El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Adventismu Ίδρυση, EGWhiteová - Προφητεία Δανιήλ 8, 9, κεφάλαιο

Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

299_egw-vision-with-bible2.jpg

Adventismu Ίδρυση, EGWhiteová - Προφητεία Δανιήλ 8, 9, κεφάλαιο

Added: 25.12.2010
Απόψεις: 166565x
Θέματα: Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα
PrintTisk

Από την ημέρα που ο Αδάμ και η Εύα έφυγαν από την πύλη, κλάμα, ο Κήπος της Εδέμ, ο Θεός περιμένει ο λαός του Κυρίου, που σπάζει τη δύναμη του Εωσφόρου και να αποκατασταθεί ο επίγειος παράδεισος χάνεται και που εμπίπτουν στην αμαρτία. Η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου Ιησού είναι το αποκορύφωμα των Γραφών, την πίστη και την σωτηρία μας.

Η Αμερική ήταν το δέκατο ένατο αιώνα γίναμε μάρτυρες σποραδικές ανανέωση της θρησκευτικής πίστης με επίκεντρο στο εγγύς επιστροφή του Χριστού. Πολλοί θεωρούνται τα διάφορα γεγονότα στην ιστορία ως η εκδήλωση της προειδοποίησης του Ιησού ότι πριν από την επιστροφή του θα είναι οι σεισμοί και τα σημάδια στον ήλιο, φεγγάρι και αστέρια. Δεδομένου ότι το φοβερό σεισμό στη Λισσαβόνα το 1755 για την φανταστική συντριβή και ανεξήγητες ποσότητες των μετεωριτών και αιματηρή μήνα. 19 Μαΐου του 1780 ήταν μια ξεχωριστή ηλιακή έκλειψη, που είναι γνωστή ως "Big σκοτεινή μέρα στη Βόρεια Αμερική." 1833 ήταν αξιοσημείωτη μετεωρίτης συντρίβεται στον ίδιο βαθμό όπως ποτέ δεν πριν. Εκτιμάται ότι ένας παρατηρητής θα μπορούσε να δει κατά μέσο όρο 60.000 μετεωρίτες ανά ώρα.

Ανάμεσά τους ήταν ο έντιμος αγρότης Γουίλιαμ Μίλερ, ο οποίος έγινε ένας επιμελής μαθητής της Βίβλου και ειδικά το βιβλίο του Δανιήλ και της Αποκάλυψης του Ιωάννη. Η Αγία Γραφή αντέκρουσε πολλά λάθη εκείνη την εποχή. Για παράδειγμα, η πίστη στη χιλιετή βασιλεία της ειρήνης πριν το τέλος του κόσμου, αλλά ήταν επίσης πεπεισμένος ότι ο Ιησούς έρχεται είναι κοντά.

Η Επιτροπή διαπίστωσε ότι, λόγω της προφητείας στο Δανιήλ 8ο κεφάλαιο, όταν η πράξη τα ζώα, τα οποία αποτελούν την παγκόσμια αυτοκρατορία. Σε σχέση τους με την ιστορία και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η προφητεία προσδιορίζει το κριάρι ως Medo-Περσία (20. Στίχος), μια αίγα, την Ελλάδα (21. Στίχο) και ο ανώνυμος μικρό κέρας ως άλλος παγκόσμια δύναμη, μεγαλύτερη από τις δύο προηγούμενες, η οποία εμφανίζεται με την ελληνική αυτοκρατορία, κυνηγώντας το λαό του Θεού και διαρκεί μέχρι το τέλος του χρόνου (23 - 25 στίχο). Η μόνη δύναμη που ταιριάζει αυτή η περιγραφή, η ρωμαϊκή αυτοκρατορία, τόσο στην παγανιστική και χριστιανική μορφή.

Η όλη όραμα τελειώνει με τις λέξεις, ο Daniel 8, 14 - "Είναι 2300 βράδυ, το πρωί», απάντησε. "Τότε το ιερό πρέπει να αποκατασταθεί." Millerite αλλά πίστευε ότι ιερό σημαίνει τη χώρα μας.

Δανιήλ 9, 24-27, βασίζεται στην προηγούμενη προφητεία, και μάλιστα μιλάμε για την επόμενη φορά 70 εβδομάδες, το οποίο θα αποκοπεί (KJV Βίβλος) και καθορίζει την ακριβή έναρξη της προφητείας. Από την απελευθέρωση του ότι η Ιερουσαλήμ αποκαταστάθηκε όταν οι ηγέτες Μεσσία, πέρασε επτά εβδομάδες και εξήντα δύο εβδομάδες. Εντολή για να αποκαταστήσει και να χτίσει το ναό της Ιερουσαλήμ είχε εκδοθεί πριν από το έτος 457 π.Χ. Ο βασιλιάς Artaxersem Έζρα Κεφάλαιο 13.

Λόγω του χρόνου, σύμφωνα με τις προφητείες της Γραφής μίας ημέρας = ένα έτος είναι 2300 βράδυ, το πρωί = 2300 χρόνια και 70 εβδομάδες = 490 χρόνια.

Ο υπολογισμός του έτους 457 π.Χ. + 70 χρόνια για να πάρει την υπηρεσία και το θάνατο του Ιησού Χριστού το 34 μ.Χ..

Ο υπολογισμός του έτους 457 π.Χ. + 2.300 χρόνια μας φέρνει στο 1844. Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει 0th χρόνια

Προφητείες, θα συζητηθεί λεπτομερώς ξεχωριστά.

Αλλά ο Χριστός δεν ήρθε ακόμα για το 1844 υπολογίστηκε σύμφωνα με την Βιβλική προφητεία ήταν ορθή και βασίζεται σε σημαντικά γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας - την πρώτη έλευση του Χριστού.

Ο Ιησούς ο αρχιερέας του ιερού

Πρόωρη Χιλιαστές, αλλά το πρώτο που βρέθηκαν από τη μελέτη της βιβλικής προφητείας που δεν σχετίζονται με τον Ιησού «δεύτερη έρχεται στη γη, αλλά το ιερό στον ουρανό, όπου ο Χριστός μεσιτεύει για μας. Όλο το Ισραήλ, Παλαιάς Διαθήκης προανήγγειλε λατρεία στο ιερό στην εικόνα του αληθινού ιερό στον ουρανό. Η Αγία Γραφή λέει ξεκάθαρα ότι ο Ιησούς ψηλά υπηρεσία ιερέα στο ουράνιο ιερό, και άρχισε η τελική δικαστήριο του Θεού.

Εβραίους 8, 1-5 - Το κλειδί για το τι μιλάμε, ωστόσο, είναι ότι έχουμε έναν υψηλό ιερέα ο οποίος πήρε το δεξί χέρι του θρόνου της Αυτού Μεγαλειότητας στον ουρανό. Αυτός είναι ο υπηρέτης του ιερού - του περιπτέρου, το οποίο δεν έχει κατασκευαστεί μία, αλλά ο Κύριος. Κάθε ιερέας είναι αρμόδιος για να φέρει δώρα και θυσίες. Επομένως, ήταν αναγκαίο ότι έχει κάτι να προσφέρει. Εδώ στη γη, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να είναι ακόμη ένας ιερέας, ως τοπικός ιερείς προσφέρουν δώρα ανάλογα με το νόμο, η οποία είναι η εικόνα και η σκιά του τι είναι στον ουρανό. Έτσι έπραξε είπαν ο Μωυσής όταν είχε να ολοκληρώσει τη σκηνή: «Δείτε που κάνεις τα πάντα σύμφωνα με το μοτίβο που είδατε στο βουνό."

Εβραίους 9, 11-12 - ο Χριστός ήρθε ως αρχιερέας των καλών πραγμάτων που έχουν έρθει, πάει μέσω της μεγαλύτερης και πιο τέλεια σκηνή, η οποία δεν χτίστηκε με τα χέρια, δηλαδή, μια στάση που δεν ανήκει σε αυτό το πλάσμα. Άπαξ και δια παντός εισήλθε στα άγια των αγίων, δεν είναι το αίμα τράγων και μόσχων, αλλά το δικό του το αίμα, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την αιώνια σωτηρία.

Εβραίους 9,23 - 26 - Ο Χριστός δεν ήρθε να τα ιερά μέρη γίνονται με τα χέρια (το οποίο είναι ακριβώς το σωστό άποψη), αλλά στον ουρανό το ίδιο, για εμάς να σταθούμε ενώπιον του Θεού. Επίσης, επειδή ήρθε για να θυσιαστεί ξανά και ξανά, όπως κάθε χρόνο ο αρχιερέας εισέρχεται στα άγια των αγίων με το αίμα (το οποίο θα πρέπει στη συνέχεια να υποφέρουν από τη δημιουργία του κόσμου πολλές φορές), αλλά έχει πλέον στο τέλος της ηλικία των θυμάτων του, μια για πάντα να διαγράψει την αμαρτία.

το δικαστήριο του Θεού πριν από το δεύτερο έρχεται

Το Ισραήλ ήταν το πρωτότυπο του ιερού του ουρανού. Καθ 'όλη την περίοδο του ιερού χώρου "συσσωρευμένη" αμαρτίες και τις ενοχές και, ως εκ τούτου, μία φορά το χρόνο, στο αποκορύφωμα της εβραϊκής διακοπών, υπήρξε μια σημαντικότερη τελετή - την ημέρα της εξιλέωσης. Λευιτικό κεφάλαιο 16. Αυτή η ημέρα είναι επίσης ζήτησε από το Πρωτοδικείο, όπου οι άνθρωποι περίμεναν να ανακοινώσει τη συγχώρεση ιερέας - συμφιλίωση. Μολυσμένα το ιερό ήταν καθαριστεί της αμαρτίας και του λαού του Θεού ήταν στο δικαστήριο "δικαίωσε".

Ισραηλινή ημερομηνία δικαστήριο ήταν ένα πρωτότυπο του τη στιγμή που ο ουρανός θα είναι το δικαστήριο του λαού του Θεού και ο Ιησούς τον αρχιερέα, συνήγορος. Βιβλική προφητεία αναφέρει σαφώς πότε αυτό θα συμβεί μια στιγμή στην ιστορία. Ήταν η χρονιά 1844η Δανιήλ 8, 14 - "Είναι 2300 βράδυ, το πρωί», απάντησε. "Τότε το ιερό πρέπει να αποκατασταθεί." Μόλις το δικαστήριο θα είναι στον ουρανό, ο Χριστός θα είναι σε θέση να έρθει στον κόσμο και αυτοί που είχαν κάθε λόγο να λαμβάνουν για τον εαυτό του. Μετά την αποκάλυψη του στίχου ορίζει σαφώς ότι το δικαστήριο θα λάβει χώρα πριν από το δεύτερο έρχεται.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 14, 6-8 - είδα ένα άλλο άγγελο που φέρουν στο κέντρο του ουρανού, με το αιώνιο ευαγγέλιο να κηρύξει στους κατοίκους της γης - σε κάθε έθνος, φυλή, γλώσσα, και τους ανθρώπους - λέει με δυνατή φωνή: " Ο φόβος του Θεού και να του δώσει τον έπαινο, επειδή έρχεται η ώρα της δίκης του. Λατρεία Αυτόν που έκανε τον ουρανό και τη γη, τη θάλασσα και πηγές του νερού! "Πίσω του πέταξε ο δεύτερος άγγελος, λέγοντας," Fallen, έπεσε η Βαβυλώνα η μεγάλη πόλη, γιατί έκανε όλα τα έθνη της οργής οίνου τής πορνείας της! "

Δανιήλ 7, 9-10 - έχουν μακροχρόνια θρόνους διάθεση και κάθισε. ρόμπα του ήταν λευκό σαν χιόνι, τα μαλλιά στο κεφάλι, όπως το μαλλί αρνιού. θρόνο του - το φλογερό φλόγες και οι τροχοί του - μια καίγοντας πυρκαγιά! Τρέχουσα φωτιά από τον ποταμό στηρίζεται, εκατομμύρια οι υπάλληλοί του και τα δισεκατομμύρια των στέκεται μπροστά του. Δικαστήριο καθόταν και τα βιβλία ανοίχτηκαν.

Δανιήλ 7, 26-27 - Στη συνέχεια, όμως, το δικαστήριο θα καθίσουν και ταινίες αυτόν της εξουσίας που πρέπει να καταστραφεί για πάντα και να καταστρέφονται. Το βασίλειο, η δύναμη και η δόξα των βασιλείων κάτω από τον ουρανό θα παραδοθεί στην ιερή τους ανθρώπους του Υψίστου. βασιλεία του θα διαρκέσει για πάντα, και όλες οι κυβερνώντες θα τον λατρεύουν και να υπακούσουμε. "

Ρωμαίους 8,34 - Ποιος θα μας καταδικάσει; Ιησούς Χριστός πέθανε, αλλά ήταν κυρίως αναστήθηκε από τους νεκρούς, το δεξί χέρι του Θεού και προσεύχεται για μας!

Αποκάλυψη του Ιωάννη 11,19 - άνοιξε τότε ο ναός του Θεού στον ουρανό, και ο ναός του ήταν δει την κιβωτό του συμβολαίου του.

Καθ 'όλη την ανθρώπινη ιστορία, βρίσκονται σε αρχεία ουρανό της ζωής των ανθρώπων, καταγράφει τις σκέψεις, τα λόγια τους και τα έργα. Ματθαίος 12,36 - αλλά σας λέω, ότι κάθε αδρανής λέξη που οι άνδρες πρέπει να μιλούν, πρέπει να δώσει λογαριασμό για την Ημέρα της Κρίσης. Πρόκειται για αρχεία των αμαρτιών των ανθρώπων που ρυπαίνουν το ιερό στον ουρανό. Και αυτή πρέπει να καθαριστεί. Πρέπει να αποφασίσουν αν αυτές οι αμαρτίες θα συγχωρεθούν, ή παραλείπεται υλικό ως απόδειξη για μια καταδικαστική απόφαση κατά το δεύτερο στάδιο της δίκης.

Η περίοδος από το 1844 ονομάζεται "δίκη ενώπιον Advent», ή την ώρα λήξης. Οι άνθρωποι στον κόσμο μπορεί να ακούσει το Ευαγγέλιο και ο ουρανός είναι ότι κρίνουμε τους ανθρώπους από το ποια πλευρά έχει την τάση. Ποιος δεν χρησιμοποιεί σήμερα την ευκαιρία να κάνει ο Ιησούς Χριστός έγινε υπέρμαχος και συνήγορος του, να συναντηθεί με τον ταχύτερο δικαστή.

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσει τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί τον Χριστό στο ουράνιο ιερό το υψηλό ρόλο ιερέα. Ζούμε σε μια εποχή μεγάλης χώρου δοκιμής Αποκάλυψη 14,6-7. Ως εκ τούτου, ο συντάκτης του Εβραίους σημεία να δεχτεί τον Χριστό σήμερα! Εβραίους 3, 7 - 8

Πρώτη Adventist - μελέτη της Γραφής και το όραμα π.χ. λευκό

Millerit κίνημα έγινε η βάση για την εκμάθηση της πρώτης Εβδόμης Ημέρας Αντβεντιστών. Πρώτη Αντβεντιστές της Εβδόμης Ημέρας ήταν οι άνθρωποι της Αγίας Γραφής. Εάν η νέα μάθηση σας βασίζεται σε βιβλικά κείμενα και βαθιά μάθηση. Ομοίως, ήταν το ζήτημα της χειροτονίας Σάββατα, διδάσκοντας ότι ο Ιησούς θα έρθει πριν από τη χιλιετή βασιλεία και η διδασκαλία ότι η ψυχή είναι αθάνατη. Ήταν μια δύσκολη στιγμή πιστεύοντας μια περίοδο δοκιμών και ίσως γι 'αυτό ο Θεός έδωσε προφητικά ηγεσία.

Ο Θεός έδωσε κατά τη στιγμή της το προφητικό πνεύμα της Ellen White, στα οράματα τους για την επιβεβαίωση ότι τα πρόσφατα ανέβασε γνώση της Γραφής και ήταν πηγή της ηγεσίας για τη νέα διαμόρφωση της Εβδόμης Ημέρας Αντβεντιστών. δώρο της ήταν υπόκειται σε αυστηρή εξέταση και σύγκριση με την Αγία Γραφή. Διαβάστε τη δοκιμασία του πραγματικού βιβλική προφήτη.

Κατά την ανάπτυξη το κύριο χαρακτηριστικό των σημείων διδασκαλία του το Σάββατο, αλλά βγήκε από τη μελέτη Αντβεντιστών Αγία Γραφή, παρά το όραμα της Ellen White. Η Αγία Γραφή είναι το μοναδικό κριτήριο για την αξιολόγηση του υψηλότερου άλλα δώρα.

Η πρόθεση ήταν σαφώς να ενθαρρύνει το όραμα Millerit απογοήτευση και να τους δώσει τη διαβεβαίωση της ακρίβειας της μελέτης της Γραφής. Πρέπει να θυμόμαστε, ως προς το ρόλο της Ellen White στη διαμόρφωση του μέλλοντος της Εβδόμης Ημέρας Adventist Εκκλησία που όραμά της είναι σχεδόν επιβεβαιώνεται πάντα τις θέσεις τους δογματικό που άλλοι τοποθετούν στη βάση της εντατικής μελέτης της Γραφής. Με το ρόλο της στη διαμόρφωση της θεωρίας μπορεί να θεωρηθεί ως επιβεβαίωση του ρόλου, όχι με την κίνηση.

Η βασική δογματική σημείο επί του οποίου να ενώσει σταδιακά μια ομάδα Αντβεντιστών Σαββάτου, ήταν η πεποίθηση ότι το 22 του Οκτωβρίου 1844 κάτι σημαντικό συνέβη. E. White, ο πρώτος όραμα, στο Δεκέμβριο του 1844 επιβεβαίωσε αυτό, αλλά δεν εξήγησε τι συνέβη. Μια λεπτομερής μελέτη της Επιστολής προς Εβραίους κατάλαβε την Χιράμ Edson και Crosier, ιερά δεν καταλαβαίνουν ότι η χώρα μας, αλλά το αληθινό καταφύγιο στον ουρανό, το οποίο είναι μεταφορική ως το εβραϊκό Ιησού και τα δύο μέρη το 1844 μπήκε στο δεύτερο και ξεκίνησε τη μέρα της εξιλέωσης.

Πρώτη Εβδόμης Ημέρας Αντβεντιστών έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι Χριστιανοί δεν πρέπει να απορρίψει βιαστικά εκείνοι που λένε ότι έχουν ένα προφητικό χάρισμα, αλλά και να δοκιμαστούν, είτε μιλώντας σύμφωνα με το νόμο και τα αποδεικτικά στοιχεία. Ησαΐας 8,20. Τελευταίων Ημερών Εκκλησία του Θεού θα πρέπει να διακηρύξουν τις εντολές του Θεού και κρατήστε τη μαρτυρία του Ιησού, Αποκάλυψη 12,17. Η μαρτυρία του Ιησού θεωρείται το χάρισμα της προφητείας, Αποκάλυψης 19,10 Για την μαρτυρία του Ιησού είναι το πνεύμα της προφητείας.

1 Θεσσαλονικείς 5, 19-21 - Μην σβήσετε το Πνεύμα. Περιφρονώ προφητείες δεν είναι. Εξετάστε τα πάντα, να κρατήσει καλό, το κακό σε κάθε μορφή, προσέξτε.

Η έμπρακτη υιοθέτηση του Ellen White ως προφήτης ήταν μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο για να συγκρίνουν ατόμου το μήνυμα και το υπουργείο της Βίβλου.

Επιπλέον, πολλά άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το ταλέντο της είναι ένα δώρο από τον Θεό και όχι μόνο figments της φαντασίας ή της ασθένειας. Ellen στα οράματα τους, συχνά με κομμένη την ανάσα και πάνω από μισή ώρα και έγινα μάρτυρας από πολλούς ανθρώπους συμπεριλαμβανομένων των ιατρών, οι οποίοι δεν ήταν πιστοί. Είχε υπερφυσική δύναμη, η οποία πραγματοποίησε ένα μεγάλο Αγία Γραφή πάνω από το κεφάλι του τόσο καιρό ότι δεν είναι καν ο ισχυρότερος άνθρωπος. Είχε μια θετική επίδραση στα ζώα, τα οποία μπορούσε ν 'αγγίξει για να ηρεμήσει δραπέτη άλογο.

Αλλά την επιρροή του αρχηγού οδηγεί σε μια θαυμάσια Θεό και τον Ιησού Χριστό και θα εμπνέεται από τις γραφές δέχθηκε τον Ιησού Χριστό στην καρδιά πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Η Ellen G. White έχει δημοσιεύσει δεκάδες βιβλία, Σκιαγράφηση των χριστιανικών εμπειριών και απόψεων της Ellen G. White το 1851. Το 1888 δημοσίευσε πιο διάσημο βιβλίο του, η μεγάλη διαμάχη μεταξύ Χριστού και Σατανά, και το 1898 δημοσίευσε την επιθυμία των ηλικιών, μια βιογραφία για τη ζωή και τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού.

Σε προφητείες κα Λευκή έχουν προβλέψει διάφορα μελλοντικά γεγονότα. Για παράδειγμα, προβλέπεται ένας καταστροφικός σεισμός στο Σαν Φρανσίσκο, 1906-2 ημέρες πριν από αυτό συνέβη, η έκρηξη πνευματισμό, που την εποχή εκείνη μόλις άρχιζε. Προβλεπόμενη των δύο παγκοσμίων πολέμων και την ανερχόμενη δύναμη του νέου Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Πολλά άλλα σενάρια έχουν εκπληρωθεί και κάποια κάλυψη και αυτό είναι μια απόδειξη ότι η προφητεία είναι από το Θεό.

Δευτερονόμιο 18,21-22 - Λες: «Πώς γνωρίζουμε ότι δεν μιλάει μια λέξη του Κυρίου;" Λοιπόν, αν ο προφήτης λέει ο Κύριος, εξ ονόματος της κάτι που συμβαίνει, τότε ο Κύριος είπε μια λέξη. Η άλλη πλευρά του προφήτη μιλήσει presumptuously. Ο φόβος του.

γραφές της είναι ένας οδηγός Βίβλους, ένας σύμβουλος στην κατανόηση της Βίβλου, σύμβουλος για την εφαρμογή της βιβλικής αρχών.

Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι ότι θα σας δώσει μια πρόσκληση για να εξετάσει, δοκιμή, την έρευνα στα γραπτά των ευσεβών γυναικών Γκουλντ Ellen G. White και συγκρίνεται με την Αγία Γραφή - ο λόγος του Θεού.

Χρονικά 20.20 - Πίστεψε ο Κύριος ο Θεός σου, και θα σταθεί. Πιστέψτε προφήτες του, και να πετύχει! "

Ο Ιησούς έρχεται! Είστε έτοιμοι;

Αποκάλυψη 18,4 "Και άκουσα μια άλλη φωνή από τον ουρανό λέγοντας: Έλα, ο λαός μου, την πόλη, δεν μοιράζονται με τις αμαρτίες της, έτσι θα μαστίζει της." "

Αποκάλυψη 14,7: «δυνατή φωνή: Ο φόβος του Θεού και να του δώσει τη δόξα, διότι η ώρα της δίκης του, και της λατρείας σ 'αυτόν που έκανε τον ουρανό και τη γη, τη θάλασσα και πηγάς των υδάτων». "

Ησαΐας 13,13 "θα ταρακουνήσει τον ουρανό και τη γη είναι η μετάβαση από τον τόπο της οργής του Κυρίου των δυνάμεων στην ημέρα της οργής του, άγριος".


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

Προφητεία - Νέα Υόρκη 09/11 - WTC κατάρρευση - 11 Σεπτεμβρίου του 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον προφητεία. Ellen White είδε τα οράματά τους για το τι συμβαίνει στη Νέα Υόρκη από 11 Σεπτεμβρίου, 2001; Για εμάς, τα γεγονότα αυτά εξακολουθούν να περιμένουν στο ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 260836x

Αγία Γραφή Προφητεία - Το θηρίο αυξάνεται από τη θάλασσα - Αποκάλυψη 13

364_papez_benedikt_xvi.jpg Αποκάλυψη 13 1-10 - Τότε είδα το θηρίο εκτελεί με επτά κεφάλια και δέκα κέρατα, τα κέρατα είχε στέμματα δέκα επάνω στα κεφάλια του βλάσφημο όνομα. Το θηρίο που είδα ήταν ...
Added: 22.02.2011
Απόψεις: 371855x

Πρόσκληση για το λαό του Θεού - να μελετήσει τις προφητικές γραφές

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Αποκάλυψη 1:1-3 - Αποκάλυψη του Ιησού Χριστού, που ο Θεός του εμπιστεύθηκε για να δείξει τους υπηρέτες του τι πρέπει να συμβεί σύντομα. Την έδειξε με τον άγγελό του, έστειλε τον ...
Added: 04.05.2011
Απόψεις: 165226x

MP3 - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Καθ. Δρ Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Ακούστε αυτή τη διάλεξη ο καθηγητής. Ο Δρ Walter Veith, ο οποίος θα απαντήσει στο ερώτημα ποιος είναι ο Αντίχριστος; Είναι πραγματικά το παπικό σύστημα; ...
Added: 28.12.2010
Απόψεις: 251507x

Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε

191_jezis.jpg Ατομικά βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης γράφτηκαν κατά τα έτη 1400-425 π.Χ. και βρέθηκαν σε αυτά περίπου 60 έως 270 μεγάλα και μικρά προφητείες Μεσσίας σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή και ...
Added: 24.10.2010
Απόψεις: 257776x

El.AmazingHope.net - Adventismu Ίδρυση, EGWhiteová - Προφητεία Δανιήλ 8, 9, κεφάλαιο