El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Για την εξυπηρέτηση των Μάγια, η ορισθείσα τέλος του κόσμου μέχρι το 2012;

Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg

Για την εξυπηρέτηση των Μάγια, η ορισθείσα τέλος του κόσμου μέχρι το 2012;

Added: 12.01.2011
Απόψεις: 198819x
Θέματα: Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;
PrintTisk

Το ζήτημα αυτό αμφισβητείται βεβαίως όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις δυνάμεις που βρίσκονται σε αυτόν τον κόσμο. Είναι ο Θεός - η αγάπη, ο κυβερνήτης του σύμπαντος, αλλά Αυγερινός, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας υπό τον έλεγχό τους, και επομένως υπάρχει έντονα εκδηλώνεται κακό. Εμφανίζεται συχνά αφορά τη φερόμενη εξωγήινα όντα και διαχειρίζεται ολόκληρη την ιστορία του πλανήτη μας να επαναστατήσουν ενάντια στον αληθινό Θεό. Θα πρέπει λοιπόν να εξετάσει ποιοι πραγματικά μυστηριώδεις Μάγιας και άλλους προφήτες, όπως Nostradamus ή σίβυλλα εξυπηρετούνται.

Ένα αληθινό ζωντανό Θεό αποκαλύπτεται ισχυρός πράξεις του στο έθνος του Ισραήλ, έχουμε καταγράψει λεπτομερώς στην Αγία Γραφή. Ήταν εντυπωσιακή και εκπληκτική πράξεις, και πολλοί έχουν ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία αρχαιολογικά. Γνωρίζουμε ποιες είναι οι προφήτες είχαν το δικαίωμα χαρακτήρα - την αγάπη και την ταπείνωση, και κάτω από ποιες δικαίου έζησαν. Παρατηρήστε τις Δέκα Εντολές της αγάπης του Θεού. Επίσης, η μεγάλη αγάπη ο Θεός έχει αποκαλύψει στον Υιό Του Ιησού Χριστού, ο οποίος πέθανε για τις αμαρτίες μας. Αυτός θυσιάστηκε για μας και μας παρέδωσε από την αιχμαλωσία στο Σατανά. Ο Θεός είναι απίστευτα μεγάλη αγάπη.

Αντίθετα, ο Σατανάς, Lucifer, ο προσωρινός ηγέτης του πλανήτη οδηγεί όλους τους ανθρώπους να επαναστατήσουν, και το κακό τους υπηρέτες του, στέλνει τη σοφία και τη γνώση. Lucifer είναι πολύ σοφός και μάγκας άγγελος που πετάχτηκε από τον ουρανό στη γη μας. Αυτά τα δαιμονικά αγγελικά όντα εκεί είναι στην πραγματικότητα όλη την ιστορία μας και αυτό δείχνει τη μεγάλη ανθρώπινη δυστυχία, συνεχή πόλεμο, ο θυμός και το θάνατο. Μήπως ποτέ ερώτηση όπου το κακό προέρχεται από;

Μάγια ήταν άνθρωποι που δεν λάτρευαν τον ένα αληθινό ζωντανό Θεό, αλλά Αυγερινός, ο οποίος δίδαξε και χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς του. Οι ζωές τους και αιμοδιψείς ιεροτελεστίες της ανθρώπινης θυσίες για να αποδείξουν ότι ήταν οι υπηρέτες του διαβόλου. Η γνώση τους της αστρολογίας, η οποία τους είχε δώσει και τους δίδαξε την τέλεια ημερολογιακό έτος που λήγει 2012 για να εξυπηρετήσει ένα μεγάλο σκοπό, ακόμη και σήμερα.

Η Αγία Γραφή μιλάει για το ότι πριν από τον Ιησού Χριστό, θα έρθει και πάλι να παραδώσει πιστό λαό του και να τιμωρήσει το κακό, ο Σατανάς μιμείται τη Δευτέρα Παρουσία και εξαπατούν πολλούς ανθρώπους. Θα συνοδεύεται από φυσικές καταστροφές και η ενσάρκωση του Σατανά στην υλοποίηση ενός αγγέλου του φωτός ως τον αναμενόμενο Μεσσία. Θα είναι κάτι το φανταστικό, συνοδευόμενος από τους βοηθούς του, οι οποίοι θα εμφανίζονται επίσης και τα άτομα που δεν γνωρίζουν τον αληθινό Θεό και ο λόγος αυτού η Αγία Γραφή δεν θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει πλαστογραφία και απομιμήσεις. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί γύρω στο 2012. Οι φυσικές καταστροφές και θα πρέπει να δοθεί λεγόμενης Νέας Εποχής, να αλλάξει τον κόσμο και την αναμενόμενη άφιξη του Μεσσία. Δεν είναι μόνο από τη μίμηση του Ιησού Χριστού προειδοποίησε.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 12,7-9 - Ο αγώνας έγινε τον ουρανό: Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν εναντίον του δράκου. Και ο δράκοντας πολέμησε και οι άγγελοί του, αλλά δεν βγαίνει τίποτε. Ο ουρανός δεν είναι τόπος που διαπιστώθηκε για αυτούς και το μεγάλο δράκο - το αρχαίο φίδι, που ονομάζεται ο διάβολος και ο σατανάς, ο οποίος εξαπατά ολόκληρο τον κόσμο - ανατράπηκε. Ρίχτηκε στη γη και οι άγγελοί του ρίχτηκαν μαζί του.

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-12 - Μην αφήνετε κανέναν να παραπλανήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Μέχρι εκείνη την ημέρα, πρέπει να υπάρξει στράφηκε μακριά από το Θεό. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και να κατακρίνω, ο οποίος αντιτίθεται και exalteth τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι ό, τι λέει και τι ο Θεός λατρεύεται. Settle, ακόμη και στο ναό του Θεού και θα εκδώσει το Θεό! Δεν θυμάστε πώς σας είπα όταν ήμουν ακόμα μαζί σου; Ξέρεις τι τον εμποδίζει ακόμα - μπορεί στην πραγματικότητα να συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Το μυστικό αυτής της κακίας, αλλά δουλεύει, απλώς να περιμένουν για να εξαφανιστεί το εμπόδιο. Όταν ανακαλύπτει ότι οι ασεβείς, ο Κύριος Ιησούς θα σκοτώσει την αναπνοή από το στόμα του, καταστρέφοντας τη φωτεινότητα του, έρχεται. Η έλευση των ασεβών θα γίνουν δραστηριότητα του Σατανά, όλες τις ψεύτικες εξουσίες, θαύματα και θαύματα. Με όλη την τρέλα είναι να παραπλανήσει όσους κατευθύνονται στην καταστροφή, γιατί δεν αγαπούν την αλήθεια, η οποία θα μπορούσε να σώσει. Ως εκ τούτου, το θέμα πάνω σε πλάνη τον Θεό να πιστεύει ψέματα. Έτσι καταδικάστηκε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η αλήθεια, αλλά είχε την ευχαρίστηση στην ατιμία.

Λουκ 17,23-24 - Εάν, στη συνέχεια, ας πούμε, «Εκεί,» ή, «Εκεί,« δεν πάει πουθενά και για κανέναν να παντρευτεί. Όπως και τα φώτα αστραπής επάνω η χώρα από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, έτσι θα τον Υιό του ανθρώπου στην ημέρα του.

Μαρκ 13,32-33 - Η ημέρα και ώρα κανείς δεν ξέρει - ούτε οι άγγελοι στον ουρανό, ούτε ο Υιός, αλλά ο Πατέρας. Να είστε προσεκτικοί, να επαγρυπνούμε. Δεν γνωρίζουμε πότε έρχεται εκείνος ο καιρός.

Σε όλη την ιστορία του λαού του είναι Εωσφόρος, ο οποίος δίνει σοφία για να τον εξυπηρετήσει. Maya είναι ένα από αυτά. Διαβάστε μερικά από τα Μάγια ιστορίας.

Μάγια, μαζί με τους Αζτέκους είναι τα πιο γνωστά ινδικές φυλές στην Κεντρική Αμερική. Τίποτα δεν είναι ποτέ καταγραφεί κατά την άφιξή τους. Από τα βάθη των τροπικών δασών της Κεντρικής Αμερικής αυξήθηκε ο πολιτισμός, η οποία είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από τις γνώσεις του για τα μαθηματικά, την αστρολογία, τη μηχανική όλα τα έθνη.

Στην Μάγια αναφέρει μύθους ότι σε αρχαίους θεούς βουτιά φορές πάνω στη γη, του οποίου η αποστολή ήταν να καταστρέψει ένα άλλο ζωντανό θεό στον ουρανό. Μετά την επιτυχή καταστροφή του Θεού ήρθε στη γη για τα σκοτεινά χρόνια, όταν ο ήλιος δεν είχε δει για πολλά χρόνια. Στη συνέχεια, ήρθε τελικά η μέρα που ο ήλιος βγήκε ξανά και τα πουλιά άρχισαν να τραγουδούν. Ήταν τότε που οι θεοί δημιούργησαν τον νέο άνθρωπο - ο θεός-όπως ικανότητες. Και τότε άρχισε να διδάσκει.

Μετά την αποχώρηση ορισμένων από τους θεούς στον πλανήτη του, το υπόλοιπο των Θεών ίδρυσε «πανεπιστήμια», όπου διδάσκονται. Έτρεξα πολύ από τους ιερείς και τους κυβερνήτες που διδάσκονται τα μαθηματικά, την αστρονομία και τη φυσική και τη χημεία. Αυτά τα πανεπιστήμια χτίστηκαν ως επί το πλείστον με τη μορφή τριώροφου πυραμίδα, όπου κάθε βήμα σήμαινε ένα υποκατάστημα της γνώσης. Χημεία και τη φυσική διδάσκονται στο υψηλότερο επίπεδο της πυραμίδας, η οποία ήταν ένα σημάδι για τους άλλους ότι οι μαθητές σε αυτόν τον τομέα είναι οι πιο μορφωμένοι και πιο έξυπνο. Αποδεικτικά στοιχεία αυτού του εκπαιδευτικού συστήματος είναι διατηρημένα σε δύο ιερογλυφικά στις πυραμίδες και στην ινδική μύθους.

Μάγια λάτρευαν τους θεούς και τους έδωσε τα θύματα. Θεότητες είχαν ανθρώπινη θυσία να εξασφαλίσει το προσωπικό όφελος, ευτυχία στην αγάπη, το κυνήγι, και την κοινωνία. Τα πρώτα ανθρώπινα θύματα θυσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της κηδείας τελετές των αρχηγών. Το 1562 γράφτηκε μαρτυρία ενός άντρα που αναγκάστηκε υπό την απειλή του θανάτου για να συμμετάσχουν στην τελετή θυσιών. Έπρεπε να παρακολουθήσουν τη θυσία ένα νεαρό αγόρι και είχε να παρακολουθήσουν όπως ο ίδιος να τέμνεται το στήθος και έβγαλε την καρδιά του και ένα σταυρό σκαλισμένα πάνω του.

FP Τζόουνς στο βιβλίο "Θεοί Time" φέρνει νέα από το Παρίσι κώδικα, το οποίο περιλαμβάνει ισχυρίζεται ότι Kukulkan (Μάγια θεός) εκεί ήρθε από τον ουρανό και δίδαξε Μάγια αστρονομία και τα μαθηματικά, στη συνέχεια αναχώρησε, αλλά υποσχέθηκε ότι θα επέστρεφε. Σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας, επιστρέφοντας κάθε 52 χρόνια.

Αυτές οι ιπτάμενες μηχανές είναι Kukulk πυραμίδας αρκετά καλά εκτεθειμένα, καθιστώντας σαφές ότι ήταν μια ιπτάμενη μηχανή με τον κινητήρα. Η λεγόμενη θεός έφτασε και αναχώρησε swinging μηχάνημα, πάντα φέρνοντας μαζί τους νέες και πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Kukulk θα έπαιρνε έναν άλλο νεαρό Μάγια και ο χρόνος είναι άρτια εκπαιδευμένο και πάλι. Από αυτούς, ήρθε στη συνέχεια, οι ιερείς, μαθηματικοί, φιλόσοφοι και οι αστρολόγοι. μηχανές τους είναι εντυπωσιακά παρόμοιες με UFO σήμερα. UFO σήμερα δεν είναι ένα θέμα που την τελευταία φορά, αλλά σύμφωνα με τα αρχαιολογικά ευρήματα στο δηλωτικό για την ιστορία της εποχής, δίνουν στους ανθρώπους τη γνώση και αφήστε τη λατρεία. Υπάρχουν και άλλοι πλανήτες, αλλά είναι δαιμονικά όντα ότι η Αγία Γραφή και τα οποία ρίχνει κάτω σε μας.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 12,12 - Χαίρε ως εκ τούτου, O ουρανός και εσείς που κατοικούν σε αυτές. Αλλά αλίμονο σε αυτούς που ζουν στην ξηρά και στη θάλασσα, γιατί ο διάβολος θα κατέβει με μεγάλη οργή, γιατί ξέρει ο χρόνος του είναι σύντομη.

2ο Κορίνθιοι 11,14 - και δεν προκαλεί έκπληξη, ο ίδιος ο σατανάς μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός! Υπάρχει, συνεπώς, ιδιαίτερη τίποτα όταν το αίτημά του να είναι υπηρέτες της δικαιοσύνης. Αλλά στο τέλος πέφτουν, όπως του αξίζει.

Λευιτικόν 19,31 - Να μην στραφούν σε φαντάσματα και δημοπράτη σοφός άνθρωπος. Να μην επιδιώκει τους και να τους μολύνουν. Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου.

Τι δύναμη θα πιστεύετε;

Ο Σατανάς = Lies, το οποίο έχει η χώρα προσωρινά πολύ υψηλή; ή ο Θεός = Αγάπη, η οποία θα έχει τον τελευταίο λόγο στη Γη;


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;

Nostradamus 2012 - ψευδείς προφητείες

192_nostradamus.jpg Θα ήθελα να γράψω κάτι για τις προφητείες του Νοστράδαμου, διότι το Διαδίκτυο γι 'αυτόν μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων και μιλάει συχνά. Πολλές από τις τρομακτικές τρομακτική προφητεία του, ...
Added: 25.10.2010
Απόψεις: 510707x

Τέλος του κόσμου το 2012, οι Μάγια και το ημερολόγιο τους;

74_mayan-calander.jpg Για να είναι καταστροφικό τέλος του κόσμου μέχρι το 2012; Ή μήπως η μετάβαση σε νέα εποχή, πνευματικά κοινωνία; Τα γεγονότα αυτά αληθινό ή φανταστικό, της απάτης και της εξαπάτησης;Ημερομηνία πλησιάζει, ...
Added: 14.01.2011
Απόψεις: 383296x

Νέα Εποχή - ο Μεσσίας Maitrea στις προφητείες

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Νέα Εποχή Κινήματος τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται σταδιακά και ανεπαίσθητα, και παίρνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η κίνηση έγινε σύντομα κρυφά, αλλά από το 1984, όταν είχε την ...
Added: 30.11.2010
Απόψεις: 186753x

Τέλος του κόσμου το Δεκέμβριο του 2012, η άφιξη του Αντίχριστου, τι γίνεται με την Αγία Γραφή;

600_konec_sveta_2012.jpg Πλησιάζοντας την ημερομηνία πολλοί ανέμεναν, η ημερομηνία που κινείται τον τελευταίο καιρό όλα τα μέσα ενημέρωσης. Πηγαίνουμε σε διάφορα ερωτήματα mail σχετικά με αυτά τα δεδομένα. Ημερομηνία 21η Δεκεμβρίου, 2012, στο ...
Added: 09.12.2012
Απόψεις: 229849x

Μπορούμε να καθοριστεί η ημερομηνία λήξης του κόσμου και τον ερχομό του Ιησού Χριστού;

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Πρόσφατα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων που συνειδητοποιούν ότι η έλευση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού είναι πολύ κοντά. Οι άνθρωποι σκέφτονται, μελετώντας προφητεία και προσπαθώντας να διακρίνουν διαφορετικά σημάδια, αν ...
Added: 09.10.2011
Απόψεις: 262160x

El.AmazingHope.net - Για την εξυπηρέτηση των Μάγια, η ορισθείσα τέλος του κόσμου μέχρι το 2012;