El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Η βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το Τέλος του Κόσμου - Μέρος 1

Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

260_znameni_doby_prichod_krista_part_1.jpg

Η βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το Τέλος του Κόσμου - Μέρος 1

Added: 11.11.2010
Απόψεις: 464562x
Θέματα: Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού
PrintTisk

Σημάδια Βιβλική της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 1

Οι περισσότεροι από εμάς σήμερα, πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι κάτι συμβαίνει, κάτι διαφορετικό από ό, τι πριν. Είναι περισσότερη βία, καταστροφές, περισσότερο φόβο και απειλές. Ένας μεγάλος αριθμός οικογενειών καταρρέει, τα παιδιά να ακούνε τους γονείς και την ασέβεια προς υπερήλικες. Η αύξηση της τρομερής ασθένειας και της πείνας σε αντίθεση με την κραιπάλη και frivol μακριά τρόφιμα και χρήματα. Οι άνθρωποι είναι εγωιστικό να φύγουμε για το εαυτό μου, ανεξάρτητα από τους άλλους. Η φύση είναι πλέον τόσο έρημη ότι ακόμη και οι επιστήμονες προβλέπουν ότι καμία χώρα δεν μπορεί να αντέξει πολύ. Η αλλαγή του κλίματος, εξαφανίζονται όλο και περισσότερα είδη ζώων και φυτών και ο ήλιος αρχίζει να καίει όλο και περισσότερο, και οι πλημμύρες σε διάφορα σημεία γίνονται όλο και πιο συχνές. Η Αγία Γραφή είναι όλα, αλλά προβλέπει. Βιβλική σημάδια του ερχομού του Ιησού Χριστού είναι η συνάντηση σαφώς μπροστά στα μάτια μας.

2ο Timothy 3, 1-5 - Να είστε βέβαιος ότι τις τελευταίες ημέρες δύσκολες στιγμές θα συμβεί. Οι άνθρωποι θα αγαπούν μόνο τον εαυτό τους και τα χρήματά τους, είναι καυχησιάρηδες, αλαζόνες, βλάσφημοι, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανίερη, άκαρδοι, αδιάλλακτη, συκοφάντες, αδέσμευτο, αχαλίνωτη, ο εχθρός του καλού,, απερίσκεπτη προδότες, αλαζονική, εραστές της ευχαρίστησης παρά λάτρεις του Θεού. Δημοσίως, έχουν ενσωματωθεί ευσέβεια, αλλά η ισχύς της θα γίνει δεκτό. Από μια τέτοια στροφή μακριά.

Ο Ιησούς Χριστός, οι μαθητές ήρθαν σε άμεση ερώτηση, ποιο θα είναι το σημάδι του τη Δευτέρα Παρουσία Του και το τέλος του κόσμου. Τρεις ευαγγελιστές στη συνέχεια είχε καταγραφεί το τι είπε ο Ιησούς. Αυτά τα σημάδια που βρέθηκαν καταγράφονται στο κεφάλαιο Ματθαίος 24, Μάρκου 13 και Λουκά Κεφάλαιο 21 κεφάλαια και τα βιβλία της Αποκάλυψης και Δανιήλ και τον Ιωάννη τον άλλο. Σε αυτά τα κεφάλαια, ο Χριστός μιλά την ίδια στιγμή, επίσης, την καταστροφή της Ιερουσαλήμ στο 70ο Είναι απαραίτητο να διαχωριστεί το κείμενο, το οποίο μιλά της Ιερουσαλήμ από αυτό που μιλάει για το τέλος του κόσμου.

13,32-33 Mark - Η ημέρα και ώρα κανείς δεν ξέρει - ούτε οι άγγελοι στον ουρανό, ούτε ο Υιός, αλλά ο Πατέρας. Να είστε προσεκτικοί, να επαγρυπνούμε. Δεν γνωρίζουμε πότε έρχεται εκείνος ο καιρός.

Δεν γνωρίζουμε πότε η ημερομηνία ένδοξη επιστροφή του Χριστού, αυτό σημαίνει ότι το γεγονός ότι δεν ενδιαφερόμαστε; Σε κάθε περίπτωση! Ημερομηνία και ώρα (από την άποψη των σκληρών δεδομένων) έρχεται κανείς δεν του μπορεί να προβλέψει. Ωστόσο, η "ώρα" του ερχομού (με την έννοια της ορισμένης προθεσμίας) μπορούν να προσδιορίζονται σαφώς από πολλούς prophetize "σημάδι". Ένας από τους πολλούς λόγους για τη Χριστιανική πίστη και συμπληρώνουν τις προβλεπόμενες σημάδι του ερχομού του Χριστού. Ακριβώς όπως οι Φαρισαίοι να αναγνωρίσουν τα σημάδια της εποχής του, ο Ιησούς αναμένει ότι γνωρίζουμε τα σημάδια της επικείμενης επιστροφής Του.

Σημάδια της Δευτέρας Παρουσίας μπορεί να χωριστεί σε δύο ομάδες -. Ένδειξη της φύσης και υπογράφει στην κοινότητα

1 ΤΜΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ - προφητείες άρχισαν να γεμίζουν τις ημέρες αμέσως μετά τη μεγάλη θλίψη

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΥΨΕΙ προσπάθησε - Ματθαίος 24,21 - Εκείνη τη στιγμή, υπάρχει μεγάλη θλίψη, που μέχρι τότε ήταν η αρχή του κόσμου, και αυτό δεν θα είναι ποτέ. Αν αυτές οι ημέρες ήταν μικρότερη και δεν θα σώσει κανένας. Ωστόσο, λόγω της εκλέξουν εκείνες τις ημέρες θα μειωθεί.

Ματθαίος 24,15,21 - "Όταν βλέπεις τον ιερό τόπο του κράτους, μια συγκλονιστική οργή", που μιλούσε για τον προφήτη Δανιήλ (ας τον αναγνώστη καταλαβαίνω) - (θα μελετήσουμε άλλες προφητείες) Εκείνη την εποχή, υπάρχει Είναι μεγάλη θλίψη, όπως στο χρόνο από την αρχή του κόσμου και τι δεν θα είναι ποτέ.

Θρησκευόμενοι άνθρωποι άρχισαν να διώκονται, αλλά οι δοκιμασίες και κορυφώθηκε κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, όταν η ειδωλολατρική εκκλησία και ιερά εξέταση διωκόμενους πιστούς της από 538 - μέχρι το 1798, το σύνολο του 1260 χρόνου. Στο τέλος του τρέχοντος έτους, μετά από αυτή την δοκιμασία, έδειξε αρκετές από τις προβλεπόμενες σημείου.

Μεγάλη σεισμός - Αποκάλυψη 6,12 - όταν άνοιξε την έκτη σφραγίδα, είδα πως υπήρχε ένας μεγάλος σεισμός. Καθώς ο ήλιος έγινε μαύρος σάκος χοντρότριχες πανσέληνο ήταν σαν αίμα και τα αστέρια του ουρανού έπεσε στη γη ως μια συκιά, όταν κλονίζεται από μια μεγάλη άνεμος πέφτει αργά σύκα της.

1 Νοεμβρίου του 1755 ήταν μια μαζική καταστροφικό σεισμό που συνδέονται με το τσουνάμι που έπληξε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, της Αφρικής και της Αμερικής. Είναι γνωστό ως το σεισμό της Λισσαβώνας, αλλά οι μετασεισμοί παρατηρήθηκαν επίσης όπως η Γροιλανδία και τις Δυτικές Ινδίες, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία. Είναι σε μια έκταση τουλάχιστον 4 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Λισσαβώνας σεισμός έφερε τεράστιες απώλειες υλικών και ανθρώπινα θύματα, αλλά είχε τεράστιο αντίκτυπο στην μυαλά των ανθρώπων. Ήρθε κατά την έναρξη του "Διαφωτισμού και της λογικής, όταν οι άνθρωποι σε αντίθεση με τον Θεό και ως εκ τούτου θεωρήθηκε ως μια εκδήλωση της οργής του Θεού και προφητικό σημάδι του τέλους. Η πνευματική διάσταση αυτής της εκδήλωσης άφησε πίσω του ανθρώπους βαθύτερα από φυσική φθορά. Άνθρωποι επιστρέφουν με την Αγία Γραφή και να μελετήσει προφητεία.

Στη Λισαβόνα, ήταν τα βάθη της γης για να ακούσει την βουίζει σαν κεραυνός. Στη συνέχεια, κατέστρεψαν ένα μεγάλο μέρος της βίαιης αναταραχής. Μέσα σε έξι λεπτά, σκοτώνοντας 60 000 ανθρώπους. Η θάλασσα πρώτα υποχώρησε, απογυμνώνεται πλατιές λωρίδες αμμώδη ακτή για μια στιγμή, ωστόσο το κύμα νερού σάρωσε πίσω. Το παλιρροϊκό κύμα εμφανίστηκε 15 ή περισσότερα πόδια πάνω από το κανονικό επίπεδο του νερού. Για ένα έκτακτο γεγονός το οποίο στη Λισαβόνα αυτή καταστροφή, ενδέχεται να λείπει η νέα προβλήτα, χτισμένο με μεγάλο κόστος του μαρμάρου. Σε αυτό το εμπόδιο είναι ένα μεγάλο πλήθος των ανθρώπων που έτρεξε με την πεποίθηση ότι υπάρχουν ασφαλείς από την κατάρρευση κτιρίων. Quay, όμως, ξαφνικά έπεσε στη θάλασσα και όλους τους ανθρώπους που ήταν πάνω του, πέθανε, στην επιφάνεια, δεν δημιουργεί ένα πτώμα. "(Sir Charles Lyell, Αρχές της γεωλογίας, σ. 495)

«Ως αποτέλεσμα του σεισμού οδήγησε σε χάος όλες τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, τα περισσότερα μεγάλα δημόσια κτίρια και πάνω από το ένα τέταρτο των σπιτιών. Περίπου δύο ώρες μετά το σεισμό ξέσπασε σε διάφορα σημεία της πόλης μια ισχυρή πυρκαγιά, η οποία σε λιγότερο από τρεις ημέρες , η πόλη καταστράφηκε τελείως. Ο σεισμός σημειώθηκε στις διακοπές, όπου εκκλησίες και τα μοναστήρια ήταν γεμάτα από ανθρώπους, λίγοι έχουν σωθεί. "(Εγκυκλοπαίδεια Americana, κωδικό πρόσβασης, Λισαβόνας)

Και σίγουρα δεν συζητήσουμε εδώ με τον αριθμό των σεισμών κατά τα τελευταία χρόνια αυξάνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο. Ήδη συχνά δεν μπορούν καν αντιληφθεί. Είναι εκπληκτικό το τι δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία.

Ήλιος θα σκοτεινιάσει - Ματθαίος 24, 29 - "Αμέσως μετά τη θλίψη εκείνων των ημερών ο ήλιος θα σκοτεινιάσει.

Στις 19 Μάη 1780 ήταν μια ξεχωριστή ηλιακή έκλειψη, που είναι γνωστή ως "Big σκοτεινή μέρα στη Βόρεια Αμερική." "Dark Day 19 Μαΐου, 1780 είναι σίγουρα η πιο μυστηριώδης φαινόμενο του είδους του, αν όχι το μοναδικό. Ήταν εντελώς απρόβλεπτη και μυστηριώδης έκλειψη ολόκληρο το ορατό ουρανό στη Νέα Αγγλία." (Devens RM, πρώτο αιώνα μας, σ. 89)

Samuel Williams του Χάρβαρντ αναφέρει ότι το σκοτάδι "προχώρησαν τα σύννεφα από τα νοτιοδυτικά δέκα με έντεκα το πρωί και διήρκεσε μέχρι τα μέσα του την επόμενη νύχτα." Ο κόσμος ήρθε μετά από φόβο, άγχος, φόβος για το ιερό. Οι γυναίκες στάθηκε στην πόρτα και κοίταξε έξω πέρα από το σκοτεινό τοπίο. Οι άνδρες επέστρεφαν από τη δουλειά στα χωράφια, απορρίπτονται εργαλεία ξυλουργοί, σιδεράδες αμόνι αριστερά, τους εμπόρους γραφεία. Διακόψτε τη διδασκαλία στα σχολεία και τρομαγμένα παιδιά έτρεξε στο σπίτι. οδοιπόρος καταφεύγουν σε γειτονικούς οικισμούς. Ο καθένας ζητάει ό, τι θα συμβεί. Φάνηκε σαν ο νομός είχε υπερεκτιμηθεί ή σαν ένας τυφώνας πλησίαζε το τέλος του κόσμου. "

ΜΗΝΑ στάσεις εργασίας - Mark 13,24 - "Στις ημέρες μετά από αυτή την δοκιμασία, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα ανάψει ...

Μετά τη μεγάλη σκοτεινή μέρα ήταν μάρτυρας σε πολλούς πανσέληνο, αλλά ήταν σκοτεινά μέχρι τα μεσάνυχτα, στη συνέχεια πήγε στο αίμα κόκκινο φεγγάρι.

Αποκάλυψη 6,12 - όταν άνοιξε την έκτη σφραγίδα, είδα πως υπήρχε ένας μεγάλος σεισμός. Καθώς ο ήλιος έγινε μαύρος σάκος χοντρότριχες πανσέληνο ήταν σαν αίμα.

«Ακόμη και το σκοτάδι της νύχτας, όμως, ήταν εντυπωσιακή και τρομακτική, όπως το σκοτάδι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν και ήταν σχεδόν πανσέληνο, το έκανε χωρίς κανένα τεχνητό φως για την ανίχνευση αντικειμένων. Φαίνεται ότι ούτε το τεχνητό φως από ένα γειτονικό σπίτι ή απομακρυσμένες περιοχές μπορούν να Δεν διεισδύουν το παχύ σκοτάδι, σαν να ήταν Αιγύπτιος σκοτάδι. "(Ησαΐας Θωμά στην Μασαχουσέτη κατασκόπων Magazine, Vol. 10, αρ. 472 με ημερομηνία 25 του Μάη, 1780)

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: "Είναι συνέβη σε μένα ότι το σκοτάδι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, ακόμη και αν όλες φωτεινή φορείς στο χώρο, τυλιγμένο σε ένα αδιαπέραστο πέπλο ή έπαψε να υπάρχει ... ... λευκή κόλλα χαρτί, λίγα εκατοστά μακριά από τις μάτι ήταν τόσο αόρατο ως τις μελανότερες βελούδο. (List. dr. Tenneye Samuel από Exeter, New Hampshire, το Δεκέμβριο του 1785, που δημοσιεύθηκε στην Συλλογές Μασαχουσέτης Ιστορικής Εταιρείας, 1792, τόμ. Ι, μέρος 1, σ. 97)

Τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό - Ματθαίος 24,29 -. "Αμέσως μετά τη θλίψη εκείνων των ημερών ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως, τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό

Στις 13 Νοέμβρη 1833 ήταν αξιοσημείωτη μετεωρίτης συντρίβεται στον ίδιο βαθμό όπως ποτέ δεν πριν. Εκτιμάται ότι ένας παρατηρητής θα μπορούσε να δει κατά μέσο όρο 60.000 μετεωρίτες ανά ώρα. Αυτό το φαινόμενο ήταν ορατό από τον Καναδά στο Μεξικό, τον Ατλαντικό από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το γεγονός ως εξής: «δύσκολα θα βρει μια θέση στον ουρανό που ήταν πάντα πλημμυρίσει με πεφταστέρια. Μερικές φορές έπεσε σε ομάδες - έθεσε την ιδέα της η συκιά ρίχνει πρώτα σύκα της, αν και με δυνατό άνεμο που κλονίζει. »(American Journal of Επιστημών και Τεχνών, 1834, σ. 385) Πολλοί πίστευαν ότι τα επόμενα τέλος του κόσμου ...

Αποκάλυψη 6,13 - και τα αστέρια του ουρανού έπεσε στη γη ως μια συκιά, όταν κλονίζεται από μια μεγάλη άνεμος πέφτει αργά σύκα της.

Ο βρυχηθμός του ρολού στη θάλασσα - Luke 21,25 -. "Ο ήλιος, η σελήνη και τα αστέρια από το ειδικό φαινόμενα στη γη θα ανησυχία μεταξύ των εθνών, αβοήθητος πριν από την μαίνεται surf στη θάλασσα.

Και αυτή η προφητεία εκπληρώθηκε, και πιο ικανοποιητικές. Τσουνάμι σχεδόν όλοι γνωρίζουν σήμερα. 24 Αυγούστου, 1883 ήταν μια μαζική έκρηξη του Κρακατόα. Ένα σύννεφο σκόνης τέφρα και ηφαιστειακή ανέβηκε σε ύψος 27 χιλιομέτρων. Η έκρηξη προκάλεσε ένα παλιρροϊκό κύμα υψηλής 4-30 μέτρα, τα δευτερεύοντα κύματα έχουν καταγραφεί μόνο στη Μάγχη. Ο ήχος των εκρήξεων ακούστηκε μέχρι αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα - όπως ο Μαυρίκιος και τη βορειοδυτική ακτή της Αυστραλίας. Ως αποτέλεσμα της έκρηξης και το τσουνάμι σκότωσε πάνω από 36 000 άτομα, 165 πόλεις και χωριά καταστράφηκαν ολοσχερώς και άλλα 132 σοβαρές ζημιές.

26 του Δεκέμβρη του 2004. Ένα πολύ ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στον Ινδικό Ωκεανό προκάλεσε τσουνάμι που έφτασε μέχρι και τριάντα μέτρα ύψος. Αυτό το μεγάλο κύμα χτύπησε το τουριστικά συγκροτήματα και τουριστικές σε πολλά κράτη. Εκτιμώμενο αριθμό των θυμάτων ποικίλλουν, ανάλογα με CTK, η εκδήλωση του κόστους 228.000 ζωές και εκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι ρίχτηκαν στη φτώχεια.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ωκεανών και Ατμόσφαιρας επιστήμονες Διοίκησης έχουν παρατηρηθεί από το 1900, σε σύνολο 1096 το τσουνάμι.

Δυνάμεις των ουρανών θα συγκλονιστεί - Luke 21,26 - Οι άνθρωποι πεθαίνουν από τρόμο σε αναμονή για το τι είναι να έρθει στον κόσμο, καθώς οι εξουσίες των ουρανών θα συγκλονιστεί. Αποκάλυψη 6,14 ουρανό εξαφανίστηκαν σαν ένα κλειστό βιβλίο, και κάθε βουνό και νησί αναδεύεται από το κάθισμά του.

Αυτή η προφητεία έχει ακόμη να ανταποκριθεί. Ώρα να δούμε το τέλος έρχονται σταδιακά για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί πιστεύεις ότι ο Ιησούς Χριστός θα έρθει σύντομα; Υπάρχουν πολλές άλλες προφητείες στον κοινωνικό τομέα, που συνέρχεται αυτή τη στιγμή. τελευταία του 20ού αιώνα μας ήταν αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες και να συζητήσουμε αυτές τις ενδείξεις στο Μέρος 2. Υπάρχουν περισσότερες προφητείες μιλώντας για την κατάσταση της χώρας πριν από τον ερχομό του Ιησού Χριστού.

Ήλιος καίει - Αποκάλυψη του Ιωάννη 16,8 - η τέταρτη εξεχεεν την κούπα του στον ήλιο και δόθηκε να κάψει ανθρώπους με φωτιά. Οι άνθρωποι έχουν την καύση μεγάλη θερμότητα και βλασφημείται το όνομα του Θεού που έχει εξουσία πάνω από αυτές τις πληγές, που δεν μετανοούν για να του δώσει τη δόξα.

Αυτός ο ήλιος αρχίζει να καίει όλο και περισσότερα για πια μιλάμε. Ηλιακές ακτίνες γίνονται πιο ευδιάκριτες και η έννοια της υπερθέρμανσης του πλανήτη ήδη γνωρίζει σχεδόν όλους. Σχεδόν δεν μπορεί να σταθεί στον ήλιο χωρίς προστατευτικά γυαλιά και κρέμες και επιστημονικές προβλέψεις δεν είναι ρόδινα, προβλέπουν σημαντική αύξηση της ηλιακής δραστηριότητας.

Το 2013, απείλησαν στο Google Earth της NASA έντονη ηλιακή δραστηριότητα, η οποία παράγει μια υπερ ηλιακή καταιγίδα μπορεί να ακρωτηριάσουν τα δύο δορυφόροι επικοινωνίας και πλοήγησης, αλλά και τη διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας, των μεταφορών και των τραπεζικών συστημάτων και των προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα.

Που επηρεάζουν το περιβάλλον - Ησαΐας 24, 5 - σπατάλη Γη μακριά, το ξεθώριασμα, ολόκληρος ο κόσμος σβήνει εξαντλημένα και την κρέμα του έθνους. Η γη είναι μολυσμένο από τους κατοίκους της, καθώς πέρασε τους νόμους, και αγνόησε τις διατάξεις του αιώνια διαθήκη.

Το γεγονός ότι η χώρα μας μαραίνονται είναι εντυπωσιακή. Είναι κουρασμένος από εμάς τους ανθρώπους από την επιθετική συμπεριφορά απέναντί της. Κάθε περιοχή της χώρας είναι διαφορετικές και όταν ο Ιησούς Χριστός δεν ήρθε καιρό, η χώρα δεν θα σταθεί. Είτε από τη θάλασσα, την ατμόσφαιρα, το οικοσύστημα, ή γη, όλα αυτά είναι ιδιαίτερα έτσι στο διαταραχθεί περασμένου αιώνα, και η ταλαιπωρία.

Σεισμοί σε πολλά σημεία - Ματθαίος 24, 7 -. Ξεσπάσει σε διάφορα λιμούς σεισμούς τόπους και

Νομίζω ότι είναι πλέον σαφές σε όλους ότι ο αριθμός των σεισμών και των φυσικών καταστροφών είναι δυσανάλογα μεγαλύτερη από ποτέ. Πάντα έχουν καταστροφές, αλλά ποτέ σε τέτοιους αριθμούς σε μια τέτοια κλίμακα.

Αμερικανική Γεωλογική Suvrvey είπε ότι από το 1990 ο συνολικός αριθμός των σεισμών που καταγράφονται από τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αυξάνεται συνεχώς. Και ακόμα κι αν οι επιλογές των μετρήσεων είναι ακόμα το ίδιο το τρέχον έτος. Το 2004, υπήρχαν συνολικά 31 201 σεισμών, η οποία είναι σχεδόν διπλάσια από το 1990. Όπως είναι γνωστό, ο σεισμός του 2004 προκάλεσε 284.012 θανάτους.

Ματθαίος 24,33-34 - ακριβώς για να δούμε όλα αυτά, γνωρίζουμε ότι είναι ήδη κοντά σε αυτό που ήδη την πόρτα! Αληθώς σας λέγω, ότι η γενιά αυτή δεν πρέπει να διέρχονται μακριά, πριν όλο αυτό που συμβαίνει.

Ματθαίος 24,44 - Να είστε εσείς επίσης έτοιμη, για ο Υιός του ανθρώπου έρχεται σε μια απρόσμενη στιγμή. Το κακό υπάλληλος πρέπει να πει στην καρδιά του, «Ο κύριός μου έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί» και ότι θα νικήσει τους υπηρέτες του κοινού και να τρώνε και να πίνουν με μεθυσμένοι. πλοίαρχος του, αλλά η ημέρα έρχεται όταν δεν περιμένετε μια ώρα και δεν ξέρετε, να ανακαλύψουν και να αναγνωρίσουν τον από τους υποκριτές. Εκεί θα είναι το κλάμα και το τρίξιμο των δοντιών. "

Αυτό που είναι υπάλληλοι σε όσους από εσάς περιμένουν, ή εκείνους που είναι μουδιασμένος και δεν αντιμετωπίζουν το λόγο του Χριστού;


Όταν το επόμενο βήμα; - Σχετικά με αυτό το θέμα

Βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 2

261_znameni_doby_prichod_krista_part_2.jpg Βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 220ος αιώνας στην ιστορία του κόσμου απολύτως μοναδική. Όταν άρχισε, κανείς δεν έχει ακόμη σε ένα αεροπλάνο, κανείς ...
Added: 11.11.2010
Απόψεις: 252903x

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

Προσεγγίζοντας το δικαστήριο του Θεού - ετοιμαστείτε!

303_bozi_soud_milenium.jpg Πολλοί άνθρωποι θα ζουν διαφορετικά, αν συνειδητοποιήσει ότι η ζωή τους κάποια μέρα θα κριθεί από τη δοκιμασία. δικαστήριο του Θεού είναι ένα τόσο σημαντικό γεγονός ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ...
Added: 04.01.2011
Απόψεις: 195005x

Βίντεο - Ted Wilson - GYC-2010 - Δεν γυρίζει πίσω

425_ted_wilson.jpg Κοιτάξτε το κήρυγμα ενθάρρυνση του Προέδρου της Γενικής Διάσκεψης ψεύτικο Ted Wilson, 2010 - Δεν γυρίζει πίσω. ...
Added: 08.05.2011
Απόψεις: 142532x

Νέα Εποχή - ο Μεσσίας Maitrea στις προφητείες

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Νέα Εποχή Κινήματος τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται σταδιακά και ανεπαίσθητα, και παίρνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η κίνηση έγινε σύντομα κρυφά, αλλά από το 1984, όταν είχε την ...
Added: 30.11.2010
Απόψεις: 186752x

Τέλος του κόσμου το Δεκέμβριο του 2012, η άφιξη του Αντίχριστου, τι γίνεται με την Αγία Γραφή;

600_konec_sveta_2012.jpg Πλησιάζοντας την ημερομηνία πολλοί ανέμεναν, η ημερομηνία που κινείται τον τελευταίο καιρό όλα τα μέσα ενημέρωσης. Πηγαίνουμε σε διάφορα ερωτήματα mail σχετικά με αυτά τα δεδομένα. Ημερομηνία 21η Δεκεμβρίου, 2012, στο ...
Added: 09.12.2012
Απόψεις: 229848x

Πώς έρθει ο Ιησούς Χριστός;

71_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Πώς έρθει ο Ιησούς Χριστός;Ο Ιησούς Χριστός θα έρθει αθόρυβα, και σταδιακά, όταν ο κόσμος έτοιμος γι 'Αυτόν; Έρχεται και εμφανίζεται στην τηλεόραση ή σε διαφορετικές τοποθεσίες;Ο Χριστός θα έρθει προσωπικά ...
Added: 12.08.2010
Απόψεις: 199329x

El.AmazingHope.net - Η βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το Τέλος του Κόσμου - Μέρος 1