El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Θρησκεία - η εμφάνιση διαφορετικές κατευθύνσεις

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

509_babylon.jpg

Θρησκεία - η εμφάνιση διαφορετικές κατευθύνσεις

Added: 02.11.2011
Απόψεις: 266223x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό και όπου η θρησκεία έχει την προέλευσή του; Ποια είναι η παλαιότερη; Γιατί είναι τόσο πολλές μορφές της θρησκείας; Και ποια κατεύθυνση είναι η σωστή; Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν στο Θεό; Αυτά είναι ερωτήματα για κάθε άνθρωπο βάζω στο μυαλό μου όλα τα μάρμαρα του. Ίσως πείτε ότι δεν σας ενδιαφέρει, αλλά κάθε άτομο σε αυτόν τον πλανήτη, ως εκ τούτου, εσείς, έχετε κάποια μορφή συμμετοχής. Υπάρχουν διαφορετικές παραδόσεις - παραδόσεις, τις διακοπές, ότι ο καθένας μας πράξη στη ζωή τους. Οι περισσότεροι από εμάς γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, ή μεταβείτε στην πρακτική της γιόγκα ...

Η ίδια η λέξη θρησκεία σημαίνει - για να ακολουθήσει κάποιος. Θα ήθελα να σκεφτείτε τις αρχές της θρησκείας που είναι εδώ σήμερα. Για να γίνει αυτό που βλέπουμε, χρειαζόμαστε τη Βίβλο. Είναι ένα βιβλίο που ο Μωυσής άρχισε να γράφει γύρω στο 1500 π.Χ. και να αποδείξει την αλήθεια των λέξεων της από πολυάριθμα αρχαιολογικά ευρήματα. Το γεγονός ότι οι λέξεις της έχουν διατηρηθεί αμετάβλητες αποδείξει πάπυροι που βρέθηκαν σε σπηλιές Κουμράν. Επίσης, πολλές άλλες περιοχές επιβεβαιώνει την αξιοπιστία των ιστοριών που καταγράφονται στην Αγία Γραφή. Ανακαλύψτε για τον εαυτό σας, ανοίξτε το και βεβαιωθείτε αλήθεια του.

Έναρξη Θρησκεία - ακολουθούν. - Ο Θεός

Ο άνθρωπος = ο Αδάμ και η Εύα δημιουργήθηκαν από τον Θεό, τον Δημιουργό. Γένεση 1,27

Είχαν δύο γιους - τον Κάιν και Άβελ. Γένεση 4,1-16. Abel ακούσει ο Θεός (πιστούς), Cain άκουγε ο Θεός, έκανε αυτό που ήθελε. Σκότωσε τον αδελφό του, που ήταν η πρώτη ποινή στον κόσμο (μη-θρησκευόμενων ανθρώπων).

Αντί του δολοφονηθέντος Abel με τον Αδάμ και την Εύα είχε ένα γιο τον οποίο ονόμασαν σύνολο, το οποίο είναι υπάκουσε και πάλι ο Θεός.

Η Βουλή Seto γεννήθηκε ο Νώε, ο οποίος είχε τρεις γιους, τον Σημ, Χαμ και Ιάφεθ Γένεση 5.32.

Το όνομα εδώ είναι ο αληθινοί πιστοί στο όνομα του Θεού Cham σημαίνει άπιστους στον αληθινό Θεό, έχοντας τους θεούς τους. Η Ιάφεθ όνομα σημαίνει περιπλάνηση (πιστούς και απίστους).

Από την απόγονοι του Σημ Θεός διάλεξε τους ανθρώπους που θα φέρει αληθινή πίστη στον αληθινό Θεό. Ήταν Ισραηλινοί -. Εβραίοι

Εβραίοι - έχουν την προέλευσή τους στην Αβραάμ, 1400 χρόνια προ Χριστού. Ο Θεός κάλεσε τον Αβραάμ, ο οποίος ονομάζεται ο πατέρας της πίστης. Ο Θεός άκουσε και πραγματοποίησε το σωστό μήνυμα για τον αληθινό Θεό - ο Δημιουργός. Γένεση 11.10. 27ος (Η γέννηση του Αβραάμ), Genesis 12,1-9. 15ος - (Μια σύμβαση μεταξύ του Θεού και του Αβραάμ). Στίχος 21 - (γέννηση του Ισαάκ). Ισαάκ είχε Ιακώβ, και ο Ιακώβ είχε 12 γιους γενιάς Ισραηλινών (Εβραίων).

Όταν ο Θεός έφερε περιούσιο λαό του από την αιγυπτιακή σκλαβιά, έδωσε στον Μωυσή στο Όρος Σινά, αμετάβλητη πίνακες νόμο του Θεού. Πολλά σημεία του εν λόγω νόμου εξακολουθεί να είναι μέρος της πιο κοσμική, πολιτειακούς νόμους.

Ο νόμος αυτός είναι: 1 Μην καμία άλλους θεούς εκτός από εμένα δεύτερη δεν παράγουν τα είδωλα με τη μορφή των τρίτων τίποτα Μην χρησιμοποιείτε το όνομα του Κυρίου μάταια τέταρτο θυμάσαι την ημέρα του Σαββάτου, για να κρατήσει το ιερό πέμπτο Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου έκτου Μην σκοτώσει δεν έβδομη μοιχεύσεις 8ης Μην κλέψεις 9ο Μην ψέμα 10ου Envy

Χριστιανοί - έχει τις ρίζες της 2.010 χρόνια πριν. Διδασκαλίας τους είναι με βάση τον Ιησού Χριστό, ο οποίος ήταν Εβραίος, και ο οποίος ισχυρίστηκε, και θαυμάσια έργα απέδειξε ότι ο Υιός του Υψίστου Θεού. Ήταν μια τόσο σημαντική φιγούρα στην ιστορία που άλλαξε στην εποχή του. Αφορά τους ανθρώπους προς την αληθινή Πατέρας που είναι στον Ουρανό (στο χώρο). Ο Χριστιανισμός είναι η συνέχιση της εβραϊκής θρησκείας, η οποία οδηγεί στη γνώση του αληθινού Θεού μέσω του Υιού Του Ιησού Χριστού. Η ζωή του, και όλο το έργο της λύτρωσης περιγράφεται στα βιβλικά Ευαγγέλια. Γιατί είναι τόσο πολλές κατευθύνσεις στον Χριστιανισμό;

Από Χαμ γιος άλλο του Νώε, με βάση τις περαιτέρω κατευθύνσεις της θρησκείας.

Μια άλλη ομάδα είναι οι μουσουλμάνοι - το Ισλάμ - Μουσουλμάνων. Είναι η ανατολικές θρησκείες. Έχουν την καταγωγή τους και σε Αβραάμ. Ισμαήλ Ο γιος του, αλλά ήταν το γιο της Άγαρ το όνομα της καμαριέρας Αιγυπτίου. Γένεση 16,1-12. Έτσι έρχεται η φυλή του Χαμ. Βιβλικές προφητείες γι 'αυτόν, λέει, "ένας άνθρωπος της αδάμαστης θέλησης. Χέρι του θα είναι ενάντια σε όλους και χέρι εναντίον του και θα σταθεί ενάντια σε όλες τις αδελφούς του."

Μόνιμη ταραχές Μουσουλμάνους και Εβραίους - απόγονοι του Αβραάμ ετεροθαλείς αδελφούς, είναι η εκπλήρωση αυτής της προφητείας. Πιστεύουν σε έναν Θεό - Αλλάχ. Προφήτη Μωάμεθ έζησε μέχρι τον 6ο αιώνα μετά Χριστό. Ο Αλλάχ δεν δίνει κανένα άνθρωπο την ελευθερία - την εργασία στη ζωή του ανθρώπου όλο τον πλούτο και τη φτώχεια, τη χαρά, τη θλίψη και την αμαρτία. Πιστεύουν ότι οι νεκροί θεοί - άνθρωποι. Μουσουλμάνοι δικαιολογεί την Παρασκευή ως ημέρα γιορτής.

Βουδιστές - Είναι η ανατολικές θρησκείες. Ιδρυτής της είναι ο Βούδας, γεννήθηκε το 560 π.Χ. στην Ινδία κοντά στο Νεπάλ. Αρχικό Γκουατάμα το όνομά του ήταν. Το όνομα Βούδας είναι θεός. Ο κόσμος μας είναι απλά ένα πέπλο γι 'αυτόν - ΜΑΪΟΣ. Διακηρύσσει:-η ζωή είναι δεινά και βάσανα είναι η ζωή. Διδασκαλία του Βούδα έχει 8 βαθμούς, και σε αντίθεση με την εβραϊκή του νόμου, η οποία οδηγεί στο Θεό, αυτό οδηγεί στον εαυτό του. Ηθική: 1 / αληθινή πίστη, 2 / σωστή νοοτροπία, 3 / δεξιά γραμμές, 4 / πραγματική ζωή και τον τρόπο ζωής (όχι σκοτώσει, να κλέψει, δεν θελεις ζουν λάγνες, δεν θα βρίσκονται και πίνουν αλκοολούχα ποτά). Βούδας ρωτά: 5 / ειλικρινής προς το ζην, 6 / δεξιά προσπάθεια 7 / σωστή νοοτροπία, 8 / δεξιά απασχολημένοι με τον εαυτό της.

Ινδουιστές - ανατολικές θρησκείες - επίσης προέρχεται από την οικογένεια του Χαμ. Είναι η εθνική θρησκεία της Ινδίας. Δεν έχει ιδρυτή - ΓΙΟΓΚΑ - γιόγκι - είναι διαδεδομένη στη χώρα μας. Εδώ είναι ένας τόπος για όλους - είναι ένα θρησκευτικό συνονθύλευμα. Ινδικό λέει ότι στην Ινδία, είναι όλες οι θρησκείες του κόσμου. Συγκρίνετε μαζί μου: 1 θεϊστές - πιστεύουν σε έναν προσωπικό Θεό έξω από τον κόσμο, αλλά όχι στον Θεό αποκαλύπτεται εν Χριστώ 2ο ντεϊσμό - πιστεύουν στην ορθολογική λόγους σε ένα Θεό - μια που δημιούργησε τον κόσμο και να παρακολουθήσουν ως ωρολογοποιός, Τους έφτασε και τρέχουν από μόνα τους 3 μονοθεϊστές - πιστεύουν σε έναν Θεό 4 πολυθεϊστές - πιστεύουν σε πολλούς θεούς 5 άθεοι - αρνούνται την πίστη στον Θεό 6o Χριστιανισμός - είναι χώρος για τον Ιησού Χριστό και τον Χριστιανισμό εκεί, αλλά δικαίωμα του Ιησού να απορρίψει την πλήρη αλήθεια. Ο Ιησούς είναι ένας μεταξύ των άλλων. Στην περιοχή του Ινδικού πίνακες παμπ κρέμεται δίπλα στο άλλο θεό Κρίσνα, ο Βούδας, ο Ιησούς και ο Γκάντι ....

Hindu Θεός - Γκρι - θεός της σιωπής. Έχουν 330 εκατομμύρια θεούς (ζώα, τα δέντρα, τα βουνά ... Η θρησκεία πηγαίνει πίσω στο 1250 π.Χ. της επιστήμης. - Το μυστικό κείμενα - ποιήματα Ο κόσμος Κυριακή -. Ημέρας ο ήλιος, προσεύχεται προς τον ήλιο.

Ο αθεϊσμός - σύγχρονο και τελευταία θρησκεία. Η θρησκεία του Λόγου. Στο Λεξικό βιβλίο των άθεων είναι γραμμένο το εξής: ". Ο Θεός δεν δημιούργησε τον άνθρωπο, αλλά ένας άνθρωπος του Θεού, κατ 'εικόνα και ομοίωσή Του» Ο υλισμός ήταν το αποκορύφωμα της γαλλικής αθεϊσμό του 18ου αιώνα.

Μαρξιστική αθεΐα - η μεγαλύτερη μορφή του αθεϊσμού - "marxizmus είναι ο υλισμός, έντονα εχθρική προς τη θρησκεία ... των οποίων η αποστολή είναι να στερήσει από ένα πρόσωπο θρησκευτικά παραληρήματα και τις προκαταλήψεις ... και χωρίς τον από όλες τις υπερφυσικές στον άνθρωπο ... αυξάνει την εμπιστοσύνη στη δύναμή μας ... και ο άνθρωπος είναι το υψηλότερο που για τον άνθρωπο. (Σελ. 275) Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1925 στη Σοβιετική Ένωση και ο Σύνδεσμος κάλεσε κακό θρησκεία ... πολέμησε με όλα τα μέσα, στα φυτά, τα εργοστάσια, συλλογικά αγροκτήματα και τα σχολεία. "

Βλέπετε, υπάρχουν διαφορετικές ομάδες της κοινωνίας - θρησκείας, η οποία κατά κάποιο τρόπο μας επηρεάζουν. Σε ποια θρησκεία ανήκουμε, πρέπει να απαντήσει σε κάθε άνθρωπο προσωπικά. Τι, ή στα οποία, ένας άνδρας βάζει το μέλλον του βρίσκεται σε ελεύθερη απόφασή μας. Η ελευθερία της λήψης αποφάσεων είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχουμε λάβει από το Θεό.

Ο λαβύρινθος είναι ένας μόνο τρόπος για να διορθώσετε, και ότι κάποιος πρέπει να λάμψει. Ήξερα ότι το φως είναι ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος ήρθε από τον ουρανό και μας προσκαλεί στο σπίτι. Εχουμε χάσει και δεν μπορεί να αναιρεθεί. Ο Ιησούς λέει:

Ιω. 8:12 - ο Ιησούς για να τους ξανά, στη συνέχεια μίλησε: «.. Είμαι το φως της ημέρας Όποιος με ακολουθεί δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι αλλά θα έχει το φως της ζωής"

Και ο βασιλιάς Δαβίδ είπε:

Ψαλμός 119.105 - Κερί βήματα μου είναι ο λόγος του φωτός δρόμο σου μου.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο σπίτι, όπου σας περιμένουμε. Ο Ιησούς Χριστός μας προετοιμάζει τα σπίτια που μας πάει όπου είναι. Όταν η γη θα πρέπει να καθαρίζονται και να δημιουργηθούν όλα τα νέα, θα είναι το σπίτι μας και πάλι, υπέροχη παράδεισο, όπως ο Κύριος που προορίζεται στις αρχές της δημιουργίας.

Πρόκειται για δύο στον κόσμο ομάδες ανθρώπων:

Rolling Stones - περιπλανηθεί αυτόν τον κόσμο - χωρίς γκολ - μόλις το θάνατο.

Προσκυνητές - περιπλανηθεί αυτόν τον κόσμο, αλλά έχουν έναν στόχο - την αιώνια ζωή - βασιλεία του Θεού.

M.G.

Ησαΐας 44.6 - Έτσι λέει ο Κύριος, ο βασιλιάς και ο Λυτρωτής του Ισραήλ, ο Κύριος των δυνάμεων: είμαι πρώτος και εγώ είμαι η τελευταία, εκτός από μένα δεν υπάρχει Θεός.

Ησαΐας 55.6 - ζητούν τον Κύριο, ενώ για να το βρείτε, το αποκαλούν, μέχρι να είναι κοντά.

Ησαΐας 56, 6-7 - Αλλοδαποί οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με τον Κύριο να τον εξυπηρετήσει, να αγαπούν το όνομα του Κυρίου και οι υπηρέτες του, όλους εκείνους που προστατεύουν το Σάββατο πριν από τη βεβήλωση και την κρατήσει διαθήκη μου μαζί με όλους σας φέρει στην το βουνό της αγιότητας και oblažím του είναι στο σπίτι μου, της προσευχής.

Jan 14, 6-7 - "Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή," ο Ιησούς του είπε. «Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μέσω εμού. Αν με ήξερε, θα ξέρατε και τον Πατέρα μου. Από τώρα και στο εξής τον γνωρίζετε και τον έχετε δει!"

Ιωάννης 3:16 - Για το Θεό αγάπησε έτσι τον κόσμο, ώστε έδωσε τον μονογενή Υιό Του, ότι όποιος πιστεύει σ 'αυτόν δεν πρέπει να χαθεί αλλά να έχει αιώνια ζωή


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Καταργεί τη χάρη του νόμου του Θεού;

325_rusi_se_milosti_bozi_zakon.jpg Είναι αναγκαίο να διατηρηθεί Δέκα Εντολές του Θεού, Σαββάτου, δεν είμαστε κάτω από νόμο, αλλά σύμφωνα με επιείκεια; Ο Απόστολος Παύλος εξηγεί με σαφήνεια ότι ο Χριστιανός δεν είναι «δίκαιο», αλλά ...
Added: 02.02.2011
Απόψεις: 182593x

Αντβεντιστές, ο τελευταίος των μεταρρυθμιστών της Εκκλησίας φέρουν ένα σημαντικό μήνυμα στον υπόλοιπο κόσμο

454_adventiste.jpg Η Εκκλησία των Αντβεντιστών, λέει πολλά ψέματα και μισές αλήθειες, ειδικά στις χριστιανικές δικτυακές πύλες. Ίσως επειδή αναφερόμαστε στις βασικές σημεία δογματικά ότι ο Ιησούς Χριστός δίδαξε τους αποστόλους και το ...
Added: 29.07.2011
Απόψεις: 266624x

Ο Θεός και της αδικίας στον κόσμο

314_ukrizovani.jpg Γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό και τα παθήματα; Γιατί ο Θεός δεν παρεμβαίνει και να κάνει κάτι; Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν ο Θεός ήταν πολύ καιρό πριν θα είχε κάνει κάτι. ...
Added: 17.01.2011
Απόψεις: 199879x

Υπόλοιπη ημέρα, Σάββατο ή Κυριακή;

60_sunday_saturday.jpg Ποια είναι η κατάλληλη ημέρα για ξεκούραση, Σάββατο ή Κυριακή?Συχνά, η ομιλία σε χριστιανικές εκκλησίες, ποια είναι η πραγματική ημέρα ανάπαυσης. Οι περισσότερες εκκλησίες, χριστιανικές ενώσεις αγιάζει Κυριακή, μόνο μια μικρή ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 632756x

Τι έγραψε για Αντβεντιστών Προτεστάντες;

363_reforma-protestante.jpg Τι κάνουμε οφείλουμε Adventist; - Ευαγγελικής Εβδομαδιαία - Constance σπινθήρες 19 Σεπτεμβρίου 2007 - Αρ. 25/2007 - 92η έκδοσηAdventism ο ίδιος ορίζει ως συνέχεια της ρεφορμιστικής κινήματος, που αποσκοπούσε στην Ευρώπη, ...
Added: 20.02.2011
Απόψεις: 156439x

El.AmazingHope.net - Θρησκεία - η εμφάνιση διαφορετικές κατευθύνσεις