El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg

Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό

Added: 13.12.2010
Απόψεις: 171985x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Ο Ιησούς Χριστός έζησε, υπέφερε και πέθανε για να μας λυτρώσει. Ο Θεός επιτρέπει ο Υιός Του να έρθει από τον κόσμο της φήμης σε αυτό το πονηρό κόσμο της αμαρτίας, άφησε τη δόξα και τιμή και υπέμεινε προσβολές, ταπεινώσεις, το μίσος και το θάνατο. Αυτός, που ήταν πανομοιότυπο με το Θεό, την ψυχή αισθάνθηκε ότι απαίσιο διαχωρισμού που προκάλεσε η αμαρτία μεταξύ Θεού και ανθρώπου. Αυτή η μεγάλη θυσία ήταν μια θαυμάσια εκδήλωση της αγάπης του Πατέρα για μας.

Ο Χριστός ήταν ο μόνος μεσολαβητής μέσω του οποίου ο Θεός έχει χύνεται έξω τη μεγάλη αγάπη του για τον αμαρτωλό κόσμο. Μόνο του θύματος είναι ακριβώς ο Θεός για να καθαρίσει από την αμαρτία όλοι όσοι πιστεύουν σ 'Αυτόν.

Θα πρέπει να θυμόμαστε την μεγάλη τιμή για την εξαγορά μας, και ο νέος ρόλος που προσφέρεται για εμάς. Η αμαρτία μας στη δουλεία του Σατανά, αλλά η θυσία του Ιησού Χριστού, μπορούμε να γίνουμε πάλι παιδιά του Θεού - παιδιά του Ουράνιου Βασιλέα. Αυτή η αγάπη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα!

Ο Ιησούς Χριστός, μας προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία για δωρεάν και είναι στο χέρι μας αν θα το αποδεχθείτε βαθιά μέσα στις καρδιές μας και θα είμαστε ενωμένοι με τον Χριστό κάθε νέα μέρα.

Δεν είναι αρκετό να πω - και πιστεύω ότι σ 'αυτόν, γι' αυτό πάει στον Ουρανό, δεν είναι αληθινή πίστη. Η αληθινή πίστη ως την καρδιά. Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται ότι ο γιος του Δημιουργού Θεού είναι μια λέξη που θα μπορούσαμε να τα καταστρέψουν όλα και να δημιουργήσουν άλλα, υπάκουος, να έρθει στη γη και υπέφερε και πέθανε για μας, κάτι που είναι τόσο σουρεαλιστικό, ότι δεν μπορούμε να αφήνουμε να κρυώσει.

Έτσι, το πρώτο βήμα της πίστης είναι πραγματική και βαθιά μεταμέλεια για τις αμαρτίες μας που σταυρώθηκε ο Δημιουργός μας και να μετανοήσουν.

Στη συνέχεια, εισαγάγετε τις καρδιές μας το Άγιο Πνεύμα και remould μας στην εικόνα του, θα ήταν γεμάτες αγάπη και το νόμο του Θεού όχι παράβαση. Είναι μια διαδικασία, και όσο περισσότερο αντιλαμβάνεται κανείς την αγάπη του Θεού και περισσότερο βλέπουν τα λάθη τους και τις πιο επαιτεία για τη συγχώρεση και την καθοδήγηση.

Η πραγματική δύναμη της αμαρτίας δεν μπορεί ποτέ να δραπετεύσει, γιατί σκέψη μας είναι λάθος και δεν μπορούμε από μόνοι τους την αλλαγή. Όλες οι ανθρώπινες προσπάθειες για την καλή συμπεριφορά δεν μπορεί να αλλάξει την καρδιά. Μπορεί μόνο ο Ιησούς Χριστός, που δίνει νέα πνοή στην καρδιά, και τότε μόνο μπορεί κανείς να στροφή μακριά από την αμαρτία πίσω στην αγιότητα.

Κάποιος πρέπει να έχει μια νέα καρδιά, μια νέα επιθυμία, νέα ψηφίσματα, και δεν αρκεί απλά καλά χαρακτηριστικά, αλλά πρέπει να αναγεννηθούμε από το Άγιο Πνεύμα. Δεν αρκεί να δει την αγάπη και το έλεος του Θεού. Δεν αρκεί να γνωρίζει τη σοφία Του και τη δικαιοσύνη του νόμου, αλλά πρέπει να δεχτούμε τη θυσία του Ιησού Χριστού και να έχουν πίστη να γυρίσει τις καρδιές τους.

Αληθινή μετάνοια περιλαμβάνει μια ειλικρινή λύπη του για την αμαρτία και που βρίσκεται μακριά από την αμαρτία. Αμαρτία δεν θα αποκηρύξουν μέχρι που δεν γνωρίζουμε αμαρτωλότητά του, η πραγματική αλλαγή στη ζωή συμβαίνει μόνον όταν η καρδιά στροφή μακριά από την αμαρτία.

Αν δώσετε στην καρδιά του Πνεύματος, ωστόσο, ξυπνά τη συνείδηση και τον αμαρτωλό θα αισθανθεί κάτι από το βάθος και την αγιότητα του νόμου του Θεού, τη βάση της κυβέρνησης του Θεού στον ουρανό και στη γη.

Η ζωή Σωτήρας είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της διατήρησης των αρχών του δικαίου του Θεού - την αγάπη για τον Θεό και τον άνθρωπο. Η ζωή του ήταν γεμάτη συγχώρεση και ανιδιοτελή αγάπη. Αν κοιτάξουμε τον, τότε γνωρίζουμε την κακία της καρδιάς τους.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο μας λείπει η συγχώρεση των αμαρτιών διέπραξε είναι ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ταπεινή καρδιά σας και δεν θέλετε να συμφωνούν με τους όρους της θείας αλήθειας. Εξομολόγηση της αμαρτίας, είτε πρόκειται για δημόσιους ή ιδιωτικούς, για να είμαι ειλικρινής, να είναι ελεύθερα και να μην τεθούν σε ισχύ από τον αμαρτωλό. Δεν είναι, επίσης, να γίνει επιπόλαια και απερίσκεπτα, και μπορεί να επιβληθεί από εκείνους που εξακολουθούν να μην έχουν σαφή ιδέα των φοβερών φύση της αμαρτίας. Μόνο μια θρησκεία που προέρχεται από την εσωτερική βάθη μας, βρίσκει το δρόμο της προς την αιώνια έλεος του Θεού.

Η θρησκεία χωρίς ειλικρινή μετάνοια και όχι θεραπεία δεν είναι ευχάριστο να τον Θεό. Στη ζωή της αλλαγής του υλικού πρέπει να συμβεί, τα πάντα είναι αγαπητός στον Θεό, πρέπει να αφαιρούνται. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αληθινής μετάνοιας για τις αμαρτίες. Ομολογία του Χριστού χωρίς αυτή τη βαθιά αγάπη είναι απλώς μια λεκτική έκφραση, ένα στεγνό τυπική διαδικασία. Όλοι εκείνοι που παραδέχονται την ενοχή τους, είναι δικαιολογημένη, διότι ο Ιησούς θα επικαλεστεί για κάθε μετανοών στο αίμα.

Όταν το Άγιο Πνεύμα διεγείρουν συνειδήσεις σας, ξέρετε, σε κάποιο βαθμό το κακό της αμαρτίας, τη δύναμή του, την ενοχή του και τη μιζέρια και να σκεφτείτε σε αυτόν με την αποστροφή. Νιώθεις ότι η αμαρτία σας χωρίζει από το Θεό, είσαι δεσμευμένη δύναμη του κακού. Τα περισσότερα μπορείτε να προσπαθήσουν να δραπετεύσουν, τόσο περισσότερο θα συνειδητοποιήσουν ανικανότητα σας. κίνητρά σας είναι ακάθαρτο και η καρδιά σας είναι ακάθαρτο. Αναγνωρίστε ότι η ζωή σας είναι γεμάτη εγωισμό και την αμαρτία. Ονειρεύεστε ότι ήσασταν συγχωρείται, θα πρέπει να καθαρίζονται και να παραδοθεί. Προσπάθεια για το τι χρειάζεται για να είναι σύμφωνη με το Θεό, θα είναι σαν αυτόν. Τι κάνετε για να το επιτύχουμε;

Μετάβαση εις αυτόν και τον καλούν να ξεπλύνει τις αμαρτίες σας και να σας δώσει μια νέα καρδιά. Εμπιστευτείτε τον για να το κάνει, επειδή είχε υποσχεθεί.

Όταν αφιερώσετε τον Ιησού, δεν αφήνουν, όχι χωριστά από αυτόν, αλλά να ομολογήσουν κάθε μέρα: «Εγώ είμαι ο Χριστός, εγώ αφιερωμένο σε αυτόν." Ζητήστε του να σας δώσει το Πνεύμα του και να σας κρατήσει με τη χάρη Του. Επειδή σου έδωσε ο Θεός, και πίστευαν ότι έγινες παιδί του Θεού, εξακολουθούν να ζουν στο Θεό. Ο απόστολος Παύλος γράφει: "Live στον Ιησού Χριστό, όταν τον δέχτηκε ως Κύριο» (Κολοσσαείς 2:6).

Ο Ιησούς θέλει να έρθει να τον έτσι, είμαστε αμαρτωλοί, αβοήθητα, εξαρτώμενος. Μπορούμε να καταλήξουμε σε όλες τις αδυναμίες μου και τρέλες του, την αμαρτωλότητά του, και να πέσει στα πόδια του σε μετάνοια.

Αν η καρδιά έχει ανανεωθεί από το Πνεύμα του Θεού θα μαρτυρούν την ίδια τη ζωή. Η μεταβολή αντικατοπτρίζεται στο χαρακτήρα, στις συνήθειες, στη συνεδρίαση. Δείχνει σαφώς, την έντονη αντίθεση ανάμεσα στο τι ήταν πριν, και είναι τώρα. Η φύση δεν δείχνουν την περιστασιακή καλές πράξεις ή κακές πράξεις σπάνια, αλλά καθημερινό λόγο και τη συμπεριφορά.

Εκείνοι που γίνονται τα νέα πλάσματα εν Χριστώ Ιησού, φέρει τους καρπούς του Πνεύματος, που είναι «αγάπη, χαρά, ειρήνη, υπομονή, ευγένεια, καλοσύνη, πίστη, πραότητα, εγκράτεια» (Γαλ. 5,22-23). Παύουν να βρίσκει ευχαρίστηση στην παλιά πάθη, αλλά για την πίστη στον Υιό του Θεού, θα περπατήσει στα βήματα του Χριστού, αντανακλά τον χαρακτήρα του και θα είναι καθαρό όπως Εκείνος είναι αγνός.

Υπάρχουν δύο λάθη που πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιδιά του Θεού - ειδικά εκείνοι που μόλις άρχισαν να πιστεύουν στη χάρη του Θεού. - Ειδικά προστατευόμενες

Το πρώτο λάθος είναι η πεποίθηση στη δύναμη του ανθρώπου και σε δικά του έργα, μια πεποίθηση ότι ο άνθρωπος τους μπορούν να συμφιλιωθούν με τον Θεό.

Ποιος προσπαθεί να υπακούουν στο νόμο και να γίνει το δικό πράξεις ενός αγίου, επιχειρεί το αδύνατο. Ό, τι ένας άνθρωπος που πραγματοποιήθηκε χωρίς Χριστό, είναι μολυσμένη από τον εγωισμό και την αμαρτία. Μόνο η πίστη στη χάρη του Χριστού, μπορεί να μας ευλογήσει.

Ένα δεύτερο δεν είναι λιγότερο επικίνδυνο λάθος είναι η πεποίθηση ότι ο Χριστός απελευθέρωσε τον άνθρωπο από το νόμο για τη διατήρηση του Θεού, μια πίστη που πρόκειται να συμμετάσχουν στη χάρη του Χριστού και ότι οι ενέργειές μας με την λύτρωσή μας δεν έχουν τίποτα κοινό.

Σημειώστε όμως ότι η υπακοή δεν σημαίνει μια απλή τυπική συμμόρφωση παραγγελιών, αλλά της φιλανθρωπίας.

Ο νόμος του Θεού είναι μια έκφραση της πραγματικής φύσης του Θεού, είναι η επιτομή της μεγάλης αρχές της αγάπης, και είναι το θεμέλιο της κυβέρνησης του Θεού στον ουρανό και στη γη. Θα εξακολουθεί να είναι έγκυρη, τόσο στον ουρανό και στη γη.

Εάν οι καρδιές μας πρόσφατα δημιουργήθηκε κατ 'εικόνα του Θεού, όταν η ψυχή της θείας αγάπης, είναι πιθανό ότι ο νόμος του Θεού δεν αντικατοπτρίζεται στη ζωή; Αν η αρχή της αγάπης που εγγράφονται στην καρδιά, αν κάποιος ξαναγεννιέται στην εικόνα γι 'αυτόν που δημιούργησε τον έχει εκπληρωθεί η υπόσχεση για μια νέα σύμβαση.

Εβραίους 10,16 - "Εγώ τους δώσει τους νόμους μου εις την καρδιά τους και να τα γράψει στο μυαλό."

Και όταν ο νόμος τεθεί σε καρδιά, θα διαμορφώσουν τη ζωή του. Υπακοή - η υπηρεσία της αγάπης και της αφοσίωσης στην αγάπη - είναι το αληθινό σημάδι της μαθητείας. Γραφή λέει:

1 Ιωάννη 5,3, 2,4 - ". Υπάρχει η αγάπη του Θεού ότι τηρούμε τις εντολές του" «Ποιος λέει ότι εγώ τον ξέρω, αλλά δεν τηρεί τις εντολές του, είναι ψεύτης και δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτόν». Είναι απλά πίστη και η πεποίθηση ότι η υπακοή μας για την απαλλαγή από τους συμμετέχοντες είναι η χάρη του Χριστού που μας επιτρέπει να είμαστε υπάκουοι.

Η σωτηρία δεν θα αποκτήσουν την υπακοή του, διότι η σωτηρία είναι ένα δώρο του Θεού που δεχόμαστε από την πίστη. Η υπακοή είναι ο καρπός της πίστης.

1 Ιαν 3,5.6 - "Και ξέρετε ότι ο Υιός του Θεού που φαίνεται να τις αμαρτίες, και δεν υπάρχει καμία αμαρτία Εκείνοι που παραμένουν στον Υιό, δεν αμαρτία και αυτός που τις αμαρτίες, να τον δει ή γνωστό του.."

Αυτή είναι η πραγματική λυδία λίθος. Αν τηρήσουν εν Χριστώ κατοικεί μέσα μας την αγάπη του Θεού, τα συναισθήματά μας, τις σκέψεις μας, τις προθέσεις μας και οι πράξεις μας είναι σύμφωνα με το θέλημα του Θεού, όπως εκφράζεται στην εντολές του ιερού νόμου του Θεού.

1 Ιαν 3,7 - "Μικρά μου, άνθρωπος ας μη σας εξαπατήσει: αυτός είναι δίκαιος, ο οποίος δικαιώνει - όπως ο ίδιος είναι δίκαιος".

Δικαιοσύνης ορίζεται από τον ιερό νόμο του Θεού, που εκφράζεται με τις Δέκα Εντολές που δόθηκε κατά Σινά. Φάντασμα της πίστης στο Χριστό, η οποία ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος απαλλάσσεται από την υποχρέωση να υπακούσει στον Θεό, όχι την πίστη, αλλά η αλαζονεία.

Eph 2.8, James 2,17 - "Διότι κατά χάριν είστε σωσμένοι δια της πίστεως", αλλά "καθώς και πίστη, δεν αποτελεί καθαυτή 1θ έργα είναι νεκρή από μόνη της."

Δεσμεύομαι Αν είναι και να την αποδεχτεί, όταν ο Σωτήρας σας, θα πρέπει να θεωρηθεί ως του ακριβώς λόγω, είτε πρόκειται για τη ζωή σας η ίδια hříšnější. χαρακτήρας του Χριστού βρίσκεται στη θέση του χαρακτήρα σας, και ο Θεός να σας δέχεται όπως σας ήταν ένοχοι.

Και αυτό, ο Χριστός δίνει μια νέα καρδιά. Πίστη κατοικεί στην καρδιά σας. Με την πίστη, θα πρέπει να τηρούν αυτή την ένωση με τον Χριστό, και κάθε μέρα θα πρέπει να υπακούσουν θα τους με το θέλημά Του, και αν το κάνετε αυτό, ο Χριστός θα εργαστούν σε σας για να βούληση και πράξη τη θέλησή του.

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε τον Ιησού, τόσο πιο ατέλειες θα φοράει τις σημειώσεις, γιατί η κοινή λογική μας για τη βελτίωση και τέλεια προσθήκη για τη φύση του Ιησού αποδεικνύει ατέλεια μας σε μια σαφέστερη φως. Αυτό είναι απόδειξη ότι απάτες του Σατανά χάνουν τη δύναμή τους, την εμψύχωση επιρροή του το Πνεύμα του Θεού μας αφυπνίζει.

Αλλαγή της καρδιάς, να γίνουμε παιδιά του Θεού, η Αγία Γραφή λέγεται. Αναγέννηση

Αγιασθήτω το Θεό το πρωί, είτε πρόκειται για την πρώτη σας ενέργεια: Ας προσευχηθούμε:. "Πάρε με, Κύριε, όπως όλη η περιουσία του, έβαλα όλα τα σχέδια μου στα πόδια σου Χρήση μου σήμερα στο υπουργείο του Παραμείνετε σε μένα και.. δώσε μου τελείωσε όλο το έργο του σε σας. "Έτσι προσεύχονται καθημερινά. Κάθε πρωί καθαγιάζω στο Θεό για τη μέρα σας. Φέρτε το με όλα τα σχέδιά του να δηλώσει πρόνοια του, πρέπει να γίνουν και που δεν είναι. Έτσι, κάθε μέρα Βάλτε τη ζωή σας στα χέρια του Θεού και η ζωή σας θα γίνει όλο και περισσότερο διαμορφώνονται μετά από τη ζωή του Χριστού.

Η αγάπη για τον Ιησού αντικατοπτρίζεται στην επιθυμία να εργαστεί ως εργάστηκε για την ευημερία και τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Μπορεί η αγάπη και συμπόνια για něžnému όλη τη δημιουργία, η οποία φροντίζει τον ουράνιο Πατέρα μας.

Όταν κάποιος έρχεται στο Χριστό, γεννιέται μέσα στην καρδιά του την επιθυμία τους να λένε στους άλλους πώς να βρει ένα σπάνιο φίλο στον Ιησού, σωτηριώδη και αγιαστική αλήθεια δεν μπορεί να παραμείνει μέσα στις καρδιές τους κλειστά. Αν είμαστε ντυμένοι με τη δικαιοσύνη του Χριστού, και γέμισε με χαρά που κατοικεί μέσα μας Πνεύμα Του, δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί.

Η καρδιά λαχταρά για κάτι περισσότερο. Θα υπάρχει χώρος για τη νωθρότητα ή τον εγωισμό. Εκείνοι που είναι αφιερωμένη τόσο ανιδιοτελή εργασία για την ευημερία των άλλων, κάνουν το καλύτερό τους για τη σωτηρία τους. Για το έργο του Χριστού μπορούν να εργαστούν στην οικογένεια, την εκκλησία, τους φίλους, τους γείτονες ή στη δουλειά.

Μάθετε να ακούσουμε πώς ο Θεός μας μιλάει. Ο Θεός αποκαλύπτει το θέλημά του στο Λόγο του - την Αγία Γραφή, τη δημιουργία του -. Φύση και πρόνοιας και τη συνείδησή μας

Όταν οι τύψεις συνειδήσεως γιατί παρακούσει και αγνοεί τη φωνή του Πνεύματος του Θεού;

Αν θέλουμε να διακρίνουμε τη φωνή του Θεού, αυτό απαιτεί σοβαρή προσοχή. Πρέπει να αντισταθούμε δικές του τάσεις, και να νικήσετε τους για να υπακούσει στη φωνή της συνείδησης χωρίς καθυστέρηση ή δικαιολογία για τις κλήσεις του, δεν σταματούν και δεν αξιοποίησαν τη δική μας θέληση και ενστικτώδη συμπεριφορά.

Ο Κύριος μας συμβουλεύει να προσεύχονται σε μοναξιά μελετηθεί και η σιωπή των δικών καρδιές τους, άκουσαν τη φωνή της αλήθειας και της συνείδησης. Τίποτα δεν κάνει τόσο σαφής όσο εαυτό προσευχή στην απομόνωση.

Μόλις αφήσετε φυσικά την ανεξαρτησία σας και αυτό-θα και θα αντικαταστήσει την παιδιάστικη υπακοή στο αποδεκτό εάν είστε πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τη διδασκαλία, ακούω τη φωνή του πραγματικού βοσκού, να πει: «Αυτός είναι ο τρόπος να πάει μετά από αυτό." (Ησαΐας 30.21) Δεν υπάρχει χρόνος ή της τοποθεσίας όπου θα ήταν ανάρμοστο να μεταφέρουν στην προσευχή του Θεού. Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει, θα αρθεί τις καρδιές μας στην αληθινή προσευχή. Στη μέση του πλήθους στο δρόμο, στην καθημερινή τους εργασία μπορεί να στείλει μια προσευχή προς τον Θεό και να ζητήσει καθοδήγηση του Θεού.

Φέρτε τις ανάγκες σας στο Θεό, τις χαρές τους, τις ανησυχίες τους, τις προσδοκίες και τις ανησυχίες τους. neobtíží βάρος σας τον ίδιο, ούτε να κουραστεί. Αυτός που ξέρει κάθε τρίχα στο κεφάλι σας δεν αδιαφορεί για τις ανάγκες των παιδιών τους. "Επειδή ο Κύριος είναι συμπονετικός και φιλεύσπλαχνος" (Ιακώβου 5,11), στην προσευχή, αλλά δεν κάνει ακριβώς ο ίδιος, τον έπαινο και δόξα τω Θεώ για τη χάρη.

Ο Χριστός δεν προσφέρουν στους ανθρώπους τη διδασκαλία φαντασμένος, αυτάρεσκα και πεισματάρης. Μόνο ο πράος και ήμερος καθοδήγηση υποσχέσεις για την απόφαση αυτή μόνο θα διδάξει τον τρόπο του.

Η χριστιανική ζωή είναι μια ζωή της καθημερινής παράδοσης, της υποταγής, και συνεχίζοντας να ξεπεραστούν τα εμπόδια κάθε μέρα οδηγεί σε νέες και νέες νίκες. Αυτή είναι η πραγματική αύξηση στο Χριστό.

Η αγάπη για το Θεό θα πρέπει να είναι η κύρια πηγή των ενεργειών μας.

Όταν μερικές φορές δεν καταλαβαίνουν κάτι, δεν αμφιβολία το λόγο του Θεού, επειδή δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το μυστήριο της πρόνοιας του Θεού. Στη φύση, μας εξακολουθεί να περιβάλλεται από μυστικότητα, η οποία δεν μπορεί να εξηγήσει. Ακόμη και οι απλούστερες μορφές ζωής είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να εξηγήσει ακόμα και η πιο σοφή στοχαστές.

Η Αγία Γραφή δίνει την αλήθεια έτσι απλά και απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς του ανθρώπου, ότι ήταν έκπληξη και εντυπωσίασε ακόμη και τους πιο πνευματική, αλλά επιτρέπει επίσης την πιο απλή και λιγότερο μορφωμένοι να ξέρει το δρόμο της σωτηρίας.

Υπάρχουν στοιχεία για τον καθένα - την απλούστερη και πιο απομακρυσμένο - αποδεικτικά στοιχεία που παρέχει τη δική της εμπειρία. Ο Θεός μας καλεί στην αλήθεια των λόγων του, η αλήθεια της υπόσχεσης του για να προσπαθήσει για τον εαυτό σας. Μας καλεί: «Γεύσασθε και θα δείτε ότι ο Κύριος είναι καλός» (Ψαλμ. 34,9). Αντί να στηρίζονται στα λόγια των άλλων, πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας. Ο Κύριος λέει: "Ρωτήστε εσείς και» (Ιωάννης 16:24). πληρούνται οι υποσχέσεις του Θεού. Να μην αποτύχει και δεν μπορεί ποτέ να αποτύχει. Όλο αυτό μας γεμίζει με χαρά.

Σύντομα θα ανοίξει τις πύλες του ουρανού, για τα παιδιά του Θεού ήρθε από το στόμα του βασιλιά της δόξας ακούσουν ευλογίες που θα ηχήσει στα αυτιά τους ως την πιο γλυκιά μουσική: «Έλα, ευλογημένη από τον Πατέρα μου, να κληρονομήσουν τη βασιλεία ετοιμάσει για εσάς από την ίδρυση της του κόσμου »(Κατά Ματθαίον 25,34).

Στη συνέχεια, η εξαγορά θα σας υποδεχτεί στο σπίτι, το οποίο τους προετοιμάζει για τον Ιησού.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Γιατί υπάρχει το κακό;

59_snake.jpg Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα μας είναι το κακό. Υπάρχουν πολύ ισχυρή και δραστήρια.Σε περίπτωση που είναι; Γιατί;Η Αγία Γραφή μιλάει για εξέγερση εναντίον του Θεού στον ουρανό. ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 178920x

Ξυπνάτε στην Κίνα και την εξάπλωση του Ευαγγελίου

298_cina.jpg Ασία είναι το μεγαλύτερο θέατρο του εικοστού αιώνα. Δεν υπάρχει άλλη ήπειρος του κόσμου δεν σημαίνει πολλά για τα πιο ισχυρά κινήματα - πολιτικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές και πνευματικές. Το ερώτημα είναι ...
Added: 19.12.2010
Απόψεις: 179831x

4ο Ομολογία - Ο δρόμος προς τον Χριστό

167_cesta_ke_kristu.jpg Εξομολογήσεις"Αυτός που καλύπτει τις καταπατήσεις του δεν θα ευημερήσει, αλλά όποιος ομολογεί και Απολείπειν τους δεν θα είναι έλεος" (Παροιμίες 28.13).Οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορούν να λάβουν συγχώρεση του Θεού, ...
Added: 07.10.2010
Απόψεις: 153464x

Γιατί οι θρησκευόμενοι άνθρωποι πρέπει να υποφέρουν;

193_trpici_verici.jpg Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τόση δυστυχία στον κόσμο. Ναι, η χώρα μας σήμερα κυβερνάται από το κακό, όπως ο Σατανάς, ο οποίος ανατράπηκε στη χώρα μας. Είναι εδώ για να ...
Added: 29.10.2010
Απόψεις: 155292x

Προετοιμασία για το τέλος

514_egw-country_living.jpg "Όταν πρόκειται για δοκιμές φορά, αποδεικνύεται, ο οποίος διέπει τη ζωή του λόγου του Θεού. Το καλοκαίρι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ αειθαλή και άλλα δέντρα είναι τόσο προφανής. Αλλά όταν ...
Added: 23.11.2011
Απόψεις: 203761x

El.AmazingHope.net - Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό