El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 2 Trinity

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

107_cemu_verime_2_bible.jpg

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 2 Trinity

Added: 20.09.2010
Απόψεις: 136368x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

2ο Trinity του Θεού

Ο Θεός είναι ένας: Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα, την ενότητα των τριών προσώπων από την αιωνιότητα. Ο Θεός είναι αθάνατος, παντοδύναμος, παντογνώστης, κυρίαρχο και πανταχού παρών. Είναι άπειρος και πέρα από την ανθρώπινη κατανόηση. Παρ 'όλα αυτά, είναι γνωστό μέσω του αποκάλυψης. Τα αιώνια αφοσίωσή του, την τιμή και την εξυπηρέτηση όλων σάρκα.

Πατέρα

Ο Θεός, αιώνια Πατέρας, ο Δημιουργός, ο Εντολέας, συντηρητής και ανώτατου άρχοντα όλης της δημιουργίας. Είναι απλά και άγιο, φιλεύσπλαχνος και ελεήμων, μακρόθυμος και abounding στην αγάπη και την ακλόνητη πίστη. Ιδιότητες και την εξουσία που εκδηλώνεται με τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα είναι επίσης αποκαλύψεις Πατέρα. (1:1 Genesis, Αποκάλυψη 4,11, 1 Κορινθίους 15:28? 3:16 John, 1 John 4,8? 1.Timoteus 1,17, 2 Genesis 34,6.7? 14:09 John)

Son

Ο Θεός, αιώνιος Υιός, έγινε άνθρωπος, στον Ιησού Χριστό. Μέσα από αυτόν όλα τα πράγματα έχουν δημιουργηθεί, η οποία εκδηλώνεται χαρακτήρα του Θεού, τον τόπο η σωτηρία της ανθρωπότητας και του κόσμου κρίνεται από αυτό. Η αιώνια αλήθεια του Θεού εν Χριστώ Ιησού έγινε ένα ανθρώπινο δικαίωμα. Σχεδιασμένη από το Άγιο Πνεύμα, που γεννήθηκε από Mary, η Παρθένος. Έζησε και μπήκε στον πειρασμό ως άνθρωπος, αλλά ήταν η τέλεια ενσάρκωση της δικαιοσύνης και της αγάπης του Θεού. θαύματά του εκδηλώθηκε τη δύναμη του Θεού και απέδειξε ότι είναι υποσχέθηκε Μεσσία του Θεού. Οικειοθελώς υπέφερε και πέθανε για μας στο σταυρό για τις αμαρτίες μας. Αναστήθηκε από τους νεκρούς, ανέβηκε στον ουρανό και είναι προς το ουράνιο ιερό υπέρ μας. Θα έρθει πάλι στη δόξα, για πάντα να παραδώσει τον λαό του και να αποκαταστήσει όλα τα πράγματα. (Ιωάν. 1,1 έως 3,14, 5,22, Κολοσσαείς 1,15-19? John 10:30? 14,9, Ρωμαίους 6:23, 2 Κορινθίους 5,17-19? Λουκάς 1,35? Φιλιππησίους 2,5 -11? Εβραίους 2,9-18? 1 Κορινθίους 15,3.4? Εβραίοι 8,1.2? John 14,1-3)

Άγιο Πνεύματος

Ο Θεός, αιώνια Πνεύματος, συνέβαλε στον Πατέρα και τον Υιό στη Δημιουργία, ενσάρκωση και λύτρωση. Εμπνευσμένο συγγραφείς Αγία Γραφή. Χριστός γεμάτη ζωή της εξουσίας. Καλεί και θα πείσει τους ανθρώπους. Εκείνοι που ακούν τον, αποκαθιστά και να μετατρέπει την εικόνα του Θεού. Σταλεί από τον Πατέρα και τον Υιό, να είμαστε πάντα με τα παιδιά του Θεού, δωρίζοντας πνευματικά χαρίσματα εκκλησίας, της παρέχει την εξουσία να μαρτυρία για τον Χριστό, σύμφωνα με τις Γραφές και το θέτει σε όλη την αλήθεια. (Γένεσις 1,1.2 Λουκάς 1,35, 2 Πέτρου 1,21, 4,18 Luke, Πράξεις 10,38, 2 Κορινθίους 3,18? 4,11.12 Εφεσίους, Πράξεις 1.8, John 14,16 έως 18,26? 15,26.27? 16,7-13)

Δευτερονόμιο 6,4 - Ακούστε, O Ισραήλ: Ο Κύριος ο Θεός μας, ο Κύριος είναι ένας!

Ματθαίος 28,19 - γιατί πάει. Πάρτε αποστόλους όλων των εθνών, που βαφτίζουν τους στο όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος

2ο Κορίνθιοι 13,13,14 - όλες οι άγιοι Σας χαιρετώ. Η χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, η αγάπη του Θεού και την κοινωνία του Αγίου Πνεύματος να είναι με όλους σας.

Efeským 4,4-6 - είναι ένα σώμα και ένα Πνεύμα, μία ελπίδα για το οποίο καλούμαστε ένας Κύριος, μία πίστις, εν βάπτισμα, ένας Θεός και Πατέρας όλων, ο οποίος είναι πάνω από όλα και με όλους και σε όλα.

1 Πέτρου 1,2 - Chosen πρόνοια του Θεού Πατέρα μέσω του αγιασμού του Πνεύματος για την υπακοή και καταιονισμό του αίματος του Ιησού Χριστού.

1 Timothy 1,17 - εις τον Βασιλέα αιώνιος, αθάνατος, αόρατο, το μόνο ο Θεός, είναι τιμή και δόξα στους αιώνες των αιώνων! Αμήν.

Αποκάλυψη 14,7 - Ο φόβος του Θεού και να δώσουν δόξα σ 'Αυτόν, επειδή έρχεται η ώρα της δίκης του. Λατρεία Αυτόν που έκανε τον ουρανό και τη γη, τη θάλασσα και τα ελατήρια του νερού!

Ο κόσμος γνωρίζει ότι ο Θεός είναι, αλλά δεν έχουν την ευκαιρία να πάρει για να γνωρίζουν τη δική αισθήσεις ή διάνοιά τους, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να αποδείξει την πίστη στο Θεό.

1 Όλα Σχεδιασμένο αναφέρουν Δημιουργός τους

Κάθε προϊόν έχει έναν κατασκευαστή, κάθε ιδέα του συγγραφέα. Έκανε πολύ καλά ως ένα θαυμάσιο σύστημα στο χώρο και πάνω στη γη είναι ο δημιουργός τους. Στη φύση, υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες περιστατικά που αποδεικνύουν το γεγονός ότι το σύμπαν μας, ο κόσμος μας και τους εαυτούς μας έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό νοήμον Ον, ο οποίος έχει μια μεγάλη αίσθηση της ομορφιάς, τη λειτουργικότητα και την διασκέδαση.

2ο Ηθική νόμο και τη συνείδησή

Συνείδηση είναι κάτι περισσότερο από δικαστή είναι η φωνή του Θεού στο πρόσωπο είναι ένας δείκτης για να κριθεί καλό και το κακό. Συνείδηση δείχνει ότι όλοι οι άνθρωποι γραπτή, στην καρδιά του την ίδια ηθικό νόμο, που τιμωρεί την παράβαση τύψεις. Είναι ήρεμος, αλλά αποφασιστική φωνή του το Πνεύμα του Θεού, ο οποίος κατηγορεί τους ανθρώπους από την αμαρτία.

αποκάλυψη 3 του Θεού στην Αγία Γραφή

Ο Θεός αποφάσισε να αφήσει να γράψει ένα βιβλίο για τον εαυτό του. Επιτρέπουν την πρώτη ατομική και στη συνέχεια ολόκληρο το έθνος, και τον οδηγούν να του δώσει οδηγίες και συμβουλές για την ευτυχισμένη ζωή. Θα επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του μέσα από τους προφήτες - άνθρωποι που καλούν με διαφορετικούς τρόπους και που θα υποβάλουν το μήνυμά σας. Οι άνθρωποι του οδηγίες να αναφέρουν τα εν λόγω μητρώο για να γίνει ο μόνιμος οδηγός και μέντορας. Έτσι, το κύριο θέμα της η Αγία Γραφή είναι η περιγραφή του Θεού. Για αιώνες, οι προφήτες μίλησε και έγραψε για τον Θεό και την αγάπη, έτσι ώστε ο Θεός είναι παντοδύναμος, παντογνώστης, πανταχού παρών, μια καλή, ασθενή.

Στις 4 Τα πιο τέλεια αποκάλυψη του Θεού εν Χριστώ Ιησού

Ο Χριστός είναι ο Υιός του Θεού, τη ζωή του έδειξε ο κόσμος της φύσης του Θεού, το ενδιαφέρον του Θεού μέσα μας, προσφέρουν σανίδα σωτηρίας. Ως εκ τούτου, στο τέλος της ζωής του να πει.

John 17,4 - 8,24 - Έχω εκδηλώνεται σου δόξα στη γη, ένα έργο το οποίο εσύ μου gavest, το έκανα. Τώρα μου, Πατέρα, να του δώσει την αίγλη που είχα με σένα πριν από τον κόσμο. Έχω εκδηλώσει το όνομα σου στους άνδρες που μου έδωσες από τον κόσμο. Ήταν δική σας, και να τα έδωσε σε μένα. Κρατήστε τη λέξη σας και να ξέρετε ότι όλα όσα μου έδωσες προέρχονται από σένα. Λέξεις που μου είπε εγώ τους έδωσε και τους έχουν περιέλθει. Πραγματικά ξέρω ότι ήρθα από σας, και πιστεύω ότι μου στείλατε. Πατέρα, σε θέλω, που μου δώσατε, να είναι μαζί μου όταν είμαι για να δούμε τη δόξα που μου δώσατε, γιατί μ 'αγάπησες πριν από τον κόσμο.

Στο πρόσωπο και τη ζωή του Ιησού Χριστού ξέρουμε ο Θεός είναι μεγάλος και ισχυρός, καλός και συμπονετικός, ευαίσθητη στις ανθρώπινες ανάγκες. Είναι εξαιρετικά ασθενής, πρόθυμη και ικανή να βοηθήσει. Θέλει να αποκατασταθεί η αρχική ευτυχία μας, έχει ένα σχέδιο για τον κόσμο, η οποία οδηγεί στην επίτευξη των στόχων και των ελέγχων. Μόλις εκκαθαρίζονται από το κακό και την αμαρτία και να επαναφέρει την αρχική γραμμή στο διάστημα.

Ήδη η Παλαιά Διαθήκη μας δείχνει ο Θεός, όπως η Παλαιά και την Καινή Διαθήκη είναι συμπληρωματικά και αποτελούν ένα άρρηκτο σύνολο. Η Καινή Διαθήκη και έχει συμπληρώσει αποκάλυψη του Θεού, η οποία ξεκίνησε στην Παλαιά Διαθήκη. Η Αγία Γραφή, πρέπει να ληφθούν στο σύνολό του - ένα βιβλίο που μιλάει για τον Θεό.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Η τήρηση του Σαββάτου στο πέρασμα των αιώνων

464_zachovavani_sboty.jpg Ένα εκπληκτικό διατομή της ιστορίας που δείχνει ότι ο Θεός ήταν πάντα το λαό Του, που κράτησαν όλες τις Δέκα Εντολές, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας του Θεού ανάπαυσης - το Σάββατο. Ποτέ ...
Added: 14.08.2011
Απόψεις: 370871x

Ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς - έξι λόγοι για να το επιβεβαιώσει

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ σταυρώθηκε, θάφτηκε και τρεις μέρες αργότερα αναστήθηκε από τους νεκρούς. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία δεν ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του αναστήθηκε. Σε ότι ο Χριστιανισμός είναι ...
Added: 08.12.2010
Απόψεις: 315015x

Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Ο Ιησούς Χριστός έζησε, υπέφερε και πέθανε για να μας λυτρώσει. Ο Θεός επιτρέπει ο Υιός Του να έρθει από τον κόσμο της φήμης σε αυτό το πονηρό κόσμο της αμαρτίας, ...
Added: 13.12.2010
Απόψεις: 163061x

Η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Ο Χριστός θα έρθει προσωπικά και ορατά στους ουρανούς. Έρχεται ως Κύριος των κυρίων και Βασιλεύς των βασιλέων. Η Αγία Γραφή έρχεται ως αριστερά και όλοι θα τον δει.Ο καθένας αντιλαμβάνεται ...
Added: 25.01.2011
Απόψεις: 219688x

Μια ποινική στον σταυρό - είναι ήδη στον ουρανό, ή όταν το δεύτερο έρχεται;

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Λουκά 23, 42-43 - Τότε ο Ιησούς είπε: «Να με θυμάσαι, όταν έρθει εν τη βασιλεία σου». Ο Ιησούς απάντησε: "Αληθώς σας λέγω, σήμερα θα είσαι μαζί μου στον παράδεισο».Ως απόδειξη ...
Added: 02.11.2010
Απόψεις: 154902x

El.AmazingHope.net - Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 2 Trinity