El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Κίνα ευαγγελισμού τον υπόλοιπο κόσμο - ένα κίνημα (πίσω στην Ιερουσαλήμ)

Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

284_china_globus_vlajka.jpg

Κίνα ευαγγελισμού τον υπόλοιπο κόσμο - ένα κίνημα (πίσω στην Ιερουσαλήμ)

Added: 06.12.2010
Απόψεις: 190035x
Θέματα: Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα
PrintTisk

Για την Επιστροφή στο όραμα Ιερουσαλήμ χιλιάδες Κινέζοι είναι πρόθυμοι να πεθάνουν. Τουλάχιστον θα πρέπει να μάθετε το γιατί. Ο Ναπολέων είχε πει κάποτε: «Όταν η Κίνα κινείται, αλλάζει το πρόσωπο του κόσμου." Σήμερα, οι λέξεις γίνονται πραγματικότητα χάρη στην ισχυρή πνευματική όραση της Κινεζικής Εκκλησίας: Εκπρόσωπος 100.000 ιεραπόστολοι στην κινεζικά σύνορα, για να ολοκληρωθεί η μεγάλη Επιτροπή, ακόμη και πριν από τα μάτια της σημερινής γενιάς!

Joel 3,11-12 - Έλα εδώ, όλοι οι λαοί! Συγκεντρώστε γύρω! Φέρτε εκεί, ο Κύριος, ο ήρωάς μου! Απλά αφήστε τον λαό να ξυπνήσει και να καταλήξουμε Josafat κοιλάδα, γιατί εκεί κάθεται να κρίνει όλα τα έθνη της περιοχής.

Το πρώτο πράγμα που συνειδητοποίησα ήταν ότι η Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ δεν σημαίνει ότι οι Κινέζοι θα θέλουν να βιασύνη στην Ιερουσαλήμ με το Ευαγγέλιο. Και Επιστροφή στην όραση Ιερουσαλήμ δεν είναι κάποιο είδος των θεωριών Ημέρα της Κρίσεως. Η κινεζική Εκκλησία στην πραγματικότητα δεν προτίθεται να εισβάλει στο Ισραήλ, και θα φέρει την έλευση του Χριστού. Μάλλον, είναι ζητώντας του Θεού για την κινεζική εκκλησία για να κηρύξουν το Ευαγγέλιο και καθιέρωσε την κοινότητα των πιστών σε όλες τις χώρες, πόλεις, χωριά και όλων των εθνοτικών ομάδων μεταξύ της Κίνας και της Ιερουσαλήμ. Είναι σίγουρα ένα μικρό έργο. Για μεταξύ των οποίων είναι οι τρεις μεγαλύτερες πνευματικές οχυρά που δεν έχουν ακόμη κατακτηθεί από το Ευαγγέλιο: γίγαντες του Ισλάμ, ο Βουδισμός και ο Ινδουισμός.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί χριστιανοί ακούσει για το 10/40 παράθυρο, πράγμα που σημαίνει το έδαφος βρίσκονται μεταξύ 10 ° και 40 ° βόρειου γεωγραφικού πλάτους. Όλες οι πενήντα πολιτείες, οι οποίες βρίσκονται εδώ, τουλάχιστον ανάμεσα στα χριστιανικά έθνη του κόσμου. Ζωές είναι πάνω από το 90% των ανθρώπων, η οποία είναι πάνω από 5000 etnolinguistic φυλές και ομάδες που έχουν πληγεί από το ευαγγέλιο.

Αν και μερικές από τις κινεζικές χριστιανοί γνωρίζουν την έννοια της 40/70 παράθυρο, το όραμά τους είναι να φέρουν ένα καλό μήνυμα προς τους λαούς που έμεινε τόσο καιρό σε πνευματικό σκοτάδι.

Οι άνδρες που στέκονται πίσω από αυτό το βιβλίο είναι τρεις ηγέτες της εκκλησίας σπίτι: Jun αδελφοί, Shu Jongze και του Ενώχ Wang. Αυτές οι τρεις άνδρες είναι γνωστά κινέζικα Εκκλησία, και δύο από αυτές, ακόμη και ζουν εκτός της Κίνας, για την προετοιμασία ιεραποστόλους για την Επιστροφή στο όραμα Ιερουσαλήμ και να ανακουφίσει τους εργασία.

Αυτοί οι άντρες του Θεού μιλάει από προσωπική εμπειρία. Για την πίστη τους, μαζί πέρασε σχεδόν σαράντα χρόνια στη φυλακή και η ταλαιπωρία επειδή έχουν μάθει πολλά για το τι είναι ο Θεός και πώς λειτουργεί. Ξέρω ότι αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των εκατοντάδων ηγέτες της εκκλησίας σπίτι, και είχα την τιμή να τους συναντήσουν.

Διαβάζοντας αυτές τις σελίδες, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η Επιστροφή στην κυκλοφορία Ιερουσαλήμ, δεν επιθυμεί μόνο μερικά από φανατικούς χριστιανούς. Είναι κάτι που ήδη συμβαίνει. Η πρώτη ομάδα των τριάντα εννέα κινεζικές ιεραπόστολοι αποχώρησαν από την Κίνα Μάρτιο του 2000 προς τις γειτονικές χώρες, βουδιστές. Ήταν ένα μικρό ρέμα, το οποίο προαναγγέλλει την επόμενη πλημμύρα. Λίγες στον κόσμο ήξερε για το περιστατικό αυτό, αλλά τους πορεία είναι αποτέλεσμα των ετών της προσευχής και του σχεδιασμού. Εκείνη την ημέρα, η Κίνα έχει ξαναγίνει συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια αποστολή.

Σήμερα εργάζονται έξω από την Κίνα, τις εκατοντάδες των κινεζικών ιεραπόστολοι - στη Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, την Κεντρική Ασία, την Ινδία και τη Νότια Ασία. Χιλιάδες περισσότερο στην επαγγελματική κατάρτιση να μάθουν ξένες γλώσσες όπως τα αραβικά και τα αγγλικά, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πεδίο της αποστολής.

Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους της Δυτικής αποστολές αυτές οι ανειδίκευτοι εργάτες. Κανένα από αυτά δεν δεν είχαν παρακολουθήσει το σχολείο Αγία Γραφή και τα περισσότερα από αυτά είναι πιθανό να πιστεύω ότι το θεολογικό επίπεδο βρίσκεται κάπου στο θερμόμετρο. Ωστόσο, έλαβε μια εκπαίδευση από το Θεό, που είναι πιο σημαντικό από ό, τι μπορεί να μάθει στην τάξη: ένα μάθημα στη μέση του πόνου με βάση την εμπειρία. Ο αδελφός μου Ιούνιο, ένας από τους ηγέτες του κινήματος πίσω στην Ιερουσαλήμ, λέγοντας:

"Δυτική επισκέπτες που έρχονται στην Κίνα, να ζητήσει κάποιες φορές οι ηγέτες των υπόγειων εκκλησιών, που παρακολούθησαν το σεμινάριο. Χιουμοριστικά, αλλά με σοβαρή απάντηση Undertones ότι είχαμε πολλά χρόνια εκπαίδευσης στο σχολείο Αγία Γραφή, η προσωπική σιωπή του Αγίου Πνεύματος (στη φυλακή).

Δυτική φίλοι μας μερικές φορές δεν καταλαβαίνω, ζητούν μεγαλύτερη: «Τι είδους υλικών σχολεία χρησιμοποιούν την Αγία Γραφή;" Τότε λέω: «διδακτικό υλικό μας είναι οι μόνες αλυσίδες στα πόδια τους, την οποία δεσμεύονται, και ένα δερμάτινο μαστίγιο, που μας νίκησε.

Στο εργαστήριο φυλακή, μάθαμε πολλά για τον Κύριο του αξία, αυτό που δεν θα βρεθεί από οποιαδήποτε βιβλία. Γνωρίζουμε το Θεό πιο βαθιά. Γνωρίζουμε στοργική καλοσύνη και την πίστη του, έχουμε ήδη αποδείξει. "

Κατά τις συνεδριάσεις στην Κίνα για να κάνει μια συλλογή των εκκλησιών, οι άνθρωποι διαπιστώνουν ότι δεν έχουν τίποτα σε αυτό για να δώσει. Ως εκ τούτου, στην κυριολεξία να στο καλάθι σας και άνευ όρων τους εαυτούς μας προσφέρουν ως μια ζωντανή θυσία προς το Θεό.

Η κινεζική Εκκλησία δεν παρουσιάζει τα σχέδιά του να μάθει να περιμένουμε για το Λόρδο και να ακούσετε τις οδηγίες του, πριν προχωρήσουμε προς τα εμπρός. Αυτοί οι άνδρες και γυναίκες, που γνωρίζουν το Θεό, την παντοδυναμία του και χάρη απαράμιλλη. Δεν βασίζονται στον κόσμο με το μήνυμα, που ζουν με το δικό τους μήνυμα. Στα μάτια του κόσμου δεν είναι παρά στα χέρια του Θεού είναι αιχμηρά βέλη.

Πώς να Back to όραμα Ιερουσαλήμ αναπτύσσεται, μπορείτε να ακούσετε τα νέα για τους Μουσουλμάνους, Ινδουιστές και Βουδιστές, οι οποίοι έρχονται στον Χριστό σε χώρους όπου ο Χριστιανισμός είχε καιρό αγωνιστεί για την επίτευξη επιρροή. Όταν δείτε αυτό, δεν πρέπει να κατακλύζεται από τους Κινέζους χριστιανούς, οι αμαρτωλοί που εξοικονομούνται από τη χάρη και δεν αξίζουν προσοχής. Μάλλον χαίρεται για τη σοφία του Θεού και τη λαμπρότητα του σχεδίου του.

1 Κορινθίους 1,25 - Για μωρία του Θεού είναι σοφότερο από τους άνδρες, καθώς και η αδυναμία του Θεού είναι ισχυρότερη από ό, τι οι άνδρες.

Ελπίζω να σας τον εαυτό σας, θα σας ζητηθεί και να ενθαρρυνθεί από το όραμα των Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ, στο οποίο θα συμμετάσχετε στην προσευχή και να φέρει στην εκπλήρωση της Μεγάλης Επιτροπής, η οποία θα διαρκέσει μέχρι να πληρώνουν τα λόγια αυτού του κόσμου, πήρε τον Κύριό μας και του Χριστού Του , και θα βασιλεύσει για πάντα. Αποκάλυψη του Ιωάννη 11,15

Οι ακόλουθες είναι οι συντάκτες της κινεζικής αδελφών, ο Παύλος Hattaway είναι διερμηνέας τους.

Αλλά μπορείτε να πάρετε τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος που θα έλθει επάνω σας, και θα είστε μάρτυρές μου στην Ιερουσαλήμ και σε όλη την Ιουδαία και τη Σαμάρεια, και εις τα πέρατα της γης. (Πράξεις 1:8)

Όταν διαβάζετε αυτό το στίχο καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν οι λέξεις "στα πέρατα της γης». Ο τρόπος που είναι γραμμένο, προκαλεί σχεδόν την ιδέα ότι η γη είναι επίπεδη, και οι χριστιανοί μπορούν να φτάσουν στο τέλος, όπου μπορείτε να ορμήσει δικαίωμα στο σύμπαν. Εμείς προσευχήθηκε και σκέψης σχετικά με αυτό, ζητάμε από τον Θεό να μας δείξει τι σκέφτεστε.

Και ο Θεός έχει ανοίξει σταδιακά τα μάτια του να καταλάβει ότι η σκέψη της διάδοσης του ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο. Όταν ο Ιησούς έδωσε την υπόσχεσή του, απλά στάθηκε στο Όρος των Ελαιών, έξω από την Ιερουσαλήμ (Πράξεις 1:12). Αυτό το βουνό βρίσκεται ανατολικά της παλαιάς πόλης και η κορυφή της είναι περίπου 60 μέτρα ψηλότερα από το σύνθετο του ναού. Όταν ο Ιησούς είπε στους μαθητές του τις λέξεις που διαβάζουμε στις Πράξεις 1.8, κοιτάζοντας κάτω στην πόλη και τα λόγια του υποδεικνύουν φυσική κίνηση: Θα είστε μάρτυρές μου στην Ιερουσαλήμ, την πόλη (που βρισκόταν πάνω), σε όλη την Ιουδαία (την περιοχή δυτικά και βορειοδυτικά της Ιερουσαλήμ), της Σαμαριάς (βόρεια περιοχή της Ιουδαίας), στα πέρατα της γης.

Είναι πιθανό ότι ο Ιησούς έδειξε στους μαθητές πώς να διαδώσει το Ευαγγέλιο; Αυτή η φωτιά καίει στην Ιερουσαλήμ και να εξαπλωθεί στα δυτικά και βόρεια της πόλης και στη συνέχεια, πέρα από τα σύνορα στις χώρες της παγανιστικές, όπου το όνομα του Θεού δεν είναι ακόμα γνωστό;

Ο Θεός να βοηθήσει την εκκλησία διαδώσει το Ευαγγέλιο των Εθνικών. Και Ιερουσαλήμ ήταν επιλεγμένη τοποθεσία (τέλειο - στο σταυροδρόμι της Ασίας, της Ευρώπης και της Αφρικής Ουτω λεγει Κυριος ο Θεος ".. Αυτό είναι Ιερουσαλήμ το έβαλα στη μέση των εθνών και των χωρών γύρω από αυτό." (Ιεζεκιήλ 5:05 )

Το βιβλίο των Πράξεων περιγράφουμε ότι ακολουθεί ακριβώς την εξάπλωση ευαγγέλιο. Μετά το Άγιο Πνεύμα ήρθε στην εξουσία του, ο Peter ύψωσε τη φωνή του και απευθύνθηκε στο πλήθος: οι άνδρες του Ιούδα και όλους όσους κατοικούν στην Ιερουσαλήμ ... (Πράξεις 2:14) Άγιο Πνεύμα έχρισε Πέτρου και του έδωσε τέτοια δύναμη ώστε εκείνοι που δέχονται το λόγο του βαφτίστηκαν και προσθέτει σε αυτά την ημέρα εκείνη περίπου τρεις χιλιάδες ψυχές (Πράξεις 2:41).

Αυτό είναι μια καταπληκτική στιγμή στην ιστορία! Διάσημοι Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού μόλις άρχισε μακρά και ευλόγησε το ταξίδι του σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακριβώς όπως κάθε γονέας θέλει να είναι εκεί όταν το παιδί του έχει δοκιμαστεί πρώτα βήματα, παρακολουθώντας όλους τους αγγέλους και το σύνολο ουρανούς. Πύραυλος εκτόξευσης του ναού έφερε την πρώτη ημέρα της σωτηρίας και της ζωής των τριών χιλιάδων ατόμων, σε σύγκριση με τις διατάξεις της Παλαιάς Διαθήκης, την πρώτη ημέρα που ασκήθηκε τρεις χιλιάδες θάνατο (Έξοδος 32,27 - 28).

Εκείνοι που υπάκουσε την εντολή του Κυρίου Ιησού έκανε σπουδαία δουλειά ως το πρώτο σημείο: την Ιερουσαλήμ. Πράγματι, μετά από όλα, πολύ σύντομα ο ποντίφικας κατήγγειλε ότι οι οπαδοί του Ιησού ότι οι διδασκαλίες του έχουν γεμίσει όλα τα Ιεροσόλυμα (Πράξεις 5:28). Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, καθώς η Αγία Γραφή, ο Λόγος του Θεού εξαπλωθεί και ο αριθμός των μαθητών στην Ιερουσαλήμ αυξήθηκε πολύ. Πάρα πολλοί ιερείς που εγκρίθηκε πίστη. (Πράξεις 6:7)

Φαίνεται ότι ένα από τα ατυχή χαρακτηριστικά του Χριστιανισμού είναι ότι αν το έργο είναι επιτυχής, θα σταματήσουμε και να απολαύσει την επιτυχία του. Ευαγγέλιο τρέφονται Ιερουσαλήμ, οι μαθητές ξέχασαν τα υπόλοιπα σημεία του Μεγάλου Επιτροπή. Ως εκ τούτου ο Θεός, να τους υπενθυμίσω, έστειλε διώξεις! Εκείνη τη μέρα έγινε ο πρώτος μάρτυρας Στεφάνου - Σαούλ ενέκρινε, ότι ο Stephen σκοτώθηκε. Τότε άρχισε η σκληρή δίωξη της Εκκλησίας των Ιεροσολύμων, όλα εκτός από τους αποστόλους διασκορπίστηκαν μετά την Ιουδαία και τη Σαμάρεια (Πράξεις 8:1).

Το υπόλοιπο του βιβλίου των Πράξεων περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο το ευαγγέλιο εξαπλωθεί σε όλη τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία στη Ρώμη τον εαυτό της και γύρω από τη Μεσόγειο Θάλασσα. Κύριος της αγάπης, και όμως βοήθησε αποφασιστικά στην εκκλησία για να ικανοποιήσουμε την παραγγελία σας. Και ακριβώς λίγο μετά τους Εβραίους είπε για τον Παύλο και τον Σίλα, ως εξής: Αυτοί που γύρισε τον κόσμο και ήρθε σε μας ... (Πράξεις 17,6)

Γεμάτο με τη λέξη που είπε ο Ιησούς στον Λουκά 24,46-48: Έτσι λοιπόν, είναι γραμμένο ότι ο Χριστός θα πρέπει να υποφέρουν και την τρίτη αύξηση την ημέρα από τους νεκρούς, το όνομά του θα κηρύξουν μετάνοιας για τη συγχώρεση των αμαρτιών σε όλα τα έθνη, ξεκινώντας από την Ιερουσαλήμ . Είστε μάρτυρες.

Όταν σκεφτόμαστε για το πώς η εξάπλωση ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο, έχουμε δει συνολικά, με τη διάδοση της πυρκαγιάς του δυτικά. Από την νότια Ευρώπη σε κεντρική, βόρεια και δυτικά. Η φωτιά εξαπλώθηκε προς τη Μεσόγειο στη Βόρεια Αφρική, όπου γεννήθηκαν μερικοί από τους μεγαλύτερους ηγέτες του πρώιμου Χριστιανισμού, ήταν οι Αυγουστίνος (που προέρχεται από το έδαφος της σημερινής Αλγερίας) και Τερτυλλιανός (155-220 μ.Χ.., Που προέρχονται από την Τύνιδα ). Και Τερτυλλιανός δήλωση ότι είπε στους πολιτικούς ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων των κινέζων Χριστιανών εμφανίσεις ακόμα:

"Απλά ακολουθήστε, ανυπόμονα καλή κυβερνήτες, οι άνθρωποι θα σας εκτιμήσουν πότε θυσία τους χριστιανούς. Αν το θες τόσο πολύ, μας σκοτώσουν, μας βασανίζουν εμάς επιδικάζω, σπάστε μας στη σκόνη και την αδικία που σας θα είναι απόδειξη ότι είμαστε αθώοι. Πάντως , δεν ωφελεί να σας τη βαρβαρότητα, γιατί είναι σχεδόν μια πρόκληση για εμάς. Όσο περισσότερο έχουμε συμπύκνωση υδρατμών, η πιο αριθμοί μας αυξάνονται, το αίμα των Χριστιανών, σπόρων προς σπορά. "

Οι Κινέζοι γνωρίζουν τι σημαίνει Τερτυλλιανός. Και η κυβέρνηση έφτασε τις ίδιες απόψεις με την εγχώρια εκκλησία, όπως οι Αιγύπτιοι, όταν είδαν το έθνος του Ισραήλ στην αιχμαλωσία τους: Ενώ Jugal, πολλαπλασιάζεται και πολλαπλασιάζεται περαιτέρω, έτσι ώστε οι Ισραηλινοί είχαν τρομοκρατηθεί. (Έξοδος 1:12)

Πολλές μαρτυρίες μιλούν για τη δυναμική αναβίωση που ξεκίνησαν σε χώρους όπου ο χύσει το αίμα των Χριστιανών. Και σε πολλές περιοχές αυτές αντιξοότητες, τα παιδιά του Θεού πρέπει να υποφέρουν και να ματώνουν, από τη δύναμη του διαβόλου είναι σπασμένα, και οι άνθρωποι μπορούν να δουν το φως του Ευαγγελίου.

Το Ευαγγέλιο έχει εξαπλωθεί σε κεντρική και νότια Αφρική, την Αμερική, χιλιάδες νησιά του Νότιου Ειρηνικού, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και περιοχές της Ασίας, της ακτής του Ειρηνικού. Στις αρχές του εικοστού αιώνα άρχισε με ξυπνάει στην Κορέα, τις Φιλιππίνες, τη νότια Κίνα και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Ν. έχουν έρθει σε μια αφύπνιση της κινεζικής εκκλησίας σπίτι πριν από τριάντα χρόνια. Ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι είμαστε στην πρώτη γραμμή του πυρός του την ευλογία του Θεού, δεκάδες άνθρωποι ήρθαν στο Χριστό. Ένα άλλο εύρημα ήταν ότι οι περισσότερες από τις unreached με το ευαγγέλιο, που βρίσκεται νότια και δυτικά της Κίνας.

Πιστεύουμε ότι ο Θεός μας έχει δώσει μια πραγματική ευθύνη που αναλαμβάνουμε με φωτιά από το βωμό και να τελειώσει η μεγάλη Επιτροπή να φέρει το υπόλοιπο των εθνών χωρών Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και την μουσουλμανική Βόρεια Αφρική. Και όταν συμβεί αυτό, πιστεύουμε ότι ο Κύριος Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει για τη νύφη του, σύμφωνα με τις Γραφές, και στη συνέχεια να ζούμε, ποιος θα τη δει, μαζί με αυτούς που εμπλέκονται στα σύννεφα σε συνάντηση του Κυρίου. Και τότε θα είμαστε με τον Κύριο για πάντα. Αυτά τα λόγια, η άνεση ο ένας τον άλλον. 1η Θεσσαλονικείς 4,17-18

Πιστεύουμε επίσης ότι ο πιο απομακρυσμένος τόπος από την Ιερουσαλήμ για να πάρει το Ευαγγέλιο, είναι όταν άρχισε όλοι - ίδια την Ιερουσαλήμ! Όταν το Ευαγγέλιο ολοκληρώνει το ταξίδι της σε όλο τον κόσμο, ο Κύριος Ιησούς θα επιστρέψει! Η γη θα γεμίσει με τη γνώση του Κυρίου της δόξας, όπως τα νερά σκεπάζουν τη θάλασσα. (Αββακούμ 2:14) Ως εκ τούτου, ο όρος «Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ", σύμφωνα με το ιεραποστολικό όραμα της κινεζικής εκκλησίας.

Προέρχονται από το βιβλίο: "Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ κληθεί να τηρήσει η μεγάλη Επιτροπή - Paul Hattaway


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

Έρχεται μια μεγάλη οικονομική κρίση είναι αναπόφευκτη

478_graf-down.jpg Ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με όλο και μεγαλύτερη οικονομικά προβλήματα. Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι αυτός ο φαύλος κύκλος του τεράστιου δημόσιου χρέους δεν έχει ως αποτέλεσμα την έξοδο. ...
Added: 13.09.2011
Απόψεις: 196549x

Super ηλιακή καταιγίδα το 2013

163_solarni_super_boure.jpg Super ηλιακή καταιγίδα θα απειλήσει τις υποδομές της Γης το 2013Το 2013, απείλησαν στο Google Earth της NASA έντονη ηλιακή δραστηριότητα, η οποία παράγει μια υπερ ηλιακή καταιγίδα μπορεί να ακρωτηριάσουν ...
Added: 06.10.2010
Απόψεις: 206427x

Ο πρώην Πάπας Ιωάννης Παύλος Β '. θα ανακηρυχθεί άγιος - Ποια η Αγία Γραφή;

316_vatikan.jpg Το σημερινό Πάπα Βενέδικτο XVI, εξέδωσε διάταγμα με το οποίο ο προκάτοχός του Ιωάννης Παύλος Β '. αναγνωρίζει την εκτέλεση ενός θαύματος. Αυτό μπορεί να είναι ένας πρώην παπάς επίσημα beatified. ...
Added: 18.01.2011
Απόψεις: 181041x

Προσευχές για την ανάκτηση και την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος - 777

424_777prayer.jpg Καινή Διαθήκη Εκκλησία επηρεάστηκε έντονα τον κόσμο με καλά νέα του ευαγγελίου σε μία μόνο γενιά. Γεμάτο με το Άγιο Πνεύμα Καινή Διαθήκη πιστούς τους παρόντες να μοιραστούμε την αλήθεια του ...
Added: 08.05.2011
Απόψεις: 239564x

Σημαντική αύξηση του αριθμού των φυσικών καταστροφών - για να μας προειδοποιήσει!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Η Αγία Γραφή προφητεύει την κατάσταση της χώρας θα βρει, πριν από τον Ιησού Χριστό αποδόσεις. Γη θα εξαντληθεί και ο μεγάλος αριθμός των φυσικών καταστροφών. Οι άνθρωποι πεθαίνουν ακόμη και ...
Added: 12.05.2011
Απόψεις: 216762x

El.AmazingHope.net - Κίνα ευαγγελισμού τον υπόλοιπο κόσμο - ένα κίνημα (πίσω στην Ιερουσαλήμ)