El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Καταστροφή έρχεται όταν ο Θεός θα ταρακουνήσει το έδαφος!

Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg

Καταστροφή έρχεται όταν ο Θεός θα ταρακουνήσει το έδαφος!

Ενημερώθηκε: 18.02.2013
Added: 02.04.2011
Απόψεις: 335137x
Θέματα: Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα
PrintTisk

Η Αγία Γραφή προειδοποιεί σαφώς ότι ένα από τα τελευταία σημεία πριν την έλευση του Ιησού Χριστού είναι ότι ο Θεός είναι η ανακίνηση της χώρας μας. Σήμερα, οι περισσότεροι με τη δεύτερη έλευση έχουν ήδη πληρωθεί, ή γεμίσματα. Το ποσοστό της εγκληματικότητας και της εξέγερσης εναντίον του Θεού φθάνει στο αποκορύφωμά του. Αυξάνοντας κατακόρυφα ο αριθμός των φυσικών καταστροφών - σεισμών, των τσουνάμι, οι πλημμύρες και οι εκρήξεις ηφαιστείων, προειδοποίησε ότι πλησιάζει η εκπλήρωση αυτού του σημείου. Οι συχνές τοπικές καταστροφές για να μας προειδοποιούν τι θα συμβεί σε ολόκληρο τον κόσμο και μας το φέρει πίσω στον αληθινό Θεό του Ισραήλ.

Joel 2,12 - Και έτσι ακόμα και τώρα, λέγει Κύριος, την επιστροφή μου με όλη σας την καρδιά, με νηστεία, κλαίγοντας και πενθώντας! Ενοικιάσεις τις καρδιές σας, μη ελαστικά τους να τον Κύριο τον Θεό, την επιστροφή σας, εξακολουθεί να είναι γεμάτος χάρη και συμπονετικός, εξαιρετικά ασθενής, πολύ ευγενικοί και που απέχει από το κακό.

1 Στίχοι Βίβλων μιλώντας για την επικείμενη καταστροφή

2ο Αποσπάσματα από τα προφητικά κείμενα του EG White

3 Το προειδοποιητικό σήμα για τους πιστούς ανθρώπους

Ησαΐας 13,11-13 - τιμωρήσω τον κόσμο για τα εγκλήματά του, όλοι οι κακοποιοί για την αμαρτία τους. Με υπερηφάνεια βρασμένο φανέλα τότε εγώ θα καταναλώσει, αδίστακτη ύβρις ταλαιπωρούν. Αιτία το πρόσωπο αυτό θα σπανιότερα από χρυσό, ο χρυσός θα ofirsk θνητός. Αυτό είναι επειδή το κούνημα δημηγορώ τον ουρανό και τη γη κινείται στα θεμέλια Κύριος των δυνάμεων μέσα στην ημέρα, όταν ο θυμός του φουντώνει.

Ησαΐας 24,4-5 - Γης εξασθενίζει, λέει ο κόσμος σβήνει εξαντλημένα και την κρέμα του έθνους. Η γη είναι μολυσμένο από τους κατοίκους της, καθώς πέρασε τους νόμους, και αγνόησε τις διατάξεις του αιώνια διαθήκη. Αυτό συμβαίνει γιατί μια κατάρα τρώει τη γη και τους ανθρώπους του Pyka, οι κάτοικοι της γης εξαφανίζονται, παραμένουν λίγες.

Ησαΐας 24,18-20 - ανοίξτε τα παράθυρα του ουρανού, της γης θα ταρακουνήσει τα θεμέλια είναι τα εξής: Η γη είναι το σπάσιμο, διάλυση, η χώρα καταρρέει, καταρρέει στο πάτωμα είναι ανακίνηση, ανάδευση! Γη γυρίζει, γυρίζοντας σαν μεθυσμένο, όπως τίναγμα η καλύβα από τη θύελλα. την ενοχή της σε σκληρά χτυπήματα, συγκρούσεις της, και έχει αυξηθεί.

Λουκ 21,26-28 - Οι άνθρωποι πεθαίνουν από τρόμο σε αναμονή για το τι είναι να έρθει στον κόσμο, καθώς οι εξουσίες των ουρανών θα συγκλονιστεί. Στη συνέχεια δουν τον Υιό του ανθρώπου να έρχεται μέσα σε σύννεφο με δύναμη και πολλή δόξα. Όταν όλα αρχίζουν να συμβεί αυτό, σε όρθια θέση και να αυξήσει τα κεφάλια σας γιατί λύτρωση σου είναι κοντά! "

Μαρκ 13,24-26 - "Στις ημέρες μετά από αυτή την δοκιμασία, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως, τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό και τις αρμοδιότητες των ουρανων σαλευθησονται." Στη συνέχεια δουν τον Υιό του ανθρώπου να έρχεται επάνω στα σύννεφα με μεγάλη δύναμη και δόξα.

Joel 2,10 - Πριν από αυτούς η γη τρέμει και ο ουρανός θα τρέμει, ο ήλιος σκοτείνιασε και η σελήνη και τα αστέρια λάμπουν εξαφανίζεται.

Joel 4,15-16 - Ο ήλιος και το φεγγάρι είναι θαμπό και τη λάμψη αστέρων εξαφανίζεται. Ο Κύριος θα βρυχηθμός από τη Σιών, ο κεραυνός από την Ιερουσαλήμ - ουρανός και η γη θα τρέμει! Ο Κύριος είναι ένα καταφύγιο για τους ανθρώπους του, οι γιοι του Ισραήλ θα είναι δύναμη.

Ησαΐας 26,20 - "Πήγαινε, τους ανθρώπους μου, με τα δωμάτιά τους, έκλεισε την πόρτα Απόκρυψη στο λίγο χρόνο πριν να αλλάξει το θυμό του Behold -.. Ο Κύριος αφήνει κατοικία του να τιμωρήσει τον ένοχο κατοίκους της χώρας Χώρα της αποκαλύπτει. χύσουν το αίμα για να σταματήσει καλύπτει μέχρι και τη σκότωσε.

Ψαλμός 46,2-3 - Ο Θεός είναι καταφυγή και δύναμή μας, να βοηθήσει στην αγωνία είναι ακόμη παρούσα. Γι 'αυτό μην ανησυχείτε, ακόμη και αν η χώρα αυτή έχει παραλείψει και τα βουνά θρυμματίζονται στη θάλασσα, ακόμη και αν ταραχώδους βρυχάται κύματα της και τα βουνά ήταν καταρρέει κάτω από την επίθεση!

2ο Αποσπάσματα από τα προφητικά κείμενα του Ellen G. White

Πριν ο Υιός του ανθρώπου αποκαλύπτεται στη ουράνια σύννεφα, τα πάντα στη φύση θα κλονιστεί. Κεραυνοί από τον ουρανό συγχωνεύεται με την πυρκαγιά στο έδαφος και να προκαλέσουν τα βουνά θα είναι σαν ένα καμίνι και χύνοντας ποτάμια της λάβας για τα χωριά και τις πόλεις. Το λειωμένο βράχο θα ρέει προς τα κάτω μέσα στο νερό, που προκαλεί το βραστό νερό θα αποβάλει πετρώματα και στο έδαφος. Θα πρέπει να υπάρχει ένας μεγάλος σεισμός, και πολλοί άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους. (7 Το έβδομο ημερών Σχολιασμός Γραφή Αντβεντιστών 946, 1907).

Πόλη του Θεού θα επισκέπτονται από τα δικαστήρια.

Είναι κοντά στην εποχή που οι μεγάλες πόλεις, θα επισκεφθεί από τη δοκιμασία. Σε λίγο καιρό να έρθει σε αυτή την πόλη ένα τρομερό σοκ. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη και ισχυρή βούληση των κτιρίων τους, αν και ένα μεγάλο αριθμό μονάδων πυρός θα αναπτυχθεί, όταν ο Θεός αγγίζει τα κτίρια αυτά, μέσα σε λίγα λεπτά ή ώρες θα είναι σε ερείπια. Ανίερο αυτού του κόσμου που θα σαρώνεται σκούπα της καταστροφής. Οι καταστροφές που πλήττουν σήμερα για τη μεγάλη κτίρια και μεγάλα τμήματα των πόλεων, ο Θεός μας δείχνει τι έρχεται σε ολόκληρο τον κόσμο. - (7 Μαρτυρίες για την Εκκλησία 82, 83).

Μου ζητήθηκε να υποβάλει μια προειδοποίηση ότι πολλές πόλεις βυθισμένος σε παραβάσεις και τις αμαρτίες καταστρέφονται από υψηλού επιπέδου σεισμοί, πλημμύρες και πυρκαγιές. Ο κόσμος θα πρέπει να προειδοποιούνται ότι είναι Θεός που αποκάλυψε την εξουσία του. αόρατη δράση του επιτρέπει την καταστροφή και το θάνατο. Δεν μπορεί σε καμία στροφή όλων των συσσωρευμένου πλούτου ... (MS 1935 1906)

Έρχονται απρόσμενα τρομερή καταστροφή και η καταστροφή θα ακολουθήσει μία μετά την άλλη. Αν υπακούουν προειδοποιήσεις του Θεού, αν η εκκλησία θα επιστρέψει στο δρόμο της υπακοής, τότε ο χρόνος που δαπανάται από το χέρι του καταστροφέα του. Αν πάω σαγηνεύοντας τους ανθρώπους αλλά και τους τρόπους τους dispraise εντολές του Θεού, και διακηρύσσοντας ένα άλλο ψέμα, ο Θεός τους στέλνει στην καταστροφή που έχει ξυπνήσει. (MS 1935 1906)

Κύριος καταστρέψει σε μια στιγμή όλα παραβάτες, ακόμη και όλα τα έθνη από κοινού. Θα τιμωρήσει την πόλη και τους τόπους όπου οι άνθρωποι παράδοσης με την κυριότητα του σατανικών δυνάμεων. Οι πόλεις των εθνών, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται αποφασιστικά, αλλά δεν επισκέφθηκε ακόμα πιο υψηλά τον Θεό, δεν ψηφίσουν, επειδή βρίσκουν ακόμα μερικές ψυχές που χωρίζονται από τις πλάνες του εχθρού, θα μετανοήσουν και τη σειρά του, ενώ ο άλλος τομέας θα διατηρηθούν μέχρι την ημέρα της οργής του Θεού. (Ευαγγελισμός, 27, 1906)

Είδα τα πανέμορφα κτίρια που πέφτουν μια τεράστια πύρινη σφαίρα, η οποία καταστράφηκε σε μια στιγμή. Άκουσα κάποιον να λέει: «Γνωρίζαμε ότι τα δικαστήρια του Θεού έρθει σε αυτή τη γη, αλλά δεν ξέραμε έρχονται τόσο σύντομα." Κάποιοι ανησυχούν φωνή απάντησε: "Θα γνώριζε Γιατί δεν μας λένε ότι δεν γνώριζαν.;". (9 Μαρτυρίες για την Εκκλησία το 1928, 1909).

Πριν από τα μάτια μου μετατοπίστηκε σκηνή που μου έκανε πάρα πολύ έντονα συγκινητική. Από τα παράθυρα των δωματίων, είδα μια τρομερή πυρκαγιά. Great Balls Of Fire έπεσε στην οροφή και μια πυρκαγιά που προκαλείται από αυτές τις μπάλες φωτιάς εξαπλώνονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Η φωτιά δεν θα μπορούσε να σβήσει. Όλα καίγονται και τα πολλά σημεία καταστράφηκαν ολοσχερώς. Δεν είναι δυνατόν να περιγράψει το φόβο πανικό που πήρε την κατοχή των ανθρώπων. (Επιστολή 278, 1906)

Κοντά τη στιγμή που οι μεγάλες πόλεις θα πρέπει να σαρώνεται από την επιφάνεια της γης. Ο καθένας θα πρέπει να προειδοποιούνται ότι έρχονται αυτές τις δοκιμές. (Ευαγγελισμός, 29, 1910).

Όταν ήμουν σε Loma Linda, Καλιφόρνια, στις 16 Απριλίου 1906, μου έδειξε μια θαυμάσια εικόνα. Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής όρασης στεκόμουν στο υψηλό έδαφος από το οποίο έβλεπα τα σπίτια που γκρεμίστηκαν από τον άνεμο, όπως το ζαχαροκάλαμο. Μεγάλα και μικρά κτίρια έπεσε στο έδαφος, ψυχαγωγικά κέντρα, θέατρα, ξενοδοχεία και τα σπίτια γκρεμίστηκαν από τους πλούσιους και αποσυντίθεται. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ο αέρας ήταν γεμάτη με κραυγές των τραυματιών και τρομοκρατημένοι άνθρωποι.

Άγγελοι εντολή από τον Θεό να πραγματοποιήσει αυτή την καταστροφή, συμμετείχαν στις εργασίες. Ένα άγγιγμα και τα κτίρια τόσο καλά κατασκευασμένα, κατά την οποία οι άνθρωποι βλέπουν ως μια σαφής κίνδυνος για κανέναν, ξαφνικά το σωρό ερειπίων. Πουθενά είναι η ασφάλεια. Φάνηκε ότι η υπομονή του Θεού είχε εξαντληθεί και είχε έρθει Ημέρα της Κρίσης.

Αν και αυτό που είδα ήταν φοβερό, αλλά τι με τις σχετικές με άγγιξε πιο παραστατικά. Angel, που στάθηκαν στο πλευρό μου, είπε ότι η κυρίαρχη κυβέρνηση του Θεού και την ιερότητα του δικαίου του πρέπει να αποκαλύπτεται σε αυτούς που συστηματικά αρνούνται να υπακούσουν Βασιλεύς των Βασιλέων. Εκείνοι που επέλεξαν να παραμείνουν άπιστους, πρέπει να καλείται το ευγενικό δικαστήρια ότι είναι δυνατό να ξυπνήσει για να συνειδητοποιήσουμε αμαρτωλή συμπεριφορά του. (9 Μαρτυρίες για την Εκκλησία 1992-1993)

Σας εύχομαι το λαό του Θεού συνειδητοποιήσει η επικείμενη καταστροφή χιλιάδων πόλεων, οι οποίες είναι σχεδόν πλήρη ανάληψη ειδωλολατρία. - (Αναθεώρηση και Herald, 9ος 10ος 1903)

Μια καταιγίδα έρχεται και πρέπει να προετοιμαστεί για την επίθεση ενώπιον του Θεού σε μετάνοια, πίστη στον Κύριο μας Ιησού Χριστό. Ο Κύριος θα προκύψει να ταρακουνήσει τρομερά χώρες. Βλέπουμε τα προβλήματα σε όλες τις πλευρές. Χιλιάδες πλοία πνίγονται στα βάθη των θαλασσών. Ναυτικές δυνάμεις κλείσει και θα πρέπει να θυσιάζονται εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές. Απροσδόκητα, οι πυρκαγιές, και όχι ανθρώπινη προσπάθεια δεν είναι σε θέση να πάρει υπό έλεγχο. Το πιο cool κτίριο στον κόσμο θα καταστραφεί στις φλόγες. Σιδηροδρομικά ατυχήματα εξακολουθούν να είναι συχνές. Συγχύσεις, καταστροφές και θανατηφόρα ατυχήματα συμβαίνουν χωρίς προειδοποίηση σχετικά με τις κύριες αρτηρίες μεταφοράς. Το τέλος είναι κοντά, ο χρόνος της δοκιμής έρχεται στο τέλος της. Ας αναζητήσουμε τον Κύριο, έως ότου μπορεί να βρεθεί, να τον καλέσει, ενώ ο ίδιος είναι κοντά! (Τα μηνύματα για Νέους 1989-1990, 1800)

Ακόμα χρειάζονται χρόνο για να κατοικούν στη γη γεμίζει το ποτήρι της ανομίες του, και στη συνέχεια να ξυπνά την οργή του Θεού, που τόσο πολύ ύπνο. Οι χώρες του κόσμου, θα πιείτε ένα φλιτζάνι αγνό θυμού. (4 Μαρτυρίες για την Εκκλησία 363, 1863).

Αυτή η παράβαση έχει φθάσει στα όριά της. Σύγχυση γεμίζει τον κόσμο, και σύντομα οι άνθρωποι θα εκπλήξει μια μεγάλη φρίκη. Το τέλος είναι πολύ κοντά. Εμείς, οι οποίοι γνωρίζουν την αλήθεια, θα πρέπει να προετοιμαστεί για αυτό που σύντομα θα έρχονται στον κόσμο ως μια φοβερή έκπληξη. (8 Μαρτυρίες για την Εκκλησία, 1904).

Έρχεται μια εποχή που οι άνθρωποι στην αλαζονεία και την πλάνη τους να επιτύχουν ένα τέτοιο ύψος, ώστε ο Κύριος δεν θα τους αφήσουμε να πάνε και βρίσκουν ότι η υπομονή Κύριος έχει τα όριά της. (9 Μαρτυρίες για την Εκκλησία, 1909).

Είναι ένα όριο πέραν του οποίου τα δικαστήρια του Κυρίου δεν μπορεί πλέον να αναβληθεί. (Είδη και Προφήτες, 275, 417, 1914).

Σύντομα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στον κόσμο και γεγονότα του παρελθόντος θα μειωθεί γρήγορα. (9 Μαρτυρίες για την Εκκλησία 11)

Είναι σημαντικό ότι σήμερα ο λαός του έδωσε ο Θεός εντελώς τις καρδιές τους στο Θεό, επειδή το τέλος όλων των πραγμάτων είναι κοντά. Ο λαός του Θεού να κατακτήσει το μυαλό σας και να ανταποκρίνεται στο θέλημα του Θεού, ειλικρινά επιθυμούν να κάνουν αυτό που ο Θεός του είπε. Αυτό είναι - για να προειδοποιήσει τους κατοίκους των πόλεων, πριν καταλήξει χαμός. (Αναθεώρηση και Herald, 25.1, 1912)

3 σημάδια προειδοποίησης για να ξεφύγουν


Όταν το επόμενο βήμα; - Σχετικά με αυτό το θέμα

Προσεγγίζοντας την επιστροφή του Ιησού Χριστού, ετοιμαστείτε!

402_druhy_prichod_jezise_krista_2.jpg Πολλοί άνθρωποι έχουν σίγουρα παρατηρήσει ότι με τον πλανήτη μας είναι κάτι λάθος. Σε όλες τις ακούμε αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τις φυσικές καταστροφές. Μεγάλους σεισμούς, πλημμύρες, ηφαίστεια, πυρκαγιές, ...
Added: 25.03.2011
Απόψεις: 261769x

τελικό εξαπάτηση του Σατανά, προσομοιώνοντας την άφιξη του Ιησού Χριστού

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Όλες οι προφητείες της Γραφής εκπληρώνονται και δείχνουν ότι ο κόσμος μας είναι στο τέλος της ιστορίας τους. Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα δείχνουν ότι είμαστε στις τελευταίες ημέρες αυτού του κόσμου ...
Added: 06.05.2011
Απόψεις: 374573x

Χριστός προειδοποιεί Ημέρα της Κρίσεως!

426_bozi_soud.jpg Η ημέρα της έλευσης του Χριστού θα είναι η ημέρα για το δικαστήριο κόσμο. Αγία Γραφή λέει:Jude 1:14-15 - Στην έβδομη γενιά από τον Αδάμ, Ενώχ, προφήτεψε γι 'αυτούς, λέγοντας: «Ιδού, ...
Added: 11.05.2011
Απόψεις: 203333x

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

Μεσσιανική Εβραίοι

164_izrael_vlajka.jpg Μεσσιανική Εβραίοι - προφητείαΕκτός από τις πολυάριθμες χριστιανικές ομολογίες υπάρχουν στο Ισραήλ και το κίνημα των λεγόμενων «μεσσιανική Εβραίους». Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως προέρχονται από εβραϊκές οικογένειες, αλλά πιστεύω στον Ιησού ...
Added: 06.10.2010
Απόψεις: 262396x

Δοκιμή αληθινός προφήτης - Πώς μπορούμε να γνωρίζουν την πραγματική του ψευδοπροφήτη;

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Εικόνα TEST 1Δευτερονόμιο 18,21-22 - Λες: «Πώς γνωρίζουμε ότι δεν μιλάει μια λέξη του Κυρίου;" Λοιπόν, αν ο προφήτης λέει ο Κύριος, εξ ονόματος της κάτι που συμβαίνει, τότε ο Κύριος ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 265721x

MP3 - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Καθ. Δρ Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Ακούστε αυτή τη διάλεξη ο καθηγητής. Ο Δρ Walter Veith, ο οποίος θα απαντήσει στο ερώτημα ποιος είναι ο Αντίχριστος; Είναι πραγματικά το παπικό σύστημα; ...
Added: 28.12.2010
Απόψεις: 262943x

Αγία Γραφή Προφητεία - Daniel 2 - Παγκόσμια Ιστορία

182_socha_bible_daniel.jpg Αγία Γραφή Προφητεία - Το Άγαλμα του Δανιήλ, μια επισκόπηση της ιστορίας του κόσμουΟ Κύριος ο Θεός είναι η ιστορία του πλανήτη μας σταθερά στα χέρια τους, με τη χώρα μας ...
Added: 18.10.2010
Απόψεις: 326072x

Αγία Γραφή Προφητεία - Το θηρίο αυξάνεται από τη θάλασσα - Αποκάλυψη 13

364_papez_benedikt_xvi.jpg Αποκάλυψη 13 1-10 - Τότε είδα το θηρίο εκτελεί με επτά κεφάλια και δέκα κέρατα, τα κέρατα είχε στέμματα δέκα επάνω στα κεφάλια του βλάσφημο όνομα. Το θηρίο που είδα ήταν ...
Added: 22.02.2011
Απόψεις: 385436x

El.AmazingHope.net - Καταστροφή έρχεται όταν ο Θεός θα ταρακουνήσει το έδαφος!