El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 2

Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

261_znameni_doby_prichod_krista_part_2.jpg

Βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 2

Added: 11.11.2010
Απόψεις: 240584x
Θέματα: Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού
PrintTisk

Βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 2

20ος αιώνας στην ιστορία του κόσμου απολύτως μοναδική. Όταν άρχισε, κανείς δεν έχει ακόμη σε ένα αεροπλάνο, κανείς δεν ήταν εκεί με το αυτοκίνητο κατά μήκος της εθνικής οδού, κανείς δεν άκουγε το ραδιόφωνο ή βλέποντας τηλεόραση. Οι άνθρωποι ήταν πολύ στη ζωή του που περιβάλλεται από τόσες πολλές άλλες τεχνικά επιτεύγματα, τα οποία τώρα φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Μια φωτογραφική μηχανή ακόμα, ωστόσο, οι φόβοι της εγκατάλειψης της ατομικής βόμβας, ή ζούσαν με το φόβο ενός πυρηνικού ατυχήματος σταθμού ηλεκτροπαραγωγής. Επίσης, δεν θα έλεγε τίποτα ο όρος «η ατμοσφαιρική ρύπανση» και, επίσης, συγκεντρώθηκαν για να πίνουν νερό από το ρέμα πίσω από το εξοχικό σπίτι. αιώνα μας έχει κληθεί ο αιώνας της επιθυμίες, τις ελπίδες, αλλά και απογοητευτική. Ο κόσμος χρειάζεται άμεση παρέμβαση του Θεού. State of the World δεν είναι απλώς ένα σημάδι ότι η έλευση του Ιησού έρχεται, αλλά ο λόγος για τον οποίο φωνάζουν, "Έλα Κύριε Ιησού"

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ θρησκευτικό τομέα - Matthew 24,4-5,11,23-26 - Ο Ιησούς τους απάντησε: "Να είστε προσεκτικοί ώστε κανένας άνθρωπος δεν σας εξαπατήσει Πολλοί θα έρθει στο όνομά μου, λέγοντας:« Εγώ είμαι ο Χριστός »και εξαπατούν. πολλά. Και πολλοί ψευδοπροφήτες θα προκύψουν και παραπλανήσουν πολλούς. Εάν, στη συνέχεια, είπε κάποιος, Ιδου, ο Μεσσίας είναι εδώ! "ή," Εδώ είναι! "Η εμπιστοσύνη. Σηκωθείτε ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες, και θα κάνει μεγάλη σημεία και τέρατα, ώστε να εξαπατήσει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. Ιδού, σας έχω πει. Προτέρων

Τρεις φορές ο Ιησούς Χριστός επιστρέφει σε αυτό το σημείο. Θα υπάρξει απόλυτη χάος στην πνευματική και θρησκευτική σφαίρα, όπως και η σύγχυση των γλωσσών στη Βαβυλώνα. Ο εχθρός είναι ο Σατανάς κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρει τους ανθρώπους στο πλευρό σας, εναντίον του Θεού. Αν και μπορεί να μην σας εκπλήσσει το γεγονός ότι ένα από τα πλέον αποτελεσματικά εργαλεία της εξαπάτησης είναι ένα ψεύτικο θρησκεία, πνευματισμός και ψεύτικα θαύματα, αστρολογία, Νέα Εποχή Κίνημα (New Age) τα πάντα για να μαγικά προσελκύει το ενδιαφέρον των ανθρώπων! Πριν από όλα ότι η Αγία Γραφή μας προειδοποιεί. Μην σας, ότι σήμερα πολλές κατευθύνσεις που κανείς δεν ξέρει τι να πιστέψουμε;

Σε αυτήν την περίοδο αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης του κόσμου και τις προσπάθειες για την τυποποίηση και να αλλάξει τον κόσμο - το κίνημα της Νέας Εποχής. Οδηγεί σε όλες τις ψεύτικες προφητείες, επικαλούμενη τη λεγόμενη εξωγήινη (κακό) όντα, η ισχυρή παγκόσμια κυβέρνηση. Οτιδήποτε οδηγεί σε ένα στόχο, να ενώσει τον κόσμο και θα επιτρέψει την προσομοίωση την άφιξη του Ιησού Χριστού, η ενσάρκωση του Σατανά, ο άγγελος του φωτός. Η Αγία Γραφή λέει ξεκάθαρα πως ο Ιησούς θα έρθει και θα ακολουθήσουν οι άνθρωποι από το θάνατο, ανάσταση, και ο Ιησούς προειδοποίησε αυτής της πιθανής αλλοίωσης.

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-12 - Μην αφήνετε κανέναν να παραπλανήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να υπάρξει στράφηκε μακριά από το Θεό. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και να κατακρίνω, ο οποίος αντιτίθεται και exalteth τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι ό, τι λέει και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και στο ναό του Θεού και θα εκδώσει το Θεό!

Είμαστε βέβαιοι ότι η έλευση του Μεσσία, κανένας από το πραγματικό άνθρωποι αγνοούν. Ο Ιησούς έρχεται κρυφά. Δεν θα κρύψουμε. Έρχεται με δύναμη και δόξα να πιστούς του κοινού.

Ο Ιησούς και οι απόστολοι, επίσης, μιλήσει γι 'αυτό τις τελευταίες ημέρες, η μεγάλη διαφορά μεταξύ πιστούς και τις ζωές τους. Οι άνθρωποι θα κατέχουν vacuously εθιμοτυπικό φόρμες, μειώνοντας τις δεσμευτικές απαιτήσεις του Θεού, που ισχυρίζονται ότι είναι οπαδοί, αλλά θα ζήσουν ό, τι θέλουν. Δεν αποτελεί έκπληξη, το κύριο χαρακτηριστικό της εκκλησίας τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το βιβλίο της Αποκάλυψης χλιαρότητα και τυπικότητα. Υπάρχει μια εικόνα της πραγματικότητας;

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε τι που είναι αντίθετο προς βιβλική διδασκαλία, όχι από τον Θεό, αλλά από τον Σατανά, τον εχθρό μας. Πρέπει να παρακολουθήσετε ζείτε και παρατηρήστε τι ο Ιησούς Χριστός και οι μαθητές του, και δεν τροποποιήθηκε από αιώνες θρησκευτικής παράδοσης και τον πνευματισμό, που παρεισφρήσει στην εκκλησία - Παναγία, άγιοι, δακρύζει Σταυρού, το δόγμα της αθανασίας της ψυχής, συγχωροχαρτιών, καθαρτήριο, κόλαση ...

1 Ιωάννη 5,2-3 - Ακριβώς επειδή αγαπάμε τα παιδιά του Θεού, είναι αναγνωρισμένη από το γεγονός ότι αγαπάμε τον Θεό και την εκπλήρωση εντολές Του. Η αγάπη για το Θεό είναι ότι κάνουμε τις εντολές του - και τις εντολές του δεν είναι βαριές.

Τζέιμς 2,17 - Ακριβώς όπως πίστη χωρίς έργα, η πίστη είναι ο ίδιος νεκρός.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ - Ματθαίος 24, 6-7 - Όταν ακούτε το θόρυβο του πολέμου και τις εκθέσεις των πολέμων, φαίνεσαι να μην ανησυχεί. Θα πρέπει να έρθει, αλλά ακόμα δεν θα τελειώσει. Έθνος θα αυξηθούν κατά του έθνους, και βασιλεία επί βασιλείαν.

Ο πρώτος και δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος έχει στοιχίσει περισσότερα θύματα και προκάλεσε περισσότερο υποφέρουν από όλες τις συνδυασμένες προηγούμενους πολέμους. Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο πήρε μέρος σε περίπου 30 χώρες και έπεσε πάνω του για περίπου 14 εκατομμύρια ανθρώπους. Είκοσι χρόνια αργότερα, την έναρξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στην οποία ασχολήθηκε με περισσότερες από 50 χώρες και σκότωσε πάνω από 55 εκατομμύρια στρατιώτες και πολίτες. Από το τέλος του 1945, πέθανε σε διάφορους πολέμους των άλλων δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων και ήταν μόνο 26 ημερών από την παγκόσμια ειρήνη.

Το λεγόμενο. «Ψυχρός Πόλεμος» έχει τελειώσει μέσα, αλλά η εποχή της κούρσας των εξοπλισμών είναι μακριά από πάνω. μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου των ΗΠΑ βασίζεται σε γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 διαπιστώθηκε πιο κατάλληλο εχθρό, δήλωσε ο λεγόμενος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας.

ΠΕΙΝΑΣ - Matthew 24,7 - ξεσπάσει σε διάφορα σημεία λιμών. Luke 21,11 - σε διάφορες τοποθεσίες θα είναι λιμός και λοιμός.

Ο συνδυασμός της επισιτιστικής κρίσης και της οικονομικής προκάλεσε τον αριθμό των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει το ένα δισεκατομμύριο. Σε σύγκριση με πέρυσι ο αριθμός αυξήθηκε κατά 100 εκατομμύρια έως 1,02 δισεκατομμύρια, είπε ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας, εξειδικευμένες υπηρεσίες του ΟΗΕ. Αυτό είναι το χειρότερο ρεκόρ στο σαράντα χρόνια. Σχεδόν το σύνολο των πεινασμένων ζουν στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Ένα δισεκατομμύριο και είκοσι εκατομμύρια. Τόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από χρόνιο υποσιτισμό. Οι περισσότεροι, 642 εκατ. ευρώ, η πλειοψηφία της Ασίας και του Ειρηνικού.

Στον κόσμο πεθαίνουν λόγω υποσιτισμού κάθε πέντε δευτερόλεπτα, ένα παιδί, περισσότερες από 17.000 την ημέρα και συνολικά εκατ. ευρώ ετησίως 6. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ανάγκη για περισσότερο σχολιασμό.

ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ - Luke 21,11 - σε διάφορες τοποθεσίες θα πείνα και ο λοιμός.

Σήμερα, όταν τόσο πολύ είναι διαθέσιμα φάρμακα και ιατρική πρόοδος είναι εντυπωσιακή καθώς η νόσος εμφανίστηκε. AIDS, διάφορες σαρκοβόρα βακτήρια, το SARS, και πολύ μοντέρνο "γρίπη των πτηνών, τρελές αγελάδες και πολλές άλλες ασθένειες που δεν έχουν καν ένα όνομα.

Τώρα, χτύπησε με ανανεωμένες δυνάμεις και την ασθένεια, η οποία φαινόταν να εξαλειφθεί. Για παράδειγμα, η φυματίωση, λέπρα, πανούκλα, η ελονοσία, η χολέρα και άλλες καταστροφικές λοιμώξεις στο παρελθόν. "Η αλλαγή του κλίματος και η αύξηση του συντελεστή της παγκοσμιοποίησης μπορεί να πάει πίσω στο παιχνίδι της νόσου από το Μεσαίωνα», το BBC ανέφερε Vic Simpson του κτηνιατρικού εργαστηρίου της βρετανικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον ίδιο, και αν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος η Ευρώπη, όπως η πανούκλα, η οποία ενημέρωσε το δέκατο τέταρτο και δέκατου έβδομου αιώνα.

Κατά τα τελευταία 30 χρόνια, να επεκταθούν ή πρόσφατα επανεμφανίστηκε τουλάχιστον 50 ανθεκτικών στα φάρμακα ασθενειών (π.χ. φυματίωση, η ελονοσία και η χολέρα). Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων κατά τα τελευταία 12 χρόνια έχει αυξηθεί 7 φορές τον αριθμό των θανάτων στα νοσοκομεία οφείλονται σε λοιμώξεις που προκαλούνται από ανθεκτικά στα φάρμακα βακτήρια. Το 2004, ο κόσμος προκάλεσαν περίπου το 30% των πρόωρων θανάτων από αυτές τις ανθεκτικών στα φάρμακα ασθενειών.

Δυσεντερίας σκοτώνει τουλάχιστον 6 εκατομμύρια παιδιά το χρόνο. Στις αναπτυσσόμενες χώρες, την ιλαρά, φυματίωση, κοκίτη, της πολιομυελίτιδας, της διφθερίτιδας και σκοτώνουν ετησίως περίπου 5 εκατομμύρια παιδιά και ακρωτηριασμούς πολλά από αυτά τουλάχιστον.

Ηθική υπόσταση των ανθρώπων - 2 Τιμόθεο 3,1-5 - Να είστε βέβαιος ότι τις τελευταίες ημέρες δύσκολες στιγμές θα συμβεί. Οι άνθρωποι θα αγαπούν μόνο τον εαυτό τους και τα χρήματά τους, είναι καυχησιάρηδες, αλαζόνες, βλάσφημοι, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανίερη, άκαρδοι, αδιάλλακτη, συκοφάντες, αδέσμευτο, αχαλίνωτη, ο εχθρός του καλού,, απερίσκεπτη προδότες, αλαζονική, εραστές της ευχαρίστησης παρά λάτρεις του Θεού. Δημοσίως, έχουν ενσωματωθεί ευσέβεια, αλλά η ισχύς της θα γίνει δεκτό. Από μια τέτοια στροφή μακριά. Ματθαίος 24,12 - και δεδομένου ότι κακία εξάπλωση, η αγάπη των πολλών κρύο. Κατά Ματθαίον 24,37-39. - Αλλά και οι ημέρες του Νώε, έτσι είναι επίσης η παρουσία του Υιού του ανθρώπου

Σε ποια κατάσταση είναι η οικογένεια, ο γάμος; Περισσότερα από τα μισά του συνόλου των γάμων καταρρέει, πολλοί άλλοι υποφέρουν, εκατομμύρια παιδιά χωρίς γονείς, κακοποίηση των παιδιών, τα ναρκωτικά, την πορνεία. Τι μπορώ να πω ότι 100 μωρά μερικές εκατοντάδες αμβλώσεις; Η μεγαλύτερη ανησυχία των ανθρώπων που είναι σήμερα να έχουμε μια καλή, απολαύστε τη διασκέδαση και να έχουν πολλά χρήματα και τα πράγματα. Τα παιδιά δεν ακούνε τους γονείς και το σεβασμό των γερόντων, από νεαρή ηλικία είναι απείθαρχοι και ανεξέλεγκτος. Το ηθικό της ανθρωπότητας είναι ακριβώς πώς η Βίβλος προβλέπει.

Λουκ 21,34-35 - Πρέπει να τονιστεί ότι οι καρδιές σας δεν ήταν φορτωμένο με γλέντι και μέθη, και τη φροντίδα άσκηση αυτής της ζωής. Η ημέρα αυτή πρέπει να σας εκπλήξει, στη συνέχεια, ξαφνικά σαν μια παγίδα, που αλιεύονται σε όλα που ζουν στη χώρα.

Ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο - Ματθαίος 24,14 - Αυτό το ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο για μια εις μαρτυρία όλων των εθνών. Και τότε θα έρθει το τέλος. "

Ο Θεός θέλει να εκπλήξει τον κόσμο, γιατί κάνει τα πάντα δυνατό για τους ανθρώπους να μάθουν για έλευσης του Χριστού. Οι σημερινές δυνατότητες είναι τεράστιες. Η τεχνολογική πρόοδος σήμερα επιτρέπει πραγματικά διακηρύξουν το Ευαγγέλιο (καλές ειδήσεις) στον κόσμο. Και τώρα η χώρα όπου το ολοκληρωτικό καθεστώς, ή άλλα ισχυρά συνδρομές τόνος θρησκείες μπορούν να μάθουν για το ευαγγέλιο.

Άρθρο από MF Dnes "κινέζικα Χριστιανοί δεν έχουν πολλά να κρύψει. Σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο χώρα είναι ο Χριστιανισμός αναπτυσσόμενος χώρος. Ειδικότερα, η χώρα του των προβάτων αυξάνεται σημαντικά γρηγορότερα από τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος ..."

Είρωνα κατά την εποχή του Νώε - Ματθαίος, 24, 37-39 - αλλά ως την εποχή του Νώε, έτσι είναι επίσης η παρουσία του Υιού του ανθρώπου 2. 3,3-4 Peter - Πρώτον, γνωρίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες scoffers θα έρθουν ασυνείδητη συμπεριφορά δικά τους γούστα τους, λέγοντας: «Ποια είναι η υπόσχεση της παρουσίας του Οι πατέρες που έχουν ήδη πεθάνει και όλα παραμένουν όπως ήταν από την αρχή; δημιουργία, "Ο τρόπος που δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι οι ουρανοί και η γη εδώ και καιρό από το λόγο του Θεού προήλθε από το νερό και μέσω του νερού, και ότι το νερό ήταν τότε πλημμύρισαν και καταστράφηκαν τον κόσμο.

Τον τελευταίο καιρό, πολλοί άνθρωποι που δεν θα δει τα σημάδια της εκπλήρωσης της Δευτέρας Παρουσίας και θα χλευάζουν όσους πιστεύουν. Δεν μπορείτε να ακούσετε μερικές φορές λένε - «Το γεγονός ότι ο Ιησούς έχει έρθει ήδη πει οι παππούδες μας και τίποτα δεν θα συμβεί!;" Ή μήπως οι απόστολοι του Ιησού περίμενε και δεν έγινε τίποτα! "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αυτή η προφητεία;

Οι άνθρωποι θα αρνηθεί επίσης τη δημιουργία του κόσμου, όπως περιγράφεται στη Βίβλο, ή δεν πιστεύουν σε ένα παγκόσμιο κατακλυσμό. Μόνο οι τυφλοί δεν μπορούν να δουν την εκπλήρωση του εν λόγω προφητείας στην εποχή μας. Για τους περισσότερους πιστούς δεν πιστεύουν στη δημιουργία του κόσμου σε 7 ημέρες ή παγκόσμιο κατακλυσμό, όλες οι ερμηνείες της εξέλιξης και της φιλοσοφίας, ενώ οι βιβλικές αλήθειες είναι τόσο απλό. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια από αυτές τις μαϊμούδες ήταν τότε ο Αδάμ; Και πώς θα μπορούσε η εξέλιξη να είναι δυνατή όταν δεν υπήρχε ο θάνατος; Οχι, η Αγία Γραφή είναι σαφής και σημαντικές αλήθειες είναι απλές.

Σήμερα, η κατάσταση επαναλαμβάνεται, πριν από την πλημμύρα. Η πινακίδα που δείχνει προς την εγγύτητα του Ιησού », δεύτερος ερχομός, αλλά οι άνθρωποι δεν προσέξουμε. Μάλλον, χλευασμός σε τέτοιες σκέψεις. Μετά από όλα, η εμπειρία μας και τα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν αναμφισβήτητα ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι ... Είσαι τόσο σίγουρος ότι έχετε θέση στη ζωή σας;

1 Θεσσαλονικείς 5, 2-3 - Γνωρίζετε πολύ καλά εκείνη την ημέρα ο Κύριος θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα. Όταν οι άνθρωποι θα πουν: "! Ειρήνη Ασφάλεια" είναι ξαφνικά εκπλήσσεται από τη σύγχυση, όπως όταν έρχονται σε μια έγκυο πόνο, και δεν θα διαρρεύσει.

Η επέκταση της ανθρώπινης γνώσης - Daniel 12,4 - Μπορείτε Ντάνιελ, αλλά διατηρούν με τις λέξεις, και θα σφραγίσει το βιβλίο για τελευταία φορά. Πολλοί θα διέρχεται εμπρός-πίσω και η γνώση θα αυξηθεί. "

Η γνώση ότι σε αυτόν τον τελευταίο αιώνα, ίσως πολύ αυξήσει ακόμη ανάγκη να γράψω. Ποια ήταν ακόμη στις αρχές του 20ου αιώνα αδύνατο ή δεν θα έρχονται στο μυαλό, έλαβε χώρα. Πολλοί ταξιδεύουν εδώ και εκεί σε τέτοια ένταση που στο παρελθόν ήταν αδιανόητο.

Παραβίαση του δικαίου του Θεού - Ψαλμός 119, 126 - ώρα για δράση, Κύριε, είναι ήδη εκεί - οι άνθρωποι σας είναι παραβίαση του νόμου! Δανιήλ 7, 25 - Θα ομιλία εναντίον του Υψίστου, οι άγιοι θα είναι λάθος και να προσπαθήσει να αλλάξει τις ώρες και τους κανόνες. (Οικουμενικό μετάφραση - θα επιδιώξει να αλλάξει φορές και τους νόμους)

Αυτή είναι τώρα ο νόμος του Θεού καταπατείται προφανής. Λίγοι πιστεύουν ότι ο νόμος του Θεού εξακολουθεί να είναι δεσμευτική, και αν ναι, μόνο από ηθική άποψη. ΟΧΙ, ο νόμος του Θεού εξακολουθεί να ισχύει, όπως ήταν πάντα. Συμπεριλαμβανομένων τήρηση του Σαββάτου της ανάπαυσης. Ο σταυρός ήταν καρφωμένος στο εθιμοτυπικό νόμο, τους κανονισμούς του νόμου, καθώς και τις διακοπές του εβραϊκού λαού, δεν Δέκα Εντολές του Θεού γραμμένο σε πέτρινες πλάκες δάχτυλο του Θεού! Έτσι, ο οποίος άλλαξε το νόμο;

Προσπάθεια να αλλάξει το νόμο του Θεού είναι Θεός τα χαρακτηριστικά μιας εχθρικής δύναμης που παλεύει ενάντια στην αλήθεια και οι οπαδοί του. Ο Σατανάς έχει αλλάξει τακτική. Όταν δεν μπορούσε να αποτρέψει την εκδήλωση της βίας Χριστιανισμού παρεισφρήσει η Εκκλησία και η χριστιανική κοινότητα άρχισε να διαβρώσει το εσωτερικό του μια ψεύτικη διδασκαλία.

2ο Θεσσαλονικείς 2,4 - Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να υπάρξει στράφηκε μακριά από το Θεό. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και να κατακρίνω, ο οποίος αντιτίθεται και exalteth τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι ό, τι λέει και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και στο ναό του Θεού και θα εκδίδει ο Θεός!

«Ο Πάπας δεν είναι απλώς ένας εκπρόσωπος του Ιησού Χριστού, αυτός είναι ο Ιησούς Χριστός ο ίδιος, κρυμμένη κάτω από τον μανδύα του σώματος." (Η Καθολική Εθνική, Ιούλιος 1895)

"Ο Πάπας έχει τόσο μεγάλη αξιοπρέπεια και έτσι εξυψωθεί ότι δεν είναι απλώς ένας άνθρωπος, αλλά όπως ο Θεός, ο εκπρόσωπος του Θεού ... Είναι, επίσης, μια θεϊκή μονάρχη και υπέρτατη αυτοκράτορας, βασιλιάς των βασιλέων ... Αν ήταν δυνατόν, και οι άγγελοι να σφάλει στην πίστη τους, ή μπορεί να πιστεύουν σε αντίθεση με την πίστη, θα μπορούσαν να κριθούν και αφόρισε από τον παπά. "(Αποσπάσματα από την Ferrari Εκκλησία λεξικό, άρθρο σχετικά με τον Πάπα)

Δικαστή για τον εαυτό σου που είναι στο ναό του Θεού και υποδύεται τον Θεό. Άλλαξε το νόμο του Θεού λατρεία Κυριακές και άγια. Ο νόμος του Θεού είναι σαφής και αμετάβλητη.

Λουκ 16,17 - αλλά μάλλον του ουρανού και της γης να περάσει μακριά, από το να σταματήσουν να πληρώνουν ένα σημείο του νόμου!

John 14.15 -. "Αν με αγαπάτε, τηρούν τα προστάγματά μου

Αποκάλυψη 14,12 - Αυτό απαιτεί επιμονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τις εντολές του Θεού και την πίστη του Ιησού.

Ματθαίος 24,33-34 - ακριβώς για να δούμε όλα αυτά, γνωρίζουμε ότι είναι ήδη κοντά σε αυτό που ήδη την πόρτα! Αληθώς σας λέγω, ότι η γενιά αυτή δεν πρέπει να διέρχονται μακριά, πριν αυτό συμβεί όλα.

Τα σημάδια πληρούνται, ο Ιησούς Χριστός θα έρθει πολύ σύντομα. Σε τι κατάσταση θα βρούμε τον Χριστό;

Ματθαίος 24, 42,44 - ρολόι ως εκ τούτου, για το YE δεν γνωρίζουν, τη στιγμή που ο Κύριός σας θα έρθει. Επομένως, πρέπει να υμείς επίσης έτοιμη, για ο Υιός του ανθρώπου έρχεται σε μια απρόσμενη στιγμή.


Όταν το επόμενο βήμα; - Σχετικά με αυτό το θέμα

Η βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το Τέλος του Κόσμου - Μέρος 1

260_znameni_doby_prichod_krista_part_1.jpg Σημάδια Βιβλική της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 1Οι περισσότεροι από εμάς σήμερα, πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι κάτι συμβαίνει, κάτι διαφορετικό από ό, τι πριν. ...
Added: 11.11.2010
Απόψεις: 451702x

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

Συνεχίστε με τη Μεταρρύθμιση του ζήλο τους προγόνους μας

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg Πηγή φωτογραφιών: WikipediaΟλόκληρες γενιές της χώρας της Τσεχίας ήταν το κέντρο του μεταρρυθμισμένου πίστη σε όλη την Ευρώπη. Ο καθένας μας γνωρίζει ονόματα όπως Γιαν Χους και Jan Zizka. Αλλά ξέρετε ...
Added: 13.12.2011
Απόψεις: 189808x

Τι συμβαίνει στις αραβικές χώρες - θα είναι μια άλλη έξοδο;

370_arabske_zeme.jpg Μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που επλήγησαν κατά τους τελευταίους δύο μήνες, μεγάλα τμήματα της Μέσης Ανατολής. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τις κακές συνθήκες διαβίωσης, πολιτική διαφθορά, υψηλή ανεργία, τον περιορισμό των ανθρωπίνων ...
Added: 25.02.2011
Απόψεις: 160293x

Χρειαζόμαστε αναγέννηση και ανάπλαση στη ζωή μας, όχι μόνο λόγια!

528_oziveni_a_reformace.jpg Οι πιστοί άνθρωποι διακαώς προσεύχεται για επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος που υποσχέθηκε η εργασία έχει ολοκληρωθεί, και ο Ιησούς Χριστός θα μπορούσε να τεθεί τέρμα στη ιστορία του κακού. Όλοι θέλουμε ...
Added: 04.01.2012
Απόψεις: 212233x

Πείνα στον κόσμο

158_hladomor_ve_svete.jpg ΟΗΕ: Αριθμός των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει το ένα δισ. ευρώ και λόγω της οικονομικής κρίσηςΟ συνδυασμός της επισιτιστικής κρίσης και της οικονομικής προκάλεσε τον αριθμό των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει ...
Added: 01.10.2010
Απόψεις: 349810x

Μεσσιανική Εβραίοι

164_izrael_vlajka.jpg Μεσσιανική Εβραίοι - προφητείαΕκτός από τις πολυάριθμες χριστιανικές ομολογίες υπάρχουν στο Ισραήλ και το κίνημα των λεγόμενων «μεσσιανική Εβραίους». Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως προέρχονται από εβραϊκές οικογένειες, αλλά πιστεύω στον Ιησού ...
Added: 06.10.2010
Απόψεις: 250086x

El.AmazingHope.net - Βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 2