El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Προσεγγίζοντας την επιστροφή του Ιησού Χριστού, ετοιμαστείτε!

Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

402_druhy_prichod_jezise_krista_2.jpg

Προσεγγίζοντας την επιστροφή του Ιησού Χριστού, ετοιμαστείτε!

Added: 25.03.2011
Απόψεις: 250541x
Θέματα: Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού
PrintTisk

Πολλοί άνθρωποι έχουν σίγουρα παρατηρήσει ότι με τον πλανήτη μας είναι κάτι λάθος. Σε όλες τις ακούμε αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τις φυσικές καταστροφές. Μεγάλους σεισμούς, πλημμύρες, ηφαίστεια, πυρκαγιές, βαρύ χιόνι, τυφώνες και ανεμοστρόβιλους είναι καθημερινό φαινόμενο. Παντού ακούμε από τους πολέμους, αιματηρές εξεγέρσεις και απεργίες. Οι άνθρωποι δεν αισθάνονται πλέον πολύ αργή, το οποίο είναι αυτό που όλοι συμβαίνει στον κόσμο.

Ένα μεγάλο κομμάτι του καψίματος Ρωσία και την Κίνα και άλλες ασιατικές χώρες κάτω από το νερό. Soptí ηφαιστείου στην Ισλανδία, τη Νότια Αμερική, οι μεγάλοι σεισμοί, οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις. Αυστραλία βρέθηκε ξαφνικά κάτω από το νερό και στη Νέα Ζηλανδία, ένας ισχυρός σεισμός. Ένας άλλος σεισμός, πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Νότια Αμερική, την Κίνα και ο γίγαντας του σεισμού στην Ιαπωνία. Η μαζική θνησιμότητα των πουλιών και των ψαριών σε όλο τον κόσμο. Ο κόσμος είναι γεμάτη με παράλογες πολέμους κατά της τρομοκρατίας, οι αραβικές χώρες κινούνται ταραχή του γιγαντώνεται. Die καθημερινά από την πείνα και τις ασθένειες καταστροφικές αμέτρητους αριθμούς ανθρώπων. Αυτή είναι μόνο μια μικρή επιλογή από ό, τι μπορούσαν να βρουν στα μέσα ενημέρωσης τους τελευταίους μήνες.

Επίσης, έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι η μεγάλη αύξηση προκύπτει αποκάλυψη απόκρυφων spiritistic πώς στον κόσμο και σε εκκλησίες. Ένας αυξανόμενος αριθμός εμφανίσεις UFO πάνω από πολλές μεγάλες πόλεις σε διαφορετικές χώρες. Μπορεί να έχετε δει ανεξήγητα φαινόμενα στον ουρανό σε μια σπειροειδή μορφή και ελαφριά σημάδια για να αποτραπεί η αποκάλυψη της ψευδή Μεσσία Maitrea. Πολλοί άνθρωποι παίρνει ανεξήγητες ικανότητες σαν να πετάτε, ή θεραπεία από απόσταση.

Ο Ιησούς είπε στους μαθητές του λεπτομερώς τον τρόπο το πρόσημο θα είναι ακριβώς πριν από τη Δευτέρα Παρουσία Του. Όλοι οι μαθητές και το έχουμε δει αυτό το μήνυμα για το τέλος της ιστορίας του κόσμου διαβάσει την Αγία Γραφή.

Ματθαίος 24,4-8 - Ο Ιησούς τους απάντησε: "Να είστε προσεκτικοί ώστε κανένας άνθρωπος δεν σας εξαπατήσει Πολλοί θα έρθει στο όνομά μου, λέγοντας:« Εγώ είμαι ο Χριστός »και εξαπατά πολλούς Όταν ακούτε το θόρυβο του πολέμου και.. εκθέσεις των πολέμων, εμφάνιση που να μην ανησυχεί. Θα πρέπει να έρθει, αλλά ακόμα δεν θα τελειώσει. Έθνους θα αυξηθεί κατά του έθνους, και βασιλεία επί βασιλείαν, και να ξεσπούν σε διάφορα λιμούς σεισμούς τόπους και. Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή της γέννησης πόνους.

Luke 21,9-11 - Όταν ακούτε τους πολέμους και τις εξεγέρσεις, μην πανικοβληθείτε. Αυτό πρέπει να γίνει, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος. «Τότε τους είπε:« Έθνος θα αυξηθούν κατά του έθνους, και βασιλεία επί βασιλείαν. Θα είναι μεγάλοι σεισμοί σε διάφορα σημεία θα υπάρχει πείνα και ο λοιμός και τη φρίκη έρχονται και μεγάλες πινακίδες από τον ουρανό.

Αυτό που συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο δεν είναι φυσιολογικό και δεν είναι πάντα σε τόσο μεγάλη κλίμακα. Απλά διαβάστε μερικά από αυτά τα δεδομένα και να διαπιστώσει ότι οι φυσικές καταστροφές αυξάνονται απότομα επάνω. Σε όλο τον κόσμο εξεγέρσεις,, πείνα και τις ασθένειες. Ο κόσμος είναι πυκνοκατοικημένη, παρανοϊκής και πρόφθασε στον πόνο.

Αυτό που συμβαίνει σε όλες τις γωνιές του κόσμου, είναι η αρχή της γέννησης τους πόνους, όπως αναφέρεται στο Κατά Ματθαίον στο 24ο κεφάλαιο.

Πολλοί θρησκευόμενοι άνθρωποι με τους οποίους ήρθα σε επαφή με λένε ότι η έγκαιρη άφιξη του Ιησού Χριστού πίστευαν πατεράδες, παππούδες τους ή μεγάλη παππούδες. Πανικοβάλλονται από κάθε φυσική καταστροφή και αναμένουμε την ταχεία περάτωση της στον κόσμο. Περνούν τα χρόνια και ο κόσμος εξακολουθεί να είναι το ίδιο, ο Ιησούς οπουδήποτε. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό, λέει, ο Ιησούς θα έρθει, αλλά δεν είναι η ανησυχία μας.

Ακριβώς ένα μικρό σκεφτείτε τι χρειάζεται για να ζήσει την πίστη μας; Αναμένουμε σύντομα έλευση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Ακόμη και οι πρώτοι απόστολοι πίστεψαν ότι ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στη διάρκεια της ζωής τους. Ζήλο και την εξάπλωση του ευαγγελίου στον κόσμο. Έτσι, οι πατέρες μας και ζήλο την πίστη τους ήταν ζωντανός και ειλικρινείς. Ήταν κυνηγοί τους ανθρώπους στο Χριστό, την εξάπλωση ευαγγέλιο γρήγορα.

Σήμερα, ο Ιησούς ποτέ δεν αναμένεται όλοι να γελούν, που είναι ο Ιησούς ο κόσμος εξακολουθεί να είναι η ίδια και θα συνεχιστεί. Λένε ειρήνη και ασφάλεια, δεν συμβαίνει τίποτα, καταστροφές και αναταραχή είναι πάντα. Ο καθένας ενδιαφέρεται μόνο για το έργο τους, τα χόμπι τους, τις χαρές, από την εμφάνισή τους. Λιτότητα έχει εξατμιστεί διασκεδάζω λαιμαργία και την επιείκεια. Δεν μας ενδιαφέρει το συνάνθρωπό μας, ντρέπομαι της πίστης μου, κηρύττει την ελπίδα κόσμο στον Ιησού, μόνο μία φορά την εβδομάδα πάμε στο στερεότυπο της Συνέλευσης. Εκκλησίες μετατραπεί σε ένα κλαμπ όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για να κάνει chat με τους φίλους, την οργάνωση ασχολείται και κοιτάζουν συχνά προς το θέατρο, το οποίο είναι φυσικά μας.

Η Βίβλος μας λέει ότι τις τελευταίες ημέρες scoffers θα έρθει. Το πώς ακριβώς είναι γραμμένο είναι λάθος, η πίστη των πατέρων μας και ψύχονται με μια πλαστή και τις καρδιές μας κρύο. Νομίζουμε ότι έχουμε κερδίσει, και πιστεύω ότι είναι αρκετό για τη σωτηρία.

2ο Peter 3,3-4 - Πρώτον, γνωρίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες scoffers θα έρθουν ασυνείδητη συμπεριφορά δικά τους γούστα τους, λέγοντας: «Ποια είναι η υπόσχεση της παρουσίας του Οι πατέρες που έχουν ήδη πεθάνει και όλα παραμένουν όπως ήταν από; την αρχή της δημιουργίας! "

1 Θεσσαλονικείς 5,1-3 - Οι ώρες και ημέρες δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα, αδελφοί μου. Ίδιοι γνωρίζουν καλά ότι η ημέρα του Κυρίου θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα. Όταν οι άνθρωποι θα πουν: "! Ειρήνη Ασφάλεια" είναι ξαφνικά εκπλήσσεται από τη σύγχυση, όπως όταν έρχονται σε μια έγκυο πόνο, και δεν θα διαρρεύσει.

Νώε μπήκε στην κιβωτό από 120 χρόνια, υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος θα έρθει με τη μορφή της καταστροφής από τις πλημμύρες. Όλοι γέλασαν μαζί του και τον πήρε για έναν ανόητο και ενθουσιώδες. λίγο αποδοκιμαστικός την πίστη τους και νεκρές φύσεις. Όπως και οι ημέρες του Νώε, έτσι ώστε ακόμα και τώρα. Δεν πιστεύουμε ότι ο Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα, και η μελαγχολία χλευασμός ο ένας στον άλλο. Απολαύστε μόνο τα χόμπι τους, είμαστε ακριβώς οι ίδιοι.

Λουκ 17,26-30 - Όπως τον καιρό του Νώε, έτσι επίσης ο Υιός του ανθρωποημέρες: φαγητό και ποτό, που να συνδυάζει και δίνοντας στο γάμο, μέχρι την ημέρα που ο Νώε μπήκε στην κιβωτό. Στη συνέχεια ήρθε ο κατακλυσμός και κατέστρεψε όλα. Ομοίως, οι ημέρες της παρτίδας: έτρωγαν και έπιναν, αγοράζονται και πωλούνται, φύτεψαν και κατασκευαστεί, αλλά την ημέρα που Παρτίδα βγήκε των Σοδόμων έβρεχε φωτιά από τον ουρανό για να καταστρέψει όλα αυτά, και το θείο. Ομοίως, θα είναι η ημέρα όταν ο Υιός του Ανθρώπου θα εμφανιστεί.

Όπως είναι γραμμένο στη Βίβλο, όπως συμβαίνει σήμερα. Η πίστη μας χάνεται, και εμείς πλήρως δεσμευτεί για αυτόν τον κόσμο. Εμείς συμβιβασμό σε συμβιβασμό, είμαι καταδύσεις σε βδελύγματα και κακίες του κόσμου. Ακριβώς αυτό το ηθικό status περιγράφεται στη Βίβλο, οι άνθρωποι θα κοιτάξουν πέρα ​​από τον εαυτό τους.

2ο Timothy 3,1-5 - Βεβαιωθείτε ότι κατά τις τελευταίες ημέρες δύσκολες στιγμές θα συμβεί. Οι άνθρωποι θα αγαπούν μόνο τον εαυτό τους και τα χρήματά τους, είναι καυχησιάρηδες, αλαζόνες, βλάσφημοι, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανίερη, άκαρδοι, αδιάλλακτη, συκοφάντες, αδέσμευτο, αχαλίνωτη, ο εχθρός του καλού,, απερίσκεπτη προδότες, αλαζονική, εραστές της ευχαρίστησης παρά λάτρεις του Θεού. Δημοσίως, έχουν ενσωματωθεί ευσέβεια, αλλά η ισχύς της θα γίνει δεκτό. Από μια τέτοια στροφή μακριά.

Ας εξετάσουμε, σε όλο τον κόσμο στη δίνη της φύσης είναι σπάσουν. Ανέστη σε πολλές ψευδείς μεσσίες, προφήτες, μάντεις. Ο κόσμος και η θρησκεία είναι συνδεδεμένο με τον πνευματισμό και τον αποκρυφισμό. Δημιουργεί διάφορα κινήματα που διακηρύσσουν την έλευση του Ιησού Χριστού, θα καταρτίσει ένα σύντομο χρονικό διάστημα και το επιχείρημα. Υπάρχουν πολλές ψευδείς προφητείες για το τέλος του κόσμου στις αρχές του 2012, το Διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης είναι κυριολεκτικά συνυφασμένη με αυτό το φαινόμενο και ευαίσθητα άτομα σε κατάσταση πανικού.

Σίγουρα αυτό δεν είναι όλα τυχαία, ο Σατανάς ξέρει ότι έχει αφήσει λίγο χρόνο. Πηγαίνοντας στο τελευταίο ψευδαίσθηση του, ότι όλοι μας εξαπάτησε και παραπλάνησε. Πρόκειται για την αναπαραγωγή, τον ερχομό του Ιησού Χριστού. Τα πάντα είναι απολύτως διατεθειμένη, εναπόκειται στο Θεό, που του επιτρέπει να έχει πλήρη ισχύ.

Ματθαίος 24,4 - Ο Ιησούς τους απάντησε: "Να είστε προσεκτικοί ώστε κανένας άνθρωπος δεν σας εξαπατήσει Πολλοί θα έρθει στο όνομά μου, λέγοντας:« Εγώ είμαι ο Χριστός »και εξαπατούν πολλούς..

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-12 - Μην αφήνετε κανέναν να παραπλανήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να υπάρξει στράφηκε μακριά από το Θεό. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και να κατακρίνω, ο οποίος αντιτίθεται και exalteth τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι ό, τι λέει και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και στο ναό του Θεού και θα εκδώσει το Θεό! Δεν θυμάστε πώς σας είπα όταν ήμουν ακόμα μαζί σου; Ξέρεις τι τον εμποδίζει ακόμα - μπορεί στην πραγματικότητα να συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το μυστικό αυτής της κακίας, αλλά δουλεύει, απλώς να περιμένουν για να εξαφανιστεί το εμπόδιο.

Όταν ανακαλύπτει ότι οι ασεβείς, ο Κύριος Ιησούς θα σκοτώσει την αναπνοή από το στόμα του, καταστρέφοντας τη φωτεινότητα του, έρχεται. Η έλευση των ασεβών θα γίνουν δραστηριότητα του Σατανά, όλες τις ψεύτικες εξουσίες, θαύματα και θαύματα. Με όλη την τρέλα είναι να παραπλανήσει όσους κατευθύνονται στην καταστροφή, γιατί δεν αγαπούν την αλήθεια, η οποία θα μπορούσε να σώσει. Ως εκ τούτου, το θέμα πάνω σε πλάνη τον Θεό να πιστεύει ψέματα. Έτσι καταδικάστηκε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η αλήθεια, αλλά είχε την ευχαρίστηση στην ατιμία.

Ας μην είμαστε αφελείς, δεν προσδιορίζουν την ημερομηνία του τέλους του κόσμου, μην πανικοβληθείτε παγκόσμια γεγονότα και τι να περιμένουμε. Είναι καθήκον μας να καθίσει εξαγριωμένα στην εφημερίδα, τηλεόραση, Διαδίκτυο, προσκόλληση στις παγκόσμιες υποθέσεις, και αλίμονο να πει τι μας περιμένει. Από την Αγία Γραφή γνωρίζουμε ότι αυτό πρέπει να συμβεί, όπως αναμενόταν. Καθήκον μας είναι να προετοιμάσει, εξαγνίσει τον εαυτό μας από τη διασκέδαση και την απόλαυση, να επικεντρωθεί στον Ιησού Χριστό και ταπεινό οι ίδιοι ενώπιον του Θεού, όπως ποτέ δεν ποτέ.

Η ιστορία αυτού του κόσμου είναι ήδη στο τέλος της και η έλευση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού είναι πολύ κοντά. Πρέπει να συνεχίσουμε να αδράνεια, πρέπει να προετοιμάσουμε και να κηρύττουν ότι το μήνυμα προς τον κόσμο. Πρέπει να καθαρίσει από όλους τους αντιπροέδρους και κακία, ώστε να μας προετοιμάσει για να αναφερθώ, τον Ιησού Χριστό. Ας κάνουμε μετάνοια, την ταπεινότητα να προσπαθήσει να βρει και να επαιτούν συγχώρεση όλων των αμαρτίας και εσώτατο. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να συμμετέχουν στα τέλη της βροχής, έκχυση του Αγίου Πνεύματος, όπως οι μαθητές στις ημέρες της Πεντηκοστής.

Προετοιμασία τώρα μέχρι ήρθε η ώρα. Ο χρόνος εξαντλείται γρήγορα!

Ωσηέ 14,2-3 - Πηγαίνετε στο Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός σου, γιατί έχεις πεθάνει για τις αμαρτίες τους. Επιστροφή στον Κύριο και να φέρει λέξη της προσευχής: «Συγχωρέστε μας όλοι την ενοχή μας και μας αποδέχονται ευγενικά, αν φέρει το μόσχους ως τον καρπό των χειλιών τους.

Π.χ. λευκό - Προετοιμασία για την τελευταία βροχή

Μεγάλη μάχη μεταξύ του Σατανά και ο Χριστός πλησιάζει στο τέλος: Ο Σατανάς κατατάσσεται τελευταία δυνάμεις να λειτουργήσουν στο δράμα της ανθρώπινης ιστορίας. Στην Αποκάλυψη 12,12 λέει:. "Αλίμονο σε εκείνους που κατοικούν στην ξηρά και στη θάλασσα, επειδή ο διάβολος έχει έρθει κάτω σε σας, έχοντας μεγάλη οργή, γιατί ξέρει ότι έχει λίγο χρόνο Peter 5,8 Να είναι σοβαρός, να είναι σε εγρήγορση, διότι ο αντίδικός σας ο διάβολος ως ένα βρυμένος λιοντάρι, walketh, ζητώντας ποιον να καταπιεί.

Τι να πω, ξύπνησα τα ερείπια του λαού του Θεού; Είδα τρομερά πράγματα μας περιμένουν: Ο Σατανάς και οι άγγελοί του συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις κατά του λαού του Θεού. Ξέρει ότι αν τον ύπνο για λίγο, είναι στα χέρια του, και η καταστροφή τους είναι βέβαιο.

Ο Σατανάς θα προσπαθήσει να τους σταματήσει να κάνουν για να προετοιμαστούν για την ημέρα εκείνη. Να οργανώσει τα πάντα ώστε να παραγραφεί το δρόμο, είναι φορτωμένο με γήινα θησαυρούς που είχε πολλά μεγάλη ανησυχία και ότι οι καρδιές τους ήταν υπερφορτωμένοι με τις ανησυχίες αυτής της ζωής, και την ημέρα της δοκιμασίας που τους εξέπληξε σαν κλέφτης.

οι δυνάμεις του Σατανά προσπαθούν να εκτρέψουν τα μυαλά των ανθρώπων από τις αιώνιες αξίες. Ο εχθρός κατευθύνει τα πάντα σύμφωνα με τους στόχους της. Μυαλά των ανδρών και των γυναικών που απασχολούνται από κοσμικές των επιχειρήσεων, του αθλητισμού και της μόδας. Πρέπει να δώσουμε προσοχή σε χίλια συμφέροντα. Κάποια πράγματα χρειάζονται χρόνο και να προκαλέσει την περιέργεια, αλλά δεν έχουν νόημα. Πρέπει να αφιερώσει όλη της την προσοχή και την ενέργειά τους στο υπέρτατο συμφέρον, αν και συχνά είναι σχετικά ανούσια πράγματα. Νιώθουμε την ευθύνη, αν δίνουμε τροφή για την ψυχή μου για να κρατήσω την πνευματική ζωή και τον ενθαρρύνει.

Ο άνθρωπος είναι από τη φύση τείνουν να ακολουθούν την ψιθυρίζοντας του Σατανά και δεν μπορεί να αντισταθεί με επιτυχία το φοβερό εχθρό. Μπορεί να κερδίσει μόνο δύναμη από τον Χριστό, ένας δυνατός πρωταθλητής, αν σταθώ και να ακολουθήσετε τις κλίσεις του. Ο Σατανάς ετοιμάζει πειρασμούς του, ότι ο λαός του Θεού στην τελευταία γνωστή επίθεση του.

"Ο Σατανάς δεν φοβάται τίποτα, όπως το γεγονός ότι ο λαός του Θεού θα άρει όλα τα εμπόδια από το δρόμο που ο Κύριος μπορεί να ρίξει το Πνεύμα Του."


Όταν το επόμενο βήμα; - Σχετικά με αυτό το θέμα

Καταστροφή έρχεται όταν ο Θεός θα ταρακουνήσει το έδαφος!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Η Αγία Γραφή προειδοποιεί σαφώς ότι ένα από τα τελευταία σημεία πριν την έλευση του Ιησού Χριστού είναι ότι ο Θεός είναι η ανακίνηση της χώρας μας. Σήμερα, οι περισσότεροι με ...
Ενημερώθηκε: 18.02.2013
Added: 02.04.2011
Απόψεις: 319636x

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

Συνεχίστε με τη Μεταρρύθμιση του ζήλο τους προγόνους μας

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg Πηγή φωτογραφιών: WikipediaΟλόκληρες γενιές της χώρας της Τσεχίας ήταν το κέντρο του μεταρρυθμισμένου πίστη σε όλη την Ευρώπη. Ο καθένας μας γνωρίζει ονόματα όπως Γιαν Χους και Jan Zizka. Αλλά ξέρετε ...
Added: 13.12.2011
Απόψεις: 189809x

Adventismu Ίδρυση, EGWhiteová - Προφητεία Δανιήλ 8, 9, κεφάλαιο

299_egw-vision-with-bible2.jpg Από την ημέρα που ο Αδάμ και η Εύα έφυγαν από την πύλη, κλάμα, ο Κήπος της Εδέμ, ο Θεός περιμένει ο λαός του Κυρίου, που σπάζει τη δύναμη του Εωσφόρου ...
Added: 25.12.2010
Απόψεις: 166567x

Τέλος του κόσμου το Δεκέμβριο του 2012, η άφιξη του Αντίχριστου, τι γίνεται με την Αγία Γραφή;

600_konec_sveta_2012.jpg Πλησιάζοντας την ημερομηνία πολλοί ανέμεναν, η ημερομηνία που κινείται τον τελευταίο καιρό όλα τα μέσα ενημέρωσης. Πηγαίνουμε σε διάφορα ερωτήματα mail σχετικά με αυτά τα δεδομένα. Ημερομηνία 21η Δεκεμβρίου, 2012, στο ...
Added: 09.12.2012
Απόψεις: 214717x

Πείνα στον κόσμο

158_hladomor_ve_svete.jpg ΟΗΕ: Αριθμός των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει το ένα δισ. ευρώ και λόγω της οικονομικής κρίσηςΟ συνδυασμός της επισιτιστικής κρίσης και της οικονομικής προκάλεσε τον αριθμό των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει ...
Added: 01.10.2010
Απόψεις: 349812x

Μαιτρέγια - προσομοίωση της άφιξης του Ιησού Χριστού

67_maitreya.jpg Σατανά, είναι ήδη προσπαθούν να μιμηθούν και θα μιμούνται όλο και περισσότερο τον ερχομό του Ιησού Χριστού.Ο Ιησούς είπε με σαφήνεια τα στοιχεία του δεύτερου ερχομού του, και επανειλημμένως προειδοποιήσει ότι ...
Added: 12.08.2010
Απόψεις: 206458x

El.AmazingHope.net - Προσεγγίζοντας την επιστροφή του Ιησού Χριστού, ετοιμαστείτε!