El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Θυσίασε τα πάντα για να μας σώσει

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

445_jesus_christ.jpg

Θυσίασε τα πάντα για να μας σώσει

Added: 04.07.2011
Απόψεις: 177283x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Ο Θεός έκανε μέσω του Υιού Του Ιησού Χριστού γη μας και μας έδωσε ζωή. Κύριος Ιησούς Χριστός, ο Δημιουργός του άπειρου σύμπαντος. Μας έδωσε ζωή σε όλα όσα χρειαζόμαστε. Αυτός μας δημιούργησε, δημιουργούνται κάθε πουλί, κάθε φυλλαράκι χλόης, κάθε δέντρο, κάθε έντομο, κάθε λουλούδι. Την τοποθετηθεί στον ουρανό τα αστέρια, τον ήλιο να λάμπει και τα πάντα σε κίνηση. Που δημιούργησε ολόκληρο το σύμπαν, όλα τα μακρινά αστέρια, πλανήτες και γαλαξίες. Κύριος Ιησούς Χριστός, ο Δημιουργός του σύμπαντος και δωρητής της ζωής. Κάθε πρωί μια νέα αφύπνιση, κάθε βήμα μας, κάθε ανάσα είναι για μας.

Ρωμαίους 11,36 - Όλα είναι από τον ίδιο, μέσα από αυτόν και γι 'αυτόν! Γι 'αυτόν είναι η δόξα για πάντα! Αμήν.

Κολοσσαείς 1,16-17 - Τα πάντα στον ουρανό και στη γη δημιουργήθηκαν από τον ίδιο - ό, τι βλέπουν και τι να δει, θρόνους και εξουσίες και αρμοδιότητες. Μέσα από αυτόν και γι 'αυτόν όλα τα πράγματα δημιουργήθηκαν, και αυτός είναι πριν από όλα και όλα τα έχει.

Ρωμαίους 11,34-36 -; "; Ποιος ήξερε το μυαλό του Κυρίου Ποιος είχε ποτέ ενημερωθεί σε κάτι" "Ποιος το έδωσε για να τον πρώτο, τον κάνει να πληρώσουν για αυτό ο Θεός" Τα πάντα είναι απ 'αυτόν, μέσω αυτού και γι' αυτόν ! Γι 'αυτόν είναι η δόξα για πάντα! Αμήν.

Ιωάννη 1,10-11 - ήταν ο κόσμος και ο κόσμος στάθηκε δίπλα του, αλλά ο κόσμος ήξερε τον όχι. Ήρθε προς το δικό του, αλλά το δικό δεν εδέχθησαν Αυτόν.

Εβραίους 1,2-3 - αλλά σε αυτές τις έσχατες ημέρες μίλησε σε μας μέσω του Υιού Του, τον οποίο έθεσε κληρονόμο των πάντων και μέσω του οποίου δημιούργησε τον κόσμο. Είναι η φωτεινότητα της δόξας του και την έκφραση της φύσης του, ισχυρό λόγο του μεταφέρει τα πάντα. Πήρε τη φροντίδα του καθαρισμού των αμαρτιών, και στη συνέχεια κάθισε στα δεξιά της Αυτού Μεγαλειότητας για την υψηλή.

Ο Ιησούς Χριστός, ο Δημιουργός και Κύριος των πάντων, αθάνατη, αιώνια, θυσίασε τη θέση του. Εκείνος κατέβηκε από το θρόνο του για να μας σώσει, ο ίδιος ο άνθρωπος απελευθερωθεί από την αιχμαλωσία του Σατανά και την αμαρτία. Θυσίασε την αθανασία, άφησε το θρόνο του και ήρθε στην ανθρώπινη σάρκα σε αυτόν τον κόσμο για να μας σώσει. Είναι το στοίχημα που είχε τα πάντα, δημιουργός της ζωής του και κυβερνήτης του σύμπαντος. Όταν αυτό απέτυχε, και η αμαρτία ως ο Υιός του ανθρώπου, έπεσε σε θάνατο, ακριβώς όπως οι άνθρωποι.

Δεδομένου ότι ο Υιός του ανθρώπου ήρθε σε αυτόν τον κόσμο, έζησε και αμάρτησε. Ήρθε όλα στον πειρασμό αυτού του κόσμου, ήταν προσπάθησε όσο κανείς άλλος. Δημιουργός και Κύριος του σύμπαντος, μπήκε στη χώρα μας, προσπάθησαν όλα τα δεινά αυτού του κόσμου. Ήταν ταπεινώνεται, γελοιοποιήθηκε, έφτυσε πάνω, και ως χειρότερη ατιμωτικό θάνατο ενός αθώου ανθρώπου στο σταυρό μαρτύρησε.

Φιλιππησίους 2,7-8 - Αντ 'αυτού, ο ίδιος παραδόθηκε, πήρε την ουσία ενός υπηρέτη, πήρε ανθρώπινη μορφή. Ο ίδιος βρέθηκε στο σώμα ως άνθρωπος, ταπείνωσε τον εαυτό του και έγινε υπάκουος μέχρι θανάτου - θάνατος στο σταυρό!

Έτσι τελείωσε το έργο σας της λύτρωσης. Δεδομένου ότι ο Δημιουργός μας, ο Κύριος του σύμπαντος, ήρθε σε αυτόν τον κόσμο, έζησε εδώ, έχυσε το αθώο αίμα του, έτσι ώστε να μπορούμε να ζήσουμε μια αμαρτωλή ζωή αιώνια. Για τον καθένα που πιστεύει σ 'αυτόν και τη συνέχεια του νόμου της αγάπης έχουν αιώνια ζωή. Σπιτάκι αθώο αίμα του, για μένα, για σας, μπορούμε να έχουμε μία μετοχή στην αιώνια βασιλεία των ουρανών. Ήρθε σε μας μέσω της θυσίας του, συμβιβάζεται με τον ουράνιο Πατέρα μας. Είναι μόνο ως ο Δημιουργός μας, θα μπορούσε να σώσει τα θύματά τους και να ξεφύγουν από τα νύχια της αμαρτίας. Μας αγαπάει τόσο, ότι για εμάς τους αμαρτωλούς στοίχημα ό, τι είχε, τη ζωή του. Για εμάς τόσο δυστυχισμένος και άνευ αξίας, οι οποίοι δεν είναι στη συντριπτική, ατελείωτο σύμπαν, ή ως έναν κόκκο άμμου.

Ρωμαίους 5,10-11 - μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος αλλά το δώρο του Θεού είναι αιώνια ζωή στον Ιησού Χριστό τον Κύριό μας.

1 Timothy 2,5-6 - υπάρχει ένας Θεός και ένας ο μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπων, ο άνθρωπος Ιησούς Χριστός, ο οποίος έδωσε τον εαυτό του λύτρο για όλους τους άνδρες. Η μαρτυρία ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

2ο Κορινθίους 5,18-21 - Όλα αυτά είναι από το Θεό, που μας συμφιλίωσε με τον εαυτό του δια του Χριστού και μας έδωσε την διακονία της συμφιλίωσης. Ο Θεός εν Χριστώ εισήλθε στον κόσμο της ειρήνης! Σταμάτησε τους ανθρώπους να αισθάνονται ένοχοι γι 'αυτό και το μήνυμα της συμφιλίωσης που μας εμπιστεύεστε. Ως εκ τούτου, ως πρεσβευτές του Χριστού να ζητήσει για λογαριασμό του Χριστού, μέσα από εμάς σαν να ζητούσε ο Θεός: Να συμφιλιωθούν με τον Θεό. Σε αυτόν που ήταν χωρίς αμαρτία, έκανε αμαρτία για χάρη μας, είμαστε σε αυτόν γινόμαστε τη δικαιοσύνη του Θεού.

Ήταν μια απίστευτη θυσία για Κυρίου μας Ιησού Χριστού το έκανε. Αυτός στοίχημα ό, τι είχε να μας σώσει. Έτσι δίνουν τιμή και τον έπαινο για να τον με ένα ενιαίο κέντρο εξυπηρέτησης. Είναι το μόνο ενδιάμεσο που μπορεί να πλύνει τις αμαρτίες μας, μπορούμε να σταθούμε με μια ρόμπα vypraným πριν από τον ουράνιο Πατέρα μας. Ανοίξτε την καρδιά σας με τον ίδιο, ας ζητήσει συγχώρεση των αμαρτιών και ας προσπαθήσουμε να διορθώσει τις ανομίες μας, και να τους παραδώσει. Ας κάνουμε μετάνοια, και ετοιμαστείτε για μια έγκαιρη συνάντηση με τον Πατέρα μας. Το ταξίδι τελείωσε και η ιστορία του κόσμου μας είναι ήδη στο συμπέρασμά της. Ας προετοιμαστούμε και καθαρή καρδιά μας από όλα τα κακά αυτού του κόσμου. Ας μάθουμε πώς να ακολουθήσει την καρδιά του νόμου του Θεού, η οποία εξακολουθεί να ισχύει.

1 Ιωάννη 2,1-6 - γράφω αυτό για να σας, αγαπητέ μου, δεν μπορείτε να την αμαρτία. Αν κάποιος τις αμαρτίες, έχουμε συνήγορος με τον Πατέρα, τον Ιησού Χριστό ο δίκαιος. Αυτός είναι το μέσο εξιλέωσης των αμαρτιών μας, και όχι μόνο για το δικό μας, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Πώς ξέρουμε ότι το ξέρουμε; Ανάλογα με το αν τηρούμε τις εντολές του. Ποιος λέει: «Τον ξέρω," αλλά δεν συμπεριφέρεται σύμφωνα με τις εντολές του, είναι ψεύτης και δεν είναι αλήθεια. Αλλά όποιος κρατά τον λόγο του, στο πρόσωπό του την αγάπη του Θεού πραγματικά υλοποιηθεί. Κατά συνέπεια, δεν γνωρίζει κατά πόσο είμαστε σε αυτόν. Ποιος λέει ότι σ 'αυτόν πρέπει να ζήσουν όπως έζησε.

1 John 3.3 - Όποιος προσκολλάται σ 'αυτόν αυτή την ελπίδα, σε μια προσπάθεια να είναι καθαρή, όπως είναι καθαρή.

Κολοσσαείς 1,19-20 - Θεός ευδοκήσει να περάσει όλο το πλήρωμα σε αυτόν και μέσω αυτού να συμφιλιώσει όλες. Αίμα από τον σταυρό του, από μόνη της, προκάλεσε την αίθουσα σε ό, τι είναι στη γη και στον ουρανό.

Εβραίους 4,14-16 - Όταν έχουμε μια τέτοια υπέροχη αρχιερέα - τον Ιησού τον Υιό του Θεού, που ανέβηκε στον ουρανό - ας κρατήστε το σταθερά με τη θρησκεία τους. Έχουμε, ωστόσο, ο αρχιερέας ανίκανοι αίσθηση με τις αδυναμίες μας, αλλά μια που ήταν από κάθε άποψη, όπως προσπαθήσαμε, αλλά ήταν χωρίς αμαρτία. Έτσι, η πρόσβαση στο θρόνο της χάρης με τόλμη, θα μπορεί να λάβει έλεος και να βρούμε χάρη όταν χρειαζόμαστε βοήθεια.

Ο Ιησούς Χριστός μας καλεί:

Matthew 4.17 - Από εκείνη τη στιγμή ο Ιησούς άρχισε να κηρύττει, "! Μετανοείτε Βασιλεία των Ουρανών είναι κοντά!"

Προσευχή: Κύριε Ιησού, ευχαριστώ για τις τεράστιες θυσίες που έχετε κάνει για μας. Αυτό σας στοίχημα ό, τι έπρεπε, για να ασήμαντο και θα μπορούσα να είμαι ένα με σας στο βασίλειο σας. Κύριος Ιησούς σ 'αγαπώ και θέλω να σας εξυπηρετήσουμε με όλη την καρδιά μου. Αν σκοντάψει, όπου τα βήματα, ξέρω ότι με αγαπάτε και θέλετε να και θα μπορούσα να είμαι ένα με σας στο βασίλειο σας. Συγχωρήστε μου την ανομία μου, και ανοίγω την καρδιά μου, οδηγός μου με το Άγιο Πνεύμα σας ήμουν σε θέση να ζουν με αγάπη και αρμονία με τη νομοθεσία της αγάπης σας που σας έδωσε σε όλους μας μέσω του υπηρέτη Του Μωυσή. Ανοίξτε τις καρδιές σας σε όλους τους ανθρώπους που αναζητούν την αλήθεια, προκειμένου να κατανοήσει το βάθος της θυσίας σας για μας. Για να κατανοήσουμε την έννοια της νομοθεσίας σας και πώς να προετοιμαστούν για μια έγκαιρη συνάντηση μαζί σας. Ελάτε σύντομα σου βασίλειο, Αμήν


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε

191_jezis.jpg Ατομικά βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης γράφτηκαν κατά τα έτη 1400-425 π.Χ. και βρέθηκαν σε αυτά περίπου 60 έως 270 μεγάλα και μικρά προφητείες Μεσσίας σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή και ...
Added: 24.10.2010
Απόψεις: 241314x

Πώς να ακούσει τη φωνή του Θεού

140_jak_slyset_bozi_hlas_1.jpg Μάθετε να ακούσουν τη φωνή του ΘεούΑγαπητοί μας είναι ο Σωτήρας αναμονή για να ανοίξει την πόρτα στην καρδιά σας και να πω ότι στην παραμονή μας. Ο Ιησούς λέει: "Ιδού, ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 267392x

Ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς - έξι λόγοι για να το επιβεβαιώσει

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ σταυρώθηκε, θάφτηκε και τρεις μέρες αργότερα αναστήθηκε από τους νεκρούς. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία δεν ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του αναστήθηκε. Σε ότι ο Χριστιανισμός είναι ...
Added: 08.12.2010
Απόψεις: 296673x

4ο Ομολογία - Ο δρόμος προς τον Χριστό

167_cesta_ke_kristu.jpg Εξομολογήσεις"Αυτός που καλύπτει τις καταπατήσεις του δεν θα ευημερήσει, αλλά όποιος ομολογεί και Απολείπειν τους δεν θα είναι έλεος" (Παροιμίες 28.13).Οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορούν να λάβουν συγχώρεση του Θεού, ...
Added: 07.10.2010
Απόψεις: 128347x

Αλλαγές στην Αγία Γραφή μεταφράσεις

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg Στην Τσεχική γλώσσα στην πρόσφατα αύξηση του αριθμού των μεταφράσεων Αγίας Γραφής. Εκτός από το Οικουμενικό Η μετάφραση είναι διαθέσιμα όχι μόνο για να ολοκληρώσει τη μετάφραση και τη μελέτη της ...
Ενημερώθηκε: 16.11.2011
Added: 16.11.2011
Απόψεις: 231255x

El.AmazingHope.net - Θυσίασε τα πάντα για να μας σώσει