El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Μια ποινική στον σταυρό - είναι ήδη στον ουρανό, ή όταν το δεύτερο έρχεται;

Τι είναι ο θάνατος;

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg

Μια ποινική στον σταυρό - είναι ήδη στον ουρανό, ή όταν το δεύτερο έρχεται;

Added: 02.11.2010
Απόψεις: 153781x
Θέματα: Τι είναι ο θάνατος;
PrintTisk

Λουκά 23, 42-43 - Τότε ο Ιησούς είπε: «Να με θυμάσαι, όταν έρθει εν τη βασιλεία σου». Ο Ιησούς απάντησε: "Αληθώς σας λέγω, σήμερα θα είσαι μαζί μου στον παράδεισο».

Ως απόδειξη ότι το άτομο «φεύγει μετά το θάνατο του απευθείας στον ουρανό, είναι πιο συχνά αναφέρεται ο Ιησούς συνέντευξη εγκληματική.

Ευαγγέλιο του Ματθαίου μιλάει για 50 φορές τη βασιλεία των ουρανών ή η βασιλεία του Θεού. Ο Ιησούς και οι οπαδοί του για το θέμα αυτό συζητείται συχνά. Ο Ιησούς δίδαξε τους μαθητές του να προσεύχονται: «ελθέτω η βασιλεία σου!" Ωστόσο, λιγότερο από 48 ώρες πριν από τη σύλληψή του, δήλωσε και πάλι πολύ καθαρά, όταν είμαστε μαζί στο βασίλειό του παίρνει πιστούς.

Ιωάννης 14:1-3 -... »Nermut στις καρδιές μας Πιστεύετε στο Θεό, πιστεύω, επίσης, σε μένα Στον Οίκο του Πατρός μου είναι πολλά μέρη Αν δεν ήταν έτσι, σου είπα να πάω να προετοιμάσω μια θέση. για σένα. Όταν πηγαίνω και προετοιμάσω μια θέση για σας, θα έρθω πάλι και θα σας μεταφέρει τον εαυτό μου, μπορείτε επίσης να είναι εκεί που είμαι.

Ήξερα εγκληματική καθώς και ισραηλινών κατανόηση της βασιλείας του Θεού. Ως εκ τούτου, είπε: "! Ιησού, να με θυμάσαι, όταν έρθει εν τη βασιλεία σου Zvingli μετατρέπει αυτό το μέρος της Ζυρίχης Αγία Γραφή:" Όταν έρθει σε βασιλική κυβέρνηση του, "και η μετάφραση των Hamp-Stenzel-Kurzinger: .. όταν έρχεστε εν τη βασιλεία σου! "

Είναι δυνατόν ότι ο Ιησούς θα είχε απαντήσει στην ανάγκη για εγκληματίες, όπως πιστεύουν πολλοί Χριστιανοί; "Ακόμη και σήμερα θα είσαι μαζί μου στον Παράδεισο»

Όταν Βασιλείου του Ιησού μέσα σε αυτό, "Σήμερα" δεν έχει ακόμη καθοριστεί;

Όταν ο Ιησούς την τρίτη ημέρα μετά από το θάνατό του, είπε ότι έχει ανέβηκε προς τον Πατέρα Του; John 20,17.

Όταν, κατά τη διάρκεια της "τρεις ημέρες" στη χώρα; Ματθαίος 12,40.

Όταν οι πιστοί θα αναστηθούν, όταν ο Ιησούς να επιστρέψει και στη συνέχεια να πάρει τον Ιησού στο βασίλειό του; Ιωάννη 14:1-3.

Όταν ο Ιησούς ο ίδιος προέβλεψε ότι θα αναστηθεί από τον θάνατο μέχρι την τρίτη ημέρα; Luke 18,33.

Όχι, δεν είναι αδύνατο ότι ο Ιησούς υποσχέθηκε στους εγκληματίες που μαζί του στον Παράδεισο, "σήμερα". Και ακόμα και η λέξη "ακόμα", η οποία εκδηλώνεται σε κάποιες μεταφράσεις, είναι στο σώμα.

Πολύ σημαντικό το γεγονός αυτό: στα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα υπάρχουν σημεία στίξης, έτσι δεν κόμμα. Ως εκ τούτου, κάθε ελευθερία μεταφραστής να βάλει ένα κόμμα είτε πριν είτε μετά τη λέξη «σήμερα». Ωστόσο, εάν ο μεταφραστής να λαμβάνει υπόψη το πλαίσιο και το βασικό κείμενο στερείται της ελευθερίας αυτής, διότι είναι ένα κόμμα μετά το "σήμερα".

ισχυρισμός του εγκληματία: Να με θυμάσαι, όταν έρθει εν τη βασιλεία σου, ο Ιησούς απάντησε: «Αληθώς, σας λέγω σήμερα (σήμερα, όταν visíš στο σταυρό), θα είσαι μαζί μου στον Παράδεισο». Πότε; Όταν επιστρέφει και παίρνει την ίδια όλα τη σωτηρία των ανθρώπων.

«Σας λέω τώρα" ανταποκρίνεται πλήρως στον τρόπο εβραϊκή του λόγου. Πρόκειται για μια ιδιαιτερότητα του ανατολίτικου τρόπου ομιλίας: όταν είναι μια υπόσχεση, λέει από την ημέρα της υπόσχεσης.

Στο πλαίσιο όλων των συναφών Βιβλικά κείμενα Αυτό οφείλεται: το κόμμα πρέπει να τοποθετηθεί μετά τη λέξη «σήμερα». Ένας άνθρωπος σταυρώθηκε με τον Ιησού δεν ανταποκρίνεται στο ερώτημα για το πότε, αλλά η επιθυμία να κάνει βασιλεία του Θεού πήρε ποτέ.

Προέρχονται από το βιβλίο "Ο θάνατος και η ανάσταση, Heaven and Hell" Tomasi Martino


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Τι είναι ο θάνατος;

Η ψυχή που δεν μπορούν να σκοτωθεί - Ματθαίος 10,28

408_duse_ktera_nemeze_byt_zabita.jpg Ματθαίος 10,28 - Να μην φοβούνται εκείνους που σκοτώνουν το σώμα αλλά δεν μπορούν να σκοτώσουν την ψυχή. Μάλλον, τον φοβούνται οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν τόσο την ψυχή και το ...
Added: 05.04.2011
Απόψεις: 210047x

Η πλουσίου και του πτωχού Λαζάρου - Λουκά 16, 19-31

162_bible_lukas_16_19_31.jpg Πάνω απ 'αυτό το κεφάλαιο με παζλ πολλούς ανθρώπους - γιατί ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια παραβολή.Όπως και άλλες παραβολές, ο Χριστός ήρθε στην αναπαράσταση της ζωής των πλουσίων και των ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 296155x

Ψευδείς δόγμα της αθανασίας της ψυχής

58_duch.jpg Είναι πραγματικά αθάνατη ψυχή, ή μήπως είναι μια ψευδαίσθηση; Τι μας λέει αυτό κατά νου την Αγία Γραφή;Πολλές εκκλησίες έχουν λάβει παγανιστική δόγμα του θανάτου. Πιστεύουν ότι μετά το θάνατο είναι ...
Added: 30.07.2010
Απόψεις: 187125x

Βίντεο - αναζήτηση της αλήθειας - τα καλά νέα για την κόλαση

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Τι είναι ο θάνατος και τι είναι μετά το θάνατο; Τι είναι η κόλαση, όπου η κόλαση είναι; Είναι η κόλαση πραγματική, ή είναι απλή φαντασία; Είναι πραγματικά ένας αγαπώντας Θεός ...
Added: 01.11.2010
Απόψεις: 201471x

Κόλαση είναι λίγο - ποιο θα είναι το τέλος των πονηρών ανθρώπων;

371_existuje_peklo.jpg Πολλοί άνθρωποι φοβούνται την κόλαση και την αιώνια ταλαιπωρία. Αλλά κόλαση; Η Αγία Γραφή μιλάει για την κόλαση που είναι μόνο μέχρι την τελευταία ημέρα της αναμέτρησης έρχεται. Όταν ο Ιησούς ...
Added: 02.03.2011
Απόψεις: 209209x

El.AmazingHope.net - Μια ποινική στον σταυρό - είναι ήδη στον ουρανό, ή όταν το δεύτερο έρχεται;