El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Χρειαζόμαστε αναγέννηση και ανάπλαση στη ζωή μας, όχι μόνο λόγια!

Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

528_oziveni_a_reformace.jpg

Χρειαζόμαστε αναγέννηση και ανάπλαση στη ζωή μας, όχι μόνο λόγια!

Added: 04.01.2012
Απόψεις: 226422x
Θέματα: Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού
PrintTisk

Οι πιστοί άνθρωποι διακαώς προσεύχεται για επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος που υποσχέθηκε η εργασία έχει ολοκληρωθεί, και ο Ιησούς Χριστός θα μπορούσε να τεθεί τέρμα στη ιστορία του κακού. Όλοι θέλουμε να Πεντηκοστής σύντομα επανεμφανίστηκαν, αλλά ρωτήστε τι. Όταν το Άγιο Πνεύμα έστειλε κάτω, θα είμαι σε θέση να εκπληρώσει; Ζω γι 'αυτό προσέφυγε στο Θεό; Ήμουν πρόθυμος να απαλλαγούμε από την αμαρτία, τον εγωισμό, την υπερηφάνεια και εθισμούς στη ζωή σας;

Είδα ότι κανείς δεν θα μπορούσε να έχει συμμετοχή στην "αναζωογονητική" μέχρι να κερδίσει πέρα ​​από κάθε αδυναμία, η υπερηφάνεια, ο εγωισμός, η αγάπη για τον κόσμο και πάνω από κάθε ψεύτικη λέξη και πράξη. Ως εκ τούτου, έχουμε όλο και πιο κοντά στον Κύριο και σοβαρά Προσπαθούμε να την προετοιμασία που χρειάζεται για να πετύχει στον αγώνα μας capacitate την ημέρα του Κυρίου. Ας εργαστούμε όλοι θυμόμαστε ότι ο Θεός είναι άγιος και ότι κανείς δεν ιερά όντα, αλλά δεν μπορεί ποτέ να σταθώ στην παρουσία Του. (EW 71)

Είδα ότι πολλοί παραμέληση πολυπόθητη χρόνο προετοιμασίας και κοιτάξαμε προς το «δροσιστικό» και «όψιμης βροχής» ως προς κάτι που θα ήταν capacitate που θα μπορούσε να κρατήσει τη δική τους την ημέρα του Κυρίου και έζησε πριν από το πρόσωπό του. Ω, πόσα έχω δει σε περίπτωση προβλήματος χωρίς στέγη! Ξεχασμένες την απαραίτητη εκπαίδευση και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να δεχτεί δροσιστικό, το οποίο πρέπει όλοι να ζήσουμε capacitate είναι το πρόσωπο ενός άγιου Θεού. (Maranatha 2.2)

Είδα επίσης ότι πολλοί δεν αντιλαμβάνονται τι πρέπει να είναι σε δύσκολους καιρούς μπορούν να ζήσουν χωρίς τον Θεό στο πρόσωπο του αρχιερέα στο ιερό. Όσοι πρόκειται να λάβουν τη σφραγίδα του ζώντος Θεού και να προστατεύονται κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, το είδωλο του Ιησού πλήρως.

Πρέπει να υπάρξει μια αναβίωση και ανάπλαση υπό την ηγεσία του Αγίου Πνεύματος. Η αναβίωση και ανάπλαση είναι δύο διαφορετικές έννοιες. Ανάκτηση σημαίνει αποκατάσταση της πνευματικής ζωής, η δυνατότητα ανάκτησης του νου και της καρδιάς, την ανάσταση από τον πνευματικό θάνατο. Μεταρρύθμιση σημαίνει αναδιοργάνωση, μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης στην έννοια της συνήθειας και της πρακτικής. Μεταρρύθμιση δεν θα φέρει καλούς καρπούς της δικαιοσύνης, αν δεν συνοδεύεται από την αναβίωση του Πνεύματος. Η αναβίωση και ανάπλαση είναι αποφασισμένη να κάνει τη δουλειά του και την απόδοσή του πρέπει να οδηγήσει σε τήξη τους. (1SM 128)

Πράξεις 3,19 - Μετανοείτε λοιπόν εσείς, και να μετατραπεί, ότι οι αμαρτίες σας μπορεί να καθαριστεί, όταν οι καιροί αναψυχής πρέπει να προέρχεται από την παρουσία του Κυρίου?

Αποκάλυψη 3,19-21 - κάνω όλα αυτά που αγαπώ και να εκπαιδεύσει κατακρίνω. Πυρκαγιά ως εκ τούτου και να μετανοήσουν. Ιδού, στέκομαι στην πόρτα και χτυπώ.

Αποκάλυψη 3,3 - Θυμηθείτε τι ακούσατε και αποδεκτή, να επιμείνουμε σε αυτό και να μετανοήσουν. Αν ξυπνήσεις, θα έρθω σαν κλέφτης! Ούτε δεν θα ξέρω τι ώρα θα έρθει σε σας.

1 Πέτρου 2,9 - "Αλλά σεις είσθε γένος εκλεκτόν, βασίλειον ιεράτευμα, έθνος άγιο, ένα ιδιόμορφο άνθρωποι (άτομα με ειδικές-KJB), μπορεί να δηλώσει το εγκώμιο γι 'αυτόν που σας κάλεσε από το σκοτάδι στο θαυμαστό του φως. "

Ας συστηθούμε ως ένα ωραίο αυτοκίνητο. Έξω είναι λαμπερό, καθαρό, όμορφο φαίνεται και περιμένει μέχρι να φτάσει ο οδηγός. Ο οδηγός έρχεται ψάχνει αυτοκίνητο, το οποίο είναι όμορφο, λαμπερό και καθαρό. Παράκαμψη για να πάρει την καλύτερη ματιά σε αυτόν, και στη συνέχεια θέλει να μεταφέρει στο εσωτερικό. Ο οδηγός ανοίγει την πόρτα, αλλά η πόρτα έχει ξεδιπλώσει ένα μεγάλο σωρό από σκουπίδια, σκουπίδια και μπάζα. Ο οδηγός zesmutní πολύ απογοητευμένος και κλείνει την πόρτα και να πάει κάπου αλλού. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα μπορούσε να μας συμβεί! Προσεύχομαι για την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, αλλά όταν έρχεται, μας βρίσκει να καθαρίσετε το εσωτερικό; Ή ξεδιπλώσει της συνάντησής μας δεν αμαρτίες θρησκεία συσσωρεύονται συνήθειες, τις αδυναμίες, τις οποίες δεν μπορούσε να δώσει μέχρι και τον εγωισμό και τις κακές συνήθειες στο φαγητό, ψυχαγωγία και τα είδη ένδυσης;

Φανταστείτε πάλι ένα όμορφο σπορ αυτοκίνητο, είναι εξωτική εμφάνιση αυτοκίνητο που κοστίζει χιλιάδες δολάρια. Ο οδηγός ξεκινάει το αυτοκίνητο, ο κινητήρας ξεκινά αμέσως ομαλά. Ο οδηγός ενός από ταχύτητα, προσθέστε σιγά σιγά το φυσικό αέριο και την προβάλλει. Τώρα πηγαίνει γρήγορα. Επιστρέφει για να ενεργεί με αγάπη και αρχίζει με ένα μαλακό πανί, σκουπίζοντας ένα όμορφο παλτό. Τώρα σηκώστε το ρεζερβουάρ με βενζίνη και πριμοδότηση προσεκτικά χύνεται στη δεξαμενή.

Τι είναι αυτό παραλλαγή;

Ο οδηγός έρχεται σε ένα όμορφο αυτοκίνητο και τον πετάνε σε φθηνή βενζίνη. Στη συνέχεια, ρίξτε σε μπουκάλια αναψυκτικών, ποτών με καφεΐνη και το τσάι και ένα μεγάλο δοχείο του καφέ. Ram στη δεξαμενή πολλά γλυκά, χάμπουργκερ από τα καταστήματα fast food, πατατάκια, ψωμί γαρνιρισμένο με κρέας κοτόπουλο και γαλοπούλα (πλούσια σε αντιβιοτικά και τοξίνες) και hot dogs. Στη συνέχεια, αρχίζει να βρέχει σε δέκα λίρες τσάντα της ζάχαρης. Τώρα, ο οδηγός παίρνει ένα μπουκάλι των προσθέτων καυσίμων που μοιάζουν με βιταμίνες, και τα βάζουμε μέσα στη δεξαμενή. Στη συνέχεια παρακάμπτει το αυτοκίνητο και αναρτήσεις. Προσπαθώντας να ξεκινήσει το αυτοκίνητό της και ξεκινά συσπάσεις, βήχα και εκλύεται καπνός. Τέλος, οι πυρκαγιές του κινητήρα, και αφήνοντας το αυτοκίνητο, σκοποβολή και το κάπνισμα.

«Ο Δημιουργός αυτού του αυτοκινήτου, καθώς κατασκεύασε ένα μηχάνημα λειτουργεί τέλεια. Ο οδηγός αποφάσισε να βάλει στη δεξαμενή, αντί των καλύτερων καυσίμων το χειρότερο." Το αυτοκίνητο οδεύει προς το συνεργείο να εργαστούν για να μηχανικός. Αλλά ως επισκευές μηχανικός αυτοκινήτων, ο οδηγός και πάλι να δώσει πιο άσχημα τα πράγματα.

Δεν κάνει το σώμα μας είναι απολύτως η ίδια; Ο Κύριός μας έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό σώμα και τέλειο τρόπο. Η ίδια η ανανεώνεται συνεχώς το ίδιο για τον καθαρισμό, με τον εαυτό θεραπεύει, αλλά ποια μορφή; Από ποια να δώσουμε στον εαυτό μας το σώμα. Για παράδειγμα, αν τρώμε τηγανητά τρόφιμα καθώς και πολλά γλυκά, καφεΐνη, αποτελούν σε κάθε κύτταρο της κακής διατροφής. Τότε πώς σχετικά με την εργασία; Και μπορεί το Άγιο Πνεύμα να κατοικήσει μέσα μας και μας επηρεάζουν σωστά όταν το σώμα είναι πλημμυρισμένο με τις τοξίνες από κακή πέψη και τις τοξίνες;

1 Κορινθίους 10,31 - Καλά - αν τρώτε ή πίνετε, ό, τι κάνετε, το κάνετε όλα για τη δόξα του Θεού.

1 Κορ. 6,19 - Γνωρίζατε ότι το σώμα σας είναι ο ναός του Αγίου Πνεύματος που είναι μέσα σας, τον οποίο έχετε από το Θεό; Δεν είναι δική σας, σας λύτρωσε ακριβά! Ως εκ τούτου, τα σώματά τους δεν θελετε τιμήσει το Θεό.

Φιλιππησίους 3,19 - Το τέλος τους είναι η καταστροφή, ο θεός τους από την κοιλιά και τη δόξα τους σε ατιμία τους. Τέτοιου είδους λογικές μόνο για τα γήινα

Παροιμίες 23,3 - Η Μην επιθυμούν λιχουδιές του - είναι ότι τα τρόφιμα είναι παραπλανητικό!

Ο Σατανάς δεν φοβάται τίποτα και που θα απελευθερώσει το λαό του Θεού με τον τρόπο και να αρθούν όλα τα εμπόδια στον Κύριο για να ρίξει το Πνεύμα του από την Εκκλησία και swooning σκληρύνει Συνέλευση. (1SM 124)

Ομολογούμε τις αμαρτίες σας στο Θεό

Προσευχήσου κατά την ταπεινή προσευχή προς το Θεό είναι ευγενικό να υπενθυμίσω σε όλους σας καλά στη ζωή σας και θα μπορούσατε να ζητήσετε συγχώρεση. Θα δείτε ότι οι παλαιές αναμνήσεις ζωντανεύουν και να συνειδητοποιήσουμε πολλά αμαρτίες σας ομολογήσω ότι στο Θεό. Εάν πληγώσεις κάποιον, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και τον άνθρωπο. Ίσως θα φανεί περίεργο, αλλά ίσως κινείται στην καρδιά του και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη δύναμη να αλλάξει έτσι. Αν το κάνετε δημόσια αμαρτία, το οποίο επηρεάζεται η σκέψη πολλών ανθρώπων είναι η ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη δημοσίως και να ομολογήσει το σφάλμα. Θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η συμπεριφορά μας επηρεάζει την προβολή του Ιησού Χριστού, και έτσι η τύχη των άλλων. Είμαστε υπεύθυνοι για αυτές.

Μεταρρύθμιση στα τρόφιμα και διατροφή

Μου είχαν δείξει ότι οι αρχές που μας έχει δοθεί σε προηγούμενες μέρες είναι τόσο σημαντικό σήμερα ότι θα πρέπει να εξετάσουμε τους όπως πραγματικά όπως και πριν. Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν οδηγήσει το φως από το διοικητικό συμβούλιο στην ερώτηση. Τώρα είναι η στιγμή που θα τραβηχτεί έξω από κάτω από το φως kbelce λάμψη και αφήστε σαφές διεισδυτική ακτίνες του. (CD 23)

Ο Θεός είχε για τους ανθρώπους στο σχέδιο δημιουργίας του κόσμου. - "Ο Θεός μας έδωσε να φάει τα δημητριακά, φρούτα, ξηροί καρποί, σπόροι και τα λαχανικά για να τους προετοιμάσει όσο το δυνατόν απλούστερα, είναι ιδιαίτερα υγιεινό και θρεπτικό.». (E.G.White - σελ. Ευτυχία Ζωή 69-70).

1 Τρώτε τροφές στη φυσική τους κατάσταση όσο το δυνατόν. Τρώτε πολλά φρούτα και ωμά λαχανικά, ιδιαίτερα τα σκούρα χρώματα. Σκούρα τα προϊόντα είναι πιο υγιεινές και θρεπτικές. Τα ζωικά προϊόντα μπορεί να αντικαταστήσει ολόκληρο το αλεύρι σίτου και καρύδια. Σταματήστε να τρώτε λίγο πριν να αισθάνεστε πλήρης. Γενικά συνιστάται, περιμένετε τουλάχιστον 5-6 ώρες πριν από το επόμενο γεύμα σας, τρώτε σε τακτά διαστήματα κάθε μέρα και δεν τρώνε τίποτα μεταξύ των γευμάτων. Αποφεύγετε να τρώτε μετά τις 18:00.

Μερικές φορές είναι καλύτερο να τρώνε μόνο δύο φορές την ημέρα. Στις αρχές του Μεσαίωνα οι άνθρωποι έτρωγαν δύο φορές την ημέρα, από τις 11 αιώνα, συνήθως τρεις φορές την ημέρα. Η συνήθεια της κατανάλωσης μεταξύ των δύο κύρια γεύματα (σνακ) εμφανίστηκε μόνο κατά τον τελευταίο αιώνα και έγινε κοινός τόπος. Ταυτόχρονα, διευρύνθηκε σημαντικά ασθένειες του πολιτισμού. Εμπειρία σε κλινικές έδειξαν ότι η μείωση του αριθμού των γευμάτων σε δύο την ημέρα έχει αποδειχθεί ευεργετική για τη θεραπεία ασθενειών του πολιτισμού. (Έλληνες φιλόσοφοι θεωρούνται οι άνθρωποι που τρώνε περισσότερο από δύο φορές την ημέρα που η Barbara.)

Πλημμελώς προετοιμασμένοι τροφίμων αποδυναμώνει τα όργανα στα οποία το αίμα διαμορφώνεται. Το σώμα τότε υπάρχει το χάος, η οποία οδηγεί σε ναυτία. Ο άνθρωπος είναι νευρικός και έχει μια κακή ιδιοσυγκρασία. Αποφύγετε την κατανάλωση ποτών που περιέχουν καφεΐνη, αποφυγή σοκολάτα, καρυκεύματα, μουστάρδα, το ξίδι, ιδιαίτερα επεξεργασμένα και καθαρισμένα τρόφιμα όπως το λευκό αλεύρι και ζάχαρη, και κτηνοτροφικά προϊόντα.

Χρησιμοποιήστε φυσικό αντι-ιικό βότανα και τα τρόφιμα: θυμάρι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο, σκόρδο, τζίντζερ, κρεμμύδια, φράουλες, και τα λάχανα. Ευεργετικά τα φυσικά προϊόντα υποστηρίζουν επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα.

2ο Όλες οι διαδικασίες στο σώμα μας χρειάζεται νερό. Το νερό επίσης χρησιμοποιηθεί με επιτυχία ως θεραπευτικό μέσο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να πίνουν δύο έως τρία λίτρα καθαρό νερό.

3 Μην καπνίζετε ή πίνετε καφεΐνη ή αλκοολούχα ποτά. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι ήδη ήπια έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ προκαλεί εξασθένηση του εγκεφάλου. Η καφεΐνη είναι μια άλλη ουσία που εμποδίζει την καθαρή σκέψη. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι αν και οι συμμετέχοντες ήταν σε θέση να υπερβολική δόση καφεΐνης για να γράψει πιο γρήγορα, έκανε ακόμη πέντε έως δέκα φορές περισσότερα σφάλματα. Η καφεΐνη διεγείρει, αλλά δεν συμβάλλει σε ένα υγιές και νηφάλιο προβληματισμό.

4 Άσκηση τουλάχιστον 20-30 λεπτά την ημέρα, κατά προτίμηση στον καθαρό αέρα και τον ήλιο. Αν δεν είναι αρκετό ήλιο, χρησιμοποιήστε ένα συμπλήρωμα ποιότητα της βιταμίνης D.

5 ύπνου τουλάχιστον 6-8 ώρες κάθε βράδυ. Η καλύτερη στιγμή είναι πριν από τα μεσάνυχτα. Η μεγαλύτερη θετική επίδραση μπορεί να επιτευχθεί όταν πηγαίνετε για ύπνο περίπου εννέα. Εάν αποθηκεύσετε στον ύπνο περίπου εννέα ώρες και όταν κοιμάται στο σκοτάδι, το σώμα σας θα είναι σε θέση να απολαύσουν πριν από τα μεσάνυχτα, τα επίπεδα της μελατονίνης αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Το πρωί μπορείτε να ξυπνήσετε νωρίς και μπορεί να πιάσει πολύ δουλειά.

6 Χαλαρώστε, να είναι ευτυχισμένη και η εμπιστοσύνη στο Θεό. Μέσα του είναι το καλύτερο! Εάν αντιμετωπίσετε οτιδήποτε στη ζωή, την εμπιστοσύνη ότι ο Θεός θα σας οδηγήσει ότι δεν θα αφήσει τίποτα δεν θα κάνατε τα πάντα και φαίνεται κακό σε καλό τελικά χρήση. Τραγουδήστε και δοξάζουν τον Θεό, επειδή το τραγούδι μπορεί να κάνει θαύματα με το ανθρώπινο μυαλό και να ενθαρρύνει την καρδιά σας.

Όταν αυτοί που ξέρουν τα λάθη τους, θα έχουν το θάρρος να αλλάξουν τις συνήθειές τους, θα γνωρίζουν ότι η διόρθωση απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και επιμονή. Μόλις το άτομο που δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον στις διατροφικές συνήθειες, αναγνωρίζουν ότι η κατανάλωση των τροφίμων που στο παρελθόν θεωρούνταν ως αβλαβή, αναπτύσσονται αργά, αλλά σταθερά, η βάση της κακής πέψης και άλλες ασθένειες. (158 - 160 9T)

Αναμόρφωση των ειδών ένδυσης

1.Timoteova 2,9 - Για τις γυναίκες, είτε τροποποιημένο στολίζουν ρούχα, σεμνά και λογικά, δεν έχει αισθητή μαλλιά και χρυσό ή μαργαριτάρια ή πολυτελή φορέματα, αλλά με καλές πράξεις, όπως αρμόζει σε γυναίκες που πρεσβεύουν την ευσέβεια.

Πώς ο καθένας μπορεί να ικανοποιήσει με αναξιότητας και ρηχότητα της μόδας, όταν δοκίμασε ποτέ την αγάπη του Χριστού; Τι πονάει η καρδιά μου να δω τη ζωή εκείνων που ισχυρίζονται ότι ακολουθούν μια πορεία αθόρυβη και ταπεινή Σωτήρα, αλλά και τόσο πρόθυμοι να συμβαδίσουν με το επίπεδο της κοσμικής ρούχα. Παρά θρησκευτική ευλάβεια τους είναι σχεδόν αδύνατη η διάκρισή τους από τους άπιστους. Χαίρε στον ευσεβή ζωή. Οι ζωές και τα χρήματα που είναι αφιερωμένο στην εκκεντρική ενδυμασία.

Μεταρρύθμιση στον τομέα της υποδοχής

Ζούμε σε μια εποχή πρωτοφανούς επιθυμία για διασκέδαση. Η υπερβολική σπατάλη ακολασίας και επικρατεί παντού. Τα πλήθη των πρόθυμων για διασκέδαση. Σκέψη αποδυναμώνει και ατροφεί, επειδή δεν έχει συνηθίσει να συλλογιστεί, μελέτη ή πειθαρχία. Ως εκ τούτου, είναι ανόητο επιθυμίες. Ο Θεός απαιτεί ότι κάθε ψυχή ήταν μορφωμένος, καθαρό, ευγενικό και μετριάζεται. Θα θυσιάζονται συχνά πολύτιμη στόχους για την παρουσίαση της μόδας και περιστασιακή χρήση. (MYP 357)

Κάθε διασκέδαση όταν μπορείτε να προσευχόμαστε με πίστη για μια ευλογία, είναι ασφαλές. Ωστόσο, οποιαδήποτε ψυχαγωγίας που θα αποτρέψει την ιδιωτική προσευχή, που στερεί από την αφοσίωση, ή να σας κρατήσει από τη συνάντηση προσευχής, είναι επικίνδυνο. (CT 337)

Οι εραστές εξακολουθούν να παίζουν θέατρο διασκεδαστικό, ιπποδρομίες και τα καζίνο. Παντού βασιλεύει διασκέδαση και τον ενθουσιασμό στα άκρα, αλλά η ώρα της δίκης πλησιάζει προς το τέλος και ό, τι σύντομα θα αποφασίσει για πάντα. Ο Σατανάς δεν ξέρει το χρόνο του είναι ήδη κοντά. Έβαλε όλους τους πόρους τους προκειμένου να εξαπατήσουν τους ανθρώπους και εξελιγμένα ότι πήρε κάτι και γοήτευσε, εν αναμονή της ημέρας της δοκιμής χάριτος και οι πόρτες είναι κλειστές για πάντα. "DA 636, κεφ. 51 (Βλέπε επίσης FE 335).

Τώρα πρέπει να δείξουμε το κακό συνεχή αντίσταση. Οι ουρανοί όλη ενδιαφέρονται σε άνδρες και γυναίκες, που αποτιμάται ο Θεός, ώστε έδωσε τον Υιό Του τον αγαπητό να πεθάνουν και να τους εξαργυρώσουν. (IHP 195)

"Κάθε ασθενής, που αγωνίζονται και αμφισβητούν πρόσωπο που παραδοθούν πλήρως στον Θεό, τίθεται σε άμεση σχέση με τις δυνάμεις που του επιτρέπουν να κερδίσει τη νίκη. Θα είναι πιο κοντά στον ουρανό, και σε κάθε δοκιμή και λάβετε υποστήριξη και βοήθεια έκτακτης ανάγκης των Αγγέλων του Ελέους . "(AA 298 - 9)

"Σοβαρές γεγονός πρέπει να θυμόμαστε μόνο τους ανθρώπους του κόσμου, αλλά και τις δικές μας κοινότητες, που ημέρες ο Κύριος θα έρθει ξαφνικά, απρόσμενα». FE 336α

"Όταν η περίοδος χάριτος θα τελειώσει, έρχεται ξαφνικά, απροσδόκητα - σε μια εποχή που ο καθένας για τουλάχιστον αναμένεται, όμως, σήμερα μπορούμε να έχουμε ένα καθαρό μητρώο στον ουρανό και να ξέρετε ότι ο Θεός μάς έχει εγκριθεί ....». 7BC 989η

Για κάθε μέλος της Εκκλησίας, ο κόσμος εξακολουθεί να εκπέμπει φως έτσι ώστε οι άνθρωποι δεν πρέπει να ρωτήσω: Τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι με διαφορετικό τρόπο από ό, τι άλλοι Αν και πρέπει να οδηγήσει σε τερματισμό της εξομοίωσης στον κόσμο και επίσης να συμβεί για να αποφύγει το κακό, δεν δοθεί χλευαστές καμία δικαιολογία. (1SM 121)

Η αναβίωση της αληθινής ευσέβεια είναι πιο επείγουσα ανάγκη μας. Η προσπάθεια αυτή είναι η κύρια δουλειά μας. Είμαστε πραγματικά προσπαθούμε να λάβουμε την ευλογία του Θεού, όχι γιατί ο Θεός δεν θα ήταν πρόθυμοι να μας δώσουν την ευλογία σας, αλλά επειδή δεν είμαστε έτοιμοι να τις αποδεχθεί. Ο ουράνιος Πατέρας μας είναι πιο πρόθυμος να δώσει το Άγιο Πνεύμα του σε εκείνους που τον ζητήσουν από τους γονείς, αν η επίγεια δίνετε καλές δόσεις στα παιδιά σας. Αλλά το καθήκον μας είναι μέσω της πίστης, της ταπεινότητας, μετάνοια και ειλικρινή προσευχή ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες ο Θεός υποσχέθηκε να μας παραχωρήσει την ευλογία του. Η ανάκαμψη μπορεί να αναμένεται μόνο σε απάντηση της προσευχής. (1SM 121)


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

Μπορούμε να καθοριστεί η ημερομηνία λήξης του κόσμου και τον ερχομό του Ιησού Χριστού;

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Πρόσφατα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων που συνειδητοποιούν ότι η έλευση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού είναι πολύ κοντά. Οι άνθρωποι σκέφτονται, μελετώντας προφητεία και προσπαθώντας να διακρίνουν διαφορετικά σημάδια, αν ...
Added: 09.10.2011
Απόψεις: 261890x

Συνεχίστε με τη Μεταρρύθμιση του ζήλο τους προγόνους μας

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg Πηγή φωτογραφιών: WikipediaΟλόκληρες γενιές της χώρας της Τσεχίας ήταν το κέντρο του μεταρρυθμισμένου πίστη σε όλη την Ευρώπη. Ο καθένας μας γνωρίζει ονόματα όπως Γιαν Χους και Jan Zizka. Αλλά ξέρετε ...
Added: 13.12.2011
Απόψεις: 202666x

Καταστροφή έρχεται όταν ο Θεός θα ταρακουνήσει το έδαφος!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Η Αγία Γραφή προειδοποιεί σαφώς ότι ένα από τα τελευταία σημεία πριν την έλευση του Ιησού Χριστού είναι ότι ο Θεός είναι η ανακίνηση της χώρας μας. Σήμερα, οι περισσότεροι με ...
Ενημερώθηκε: 18.02.2013
Added: 02.04.2011
Απόψεις: 335670x

Βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 2

261_znameni_doby_prichod_krista_part_2.jpg Βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 220ος αιώνας στην ιστορία του κόσμου απολύτως μοναδική. Όταν άρχισε, κανείς δεν έχει ακόμη σε ένα αεροπλάνο, κανείς ...
Added: 11.11.2010
Απόψεις: 252636x

Πείνα στον κόσμο

158_hladomor_ve_svete.jpg ΟΗΕ: Αριθμός των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει το ένα δισ. ευρώ και λόγω της οικονομικής κρίσηςΟ συνδυασμός της επισιτιστικής κρίσης και της οικονομικής προκάλεσε τον αριθμό των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει ...
Added: 01.10.2010
Απόψεις: 363411x

El.AmazingHope.net - Χρειαζόμαστε αναγέννηση και ανάπλαση στη ζωή μας, όχι μόνο λόγια!