El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Δέκα Εντολές ήταν καρφωμένα στο σταυρό;

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg

Δέκα Εντολές ήταν καρφωμένα στο σταυρό;

Added: 02.02.2011
Απόψεις: 191220x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Η Βίβλος λέει ότι ο Θεός έδωσε το νόμο - τις Δέκα Εντολές, το οποίο γράφτηκε από το δάχτυλο του Θεού σε πέτρινες πλάκες, και άρχισε να την Κιβωτό της Διαθήκης.

Μια δεύτερη, εθιμοτυπική νόμος του Μωυσή, που είχε τοποθετηθεί δίπλα στην Κιβωτό της Διαθήκης. Είναι ένα τελετουργικό νόμο καταργήθηκε το θάνατο του Ιησού, αλλά Δέκα Εντολές του Θεού και θα λάβει μετά από τον δοκιμάσει.

Εκκλησιαστής 12, 13 - 14 - Σύναψη τι ακούσατε: Ο φόβος του Θεού και να τηρούμε τις εντολές Του: γι 'αυτό το καθήκον του ανθρώπου. Όλες οι εργασίες του Θεού θα φέρει τη δικαιοσύνη, με όλες τις μυστικές πράγμα, είτε αγαθό είτε κακό.

Νόμος του Θεού - οι Δέκα Εντολές στην Κιβωτό της Διαθήκης πριν

Έξοδος 31,18 - Όταν ο Κύριος είπε στον Μωυσή στο όρος Σινά, τελείωσε, του έδωσε δύο δισκία των μαρτυρία - πέτρα, γραμμένο με το δάκτυλο του Θεού.

Δευτερονόμιο 4,13,14 - Δήλωσε να σας διαθήκη του, την οποία διέταξε σας για να εκτελέσει, δηλαδή τις Δέκα Εντολές, το οποίο έγραψε σε δύο πέτρινες πλάκες. Κατά το χρόνο Κύριος μου με διέταξε να σας διδάξω αυτούς τους κανόνες και τους νόμους για τη συμμόρφωση με τους στη χώρα που πρόκειται να καταλάβει.

Τελετή νόμος του Μωυσή, που είχε τοποθετηθεί δίπλα από την Κιβωτό της Διαθήκης.

Δευτερονόμιο 31, 24-26 - Όταν ο Μωυσής έγραψε τα λόγια αυτού του νόμου από την αρχή μέχρι το τέλος, διέταξε οι Λευιται που φορούν την Κιβωτό της Διαθήκης: «Πάρτε το βιβλίο του νόμου και τοποθετείται δίπλα στην κιβωτό του διαθήκη του Κυρίου του Θεού μας, ας γίνει μάρτυρας εναντίον σας.

Λοιπόν ότι ο νόμος ήταν καρφωμένα στο σταυρό;

Εφεσίους 2, 15 - Πράξη αφαιρεθεί το θύμα των διατάξεων και κανονισμών του με εκείνες των δύο, ο Εβραίος και ειδωλολατρικό, δημιούργησε ένα νέο άνθρωπο, καθιστώντας έτσι την ειρήνη.

Ένα ειδικό δίκαιο, το οποίο συζητείται, εδώ ο νόμος »διατάξεις και κανονισμούς." Δίκαιο της Δεκάλογος είναι αιώνια αμετάβλητο ηθικό σύστημα του Θεού. Είναι το θεμέλιο της κυβέρνησης του Θεού. Συγκεκριμένα, καθορίζει τη σχέση μας με τον Θεό και τον συνάνθρωπο μας.

Στο κείμενο αυτό, ο Παύλος ασχολείται με τους κανονισμούς και τις διατάξεις που έδωσε ο Θεός του Ισραήλ με τον διακριτικό σήμα που να δείχνει την έλευση του Μεσσία, είναι να γίνει εμπόδιο για την αποστολή της Εκκλησίας. Οι κανονισμοί αυτοί, όπως είναι η περιτομή, οι τελετουργικές πλύσιμο, το ετήσιο φεστιβάλ και σύστημα θυσιών, ο Θεός είναι ως εκ τούτου χρησιμοποιείται για την προετοιμασία για τα επόμενα εβραϊκό Μεσσία.

Πολλοί Εβραίοι έχουν νοθεύσει την έννοια αυτών των συμβόλων και της ιδιαίτερης αξίας που αποδίδεται ίδιο το σύμβολο. Αντ 'αυτού, να επικεντρωθεί στην σημασία του υπογράμμισε την υλοποίηση της εξωτερικής τελετουργίες. Κατά συνέπεια, ο παρών κανονισμός έχει καταστεί εμπόδιο στις σχέσεις μεταξύ Εβραίων και Gentiles, που δεν συμμετείχαν στις τελετές.

Όταν ήρθε ο Χριστός, το σύστημα θυσιών ήταν ένα πρωτότυπο από την άφιξή του, γεμάτο με ειδωλολάτρες, και έγινε κοντά στο λαό στον Ιησού Χριστό. Το τείχος που χώριζε, ή ένα σύνολο κανόνων και κανονισμών δίνεται μόνο για το Ισραήλ, τόνισε την έλευση του Μεσσία, κατεδαφίστηκε. Ο Χριστός ήρθε! Όλα καθήκον και θυσία έδειξε ότι διαπερνά. Και πάνω στον σταυρό που βρέθηκαν τόσο χάριτος Ιουδαίους και τους Εθνικούς και συγχώρεση. Στον Χριστό, όλοι οι άνθρωποι βρίσκουν συγχώρεση των αμαρτιών παρελθόντος και δύναμη για να ζήσουν σωστά στο παρόν.

Εφεσίους 2, 12-13 - Να θυμάστε ότι, ως σώμα, θα ήταν αρχικά ειδωλολάτρες (την οποία εκείνοι που ανήκουν στην περιτομή γίνεται με το χέρι στο σώμα, που ονομάζεται περιτομή). Εκείνη την περίοδο ήσασταν χωρίς Χριστό, τον διαχωρισμό από το Ισραήλ, την ξένη ως προς την υπόσχεση σύμβασης, χωρίς ελπίδα και χωρίς Θεό στον κόσμο. Τώρα μπορείτε αλλά ο Ιησούς Χριστός! Αφού έχουν αφαιρεθεί, αλλά τώρα είσαι με συγγενείς εξ αίματος του Χριστού.

Εφεσίους 2, 14 - ο ίδιος είναι η ειρήνη μας, συνδύασε τα δύο στρατόπεδα σε μία και έσπασαν τα στεγανά που τους κατανέμονται.

Έτσι, αυτό που αποβλήθηκε στο σταυρό; Φυσικά, δεν είναι αιώνιος, αναλλοίωτος και αμετάβλητος πρότυπα του Θεού για την ηθική, τις Δέκα Εντολές. Οι σταυροί είχαν αφαιρεθεί νόμους που βασίστηκαν αποκλειστικά στις διατάξεις των Εβραίων. Οι κανονισμοί αυτοί πληρούνται απόλυτα στον Ιησού Χριστό.

Προέρχονται από το βιβλίο: Η σχεδόν ξεχάσει την ημέρα - Mark Finley


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός ή η δημιουργία της; - Μέρος 1

374_jezis_kristus_1.jpg Όλοι οι στίχοι αυτοί να μας οδηγήσει στη συνειδητοποίηση ότι ο Θεός, ο Δημιουργός του σύμπαντος και όλη η ζωή ήρθε προσωπικά σε αυτή τη γη στο σώμα του ανθρώπου, ο ...
Added: 10.03.2011
Απόψεις: 198322x

Λόγοι για την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού στον κόσμο

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Ο Ιησούς Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες μας, η νίκη του πάνω στο κακό - Σατανά και τον νίκησε. Έδειξε ολόκληρο το σύμπαν, ότι ο Θεός είναι αγάπη και ακόμα έχουμε ...
Added: 08.11.2010
Απόψεις: 163069x

Χριστός προειδοποιεί Ημέρα της Κρίσεως!

426_bozi_soud.jpg Η ημέρα της έλευσης του Χριστού θα είναι η ημέρα για το δικαστήριο κόσμο. Αγία Γραφή λέει:Jude 1:14-15 - Στην έβδομη γενιά από τον Αδάμ, Ενώχ, προφήτεψε γι 'αυτούς, λέγοντας: «Ιδού, ...
Added: 11.05.2011
Απόψεις: 193051x

Millennium - χιλιετής βασιλεία

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Η χιλιετής βασιλεία είναι γραμμένο μεγάλη σύγχυση και αυταπάτες. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η χιλιετής βασιλεία είναι ήδη εδώ στη γη, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ακόμα να έρθει. Για ...
Added: 07.01.2011
Απόψεις: 200169x

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 3 Creature

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 πλάσματαΟ Θεός είναι ο Δημιουργός όλων των πραγμάτων στην Αγία Γραφή έδωσε μια αξιόπιστη έκθεση για την δημιουργική δουλειά τους. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 137011x

El.AmazingHope.net - Δέκα Εντολές ήταν καρφωμένα στο σταυρό;