El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Προετοιμασία για το τέλος

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

514_egw-country_living.jpg

Προετοιμασία για το τέλος

Added: 23.11.2011
Απόψεις: 204259x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

"Όταν πρόκειται για δοκιμές φορά, αποδεικνύεται, ο οποίος διέπει τη ζωή του λόγου του Θεού. Το καλοκαίρι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ αειθαλή και άλλα δέντρα είναι τόσο προφανής. Αλλά όταν συμβαίνουν οι καταιγίδες του χειμώνα, τα αειθαλή δέντρα θα παραμείνουν αμετάβλητα, το υπόλοιπο της τους φύλλωμα έρχονται. Ούτε η επίσημη χριστιανική σήμερα είναι να αναγνωρίσει το δικαίωμα, αλλά πλησιάζει η στιγμή κατά την οποία δείχνει διαφορά. Ακριβώς ό, τι είναι πρόδηλη εχθρότητα, τον φανατισμό και την μισαλλοδοξία βασιλεύουν, καταδίωξη αρχίζει. Zakolísají λίγη πίστη και υποκριτές και να εγκαταλείψει την πίστη τους. Αληθινοί Χριστιανοί, ωστόσο, να αντισταθούν και να παραμείνει σταθερή σαν βράχος, η πίστη τους θα είναι ισχυρότερη και πιο φωτεινή ελπίδα ό, τι στο παρόν. "(το μεγάλο δράμα ποτέ = μεγάλη διαμάχη, σελίδα 378) (μετάφραση μας του" Η μεγάλη διαμάχη "έχει διαφορετική σελιδοποίηση)

Κατά τη στιγμή της θλίψης θα μας οδηγήσει προς τα εμπρός μόνο τη δύναμη του Θεού, αλλά τώρα μπορούμε να ετοιμάσουμε τις συμβουλές που μας έδωσε ο Θεός.

Μελέτη του Λόγου του Θεού

Η Βίβλος περιέχει πολλές υποσχέσεις, οι οποίες θα πρέπει να σφιγκτήρα, να αποτυπώσει στη μνήμη και το άτομο είναι να κηρύττουν. Οι πιο δημοφιλείς είναι στους Ψαλμούς, στον Ησαΐα, τα Ευαγγέλια και την Επιστολή προς τους Φιλιππησίους. Επίσης, 37. κεφάλαιο το μεγάλο δράμα των αιώνων (μόνο βέβαιο μας), μας προσφέρει μια καλή συμβουλή. Δύο μικρά αποσπάσματα, πολλοί προτείνουν. «Μόνο οι άνθρωποι που ενισχύει το μυαλό του τις αλήθειες της Αγίας Γραφής, βρίσκεται στην τελευταία μεγάλη μάχη." (Σελίδα 373) "Η πρώτη και μεγαλύτερη υποχρέωση κατάλληλης όντα είναι να μάθουν από τις γραφές, τι είναι αληθινό, τότε σύμφωνα με την ζωντανή και να ενθαρρύνει και άλλους να το κάνουν επίσης." (Σελίδα 376)

Ο χρόνος εξόδων στην προσευχή με το Θεό

Η τακτική επικοινωνία με τον Θεό για να διατηρήσει μια στενή σχέση μαζί του. Το κεφάλαιο για την προσευχή στο ταξίδι βιβλίο για τον Χριστό, μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ. "Τι δύναμη έπρεπε να έχουν αυτές στο παρελθόν έχουν διωχθεί για τον Χριστό; Ήταν μια ενότητα με το Θεό, την ενότητα με το Άγιο Πνεύμα, την ένωση με τον Χριστό. Αυτή η στενή σχέση με τον Σωτήρα στο λαό του Θεού να επιμείνουμε στους έσχατους καιρούς . (Η Πίστη ζω Με την 330ή σελίδα)

Να είσαι φιλικός με τους άλλους

Γνωρίζουμε τους γείτονές σας και εκείνους που έχουν επιρροή στην κοινωνία. Αναγνωρίζουν ότι θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και έντιμοι άνθρωποι που δεν είναι μέλη οποιασδήποτε αίρεσης ή freaks εξτρεμιστικές. Είναι επίσης πολύ καλό για να τους πω όλα κατ 'ευθείαν. Χρήσιμες συμβουλές: "Ομοίως, θα πρέπει οι οπαδοί του Χριστού, τώρα, όταν πλησιάζει ώρα κόπο, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εισαγωγή τους ανθρώπους στο σωστό φως και διαλύσει τις προκαταλήψεις και να αποτρέψει τον κίνδυνο που απειλεί την ελευθερία της συνείδησης." (Big σελίδα Δράμας Ηλικίες 387)

Βοηθώντας τους να διαδώσουν το έργο του Θεού

Γνωρίζουμε ότι αυτό που έχει ολοκληρωθεί σε μια περίοδο σχετικής ειρήνης, θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν θα πρέπει να είναι σε αδράνεια, καθώς πέφτει η νύχτα.

Η γνώση των κατευθυντήριων γραμμών για την υγεία για να βοηθήσει τους ασθενείς

«Ως θρησκευτική επιθετικότητα υπονομεύει την ελευθερία της χώρας μας, όσοι εκστρατεία για την ελευθερία της συνείδησης, θα οδηγηθούν σε μια δυσμενή κατάσταση. Εάν έχετε τη δυνατότητα, θα πρέπει να έχουν για τον άλλον για να αποκτήσουν γνώσεις για τις ασθένειες, τις αιτίες της, την πρόληψη και θεραπείας. Ποιος θα πετύχει, να βρουν εργασία για ευρύ πεδίο εφαρμογής τους. Θα είναι μια πολύ πάσχοντες οι οποίοι θα χρειάζονται βοήθεια, όχι μόνο μεταξύ των μελών της Εκκλησίας μας, αλλά κυρίως μεταξύ εκείνων που δεν γνωρίζουν την αλήθεια. "(Ιατρική Υπουργείο σελίδα 321)

Ανάπτυξη της ενότητας και της φιλίας με τους συναδέλφους

Εβραίους 10,25 μας συμβουλεύει σε όλο και πιο συχνά συναντήθηκαν σε κοινές συσκέψεις και ενθάρρυνε ο ένας τον άλλον, τόσο περισσότερο βλέπουμε ότι η ημέρα του Χριστού πλησιάζει. Ακόμα, μας υπενθυμίζουν ότι είμαστε «ράλι». Μετά την Ανάληψη του Χριστού στους μαθητές του να δει ότι αγαπούσε ο ένας τον άλλον.

Μάθετε να είναι αυτάρκεις

Η Washington Post ανέφερε πρόσφατα ότι το 95% των Αμερικανών είναι απόλυτα εξαρτημένος από τη διατροφή που αγοράζονται στο κατάστημα. Η συμβουλή μας είναι να είναι πιο ανεξάρτητα. «Η φτώχεια μπορεί να επηρεάσει όσους σήμερα πιστεύουν και ενεργούν σύμφωνα με την αλήθεια. Ο Χριστός μας είπε ότι δυσφημούν. Όταν υπάρχει μια αναζήτηση για την αλήθεια, θα είναι σημαντικό να κυριαρχεί σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα και οι οικογένειές τους υποφέρουν εξαιτίας της έλλειψης γνώσης. Θα πρέπει να ομολογήσω στην εμπορία, κατασκευή, φύτευση και τη σπορά. Γνωρίζοντας πώς να καλλιεργούν τη γη, εμείς θα το έργο αυτό σε δύσκολες συνθήκες πιο εύκολη. Η γνώση αυτή θα γίνει μια μεγάλη ευλογία, ακόμη και οι εχθροί μας. (Τύπου χειρόγραφο, τόμος 19, σελίδα 26)

Πήγαινε έξω από την πόλη

Αυτός ο πίνακας είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο για μας γιατί πήραμε αυτή τη συμβουλή. Μάθαμε εγκληματικότητα, ο υπερπληθυσμός, η βία, τις ασθένειες, τη φτώχεια, το θόρυβο και το άγχος της αστικής ζωής. Σχετικά με αυτό το θέμα μπορούμε να μάθετε περισσότερα στο Living Χώρα φυλλάδιο (Η ζωή στη χώρα)

Πηγή: βιβλίο "Κυριακή έρχεται" Γ. Edward Reid

EG White αναφέρει:. «Δεν είναι πολύς χρόνος στον οποίο είμαστε αναγκασμένοι να φύγουν με την απομάκρυνση και μοναξιά, όπως κάποτε έκαναν οι μαθητές, όπως και την πολιορκία της Ιερουσαλήμ από τον Ρωμαίο στρατοί ήταν το σύνθημα για τους Ιουδαίους Χριστιανούς, καθώς και κατάληψη της εξουσίας πάνω από τμήματα του έθνους μας (Ηνωμένες Πολιτείες) με την έκδοση του διατάγματος, η οποία θα επιβάλει την παπική Σάββατο Κυριακή, προειδοποιώντας μας για να είναι. Τότε ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την μεγάλη πόλη και θα προετοιμάζονται να φύγουν στις πόλεις και κωμοπόλεις σε απομακρυσμένα σπίτια σε απομονωμένες περιοχές στα βουνά »(5T 464 465)

Με άλλα λόγια, όταν οι ΗΠΑ ένας νόμος που οφείλει να συμμορφωθεί με μια ημέρα ανάπαυσης την Κυριακή, είναι για μας ένα σημάδι για να αφήσει τις πόλεις και τα άλλα προετοιμασία.

Αμερικανός ιεροκήρυκας Τζιμ Buller http://www.preparingtostand.org/ τα κράτη ιστοσελίδα του:

Όταν ο στρατός περικύκλωσε την Ιερουσαλήμ, οι οπαδοί του Ιησού έφυγαν από την πόλη! Είτε ήταν έτοιμοι ή όχι. Είτε έχετε μια θέση για να πάει ή όχι. Μόλις βγήκε! Ίσως πρέπει να κάνουμε το ίδιο.

Τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία που δέχομαι, μιλάμε για τις πόλεις σφράγιση (κλείσιμο με τον έξω κόσμο) και ξέρω ότι στην περιοχή μου έχουν σχέδια για να κάνει το κάνει για πολλά χρόνια. Ακούγεται σαν αυτό που θα μπορούσε να διαβάσει στη ζωή φυλλάδιο στην εξοχή 11 (επίσης 2SM 142). "Αλλά σύντομα θα είναι τέτοια σύγκρουση και σύγχυση στις πόλεις, ότι εκείνοι που επιθυμούν να εγκαταλείψουν την πόλη δεν μπορεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτά τα γεγονότα. Αυτό είναι το φως που δόθηκε σε μένα."

Παρόλο που στη χώρα, θα πρέπει να έχουμε ένα σχέδιο εκκένωσης. Έχουμε ετοιμάσει ένα πακέτο με τις βασικές προσωπικές ανάγκες για την επιβίωσή τους, βασικά τρόφιμα, είδη κάμπινγκ, όλα είναι έτοιμα γι 'αυτό ακριβώς πιάστηκε και θα μπορούσε να πάει σε κάποιο είδος των κατοικιών, η οποία χρησιμοποιεί συνηθισμένο ξύλο από τα δάση για τη θέρμανση και το μαγείρεμα. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί δρομολόγια και τις στάσεις, τα οποία έτσι θα φθάσουμε εκεί.

"Να θυμάστε ότι η γυναίκα του Λωτ" Luke 17.32. Επίσης, πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά και συναισθηματικά, ήμασταν σε θέση να το αφήσουμε όλα πίσω μας - ας με την οικογένεια και τους φίλους μας, θα πάνε ή όχι.

Επίσης, σημειώστε ότι υπάρχουν δύο μέρη του χρόνου των ταραχών. Εθνικό Δίκαιο της Κυριακής σηματοδότησε την έναρξη του πρώτου μέρους. Καλλιεργώντας το τέλος πριν από το τέλος του πρώτου μέρους. Το δεύτερο μέρος είναι μια περίοδος θλίψης μετά φινέτσα, θα χυθεί κατά τις επτά τελευταίες πληγές. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου που πρόκειται να «εντελώς έρημη και μόνη θέση" (The Great σελίδα Διαμάχη 626).

Έτσι, κατά το πρώτο μέρος της περιόδου θλίψης θα πρέπει ακόμα να είναι σε θέση να κάνουν «ιεραποστολικό έργο». Δεν θα κρύψει μόνο στους λόφους και προσπαθούν να επιβιώσουν. Πρέπει να έχετε κατά νου όταν θα φύγει από την πόλη. Πρέπει επίσης να προετοιμαστεί για αυτή την τελευταία μεγάλη προμήθεια ευαγγέλιο. "Σε αυτές τις τελευταίες ώρες χειροτεχνίας των υιών των ανθρώπων, όταν η τύχη της κάθε ψυχής, θα επιλυθούν σύντομα για πάντα, αναμένεται ο Κύριος του ουρανού και της γης από την εκκλησία του για να ξεσηκώσει στη δράση όπως ποτέ πριν." (Προφήτες και βασιλιάδες σελίδα 716)

Μάλλον θα πρέπει να βασίζονται σε άλλες μεθόδους του ευαγγελισμού από ό, τι είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούν σήμερα. Δεν έχουν πολλοί «ευαγγελισμού κοινό." Αντ 'αυτού, μπορεί να είναι πολλά: «Ο Θεός υπό την ηγεσία της συναντήσεις." Προσεύχονται στον Θεό για να σας οδηγήσει σε όσους θέλουν να έχουν να μοιραστούν μαζί τους. Μάθετε πώς λειτουργεί τώρα.

Θα πρέπει επίσης να είναι όσο το λαό του Θεού κινητοποιήθηκαν από κοινού. «Αχ, πολλές φορές, όταν αισθάνθηκα ότι ήμουν στην παρουσία του Θεού και αγίων αγγέλων του, άκουσα τη φωνή του αγγέλου, ο οποίος δήλωσε ότι το ράλι, ράλι σε ράλι με. Μην αφήνετε τον Σατανά να ρίχνει κολαστήρια σκιά μεταξύ των αδελφών. Rally είναι η ενότητα είναι δύναμη. σχέδιο του Θεού για τους ανθρώπους του ήταν πάντα να εργαστούν από κοινού.

Εγκατασταθούν σε αγροτικές εκτάσεις είναι πολλή δουλειά και παίρνει πολύ χρόνο. Αλλά θα πρέπει να ενεργοποιηθεί για να διακήρυξη τελευταίο μήνυμα για τους ανθρώπους που τον δεχτεί, όχι μόνο για την επιβίωσή μας. Ως εκ τούτου, ο μόνος τρόπος για να ζήσει είναι εθελοντική απλό τρόπο ζωής, όπως ο Ιησούς Χριστός έζησε για να ολοκληρωθεί η αποστολή, και να εργαστούμε μαζί ως ομάδα.

Αν και αισθανόμαστε τον επείγοντα χαρακτήρα της φυσικής κατάρτισης, πνευματική εκπαίδευση πρέπει να είναι στην πρώτη θέση. Τώρα ήρθε η ώρα να συνδεθεί βαθιά με το Θεό. Κρατημένο στον Ιησού. Δώστε στον εαυτό σας σ 'Αυτόν που μας γεμίζουν το Άγιο Πνεύμα και το Πνεύμα μας οδήγησε. Σε αυτούς τους στίχους ο Θεός μας υπόσχεται να προετοιμαστούμε για την άφιξη του και το τέλος. Όταν δουλεύουμε με αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε μέσα μας και μέσα από εμάς, λέει μέσα μας αυτή τη φορά. Είναι όλα σχετικά με την εμπιστοσύνη στο Θεό και πλήρη παράδοση σ 'Αυτόν, ανά πάσα στιγμή.

Φιλιππησίους 1.6 - Είμαι βέβαιος ότι Εκείνος που άρχισε ένα καλό έργο μέσα σου, το προβάδισμα μέχρι το τέλος της ημέρας του Ιησού Χριστού.

1 Θεσσαλονικείς 5,23-24 - ο Θεός της ειρήνης εαυτό σας αγιάσει εξ ολοκλήρου? Και μπορεί το πνεύμα σας και την ψυχή και το σώμα εντελώς άμεμπτος εις την έλευση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Αυτός που σας καλεί είναι πιστός και θα το κάνει.

Jude 24 - Τομ, ο οποίος έχει τη δύναμη να σας προστατεύσει από την πτώση και να σας φέρει σε δόξα του
αγνή και ευτυχισμένη ...


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Σάββατο ως μνημείο της δημιουργίας, δεδομένης της σχέσης με το Θεό

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Ας δούμε από την αρχή κιόλας της Βίβλου, το Βιβλίο της Γένεσης. Εδώ είναι γραμμένο για τη δημιουργία του κόσμου μας. Μαθαίνουμε ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε έξι συνεχείς ...
Added: 28.04.2011
Απόψεις: 189784x

Ο Ιησούς Χριστός, η ζωή Του, το θάνατο και την ανάσταση

275_jezis_kristus_2.jpg Το μοναδικό μέσο για εξιλέωση για την ανθρώπινη αμαρτία που παρέχεται από τον Θεό στον Ιησού Χριστό. Στη ζωή του για την τέλεια υπακοή στο θέλημα του Θεού, ταλαιπωρία του, τον ...
Added: 25.11.2010
Απόψεις: 257897x

Ο μόνος αληθινός Θεός είναι ο Θεός του Ισραήλ!

439_izraelite.jpg Ησαΐας 44,6 - Έτσι λέει ο Κύριος, ο βασιλιάς και ο Λυτρωτής του Ισραήλ, ο Κύριος των δυνάμεων: είμαι πρώτος και είμαι ο τελευταίος, εκτός από μένα δεν υπάρχει Θεός.Ο Θεός ...
Added: 01.06.2011
Απόψεις: 296222x

9ο Εργασία και χριστιανική ζωή - Ο δρόμος προς τον Χριστό

352_cesta_ke_kristu.jpg Ο Θεός είναι η πηγή της ζωής, του σύμπαντος, το φως και τη χαρά. Δεδομένου ότι οι ακτίνες του φωτός με βάση τον ήλιο, όπως και ρεύματα του νερού αναβλύζουν από ...
Added: 11.02.2011
Απόψεις: 159764x

5η αγιασμός - Ο δρόμος προς τον Χριστό

188_cesta_ke_kristu.jpg 5 ΑγιασμούΗ υπόσχεση του Θεού είναι: "Θα με αναζητήσει και να βρει εμένα όταν μου ζητούν με όλη την καρδιά σου» (Ιερεμίας 29,13).Ο Θεός πρέπει να είναι συμπαγή σε όλη την ...
Added: 20.10.2010
Απόψεις: 157024x

El.AmazingHope.net - Προετοιμασία για το τέλος