El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Η τήρηση του Σαββάτου στο πέρασμα των αιώνων

Αληθινή Δεκάλογος

464_zachovavani_sboty.jpg

Η τήρηση του Σαββάτου στο πέρασμα των αιώνων

Added: 14.08.2011
Απόψεις: 384944x
Θέματα: Αληθινή Δεκάλογος
PrintTisk

Ένα εκπληκτικό διατομή της ιστορίας που δείχνει ότι ο Θεός ήταν πάντα το λαό Του, που κράτησαν όλες τις Δέκα Εντολές, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας του Θεού ανάπαυσης - το Σάββατο. Ποτέ δεν παρέλειψε να εξολοθρεύσει τον πιστό λαό και να καταστείλει την τήρηση του νόμου του Θεού.

Αδελφός JF Coltheart, ευαγγελιστής Βόρεια Division, 1954.

Οι παρακάτω αναφορές είναι το αποτέλεσμα μακρά και κουραστική πηγές αναζήτηση και σύγκριση. Στο τελευταίο ταξίδι κατάφερε JF Coltheart ευαγγελιστής, διαβάστε προσωπικά παλαιά χειρόγραφα και πρωτότυπη εικόνα για τις πηγές από τις πολλές προσφορές τοποθετούνται σε βιβλιοθήκες και μουσεία της Ευρώπης, στην Κωνσταντινούπολη και την Ανατολή.

Αν και τα γραπτά των μαρτύρων ήταν συχνά καίγονται ή άλλως καταστραφεί, έχουν στοιχεία, είτε από τα σωζόμενα αρχεία, ή ακόμα και τους αντιπάλους των εκθέσεων, ότι σε κάθε ηλικία, όσοι είναι χειροτονήθηκε το Σάββατο, εκείνους που τηρούν πιστά το νόμο του Θεού, είτε πρόκειται για στη Βοημία ή στη Σκωτία, όπου ήταν Σάββατο διατηρήθηκε μέχρι τον 12ο αιώνα. ή, στην Αβησσυνία, όπου και διατηρήθηκε μέχρι τον 17ο αιώνα.

1 ου αιώνα

Ο Ιησούς - Ματθαίος 19, 16,17 - ξαφνικά ήρθε σ 'αυτόν έναν άνθρωπο με μια ερώτηση: «Δάσκαλε, τι καλή πράξη πρέπει να κάνω για να έχει αιώνια ζωή;" Εκείνος του είπε: «Γιατί μου ερώτηση για το καλό μόνο μία είναι καλή, αλλά αν θέλετε να μπει στη ζωή, να τηρείτε τις εντολές;.."

4 Εντολές - Έξοδος 20, 8-11 - Να θυμάσαι την ημέρα του Σαββάτου, για να κρατήσει το ιερό. Έξι ημέρες να εργάζεσαι και να κάνεις όλα σου δουλειά: αλλά η έβδομη ημέρα είναι το Σάββατο του Κυρίου του Θεού σου. Δεν θελεις κάνει οποιαδήποτε εργασία - εσείς, ο γιος σου, ούτε η κόρη σου, ο δούλος σου ούτε η δούλη σου, ούτε τα βοοειδή σου, ένας μετανάστης σε πύλες σας. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη γη, τη θάλασσα και τα πάντα σ 'αυτές, αλλά την έβδομη ημέρα αναπαύθηκε. Ως εκ τούτου ο Κύριος ευλόγησε την ημέρα του Σαββάτου και το ιερό. Ο Ιησούς - Luke 4.16 - Όταν ήρθε να Ναζαρέτ, όπου μεγάλωσε, ήρθε σύμφωνα με το έθιμο του για την ημέρα του Σαββάτου, στη συναγωγή και σηκώθηκε να διαβάσει.

Ματθαίος 24.20 - Να προσεύχεσαι να μην σας λείψει το χειμώνα ή την ημέρα του Σαββάτου.

Ο Ιησούς δίδαξε τους μαθητές του να προσεύχονται για να ξεφύγει από την πολιορκημένη Ιερουσαλήμ τους δεν ήταν το χειμώνα ή το Σάββατο. Η καταστροφή της Ιερουσαλήμ έγινε το 70 μ.Χ. (40 χρόνια μετά την σταύρωση).

Οι οπαδοί του - Λουκάς 23, 56 - έχουν επιστρέψει στα σπίτια και ετοίμασε τα μπαχαρικά και αλοιφές του πετρελαίου, αλλά στη συνέχεια συντηρούνται σύμφωνα με την εντολή του Σαββάτου υπόλοιπα.

Paul - Πράξεις 17, 2 - Paul εκεί όπως συνήθιζε να πάει και τρεις Σάββατο μίλησε σ 'αυτούς από τις Γραφές.

Παύλος και των εθνών - Πράξεις 13, 42,44 - Όταν έφυγε από τη συναγωγή, οι τοπικές ειδωλολάτρες ζήτησαν να τους γι 'αυτά τα πράγματα που λένε το επόμενο Σάββατο. Το επόμενο Σάββατο να ακούσουμε το λόγο του Θεού έφερε μαζί σχεδόν ολόκληρη την πόλη.

Εδώ θα βρείτε τα εθνη που είχαν συγκεντρωθεί το Σάββατο σε μια ειδωλολατρική πόλη. Στίχος 44ης δεν μιλάμε για το σχολείο το Σάββατο στη συναγωγή, αλλά λέει ότι πληρούνται σχεδόν ολόκληρη την πόλη. Σύμφωνα με τον στίχο 42ο ικέτευσε για να έχει τη δυνατότητα επόμενο Σάββατο ξανά για να ακούσει το μήνυμα.

Η Βίβλος μιλά για την παλιά εβραϊκή εβδομάδα, η οποία είναι μια υποβάθμιση, αλλά το Άγιο Πνεύμα, που οδήγησε στην συγγραφή των Πράξεων των Αποστόλων περίπου 30 χρόνια μετά τη σταύρωση του Ιησού Χριστού, ζωντανό από το επόμενο Σάββατο.

Ιαν - Αποκάλυψης 1, 10 - Στο Ημέρα του Κυρίου ήμουν στο Πνεύμα και άκουσα πίσω μου μια δυνατή φωνή σαν μια τρομπέτα ..

(Μάρκος 2, 28, Ησαΐας 58, 13, 2, Έξοδος 20, 10 είναι σαφές ότι το Σάββατο είναι η ημέρα του Κυρίου.)

Ιώσηπος - δεν πόλεις, ούτε οι Έλληνες ή οι βάρβαροι, ή οποιοδήποτε άλλο έθνος, το οποίο δεν θα φτάσει συνήθεια μας να κρατήσει την έβδομη ημέρα! - M'Clatchie, Σημειώσεις και ερωτήσεις αναφορικά με την Κίνα και την Ιαπωνία, Τόμος 4, αριθμός 7.8, σελίδα 100

Πρώτη Χριστιανοί αιώνα - πνευματική απόγονοι του Αβραάμ κατέφυγαν στην Πέλλα, στη συνέχεια, από την άλλη πλευρά της Ιορδανίας, όπου βρήκαν μια ορισμένη ασφάλεια και για να εξυπηρετήσει τον κύριό του και αγιαστική του Σαββάτου. - Ευσέβιος, Εκκλησιαστική Ιστορία, Vol.3, kapitola.5.

Philo - εξηγεί ότι η έβδομη ημέρα ήταν μια γιορτινή μέρα, όχι μόνο της ΕΕΦ ότι η πόλη, αλλά ολόκληρο το σύμπαν. - M'Clatchie, Σημειώσεις και Ερωτήματα, Vol.4, 99

2ος αιώνας

Οι πρώτοι χριστιανοί - οι πρώτοι χριστιανοί τηρούν Σάββατο με μεγάλη ευλάβεια, πέρασαν την ημέρα στην αφοσίωση και κηρύγματα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πήρε αυτήν την συνήθεια από τους αποστόλους, καθώς και κάποια μέρη της Αγίας Γραφής μαρτυρά. - Dr.TH Morera, Dialoques Την Ημέρα του Κυρίου, s.189.

Το Σάββατο ήταν έναν ισχυρό δεσμό, η οποία ήταν συνδεδεμένα μεταξύ τους, απλά δεν ακολουθεί την τήρηση των παράδειγμα του Ιησού, αλλά και την εντολή του. - Geschichte des Sonntags.

Χριστιανοί δεύτερο αιώνα - Εθνικοί Χριστιανοί από το ιερό του Σαββάτου. Gieseler, Εκκλησιαστική Ιστορία, Vol.1, κεφάλαιο 2

Οι πρώτοι χριστιανοί - Οι πρώτοι Χριστιανοί Εβραίοι Μεγάλου Σαββάτου. Μετά από πολλά χρόνια είχε κοινή συνεδρίαση, ως εκ τούτου, κατά την οποία έχουν αναγνωσθεί από το νόμο. Αυτό κράτησε μέχρι Λαοδικείας Συνέλευση. - Η ολόκληρα έργα J. Taylor.

Πρώιμη Εκκλησία - είναι ένα συγκεκριμένο γεγονός ότι το Σάββατο ήταν επιβιβάζονται και τίμησε (ξεκινώντας εκδηλώσεις επόμενης Κυριακής). Διατηρείται πάνω από 3 αιώνες μετά τον θάνατο του Λυτρωτή μας. - Μια μαθημένη Πραγματεία του Sabbat, str.77.

2ο 3ο και 4 αιώνες - εβραϊκή Ιεροτελεστία του Σαββάτου διατηρήθηκε από την εποχή των αποστόλων στη συνέλευση Λαοδικείας (περίπου 364). Είναι προφανές από τα αρχεία πολλών συγγραφέων και έχει όλο και περισσότερο πρακτική παρά εξέδωσε απαγόρευση. - J. Lei, και Sundaj Sabbath, σελ. 163

3 ου αιώνα

Αίγυπτος - (. Πάπυρος Οξυρύγχου, 200-250 μ.Χ.) κάνει ακριβώς το δικαίωμα από το Σάββατο Σάββατο, θα δείτε τον Πατέρα. - Τους παπύρους της Οξυρύγχου, Λονδίνο.

Οι πρώτοι χριστιανοί - Σάββατο θα πρέπει να διατηρήσει την τιμή του τελικού έργου της δημιουργίας Του, όχι τη συντήρηση του, είναι μια μέρα να εστιάσει στον τομέα του δικαίου, όχι τα χέρια τεμπελιά. - Το Anti-Σύμβολο της Πατέρων, Vol.7, Σελίδα 413

Αφρική (Αλεξάνδρεια) - Μετά τις γιορτές παντοτινής θυσίας (σταύρωση) έρχεται το δεύτερο μέρος: Σάββατο, και όλοι οι δίκαιοι μεταξύ των πιστών ευθύνη να κρατήσει η γιορτή του Σαββάτου. Ανήκει, επομένως, το υπόλοιπο, δηλαδή. Η τήρηση του Σαββάτου, ο λαός του Θεού (Εβραίους 4, 9). - Ομιλία σχετικά με τον αριθμό 23, Part.4, στο Migne, Πατρολογίας graeca, VOL.12,

Οι πρώτοι χριστιανοί - Σάββατο από την έβδομη ημέρα ... ήταν αφιερωμένη στο Χριστό, τους Αποστόλους και τους πρώτους Χριστιανούς, μέχρι Λαοδικείας Κοινοβούλιο κατά μία έννοια, εξαλείφοντας την τήρηση του Σαββάτου. - Διατριβή για την Ημέρα του Κυρίου, σελίδα 34 44ου

Από την Παλαιστίνη στην Ινδία - Γύρω από το έτος 225 μ.Χ. ήταν εκτεταμένη επισκοπή και τις ενώσεις της Ανατολικής Εκκλησίας, ότι ιερό του Σαββάτου, και κυμαίνονταν από την Παλαιστίνη στην Ινδία .- Migani, πρώιμη εξάπλωση του Χριστιανισμού, VOL.10, 460η σελίδα

Ινδία - (βουδιστικό kontroverse 220 μ.Χ.) - Kushanova δυναστείας στη βόρεια Ινδία έχει συγκαλέσει ένα συμβούλιο Vaisala σημαντικό ιερείς βουδιστές για την ενότητα μεταξύ των οποίων ήταν περίπου διατηρώντας την ημέρα τους ανάπαυσης. Μερικοί απ 'αυτούς ήταν τόσο επηρεασμένος από τα γραπτά της Παλαιάς Διαθήκης για να δικαιολογήσουν την έναρξη του Σαββάτου. - Lloyd, Το Σύμβολο της Πίστεως του Half Ιαπωνία, σελίδα 23

4 ου αιώνα

Ιταλία και την Ανατολή - ήταν μια γενική έθιμο των Ανατολικών Εκκλησιών, αλλά και κάποιες Δυτικές εκκλησίες ... Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ανατολική Εκκλησία, ή κάποιες άλλες εκκλησίες, οι οποίες τηρούν αυτή την ημέρα, προστίθενται οι Εβραίοι. Οι Χριστιανοί από αυτές τις εκκλησίες πληρούν το Σάββατο επειδή ομολογούν και να λατρεύουν τον Ιησού Χριστό, ο Κύριος του Σαββάτου. - Ιστορία του Σαββάτου, ο Δρ Heylyn, Λονδίνο.

Λαοδικείας Διατροφή - 365 μ.Χ. - Canon 16 - το Σάββατο για να διαβάσουν μεγαλοφώνως το Ευαγγέλιο και άλλα μέρη της Γραφής.

Canon 29 - Χριστιανοί δεν θα πρέπει να στραφούν σε Εβραϊσμό και το Σάββατο να περάσουν στην αδράνεια, αλλά θα πρέπει να εργαστεί αυτή την ημέρα. Ημέρα του Κυρίου από την άλλη πλευρά θα πρέπει να τιμήσει ιδιαίτερα, και επειδή είναι Χριστιανοί, αν είναι δυνατόν, θα πρέπει να εργαστούν για αυτή την ημέρα. - Hefele, του Συμβουλίου, Vol.2.

Orient και το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου - Χριστιανοί σε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που προσπαθεί να κρατήσει το Σάββατο, ή έβδομη ημέρα ... Είναι σαφές ότι όλες οι Εκκλησίες της Ανατολής, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου να τηρήσουν το Σάββατο ως ημέρα εορταστική ... Αθανάσιος περιγράφει ότι συγκεντρώθηκαν το Σάββατο για μια θρησκευτική κοινότητα, όχι επειδή ήταν επηρεασμένος από τον ιουδαϊσμό, αλλά επειδή λατρεύουν τον Ιησού, ο Κύριος του Σαββάτου. Epiphanus γράφει το ίδιο πράγμα. - Αρχαιότητες της Χριστιανικής Εκκλησίας, Vol.II, Βιβλίο ΧΧ, Κεφάλαιο 3

Αβησσυνία - Αγ. Αμβρόσιος την επίσημη έκθεση του Μιλάνου δίνει το Abyssinian επίσκοπος Musaeus, περιόδευσε στα τέλη του τέταρτου αιώνα, σχεδόν όλες της Κίνας. Μετά από αυτόν μέχρι τον 17ο αιώνα συνέχισε Abyssinian Εκκλησία χειροτονήθηκε το Σάββατο ως ημέρα ανάπαυσης, σύμφωνα με την τέταρτη εντολή. - Ambrose, De Moribus, Brachmanorium Opera Omnia, 1132, Vol.17. strana1131. 1132η

Αραβία, την Περσία, την Ινδία και την Κίνα - Migani λέει η Abyssinian Εκκλησία (εκκλησία, η οποία διατηρεί Σάββατο) ήταν περίπου το έτος 370 μ.Χ., πολύ δημοφιλής. Διάσημο Musaeus επίσκοπος της, ανέλαβε εκτεταμένες ταξιδεύει στα ανατολικά και να ενισχυθεί η Εκκλησία στην Αραβία, την Ινδία και την Κίνα. - Αλήθεια θριαμβευτική, 308α σελίδα

Ιταλία - Μιλάνο - Μιλάνο Επίσκοπος εκθέσεις Ambrosius ότι ήταν στο Μιλάνο, ιερά Κυριακή. Ως εκ τούτου, ήρθε μια παροιμία: Όταν στη Ρώμη, ζουν Ρώμη! - Heylyn, Η Ιστορία του Σαββάτου-1612th

Ισπανία - Elvirsk Συμβουλίου (305 μ.Χ.) - 26 Canon elvirsk Διατροφή εξηγεί ότι η ισπανική Εκκλησία εκείνη την εποχή διατηρείται το Σάββατο, την έβδομη ημέρα. Η θέση σε κάθε Σάββατο: Αποφασίστηκε να διορθώσει ένα λάθος που θα πρέπει να είναι κάθε γρήγορη Σάββατο. Η απόφαση αυτή της Γενικής Συνέλευσης είναι σε άμεση αντίθεση με την Εκκλησία της Ρώμης, το οποίο ορίζει το Σάββατο ως ημέρα της νηστείας για τη μείωσή του σε ανθρώπους και προκάλεσε αντίσταση.

Ισπανία - σίγουρα όχι χωρίς ενδιαφέρον ότι στη βορειοανατολική Ισπανία, κοντά στη Βαρκελώνη, την πόλη της Sabadell. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην ύπαιθρο, όπου κάποτε έζησε από αυτούς που αποκαλούσαν τους εαυτούς τους Waldenses, ή Sabbatati, αναφέροντας sabbathers.

Περσία - 335 -375 μ.Χ. (40 χρόνια διώξεων δυνάμει Shapur ΙΙ) - Ο πιο διάσημος κατηγορητήριο των Χριστιανών: Απορρίπτουν ο Θεός του ήλιου μας, έχουν τη λατρεία τους το Σάββατο, βεβηλώνεις ιερό έδαφος, επειδή θάψουν τους νεκρούς.

Απορρίπτουν θεό Ήλιο μας. Μην εισήγαγε Zoroastr, ιερά ιδρυτής της θείας πίστης μας, για χίλια χρόνια πριν από την ημέρα του Ήλιου (Κυριακή) να σεβαστούν το νόμο! Ωστόσο, αυτές οι Χριστιανοί έχουν τις υπηρεσίες εκκλησία τους το Σάββατο. - O'Leary, η Συριακή Εκκλησία και Πατέρες, strana83. 84

5 ου αιώνα

Παρά το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι εκκλησίες σε όλο τον κόσμο έχουν το Άγιο Μυστικός Δείπνος κάθε Σάββατο, αρνήθηκε να χριστιανών στην Αλεξάνδρεια και τη Ρώμη.

Σημείωση σχετικά με την προηγούμενη προσφορά Σάββατο εξηγεί τη λέξη ως εξής: Μην ξεχνάτε ότι η Κυριακή δεν είναι ποτέ το Σάββατο δεν ανέφερε ούτε τον πατέρα είτε από τους ιστορικούς. - Σωκράτης, Εκκλησιαστική Ιστορία, βιβλίο 5, κεφάλαιο 22, σελίδα 289α

Κωνσταντινούπολη - Οι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης, και σχεδόν όλοι ήρθαν μαζί το Σάββατο ως την πρώτη ημέρα της εβδομάδας. Στη Ρώμη και την Αλεξάνδρεια, δεν ήταν. - Σωκράτης, Εκκλησιαστική Ιστορία, βιβλίο 7, κεφάλαιο 19

Παγκόσμια - Αυγουστίνος, επίσκοπος του Hippo (Βόρεια Αφρική) - Augustin οι αναφορές ότι το Σάββατο στην εποχή του ήταν αφιερωμένο στις περισσότερες του χριστιανικού κόσμου. Κατάθεσή του στον τομέα αυτό είναι ακόμη πιο πολύτιμο αν ο ίδιος είναι πολύ αυστηρά και με συνέπεια διατήρησε Κυριακή. - Σύμβολο και Post-Σύμβολο της Πατέρων, Vol.1, σελίδα 353 354.

Αίγυπτος - Αν και είναι γενικά συνηθίζεται στην Αίγυπτο σε διάφορες πόλεις και χωριά, οι κάτοικοι των οποίων πληρούν το Σάββατο το βράδυ για να γιορτάσουν το Κυριακό Δείπνο. Μέχρι την ημέρα, δεν νηστεύουν. - Sozomen, Eccles-astical Ιστορία, βιβλίο 7, κεφάλαιο 19

Πάπας Ιννοκέντιος (402-417) - Ο Πάπας Silvester (314-335) διέταξε το πρώτον, ότι οι πιστοί νηστείας του Σαββάτου, και ο Πάπας Ιννοκέντιος (402-417), έκανε υποχρεωτική για όλα τα θέματα που τον νόμο για τις εκκλησίες, έτσι το Σάββατο δεν ήταν μια ευχάριστη μέρα. Αθώοι αφιερωμένη η ημέρα του Σαββάτου στο μήνυμα. Heylyn, Ιστορία του Σαββάτου, Vol 2.

Χριστιανοί 5ος αιώνας - Η Χριστιανική Εκκλησία συντηρείται από την εβραϊκή τήρηση του Σαββάτου έως τον 5ο αιώνα. Αρχαία Χριστιανισμός Χαρακτηριστικά παραδείγματα, Lyman Coleman.

Γαλλία - Εκτός από το βράδυ και τη λατρεία νύχτα δεν είναι ποτέ δεν είχε κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός Σαββάτου. - Ι. Κασσιανός, ένας Γάλλος μοναχός, Instituttes, Βιβλίο 3, Κεφάλαιο 2

Χριστιανοί 5ος αιώνας - γύρω στο 420 μ.Χ. εργάστηκε την Κυριακή, ακόμα και τους πιο ευσεβής Χριστιανός. - Πραγματεία της την ημέρα του Σαββάτου από τον Δρ White, Επίσκοπος Ely.

Αφρική - Αυγουστίνος ταυτίζει με λύπη ότι δύο εκκλησίες στην Αφρική παρατηρεί κανείς το Σάββατο και η δεύτερη σε αυτή την ημέρα της νηστείας. - Heylyn, Η Ιστορία του Σαββάτου

Ισπανία (400 μ.Χ.) - άγιος Αμβρόσιος την έβδομη ημέρα ως το Σάββατο (όπως ο ίδιος είπε). Είχε μεγάλη επιρροή στην Ισπανία, όπου διατήρησε επίσης το Σάββατο. - Αλήθεια θριαμβευτική, σελίδα 68

Sidonius (Theodericha ο βασιλιάς των Γότθων, 454-526 μ.Χ.) - είναι το γεγονός ότι νωρίτερα στην ευλογημένη ανατολικό κόσμο Σάββατο και την Κυριακή, λατρεία, ενώ οι άνθρωποι στη δύση του Σαββάτου παραμεληθεί. Apollinaris, Epistolae Sidonnii.

Εκκλησία της Σκωτίας - είχε μια συνήθεια που χρονολογείται από τις αρχές - η μοναστική εκκλησία της Ιρλανδίας που τηρούν το Σάββατο και ανάπαυσης από όλη την εργασία του.

Σκωτία, Ιρλανδία - Βλέπουμε εδώ τη συνέχεια της πρακτικής νωρίς - η μοναστική εκκλησία της Ιρλανδίας, ότι η ημέρα ανάπαυσης διατηρήθηκε το Σάββατο. - Ιστορία της Καθολικής Εκκλησίας στη Σκωτία, Vol.1, με την Καθολική ιστορικός Bellesheima.

Σκωτία - Columban - εργάστηκε 34 χρόνια στη Σκωτία πριν από το θάνατό του, με το Σάββατο 9 Ιουνίου, δήλωσε ο μαθητής να Diermitovi του: Αυτή η ημέρα είναι Σάββατο, μια ημέρα ανάπαυσης, και για μένα είναι πραγματικά μια ημέρα ανάπαυσης, επειδή κάνουν ένα τέλος όλων των εργασιών και τις προσπάθειές μου. - Butler, Βίοι Αγίων, Vol.1, 597 μ.Χ.

Columban - (Δρ. Butler: Η ιστορία του θανάτου του) - Ο συγγραφέας του το καλύτερο έργο της ζωής Columban λέει, μεταξύ άλλων: Σάββατο μας. Το έθιμο του καλώντας την πρώτη ημέρα της ημέρας εβδομάδα ανάπαυση, άρχισε μόνο περίπου χίλια χρόνια αργότερα. Adamnan, Η ζωή του Columba, ο 230ος σελίδα

7 ου αιώνα

Σκωτία και την Ιρλανδία - JC Moffat, καθηγητής της εκκλησιαστικής ιστορίας στο Princentonu λέει: Στην Ιρλανδία και τη Σκωτία, ήταν κοινή σε παλαιότερες εποχές, τηρούν το Σάββατο ως ημέρα ανάπαυσης. Η τέταρτη εντολή, την έβδομη ημέρα της εβδομάδας, κρατήστε κυριολεκτικά. - Η Εκκλησία στη Σκωτία, το κόμμα χρησιμοποίησε μια λατινική 140.Kelts Αγία Γραφή, αλλά δεν ήταν το Vulgate. Σάββατο ως ιερή ημέρα ανάπαυσης.

Κυριακή χρησιμοποιείται για να έχουν κάποια ειδική συνέλευση λατρείας. Flick, Η άνοδος της μεσαιωνική εκκλησία.

Ρώμη, ο Πάπας Γρηγόριος Α '(590 - 604 μ.Χ.) έγραψε ενάντια στους Ρωμαίους πολίτες οι οποίοι απαγορεύουν όλες τις εργασίες το Σάββατο. - Σύμβολο και Post-Σύμβολο της Πατέρων, Vol.XIII, strana.131. Γρηγόριος, επίσκοπος από τη χάρη του Θεού, τον αγαπημένο τους γιους του τους πολίτες Roman: Άκουσα ότι ορισμένοι άνδρες από το ανυπότακτο πνεύμα, που εκτείνεται ανάμεσα σε εσάς τα λάθος πράγματα που είναι σε αντίθεση με την ιερή πίστη, και να απαγορεύουν την εργασία το Σάββατο. Δεν μπορώ να λέγεται αλλιώς παρά αγγελιοφόροι του Αντίχριστου. - Δελτίο προσωπικών δεδομένων.

Ο Πάπας Γρηγόριος είπα ότι όταν έρθει ο Αντίχριστος, θα τηρούν το Σάββατο ως ημέρα ανάπαυσης. - Επιστολές του Γρηγορίου Ι, αριθμός1. Ο ίδιος ο Πάπας έστειλε μια επίσημη δήλωση κατά ένα ορισμένο τμήμα της πόλης της Ρώμης, επειδή οι πιστοί δεν τηρούν το Σάββατο και το Σάββατο λατρείας του Θεού. - Επιστολές του Γρηγορίου Ι, Number 1

8 ου αιώνα

Το Συμβούλιο Friaulsk, Ιταλία (791 για τον Χριστό / Canon / 13.) - Εντολές για όλους τους Χριστιανούς να τηρούν την Ημέρα του Κυρίου, όχι για να τιμήσει το προηγούμενο Σάββατο, αλλά ONU άγια νύχτα, η οποία ήταν η πρώτη ημέρα της εβδομάδας που ονομάζεται του Κυρίου Ημέρα. Μιλώντας το Σάββατο, είναι η ημερομηνία κατά την οποία διατηρούν οι Εβραίοι, εννοούμε την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, η οποία διατηρεί επίσης τους αγρότες μας. . . - Mansi, 13, 851α

Το Συμβούλιο Liftinsk, Βέλγιο - (745 μ.Χ. επίσκεψη Boniface.) - Η τρίτη Συμβούλιο ομιλία προειδοποιεί για την τήρηση του Σαββάτου και αναφέρεται στην συναρμολόγηση Λαοδικείας. - Hefele, Ιστορία των Συμβουλίων.

Περσία και Mezopotanie - Οι λόφοι της Περσίας και του Τίγρη και Ευφράτη ύμνους κοιλάδες ακούστηκαν. Αποκομίσει από τη συγκομιδή και δέκατα πληρώσει. Το Σάββατο, έσπευσαν στις εκκλησίες τους, να προσεύχονται στο Θεό. - Realencyclopaedie für Protestantische θεολογία und Kirche.

Ινδία, την Κίνα και την Περσία - τήρηση του Σαββάτου ως την έβδομη ημέρα της εβδομάδας ήταν πολύ διαδεδομένη και ριζωμένη ανάμεσα στους πιστούς της Ανατολικής Εκκλησίας και η Εκκλησία του Αγίου Θωμά στην Ινδία, που ποτέ δεν είχαν σχέση με τη Ρώμη. Σάββατο κρατήσει, επίσης, εκείνους τους ανθρώπους που απελευθερώθηκαν μετά το Συμβούλιο chalcedonsk από τη Ρώμη, δηλαδή, Abyssinians, Jakobits, Μαρωνίτες και οι Αρμένιοι. - Schaff-Herzog, Η Νέα Εγκυκλοπαίδεια της θρησκευτικής γνώσης.

Κίνα - 781 μ.Χ. - R.781 αφού ο Χριστός ήταν από μάρμαρο, μια διάσημη κινεζική μνημείο που μιλάει για την εξάπλωση του Χριστιανισμού στην Κίνα την εποχή εκείνη. Η επιγραφή περιέχει 763 λέξεις, ανακαλύφθηκε κοντά στην πόλη της Changan το 1625 και τώρα είναι αποθηκευμένα στο Δάσος της δισκία σε Changan. Το απόσπασμα που ακολουθεί δείχνει ότι η τήρηση του Σαββάτου: την έβδομη ημέρα φέρνουμε θυσία μας. Προηγουμένως, όμως, ήταν καθαρισμένο καρδιές μας, και έχουμε τη συγχώρεση των αμαρτιών. Αυτή η τέλεια και υπέροχη θρησκεία είναι δύσκολο να εντοπιστούν? Λαμπρή καθοδήγηση του, ωστόσο, φωτίζει το σκοτάδι. - Ο Χριστιανισμός στην Κίνα, Abbe Μ. 1 'Huc, VOL.I, κεφάλαιο 2, σελίδα 48.49.

9 ου αιώνα

Βουλγαρία - Βουλγαρία κατά τη διάρκεια της πρώιμης περιόδου του ευαγγελισμού του δίδαξε ότι το Σάββατο δεν εκτελούν οποιαδήποτε εργασία. - Responsa Nicolai Παπά I et Con-Consulta Bulgarorum, Respensum 10η

Βούλγαροι είχαν χρησιμοποιηθεί για την παρατήρηση Σάββατο. Ο Πάπας Νικόλαος γράφει κατά της πρακτικής αυτής. (Απάντηση Πάπας Νικόλαος Ι της επιστολής του βασιλεύοντας πρίγκιπα της Βουλγαρίας, Bogarise): Ερώτηση 6 - Κολύμβηση επιτρέπεται τις Κυριακές. Ερώτηση 10 - Την Κυριακή, οι άνθρωποι μένουν μακριά από τη δουλειά, αλλά όχι το Σάββατο. Hefele, 4346 - 352ο

Κωνσταντινούπολη - (Φώτιος, πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, κατηγορεί τον παπισμό): Σε αντίθεση με υπαγορεύσει Canon Βουλγάρους να νηστείας το Σάββατο. - Φώτιος από kard.Hergenrotha, 1.Poznámka: Ο Παπισμός και το πεζοδρόμιο προσπαθεί συνεχώς έως το Σάββατο έπεσε σε δυσμένεια, έτσι επέμεινε ότι ο καθένας σε αυτήν την ημέρα της νηστείας. Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι ήθελαν να πάνε μέχρι την Κυριακή, την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, η οποία έχει ήδη λάβει Ρώμη.

Ινδία, την Αβησσυνία - τήρηση του Σαββάτου την έβδομη ημέρα ήταν πολύ διαδεδομένη και βαθιά ριζωμένη ανάμεσα στους πιστούς της Ανατολικής Εκκλησίας και του Αγίου Θωμά χριστιανών στην Ινδία. Επίσης, κρατήστε Abyssinians Σάββατο.

Βουλγαρία - Τον 9ο αιώνα ο Πάπας Νικόλαος έστειλα τον κυβερνώντα πρίγκηπα της Βουλγαρίας ένα μεγάλο έγγραφο στο οποίο καλούνται να αναβάλει την εργασία την Κυριακή και όχι Σάββατο. Ανώτατο επικεφαλής της Ελληνικής Εκκλησίας είναι θυμωμένος με την παρέμβαση του παπισμού να προκαλέσουν τους, και μίλησε για τον παπισμό kladbu. - Αλήθεια θριαμβευτική, σελίδα 232

10 ου αιώνα

Σκωτία - εργάστηκε την Κυριακή και το Σάββατο παρατηρούν Σάββατο σύμφωνα με τους κανόνες. - Μια ιστορία της Σκωτίας από τη ρωμαϊκή κατοχή, VOL.I, σελίδα 96.

Η Ανατολική Εκκλησία - Κουρδιστάν - Νεστοριανών δεν τρώνε χοιρινό κρέας, και να κρατήσει το Σάββατο. Ωτική ομολογία δεν αναγνωρίζουν, και δεν πιστεύει στο καθαρτήριο. - Schaff-Herzog, Η Νέα Εγκυκλοπαίδεια της θρησκευτικής γνώσης.

Waldenses - Και δεδομένου ότι δεν τηρείται κάθε άλλη μέρα μόνο το Σάββατο, που ονομάζονται άνθρωποι χωρίς ξεκούραση, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί, αν δεν τηρείται καμία Σαββάτου. Luther - Μπροστινά Δρομείς, σελίδα 8.7

Roman - Καθολική συγγραφείς προσπαθούν να αρνηθούν την Αποστολική προκειμένου προέλευσης Waldenses να αποδείξει ότι η Εκκλησία της Ρώμης είναι η μόνη Αποστολική Εκκλησία και όλοι οι άλλοι έχουν μια μεταγενέστερη βάση. Για το λόγο αυτό, υποστηρίζει ότι η Waldenses ευχαριστήσω για την προέλευσή του στον ιδρυτή της Peter Valdusov του 12ου αιώνα.

Dr.Petr Allix γράφει: Με την ευκαιρία αυτή, κάποιοι προτεστάντες έχουν πιαστεί σε μια παγίδα. . . Είναι ένα τεράστιο λάθος να πιστεύουμε ότι αυτή η εκκλησία ιδρύθηκε από τον Petr Valdus ... Δεν είναι τίποτα, αλλά καθαρά ψέματα. - Αρχαία Εκκλησία του Πιεμόντε, Oxford, 1821.

Είναι αλήθεια ότι αυτό το όνομα έδωσαν Valdus κατοίκους της κοιλάδας. Πολύ πριν από τους έλεγαν Waldenses ή Vaudes από κοιλάδες στην οποία ζούσαν. - Αρχαία Εκκλησία του Πιεμόντε, Oxford, 1821.

Peter ήταν επίσης ονομάζεται Waldo Valdus ή επειδή πήραν θρησκευτικές απόψεις τους από τους κατοίκους αυτών των κοιλάδων. - Ιστορία της Χριστιανικής Εκκλησίας, William Jones, Vol.II.

11ος αιώνας

Σκωτία - Κατά την άποψή τους, ήταν Σάββατο, ακριβώς πάνω στην ημέρα ανάπαυσης, η οποία δεν εργάζεται .- Σέλτικ στη Σκωτία, Vol 2.

Δούλεψαν την Κυριακή, και το Σάββατο, τηρούν τις εντολές. Αυτά τα πράγματα Margaret αφαιρεθεί. - Μια ιστορία της Σκωτίας από τη ρωμαϊκή κατοχή, Vol.1.

Διστάζουν να δώσουν ημέρα του Κυρίου της τιμής και εκτέλεσε μια υποχρεωτική καθημερινή εργασία, όπως και σε άλλες ημέρες. Queen Margaret έχει διδάξει με διαφορετικούς τρόπους, αυτό είναι ενάντια στο νόμο. Είπε: Να είστε στο δέος της Ημέρας του Κυρίου, επειδή αυτή την ημέρα ο Κύριος αναστήθηκε από τους νεκρούς. Η γνώση που έχουμε σήμερα έχουν απελευθερωθεί από τα δεσμά του Σατανά, μην εκτελέσει οποιαδήποτε πρόχειρη δουλειά. Σεβάσμιο Πάπας Γρηγόριος κατέθεσε το ίδιο. - Η ζωή του Αγίου Margaret (Βιβλιοθήκης του Βρετανικού Μουσείου).

Τους προέτρεψε να έχουν δώσει το δέοντα σεβασμό στο Λόρδου, φάνηκε, μάλιστα, ότι σε αυτή την περίπτωση ακολούθησε την αρχική έθιμο της ιρλανδικής Εκκλησίας και το ιερό του Σαββάτου, μια ημέρα ανάπαυσης και να απέχουν από την εργασία. - Skene, Σέλτικ στη Σκωτία, Vol 2.

Σκωτία και την Ιρλανδία - Τ. Ratcliffe Barnett γράφει στο βιβλίο του για την ένθερμη καθολική βασίλισσα της Σκωτίας, ο οποίος το 1060 καλείται αρχικά τους αδελφούς της με την Columbanovy καταστροφή. Γράφει: Στην περίπτωση αυτή, οι Σκωτσέζοι είναι πιθανό να ακολουθήσουν το παλιό έθιμο της Ιρλανδικής Εκκλησίας, ο οποίος ευλόγησε το Σάββατο ως ημέρα ανάπαυσης, αντί της Κυριακής. - Barnett, Margaret της Σκωτίας: Queen και του Αγίου.

Το Συμβούλιο Clermon - Κατά τη διάρκεια της πρώτης σταυροφορίας, ο Πάπας Urban II διέταξε. Clermon στο Συμβούλιο (το 1095 μ.Χ.) που αφαιρέθηκε Σάββατο για να τιμήσουν την Παναγία. - Ιστορία του Σαββάτου.

Κωνσταντινούπολη - Επειδή Παρατηρούμε Σάββατο, τους Εβραίους και την Ημέρα του Κυρίου μαζί μας, αυτή η συνήθεια μοιάζει με την αίρεση Ναζωραίος. (Ναζωραίος ήταν χριστιανικού δόγματος.) Migne, της Λατινικής Πατρολογίας, Vol.145, επίσης Hergenroether, Φώτιος, Vol.3.

Ελληνική Εκκλησία - Όπως όλοι γνωρίζουν, υπόκειται στην τήρηση του Σαββάτου έντονη διαμάχη μεταξύ του ελληνικού και ρωμαϊκού εκκλησίες. (Η Ελληνική Εκκλησία χωρίζεται από τη Ρώμη στο 1054ο) - Neale, Μια ιστορία της Αγίας Ανατολικής Εκκλησίας, Vol.1.

12ος αιώνας

Lombardy - Στη Λομβαρδία ίχνη sabbatize βρέθηκαν το Σάββατο στο ημέρες του Γρηγόρη Γρηγορίου και Ι. VII. - Με εγκυκλοπαιδεία Ισχυρή, η Ι.

Waldenses - εκθέσεις Robinson στο Waldenses που ζουν στην περιοχή των Άλπεων, που ονομάζεται επίσης sabbathers - (Sabbatati). Είναι ονομάζεται έτσι επειδή το ιερό του Σαββάτου. - Μπλερ, Ιστορία της Waldenses, Vol.1.

Τα έγγραφα που βρέθηκαν εξηγήσεις Waldenses τις Δέκα Εντολές από το 1120ο Υπάρχει μια συνιστώμενη τήρηση του Σαββάτου και η καθυστέρηση από την κοσμική εργασία. - Γενική Ιστορία της ονομασίας Προδρόμου, Vol.II.

Ισπανία - Αλφόνσο, ο βασιλιάς της Αραγονίας, ... όλα αρχιεπίσκοποι, επίσκοποι, και όλοι οι άλλοι ... Τώρα σας εντολή, να τους αιρετικούς, και η sabbathers Waldenses - Sabbatati ήταν εξόριστος από το πρόσωπο του Θεού και όλων των Καθολικών, και εξορίστηκε από το βασίλειο. - Marianae, Praefatio, στην Luca Tudensem, στο Bibliotheca Macima Veterum πατώματα, Vol.25.

Wales - είναι πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το Σάββατο στην Ουαλία ήταν σε γενικές γραμμές διατηρήθηκε μέχρι το έτος 1115 μ.Χ., δηλαδή, μέχρι που να Τετ David ονομάζεται ο πρώτος Επίσκοπος της Ρώμης. Παλιά Εκκλησία στην Ουαλία, οι οποίες τηρούν Σάββατο, όχι όμως ακόμα και τότε προσκύνησε τα γόνατά τους πριν από την Ρώμη, αλλά κατέφυγε σε μυστικές κρυψώνες τους. - Lewis, Βαπτιστές Ημέρα έβδομη στην Ευρώπη και την Αμερική, Vol.1.

Γαλλία - Εδώ και είκοσι χρόνια ο Peter de Bruys αναδεύεται νότια Γαλλία. Τόνισε ιδιαίτερα την ημέρα ανάπαυσης, η οποία διατηρήθηκε στη συνέχεια την Celtic Εκκλησία, αίρεση, και ένα μεγάλο Pavlovce Ανατολικές Εκκλησίες, είναι η έβδομη ημέρα της τέταρτης εντολής.

Passagii - sabbatize - Παπική συγγραφέας γράφει Passagii Bonacursus κατά το εξής: Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξέρουν τα λάθη τους ανθρώπους που ονομάζεται Passagii ... Διδάσκει ότι παρατηρούμε Σάββατο. Και για να μεγεθυνθούν τα λάθη της, η καταδίκη και απόρριψη όλων των Πατέρων της Εκκλησίας, ακόμα και η Ρωμαϊκή Εκκλησία. - D'Acher, Spicilegium, Ι. f.211-214

Ουγγαρία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία - (Σε σχέση με sabbatize ονομάζεται Passagii) Η διεύρυνση των αιρετικών αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν απίστευτο. Θα συναντηθούμε μαζί τους από τη Βουλγαρία προς τον Έβρο, από τη βόρεια Γαλλία με την Τίβερη, ναι, παντού. Ολόκληρες χώρες όπως η Ουγγαρία και η νότια Γαλλία, μπροστά τους είναι αβέβαιο, και σε πολλές άλλες χώρες υπάρχουν πάρα πολύ, προσπαθώντας να κερδίζει έδαφος στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και ακόμη και την Αγγλία. - Dr.Hahn, Ιστορία των αιρετικών, 1ος

13ος αιώνας

Waldenses - Λένε ότι η καθυστερημένη Sylvester Πάπας ήταν ο Αντίχριστος, επειδή στην επιστολή του Παύλου που περιγράφεται ως ο υιός της απώλειας. Λένε επίσης ότι είναι αγιαστική Σάββατο. - Εκκλησιαστική Ιστορία της Αρχαίας zu Πιεμόντε.

Γαλλία - Τι ανακριτή λένε: Το σημάδι του θανάτου Waldenses ακολουθεί τον Ιησού και την υπακοή - εντολές του Θεού. Ιστορία της Ιεράς Εξέτασης του Μεσαίωνα, HCLea, Vol.1.

Αίρεση Waldenses ή στους δυστυχείς ανθρώπους της Λυών είναι μια μακροπρόθεσμη, κάποιοι λένε χρονολογείται από την εποχή του Πάπα Sylvester, άλλοι ακόμα και λέει ότι μέχρι την εποχή των Αποστόλων. - Ο Ρωμαίος Inquisitior, Reinerus Sacha, το έτος 1230 ...

Πάπας Ιννοκέντιος Γ '. Αποστολή σε Γαλλία, Δομινικανή ανακριτές, για να εξαλειφθεί τελείως αιρετικοί, και οι Σταυροφόροι, οι οποίοι μετέφεραν μαζί τους τη διαβεβαίωση ότι ο καθένας που τα ενώνει σε μια εκστρατεία εναντίον της Albigens θα συγχωρεθούν όλες οι αμαρτίες. - Η Καθολική Εγκυκλοπαίδεια, Vol.XII, Raymond VI.

Χιλιάδες άνθρωποι, ο Θεός ήταν η Ιερά Εξέταση βασανίστηκε μέχρι θανάτου, θαμμένος ζωντανός, καίγονται ή κομμένο σε κομμάτια. Στην πόλη του Μπεζιέ λεηλασία στρατιωτών ζήτησε από την Καθολική ηγέτες, για να γνωρίζουν τι αιρετικός. Arnold της Citeaux Abt, δήλωσε: Σκοτώστε τα πάντα, αλλά ο Κύριος ξέρει ποιος είναι του. - Ιστορία της Ιεράς Εξέτασης.

Γαλλία - King Louis ΙΧ το 1220, στη δημοσιότητα από Cupientes καταστατικού, όπου και αναλαμβάνει την υποχρέωση να καθαρίσει νότια Γαλλία από τους αιρετικούς, όπως τους έλεγαν sabbatize Σάββατο.

Γαλλία - Συμβούλιο της Τουλούζης, το 229ο Canon 3 - ας τους κυβερνήτες διαφορετικές περιοχές μπορεί να αναζητήσει σε βάθος τις βίλες, σπίτια και δάση και καταστρέφοντας κρησφύγετα των αιρετικών. Canon 14 - λαϊκοί πρέπει να έχει είτε την Παλαιά ή την Καινή Διαθήκη. - Hefele 5, 981, 982α

Ευρώπη - Pavlovce, Petrobusani, Passagii, Waldenses, sabbathers - ήταν μεγάλες εταιρείες sabbatize μέχρι το έτος 1250 μ.Χ..

PASSAGII - Δρ Hahn γράφει: Όταν αναφέρεστε σχετικά με τη χειροτονία Passagii Σάββατο έως 4. εντολή, Ρωμαϊκή ματς ιερείς: Το Σάββατο είναι το ιερό σύμβολο της αιώνιας ανάπαυσης.

Μογγολία - Μογγόλος κατακτήσεις δεν επηρέασε την Ανατολική Εκκλησία στην καθαγίαση του Σαββάτου, αντίθετα, μια σειρά Μογγόλων πρίγκιπες και ο μεγάλος αριθμός των Μογγολίας βασίλισσες ήταν μέλη της Εκκλησίας.

14ος αιώνας

Waldenses - Τιμούμε τον ένα Θεό που μπορεί να μας βοηθήσει, και όχι νεκρούς αγίους? Παρατηρούμε το Σάββατο ως ημέρα ανάπαυσης. - Μπροστινά δρομείς του Λουθήρου.

Sobotáři - Για αιώνες η ευαγγελική κοινωνία ονομάζεται sabbathers - Sabbatati επειδή παρατηρούν Σάββατο, ιδιαίτερα το Waldenses. - Gui, Manuel d'Inquisiteur.

Αγγλία, Ολλανδία, Τσεχία - Έχουμε γράψει για sabbathers (sabbatize) στη Βοημία, Τρανσυλβανία, την Αγγλία και την Ολλανδία για τα έτη 1250 - 1600 μ.Χ.. - Wilkinson.

Βοημία - το 1310 - R.1310, διακόσια χρόνια πριν από θέσεις του Λούθηρου, αναφέρει η μποέμικη συνοικία του πληθυσμού της Τσεχικής αδελφοί, ήταν σε σχέση με Waldenses, η οποία ήταν πολύ στην Αυστρία, τη Λομβαρδία, Βοημία, βόρεια Γερμανία, Θουριγγία , Βραδεμβούργο και τη Μοραβία. Το Erasmus δίνει έμφαση πόσο καλά τηρούν το Σάββατο Waldenses Βοημίας. - Armitage, Μια ιστορία του Baptists? Cox, Η Λογοτεχνία της ερώτησης του Σαββάτου, Vol.2.

Νορβηγία - Επίσης, δεδομένου ότι η Κατήχηση του 14ου αιώνα, είναι γραμμένο, εντολή αυτή του Σαββάτου: Μην ξεχάσετε να αγιάσει την έβδομη ημέρα. - Τα έγγραφα και οι μελέτες σχετικά με την ιστορία της Λουθηρανικής Κατήχηση στην Nordish Εκκλησίες.

Ιερείς προέτρεψε τους ανθρώπους να τηρούν το Σάββατο ως ημέρα ανάπαυσης. - Θεολογική Περιοδική dicals για την Ευαγγελική Λουθηρανική Εκκλησία στη Νορβηγία, Vol.I., Όσλο.

15ος αιώνας

Βοημία - Erasmus δείχνει ότι περίπου 1.500 Τσέχοι όχι μόνο δικαιολογεί συνειδητά Σάββατο, αλλά είναι επίσης ονομάζεται sabbathers - (Sabbatati). - Cox, η βιβλιογραφία της Ερώτηση Σαββάτου, Vol.2? Αλήθεια θριαμβευτική..

Νορβηγία - Εκκλησιαστικής Συνέλευσης στις 22 του Αυγούστου, 1435 στο Bergen της Νορβηγίας. Το πρώτο σημείο που συζητήθηκε την τήρηση του Σαββάτου. Ο Αρχιεπίσκοπος είχε ακούσει ότι σε διάφορα μέρη του βασιλείου είναι εκείνοι που δικαιολογούν το Σάββατο. , Όπως προκύπτει σαφώς εκκλησιαστικό δίκαιο, απαγορεύεται αυστηρά σε όλους, να διατηρήσουν ή να λάβει άλλα διακοπές από θεσπίστηκαν από τον Πάπα, ο Αρχιεπίσκοπος, ή επίσκοποι. - Η ιστορία της νορβηγικής Εκκλησίας υπό Catholicisms, R. Keyser, Vol.II. Όσλο 1858α

Μας ενημέρωσε ότι σε διάφορα μέρη του Βασιλείου είναι οι άνθρωποι που έλαβαν την τήρηση του Σαββάτου, και αυτό δικαιολογεί. Απαγορεύεται αυστηρά - στο ιερό ναό κανόνα - για να κρατήσει τις άλλες ημέρες από εκείνες που υπαγορεύονται από τον Πάπα, ο Αρχιεπίσκοπος, ή επίσκοποι.

Ιεροτελεστία του Σαββάτου μπορεί να μην είναι για το μέλλον σε καμία περίπτωση να γίνει ανεκτή. Για το λόγο αυτό συνιστούμε σε όλους τους φίλους του Θεού σε όλη τη Νορβηγία, που θέλουν να είναι υπάκουος στον Ιερό Ναό για να απαρνηθούν το κακό χειροτονία του Σαββάτου? Άλλοι κάτω από αυστηρή εκκλησιαστική χειροτονία απαγορεύουν κυρώσεις Σάββατο. - Dip.Noiveg.7, 397ο

Νορβηγία, 1436 (Διάσκεψη Εκκλησία στο Όσλο) - Σύμφωνα με τις αυστηρές τιμωρίες απαγορεύονται από την αγιαστική Σάββατο ότι κάποιος έμεινε μακριά από την εργασία. - Ιστορία της Εκκλησίας της Νορβηγίας.

Γαλλία - Waldenses - Γάλλος βασιλιάς Louis XII (1498-1515) ενημερώθηκε από τους εχθρούς του Waldenses διαπράττουν εγκλήματα άσχημο. Έτσι έστειλε Γενική Ιεροεξεταστής και ένα συγκεκριμένο γιατρό της Σορβόννης, για να δείτε αυτό το πράγμα. Όταν οι δύο επέστρεψαν, είπε η συνέλευση που επισκέφθηκε όλα τα Waldenses, αλλά βρήκε υπάρχουν ίχνη από τα εγκλήματα που τους αποδίδεται. Αντίθετα, ο κόσμος το Σάββατο, κράτησε το βάπτισμα σύμφωνα με τον τρόπο της πρώτης εκκλησίας και τα παιδιά τους διδάσκονται τις αρχές της πίστης και εντολές του Θεού. Ο βασιλιάς δέχτηκε αυτήν την έκθεση και επιβεβαιώθηκε από τον όρκο, ότι η Waldenses είναι καλύτερα από τον ή τους ανθρώπους του. - Ιστορία της Χριστιανικής Εκκλησίας, Vol.II, το Λονδίνο, το 1818ο

Ινδία - είχαν διαχωριστεί από το δυτικό κόσμο, και ως εκ τούτου δεν ήξερε πολλές καινοτομίες που εισήχθησαν από διάφορα συμβούλια. Αλλά όταν τους ζητήθηκε να λατρεία της Θεοτόκου, δήλωσε τα εξής: Δεν είμαστε χριστιανοί και ειδωλολάτρες.

16ος αιώνας

Αγγλία - Κατά τη διάρκεια της βασιλείας της κατανόησης της βασίλισσας Ελισάβετ από τα πολλά - όπως συνέβη πρόσφατα στη Δημοκρατία της Τσεχίας - ότι η τέταρτη εντολή δεν προτροπή για την καθαγίαση της πρώτης ημέρας, αλλά κυρίως έβδομη εβδομάδα Day. Επιμελητήρια Enzyklopedie, Sabbath, Vol.8.

Ρωσία (το Συμβούλιο στη Μόσχα, 1503) - Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν sabbathers, δημοσίως ομολόγησε ότι η νέα πίστη, και υπερασπίστηκε το. Το πιο διάσημο από αυτά, Secretary of State Kuritzyn, Ιβάν Maximow, Κάσου, το μοναστήρι στο Νόβγκοροντ, είχαν καταδικαστεί σε θάνατο. Είχαν καεί δημοσίως σε κλουβιά στις 27 Δεκέμβρη, 1503 στη Μόσχα. - Χ. Sternberfi, Ιστορία των Εβραίων, Λειψία, (1873).

Σουηδία - πολύ προσπάθησε να κρατήσει το Σάββατο. Τιμωρήθηκαν ακόμη και τα μικρά πράγματα που ενισχύουν χειροτονήθηκε Σάββατο. - Bischof Anjou, Svenska Kirkans Historia efter Μοτέτο και Upsala.

Λιχτενστάιν - sabbathers - (Sabbatati) διδάσκει ότι το Σάββατο πρέπει να διατηρηθεί και να συνεχιστεί. Λένε ότι η Κυριακή είναι εφεύρεση του Πάπα. - Διάψευση του Σαββάτου, το 1599ο

Βοημία (Τσεχική Αδελφοί) - Dr.R.Cox γράφει: Από τις γραφές των πρώτων Μεταρρύθμισης Erasmus είναι προφανές ότι στη Βοημία ήταν sabbathers (Sabbatati), οι οποίοι τηρούν μόνο το Σάββατο, αλλά - όπως ειπώθηκε - να φροντίσει ώστε η πιο προσεκτική τήρηση αυτής της ημέρας. - Λογοτεχνία της Ερώτηση Σαββάτου, Cox, Vol.II.

Γερμανία - Dr.Eck, αντίπαλοι των μεταρρυθμιστών - Ό, τι είναι η Εκκλησία από την θέση του, της δύναμης χωρίς την Αγία Γραφή για να αλλάξετε την τήρηση του θρησκευτικού από το Σάββατο έως την Κυριακή. Ο Δρ Eck, Enchiridion, το 1533ο

Ευρώπη - Περίπου 1520, βρήκαν πολλές sabbathers (Sabbatati) καταφύγιο στην αριστοκρατική περιουσία του Λιχτενστάιν Leonerda επειδή Λιχτενστάιν πρίγκιπες επίσης ευλογημένο δικαίωμα Σάββατο. - Ιστορία του Σαββάτου, JN Andrews.

Ινδία - Γνωστή Franzis Xavier Jesuit ανατέθηκε το 560 από την Ιερά Εξέταση στην Γκόα, στην Ινδία, στην εβραϊκή ελέγχονται κακοήθεια (χειροτονία Σάββατο). Adeney, Η ελληνική και η Ανατολική Εκκλησία.

Νορβηγία - 1544 - Κάποιοι από εσάς τηρούν το Σάββατο, παρόλο που απαγορεύεται. Αξίζουν σοβαρή τιμωρία. Ποιος μπορεί να αλιευθεί στην τήρηση του Σαββάτου, θα πρέπει να καταβάλει πρόστιμο των 10 βαθμών. - Ιστορία του βασιλιά Christian του Τρίτου, Niels Krag, και Σ. Stephanius.

Αυστρία - Επίσης, στην Αυστρία sabbathers (Sabbatati). - Luther, Διαλέξεις της Γένεσης, 1523-1527 μ.Χ..

Αβησσυνία - 1534 μ.Χ. (Abyssinian πρεσβευτή στη Λισσαβόνα) Όχι μόνο επειδή μιμούνται τους Εβραίους, αλλά γιατί θέλουμε να ακούσουμε τον Ιησού και τους μαθητές του, παρατηρούμε αυτή την ημέρα. - Geddes, Εκκλησιαστική Ιστορία της Αιθιοπίας.

Δρ Μάρτιν Λούθερ - Ο Θεός ευλόγησε και αγίασε το Σάββατο για τον εαυτό του. Θέλει να διατηρηθεί για την εντολή του Σαββάτου και την έβδομη ημέρα που κήρυξε το λόγο του Θεού. - Σχολιασμός της Γένεσης, Vol.1.

Βαπτιστές - Πολλοί βασανίστηκαν, επειδή δεν θα βαρύνει αυτούς που διατηρούν Κυριακή? Κυριακή θεωρείται αργία και τον Αντίχριστο νόμο. Frank Sebastian, 1536 μ.Χ.

Φινλανδία - 6.pros.1544 (Επιστολή προς τον βασιλιά Gustav Wasa Σουηδική Φινλανδοί I) - Έχουμε ακούσει ότι μερικοί άνθρωποι στη Φινλανδία έχουν αποτύχει μεγάλο λάθος και να κρατήσει την έβδομη ημέρα, που ονομάζεται Σάββατο. - Staats-Bibliothek στο Ελσίνκι, το 1554ο

Ελβετία - τήρηση του Σαββάτου αποτελεί μέρος του ηθικού νόμου. Από την αρχή ο κόσμος ήταν Σάββατο, διατηρείται ως ιερή ημέρα. - R. Hospinian, το 1592ο

Ολλανδία και τη Γερμανία - Barbara από Thiery, εκτελέστηκε το 1529, είπε ο Κύριος ο Θεός μας έχει εντολή να τηρούν την έβδομη ημέρα.

Ο άλλος μάρτυρας, Kristina Tolingerové έχει πει γι 'αυτό: το μυαλό του για τις διακοπές Κυριακή ήταν η εξής: Σε έξι ημέρες ο Κύριος έκανε τη γη και αναπαύθηκε την έβδομη ημέρα. Άλλα διακοπές υπαγορεύονται από τις καρδινάλιοι πάπα, και αρχιεπισκόπους. - Martyrorology της Εκκλησίας του Χριστού, κοινώς ονομάζεται Βαπτιστές, την εποχή της Μεταρρύθμισης, το Λονδίνο, το 1850ο

17ος αιώνας

Αγγλία - 1618 - Γιατί δίδαξε μόνο πέντε ημέρες και το Σάββατο δεν λειτούργησε, συνελήφθη στο Maiden Lane. Ήταν μια φυλακή για εκείνους που έχουν διαφορετικές απόψεις από την αγγλική εκκλησία του κράτους. Κα Trask ήταν για τις πεποιθήσεις τους σχετικά με την τήρηση του Σαββάτου κρατούνται περίπου 16 χρόνια. Paagitts, Heresiography.

Αγγλία - 1668 - Εδώ στην Αγγλία, περίπου εννέα ή δέκα εκκλησίες που τηρούν το Σάββατο, διεσπαρμένοι σε πολλά άτομα που έχουν ειδική προστασία από την εξαφάνιση. - Stennet, Γράμματα, 1669 - 1670.

Thomas Bampfield, parlamemtu πρόεδρος, υπερασπίστηκε επίσης το Σάββατο ως ημέρα ανάπαυσης, και για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις ρίχνονται στη φυλακή σε Ilchester - (Καλάμα)

Ουγγαρία, Ρουμανία - Σε αντίθεση με ευλόγησε την Κυριακή και το Σάββατο ήταν ο πρίγκιπας Bathory Zigmund διώκονται. Αυλάκι ήταν καγκελάριος, και μελέτησε τη Βίβλο και έγραψε διάφορα τραγούδια, κυρίως για να γιορτάσουν το Σάββατο. Συνελήφθη, και τελείωσε 1640.

Σουηδία και Φινλανδία - Ίχνη αυτής της πίστης που βρέθηκαν σχεδόν σε όλη την πρώην Σουηδία - Φινλανδία και τη βόρεια Σουηδία. Vokrese Upsala αγρότες τηρούν το Σάββατο αντί της Κυριακής. Γύρω από το έτος 1625 ήταν τα θρησκευτικών απόψεων προωθείται έτσι ώστε Σάββατο δεν διατηρούνται μόνο έναν μεγάλο πληθυσμό, αλλά ακόμη και πολλοί ιερείς. - Ιστορία της σουηδικής Εκκλησίας, Vol.I.

Μόσχα Ρωσική Εκκλησία - Μεγάλο Σάββατο (η αρχική Αγία Γραφή Σάββατο). Samuel purchas, του Προσκυνητές, Vol.I.

Ινδία (Jakobité) - 1625 - Κρατούν Σάββατο. Την λατρεία του Σαββάτου. Pilgrimmes, Vol.2.

Αμερική - 1664 - Πρώτη sabbather στην Αμερική, Stephen Mumford, ήρθε από το Λονδίνο το 1664. - Ιστ. Της έβδομης ημέρας Προδρόμου Gen.Cohf., Jas.Bailey

Αμερική - 1671 (SD Βαπτιστές) διαχωρίζεται από τον Βαπτιστή Εκκλησία να παρατηρήσει το Σάββατο. - Bailey, Ιστορία.

Αγγλία - Κάρολος Α ', 1647 Επειδή στην Αγία Γραφή βρίσκουμε μια θέση που υπαγορεύει το Σάββατο δεν ήταν πλέον διατηρηθεί, αλλά, αντίθετα, Κυριακή, η εκκλησία του τη δική τους εξουσία να ακυρώσει μια ημέρα και ένα άλλο σύνολο. - Cox, Σάββατο Νόμους.

Αγγλία - John Milton - είναι σίγουρα πολύ πιο ασφαλές για να κρατήσει την έβδομη ημέρα ως ρητή εντολή του Θεού, από το να κάνουν το πρώτο τήρηση ημέρα, η οποία προσδιορίζονται μόνο άνθρωπο.

Αγγλία - Μετά την κυκλοφορία του "Book of Sports» του βιβλίου το 1618 ήταν μεταξύ των κληρικών αγγλική μεγάλη διαμάχη σε δύο σημεία: 1) αν η τέταρτη εντολή είναι Σάββατο δεσμευτική, και 2) με βάση το τι πρέπει να διατηρηθεί την πρώτη ημέρα της εβδομάδας ως «ημέρα ανάπαυσης». - Haydn, Λεξικό της Sabbatarians Ημερομηνίες άρθρου.

Αβησσυνία - 1604 - Οι Ιησουίτες προσπάθησε να αναγκάσει την υιοθέτηση του Abyssinian Εκκλησίας, ο Ρωμαιοκαθολικισμός. Zadenghela εργάστηκε για το βασιλιά (1604 μ.Χ.). Πρότειναν να ορκιστούν πίστη στον παπικό θρόνο. Όλα τα άτομα ήταν pohroženo βαριές κυρώσεις αν συνεχίσουν να τηρούν το Σάββατο. - Geddes, Εκκλησιαστική Ιστορία της Αιθιοπίας.

Βοημία, Μοραβία, Ελβετία, Γερμανία - Ένας από τους συμβούλους και αξιωματούχους του Δικαστηρίου ήταν ο Ιωάννης Gerendi, sabbathers ηγέτες, οι οποίοι δεν έχουν κρατήσει Κυριακή, αλλά Σάββατο. - Lamy, Ιστορία της Socinianism.

18ος αιώνας

Αβησσυνίας - Jakobits συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στην εκκλησία και να διατηρήσει την ημέρα που ιερά και Abyssinians, όπως θα μπορούσαμε να διαπιστωθεί από το επάγγελμά τους, της πίστης πριν από την αιθιοπική βασιλιά Κλαύδιου. Abudacnus, Historia Jacobitarum.

Ρουμανία 1760 - Γιουγκοσλαβία Τσεχοσλοβακία - ευρεσιτεχνίας ανοχή του Joseph II. δεν ισχύει για εκείνους που παρατηρούν Σάββατο, μερικοί από αυτούς επέστρεψαν όλα τα υπάρχοντά του. Οι καθολικοί ιερείς, με τη βοήθεια των στρατιωτών ανάγκασε να αναγνωρίσουν Ρώμη, εργάστηκαν το Σάββατο και την Κυριακή πήγε στην εκκλησία - αυτές ήταν οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν για 250 χρόνια για να ενεργοποιήσετε světitele Σάββατο.

Γερμανία - Tennhardt από Νυρεμβέργη κατέχει ακριβώς το δόγμα της εβδομάδας, γιατί είναι μία από τις δέκα εντολές του Θεού. - Bengel, Leben und Wirken.

Λέει: Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι την Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. Ο ίδιος ο Θεός είχε αφιερώσει την τελευταία ημέρα της εβδομάδας. Αντίχριστος επέλεξε και πάλι την πρώτη ημέρα της εβδομάδας.

Βοημίας και της Μοραβίας - Adolf Dux γράφει για την ιστορία για το έτος 1635 έως 1867 ως εξής: sabbatize κατάσταση ήταν τρομερή. Βιβλία και τα περιοδικά τους, μεταφέρθηκαν στο Carlsbad για το εκκλησιαστικό και το έκαψαν. (Λειψία, 1880)

Ολλανδία και τη Γερμανία - Dr.Cornelius γράφει ότι κάποτε ήταν Βαπτιστές πολυάριθμες δεν τηρούνται Κυριακές και άλλες αργίες (Μ. Σάββατο). - Der Anteil Ostfrieslands and.Ref.Muenster, το 1852ο

Μοραβία - Count Zinzendorf - R.1738 Count Zinzendorf έγραψε για το πώς δικαιολογεί Σάββατο: Για πολλά χρόνια, έχουν διατηρήσει το Σάββατο ως ημέρα ανάπαυσης και την Κυριακή να χρησιμοποιήσω για να διαδώσει το Ευαγγέλιο. - Budingsche Sammlung, το 1742ο

Αμερική - 1741 (Μοραβίας Αδελφοί - διαμονή μετά Count Zinzendorf) αξίζει μια ιδιαίτερη προσοχή για να τονίσει ότι ο ίδιος αποφάσισε να κρατήσει την έβδομη ημέρα ως ημέρα ανάπαυσης με τη χορωδία στη Βηθλεέμ.

Πριν Zinzendorf και το Moravians στη Βηθλεέμ άρχισαν να παρατηρούν Σάββατο, το Σάββατο έχει διατηρήσει μια μικρή γερμανική ομάδα στην Πενσυλβάνια.

19ος αιώνας

Ρωσία - Οι περισσότεροι από αυτούς άφησε στην Κριμαία και τον Καύκασο, όπου πάνω από διώξεις παρέμεναν πιστοί στο βιβλικές διδασκαλίες. Οι άνθρωποι τους αποκάλεσε sabbathers - (Sabbatati). Sternberg, Geschichte der Juden στην Πολωνία.

Κίνα - Κατά τη στιγμή απαγόρευσε τη χρήση του Hung οπίου, τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά, και το Σάββατο ήταν συνειδητά διατηρούνται.

Όταν το «I-ντάμπινγκ" Έγινε λόγος για τον οποίο καθαγιάζει την έβδομη ημέρα, τότε απάντησε: Πρώτον, επειδή η Αγία Γραφή διδάσκει, και δεύτερον, ότι οι πρόγονοί μας υπενθυμίζουν, επιπλέον, αυτή την ημέρα. - Μια κριτική ιστορία της το Σάββατο και την Κυριακή.

Ινδία και την Περσία - Από συνήθεια που κράτησε ο ευσεβής τήρηση του Σαββάτου όλη την αυτοκρατορία μας. - Christian Έρευνες στην Ασία.

Δανία - Αυτή η αναταραχή δεν έμειναν χωρίς αποτέλεσμα. Ο πάστορας Μ. Sommer άρχισε να αγιάσει το Σάββατο και έγραψε ένα εντυπωσιακό άρθρο σχετικά με το δικαίωμα Σάββατο στην εκκλησία περιοδικό Indovet Kristendom No.5, την 1875η Στην επιστολή του προς τον Ποιμένα JG Mattesonovi γράφει: Εδώ στη Δανία είναι από το μεγάλο κίνημα Προδρόμου στην εντολή του Σαββάτου . . .

Παρόλα αυτά, είμαι ίσως ο μόνος κήρυκας στη Δανία που είναι τόσο κοντά στην Αντβεντιστές, και για πολλά χρόνια, διακηρύσσουν τη δεύτερη έλευση του Χριστού. - Εβδομάδα Advent, Μαΐου 1875η

Σουηδία (Πρόδρομος) - Εμείς απλά θέλουμε να τονίσουμε ότι η τήρηση ημέρα του Σαββάτου, έχει τις ρίζες της στο νόμο που ο Θεός με έδρα το Δημιουργίας για τον κόσμο. Ως εκ τούτου, είναι υποχρεωτικό για όλους τους ανθρώπους ανά πάσα στιγμή. - 30 Απριλίου 1863.

Αμερική - 1845 - Ανακαλύπτοντας τον τρόπο εκπλήρωσης Daniel 7,25 ως μια μικρή γωνιά την αλλαγή των εποχών και το δίκαιο. Νομίζω ότι όλοι εκείνοι που κρατούν την πρώτη ημέρα της εβδομάδας ως ημέρα ανάπαυσης, ο Πάπας sabbathers και το Σάββατο παραβάτες του Θεού. 13 Φλεβάρη, 1845.

Αντβεντιστές SD - ιδρύθηκε 1844 από Αντβεντιστών SD, που είναι το τέλος του 19ου αιώνα. εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Το όνομά του προέρχεται από τις διδασκαλίες του Σαββάτου, την 7η ημέρα και την έλευση του Ιησού Χριστού. R.1874. Ξεκίνησε το έργο αυτό στην Ευρώπη το 1885 στην Αυστραλία, το 1887 στη Νότια Αφρική το 1888 στην Ασία και τη Νότια Αμερική.

20ος αιώνας

SD Αντβεντιστές δικαιολογούν το ίδιο το Σάββατο, υποστηρίζοντας ότι ο Ιησούς και οι οπαδοί του. Αξιοπρεπής δάδα της αλήθειας, ή να βρίσκεται έξω κατά τη διάρκεια της μακράς αιώνες. Αντβεντιστές κηρύξει το μήνυμα του σήμερα σε περισσότερες από 1.000 γλώσσες στη χώρα. Πάνω από 16.500 sabbatize προσευχή είναι διάσπαρτα από την pole στο πόλο - από Χάμερφεστ της Νορβηγίας, η οποία είναι η βορειότερη πόλη στον κόσμο για να Puntas Arenas στη νοτιότερη πόλη της Νότιας Αμερικής. Δύο εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο καλωσόρισμα του Σαββάτου στιγμές ιερό.

Το Σάββατο είναι η πολύτιμη κληρονομιά που η γενιά μας έχει παραδοθεί στους μάρτυρες του παρελθόντος. Το Σάββατο είναι ο δεσμός της αδελφικής φιλίας του ναού τελευταία στιγμή, είτε μαύρο, λευκό ή κίτρινο μέλος. Στην ανατολική και δυτική, βόρεια και νότια από τις χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι προετοιμάζονται για τη δεύτερη έλευση του Χριστού.

Μήνυμα 58,13 Ησαΐας για τη μεταρρύθμιση της το Σάββατο για τους ανθρώπους να απέχουν από τα πόδια τους το Σάββατο και το Σάββατο τιμηθεί και να ασκούνται τα δικά τους συμφέροντα. Αποκάλυψη 14 δείχνει σαφώς ότι αυτό είναι το μήνυμα των τελευταίων ημερών πριν από την έλευση του Ιησού Χριστού. Σημειώστε τα θαυμάσια λόγια του προηγούμενου στίχους:

Ησαΐας 58,12-14 - οι οποίοι προέρχονται από σένα θα χτίσει τα αρχαία ερείπια, τα θεμέλια των προηγούμενων γενεών πρέπει να οικοδομήσουμε και πάλι. Θα σας καλέσει ο οικοδόμος και παραβιάσεις του συντηρητή τρόπους που θα μπορούσαν να ζήσουν. Όταν αποφύγετε το πόδι του Σαββάτου σας για να σας για την άγια μέρα μου κάνει ό, τι θέλετε όταν καλείτε την ευημερία τους το Σάββατο, ο Κύριος ιερό και ένδοξο ημέρα, και να το γιορτάσουμε, έτσι ώστε να πέσει από τα ταξίδια του, ότι δεν έχετε κάνει ό, τι θέλετε, να σταματήσει και να μιλήσει, τότε χαρά στον Κύριο και θα βρίσκονται πάνω στους λόφους που μπορώ να σας γης με την κληρονομιά του Ιακώβ τον πατέρα σου. Στόμα του Κυρίου μίλησε.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αληθινή Δεκάλογος

MP3 - Πρόσκληση - $ 1000 για ένα ενιαίο στίχο της Βίβλου που δείχνουν την τήρηση της Κυριακής.

321_1000_dolaru.jpg Βαπτιστής ιεροκήρυκας Tony Μαυράκο λάβει ειδική πρόσκληση και μια προσφορά από έναν άνθρωπο. «Θα σου δώσω $ 1000 για ένα ενιαίο στίχο της Βίβλου, η οποία θα αποδείξει ότι η Κυριακή ...
Added: 24.01.2011
Απόψεις: 155764x

Συνεχίστε με τη Μεταρρύθμιση του ζήλο τους προγόνους μας

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg Πηγή φωτογραφιών: WikipediaΟλόκληρες γενιές της χώρας της Τσεχίας ήταν το κέντρο του μεταρρυθμισμένου πίστη σε όλη την Ευρώπη. Ο καθένας μας γνωρίζει ονόματα όπως Γιαν Χους και Jan Zizka. Αλλά ξέρετε ...
Added: 13.12.2011
Απόψεις: 202666x

Ποια είναι η έβδομη ημέρα της εβδομάδας είναι το Σάββατο ή την Κυριακή;

278_kalendar.jpg Τι είναι η έβδομη ημερολογιακή ημέρα Σάββατο ή την Κυριακή; Ήταν γίνει μια αλλαγή;Πολλές χώρες στην κρίση του, έχει επτά ημερολογιακή ημέρα Κυριακή. Πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι το Σάββατο είναι ακριβώς ...
Added: 29.11.2010
Απόψεις: 666691x

Υπόλοιπη ημέρα, Σάββατο ή Κυριακή;

60_sunday_saturday.jpg Ποια είναι η κατάλληλη ημέρα για ξεκούραση, Σάββατο ή Κυριακή?Συχνά, η ομιλία σε χριστιανικές εκκλησίες, ποια είναι η πραγματική ημέρα ανάπαυσης. Οι περισσότερες εκκλησίες, χριστιανικές ενώσεις αγιάζει Κυριακή, μόνο μια μικρή ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 633901x

Καταργεί τη χάρη του νόμου του Θεού;

325_rusi_se_milosti_bozi_zakon.jpg Είναι αναγκαίο να διατηρηθεί Δέκα Εντολές του Θεού, Σαββάτου, δεν είμαστε κάτω από νόμο, αλλά σύμφωνα με επιείκεια; Ο Απόστολος Παύλος εξηγεί με σαφήνεια ότι ο Χριστιανός δεν είναι «δίκαιο», αλλά ...
Added: 02.02.2011
Απόψεις: 183032x

El.AmazingHope.net - Η τήρηση του Σαββάτου στο πέρασμα των αιώνων