El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Τέλος του κόσμου το Δεκέμβριο του 2012, η άφιξη του Αντίχριστου, τι γίνεται με την Αγία Γραφή;

Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;

600_konec_sveta_2012.jpg

Τέλος του κόσμου το Δεκέμβριο του 2012, η άφιξη του Αντίχριστου, τι γίνεται με την Αγία Γραφή;

Added: 09.12.2012
Απόψεις: 229533x
Θέματα: Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;
PrintTisk

Πλησιάζοντας την ημερομηνία πολλοί ανέμεναν, η ημερομηνία που κινείται τον τελευταίο καιρό όλα τα μέσα ενημέρωσης. Πηγαίνουμε σε διάφορα ερωτήματα mail σχετικά με αυτά τα δεδομένα. Ημερομηνία 21η Δεκεμβρίου, 2012, στο οποίο το ημερολόγιο των Μάγιας τελειώνει. Θα είναι το αποκαλυπτικό τέλος του κόσμου; Ή θα μετάβαση στη νέα εποχή του Υδροχόου, εκ νέου δονείται στην πέμπτη διάσταση; Θα καθαρίσει τον πλανήτη Γη και την επακόλουθη μετάβαση στην εποχή της ειρήνης και της ευημερίας προοδευτική; Ή θα είναι η νέα παγκόσμια τάξη αποκαταστάθηκε, την ηλικία του ολοκληρωτισμού; Αντίχριστος έρχεται, και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού; Θα διακοπές ρεύματος θα είναι τρεις ημέρες του σκότους; Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να δούμε γύρω από το Διαδίκτυο, όπου μια μεγάλη ποικιλία από πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω δεδομένα. Οποιαδήποτε θεωρία ότι η ημερομηνία, είναι ασταθής, αλλάζει και εξελίσσεται συνεχώς σε όλο και νέες γνώσεις. Θα ήθελα να το ονομάσουμε μια γνώση για την εξέλιξη το 2012. Μεταξύ των ανθρώπων εξαπλώνεται φόβο και τον πανικό. Για παράδειγμα, στη Ρωσία σκορπώντας τον πανικό από το τέλος του κόσμου, και αναγκάστηκε να παρέμβει ο υπουργός και το κοινοβούλιο. Οι άνθρωποι εκεί άρχισε να εξαγοράσει τροφίμων λόγω του τρόμου της Αποκάλυψης, οι ανησυχίες είναι ακόμα άνθρωποι στη φυλακή. Oι ευρωβουλευτές κάλεσαν τα μέσα ενημέρωσης να θεωρίες για το τέλος του κόσμου εισβάλλουν. Ποιος είναι πίσω από αυτό το φαινόμενο, που οδηγεί τους ανθρώπους να κατεδαφίσει τον πανικό;

Πλανήτης Γη, το πεδίο μάχης μεταξύ του καλού και του κακού

Η Αγία Γραφή μας λέει ότι έχουμε δύο παγκόσμιες δυνάμεις. Ο Θεός, ο οποίος αντιπροσωπεύει την καλοσύνη, είναι μια σταθερά αμετάβλητη, είπε κάποτε ότι αυτό ισχύει για όλη την αιωνιότητα. Αυτό που έγραψε στο Λόγο Του η Βίβλος είναι γεμάτη με απόλυτη ακρίβεια. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένας πεσμένος χερουβείμ ο οποίος επέστησε την τρίτη ουράνια υποδοχής σε εξέγερση ενάντια στο Θεό. Έπεσε κάτω από τον ουρανό, έφερε τους πρώτους ανθρώπους στην αμαρτία, στην εξέγερση κατά του νόμου του Θεού. Ισχυρίζεται ότι ο νόμος του Θεού δεν είναι έγκυρη και δεν θα πρέπει να κρατήσει. Είναι ο Σατανάς, ο πατέρας του ψεύδους, ο οποίος αντιπροσωπεύει το κακό. Είναι μη-const, πτητικών, ως χαλαρή άμμο. Σε αυτόν τον κόσμο, ο αγώνας ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Όταν πάμε πίσω στην ημερομηνία της 21 Δεκέμβρη του 2012, η ​​οποία διέπει πολλές εκδηλώσεις προφητεία, όταν κοιτάξουμε τον αποκρυφισμό αιμοδιψή πολιτισμό των Μάγια, το οποίο πλευρά αυτού του έργου προέρχεται από; Θα τολμούσα να πω ότι όλες αυτές οι θεωρίες για το τέλος του κόσμου προέρχονται από μία μόνο πηγή και από τον εντολέα με τα ψέματα του Σατανά. Ήδη από την αρχή ο Σατανάς έχει χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές του για να αποπλανήσει τον Αδάμ και την Εύα στην αμαρτία. Επίσης, λειτουργεί σήμερα με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια για να εξαπατήσει όλο τον κόσμο στην άβυσσο της αμαρτίας και την εξέγερση ενάντια στο Θεό. Η Αγία Γραφή μας λέει ότι για την παράβαση του νόμου = αμαρτία, ο θάνατος και ο Σατανάς λέει θα πεθάνεις, μην ανησυχείτε, θα μάθετε περισσότερα, θα είσαι σαν τον Θεό. Deceiving ανθρωπότητα απεριόριστο αριθμό των θρησκειών, θεωρίες, μόνο και μόνο για να αποσπάσει τους ανθρώπους από τον Θεό και το νόμο Του της αγάπης.

Coming Αντίχριστος

Δεν ξέρω τι θα συμβεί από αυτά τα δεδομένα, απλά ξέρω ότι δεν είναι Βιβλική να κερδοσκοπούν, να προσδιορίσει, να προβλέψουμε το μέλλον. Εκτός από όλα τα διαφορετικά ως εκ τούτου unscriptural θεωρίες για το τέλος του κόσμου, εκ νέου δονείται στην πέμπτη διάσταση, μεταμορφώσεις, και περισσότερο, μου πήρε λίγα μέρη αναφέρουν την άφιξη του Αντίχριστου, η οποία θα πρέπει, σε πολλαπλές πηγές πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο 2012. Όπως αναφέρεται σε πολλά άρθρα για να ξέρετε amazinghope.net παρουσίασε πριν ο Κύριος Ιησούς Χριστός έρχεται και πάλι, θα αποτελέσουν αντικείμενο μίμησης από την άφιξή του. Ο Σατανάς θα λάβει τη μορφή της μίμησης του Χριστού και τον ερχομό του στη δόξα. Θα είναι η απόλυτη εξαπάτηση της βασιλείας του εδώ στη γη για να παραπλανήσουν και να τράβηξε την πλευρά του, εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο.

Τα λεγόμενα οραματιστές Καθολική Εκκλησία έχουν δει για αρκετά χρόνια και ότι οι τελικές εκδηλώσεις του πλανήτη μας. Προετοιμαστείτε για τον ερχομό του Ιησού και το μήνυμα από την άφιξη του Αντίχριστου.

Παραθέτω ένα από αυτά: το μήνυμα της 499ης Το μήνυμα του Ιησού, της 20ής Ιουλίου 2012 στις 17:46.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

... Τρεις και μισή περίοδο της Μεγάλης Θλίψης θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο του 2012. Αυτή είναι η στιγμή κατά την οποία ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί ως ήρωας πολέμου. Η ψυχή του παραδόθηκε στο Σατανά, ο οποίος κατέχει το κάθε μέρος της. Δύναμη που θα κυβερνήσει, προκαλεί ο χρόνος θα συνεχίσει να θεωρείται όχι μόνο ως ειρηνοποιός, αλλά οι άνθρωποι θα πιστεύουν ότι είναι Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας της ανθρωπότητας. Τελικά, επίσης, πιστεύουν ότι ο Αντίχριστος εστάλη να ανακοινώσει δεύτερο μου έρχονται. Γιατί τόσοι πολλοί δυστυχείς με μια προθυμία να δεχθεί το σήμα εμπορικό σήμα του θηρίου. Επειδή είναι ένα θηρίο από κάθε άποψη, λόγω του τρόπου που ο ίδιος ο Σατανάς θα εκδηλωθεί στο σώμα του. Θαύματα λαμβάνουν χώρα στον ουρανό. Θα θεραπεύσει ανθρώπους. Θα ηγηθεί της νέας παγκόσμιας θρησκείας. Μαζί με τον ψευδοπροφήτη που θα ηγηθεί της εξωτερικής συσκευασίας Καθολική Εκκλησία στη χώρα, θα συνεργαστούν στενά προκειμένου να εξαπατήσουν όλα τα παιδιά του Θεού ...

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

Είναι κατανοητό ότι η Καθολική Εκκλησία, της οποίας τα μέλη που επιστρέφουν στις σπουδές λόγο του Θεού, που χρειάζονται για να εκπληρώσουν βιβλική προφητεία και να καθορίσει το αντίχριστο και την παρουσία του. Ως εκ τούτου, ο Σατανάς προσπαθεί να εξαπατήσει τις ειλικρινείς πιστούς και συναντηθούν ξανά τις λέξεις "αν ήταν δυνατόν θα υπονομεύσει και τις εκλογές." Αντίχριστος, σύμφωνα με το όραμά τους, Bude χαρισματικό άτομο που ενώνει τη θρησκεία θα έχει υπερφυσικές ικανότητες θα κάνει θαύματα, να θεραπεύσει, τότε θα πρέπει να θεωρείται από τους ανθρώπους στον Χριστό. Περισσότερα για varovani.org. Αυτό το μήνυμα, αλλά δεν συμφωνεί με τις βιβλικές αλήθειες και υποστηρίζουν δύο μεγαλύτερα λάθη, που λαμβάνονται από την ειδωλολατρεία στην χριστιανική διδασκαλία. Είναι ένα λάθος που δεν είναι πλέον απαραίτητο να τηρούνται όλες οι εντολές του νόμου του Θεού, συμπεριλαμβανομένου του λάθος Σάββατο και την αθανασία της ψυχής.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Καθολική Εκκλησία εν αναμονή της αντίχριστος, η οποία είναι πολύ παρόμοια με τον Μαϊτρέγια, ο οποίος αναμένει από το κίνημα της Νέας Εποχής ως μεσσία. Η λεγόμενη MAITREA Χριστός σύντομα, σύμφωνα με τον Benjamin Creme από τη Σκωτία για να έρθει σε αυτή τη γη. Η λεγόμενη Ημέρα Διακήρυξης, όταν MAITREA εμφανίζεται και αρχίζει να εργάζεται δημοσίως. Θα πρέπει να είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένας δάσκαλος των εθνών, είναι να ενοποιήσει τις θρησκείες του κόσμου. Έχει να φέρει την παγκόσμια ειρήνη και την αρμονία. Η άφιξη του Μαϊτρέγια prichod.cz

Η Αγία Γραφή μας λέει ότι πριν από το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού, και πολλοί θα έρθουν να μιμηθεί τον Χριστό. Είναι σαφές ότι η μίμηση της έλευσης του Χριστού μπορεί να είναι σε διάφορες ιστοσελίδες, πολλά μέρη. Αυτές οι ψευδόχριστοι θα κηρύξουν απέραντη αγάπη, έλεος, συμπόνια, αλλά χωρίς να χρειάζεται να ακούσετε όλες τις εντολές του Θεού.
Ως εκ τούτου, η Γραφή είναι το μόνο μέτρο για το πώς αυτές οι απατεώνες που έρχονται στο όνομα του Ιησού Χριστού για να αποκαλύψει. Σημειώστε ότι ο απόστολος Παύλος σαφώς προειδοποίησε ενάντια σε αυτό, δηλώνοντας ότι θα εξαπατήσει ανομία άνθρωπος (με άλλα λόγια, αυτός που πατάει το νόμο του Θεού), και δήλωσε ότι αυτό το μυστήριο της ανομίας θα προέλθει από την Χριστιανική Εκκλησία, ο οποίος έχει εργαστεί κατά το χρόνο .

Καταπατά Σατανά στο Θεό από την αρχή των κανονισμών και ως εκ τούτου μπορεί εύκολα να ανιχνεύσει ότι κάθε μεσσία, ο οποίος θα μιλήσει ενάντια στο νόμο του Θεού και να προωθήσει την ιδέα της πρώτης ψέμα μου στον παράδεισο ότι οι νεκροί δεν πεθαίνουν, αλλά τους οι ψυχές είναι ακόμα ζωντανός, το πνεύμα του Αντίχριστου πνεύμα του Σατανά!

2ο Θεσσαλονικείς 2,1-8 - τον ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και τη συλλογή μας μαζί με αυτόν, ζητάμε από εσάς, αδελφοί, να αφεθούν εύκολα να ανακινείται σε γνώση τους ή τρομάξει είτε από πνεύμα ή με λέξεις ή με επιστολή, η οποία δημοσιεύθηκε για μας, ως η ημέρα που ο Κύριος έχει ήδη έρθει. Ας κανείς δεν αποπλανήσει κανένα τρόπο δεν έρχονται μέχρι το αποστασία έρχεται πρώτη και δεν θα αποκαλυφθεί στο πρόσωπο ανομία, ο υιός της απωλείας, ο οποίος χτίζει αντίσταση ενάντια σε όλα και περήφανα υψώνεται πάνω από κάθε τι που λέγεται θεός ή που λατρεύεται, έτσι ώστε ο ίδιος κάθεται όπως ο Θεός στον ναό του Θεού, και τον εαυτό του ότι είναι Θεός. Θυμάστε που σας είπα αυτό, όταν ήμουν ακόμα μαζί σας; Μπορείτε επίσης να γνωρίζουν τι κατοικεί τώρα, να αποκαλυφθεί μόνο εκείνη την εποχή. Για το μυστήριο της ανομίας ήδη ενεργό, απλά περιμένουν έως ότου αυτός που κατοικεί τώρα δεν θα πρέπει να λαμβάνονται από τον πόρο. Και τότε θα αποκαλυφθεί χωρίς νόμιμη, τον οποίο ο Κύριος θα αφαιρέσει την αναπνοή από το στόμα του, και να καταστρέψει τον ίδιο και τις πράξεις σαφής αποκάλυψη του ερχομού του.

Ματθαίος 24,24 - Για εκεί θα προκύψουν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες, και θα δείξω μεγάλα σημεία και τέρατα για να εξαπατήσουν, (αν ήταν δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. "

Λουκ. 21,8 - ".. Προσέχετε ότι εσείς δεν πρέπει να εξαπατηθεί Για πολλούς θα έρθει στο όνομά μου, λέγοντας ότι είμαι ο Χριστός, και ο χρόνος πλησιάζει Γι Μην πάει μετά από αυτούς."

Από τα γραπτά της Ellen G. White από τον ερχομό του Αντιχρίστου

Μεταμφιεσμένος σαν άγγελος του φωτός, θα (ο Σατανάς) για να περπατήσει στη γη ως εργαζόμενος θαύμα. Όμορφη γλώσσα θα παρουσιάσει υψηλές σκέψεις. Θα μιλήσει ευγενικά λόγια και να κάνει καλές πράξεις. Ο ίδιος να είναι ο Χριστός, αλλά σε ένα σημείο θα είναι μια ευδιάκριτη διαφορά. Ο Σατανάς θα στραφούν μακριά από τους ανθρώπους του Νόμου του Θεού. (FE 471 472)

Θα ισχυριστεί ότι το Σάββατο άλλαξε από την έβδομη στην πρώτη ημέρα της εβδομάδας, και ως δάσκαλος κατά την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα παρουσιαστεί αυτό το Σάββατο για μια ψευδή δοκιμή της πίστης σε αυτόν. (MS 153, 1902)

Θα πρέπει να μας λέει να λατρεύουμε αυτό το ον, ότι ο κόσμος θα δοξάσει όπως ο Χριστός. Τι πρέπει να κάνουμε; Πείτε τους ότι ο Χριστός μας προειδοποιεί μόνο μια τέτοια αντίπαλο, που είναι ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου, αλλά υποστηρίζει ότι είναι ο Θεός. Και ότι όταν ο Χριστός εμφανίζεται, θα είναι με δύναμη και πολλή δόξα, η οποία συνοδεύεται από αγγέλους του αριθμού των εκατό χιλιάδες και δέκα χιλιάδες εκατό χιλιάδες, και ότι, όταν έρθει, θα γνωρίζουμε τη φωνή Του. (6BC 1105,1106)

Αγία Γραφή μιλάει και προειδοποιεί ότι οι εντολές είναι αμετάβλητος, και ότι η εξουσία θα έρθει, ο οποίος θα προσπαθήσει να αλλάξει τις εντολές του Θεού. Είναι σημαντικό να μελετήσει το θέμα και να είστε σίγουροι για το τι λέει η Αγία Γραφή.

Ψαλμός 111,7-8 - "Πράξεις των χεριών του είναι αλήθεια και τη δικαιοσύνη?. Όλες τις εντολές του είναι αξιόπιστη, αξιόπιστη, για πάντα και ποτέ, που εκδίδονται στην αλήθεια και ευθύτητα"

Daniel 7,25 - (μικρό κέρας, ή ο Αντίχριστος) «θα προφέρει λόγια εναντίον του Υψίστου και να μην αφήσουμε τους αγίους του Υψίστου Επίσης, θα εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγής των χρόνων και το νόμο." (STUD) "θα επιδιώξει να αλλάξει καιρούς και νόμους. "

Πώς ξέρουμε την αληθινή αντίχριστος;

1 Για να μεταμφιέζεται σε άγγελο φωτός, είναι ένα πλάσμα που δεν έχουμε ξαναδεί
2 Αυτός θα αποκαλυφθεί σε διαφορετικές θέσεις, δεν θα είναι ορατή και ακούγεται σε όλο τον κόσμο σε μια στιγμή
3 Θα κάνει θαύματα και θαύματα, θεραπεύουν τους αρρώστους
4 Θα στραφούν μακριά από τους ανθρώπους του Νόμου του Θεού
5 Θα πω ότι το Σάββατο άλλαξε από την έβδομη ημέρα από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας Κυριακή
6 Εκείνοι που δεν δέχονται το χάραγμα του θηρίου Κυριακή θα συνεχίσει να αγιάσει το Σάββατο, θα διωχθούν

Ποια θα είναι η πραγματική ερχομό του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού;

1 Παρουσία του Ιησού Χριστού θα ακούγεται και ορατό σε όλο τον κόσμο σε μια στιγμή
2 Ο Ιησούς Χριστός έχει ήδη κατέβει στη γη, εμφανίζεται σε ένα σύννεφο και ο δίκαιος θα αρπάξει
3 Οι τάφοι άνοιξαν, και ο δίκαιος από τον Αδάμ μέχρι την παρούσα αύξηση στη ζωή
4 Η άδικοι θα χαθούν στον ερχομό του Ιησού Χριστού, δεν θα μπορούσε να φέρει τη δόξα του ερχομού του
5 Μετά τον ερχομό του Ιησού Χριστού, ο κόσμος όπως τον ξέρουμε δεν θα είναι πλέον συνεχιστεί, η χώρα θα παραμείνει μετά από 1000 χρόνια ερήμωσης

Λουκ. 17,24 - σαν αστραπή φωτίζει το τοπίο από το ένα άκρο του ουρανού στην άλλη, έτσι ο Υιός του ανθρώπου στην εποχή του.

1 Θεσσαλονικείς 4,16-18 - θα υπάρξει μια παρακινώντας εντολή, με τη φωνή του αρχαγγέλου, και το ατού του Θεού, ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό, και η πρώτη φορά που οι νεκροί εν Χριστώ θα αναστηθούν. Ζούμε μαζί με τους έχουμε παγιδευτεί στα σύννεφα για να συναντήσουμε τον Κύριο, τότε θα είμαστε με τον Κύριο για πάντα. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλο με αυτά τα λόγια.

Αποκάλυψη 1,7 - Ιδού, έρχεται με τα σύννεφα, και κάθε μάτι θα τον δει, ακόμη και εκείνους που τον διαπέρασε. Όλες οι φυλές της γης γι 'αυτόν να κλαίει. Ναι, αμήν.

Τέλος

Δεν υποστηρίζω ό, τι είναι μια μυστική θέση των δεδομένων, τον Δεκέμβριο του 2012, δεν είναι καθήκον μας να καθορίσει την ημερομηνία του τέλους του κόσμου. Θέλω μόνο να επισημάνω ότι όλες αυτές οι θεωρίες είναι από το εργαστήριο του πατέρα του, βρίσκεται από τον Σατανά. Εν πάση περιπτώσει, είναι σαφές ότι βρισκόμαστε στο ακριβώς στο τέλος της ιστορίας του κόσμου. Πληρούνται οι βιβλικές προφητείες, ο κόσμος είναι όπως σε όλα τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Ας μην είναι σαν τις ημέρες του Νώε, ή όπως τα Σόδομα και τα Gomorští, ας ζούμε εν αναμονή της επιστροφής του Σωτήρα μας.

Λουκ. 17, 26-29 - Σαν τις ημέρες του Νώε, έτσι θα είναι κατά τις ημέρες του Υιού του ανθρώπου: φαγητό και το ποτό, παντρεύτηκε και δίνει σε γάμο, μέχρι την ημέρα που ο Νώε μπήκε μέσα στην κιβωτό. Στη συνέχεια ήρθε ο κατακλυσμός και τους κατέστρεψε όλα. Ομοίως, κατά τις ημέρες του Λωτ: έτρωγαν και έπιναν, που αγοράζονται και πωλούνται, φύτεψαν, έχτισαν, αλλά την ημέρα ότι η παρτίδα βγήκε από τα Σόδομα έβρεξε φωτιά από τον ουρανό για να καταστρέψει το θείο και όλα. Τώρα θα είναι η ημέρα όταν ο Υιός του ανθρώπου θα εμφανιστεί.

Πιστεύω ότι ο Κύριος Ιησούς Χριστός θα έρθει σύντομα και πάλι στη δόξα του, και τελειώνει η ιστορία αυτού του κόσμου της αμαρτίας. Μην ανησυχείτε γι 'αυτό, όταν θα είναι ή όταν ο Αντίχριστος αποκαλύπτεται, και αυτό θα συμβεί και αυτό. Ας ασχοληθούν με αυτό, οι καρδιές, τα μυαλά μας έχουν ετοιμαστεί για να συναντήσουμε τον Θεό μας σε κάθε στιγμή. Κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρχει αύριο, αν θα ξυπνήσει σε ένα νέο πρωί. Το καθήκον του κάθε χριστιανού είναι να είμαστε προετοιμασμένοι και να καθοδηγείται από το Άγιο Πνεύμα, ο Ιησούς χαρακτήρα εκπέμπει κάθε μέρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για τα γεγονότα που μπορεί να συμβούν. Καθήκον μας είναι να διανείμει την ελπίδα και σωτηρία κόσμο για να προειδοποιήσει τον κόσμο της οργής του Θεού. Η αποστολή μας είναι να φέρουμε τους ανθρώπους με το νόμο του Θεού, να δείξει στους ανθρώπους υπό το φως της αγάπης και της χάρης του με χαρά και ελπίδα στον Ιησού Χριστό να επισημάνω στη θυσία του Ιησού και να ενταχθούν στην ουράνια οικογένεια.

Ας ζήσουμε την καθαρή χριστιανική ζωή χωρίς διχόνοια και τις επιθυμίες του κόσμου. Η αποχή από τα εγκόσμια, μουσική, τηλεόραση, λαιμαργία και να μελετήσουν το λόγο του Θεού για κάθε μέρα. Για όλους όσους συναντά δούμε ότι ο Χριστός κατοικεί μέσα μας, ο γιος του Θεού, ο οποίος εισήχθη σε μας στο Λόγο του Θεού την Αγία Γραφή. Αυτός που έδωσε τον θρόνο του, να θέσει τα πάντα στο θύμα, λαμβάνοντας την ανθρώπινη μορφή και πέθανε για μας τους αμαρτωλούς, που θα μπορούσαμε να λάβουν αιώνια ζωή. Όπως έχει γραφτεί από την αμαρτία είναι ο θάνατος, ο Ιησούς πλήρωσε για μας, έχυσαν το αίμα τους - για τον καθένα μας!

1 Πέτρου 4,1-4 - I υπέστη σωματική ταλαιπωρία του Χριστού, και έτσι με την ίδια δέσμευση βραχίονα πάρα πολύ. Ποιος υπέστη ο οργανισμός παύσει από την αμαρτία, έτσι ώστε το υπόλοιπο της ζωής του στο σώμα αυτό δεν αφορά ανθρώπινες επιθυμίες, αλλά το θέλημα του Θεού. Έχουμε ήδη αρκετά από χάσιμο χρόνου, που απολαμβάνουν έθνη: η ζωή σε πάθη ξεδιάντροπη, μέθη, λαιμαργία, σε carousing και αηδιαστικό ειδωλολατρία. Όταν δεν τα προσκομίσει στην απέραντη ασωτία, είναι παράξενο και συκοφαντίες σας.

Ρωμαίους 13:11-14 - Και κάτι ακόμα. Κατανόηση του τι είναι ο χρόνος που ήρθε η ώρα να ξυπνήσει από τον ύπνο. Η σωτηρία είναι πιο κοντά μας από ό, τι τώρα, όταν πιστέψαμε. Νύχτα προχώρησε και η μέρα είναι κοντά. Ας αναστείλει ως εκ τούτου λειτουργεί από το σκοτάδι και διατίθενται στην πανοπλία του φωτός! Ας περπατήσει με ειλικρίνεια και μέσα στην ημέρα, όχι σε λαιμαργία και μέθη, δεν debauched και κατάφωρα, όχι σε σύγκρουση και φθόνο. Αντί να ανησυχούν για τη φυσική επιθυμία να θέσει στον Κύριο Ιησού Χριστό.

Προσευχή: Αγαπητέ Κύριε Ιησού, σας ευχαριστώ για έχυσαν το αίμα σας για αυτό που πήρε την αμαρτία μου, που καταβάλλεται για την ενοχή μου και μου έσωσε από τη σκιά του θανάτου. Παρακαλούμε καθαρίσει μου από όλες τις αμαρτίες μου, να με προσθέσετε ως αξία θύμα σας. Μόλυβδος μου με το Άγιο Πνεύμα πάνω σας κάθε μέρα, να μου δώσει μια καθαρή καρδιά, η οποία θα γίνει από σάρκα και θα αποσπάσουν τη θλίψη, για κάθε αμετάτρεπτο άνθρωπος. Βλέπω ότι ο κόσμος είναι τόσο εξαπάτηση και ο κόσμος πλησιάζει τόσο γρήγορα στο τέλος της. Πληκτρολογήστε ένα με ιερό νόμο σου στην καρδιά μου, αν μπορώ να το κρατήσει έξω από την αγάπη για εσάς. Παρακαλούμε αποχή μου από τον εαυτό μου και να μου γράψετε τον χαρακτήρα σας σε θαμπό πρόσωπό μου. Εκτός αν αναφέρεται στον πειρασμό μου, και παρακαλώ να έρθει σύντομα η βασιλεία σου, όπου θα υπάρξει σύγκρουση, την εξαπάτηση και τον αγώνα. Παρακαλώ να μου δώσει τη σοφία να διακρίνουν το καλό από το κακό, να μου δώσει δύναμη είναι πάντα στο πλευρό σας. Ελάτε μέσα στην καρδιά μου, παρακαλώ, σ 'αγαπώ και το μόνο που θέλετε να ακολουθήσετε και λατρεία. Αμήν.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;

Δοκιμή αληθινός προφήτης - Πώς μπορούμε να γνωρίζουν την πραγματική του ψευδοπροφήτη;

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Εικόνα TEST 1Δευτερονόμιο 18,21-22 - Λες: «Πώς γνωρίζουμε ότι δεν μιλάει μια λέξη του Κυρίου;" Λοιπόν, αν ο προφήτης λέει ο Κύριος, εξ ονόματος της κάτι που συμβαίνει, τότε ο Κύριος ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 266227x

Προφητεία - Νέα Υόρκη 09/11 - WTC κατάρρευση - 11 Σεπτεμβρίου του 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον προφητεία. Ellen White είδε τα οράματά τους για το τι συμβαίνει στη Νέα Υόρκη από 11 Σεπτεμβρίου, 2001; Για εμάς, τα γεγονότα αυτά εξακολουθούν να περιμένουν στο ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 271892x

Για την εξυπηρέτηση των Μάγια, η ορισθείσα τέλος του κόσμου μέχρι το 2012;

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Το ζήτημα αυτό αμφισβητείται βεβαίως όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις δυνάμεις που βρίσκονται σε αυτόν τον κόσμο. Είναι ο Θεός - η αγάπη, ο κυβερνήτης του ...
Added: 12.01.2011
Απόψεις: 198643x

Μπορούμε να καθοριστεί η ημερομηνία λήξης του κόσμου και τον ερχομό του Ιησού Χριστού;

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Πρόσφατα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων που συνειδητοποιούν ότι η έλευση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού είναι πολύ κοντά. Οι άνθρωποι σκέφτονται, μελετώντας προφητεία και προσπαθώντας να διακρίνουν διαφορετικά σημάδια, αν ...
Added: 09.10.2011
Απόψεις: 261890x

Νέα Εποχή - ο Μεσσίας Maitrea στις προφητείες

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Νέα Εποχή Κινήματος τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται σταδιακά και ανεπαίσθητα, και παίρνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η κίνηση έγινε σύντομα κρυφά, αλλά από το 1984, όταν είχε την ...
Added: 30.11.2010
Απόψεις: 186564x

El.AmazingHope.net - Τέλος του κόσμου το Δεκέμβριο του 2012, η άφιξη του Αντίχριστου, τι γίνεται με την Αγία Γραφή;