El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Όταν λένε ειρήνη και ασφάλεια, τότε έρχεται η σύγχυση - και ίσως να μιλήσουμε για ασφάλεια τώρα;

Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

437_usa_v_proroctvi.jpg

Όταν λένε ειρήνη και ασφάλεια, τότε έρχεται η σύγχυση - και ίσως να μιλήσουμε για ασφάλεια τώρα;

Added: 24.05.2011
Απόψεις: 165462x
Θέματα: Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού
PrintTisk

1 Θεσσαλονικείς 5,2-6 - ". Ξέρεις πολύ καλά ότι την ημέρα που ο Κύριος θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα Όπως λένε:« Είναι ειρήνη, δεν μας απειλούν, υπάρχει ξαφνικά ξεπεραστεί από τη μοίρα, όπως μια γυναίκα στον πόνο της εργασίας, και να ξεφύγουν. Αλλά εσείς, αδελφοί, δεν είναι στο σκοτάδι, ότι αυτή η μέρα θα αποτελεί έκπληξη, σαν κλέφτης. Είστε όλοι γιοι του φωτός και τους γιους της ημέρας. Δεν είναι από τη νύχτα ή το σκοτάδι. Έτσι, δεν κοιμούνται, όπως κάνουν οι άλλοι, αλλά ας το ρολόι και να είναι νηφάλιος. "

Αυτή η εκδήλωση, η οποία θα πλήξει σύντομα ο λαός του κόσμου. Πώς μπορούμε να προετοιμαστεί για το γεγονός αυτό;

Σημειώστε τα λόγια, και ξαφνικά, σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα. Ημέρα του Κυρίου έρχεται ως μεγάλη έκπληξη στους ανθρώπους του κόσμου. 8ου τόμου "Μαρτυρίες για την Εκκλησία" για να το στη σελίδα 37 αναφέρει: «Οι άνθρωποι αυτού του κόσμου σύντομα θα συναντηθεί με μια μεγάλη έκπληξη." Το κείμενο στη σελίδα 28 ακολουθεί παρόμοια: «Εμείς που ξέρουν την αλήθεια, θα πρέπει να προετοιμαστεί για αυτό που είναι μόλις μια μεγάλη πτώση έκπληξη σε αυτόν τον κόσμο."

Ωστόσο, λέει ο Απόστολος Παύλος, "Αλλά εσείς, αδελφοί, δεν είναι στο σκοτάδι ...» παιδιά του Θεού με τα πόδια στο φως. Και τι έκπληξη ο κόσμος δεν μας εκπλήσσει. Πρέπει να ξέρουμε τι έρχεται και να προετοιμαστεί για αυτό. Αλλά αν δεν κάνουμε την προετοιμασία, είμαστε αλιεύονται σε μια παγίδα. Ξέρουμε τι βρίσκεται μπροστά, μόνο και μόνο επειδή ήμασταν σε θέση να προετοιμαστούν.

Στο κείμενο που μόλις διαβάσαμε, υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που αφορά τον χρόνο αυτής της εκδήλωσης. «Όταν λένε:« Είναι ειρήνη, δεν μας απειλούν, υπάρχει ξαφνικά ξεπεραστεί από τη μοίρα. "Μερικές μεταφράσεις μεταφράσει" ειρήνη και ασφάλεια ».. Αυτές είναι δύο λέξεις με τις οποίες σήμερα συχνά αντιμετωπίζουν τα μέσα ενημέρωσης Phillips, λέει μια αγγλική μετάφραση της Βίβλου:« Είστε καλά γνωρίζουν ότι την ημέρα που ο Κύριος θα έρθει ως απροσδόκητα, όπως η νύχτα παρέμβαση στο σπίτι. Όταν οι άνθρωποι λένε "ειρήνη και ασφάλεια», που αλιεύονται σε μια καταστροφή. Μια νέα αγγλική μετάφραση διαβάζουμε: «Όταν μιλάμε για την ειρήνη και την ασφάλεια, τότε ξαφνικά έρχονται στην καταστροφή."

Δεν είναι ειρήνη και την ασφάλεια μόνο από αυτό που είναι τώρα τόσο συχνά συζητείται;

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ προσοχή σας σε δύο μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις, οι οποίες είναι (και θα συνεχίσει να γίνεται) η γέννηση της ανακήρυξης της ειρήνης και της ασφάλειας. Το πρώτο από αυτά είναι το Ρωμαίο Πάπα, και η δεύτερη τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εάν ανοίξετε τη Βίβλο στο Βιβλίο της Αποκάλυψης, διαπιστώνουμε ότι όλοι του 13ου κεφαλαίου της είναι αφιερωμένο στην παρουσίαση των δύο αυτών μεγάλων δυνάμεων. Το πρώτο μέρος αυτού του κεφαλαίου ασχολείται με το θηρίο - και γνωρίζουμε ότι αυτό το θηρίο είναι μια λεοπάρδαλη, με τη μορφή του παπισμού. Στο τρίτο στίχο Διαβάζουμε ότι ένα από τα κεφάλια του έμοιαζε με πληγωμένο θανάσιμα, αλλά η πληγή θεραπεύτηκε. Και μετά τι; "Ολόκληρη η χώρα έχει πάει με θαυμασμό μετά το θηρίο". Αναμφισβήτητα είμαστε όλοι σκεφτόμαστε αυτούς τους στίχους, όταν ο παπάς πήρε το ιστορικό ταξίδι του στη γη του ΟΗΕ - ως πρεσβευτή για την ειρήνη. Ειρήνη και την ειρήνη είναι ακόμα έξω σε αυτό που ο κόσμος θέλει.

Άλλο τμήμα 13 κεφάλαια του βιβλίου της Αποκάλυψης δίνεται με δύο κέρατα. Τι είναι αυτό το πλάσμα; Είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τα οποία παρουσιάζονται στο κεφάλαιο αυτό, υπηρέτησε ως το χέρι του παπισμού. Αυτό είναι ό, τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.

Μη χάσετε αυτά τα δύο σημαντικά σημεία: τον παπισμό λαμβάνει την πρωτοβουλία στο παγκόσμιο κίνημα ειρήνης και των ΗΠΑ μιλούν για την παράλληλη εξασφάλιση της ασφάλειας του κόσμου - η οποία είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία της σημερινής γενιάς.

Και οι δύο αυτές ανθρώπινων προσδοκιών είναι συμπληρωματικές και αμοιβαία συνδεδεμένες. Τι σκέφτονται οι άνθρωποι όταν ακούνε τη λέξη ασφαλείας; Σκέψη για τον σύγχρονο κόσμο, ο υλικός πλούτος, πώς γι 'αυτούς θα είναι άρρωστοι ή φροντίδας ηλικιωμένων. Με απλά λόγια, σκεφτείτε ό, τι συμβάλλει στην εξασφάλιση της ζωής τους σε αυτή τη γη. Και τώρα εδώ είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για να διασφαλίσει ότι οι πολίτες των ΗΠΑ ένα νέο όνομα - χάρη στην εξασφάλιση της ασφάλειας.

ΗΠΑ, διακηρύσσουν ότι η ασφάλεια δεν είναι μόνο χώρα τους, αλλά και ισχύει για όλους τους άλλους πολίτες αυτού του κόσμου. Συνεπώς, είναι μια τεράστια και φιλόδοξη παγκόσμια ατζέντα.

Το δέκατο τρίτο κεφάλαιο του βιβλίου της Αποκάλυψης δείχνει το παπισμό και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπως χειραψία σε ένα μεγάλο πρόγραμμα για να συμπεριλάβει ολόκληρο τον κόσμο. «Θα γονατίσουν ενώπιον όλων των κατοίκων της, της γης." Ένα θηρίο, ότι ο παπισμός. Ένα θηρίο με δύο κέρατα είναι μόνο αυτός που προκαλεί τον κόσμο να κάνει αυτό. Το δωδέκατο εδάφιο του παρόντος κεφαλαίου αναφέρει: «.. Εξ ονόματος του πρώτου θηρίου ασκεί όλη την εξουσία Κάνει τη γη και τους κατοίκους της να γονατίζει πριν από την πρώτη θηρίο θεραπεύτηκε από θανάσιμο χτύπημα του" Ο λόγος που οι άνθρωποι σήμερα περίπου τα δύο αυτά μεγάλες δυνάμεις ενδιαφέρονται, είναι ότι ο στόχος της διασφάλισης της ειρήνης και της ασφάλειας, τα οποία στη συνέχεια οδηγεί στην ενοποίηση όλους τους τομείς της ζωής.

Σκεφτείτε, για παράδειγμα, η κοινή ευρωπαϊκή αγορά. Σε ό, τι αυτή η αγορά που βασίζεται; Είναι βασισμένη στην ειρήνη και την ασφάλεια. Ποιος είναι ο λόγος για την εδραίωση της εργασίας και των επιχειρήσεων; Ποια είναι η βάση της οικουμενικής κίνησης; Γιατί η Εκκλησία προσπαθούν να συνδυάσουν τις προσπάθειές τους; Για να εγγυηθεί την ειρήνη και την ασφάλεια. Και πολλοί άνθρωποι πραγματικά θα σκεφτούν ότι τα προβλήματά τους λύνονται χάρη στην ύπαρξη αυτών των ενώσεων.

Ο παπισμός και η ηγεσία των ΗΠΑ στον κόσμο (αν και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα), θα σκεφτούν ότι η ειρήνη και η ασφάλεια έχει επιτευχθεί - ή σχεδόν επιτευχθεί.

Τώρα, σημειώστε πως όλη αυτή αντιστοιχεί στο Isaiah στο 8ο κεφάλαιο του Θεού. Είναι καταπληκτικό! Προφήτης μάτια κοιτάζοντας μέσω όλων των αιώνων μέχρι την εποχή μας.

Ησαΐας 8,9-10 - τα κλαμπ, τα έθνη, και η βροχή, και όλες τις μακρινές χώρες, ακούστε: Βραχίονας και τις βροχές, το βραχίονα, και τις βροχές! Hatch σχέδιο και κολλάει, μια ομιλία και να μην γεμίζει, γιατί ο Θεός είναι μαζί μας - Εμμανουήλ!

Αυτό είναι το υπόλοιπο του λαού του Θεού, εκείνοι που τηρούν τις εντολές του Θεού και της πίστης στον Ιησού. (Αποκάλυψη 12:17) Ανακοίνωση τώρα ότι δεν πρόκειται να συμμετέχουν σε αυτές τις ενώσεις - αυτό είναι το ένα πράγμα που θέλω να αρνηθούμε την προσοχή σας.

Ησαΐας 8,11-12 - Ο Κύριος μου είπε, όταν έπιασα σταθερά το χέρι του και με προειδοποίησε να είναι αθόρυβη από το λαό: "Να μην πω προδοσία σε όλους ότι αυτός ο λαός καλείται προδοσία Τι είναι αυτοί φοβούνται. του φόβου και μη φοβάστε.

Ποιοι έλεγχοι αυτού του λαού; ΦΟΒΟΣ! Ο φόβος της ανικανοποίητες ανάγκες τους, ο φόβος του πολέμου, ο φόβος για πολλά πράγματα. Ο Πάπας και οι ΗΠΑ πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας ενοποίησης. Εκκλησία και επιχειρηματικών ενώσεων, των εθνών αλλά και όλου του κόσμου πρέπει να ενωθούν μαζί. Ο λαός του Θεού για αυτό, αλλά ακούσει όλα πριν από:

Ησαΐας 8,12-14 - "Μην προδοσία σε όλους ότι αυτός ο λαός καλείται προδοσία Τι είναι αυτοί φοβούνται το φόβο και να μην φοβάσαι Μόνο ο Κύριος των δυνάμεων, αν είναι άγιοι -.. Να τον κρατήσει από το φόβο , απλά να τον φοβάται. Θα γίνει ένα ιερό για δύο σπίτια του Ισραήλ, είναι προσκόμματος και πτώση βράχου, παγιδεύοντας τους κατοίκους της Ιερουσαλήμ και του λαού.

Ησαΐας 8,16-17 - κλείνει τη μαρτυρία, η σφραγίδα του δικαίου μεταξύ των μαθητών μου. (Εδώ είναι το μήνυμα της φώκιας, το Σάββατο είναι και πάλι τονίζεται στην πράξη.) Θα περιμένω για τον Κύριο, ο οποίος έκρυψε το πρόσωπό του από το σπίτι του Jacob, είμαι σε αναμονή για τον με την ελπίδα. Ιδού - εγώ και τα παιδιά μου έδωσε ο Κύριος, είμαστε στο Ισραήλ ως σημεία και τέρατα από τον Κύριο των δυνάμεων, που κατοικεί στο όρος Σιών.

Ενώ ολόκληρος ο κόσμος στρέφεται προς τις ενώσεις και τα συνδικάτα, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους για την επίλυση των προβλημάτων της ανθρωπότητας και τη διασφάλιση της ειρήνης και της ασφάλειας, ο Θεός λέει στους ανθρώπους του: "Δεν consort μαζί τους, κοιτάζω προς τα πάνω, κοιτάξτε στον Κύριο."

Ησαΐας 45,22 - Γυρίστε σε μένα, αν είστε σωσμένοι, όλα πέρατα της γης - γιατί είμαι ο Θεός και κανένας άλλος δεν είναι.

Τώρα έχουμε μια λύση στο πρόβλημα. Αυτή είναι η πίστη ότι ο Θεός θα σώσει τους ανθρώπους και θα μας καθοδηγήσει μέσα από την «μεγάλη έκπληξη». Μετατροπή στο Θεό. Αυτό ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από ό, τι φαίνονται στον άνθρωπο, γεγονός που καθιστά αδύνατη την ομάδα όλο τον κόσμο για να λύσουν τα προβλήματά τους.

Αμερικανική κοινωνία, ωστόσο μεγάλη, δεν μπορεί να εξαλείψει τα προβλήματα του ανθρώπου. Δεδομένου ότι το πνεύμα της προφητείας λέει: «Παλεύουν μάταια, να παγιώσει τη λειτουργία των επιχειρήσεων σε υγιέστερη βάση." 9T 13 Οι κυβερνήσεις του κόσμου δεν μπορεί να λύσει τα οικονομικά προβλήματα εάν ακολουθήσουν τα σχέδια που ακολουθούν. Και ακόμη λιγότερο είναι δυνατόν να επιλυθούν τα πνευματικά προβλήματα του παπισμού των ανθρώπων - όταν οι λαοί έθεσαν το γεγονός ότι, στον τόπο του Χριστού, ο άνδρας φαινόταν.

Και το μήνυμα για το σήμερα, όπως μας έδωσε ο Θεός στο βιβλίο του είναι: "Ιδού, ο Θεός σας." Παρατηρήστε πώς οι λέξεις στο Ευαγγέλιο του Λουκά στο κεφάλαιο 21, το οποίο παρουσιάζει την ιστορική καταστροφή της Ιερουσαλήμ και τη σκοτεινή ηλικία και εκτείνεται μέχρι το τέλος του χρόνου. Στο 25ο στίχος λέει: ";. Θα υπάρξουν σημάδια στον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια» - το είδαμε Ναι, έχουν τα σημάδια έχουν ήδη εμφανιστεί «Και από την αγωνία γη των εθνών, των απόρων, όπου ο βρυχηθμός πηγαίνετε στο τροχαίο της θάλασσα. 26 άνθρωποι πεθαίνουν από τον φόβο και την αναμονή για το τι έρχεται σε ολόκληρο τον κόσμο. «Οι άνθρωποι πεθαίνουν από τον φόβο και την αναμονή για το τι έρχεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εδώ αναφέρεται, και πάλι ο φόβος. Ο φόβος κυριαρχεί άνθρωποι του σήμερα, εκείνοι που πριν από λίγα χρόνια ακόμη και θεώρησαν ότι θα ακούσετε τον Πάπα, αλλά τώρα είναι πρόθυμοι να τον ακολουθήσουν. Γιατί; Φοβούνται για κάτι που πιστεύω ότι είναι πολύ χειρότερη από ό, τι τον παπισμό.

Ο Ιησούς λέει ότι οι άνθρωποι σε αυτές τις τελευταίες στιγμές της ιστορίας », πεθαίνουν από τον φόβο και την αναμονή για το τι έρχεται σε ολόκληρο τον κόσμο." Όταν το δούμε, να δούμε τι μπορούν, δεδομένου ότι τους φοβούνται και θα συνδέσει με το παραπάνω ομάδες. Έχουμε μπει σε καταστάσεις στις οποίες πιστεύουμε ότι ο μόνος τρόπος για να βγούμε από τα προβλήματα εμπλέκεται με κάποιο τρόπο σε αυτές τις κοινότητες. Αλλά αυτό που ο Ιησούς λέει εδώ; Luk. 21:28 "Όταν αυτό αρχίζει να συμβεί, ισιώσει και να αυξήσει τα κεφάλια σας γιατί λύτρωση σου είναι κοντά."

Σύντομα, πολύ σύντομα, όλοι οι λαοί του κόσμου διαιρούνται σε δύο στρατόπεδα, εκείνους που ψάχνουν μέχρι και τον άνδρα και αυτές που ανήκουν στο Θεό, σε όσους κοιτάξουμε γύρω μας, και εκείνους που αναζητούν πάνω.

Τώρα εδώ είναι διαχωριστική γραμμή. Τώρα τίθεται το ερώτημα. Αν ο Θεός ξέρει το μέλλον και αν ξέρει ότι όλα αυτά έρχεται, πώς να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους τους; Δεν θα είναι κατάρτιση, η οποία βοηθά να κοιτάζω προς τα πάνω, για να δούμε τον Θεό, μια θέση για τον άνθρωπο; Και καθώς συμβαίνει αυτό;

Στο βιβλίο Ο δρόμος προς την υγεία και το περιβάλλον αρμονίας λέει: "Έχουμε την τάση να αναζητούν τη στήριξη και κατανόηση, και όχι στον Ιησού, στους φίλους μας». Ναι, φυσική τάση μας είναι να δούμε τους ανθρώπους. Κάνει το κάθε παιδάκι. Και είναι απολύτως εντάξει. Κάθε ένας από εμάς θα χτυπήσει ποτέ τον αντίχειρα και έτρεξε κλαίγοντας στη μαμά. Είναι εντάξει, όταν κάνει αυτό το μικρό παιδί. Αλλά υπάρχει αφθονία των ενηλίκων, αγαπητοί φίλοι μου, οι οποίοι βρίσκονται σε δυσχερή θέση και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο από το να είναι στερεωμένη σε βοήθεια οποιουδήποτε άλλου ανθρώπινου όντος. Και όλα τα "Willow" βέβαια, όχι μόνο στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Σχεδόν όλα τα μέλη της ανθρώπινης οικογένειας να στραφούν για βοήθεια σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, αν έχετε κάποιον σαν αυτό.

Αλλά αν καταφέρουμε εκείνη την ημέρα η "μεγάλη έκπληξη" και δεν πρέπει να καταστρέφονται, πρέπει να μάθουμε να κοιτάξουμε προς το Θεό και να μην το άτομο!

Και το ρολόι μου, έτσι ώστε ο Θεός μας οδηγεί σε αυτή την εμπειρία. «Ο Θεός, με τη χάρη και την πίστη του, επιτρέπει συχνά αυτές στις οποίες έχουμε θέσει την εμπιστοσύνη μας ότι θα αποτύχει Εμείς έτσι να μάθουν πώς δύσκολο είναι να εμπιστευθεί στον άνθρωπο και τον κάνει να τη σωτηρία μας.." EG White - 486η MH

Ποια λοιπόν είναι ότι ο μόνος τρόπος ο Θεός μπορεί να μας μάθει αυτό το μάθημα; Έτσι, μας επιτρέπει να απογοητεύσει τους ανθρώπους. Έχετε ποτέ απογοητευτεί σε έναν άνδρα; Τι όλο αυτό να είναι καλό;

Ιερεμίας 17,5,7 "Cursed είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται στον άνθρωπο, στηριζόμενη μόνο στο σώμα και την καρδιά διώχνει από τον Κύριο. Μακάριος είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται στον Κύριο, που εμπιστεύονται τον Κύριο."

Σύντομα, μια μεγάλη έκπληξη, όταν οι πλημμύρες του κόσμου, όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι έχουν εξαπατηθεί σε δράκο καταστροφή, το θηρίο και ψευδοπροφήτης, μόνο ότι μίλησαν για την ειρήνη και την ασφάλεια, τότε θα είναι φρικτή για να ξυπνήσει. από ανατολή προς δύση είναι ένα σημάδι της φρίκης, του τρόμου εξαπλώνεται από τον ένα πόλο στον άλλο. Ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται σε απόλυτη αταξία. Ο σεισμός, χαλάζι. Όλα τα ταξίδια είναι ανοιχτές σε καταστροφή. Προσοχή όμως! Ανάμεσα σε όλες τις καταστροφικές συνέπειες της ισορροπίας μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι του λαού του Θεού:

Ψαλμός 46,1-2 - ".. Ο Θεός είναι καταφυγή και δύναμή μας, να βοηθήσει στο πρόβλημα πάντα αποδείχθηκαν Γι 'αυτό μην ανησυχείτε, ακόμα κι αν είναι ανατροπή και τη χώρα"

Κι αν συμβεί, δεν βασίζονται σε ανθρώπους. Οι κυβερνήσεις γεννιούνται και πεθαίνουν, αλλά και την ασφάλειά μας σ 'αυτά δεν είναι. Όταν εκείνο το μεγάλο θρησκευτικό ηγέτη, που οδήγησε τους ανθρώπους να αλλάζουν από το νόμο του Θεού, ρίχνει κάτω και όλος ο κόσμος - όπως η Γαλλική Επανάσταση στημόνι -. Ελπίδα μας είναι ότι ο άνθρωπος στο ιερό του Ιησού Χριστού

Ησαΐας 45, 22 - "Γυρίστε σε μένα και την επίτευξη σωτηρίας, όλα τα πέρατα της γης».

Ο Θεός μας δημιούργησε για αυτήν την ημέρα ακόμα. Και έτσι, όταν κάποιος σας απογοητεύει σήμερα, θυμηθείτε τι είναι καλό. Αν πρόκειται για μεγάλη απογοήτευση, τότε έχουμε ένα μεγάλο μάθημα, αν είναι μικρό, τότε έχουμε τουλάχιστον ένα μικρό μάθημα. Βήμα-βήμα, ας μάθουμε να μην κατασκευάσει ο άνθρωπος, αλλά ο Ιησούς Χριστός. Αυτό θα μας προετοιμάσει για να πετύχει αν μια μεγάλη πτώση της Βαβυλώνας ως mill-πέτρα, ρίχτηκε στη θάλασσα. παιδιά του Θεού θα γίνουν απολύτως ασφαλής, διότι η Αγκυρα κρατά σταθερή στο ουράνιο ιερό.

Προσευχή: "Αγαπητέ πάτερ, Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το καταπληκτικό φως προφητεία, φωτίζοντας μας στο δρόμο που ανοίγεται μπροστά μας επιλέγουν να είναι αυτοί που διδάσκονται από τον Θεό Αν και οι συνομιλίες για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια, μας δίνει την αλήθεια.. ειρήνη που προέρχεται μόνο από σας μία. Δώστε μας πραγματική ασφάλεια, η οποία βρίσκεται μόνο σε εσάς. Είτε είμαστε έτοιμοι για την απογοήτευση του κόσμου, γιατί άγκυρα μας είναι στον ουρανό. Για τη δόξα του Ιησού. Αμήν.

Πηγή: Μεγάλη έκπληξη - WD Frazee


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

Μαιτρέγια - προσομοίωση της άφιξης του Ιησού Χριστού

67_maitreya.jpg Σατανά, είναι ήδη προσπαθούν να μιμηθούν και θα μιμούνται όλο και περισσότερο τον ερχομό του Ιησού Χριστού.Ο Ιησούς είπε με σαφήνεια τα στοιχεία του δεύτερου ερχομού του, και επανειλημμένως προειδοποιήσει ότι ...
Added: 12.08.2010
Απόψεις: 206455x

Μια σημαντική συνάντηση του εχθρού μας

495_zabava.jpg Αυτό που ο Σατανάς έχει προγραμματίσει; Όπως εμείς, οι Χριστιανοί, θέλετε να πάρετε; Σκεφτείτε αυτές τις γραμμές, που γράφτηκε από Jim Hohnberger στο Escape βιβλίο του με τον Θεό. Αυτή η ...
Added: 12.10.2011
Απόψεις: 179748x

Η βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το Τέλος του Κόσμου - Μέρος 1

260_znameni_doby_prichod_krista_part_1.jpg Σημάδια Βιβλική της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 1Οι περισσότεροι από εμάς σήμερα, πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι κάτι συμβαίνει, κάτι διαφορετικό από ό, τι πριν. ...
Added: 11.11.2010
Απόψεις: 451702x

Σημαντική αύξηση του αριθμού των φυσικών καταστροφών - για να μας προειδοποιήσει!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Η Αγία Γραφή προφητεύει την κατάσταση της χώρας θα βρει, πριν από τον Ιησού Χριστό αποδόσεις. Γη θα εξαντληθεί και ο μεγάλος αριθμός των φυσικών καταστροφών. Οι άνθρωποι πεθαίνουν ακόμη και ...
Added: 12.05.2011
Απόψεις: 206794x

Προσεγγίζοντας το δικαστήριο του Θεού - ετοιμαστείτε!

303_bozi_soud_milenium.jpg Πολλοί άνθρωποι θα ζουν διαφορετικά, αν συνειδητοποιήσει ότι η ζωή τους κάποια μέρα θα κριθεί από τη δοκιμασία. δικαστήριο του Θεού είναι ένα τόσο σημαντικό γεγονός ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ...
Added: 04.01.2011
Απόψεις: 183978x

El.AmazingHope.net - Όταν λένε ειρήνη και ασφάλεια, τότε έρχεται η σύγχυση - και ίσως να μιλήσουμε για ασφάλεια τώρα;