El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Συνεχίστε με τη Μεταρρύθμιση του ζήλο τους προγόνους μας

Αληθινή Δεκάλογος

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg

Συνεχίστε με τη Μεταρρύθμιση του ζήλο τους προγόνους μας

Added: 13.12.2011
Απόψεις: 202229x
Θέματα: Αληθινή Δεκάλογος
PrintTisk

Πηγή φωτογραφιών: Wikipedia

Ολόκληρες γενιές της χώρας της Τσεχίας ήταν το κέντρο του μεταρρυθμισμένου πίστη σε όλη την Ευρώπη. Ο καθένας μας γνωρίζει ονόματα όπως Γιαν Χους και Jan Zizka. Αλλά ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η δύναμη του Θεού συνοδεύεται από? Στο αρχαίο Ισραήλ, ο Θεός οδήγησε τον λαό του στη μάχη με τον εχθρό με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμη και ένα πολύ μεγαλύτερο στρατό δεν είχε την ευκαιρία. Πολύ μεγαλύτερες και περισσότερες ένοπλες στρατούς χωρίς μάχες, φρίκη, και έδωσε να ξεφύγει, γιατί το Ισραήλ ήταν ο Θεός.

Ποιος ανάμεσά μας σήμερα, αλλά γνωρίζει ότι το ίδιο συνέβη και κατά τη διάρκεια της Hussite πόλεμοι, οι άνθρωποι την Κοινή πήγε να πολεμήσει οπλισμένος με ένα πολύ μεγαλύτερο στρατό, και ότι, ενώ με τρόμο και έτρεξε μακριά χωρίς μάχη; Ναι, η Hussites ήταν Θεός και ότι οδήγησε τη Μεταρρύθμιση και ήταν ο αρχηγός των ανθρώπων που αγωνίστηκαν για τη Μεταρρύθμιση. Οι πρόγονοί μας ήταν βαθιά θρησκευόμενοι άνθρωποι με πολλά ζωντανή εμπειρία με το Θεό.

Απόσπασμα από το βιβλίο Η μεγάλη διαμάχη - Κεφάλαιο 6 Χους και Jerome.

Ο επικεφαλής της Hussites στάθηκε Jan Zizka, ο οποίος λίγο μετά την έναρξη του πολέμου τύφλωσε και στα δύο μάτια, αλλά που παρ 'όλα αυτά ήταν ένας από τους ικανότερους διοικητές της εποχής του. Hussites αντιστάθηκε πιο πολλές δυνάμεις που δημιουργήθηκαν εναντίον τους, γιατί πίστευαν στο Θεό και ήταν πεπεισμένοι ότι η αιτία τους είναι απλά. Ξανά και ξανά, ο νέος αυτοκράτορας συγκέντρωσε στρατό και εισέβαλε στην Βοημία. Τα στρατεύματά του, ωστόσο, ήταν πάντα εξευτελιστικά ηττηθεί. Η Hussites δεν ήξερε το φόβο του θανάτου και κανείς δεν θα μπορούσε να τους σταθεί.

Δύο εχθρικά στρατεύματα πλησίασαν ο ένας τον άλλον μέχρι να μείνει μόνο ένα ποτάμι μεταξύ τους. "Crusader στρατός ήταν πολύ πιο ισχυρή, αλλά, αντίθετα, ξεκίνησε κατά μήκος του ποταμού και συγκρούστηκαν στη μάχη με το Hussites, σύμφωνα με την οποία μέχρι τώρα πορεία, πάγωσε και κοίταξε dumbly στο πολεμιστές Hussite. (Wylie, Vol. 3, ch. 17) Στη συνέχεια, , ξαφνικά, τα πάντα χτύπησε ο στρατός μυστηριώδη φρίκη. Χωρίς πρωί πτώση, μια τεράστια στρατιωτική δύναμη κατέρρευσε, γκρεμίστηκε σαν μια αόρατη δύναμη. Hussite στρατεύματα νικήσει πολλούς στρατιώτες του εχθρού και άρχισαν να κυνηγούν τους πρόσφυγες. νικητές έπεσε στα χέρια των μεγάλων θηραμάτων, και έτσι τον πόλεμο που ήταν να εξασθενίσουν τα Βοημία, είναι πιο εμπλουτισμένο.

Λίγα χρόνια αργότερα ως ο νέος Πάπας κατέχει μια άλλη σταυροφορία. Όπως και πριν, αυτή τη φορά καθώς και στρατιωτικό εξοπλισμό που παρέχεται από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες που υπόκεινται στον Πάπα. Όλοι όσοι παρακολούθησαν αυτή την επικίνδυνη επιχείρηση, ο Πάπας είχε υποσχεθεί μια μεγάλη ανταμοιβή. Κάθε crosshead υποσχέθηκε πλήρη συγχώρεση και τα χειρότερα εγκλήματα. Για όλους εκείνους που πέφτουν στον πόλεμο, υποσχέθηκε μια πλούσια ανταμοιβή στον ουρανό. Αυτοί που επιβιώνουν, να αποκομίσουν τα πλούτη και τις τιμές στο πεδίο της μάχης. Ο Πάπας κάλεσε και πάλι ένα τεράστιο στρατό, πέρασαν τα σύνορα και εισέβαλαν Βοημία. Hussite στρατεύματα υποχώρησαν μπροστά του, και παρασύρεται ο εισβολέας, ο οποίος αφορά τη νίκη τους ως βέβαιο, όλο και πιο ενδοχώρα. Τέλος Prokop στρατός σταμάτησε, γύρισε να αντιμετωπίσει τον εχθρό και να προετοιμαστεί για να μάχεται. Οι σταυροφόροι, οι οποίοι πλέον συνειδητοποιήσει το λάθος του, περιμένοντας στην επίθεση Hussite στρατόπεδο του. Όταν ακούτε το θόρυβο της επικείμενης στρατευμάτων, πριν από την Hussites που έχει ανακαλυφθεί ποτέ, έπεσε στη φρίκη Σταυροφόρους. Πρίγκιπες, διοικητές και τους απλούς στρατιώτες πέφτουν τα όπλα τους και διέφυγαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Μάταια ο παπικός απεσταλμένος, ο οποίος ηγήθηκε της εκστρατείας, προσπάθησε να οργανώσει και πάλι φοβούνται και έφυγε ο στρατός. Παρά το καλύτερό του, ήταν τελικά παρασυρθεί από τη φυγή. Ολόκληρος ο στρατός σύγχυση και διάσπαρτα στα χέρια των μεγάλων νικητών έπεσε και πάλι θύμα.

Ένα τεράστιο στρατό, δημοσιεύτηκε το ισχυρότερο έθνη στην Ευρώπη, στρατό πολεμιστών γενναίος, εκπαιδευμένη και εξοπλισμένη για την καταπολέμηση της, και έφυγε μετά την άλλη χωρίς ούτε έναν πυροβολισμό από ένα μικρό υπερασπιστές και στη συνέχεια ένα αδύναμο έθνος. Ήταν μια εκδήλωση της θεϊκής δύναμης. Οι αλλοδαποί σάρωσε υπερφυσικό τρόμο. Ο Θεός, ο οποίος νίκησε τον στρατό του Φαραώ στην Ερυθρά Θάλασσα και γύρισε να φύγει πριν από τα στρατεύματα Μαδιάμ Γεδεών και τριακόσιοι άνδρες του, που ένα βράδυ νίκησε τον στρατό της Ασσυρίας περήφανοι, για μια ακόμη φορά πραγματοποιήθηκε το χέρι του για να ανατρέψει την εξουσία των καταπιεστών. "Tut θα είναι πολύ φοβισμένος, όπου δεν υπάρχει φόβος Θεού διασποράς σίγουρα τα οστά από αυτούς που σας στρατιωτικά πολιόρκησαν?. Zahanbíš είναι για το Θεό τους περιφρονείται." (Ψαλμ. 53,6)

Και σήμερα; Αφήστε την πίστη σας πάει;

Οι περισσότεροι από μας φώναξε για τον κομμουνισμό, με τις δύσκολες συνθήκες και τους περιορισμούς στην ελευθερία, αλλά γιατί έπρεπε να εκμεταλλευτώ αυτή την πολύτιμη; Πίστη στο Θεό των προγόνων μας σε όλη την προηγούμενες γενιές; Ζήλο και ζήλο για την αλήθεια που καταγράφονται στο Λόγο του Θεού - η Αγία Γραφή;

Πολλοί από εμάς σήμερα θρηνεί την καταστροφική και υπερβολική δημοκρατία, για άλλη μια φορά, να το αφήσει να λάβουν τα πιο πολύτιμα. Γιατί να αφήσετε την άνεση του σήμερα, ψάχνοντας για χρήματα, φαγητό και διασκέδαση για άλλη μια φορά πήρε την φλογερή πίστη των προγόνων μας, γιατί δεν δίστασε να ζητήσει τη ζωή τους;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι ο Θεός είναι. Ο καθένας έχει μια επιθυμία για το Θεό στην καρδιά μου μακριά σωθεί, αν και αρνείται τους περισσότερους ανθρώπους, σε στιγμές που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και μεγαλύτερο κίνδυνο όλων ο Θεός θα καλέσετε. Έχετε, γιατί συμβαίνει αυτό;

Όταν μια ολόκληρη γενιά πολέμησε για την πίστη μεταρρύθμιση, υπέφερε από την καταπίεση, την πείνα, που συχνά έχουν οι άνθρωποι της πίστης έχουν εκδιωχθεί από τα σπίτια τους ή σκοτώνονται. Πώς είναι δυνατόν ότι θα μπορούσε να αντισταθεί; Είχαν πίστη και να ζήσετε μια μεγάλη εμπειρία με το Θεό. Έχετε συγκεκριμένες παρεμβάσεις του Θεού στη ζωή τους, και είναι ενισχυμένη. Πιστός γενναίος μεταρρυθμιστές μας δεν ήταν μόνο οι απλοί άνθρωποι, αλλά ήταν οι ευγενείς, πρίγκιπες, και όμως ήταν πρόθυμοι να δώσουν τα πάντα. Είχαν αυτοπεποίθηση και την εμπειρία μέσα από τα οποία γνώριζαν ότι ήταν στη δεξιά πλευρά.

Το ίδιο μπορεί να ζήσει με το Θεό σήμερα. Εάν ενεργοποιήσετε το μυαλό σας στο Θεό, πιστεύουν στον Ιησού Χριστό, ο οποίος είναι ο μόνος τρόπος για τη σωτηρία και τις ευχαριστίες μας για το θάνατο για τις αμαρτίες μας, και την τεράστια χάρη είμαστε σωσμένοι. Γυρίζει τότε η καρδιά σας και το Άγιο Πνεύμα στα λόγια του, αμετάβλητο νόμο του έρωτα. Οι καρδιές μας, στη συνέχεια αντιστράφηκε, όταν πρόκειται για την τεράστια θυσία αθώων Σωτήρα μας για τις αμαρτίες μας λαχταρά να κάνει το θέλημα του Θεού, με αγάπη και ευγνωμοσύνη για σεβασμό αυτό που ο Θεός είναι καλός και είναι γραμμένο σε δέκα σημεία αναλλοίωτη Δέκα Εντολές. Τότε θα δείτε ότι οι αλλαγές της ζωής σας και αρχίστε να δοκιμάζετε τη δύναμη του Θεού και ευσεβείς προσδοκίες Δευτέρα Παρουσία Του και τη σωτηρία.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η εμπειρία μπορούν να ζήσουν και αυτοί που δεν ακολουθούν το σύνολο του νόμου του Θεού. Ναι, αυτό είναι έτσι, ο Θεός βλέπει την ειλικρίνεια και τον καρδιακό ρυθμό της γνώσης του κάθε ατόμου. Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να Hussites εμπειρία η εν λόγω εξουσία, έστω και αν η Μεταρρύθμιση ήταν ακόμα στα σπάργανα και δεν είναι ακόμη πλήρως ξέρω.

Αλλά υπάρχει ένας κίνδυνος, διότι ακόμη και ο Σατανάς λαμβάνει χώρα το θαύμα, και κυρίως πριν από την έλευση του Ιησού Χριστού να είναι ψεύτικα θαύματα πολύ κλιμακωθεί. Εκείνοι που ήταν εξοικειωμένοι με τη μόνιμη ισχύ του νόμου του Θεού και απέρριψε την αλήθεια, και εκδίδεται ως κινδυνεύει δύναμη του Σατανά. Έτσι, ακόμη και ο Χριστιανισμός σε όλο τον κόσμο μπορεί να ενεργήσει έτσι πολλά θαύματα, αποκάλυψη, συχνά βραχυπρόθεσμη ανάκαμψη και ακόμη δεν είναι η δύναμη του Θεού.

Ματθαίος 24,24-25 - οφείλονται στο γεγονός ότι ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες θα κάνει μεγάλη σημεία και τέρατα, ώστε να εξαπατήσει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς.

Οι πρόγονοί μας είχαν πίστη χτισμένο σε μια στέρεη βάση του λόγου του Θεού. Εξετάζοντας όχι σε αυτό που υποβάλλουν ψευδείς βοσκούς στις εκκλησίες, αλλά προσευχόταν ειλικρινά λαχτάρα για την αλήθεια και μελέτησε την Αγία Γραφή. Αφήνουν το Άγιο Πνεύμα να οδηγεί και δεν πρέπει να υποβάλλονται από τα ψέματα. Επομένως, ας επιστρέψουμε στην κληρονομιά τους. Πιστέψτε στον Θεό με όλη την καρδιά και την ψυχή σας, το μυαλό. Ερωτευτείτε νόμο Του της αγάπης γραμμένο στις Δέκα Εντολές, και το αποδεχόμαστε με το Άγιο Πνεύμα στις καρδιές τους με ευγνωμοσύνη, πίστη και αγάπη παρηγοριά του Θεού. Ο Ιησούς είπε:

Λουκ 16,17 - αλλά μάλλον περνούν ουρανού και της γης μακριά, από το να σταματήσουν να πληρώνουν ένα σημείο το νόμο!

Ματθαίος 5,17-20 - "Μην νομίζετε ότι ήρθα να καταργήσω τον νόμο ή τους προφήτες δεν ήρθα να καταργήσω, αλλά να εκπληρώσει Αληθώς σας λέγω, μέχρι τον ουρανό και τη γη να περάσει όχι μακριά της.. μικρότερο γράμμα ούτε μία κεραία του νόμου πριν από όλα να γίνει πραγματικότητα.

Γιατί πιστεύουμε ότι τώρα, περισσότερο από ποιμένες μας και διαστρεβλωμένες ερμηνείες τους, του νόμου αυτού, δεν ισχύει πλέον, από τα λόγια του Ιησού Χριστού; Γιατί πρέπει η ιστορία της αποστασίας από τις αρχές του Θεού στον αρχαίο Ισραήλ, η πρώτη Εκκλησία και Προτεσταντισμός σήμερα και εξακολουθεί να επαναλαμβάνεται; Επιστροφή στην επιτρέψετε στον εαυτό σας να καθοδηγείται μόνο από το Άγιο Πνεύμα και το λόγο του Θεού, και όχι ο λαός! Να την πίστη για μια ακόμη φορά πρόθυμοι να πολεμήσουν και να στέκονται όρθιοι για εκείνη. Ο Θεός θα απαντήσει στη συνέχεια με την ηγεσία τους και σαφή παρέμβαση στη ζωή σας.

Να θυμάστε ότι η Βίβλος γράφτηκε για τους απλούς ανθρώπους, όχι μόνο για θεολογικές μελετητές, και ως εκ τούτου όλες τις σημαντικές αλήθειες από αυτό υπό την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος επίσης κατανοητό. Αγία Γραφή, αλλά όχι relativize, να μειώνει, twist και να ερμηνεύουν σύμφωνα με τις απόψεις τους. Η Αγία Γραφή ερμηνεύεται πάντα την Αγία Γραφή! Αυτό σημαίνει ότι ο στίχος δεν μπορεί να διαβάσει, θα ερμηνεύσουν και πάλι ένα άλλο στίχο σε αυτό το θέμα. Ο Ιησούς Χριστός είπε:

Matthew 18.3 - "Αληθινά σας λέω, αν γυρίσει και να γίνει σαν τα παιδιά, για να μην χάσουν τη βασιλεία των ουρανών.

Σκεφτείτε μας. Ποιο από τα δέκα σημεία θα πρέπει να καταργηθεί;

Εάν, σύμφωνα με εκκλησιαστικούς ηγέτες καρφωμένα στο σταυρό ακριβώς τις Δέκα Εντολές, και όχι μόνο το τελετουργικό νόμο του Μωυσή, ο οποίος επεσήμανε την πρώτη έλευση του Μεσσία, και ότι ο θάνατος του Ιησού Χριστού πραγματικά πληρούνται, επισημαίνει ότι οι Δέκα Εντολές θα ήταν έτσι σταμάτησε να πληρώνει;

Πρώτα -.. "Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου, που σου έφερε από την Αίγυπτο, τον οίκο της δουλείας Μην καμία άλλους θεούς εκτός από εμένα (; Έτσι λοιπόν έχουμε καμία άλλη θεοί)

Δεύτερον - δεν παράγουν τα είδωλα με τη μορφή τίποτα στον ουρανό, πάνω από τη γη κάτω από ή στα ύδατα κάτω από τη γη. Neklan τους και να εξυπηρετούν τους, γιατί ο Κύριος ο Θεός σου είμαι Θεός ζηλότυπος. Τιμωρία την ανομία των πατέρων επάνω στα παιδιά μέχρι την τρίτη και τέταρτη γενιά εκείνων που με μισούν, και δείχνει έλεος εις χιλιάδες από αυτούς που με αγαπούν και τηρούν τα προστάγματά μου. (Μπορούμε, λοιπόν, δεν είναι πλέον είδωλα λατρείας και ήρεμα soškám και εξυπηρετούν τα χόμπι μας;)

Τρίτον - Μην χρησιμοποιείτε το όνομα του Κυρίου του Θεού σου μάταια, για εκείνους που θα λάβει το όνομά του μάταια, ο Κύριος δεν αφήνει χωρίς ποινή. (I, μπορούμε να κάνουμε πλάκα με τα ονόματα του Θεού, ορκίζομαι και βλασφημούν;)

4ος - Να θυμάσαι την ημέρα του Σαββάτου για να κρατήσει το ιερό. Έξι ημέρες να εργάζεσαι και να κάνεις όλα σου δουλειά: αλλά η έβδομη ημέρα είναι το Σάββατο του Κυρίου του Θεού σου. Δεν θελεις κάνει οποιαδήποτε εργασία - εσείς, ο γιος σου, ούτε η κόρη σου, ο δούλος σου ούτε η δούλη σου, ούτε τα βοοειδή σου, ένας μετανάστης σε πύλες σας. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη γη, τη θάλασσα και τα πάντα σ 'αυτές, αλλά την έβδομη ημέρα αναπαύθηκε. Ως εκ τούτου ο Κύριος ευλόγησε την ημέρα του Σαββάτου και το ιερό. (Όταν ο Θεός αναπαύθηκε το Σάββατο για να συναντηθεί με εμάς και ενίσχυσε τη σχέση της με εμάς, μπορούμε να κύμα ένα χέρι και να μην έρθει, όταν ο Θεός περιμένει;)

5ος - Τίμα τον πατέρα και τη μητέρα σου, αν είσαι μακροχρόνιος επάνω στη γη που δίνω Κυρίου του Θεού σου. (Είσαι έτοιμος να παρακούσει τους γονείς μας;)

6ο - Μην σκοτώσει. (Καλά, γι 'αυτό πάμε στη φυλακή, αλλά όταν ο νόμος του Θεού καταργηθεί δεν θα πρέπει πλέον να επιτρέπεται;)

7ος - Μη μοιχεύσεις. (Μπορώ να μοιχεύσεις, να απολαύσουν, και δεν έχει σημασία αν έχετε τραυματίσει το σύντροφό σας;)

8ος - Μην κλέψεις. (Θα ήταν, επίσης, δεν επιτρέπεται πλέον να κλέψουν ακόμα;)

9ος - Μην ψέματα για το γείτονά σου. (Πόσο πόνο θα φέρει, αν θα μπορούσαμε να λένε ψέματα για το γείτονά σου;)

10ο - Envy το σπίτι του γείτονά σας. Envy γυναίκα του πλησίον σου, σκλάβα του, υπηρέτρια του, βόδι ή κώλο - ζηλιάρης τίποτα γείτονά σας. «(Φθόνος του Σατανά, όλα ξεκίνησαν, θα πρέπει τώρα να επιτραπεί;)

Ποιο προϊόν δεν είναι πλέον έγκυρο; Ίσως μόνο η τέταρτη εντολή;

Και γιατί, τη στιγμή ακριβώς που είναι η σφραγίδα του νόμου του Θεού. Αν και η θέα του Θεού έχουν την ίδια έννοια όλες τις εντολές (James 2:10), μόνο η τέταρτη εντολή να βρούμε σημάδια της σφραγίδας του Θεού:

1 Όνομα του νομοθέτη: «Ο Κύριος - σου Κύριον και Θεόν σου»

2ο τίτλο του: Δημιουργός, «Ο Κύριος έχει κάνει - ο Δημιουργός του Ουρανού και της Γης»

3 Η περιοχή στην οποία ο νόμος ισχύει: «γη και ουρανό, τη θάλασσα και τα πάντα σ 'αυτές».

Exodus 31,13,17 - «Μίλησε στους γιους Ισραήλ: Κρατήστε Sabbath μου, γιατί είναι ένα σημάδι μεταξύ μου και εσείς από γενιά σε γενιά σας να ξέρεις ότι εγώ είμαι ο Κύριος αγιαστής σας Είναι το αιώνιο σύμβολο μεταξύ. μένα και τα παιδιά του Ισραήλ. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη γη, αλλά την έβδομη ημέρα αναπαύθηκε και πήρε μια ανάσα. "

Ιεζεκιήλ 20,12,20 - και τους έδωσα Σαββάτου μου, να είναι ένα σημάδι ανάμεσα σε μένα και να ξέρουν ότι εγώ είμαι ο Κύριος που τους αγιάζω. Hallow μου Sabbath, αν ένα σημείο ανάμεσα σε μένα και εσείς, ξέρετε ότι εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου.

Αποκάλυψη 14.12 - Χρειάζεται επιμονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τις εντολές του Θεού και τον Ιησού της πίστης.

Ναι, το Σάββατο είναι πραγματικά ένα σημάδι ανάμεσα στον Θεό και τους ανθρώπους Του!

Εάν οι Δέκα Εντολές πραγματικά το θάνατο του Ιησού αρθεί κατάρρευση θα ήταν μια κυβέρνηση της αγάπης και τα λόγια του Ιησού Χριστού του Κυρίου και αγαπάς τον πλησίον σου δεν θα πάει να συναντηθούν, γιατί η αγάπη είναι το σύνολο του νόμου και των προφητών. Ακριβώς τα λόγια της αγάπης, ο Ιησούς συνόψισε όλη Δέκα Εντολές.

Κατά Ματθαίον 22,37 - Ο Ιησούς του είπε: "" Θα αγαπάς τον Κύριο τον Θεό σου με όλη σου την καρδιά, όλη την ψυχή σου και με όλη σου μυαλό. " Αυτή είναι η πρώτη και μεγαλύτερη εντολή Η δεύτερη είναι σαν αυτό:... Αγαπάς τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου «Σε αυτές τις δυο εντολές κρέμονται ολόκληρος ο νόμος και οι προφήτες"

Εμείς οι χριστιανοί, οι οποίοι είναι σύγχρονο πνευματικό Ισραήλ, δεν είναι ίσως η λέξη για μας;

Ιερεμίας 7,9-10 - Μήπως έχετε κλέψει, δολοφονία, διαπράττουν μοιχεία, ορκίζονται ψευδώς, καίνε λιβάνι να Βάαλ, ακολουθήστε τα εξής παράξενο θεούς άγνωστη, και στη συνέχεια να έρθει να σταθεί μπροστά μου σε αυτό το σπίτι, το οποίο καλείται από το όνομά μου, και λένε, «σώσαμε»; Αυτό μπορείτε να δεσμευτούν όλα αυτά αγριότητες;

Ιερεμίας 4,1-2 -!! "Σας εύχομαι, Ισραήλ, την επιστροφή, λέει ο Κύριος, σας εύχομαι επιστρέψει σε μένα Σας εύχομαι βλασφημία μου απομακρύνεται από τα μάτια και όχι περισσότερο nebloudil Σας εύχομαι την αλήθεια, δικαιοσύνη δικαστήριο και ορκίζονται, «το ίδιο σίγουρα με τη ζωή Κύριος!"

Ιερεμίας 7.23 - Ακούστε με, και θα είμαι Θεός σας κι εσείς πρέπει να είναι ο λαός μου. Περπατήστε πάντα με τον τρόπο που σας διέταξε, και να σας κρατήσει καλά. »

John 15.10 - Αν τηρεί τις εντολές μου, θα τηρήσουν στην αγάπη μου, όπως έχω κρατήσει τις εντολές του πατέρα μου και να τηρούν στην αγάπη του.

1 John 5.3 - Αγάπη του Θεού είναι να τηρούμε τις εντολές του - και οι εντολές του δεν είναι βαριές.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αληθινή Δεκάλογος

Σάββατο ως μνημείο της δημιουργίας, δεδομένης της σχέσης με το Θεό

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Ας δούμε από την αρχή κιόλας της Βίβλου, το Βιβλίο της Γένεσης. Εδώ είναι γραμμένο για τη δημιουργία του κόσμου μας. Μαθαίνουμε ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε έξι συνεχείς ...
Added: 28.04.2011
Απόψεις: 189313x

MP3 - Πρόσκληση - $ 1000 για ένα ενιαίο στίχο της Βίβλου που δείχνουν την τήρηση της Κυριακής.

321_1000_dolaru.jpg Βαπτιστής ιεροκήρυκας Tony Μαυράκο λάβει ειδική πρόσκληση και μια προσφορά από έναν άνθρωπο. «Θα σου δώσω $ 1000 για ένα ενιαίο στίχο της Βίβλου, η οποία θα αποδείξει ότι η Κυριακή ...
Added: 24.01.2011
Απόψεις: 155358x

Υπόλοιπη ημέρα, Σάββατο ή Κυριακή;

60_sunday_saturday.jpg Ποια είναι η κατάλληλη ημέρα για ξεκούραση, Σάββατο ή Κυριακή?Συχνά, η ομιλία σε χριστιανικές εκκλησίες, ποια είναι η πραγματική ημέρα ανάπαυσης. Οι περισσότερες εκκλησίες, χριστιανικές ενώσεις αγιάζει Κυριακή, μόνο μια μικρή ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 632755x

Η τήρηση του Σαββάτου στο πέρασμα των αιώνων

464_zachovavani_sboty.jpg Ένα εκπληκτικό διατομή της ιστορίας που δείχνει ότι ο Θεός ήταν πάντα το λαό Του, που κράτησαν όλες τις Δέκα Εντολές, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας του Θεού ανάπαυσης - το Σάββατο. Ποτέ ...
Added: 14.08.2011
Απόψεις: 384372x

Ο νόμος του Θεού - οι Δέκα Εντολές δικαίωμα

585_desatero_bozich_prikazani.jpg Διαβάστε τις δέκα εντολές του Θεού, όπως ο Θεός έδωσε στον Μωυσή στο όρος Σινά. Αυτή είναι η σωστή σειρά και τη διατύπωση των Δέκα Εντολών.Κανείς δεν επιτρέπεται να κάνει οποιαδήποτε ...
Added: 19.04.2011
Απόψεις: 779776x

El.AmazingHope.net - Συνεχίστε με τη Μεταρρύθμιση του ζήλο τους προγόνους μας