El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Η έκκληση για έναν νόμο της Κυριακής στις ΗΠΑ

Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

456_vlajka_usa.jpg

Η έκκληση για έναν νόμο της Κυριακής στις ΗΠΑ

Added: 05.08.2011
Απόψεις: 222373x
Θέματα: Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού
PrintTisk

Ήδη από τον 19ο αιώνα είχε προβλέψει ότι οι Προτεστάντες είναι λαχτάρα για ένα θεσπιστεί ημέρα ανάπαυσης την Κυριακή και να ζητήσει τη βοήθεια της Καθολικής Εκκλησίας. Τον 19ο αιώνα θα ήταν κάτι σαν αυτό ήταν αδιανόητο και τώρα; Δικαστή για τον εαυτό σας πώς η προφητεία εκπληρωθεί.

Αυτό είναι περισσότερο από ό, τι αποκαλεί την έναρξη της εκστρατείας, η οποία δεν προτίθεται να εγκαταλείψει πριν φτάσουν στον προορισμό τους.

1 του Μάρτη του 2007, που συνήλθε στο Fullerton (Fullerton, CA. Καλιφόρνια, ΗΠΑ), οι εκπρόσωποι περισσότερων από 30 διαφορετικές εκκλησίες (συμπεριλαμβανομένων των Καθολικών και Ορθοδόξων πιστών) να συμφωνήσουν ένα σχέδιο της Χριστιανικής Ένωσης Αμερικής. Σύνταξε ένα πρόγραμμα δέκα σημείων για να επιτευχθεί επικύρωση από το Κογκρέσο των ΗΠΑ. Η συνάντηση τελείωσε την υπογραφή του "Βιβλίου της ενότητας" όπως την ονόμασαν.

Η οργάνωση αυτή έχει μεγάλη πολιτική δύναμη, επειδή το μεγαλύτερο εκλογές, μπλοκ, αποτελούμενο από προτεστάντες και τους καθολικούς, οι οποίοι βρίσκονται σε δέκα σημεία ενωμένοι. (Η οποία ήταν πάντα, συντάκτες σημείωση). Αυτά τα δέκα σημεία είναι στην κορυφή ενός νέου πολιτικού προτεσταντική - Καθολική πτέρυγα των Ηνωμένων Χριστιανική Εκκλησία της Αμερικής.

"Δέκα Εντολές της Επιτροπής» και τον εσωτερικό του σημεία. (Εδώ είναι μόλις 3 και 7)

Θέση 3 - Δέκα Εντολές πρέπει να είναι υποχρεωτική για το έθνος. Είναι εγγεγραμμένοι στο Ανώτατο Δικαστήριο και το άγαλμα "Lincoln Memorial" και θα πρέπει να είναι το Κογκρέσο των ΗΠΑ και των τοπικών κυβερνήσεων σεβαστή. Χαιρετισμός για την αμερικανική σημαία έχει τις λέξεις "έθνος με επικεφαλής τον Θεό" και τα χρήματα και το έντυπο του νόμου μορφή έχει γίνει "Έχουμε εμπιστοσύνη στο Θεό."

Το σημείο 7 - Μεταξύ των κυβερνήσεων των χωρών, τα εργοστάσια και εμπορικά κέντρα τηρούν «Εθνική Ημέρα ανάπαυσης" Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το πρώτο μέρος του τρίτου σημείου και το νόημα του έβδομου, είναι ιδιαίτερα σημαντική για Αντβεντιστές..

Τα σημαντικότερα γεγονότα των συνδέσεων της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας με τις περισσότερες προτεσταντικές εκκλησίες, συμπεριλαμβανομένης της ορθόδοξες εκκλησίες. Μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί στην ιστορία! Πρόκειται για μια οργάνωση με πολιτικές δραστηριότητες. Κύριος στόχος του είναι να προετοιμάσει το δίκαιο των ΗΠΑ. Η Καθολική Εκκλησία είχε μεγάλη δίστασε να τη συμμετοχή σε αυτόν τον τόμο. Η απόφαση που είχε προέλθει από το υψηλότερο σημείο, το Βατικανό. Έχουμε ένα νέο Πάπα Βενέδικτο XVI φαίνεται να επιχειρούν να επιβάλουν εθνικό δίκαιο Κυριακή των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι το έργο του. (Www.sdadwfent.com)

Αποσπάσματα από τον Μέγα Ηλικίες διαφορά (γραμμένο τον 19ο αιώνα EGWhite), Κεφάλαιο 35:. Προετοιμασία για το τέλος

Είναι εκπληκτική η εξυπνάδα και η επιδεξιότητα της Ρωμαϊκής Εκκλησίας, ο οποίος μπορεί να προβλέψει τι θα ακολουθήσει. Ήρεμα περιμένει για την ώρα του να έρθει. Εξετάζει το πώς προτεσταντικές εκκλησίες αναγνωρίζουν την εξουσία της με τη λήψη μια ψεύτικη ημέρα ανάπαυσης και για να αναγκάσει τη συμμόρφωσή της με τους ίδιους πόρους, το οποίο κάποτε από την Εκκλησία της Ρώμης. Οι άνθρωποι που απορρίπτουν το φως της αλήθειας, θα ζητήσουν βοήθεια από τις εξουσίες που θεωρούνται αλάθητος, την επιβολή των κανονισμών που εκδίδονται.

Πόσο εύκολα αυτή η δύναμη έρχεται η Προτεστάντες σε αυτό το θέμα για να βοηθήσει, δεν είναι δύσκολο να μαντέψει. Ποιος μπορεί καλύτερα από τους ηγέτες της Καθολικής Εκκλησίας για την αντιμετώπιση εκείνων που παραβιάζουν την Εκκλησία;

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία με όλα τα γραφεία του είναι παγκοσμίως μια τεράστια οργάνωση κυβέρνηση υπό τον παπικό θρόνο. Εξυπηρετεί τα συμφέροντά της. Εκατομμύρια των μελών της σε όλες τις χώρες οδήγησαν να αισθάνεται τη δέσμευση να πίστης στον Πάπα. Είτε οποιασδήποτε εθνικότητας, είτε ζουν σε οποιαδήποτε μορφή του κρατικού συστήματος, έχουν την εξουσία της Εκκλησίας, θεωρείται ως η υψηλότερη. Αν και ορκίστηκε πίστη στο κράτος, η υπόσχεση της πίστης στην Εκκλησία είναι ανώτερη από εκείνη όρκο, και τους απαλλάξει από όλες τις υποχρεώσεις που αντιβαίνουν στα συμφέροντα της Ρώμης.

Ας μην ξεχνάμε πως στη Ρώμη υπερηφανεύεται παραμένει αμετάβλητη. Οι αρχές του Γρηγορίου VII. Και Innocent III. παραμένουν οι αρχές της Καθολικής Εκκλησίας. Αν σήμερα η εκκλησία είχε δύναμη, τους έσπρωξε δυνατά όπως και σε προηγούμενους αιώνες. Προτεστάντες δεν συνειδητοποιούν τι κάνουν, όταν δέχονται βοήθεια της Ρώμης για την προώθηση ανάπαυση της Κυριακής. Ενώ προσπαθεί να ασκήσει τα καθήκοντά του, προσπαθώντας να της Ρώμης για την αποκατάσταση της εξουσίας του για να επανακτήσει έχασε την κυριαρχία τους. Μια μέρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποδέχονται την αρχή ότι η εκκλησία μπορεί να χρησιμοποιήσει ή στον έλεγχο της κρατικής εξουσίας, θρησκευτικές γιορτές μπορεί να επιβληθεί με νόμο του κράτους, απλά ότι η Εκκλησία και το κράτος πρέπει να αποφανθεί κατά τη διάρκεια της συνείδησης, τότε θα εξασφαλίσει τη νίκη της Ρώμης σε αυτό το χώρα.

Η δύναμη του παπισμού ήσυχα αυξάνεται. Η διδασκαλία του έχει αντίκτυπο στις κοινοβουλευτικές περιόδους, τις εκκλησίες και τη σκέψη των ανθρώπων. Χτίζει ένα όμορφο και τεράστιο κτίριο στο μυστικό δωμάτια θα κυνηγήσει και πάλι το παλιό οικόπεδο. Κρυφά και διακριτικά συγκεντρώνει τις δυνάμεις του για να επιτύχουν τους στόχους τους μέσα από την κατάλληλη στιγμή έρχεται. Προσπαθώντας να πάρετε μια καλή θέση εκκίνησης, και στην πραγματικότητα έχει ήδη. Σύντομα θα δούμε ακόμα γίνει αισθητός, όπου η Ρώμη είναι επικεφαλίδα. Ποιος θα πιστεύουν ότι ο λόγος του Θεού και θα συμμορφωθεί με αυτήν, ο ίδιος καλεί την εξύβριση και τη δίωξη.

Η Αντβεντιστών είναι μια ιδιαίτερη ευθύνη. Θα κριθούν σύμφωνα με τις υπάρχουσες γνώσεις. Ως εκ τούτου, ο Θεός καλεί σε αυτό το σοβαρό φορά μπροστά στα μάτια μας, που πραγματοποιήθηκε την τελευταία περίπτωση, είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτόν και να προετοιμαστούν για την έγκριση αργά βροχές. Ο Θεός περιμένει από εμάς, επίσης, ότι θα είναι πλήρως αφιερωμένη στην προειδοποιούν τον κόσμο κατά τα επόμενα κρίση. Εδώ, οι άνθρωποι έχουν περισσότερο χρόνο για να επιστρέψουν στο Θεό.

Πηγή: www.zrajedoraje.cz


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

τελικό εξαπάτηση του Σατανά, προσομοιώνοντας την άφιξη του Ιησού Χριστού

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Όλες οι προφητείες της Γραφής εκπληρώνονται και δείχνουν ότι ο κόσμος μας είναι στο τέλος της ιστορίας τους. Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα δείχνουν ότι είμαστε στις τελευταίες ημέρες αυτού του κόσμου ...
Added: 06.05.2011
Απόψεις: 362299x

Bible Prophecy - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Daniel Κεφάλαιο 7

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg Στο δεύτερο κεφάλαιο του Δανιήλ ο Θεός αποκάλυψε τις βασικές προφητική άποψη. Χρησιμοποιεί την εικόνα των μεταλλικών και πέτρινων στοιχείων, ο οποίος στο τέλος του φλερτ.Χρυσή κεφαλή εκπροσωπούμενη Βαβυλωνιακή Αυτοκρατορία, το ...
Added: 26.12.2010
Απόψεις: 376870x

Βίντεο - Η τελευταία περίπτωση, το τέλος του κόσμου σύμφωνα με την βιβλική προφητεία

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - The Final Εκδηλώσεις του Bible ProphecyΡίξτε μια ματιά σε αυτό το έγγραφο, οι οποίες είναι Doug Batchelor παρουσιάζει γεγονότα που θα προηγηθεί το τέλος του κόσμου. Οι εκδηλώσεις ...
Added: 03.09.2010
Απόψεις: 328611x

Ξυπνάτε στην Κίνα και την εξάπλωση του Ευαγγελίου

298_cina.jpg Ασία είναι το μεγαλύτερο θέατρο του εικοστού αιώνα. Δεν υπάρχει άλλη ήπειρος του κόσμου δεν σημαίνει πολλά για τα πιο ισχυρά κινήματα - πολιτικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές και πνευματικές. Το ερώτημα είναι ...
Added: 19.12.2010
Απόψεις: 169904x

Τι συμβαίνει στις αραβικές χώρες - θα είναι μια άλλη έξοδο;

370_arabske_zeme.jpg Μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που επλήγησαν κατά τους τελευταίους δύο μήνες, μεγάλα τμήματα της Μέσης Ανατολής. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τις κακές συνθήκες διαβίωσης, πολιτική διαφθορά, υψηλή ανεργία, τον περιορισμό των ανθρωπίνων ...
Added: 25.02.2011
Απόψεις: 160296x

El.AmazingHope.net - Η έκκληση για έναν νόμο της Κυριακής στις ΗΠΑ