El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Λόγοι για την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού στον κόσμο

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg

Λόγοι για την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού στον κόσμο

Added: 08.11.2010
Απόψεις: 163068x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Ο Ιησούς Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες μας, η νίκη του πάνω στο κακό - Σατανά και τον νίκησε. Έδειξε ολόκληρο το σύμπαν, ότι ο Θεός είναι αγάπη και ακόμα έχουμε αμαρτήσει ενάντια στον νόμο του Θεού, έτσι μας αγάπησε ώστε έδωσε τον Υιό Του, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σ 'Αυτόν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης από τον Δημιουργό έχασαν τη ζωή τους για τη δημιουργία Του. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμα και την αγάπη αυτού του μεγέθους. Εξετάστε αν ήμασταν πρόθυμοι να πεθάνουν για ορισμένα από τα προϊόντα τους!

Ο Ιησούς υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει, ώστε να τερματιστεί η μεγάλη μάχη μεταξύ του καλού και του κακού.

Όλη την ανθρωπότητα οδηγείται στη μεγάλη διαμάχη μεταξύ Χριστού και Σατανά, που είναι ο χαρακτήρας του Θεού είναι αγάπη, ο νόμος του Θεού και κυρίαρχο κράτος του Θεού πάνω από το σύμπαν.

Αποκάλυψη 12ης Ιανουαρίου μέρος περιγράφει τη συνεχή πάλη μεταξύ Σατανά και την Εκκλησία,

Αποκάλυψη 20 του Γενάρη μέρος περιγράφει μια νικηφόρα Συμπερασματικά, η καταστροφή της αμαρτίας και όλες τις συνέπειές του.

Λίγο πριν την έλευση του Χριστού συμβαίνει στον κόσμο και τη ζωή των ατόμων έχουν πολώσει - άνθρωποι στέκονται σε δύο πλευρές, στο πλαίσιο των δύο πανό - από κάθε πλευρά του Θεού ή εναντίον του Θεού για τον εχθρό. Ο Κύριος Ιησούς είπε ότι υπάρχουν μόνο δύο στρατόπεδα των ανθρώπων.

Ματθαίος 25,31-32 - "Όταν ο Υιός του ανθρώπου έρχεται σε δόξα του με όλους τους αγγέλους του, θα καθίσει στο θρόνο της δόξας του Όλα τα έθνη θα συγκεντρωθούν μπροστά του, και είναι χωρισμένο από το ένα το άλλο όπως. ένας βοσκός χωρίζει τα πρόβατα από τα ερίφια. Sheep στο δεξί του χέρι, αλλά οι κατσίκες στα αριστερά του.

Ματθαίος 24,30-31 - τότε ο ουρανός φαίνεται το σημάδι του Υιού του ανθρώπου και, στη συνέχεια και όλες οι φυλές της γης θα θρήνο και να δείτε τον Υιό του Ανθρώπου έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα. Και θα αποστείλει τους αγγέλους του με δυνατή τρομπέτα, και θα μαζέψουν τους εκλεκτους αυτου εκ τέσσερα σημεία του ορίζοντα, από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη.

Ρωμαίους 2,6-11 - Ο "θα αποδώσω σε κάθε έναν σύμφωνα με τα έργα του" - εκείνοι που επίμονα και να κάνει καλό επιδιώκουν δόξα, τιμή και αθανασία, την αιώνια ζωή, εκείνοι που με τον εγωισμό του, την αλήθεια και αρνούνται να ακολουθήσουν τις παρανομίες, όμως, ανταμοιβή άγριο θυμό. Θλίψη και αγωνία περιμένει την ψυχή του κάθε ανθρώπου που κάνει το κακό, Εβραίος πρώτη και στην ελληνική. Όποιος κάνει καλό, ο Εβραίος πρώτη και, επίσης, στην ελληνική, περιμένει στη συνέχεια, για τη δόξα, τιμή και ειρήνη. Ο Θεός έχει μεροληψία σε κανέναν.

Ο Ιησούς Χριστός έρχεται να αναστήσει τους νεκρούς και μετέτρεψαν το πιστών ζουν.

Ναι, ο Χριστός έχει εξουσία επί του θανάτου και δεν είναι μόνο λόγια. Έχει αποδειχθεί ότι μετά από τρεις μέρες στον τάφο αναστήθηκε από τους νεκρούς. Ξύπνησα κατά του χρόνια αποδεδειγμένης θάνατο αρκετών ανθρώπων πίσω στη ζωή. Αυτός και μόνο μπορεί να δώσει ζωή.

Αποκάλυψη 1,17-18 - Όταν τον είδα, μου έπεσε στα πόδια του ως λάθος. Στη συνέχεια έβαλα στο δεξί μου χέρι και είπε:.. "Μην ανησυχείτε, είμαι η πρώτη και η τελευταία εν ζωή ήμουν νεκρός, και ιδού, είμαι ζωντανός για πάντα και πάντα έχω τα κλειδιά του θανάτου και τους νεκρούς..

1 Κορινθίους 15,3-4 - Σας έδωσα το κύριο πράγμα που ήθελα, επίσης, έλαβαν: ο Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες μας σύμφωνα με τις Γραφές, ετάφη και αναστήθηκε την τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς.

Αν και ο Σατανάς είναι φυλακισμένος στο θάνατο του ανθρώπου, από τον τρόπο που όλοι αισθανόμαστε ότι ο θάνατος δεν είναι εδώ, ο καθένας υπερασπίζεται την επιθυμία της και για τη ζωή, τότε ο Ιησούς Χριστός έρχεται σε μας από το θάνατο και πάλι απορρίφθηκε. Τη στιγμή που ο Χριστός ισχυρή φωνή του, αφυπνίζει τους νεκρούς στη ζωή, θα είναι το πιο εκπληκτικό κορίτσι. Εκείνη τη στιγμή θα σπάσει επιτέλους την εξουσία του θανάτου, δεν είναι περισσότερο! Αυτοί που ήταν πιστοί που ζουν στο Χριστό που έρχεται θα αλλάξει.

John 5,28-29 - μην εκπλαγείτε, διότι έρχονται τη στιγμή που όλοι όσοι βρίσκονται σε τάφους θα ακούσουν τη φωνή του και να προοδεύουν - εκείνους που έχουν κάνει καλή θα αναστηθούν στη ζωή, αλλά εκείνοι που ενεργούν το κακό, που ανέκυψαν στο δικαστήριο.

1 Θεσσαλονικείς 4,13-18 - Δε θέλουμε, αδελφοί, δεν ξέρατε για τους νεκρούς μας. Δεν θλίβομαι από πάνω τους όπως και άλλοι που δεν έχουν ελπίδα. Ο Ιησούς, πιστεύουμε, πέθανε και αναστήθηκε από τους νεκρούς όπως ακριβώς πιστεύουμε ότι ο Θεός θα φέρει με τον Ιησού στη ζωή και σε εκείνους που έχουν κοιμηθεί στο πρόσωπό του. Έχουμε λέξη από τον Κύριο: Εμείς, που έζησε για να δει την έλευση του Κυρίου, δεν προλάβουμε αυτούς που κοιμήθηκαν. Ακούτε την παρακινώντας εντολή, η φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό και η πρώτη φορά που πέθαναν εν Χριστώ θα αυξηθεί. Ζούμε μαζί τους αλιεύονται στα σύννεφα για να συναντήσουμε τον Κύριο, τότε θα είμαστε με τον Κύριο για πάντα. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον με αυτά τα λόγια.

Ο Ιησούς Χριστός θα έρθει μια δίκαιη ανταμοιβή για όλους. Όλοι έκκληση για δικαιοσύνη και τελικά το βλέπουμε.

Μετά την άνοδό του, ο Χριστός συνεχώς ασχολείται με την λύτρωση του ανθρώπου. Αυτός είναι ο μόνος μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπου, δεν βρίσκουμε κανένα άλλο δικηγόρο. Ο καθένας έχει μια επιλογή! Η στάση του στο Ευαγγέλιο, στο Χριστό, για να αποφασίσει αν ο Χριστός στην περίφημη δευτερόλεπτό του, θα πρέπει να έρχονται γι 'αυτόν να κρίνουν ποιος προτάσεις του, ή ο βασιλιάς, ο οποίος τον καλωσορίζει στο βασίλειό του. Αυτός κάνει για μένα όλα τα απαραίτητα για τη σωτηρία. Θα το δεχτούν;

Αποκάλυψη του Ιωάννη 22,12-13 - "Ιδού, έρχομαι γρήγορα και ο μισθός μου είναι μαζί μου, να δώσει σε κάθε άτομο σύμφωνα με τις πράξεις του, είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος της πρώτης και της τελευταίας. . "

Ματθαίος 16,27 - Υιός του ανθρώπου θα έρθει μέσα στη δόξα του Πατέρα του μαζί με τους αγγέλους του, και στη συνέχεια να αποδώσω σε κάθε έναν σύμφωνα με τα έργα του.

Εβραίους 9,24 - ο Χριστός δεν ήρθε στην ιερά μέρη γίνονται με τα χέρια (το οποίο είναι ακριβώς το σωστό άποψη), αλλά στον ουρανό το ίδιο, για εμάς να σταθούμε ενώπιον του Θεού.

1 Timothy 2, 3-4 - Αυτό είναι σωστό και ευάρεστη στον Θεό Σωτήρα μας, που θέλει όλοι οι άνθρωποι να σωθούν και να έρθουν να ξέρει την αλήθεια. Υπάρχει ένας Θεός και ένας ο μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπων, ο άνθρωπος Ιησούς Χριστός, ο οποίος έδωσε τον εαυτό του ως λύτρα για όλους τους άνδρες.

Ιωάννης 1:12 - Αλλά για εκείνους που τον δέχτηκαν, έδωσε το δικαίωμα να γίνουν παιδιά του Θεού - όλους εκείνους που πιστεύουν στο όνομά του.

Ο Ιησούς έρχεται να δημιουργήσει ένα νέο ουρανό και τη νέα γη. Ο Χριστός θα έρθει, επομένως, να αποκατασταθεί η αρχική αρμονία και την ευτυχία στο σύμπαν που υπήρχε πριν από την πτώση στην αμαρτία.

Ο Θεός δημιούργησε τα πάντα τέλεια και όμορφα, αλλά ενοχλητική όλες τις αμαρτίες. Ο Ιησούς τελειώνει αυτό το θλιβερό κεφάλαιο της Ιστορίας και να δημιουργήσουν αιώνια βασιλεία του.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 21, 1-5 - Τότε είδα ένα νέο ουρανό και τη νέα γη. Για το πρώτο ουρανός και η πρώτη γη παρήλθε και η θάλασσα δεν είναι πλέον. Είδα την άγια πόλη, νέα Ιερουσαλήμ, που κατέβαινε από τον Θεό από τον ουρανό, ετοιμασμένη σαν νύφη στολισμένη για τον άνδρα της. Άκουσα μια δυνατή φωνή από το θρόνο, "Ιδού, στέκομαι με τους ανθρώπους του Θεού:. Για να ζήσει μαζί τους, κι αυτοί θα είναι λαοί του και αυτός ο Θεός είναι μαζί τους και να τους το Θεό θα εξαλείψει κάθε δάκρυ από τα μάτια τους και ο θάνατος δεν θα είναι πλέον, ούτε κραυγή ούτε κραυγή ούτε πόνος δεν θα είναι ποτέ, γιατί οι προηγούμενοι πράγματα έχουν περάσει μακριά. "Αυτός που καθόταν επάνω στον θρόνο είπε: Δες, κάνω τα πάντα νέα."

2ο Πέτρου 3, 13 - Οι Ουρανοί εξαφανίζονται όταν η φωτιά και τα στοιχεία που πρέπει να λιώσει με τις θερμές θερμότητα, αλλά περιμένουμε από το νέο ουρανό και τη νέα γη - εγχώριας δικαιοσύνης.

Ντάνιελ 2,44-45 - Στις ημέρες αυτών των βασιλιάδων, ο Θεός του ουρανού θα δημιουργήσει ένα βασίλειο που ποτέ δεν θα καταρρεύσει, το βασίλειο που δεν έχει κλέψει τους ανθρώπους. Αυτή η βασιλεία θα συντρίψει και θα κλείσει όλες τις άλλες βασίλειο παίρνει για πάντα.

Ντάνιελ 7,13-14 - Ιδού, έρχεται με τα σύννεφα του ουρανού, ο Υιός του ανθρώπου ίδια. Πριν από την πολύχρονη εμφανίστηκε πριν από το πρόσωπό του τον έφεραν. Έχει δοθεί Κυβέρνηση και η δόξα και το βασίλειο, που τίμησε όλους τους ανθρώπους, έθνη και γλώσσες. Ο κανόνας του είναι η αιώνια - δεν τελειώνει ποτέ, και το βασίλειό του δεν θα καταρρεύσει!

Δανιήλ 7, 26-27 - Αλλά τότε το δικαστήριο θα καθίσουν και ταινίες αυτόν της εξουσίας που πρέπει να καταστραφεί για πάντα και να καταστρέφονται. Το βασίλειο, η δύναμη και η δόξα των βασιλείων κάτω από τον ουρανό θα παραδοθεί στην ιερή τους ανθρώπους του Υψίστου. βασιλεία του θα διαρκέσει για πάντα, και όλες οι κυβερνώντες θα τον λατρεύουν και να υπακούσουμε. "

John 14,3 - πάω να προετοιμάσω μια θέση για σας. Όταν πηγαίνω και προετοιμάσω μια θέση για σας, εγώ θα έρθει και πάλι και να σας πάρει για τον εαυτό μου, μπορείτε επίσης να είναι εκεί που είμαι.

Αμήν, Έλα Κύριε Ιησού.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Ο Ιησούς Χριστός έζησε, υπέφερε και πέθανε για να μας λυτρώσει. Ο Θεός επιτρέπει ο Υιός Του να έρθει από τον κόσμο της φήμης σε αυτό το πονηρό κόσμο της αμαρτίας, ...
Added: 13.12.2010
Απόψεις: 161308x

Αγία Γραφή Προφητεία - Daniel 2 - Παγκόσμια Ιστορία

182_socha_bible_daniel.jpg Αγία Γραφή Προφητεία - Το Άγαλμα του Δανιήλ, μια επισκόπηση της ιστορίας του κόσμουΟ Κύριος ο Θεός είναι η ιστορία του πλανήτη μας σταθερά στα χέρια τους, με τη χώρα μας ...
Added: 18.10.2010
Απόψεις: 312521x

Πώς μπορώ να βρω τον Θεό;

372_jak_najit_boha.jpg Μέσα σε κάθε άνθρωπο είναι κωδικοποιημένα με την επιθυμία για τον Θεό. Στο παρελθόν οι άνθρωποι έχουν για τις γενεές που δημιουργήθηκε διάφορους Θεούς τους δικούς τους όρους, και ακόμη και ...
Added: 07.03.2011
Απόψεις: 226896x

Ο Θεός και της αδικίας στον κόσμο

314_ukrizovani.jpg Γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό και τα παθήματα; Γιατί ο Θεός δεν παρεμβαίνει και να κάνει κάτι; Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν ο Θεός ήταν πολύ καιρό πριν θα είχε κάνει κάτι. ...
Added: 17.01.2011
Απόψεις: 189684x

Κόλαση είναι λίγο - ποιο θα είναι το τέλος των πονηρών ανθρώπων;

371_existuje_peklo.jpg Πολλοί άνθρωποι φοβούνται την κόλαση και την αιώνια ταλαιπωρία. Αλλά κόλαση; Η Αγία Γραφή μιλάει για την κόλαση που είναι μόνο μέχρι την τελευταία ημέρα της αναμέτρησης έρχεται. Όταν ο Ιησούς ...
Added: 02.03.2011
Απόψεις: 209208x

El.AmazingHope.net - Λόγοι για την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού στον κόσμο