El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Έρχεται μια μεγάλη οικονομική κρίση είναι αναπόφευκτη

Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

478_graf-down.jpg

Έρχεται μια μεγάλη οικονομική κρίση είναι αναπόφευκτη

Added: 13.09.2011
Απόψεις: 196549x
Θέματα: Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα
PrintTisk

Ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με όλο και μεγαλύτερη οικονομικά προβλήματα. Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι αυτός ο φαύλος κύκλος του τεράστιου δημόσιου χρέους δεν έχει ως αποτέλεσμα την έξοδο. Είναι μόνο ένα μικρό θέμα χρόνου πριν από το οικονομικό σύστημα καταρρέει και το χάος συμβαίνει. Σύντομα, μπορούμε να περιμένουμε κάτι που κανείς σήμερα δεν μπορούν καν να φανταστούν. Και όταν συμβεί αυτό, θα ακολουθήσουν ορισμένα γεγονότα. Οι πόλεις που θα οδηγήσουν φορτηγά με τρόφιμα. Οι τράπεζες δεν θα συνεργαστεί με τις τραπεζικές μεταφορές. Τα κενά καταστήματα, δρόμους και οι άνθρωποι τρομάζουν πεινασμένοι. Οι άνθρωποι θα κοιτάζω προς τα πάνω και ελπίζω να ισχυρούς ανθρώπους, από τους οποίους αναμένουμε υποστήριξη και αποκατάσταση του συστήματος και της τάξης.

Πόσες επιρροή και ισχυρούς άνδρες σήμερα πιστεύουν ότι οι άνθρωποι θα βρουν τη σωτηρία στην δημιουργία ενός «Νέα Τάξη Πραγμάτων», η οποία θα οδηγήσει τον κόσμο από την κρίση. Το όλο αλλάζει ο κόσμος, η χρηματοδότηση δεν θα είναι πλέον σε μετρητά και τον κόσμο θα λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες του θηρίου της θάλασσας (ο Παπισμός) και τα θηρία της γης (ΗΠΑ) Αποκάλυψη κεφάλαιο 13. Το πώς ακριβώς βιβλική προφητεία προλέγει. Τώρα, ένα νέο σύστημα, χωρίς μετρητά νόμισμα, το οποίο θα εξασφαλίζει ότι αυτοί που θα δεχθεί σφραγίδα και το σήμα του Θεού του θηρίου θα μπορούσε να πωλήσει ή να αγοράσει.

Αποκάλυψη 13, 16-17 - Όλοι οι μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, ελεύθεροι και σκλάβα αφήνει θέσει ένα σημάδι στο δεξί χέρι ή το μέτωπο, έτσι ώστε κανείς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός αν είναι ένα σημάδι - το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός της. Ποιο είναι το σημάδι που θα απαγορεύεται να αγοράζουν και να πωλούν;

Παράθεση:

«Βρισκόμαστε στα πρόθυρα της υπερθέρμανσης του μετασχηματισμού Το μόνο που χρειάζεται είναι το κατάλληλο παγκόσμια κρίση και τα έθνη θα υιοθετήσει μια νέα παγκόσμια τάξη." - David Rockefeller

Texe Marrs, έντονο ερευνητής και πρώην καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, μας προειδοποιεί έτσι: "οικονομική μεγιστάνες είχαν φτάσει να πιστεύουν ότι το όνειρό τους για παγκόσμια κυριαρχία επιτυγχάνεται μέσω kataklizmatic οικονομική κρίση το σενάριο τους είναι προφανής πρώτη που η μεγάλη οικονομική καταστροφή μετά... το παγκόσμιο οικονομικό κραχ. Στη συνέχεια, μεταξύ των στάχτες υψώνεται το περίφημο Phoenix, μια νέα διεθνή οικονομική τάξη ».

Το περιοδικό The Economist, που δημοσιεύθηκε στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, ήταν ο τίτλος ενός άρθρου, την οποία διακήρυξε: «. Προετοιμαστείτε για ένα παγκόσμιο νόμισμα" Το περιοδικό αυτό ανήκει στην ελίτ των βρετανικών οικονομικών περιοδικών και οικονομικών ηγετών σε ολόκληρο τον κόσμο το διαβάσετε ως το "μπλε βιβλίο" - (η οποία είναι η επίσημη έκθεση που εκδόθηκε από το Κοινοβούλιο ή την κυβέρνηση.)

Willard Cantelon, άριστη χριστιανική οικονομικός εμπειρογνώμονας σχεδόν τριάντα χρόνια είπε σε ολόκληρο τον κόσμο χριστιανική, που συναντήθηκαν σε ένα συνέδριο διεθνών τραπεζιτών του κόσμου και να μάθουν πώς σχεδιάζουν να εντελώς κοινωνία χωρίς μετρητά. (Έγραψε το βιβλίο Η Ημέρα του δολαρίου πέθανε και νέο χρήμα ή Κανένα.) Δήλωσε ότι η διεθνής ελίτ τραπεζιτών κατάρτισε ένα σχέδιο το οποίο vyzíval να κάνει όλα τα χρήματα στη γη - σε μετρητά, το νόμισμα, τα νομίσματα και οι έλεγχοι - έχουν κηρυχθεί άνευ αντικειμένου. Ότι όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω των κωδικών σημάδια, και αριθμούς. Το πρόγραμμα σήμερα είναι γνωστό ως ηλεκτρονική μεταφορά κεφαλαίων.

Δεν υπάρχει λόγος για φόβο και τον πανικό; Για εκείνους που δεν πιστεύουν τα λόγια ενός Θεού μας, ίσως. Αλλά για εκείνους που στηρίζονται στον Κύριο, που ελπίζουν και προσδοκούν την εκπλήρωση των λόγων του για την Δευτέρα Παρουσία δεν είναι λόγος να φοβάται. Ήρθε η ώρα για την προετοιμασία, τον καθαρισμό τους εαυτούς μας από την αμαρτία, ξέφρενη διασκέδαση και να διορθώσετε την πίστη και την εμπιστοσύνη του στο Θεό και να γίνει με αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ο Ιησούς Χριστός είναι ο σωτήρας και ο μόνος τρόπος. Στο τέλος αυτής της δύσκολης κρίσης θα είναι ικανοποιημένος με το Σωτήρα μας στο νέο σπίτι του.

Είστε έτοιμοι; Έχετε μια ζωντανή πίστη, που ζουν την εμπειρία με τον μόνο αληθινό Θεό του Ισραήλ; Κηρύττουν τα καλά νέα της αγάπης του Ιησού και τη Δευτέρα Παρουσία Του στη γειτονιά σας; Μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές του Ιησού Χριστού, μας έσωσε τους θησαυρούς σας στον ουρανό και όχι εδώ στη γη; Σύντομα χάνει όλη την αξία τους τα χρήματα. Τι μπορούμε να κάνουμε για την εργασία του Θεού της σωτηρίας σήμερα, καμία καθυστέρηση!

Π.χ. White έγραψε τον 19ο αιώνα

«Το συσσωρευμένο πλούτο σύντομα θα είναι άχρηστη. Όταν το διάταγμα έρχεται όταν κανείς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός αν υπάρχει ένα σημάδι του θηρίου, πάρα πολλοί από τους πόρους μας, θα είναι άχρηστα. Ο Θεός καλεί τώρα να κάνουμε ό, τι μας για να στείλετε ένα μήνυμα στον υπόλοιπο κόσμο. "RH 21.3.1878, σ. 91η

Μερικές συμβουλές για την προετοιμασία για την κρίση

Ξεφορτωθείτε το χρέος το συντομότερο δυνατόν, και εάν παίρνετε είναι δυνατόν από κοινού οικονομικό απόθεμα. Μη βάζετε τα χρήματα σε τέτοιες επιχειρήσεις. Πάρτε το σπίτι κάποια μετρητά διαθέσιμα. Μην πληρώνετε με κάρτα, η οποία μπορεί να δημιουργήσει χρέος στο λογαριασμό σας. Δημιουργία τουλάχιστον ένα μικρό απόθεμα τροφίμων. Επενδύστε σε ένα ασφαλές μέρος και αυτή είναι η βασιλεία του Θεού και να προσευχηθούμε για τη σοφία και την καθοδήγηση.

Ματθαίος 6,19-21 -. "Δεν συσσωρεύονται για τους εαυτούς σας θησαυρούς επί της γης, όπου σκόρος και η σκουριά και όπου κλέφτες σκάβουν μέσα και να κλέψει Αντ 'αυτού, μέχρι θησαυρό στον ουρανό, όπου σκόρος και η σκουριά δεν καταστρέφουν και όπου κλέφτες δεν κλέψουν ή δεν σκάβουν. Διότι όπου είναι ο θησαυρός σας, έχετε μια καρδιά.

Η σκέψη για την επόμενη κρίση - David Gates

Ήταν η χρονιά της 1971ης ήμουν 11 ετών. Επέστρεψα από τη Βολιβία, ο μπαμπάς μου γύρισε από το ραδιόφωνο, τις εθνικές staniceTennessee. Παιδιά, ελάτε και ακούστε κάτι. Πρόεδρος των ΗΠΑ αποθεματικών (Fed): «Οι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν ακριβώς πώς οι άνθρωποι μιλούσαν τότε, φέτος έχουμε επίσημα τέθηκε σε πτώχευση όλο τον πλούτο μας είναι ίση με το σύνολο του δημόσιου χρέους μας Επισήμως, είμαστε σε πτώχευση Ενθαρρύνω όλους τους Αμερικανούς... να έχουν εντείνει τις ζώνες τους, χαμηλότερες δαπάνες, λιγότερο δανεισμό, εργάστηκε σκληρά και κέρδισε πολλά, και θα βγούμε από αυτό. "

"Παιδιά," Ο μπαμπάς είπε, ". Ακούσατε Εμείς πτώχευσε και τώρα είναι η στιγμή δουλέψαμε σκληρά.." Ένα χρόνο αργότερα: «Παιδιά, ελάτε να ακούσετε ραδιόφωνο,» είπε ο πατέρας ξανά. Ο μπαμπάς γύρισε από το ραδιόφωνο. Μηνύματα από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ αποθεματικών (Fed):... «Είναι προφανές ότι στη Βόρεια Αμερική, κανένας πολιτικός ή πολίτης που θα ήταν πρόθυμοι να ενισχύσουν τη ζώνη Ο καθένας θέλει να ζήσει σαν να είχε όλα αυτά θα εργαστεί σκληρότερα Θα δανειστούν περισσότερα . ξοδέψουν περισσότερα. Που σημαίνει ότι εδώ και τριάντα χρόνια πριν από την Αμερική καταρρέει εντελώς. "Τριάντα χρόνια, ναι, μέχρι να έρθει ο Ιησούς, σκέφτηκα. Και τώρα είναι 37 χρόνια.

Πριν από δύο χρόνια ήμουν στη Γαλλία. Μία οργάνωση έχει δημοσιεύσει ένα σημείωμα: «Θα θέλαμε η ενημέρωση των Ευρωπαίων σχετικά με το τι ακριβώς αποφάσισε να κάνει τη Βόρεια Αμερική, η κυβέρνηση δεν έχει αρκετά χρήματα για να χρηματοδοτήσει τον πόλεμο και να χρηματοδοτήσει το χρέος της, το οποίο δεν είναι πλέον το 50% αλλά 98%. των περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν από τους φόρους. 98% πηγαίνει στην αποπληρωμή των τόκων και, δεδομένου ότι ακόμα δεν είναι αρκετό. Και τώρα διεξάγουν τον πόλεμο. Δύο πόλεμοι. Δεν πληρώνουν φόρους. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει πού να πάρουν τα χρήματα. Χωρίς χρήματα δεν μπορούν να την οικονομική δυνατότητα να διεξάγουν πόλεμο και δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά για να κάνετε αλλαγές στην εθνική ασφάλεια. Γι 'αυτό είναι μόνο ένας τρόπος για να πάρετε τα χρήματα και η κυβέρνηση της Βόρειας Αμερικής έχουν επιλέξει αυτή τη μέθοδο. Από τις αρχές του Φεβρουαρίου 2006, εκτυπώστε όσα χρήματα χρειάζονται να είναι σε θέση να πληρώσουν τους λογαριασμούς, χωρίς εκείνος που αύξησε το χρέος. Απλά εκτύπωσης. Μήπως αυτό σημαίνει αυτοκτονία για την οικονομία των ΗΠΑ.

Ένα μήνα αργότερα η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ήταν πρόθυμος να ενημερώσει το Μ3 (οργάνωση χρήματος), η οποία είχε πάντα ενημερωμένοι. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά πόσα χρήματα έχει τυπωθεί. Εμείς Βορειοαμερικανοί περίπου δύο με δυόμισι χρόνια πριν από ένα σύνολο κρίση. "Τώρα είναι ακριβώς δύο έτη και έξι μήνες. Και αυτή η οργάνωση έχει μόλις κυκλοφόρησε μια άλλη έκθεση από τη Γαλλία. Παρεμπιπτόντως, αυτό δεν είναι γραμμένο για τους Αμερικανούς. Είναι για τους Ευρωπαίους. Είναι για τους Ευρωπαίους να το διαβάσετε και να προετοιμαστούν, επειδή όταν η Αμερική καταρρέει, καθώς επηρεάζει ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία έχουμε μια παγκόσμια οικονομία. Και όταν η οικονομία των ΗΠΑ θα πέσει σαν τον Τιτανικό, κάθε άλλο κράτος είναι συνδεδεμένη με τον Τιτανικό. Όταν εμείς (οι ΗΠΑ) με νεροχύτη, δακρυγόνα έξω όλα τα υπόλοιπα. Λένε ότι για τον Σεπτέμβριο 2008 προβλέπεται κατάρρευση - το οποίο είναι σε λίγους μήνες. Κάθε επιχείρηση θα είναι κλειστό κάθε τράπεζας, κάθε έθνος να κλείσει τις υπηρεσίες της, επειδή ζουν έξω από τους φόρους. Απομένει μόνο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Γνωρίζουμε ότι ο Θεός ελέγχει την τελευταία ημερομηνία. Γνωρίζουμε και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την κατάρρευση.

Ελπίζω ότι δεν θα βγούμε έξω και να πω, ο Ιησούς θα επιστρέψει το Σεπτέμβριο. Αυτό δεν λέει. Προβλέψτε την επιστροφή του Ιησού Χριστού σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, δηλαδή την κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ εμφανίζεται, δεν βασίζεται στην προφητεία, αυτό είναι βασισμένο μόνο σε οικονομικά δεδομένα.

Ο κύριος εκπρόσωπος της Τράπεζας της Αγγλίας ήταν στην εθνική τηλεόραση και είπε στους πολίτες της να προετοιμαστεί για τη δραστική μείωση του βιοτικού επιπέδου. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό δεν σημαίνει ότι η οικονομία θα καταρρεύσει το Σεπτέμβριο του 2008. Παρακαλώ, Κύριε, να μας δώσει δύο ή τρία επιπλέον έτη. Δεν είναι πιθανώς σχεδόν το κράτος, θα ήταν ένα θαύμα, αλλά ο Θεός είναι Θεός θαυμάτων. Παρακαλώ, Κύριε, να μας δώσει λίγο περισσότερο χρόνο. Αλλά αυτό θα συμβεί στο εγγύς μέλλον. Και όταν συμβεί αυτό, θα ακολουθήσουν ορισμένα γεγονότα. Οι πόλεις που θα οδηγήσουν φορτηγά με τρόφιμα. Οι τράπεζες δεν θα συνεργαστεί με τις τραπεζικές μεταφορές. Τα κενά καταστήματα, δρόμους και οι άνθρωποι τρομάζουν πεινασμένοι. Αυτό που συνέβη στη Νέα Ορλεάνη, θα είναι σε κάθε μεγάλη πόλη. Ο λόγος που το λέω, όχι ότι θα ήθελα να κοιμηθώ. Το αντίθετο ισχύει. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος και ότι ο Θεός έχει απόλυτη εξουσία πάνω από όλα τα συμβάντα.

Και όταν συνειδητοποιούμε ότι το τέλος του οικονομικού κόσμου της Βόρειας Αμερικής είναι σχεδόν εδώ, ώστε να μπορούν να παίξουν πολύ όμορφη εκδήλωση. Πρώτον, ότι έχω αρχίσει να παίρνουν στα σοβαρά την πνευματική ζωή τους. Θα εστιάσω την εκπαίδευσή μου να προετοιμαστούν για ιεραποστολικό έργο και ιεραποστολικό έργο στην εκκλησία ...

Είναι ένα καταπληκτικό πράγμα. Ερχόμαστε να τους τελευταίους μήνες του την ιστορία αυτής της χώρας. Τέλος πάντων για να πάρει αυτό το θέμα, αλλά υπαινιγμός ότι η εθνική καταστροφή προηγείται των εθνικών αποστασία. Μας λένε ότι μετά τις εθνικές αποστασία ακολουθούμενη από την εθνική καταστροφή. Μια εθνική αποστασία, φυσικά, ο νόμος της Κυριακής. Όλα συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Αλλά αμέσως μετά τις εθνικές αποστασία έρχεται εθνική καταστροφή. Δεν το βλέπω. Γνωρίζουμε ήδη ότι είναι εκεί. Δεν ξέρουμε πότε θα συμβεί, αλλά αυτό θα συμβεί πριν από την εθνική καταστροφή. Και, φυσικά, οδηγεί στο δικαστήριο του Θεού, τα πάντα θα λάβουν χώρα σε γρήγορη διαδοχή. Έχετε ακούσει ότι ο Ιησούς θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα; Είναι Βιβλική; Είναι Βιβλική;

Διαβάστε το. Θέλω να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε Βίβλο σας. 1 Θεσσαλονικείς 5,1-4. "Σχετικά με το χρόνο και στιγμές, αδελφοί, δεν χρειάζεται να σας δώσει γράψει. Για εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ημέρα του Κυρίου, σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα, έτσι έρχονται." Μεγάλη, ξέρετε Βίβλο σας. Διαβάζουμε περαιτέρω. Στίχος τέσσερα: "Αλλά εσείς, αδελφοί, δεν είναι στο σκοτάδι, ότι εκείνη την ημέρα σαν κλέφτης." Προφανώς η άφιξη του Ιησού ως κλέφτης είναι μόνο για εκείνους που είναι στο σκοτάδι. Η έλευση του Ιησού, ο λαός Του δεν αποτελεί έκπληξη, γιατί ο Θεός δεν κάνει τίποτα πριν αποκάλυψε στους δούλους του τους προφήτες. Κι έτσι σήμερα, αυτή τη στιγμή, γυρίζει σε σας και λέει: «Εγώ συνεχίσουν να πληρώνουν, είμαι σύντομα κοντά σας, αλλά έχω έρθει."

Απόσπασμα από το παράρτημα περιοδικό του Παραδείσου να Paradise 3 2011

Ένα μικρό κομμάτι της επικαιρότητας

Ηνωμένες Πολιτείες απομακρύνθηκαν λόγω της αύξησης σε πτώχευση οροφή του χρέους της - Βουλή των Αντιπροσώπων την Τρίτη το βράδυ ενέκρινε την αύξηση του ανώτατου ορίου για το δημόσιο χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών από το σημερινό 14.290 δισεκατομμύρια δολάρια από περίπου 2500 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτρέψει έτσι την πτώχευση που τους απειλούσε. Πηγή: Idnes.cz

Μαύρη Παρασκευή για τις αμερικανικές μετοχές, μειώθηκε αισθητά και το δολάριο - αμερικανικές μετοχές έκλεισαν μια άλλη εβδομάδα της σημαντικής μείωσης, με την οποία είναι ακόμα τους ίδιους λόγους: το φόβο μιας σημαντικής επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας και νευρικότητα σχετικά με το δημόσιο χρέος στην ευρωζώνη και ΗΠΑ. Πηγή: Centrum.cz

Ο πανικός στην αγορά έχει επιστρέψει. Χρηματιστήριο στις ΗΠΑ και την Ευρώπη έπεσε - απαισιοδοξία Exchange World βύθισε και πάλι. Οι κόκκινοι αριθμοί βρίσκονται ακριβώς από την περιοχή βρέθηκαν διαπραγμάτευση των μετοχών στις ΗΠΑ, είναι επίσης μείον τις ανταλλαγές στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Τσεχικής .... Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν φέρεται να αρχίσει να ανησυχούν για την εισαγωγή της κρίσης του χρέους της Ευρώπης και των ευρωπαϊκών τραπεζών ελέγχουν πάνω. Οι ίδιοι, ενώ αγωνίζεται με με ένα τεράστιο χρέος, το οποίο φέτος θα προφανώς εκατό τοις εκατό του ΑΕΠ. Πηγή: Idnes.cz

Χρηματιστήριο στον κόσμο, στην Πράγα τινάζει το φόβο μιας νέας οικονομικής κρίσης - Χρηματιστήριο στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία που αναφέρθηκαν σημαντικές απώλειες. Οι επενδυτές να απαλλαγούμε από μετοχές στο φόβο της άφιξης του άλλου οικονομικής κρίσης. Παρά την απώλεια τρία τοις εκατό της στο χρηματιστήριο της Πράγας. Πανικός στα χρηματιστήρια αυξήθηκε την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές στη Wall Street ξεκίνησε το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων από μια βαθιά οικονομική κρίση το 2008. Πηγή: Idnes.cz

Για τέσσερα χρόνια θα μετατρέπονται σε άχρηστα πορτοφόλια - Πιστωτικές κάρτες και ηλεκτρονικά συστήματα κάνουν μικροπληρωμές κατά τα επόμενα χρόνια από τα πορτοφόλια μόνο άχρηστα αξεσουάρ μόδας. Σύμφωνα με μια πρόσφατη δήλωση του Προέδρου της PayPal, Scott Thompson, θα είναι το 2015, ηλεκτρονικές πληρωμές διαθέσιμες για οποιονδήποτε, οπουδήποτε στις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου αναμένει πορτοφόλια καταστεί άχρηστο. Σημειώνει ότι πολλά καταστήματα έχουν σταματήσει να δέχονται ελέγχους πριν κοινών και προνομιούχων ηλεκτρονική μέθοδο πληρωμής. Πηγή: tn.cz

Ο Θεός έχει τα πάντα στα χέρια τους, αλλά πόσο καιρό θα αγαπάει ο Θεός μας έχει υπομονή και θα διατηρήσει την ανατίναξη ανέμους, για την προετοιμασία; Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα;


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

Κίνα ευαγγελισμού τον υπόλοιπο κόσμο - ένα κίνημα (πίσω στην Ιερουσαλήμ)

284_china_globus_vlajka.jpg Για την Επιστροφή στο όραμα Ιερουσαλήμ χιλιάδες Κινέζοι είναι πρόθυμοι να πεθάνουν. Τουλάχιστον θα πρέπει να μάθετε το γιατί. Ο Ναπολέων είχε πει κάποτε: «Όταν η Κίνα κινείται, αλλάζει το πρόσωπο ...
Added: 06.12.2010
Απόψεις: 190034x

Προσευχές για την ανάκτηση και την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος - 777

424_777prayer.jpg Καινή Διαθήκη Εκκλησία επηρεάστηκε έντονα τον κόσμο με καλά νέα του ευαγγελίου σε μία μόνο γενιά. Γεμάτο με το Άγιο Πνεύμα Καινή Διαθήκη πιστούς τους παρόντες να μοιραστούμε την αλήθεια του ...
Added: 08.05.2011
Απόψεις: 239564x

Μεσσιανική Εβραίοι

164_izrael_vlajka.jpg Μεσσιανική Εβραίοι - προφητείαΕκτός από τις πολυάριθμες χριστιανικές ομολογίες υπάρχουν στο Ισραήλ και το κίνημα των λεγόμενων «μεσσιανική Εβραίους». Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως προέρχονται από εβραϊκές οικογένειες, αλλά πιστεύω στον Ιησού ...
Added: 06.10.2010
Απόψεις: 263151x

Πείνα στον κόσμο

158_hladomor_ve_svete.jpg ΟΗΕ: Αριθμός των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει το ένα δισ. ευρώ και λόγω της οικονομικής κρίσηςΟ συνδυασμός της επισιτιστικής κρίσης και της οικονομικής προκάλεσε τον αριθμό των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει ...
Added: 01.10.2010
Απόψεις: 363703x

Γιατί η κλιμάκωση υπερφυσικό εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο;

355_ufo_china.jpg Η παγκόσμια κλιμάκωση των διαφόρων παραφυσικά εμπειρίες, φαινόμενα και τον πνευματισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι ταινίες μυθοπλασίας, αλλά το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να εξηγήσει. ...
Added: 15.02.2011
Απόψεις: 237313x

El.AmazingHope.net - Έρχεται μια μεγάλη οικονομική κρίση είναι αναπόφευκτη