El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Το θηρίο από τη γη και την εικόνα του θηρίου - Αποκάλυψη 13.11

Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg

Το θηρίο από τη γη και την εικόνα του θηρίου - Αποκάλυψη 13.11

Added: 21.06.2011
Απόψεις: 272184x
Θέματα: Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα
PrintTisk

Αποκάλυψη 13,11-17 - Τότε είδα ένα άλλο θηρίο να ανεβαίνει από τη χώρα είχε δύο κέρατα σαν αρνί, αλλά μιλούσε σαν δράκος. Θα μεταφέρει όλη τη δύναμη του πρώτου θηρίου πριν το πρόσωπό της και τις πράξεις που η χώρα και ο λαός της θα προσκυνήσουν το πρώτο θηρίο, του οποίου η θανατηφόρα πληγή θεραπεύθηκε. Κάνει μεγάλη θαύματα, έχει ακόμη και η θέα των ανδρών κατέβηκε φωτιά από τον ουρανό στη γη. Αυτά τα θαύματα, δόθηκε να λάβει υπό το βλέμμα του θηρίου, παραπλανώντας όσους κατοικούν στη γη. Λέει κάτοικοι της χώρας, για να σχηματίσουν μια εικόνα στο θηρίο, που είχε την πληγή από το σπαθί, αλλά αναβίωσε.

Της δόθηκε η εικόνα του θηρίου πνοή, έτσι το θηρίο εικόνα άρχισε να μιλά και είχε να σκοτώσουν όλους εκείνους που τον λατρεύουν. Όλοι οι μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, ελεύθεροι και σκλάβα αφήνει θέσει ένα σημάδι στο δεξί χέρι ή το μέτωπο, έτσι ώστε κανείς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός αν είναι ένα σημάδι - το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

Χαρακτήρες για να αποκαλύψει την ταυτότητα του θηρίου από τη γη.

Η φύση του κτήνους - Αυτή η δύναμη είναι ουσιαστικά διαφορετική από το θηρίο από τη θάλασσα. Δεν είναι πολύ θρησκευτική. Λατρεία δεν απευθύνεται σε της (Αποκάλυψη 13,12.15). Αντίθετα, ορίζεται ως οικονομικής δύναμης - επηρεάζει την αγορά και πώληση (Αποκάλυψη 13.17), και την πολιτική εξουσία - μπορεί να σκοτώσει (Αποκάλυψη 13.15).

Θηρίο ανακάλυψη Time - Η ανακάλυψη αυτής της εξουσίας χρονολογικά ακολουθεί την άφιξη του πρώτου θηρίου, και αναπτύσσει τη δραστηριότητά της μετά από έναν τραυματισμό το πρώτο θηρίο είχε επουλωθεί (Αποκάλυψη 13:12). Η τελευταία αυτή ενέργεια αρχίζει να εμφανιστεί είναι το 19 ο αιώνα.

Τόπος γέννησης - Σε αντίθεση με την προηγούμενη θηρίο, που βγαίνει από τη θάλασσα, προέρχεται από τη χώρα αυτή. Ακόμη και αυτό είναι ένα διαφορετικό καταγωγής για την εβραϊκή της εποχής του σημαντικά. Αν και η θάλασσα είναι μια απειλή και εχθρότητα, η χώρα φαίνεται να είναι αντίθετη προς το οικείο περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη. Η εβραϊκή λέξη καρύδια του arec (χώρα) δείχνει τη χώρα, πατρίδα, σπίτι (Γένεση 11,31? 12,1.5.6.7, Λευιτικόν 14,34, Δευτερονόμιο 18.9, 2 Kings 5.2?. Συγκρίνετε με τον Μάθιου 2,20.21? Εφεσίους 6, 3). Η άφιξη του καρύδια του arec αυτό το θηρίο παρουσιάζεται ξαφνικά ως μια στενή σύμμαχος, κάποιον γνωστό. Πράγματι, μερικούς στίχους πιο πάνω, η χώρα εισήχθη ως κάποιος που έρχεται για να βοηθήσει τη γυναίκα (Αποκάλυψη 12.16).

Θηρίο χαρακτήρων - Η ίδια η εμφάνιση επιβεβαιώνει την αρχική εντύπωση του θηρίου. Με δύο μικρά κέρατα, όπως το αρνί (Αποκάλυψη 13.11) και με την πρώτη ματιά δίνει αυτοπεποίθηση. Beast, στην οποία είναι γραμμένο σε ένα προηγούμενο άρθρο, με δέκα κέρατα και τα άκρα των άγριων θηρίων, ήταν βρώμικο και απαίσιο. Το νέο θηρίο είναι μέρος του Ισραήλ γνωστού κόσμου. Επιπλέον, ο Christian John θυμίζει καλοπροαίρετη Σωτήρα Ιησού Χριστό, ο οποίος ηγείται το στρατόπεδο του Θεού (Αποκ. 14,1).

Καθώς η εμφάνιση αυτού του θηρίου, και ο τρόπος γέννησής της δείχνουν ότι το έθνος που αντιπροσωπεύει, είναι διαφορετικό από τα έθνη που παρουσιάστηκαν νωρίτερα σύμβολα. Ηνωμένο Βασίλειο, που κυβερνούσαν τον κόσμο, ο προφήτης Δανιήλ καθιερώθηκε ως ένα άγριο θηρίο που προέκυψαν όταν το «τέσσερις ανέμους του ουρανού αγωνίστηκαν κατά τη μεγάλη θάλασσα (Daniel 7.2) Στην Αποκάλυψη 17,15 κατατεθεί ένας άγγελος εξηγεί ότι τα ύδατα αποτελούν« τον λαό, και πλήθη, και έθνη και γλώσσες. «Οι άνεμοι είναι ένα σύμβολο του αγώνα. Οι τέσσερις ανέμους του ουρανού πολέμησαν τη μεγάλη θάλασσα αντιπροσωπεύουν το φοβερό σκηνές της κατάκτησης και της αναταραχής, η οποία έλαβε τη βασιλεία στην εξουσία.

Όμως, το θηρίο με τα κέρατα παρόμοια ρούχα θεωρήθηκε "που βγαίνει από τη χώρα." Αντί για ξυλοδαρμό άλλα έθνη για να πάρουν τη θέση τους, είχαν την άνοδο έθνος στο ακατοίκητο ακόμα σε συνθήκες ειρήνης και σταδιακά να εξελιχθούν σε ένα μεγάλο έθνος. Μήπως επειδή στο παλιό κόσμο, γεμάτο έθνη πολεμούσαν μεταξύ τους σε αυτή τη θάλασσα βράζει »και οικοδεσπότες των ανθρώπων, των εθνών και γλωσσών». Αυτό το έθνος πρέπει να κοιτάξουμε προς το δυτικό ημισφαίριο.

Ποιο έθνος του Νέου Κόσμου το 1798 άρχισε να αποκτά δύναμη, άρχισε να αναπτύσσει τη δύναμη και το μέγεθος, και να προσελκύσει την προσοχή του κόσμου;

Υπάρχει μόνο ένα έθνος που αντιστοιχεί στα δεδομένα αυτής της προφητείας, η οποία αναμφισβήτητα αναφέρονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κέρατα σαν αρνί για να αποδειχθεί η αθωότητα και η ευγένεια, το οποίο αντιστοιχεί ακριβώς με τη φύση των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ο προφήτης Ιωάννης είδε "που βγαίνει από τη χώρα» το 1798. Το πάχος των Ηνωμένων Πολιτειών αυξήθηκε από τη γη, σαν ένα φυτό αυξάνεται - σταδιακά, σχεδόν ανεπαίσθητα.

Μεταξύ των απελαθέντων, ο οποίος πρώτος πήγε στην Αμερική, γι 'αυτό βρήκαν καταφύγιο από την καταπίεση των βασιλέων και της μισαλλοδοξίας του κλήρου, πολλοί ήταν αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια κυβέρνηση που βασίζεται στην αρχή ευρέως κατανοητή πολιτικής και θρησκευτικής ελευθερίας. Του απόψεις που εκφράζονται στην «Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας». Υπήρχε εγγυημένη θρησκευτική ελευθερία σε όλους να λατρεύουν τον Θεό σύμφωνα με τις επιταγές της συνείδησής του. Ρεπουμπλικάνων και Προτεσταντισμός έγινε τις θεμελιώδεις αρχές του έθνους και ήταν απλά μια πηγή δύναμης και της ευημερίας.

Είχε δύο κέρατα σαν αρνί, αλλά μιλούσε σαν δράκος. Το πάχος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει αυξηθεί με το μέγεθος της κυρίαρχης παγκόσμιας δύναμης και ακόμη, ότι θα ψεύτικο χριστιανισμό, σύντομα να μιλούν σαν ένα δράκο.

Εκείνη την εποχή οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλαγές του χαρακτήρα της, δημιουργώντας ένα σύστημα παρόμοιο με το μεσαιωνικό παπισμό, όπου η Εκκλησία μπορεί να επιβάλει τους νόμους της με την κοσμική κυβέρνηση. Και έτσι προκύπτει η εικόνα του θηρίου. Αυτή η εικόνα είναι ένα αντίγραφο αυτού του παπισμού κατά τη διάρκεια της βασιλείας του από 1.260 χρόνια, όταν υπακοή επεβλήθη από το θρησκευτικό νόμο και την κρατική εξουσία.

Αποκάλυψη 13.11 - αλλά μιλούσε σαν δράκος. Στην Αποκάλυψη 12, ο δράκος αντιπροσωπεύει τον Σατανά, ο οποίος διώκει τους ανθρώπους του Θεού, προσπαθούμε για την καταστροφή τους και να τους στόχους τους χρησιμοποιώντας διάφορες παγκόσμιες δυνάμεις.

Επιθυμία του Διαβόλου ήταν πάντα να σφετεριστούν την εξουσία και το θρόνο του Θεού και αναγκάζοντας τους ανθρώπους να τον λατρέψουν και να υπακούουν. Εικόνα του θηρίου που μιλάει σαν δράκος, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι ΗΠΑ (κάτω από την επιρροή του Σατανά) θα λήξει στο χρόνο, με ποινή την ανυπακοή για να αναγκάσει τους ανθρώπους να προσκυνήσουν, η οποία είναι αντίθετη με τη συνείδησή τους.

Το Έθνος "μιλάει" μέσα από τους νόμους της. Έτσι, η ΗΠΑ, σύμφωνα με τις προφητείες υιοθετήσουν αυστηρή νομοθεσία που επηρεάζει τη θρησκευτική ελευθερία στην περιοχή και την απειλή των κυρώσεων που θα αναγκάσει τους ανθρώπους με κάποια μορφή λατρείας (που πρέπει να προσκυνήσουν το πρώτο θηρίο), συμπεριφορά που είναι αντίθετη με τη συνείδησή τους. Το πώς ακριβώς έκανε η παπική Ρώμη κατά τον Μεσαίωνα. Κατοίκων των ΗΠΑ θα αναγκάσει τη χώρα να λατρεία αναβίωσε παπισμό.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχει χαρακτηριστεί ως το λίκνο της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Ελευθερία του πληθυσμού των ΗΠΑ αλλά και για τα τελευταία δέκα χρόνια, ιδιαίτερα σημαντικά μειωμένης με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Οι περιορισμοί των δικαιωμάτων που είχαν συμβεί πριν, αλλά μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα ήταν πρόθυμοι να εγκαταλείψουν οικειοθελώς μεγάλα τμήματα των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους, οι οποίες θα έπρεπε κανονικά να αφεθεί στο Κέντρο. (Γι 'αυτό πιστεύω ότι οι επιθέσεις της 11 Σεπτέμβρη του 2001 παίζουν μεγάλο ρόλο στην προετοιμασία για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και τα γεγονότα ώρα λήξης). Ποιος δεν θα ήταν διατεθειμένος να παραιτηθεί από ένα μέρος των δικαιωμάτων τους όταν είναι αναγκαίο για τη διαφύλαξη της εθνικής ασφάλειας και την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων;

Εκεί που κάποτε υπήρχε σεβασμός και η αφοσίωση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα είναι μόνο ο φόβος. ΗΠΑ έγινε η πιο φόβος έθνος στον κόσμο. Αυτή η υπερδύναμη μπορεί να βασίζεται σε κατασκευασμένα ατιμωρησία προσχήματα για να διαπράξει επίθεση κατά τα άλλα έθνη του κόσμου.

Στο τέλος της διαφοράς θα είναι το σημείο εστίασης της λατρείας. Ο καθένας θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα λατρείας και των οποίων η νομοθεσία θα ακούσει. Ο καθένας θα πρέπει να επιλέξει αν θα ακολουθήσει τον Ιησού ή τον αντίχριστο. Τέλος, κάθε άνθρωπος που χρησιμοποιείται ένα από αυτά τα δύο μέρη. Όχι "χρυσή τομή" δεν θα υπάρχουν, δεν ουδετερότητα δεν είναι δυνατή.

Αποκάλυψη 13,13-14 - και κάνει μεγάλες πινακίδες, ακόμα και φωτιά από τον ουρανό, το θέαμα των ανθρώπων που κατεβαίνουν στο έδαφος. Της δόθηκε η τιμή του να καταστεί η υπογραφή του πρώτου θηρίου, και να δελεάσει αυτούς που κατοικούν στη γη ...

Τον 13ο και 14 στίχο διαβάζουμε ότι η λατρεία του Αντίχριστου θα υποστηριχθεί από σημεία και τέρατα, τα οποία οι κάτοικοι της γης θα μπουν στον πειρασμό. Θα πρέπει να λαμβάνεται με προσοχή. Δεν είναι όλα τα σημεία και τέρατα, δεν είναι αναγκαστικά με το Θεό, υπάρχουν ψευδείς ενδείξεις, ψευδοπροφήτες και ψευδοχριστοί.

Ματθαίος 24.24 - οφείλονται στο γεγονός ότι ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες θα κάνει μεγάλη σημεία και τέρατα, ώστε να εξαπατήσει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς.

Η φωτιά από τον ουρανό, η οποία αναφέρεται στην Αποκάλυψη 13.13 ως ένα από τα σημάδια, το δεύτερο θηρίο το οποίο φέρνει τους κατοίκους της χώρας, γεγονός που υποδηλώνει μια ψεύτικη έκχυση »του Αγίου Πνεύματος" (συγκρίνετε με τα γεγονότα της Πεντηκοστής - Πράξεις 2: 1-4), το οποίο εν συντομία πριν από το τέλος του κόσμου είναι ψευδείς ή έκφραση του «Θεού» μπορεί να επιβεβαιώσει Βιβλική διδασκαλία (συγκρίνετε με τα γεγονότα στο όρος Καρμέλ - δες 1 Κορ. 18,20-39).

Σύμφωνα με το 2 Κορινθίους 11,13-15 Σατανά μεγαλύτερη απάτη είναι ότι εμφανίζεται ως ένας άγγελος του φωτός, για να προσπαθήσει να μιμηθεί τον ερχομό του Ιησού Χριστού (Ματθ. 24,23-24), και θα προσπαθήσουν να εκτρέψουν τους ανθρώπους μακριά από την υπακοή στο θέλημα του Θεού δίκαιο και την υπακοή στο θηρίο το λόγο του και ψευδείς διδασκαλίες του.

Ένας τεράστιος αριθμός των ανθρώπων που θα εξαπατηθεί. Οι άνθρωποι θα πιστεύουν ότι ο Σατανάς είναι ο Ιησούς, θα υποταχθεί και να ενταχθεί στην παγκόσμια αφύπνιση ψευδής (Αποκάλυψη 13:03). Real λαό του Θεού (το υπόλοιπο), αλλά δεν θα εξαπατηθεί, γιατί κάθε εξετάζει την εκμάθηση που βασίζεται στην Αγία Γραφή (Ησαΐας 8,19-20, 2Timoteova 2:15).

Η Βίβλος λέει ότι ο νόμος του Θεού δεν μπορεί να αλλάξει (Κατά Ματθαίον 5:18), είναι γραμμένο ότι όταν ο Ιησούς επιστρέφει, κάθε μάτι θα τον δει (Αποκάλυψη 1:7), δεν χτύπησε τη Γη, αλλά παραμένει στα σύννεφα και καλεί του οι άνθρωποι για τον εαυτό του (1Tesalonickým 4:16-17). Ήμασταν εξαπατηθεί, πρέπει να ξέρετε τι τα τελευταία γεγονότα και η δεύτερη έλευση της Αγίας Γραφής, λέει.

Σε κάθε εποχή ο Θεός στη γη, τους ανθρώπους που παρέμειναν πιστοί σε αυτόν - το διωγμό των Χριστιανών στην παγανιστική Ρώμη κατά το πρώτο αιώνα μ.Χ. κατά τον Μεσαίωνα, όταν οι άνθρωποι του Θεού διώκονται από την παπική Ρώμη. Το ίδιο ισχύει ακόμα και όταν το λειτουργικό παγκόσμιο πολιτικο-θρησκευτική εξουσία, την εξουσία να επιβάλει νόμους που περιορίζουν την ελευθερία της θρησκείας και προσπαθεί να αντικαταστήσει την αληθινή λατρεία της ψεύτικης λατρείας.

Στο τέλος της μεγαλύτερο μέρος του κόσμου θα υπακούουν στις εντολές των "θηρίων" και "μιλάει αγάλματα» και εκείνοι που αρνούνται να υποβληθούν σε αυτό το σύστημα θα είναι οικονομικά ασθενέστερους (Αποκάλυψη 13,16-17). Έτσι, δεν τελειώνει. Νέο Κόσμο θρησκευτικό σύστημα, σαν το μεσαιωνικό παπισμό, θα επιβάλει τον τρόπο υπακοή αξίζει το μοντέλο του. «Ανυπάκουοι» ή «απορρύθμιση» τους ανθρώπους, δηλαδή όσοι είναι οι θρησκευτικές-πολιτικές δυνάμεις αρνούνται να υποκύψουν, θα διωχθούν, θα προχωρήσουν με τις διαδικασίες δημοσίων (Ματθ. 10,18, Μαρ 13.11), θα φυλακιστεί (Λουκ. 21.12) και στη συνέχεια πέρασε πάνω τους είναι ο θάνατος (Αποκάλυψη 20:4).

Ήταν εκείνη τη στιγμή να δείχνει καθαρά που ανήκει στο υπόλοιπο του λαού του Θεού, βγάζει, ποιος είναι ο πραγματικός οπαδός του Ιησού Χριστού. Αποδεικνύεται, ο οποίος παραμένει πιστός στην αλήθεια του Θεού, ακόμη και κάτω από μεγάλη πίεση. Ο καθένας θα πρέπει να επιλέξει ποια πλευρά να σταθεί, θα πρέπει να επιλέξει αν θα υπακούσει το Θεό ή τους άνδρες.

Αποκάλυψη 14, 12 - Αυτό δείχνει η επιμονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τις εντολές του Θεού και την πίστη του Ιησού.

Ψαλμός 46,2-3 - Ο Θεός είναι καταφυγή μας και δύναμη μας, να βοηθήσει στο πρόβλημα πάντα έχει αποδειχθεί. Ως εκ τούτου, δεν θα τον φόβο, αν και η γη και ανέτρεψε τα θεμέλια έχουν μετακινηθεί βουνά στην καρδιά των θαλασσών.

Ησαΐας 41.10 - Μη φοβάσαι, γιατί είμαι μαζί σου: να μην ανησυχούν, είμαι ο Θεός σας. Μπορούμε να παρέχουν το θάρρος, θα χρησιμοποιήσω, θα υποστηρίξω το δεξί μου χέρι της δικαιοσύνης.

Ματθαίος 10,22 - και θα είσαι μισητός από όλα για το όνομά μου, αλλά αυτός που υπομένει μέχρι το τέλος θα σωθεί.

Χάραγμα του θηρίου και τον αριθμό 666 θα συζητηθεί σε ξεχωριστό άρθρο.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

Πρόσκληση για το λαό του Θεού - να μελετήσει τις προφητικές γραφές

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Αποκάλυψη 1:1-3 - Αποκάλυψη του Ιησού Χριστού, που ο Θεός του εμπιστεύθηκε για να δείξει τους υπηρέτες του τι πρέπει να συμβεί σύντομα. Την έδειξε με τον άγγελό του, έστειλε τον ...
Added: 04.05.2011
Απόψεις: 174690x

MP3 - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Καθ. Δρ Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Ακούστε αυτή τη διάλεξη ο καθηγητής. Ο Δρ Walter Veith, ο οποίος θα απαντήσει στο ερώτημα ποιος είναι ο Αντίχριστος; Είναι πραγματικά το παπικό σύστημα; ...
Added: 28.12.2010
Απόψεις: 263734x

Ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς - έξι λόγοι για να το επιβεβαιώσει

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ σταυρώθηκε, θάφτηκε και τρεις μέρες αργότερα αναστήθηκε από τους νεκρούς. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία δεν ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του αναστήθηκε. Σε ότι ο Χριστιανισμός είναι ...
Added: 08.12.2010
Απόψεις: 327323x

Πνεύμα της Προφητείας - Ellen Γκουλντ Λευκή

161_ellen_gould_white.jpg Το χάρισμα της προφητείας εκδηλώθηκε στην υπηρεσία της Ellen G. White, ο οποίος ήταν ένας από τους ιδρυτές της έβδομης ημέρας Adventist Εκκλησία. Συμβούλιο έλαβε ενέπνευσε το λαό του Θεού, τον ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 314796x

Τέρας Αριθμός 666, χάραγμα του θηρίου και την σφραγίδα του Θεού

447_666.jpg Σε προηγούμενα άρθρα μελετήσαμε, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Daniel 7 και Αποκάλυψη κεφάλαιο 13 του θηρίου κεφαλαίου μερικές φορές ακατάλληλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που χορήγησε αμέσως στον εαυτό μας ...
Added: 17.07.2011
Απόψεις: 483259x

El.AmazingHope.net - Το θηρίο από τη γη και την εικόνα του θηρίου - Αποκάλυψη 13.11