχονται ημέραι, λέγει Κύριος, οι δίκαιοι θα αναστήσει τον David κορόιδο. Αυτός θα κυβερνήσει σαν ένα σοφό βασιλιά και να φέρει την ειρήνη με το δίκαιο της γης και της δικαιοσύνης. Στις ημέρες του Ιούδα θα αποθηκευτούν και το Ισραήλ θα ζει με ασφάλεια. Και αυτό είναι το όνομα που θα ονομάζεται: ο Κύριος - δικαιοσύνη μας.

Η Καινή Διαθήκη Πράξεις 13,22,23 - Έχω βρει τον David γιος του Jesse ενός άνδρα μετά από την καρδιά μου, και αυτός γεμίζει όλες τις ανάγκες μου. «Από το σπόρο του Θεού του, έθεσε το Ισραήλ υποσχέθηκε ο Σωτήρας - Ιησού.

Ήταν σε έναν καθορισμένο χρόνο

Παλαιά Διαθήκη Ντάνιελ 9,24,25 - Εβδομήντα εβδομάδες είναι καθορισμένο περιθώριο το λαό σας και άγια πόλη, την ταραχή που έληξε, και αυτό ήταν το τέλος της αμαρτίας, ότι η ανομία εξαγνίστηκε και δικαιοσύνης ποτέ να σφραγίσει το προφητικό όραμα και το χρίσμα της Ιεράς Αγίων.

Καινή Διαθήκη Γαλάτας 4,4 - Όταν ο χρόνος τελείωσε, όμως, ο Θεός έστειλε τον Υιό του, γεννημένο από γυναίκα, που γεννήθηκαν στο πλαίσιο του νόμου.

Γέννηση Virgin

Παλαιά Διαθήκη Ησαΐας 7,14 - Κατά συνέπεια ο ίδιος ο Κύριος θα σας δώσει ένα σημείο: Ιδού, η παρθένος θέλει συλλάβει και να φέρει ένα γιο, και καλέσεις το όνομα του Εμμανουήλ, ο Θεός είναι μαζί μας.

Καινή Διαθήκη Ματθαίος 1,23 - ένα γιο και θελεις ονόμασε τον Ιησού το όνομά του, γιατί θα σώσει το λαό Του από τις αμαρτίες τους. "Είναι όλα συνέβη ήταν να εκπληρώσει αυτό που είπε ο Κύριος μέσω του προφήτη:« Ιδού, η παρθένος θέλει συλλάβει και να φέρει ένα γιο και να του δώσει το όνομα του Εμμανουήλ, "το οποίο μεταφράζεται: Ο Θεός είναι μαζί μας.

Γεννήθηκε στη Βηθλεέμ

Παλαιά Διαθήκη Micah 5.1 - "Μα εσύ, Βηθλεέμ Εφράτ, λίγο μεταξύ τους πρίγκηπες του Ιούδα, από εσάς, μόλις έρθει σε μένα αυτός που θα είναι ηγέτης στο Ισραήλ, των οποίων η προέλευση είναι αρχαία, από τις ημέρες της αιωνιότητας».

Καινή Διαθήκη Ματθαίος 2,1 - Ο Ιησούς γεννήθηκε στη Βηθλεέμ της Ιουδαίας κατά τις ημέρες του βασιλιά Ηρώδη.

Σφαγή των παιδιών

Παλαιά Διαθήκη Ιερεμίας 31,15 - Έτσι λέει ο Κύριος: Σε Ραμα ακούγεται κραυγές - κραυγές, δάκρυα και πικρή θρήνους. Rachel όταν κλαίει για τα παιδιά τους πέρα από την απώλεια τους δεν μπορούν να παρηγορηθούν! "

Καινή Διαθήκη Ματθαίος 2,16-18 - Όταν ο Ηρώδης συνειδητοποίησε ότι εξαπάτησε τους σοφούς, είναι εξαιρετικά θυμωμένος και να θέσει στη Βηθλεέμ και σε όλη τη γειτονιά για τη δολοφονία όλων των αγοριών κάτω των δύο ετών, ανάλογα με το χρόνο κατά τον οποίο ζήτησε από τον σοφό ανδρών. Στη συνέχεια, το λόγο του προφήτη Ιερεμία εκπληρώθηκε: "Στη Ραμα ακούγεται να φωνάζει - πολύ γκρίνια και στενάζουν Rachel όταν κλαίει για τα παιδιά τους πέρα από την απώλεια τους δεν μπορεί να παρηγορηθούν.!"

ΜΕΣΣΙΑ προκάτοχοί

Παλαιά Διαθήκη Μαλαχίας 3,1 - Ιδού, εγώ αποστέλλω αγγελιοφόρος μου να προετοιμάσει το δρόμο μπροστά μου. Τότε, ξαφνικά έρχονται στο ναό του Κυρίου, μετά από ποιόν θα ρωτήσετε, και ο άγγελος της σύμβασης, μετά την οποία επιθυμείτε. Ιδου, ερχεται, λέγει ο Κύριος των δυνάμεων.

Καινή Διαθήκη Κατά Ματθαίον 3,1-3 - Σε εκείνες τις ημέρες τον Ιωάννη τον Βαπτιστή άρχισε να κηρύττει στην Ιουδαϊκή έρημο, "! Μετανοείτε βασίλειο του ουρανού είναι κοντά!" Αυτή είναι η μία για την οποία ο προφήτης Ησαΐας μίλησε όταν είπε: "Α φωνή βοώντος εν τη ερήμω, κάνει κατ 'ευθείαν τον τρόπο τον δρόμο του Κυρίου ".

ROYAL είσοδο στα Ιεροσόλυμα

Παλαιά Διαθήκη Ζαχαρίας 9,9 - ευτυχώς Χαίρε, ω θυγατέρα Σιών, να εγκαταλείψει το τραγούδι, Κόρη της Ιερουσαλήμ! Ιδου, ο βασιλιάς σου έρχεται σε σας, δικαίους και νικηφόρα, ταπεινός, κάθεται πάνω σε γαϊδουράκι, το γαϊδούρι, πουλάρι του έναν γάιδαρο.

Καινή Διαθήκη Κατά Ματθαίον 21, 1-11 - "Πήγαινε στο χωριό μπροστά σας Εκεί θα βρείτε ένα γάιδαρο δεμένο, και το πουλάρι της, Οι μαθητές πήγαν και έκαναν, όπως ο Ιησούς διέταξε Έφεραν τον κώλο με ένα πουλάρι,... και τα βάλουν στο σακάκι του και κάθισε πάνω τους.

Στην παραβολή διδάσκονται

Παλαιά Διαθήκη Ψαλμός 78,2 - Στην παραβολές μου μιλάς για να αποκαλύψει αρχαία μυστικά.

Καινή Διαθήκη Ματθαίος 13,34,35 - είναι όλα Ιησούς είπε τα πλήθη με παραβολές. Σε αντίθεση με την παραβολή δεν μίλησα γι 'αυτά. Έτσι εκπληρώθηκε ο λόγος του προφήτη: "Ανοίγω το στόμα μου με παραβολές, θα σας πω τα πράγματα κρυμμένα από τη δημιουργία του κόσμου."

Μήπως μεγάλη θαύματα

Παλαιά Διαθήκη Ησαΐας 35,5,6 - βλ. στη συνέχεια τα τυφλά μάτια, κωφά αυτιά του ανοιχτά, τότε αναδύεται ως λαμέ ελάφια, η γλώσσα του dumb χαίρονται.

Καινή Διαθήκη Ματθαίος 11,4-6 - Ο Ιησούς τους απάντησε: "Πήγαινε και πες Ιωάννη αυτά που ακούτε εδώ και δείτε: ο τυφλός βλ., ο χωλός πόδια, λεπροί καθαρίζονται, τα κωφά ακούσει, οι νεκροί και αυξάνει οι φτωχοί έχουν κήρυξαν το ευαγγέλιο. Και Μακάριος όποιος προσβάλλεται από πάνω μου. "

Χάρακες είναι εναντίον

Παλαιά Διαθήκη Ψαλμός 2,1,2 - Γιατί εξεγέρθηκαν τα έθνη και τους ανθρώπους εφεύρει ματαιοδοξία; Βασιλιάδες της γης αυξήθηκε, κυβερνήτες της μηχανολογίας, πλοκή ενάντια στον Κύριο και έχρισε του.

Η Καινή Διαθήκη Πράξεις 4,27 - Είσαι το Άγιο Πνεύμα, δήλωσε μέσω του υπηρέτη του, ο πατέρας μας ο David, «Γιατί τα έθνη και τους εξεγερμένους ανθρώπους εφευρίσκοντας ματαιοδοξία; Rose βασιλείς και ηγεμόνες της χώρας έχει μονόπλευρη ενάντια στον Κύριο και ενάντια χρίσμα του. "Στην πραγματικότητα, τόσο Ηρώδη και τον Πόντιο Πιλάτο αναμιγνύεται με τα έθνη και τους ανθρώπους του Ισραήλ εναντίον σου ιερό Ιησού υπάλληλο, τον οποίο έχρισε, και έκανε ό, τι σου χέρι και σου προκαθορισμένη θα συμβεί αυτό.

Προδομένος FRIEND

Παλαιά Διαθήκη Ψαλμός 41,10 - Ακόμα και ο φίλος μου τον οποίο έχω εμπιστοσύνη, αυτός που έτρωγε το ψωμί μου, σήκωσε το τακούνι εναντίον μου.

Καινή Διαθήκη, Jan 13,18,21 - δεν μιλώ για όλους σας. Ξέρω ότι έχω επιλέξει, αλλά το αν πληρούν τα γραφή, αυτός που είναι το ψωμί μου, σήκωσε φτέρνα του εναντίον μου. "Μετά από αυτά τα λόγια του Ιησού βαθιά ανησυχία είπε:« Αληθώς, αληθώς σας λέγω ότι ένας από σας θα με προδώσει ».

Sold για 30 ασημένια

Παλαιά Διαθήκη Ζαχαρίας 11,12 - Τους είπα: «Αν θέλεις να μου καταβάλει τους μισθούς μου Και εάν όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα.." Γι 'αυτό και καταβάλλεται σε μισθούς - τριάκοντα αργύρια.

Καινή Διαθήκη Κατά Ματθαίον 26,15 - "Τι να κάνετε αν το προδώσω», είπε. Έχει μετρήσει τριάκοντα αργύρια.

Πεδίο αγοράζονται από Πότερ

Παλαιά Διαθήκη Ζαχαρίας 11,13 - Τότε ο Κύριος μου είπε: «Ρίξε το αγγειοπλάστες - καταπληκτική τιμή, την οποία εκτίμησα," έλαβον τα τριάκοντα αργύρια, και τα πέταξαν στο αγγειοπλάστες ναό.

Καινή Διαθήκη Κατά Ματθαίον 27,7 - συμφώνησαν, συνεπώς, ότι οι άνθρωποι θα αγοράσουν τομέα Πότερ να θάψουν τους ξένους να εξυπηρετήσει. Αυτός είναι ο λόγος για αυτήν την ημέρα λέει αιματηρή τομέα. Στη συνέχεια, το λόγο του προφήτη Ιερεμία εκπληρώθηκε: «Πήραν τα τριάκοντα αργύρια, την τιμή πολύ σπάνια στην οποία εξήρε τα παιδιά του Ισραήλ, και τους έδωσε στον τομέα της αγγειοπλαστικής, όπως ο Κύριος μου είπε."

Που υπέστη για δεύτερη

Παλαιά Διαθήκη Ησαΐας 53,6 - Είμαστε όλοι σαν πρόβατα έχουν περιπλανηθεί, ο καθένας γύρισε στο ταξίδι τους, αλλά ο Κύριος που πάνω του την ενοχή όλων μας.

Καινή Διαθήκη Λουκ. 22,37 - σας λέω ότι έχω να ανταποκριθούν ακόμη και αυτή η γραφή: «Ήταν συγκαταλέγονται μεταξύ των ανόμων». Συμπληρώνει στην πραγματικότητα, τι είναι γραμμένο για μένα. "

Είπε ατίμωση τίποτα ΜΕΣΗ

Παλαιά Διαθήκη Ησαΐας 53,7 - Ήταν μελανιασμένο και παρόλο που ο ίδιος υπέστη, δεν άνοιξε το στόμα του. Ο θάνατος ήταν αποτέλεσμα σαν αρνί ως πρόβατον έμπροσθεν shearers της είναι χαζή, το στόμα του άνοιξε.

Καινή Διαθήκη Κατά Ματθαίον 27,12-14 - οι αρχιερεις και τη δράση νωρίτερα, αλλά τότε δεν απαντώ. «Μην ακούς τι όλοι σας φταίει;" Πιλάτος τον ρώτησε. Αλλά ο Ιησούς ήταν μια μεγάλη έκπληξη ακόμη και οι εισαγγελείς δεν είναι τίποτα.

WAS BIT ΤΡΥΠΑ

Παλαιά Διαθήκη Micah 4,14 - Τώρα line up, κόρη του επικεφαλής των οικογενειών, είμαστε κάτω από την πολιορκία. Δικαστής Ισραήλ θα ρόπαλο στο πρόσωπο!

Καινή Διαθήκη Κατά Ματθαίον 26,67 - Τότε, αυτός άρχισε να φτύνουν στο πρόσωπο και χτυπώντας τον με τις γροθιές τους. Αλλοι τον χτυπούσαν με ραβδιά και το ρητό, "Προφητεία για εμάς, ο Μεσσίας, που σε χτύπησε;"

Χέρια και τα πόδια παρασύρεται

Παλαιά Διαθήκη Ψαλμός 22,17 - Ένα πακέτο των σκύλων σε σύνολα μου, βασανίζεται με τους γιους του κακού. Τα χέρια και τα πόδια μου τρυπημένα.

Καινή Διαθήκη Ιωάννης 19,18 - Εκεί σταύρωσαν τον ίδιο και δύο άλλοι από τις δύο πλευρές, και ο Ιησούς στη μέση.

Power χολή και ξύδι

Παλαιά Διαθήκη Ψαλμός 69,22 - Το φαγητό μου έδωσε μια γεύση της χολής, μου έδωσαν ξύδι να πιει όταν ήμουν διψασμένος!

Καινή Διαθήκη Κατά Ματθαίον 27,34 - έδωσε τον Ιησού ξύδι να πιει αναμιγνύεται με χολή.

Αντλήσει από τα ρούχα του

Παλαιά Διαθήκη Ψαλμός 22,19 - να μοιραστεί με τα ρούχα μου στα εισιτήρια ρόμπα μου.

Καινή Διαθήκη Κατά Ματθαίον 27,35 - και τον σταύρωσαν, χύτευση τμημάτων για τα ρούχα του.

Περιλαμβάνονται στην καταπατητής

Παλαιά Διαθήκη Ησαΐας 53,12 - Είμαι, λοιπόν, να του παρέχει μοιράζονται με πολλούς, να μοιράζεται με αμέτρητες θήραμα επειδή έδωσε στον εαυτό του θανάτου και την καταμέτρηση των ενόχων.

Καινή Διαθήκη Κατά Ματθαίον 27,38 - Μαζί του ήταν σταυρώθηκε δύο εγκληματιών, ένα δεξιά και ένα αριστερά.

Οστά του ΣΠΑΣΜΕΝΟ

Παλαιά Διαθήκη Ψαλμός 34,21 - Ο φύλακες όλα τα οστά του, ένας από αυτούς δεν σπάει!

Καινή Διαθήκη, Jan 19,33,36 - αλλά όταν ήρθαν στον Ιησού και είδε ότι ήταν νεκρός ήδη, δεν φρένο στα πόδια του. Αυτό συνέβη να εκπληρώσει τις γραφές: «. Αυτός ούτε σπάσει ένα κόκκαλο"

Πλευρά του τρυπημένα

Παλαιά Διαθήκη Ζαχαρίας 12,10 - Το Σπίτι του Δαβίδ και των κατοίκων της Ιερουσαλήμ, αλλά θα χύσει έξω το Πνεύμα της χάριτος και της προσευχής, και στη συνέχεια, κοίτα με, τα οποία έχουν διαπεράσει. Θα θρηνήσεις ως ένα πενθεί για το γιο, θα πικρά θρηνούν πάνω του, όπως και η πρώτη-γεννημένος πεθαίνει.

Καινή Διαθήκη, 19 Ιανουαρίου, 34.37 - Ένας από τους στρατιώτες που διαπέρασε πλευρό του με το δόρυ, και αμέσως ήρθε το αίμα και νερό. Και σε άλλο σημείο η Γραφή λέει: "Will, εξεκέντησαν».

Θάβεται στον τάφο moneybags

Παλαιά Διαθήκη Ησαΐας 53,9 - Αν και να θαφτεί με εγκληματίες, βρέθηκε στον τάφο με την πλούσια, ποτέ δεν βλάπτει δεσμευτεί πραγματικά και το στόμα του δεν είχε δόλο.

Καινή Διαθήκη Κατά Ματθαίον 27,57-60 - Το βράδυ, ήρθε άνθρωπος πλούσιος από Αριμαθαίας το όνομα Ιωσήφ, ο οποίος έγινε επίσης μαθητής του Ιησού. Πήγε να ζητήσει από τον Πιλάτο για το σώμα του Ιησού και ο Πιλάτος έδωσε ένα θέμα το σώμα. Ιωσήφ πήρε το σώμα, τυλιγμένο σε ένα καθαρό πανί και θάφτηκε στο δικό νέο τάφο του, το οποίο λαξευμένο στο βράχο. Πόρτες τάφος θαφτεί κάτω από μια μεγάλη πέτρα και αριστερά.

Το σώμα του NEPOHLEHLO Doom

Παλαιά Διαθήκη Ψαλμός 16,10 - μην αφήνετε την ψυχή μου στον τάφο, ή να παραδώσει πιστοί του pit!

Η Καινή Διαθήκη Πράξεις 2,31,32 - Όταν είπε ότι η ψυχή του θα παραμένει σε άλλο κόσμο και το σώμα του δεν θα υποκύψει στη φθορά, γεγονός που προέβλεψε την ανάσταση του Μεσσία. Και ο Θεός ανέστησε τον Ιησού - ότι είμαστε όλοι μάρτυρες!

Ανάληψή Του


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

Δοκιμή αληθινός προφήτης - Πώς μπορούμε να γνωρίζουν την πραγματική του ψευδοπροφήτη;

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Εικόνα TEST 1Δευτερονόμιο 18,21-22 - Λες: «Πώς γνωρίζουμε ότι δεν μιλάει μια λέξη του Κυρίου;" Λοιπόν, αν ο προφήτης λέει ο Κύριος, εξ ονόματος της κάτι που συμβαίνει, τότε ο Κύριος ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 252324x

Αγία Γραφή Προφητεία - Daniel 2 - Παγκόσμια Ιστορία

182_socha_bible_daniel.jpg Αγία Γραφή Προφητεία - Το Άγαλμα του Δανιήλ, μια επισκόπηση της ιστορίας του κόσμουΟ Κύριος ο Θεός είναι η ιστορία του πλανήτη μας σταθερά στα χέρια τους, με τη χώρα μας ...
Added: 18.10.2010
Απόψεις: 310089x

Μεσσιανική Εβραίοι

164_izrael_vlajka.jpg Μεσσιανική Εβραίοι - προφητείαΕκτός από τις πολυάριθμες χριστιανικές ομολογίες υπάρχουν στο Ισραήλ και το κίνημα των λεγόμενων «μεσσιανική Εβραίους». Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως προέρχονται από εβραϊκές οικογένειες, αλλά πιστεύω στον Ιησού ...
Added: 06.10.2010
Απόψεις: 247918x

Πνεύμα της Προφητείας - Ellen Γκουλντ Λευκή

161_ellen_gould_white.jpg Το χάρισμα της προφητείας εκδηλώθηκε στην υπηρεσία της Ellen G. White, ο οποίος ήταν ένας από τους ιδρυτές της έβδομης ημέρας Adventist Εκκλησία. Συμβούλιο έλαβε ενέπνευσε το λαό του Θεού, τον ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 297135x

Τέρας Αριθμός 666, χάραγμα του θηρίου και την σφραγίδα του Θεού

447_666.jpg Σε προηγούμενα άρθρα μελετήσαμε, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Daniel 7 και Αποκάλυψη κεφάλαιο 13 του θηρίου κεφαλαίου μερικές φορές ακατάλληλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που χορήγησε αμέσως στον εαυτό μας ...
Added: 17.07.2011
Απόψεις: 463778x

El.AmazingHope.net - Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε