El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Τι έγραψε για Αντβεντιστών Προτεστάντες;

Αληθινή Δεκάλογος

363_reforma-protestante.jpg

Τι έγραψε για Αντβεντιστών Προτεστάντες;

Added: 20.02.2011
Απόψεις: 147014x
Θέματα: Αληθινή Δεκάλογος
PrintTisk

Τι κάνουμε οφείλουμε Adventist; - Ευαγγελικής Εβδομαδιαία - Constance σπινθήρες 19 Σεπτεμβρίου 2007 - Αρ. 25/2007 - 92η έκδοση

Adventism ο ίδιος ορίζει ως συνέχεια της ρεφορμιστικής κινήματος, που αποσκοπούσε στην Ευρώπη, Hus, ο Λούθηρος, ο Καλβίνος, αφού στη συνέχεια, Wesley, Finney και άλλοι. Κάθε Εκκλησία του Χριστού προχώρησε ένα βήμα προόδου στην απαιτούμενη επιστροφή στο βιβλικό χριστιανισμό, η οποία στο πέρασμα των αιώνων έχει παραμορφωθεί πέρα από την αναγνώριση, αλλά ο καθένας φαίνεται να μας μια διαφορετική έμφαση στα θαμμένα βιβλικές αλήθειες, κανείς δεν έχει δοθεί για να αποκαλύψει όλα.

Adventism τόνισε την εγγύτητα της επιστροφής του Χριστού (Advent), το θέμα της έλευσης της λεγόμενης προ της δίκης, ο σεβασμός για την ημέρα Κυρίου ανάπαυσης και υπεύθυνη σχέση με την υγεία.

Αν και η αρχική προσδοκία της επιστροφής του Χριστού το 1844, υπολογίζεται με βάση εσφαλμένης ερμηνείας των δεδομένων κατά την στιγμή της προφητείας του Δανιήλ δεν πληρούται στο τέλος, σίγουρα θα ήταν λάθος σε αυτή τη σελίδα της χριστιανικής πίστης, αυτό ενδελεχής αναμένεται να υποτιμούμε, πολύ λιγότερο καταδικάζουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε σίγουρα στις νέες και τους νέους υπολογισμούς, αλλά μια απλή παθητική στάση σχετικά με την εσχατολογία θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε πάνω από εύγλωττο σημάδια "έσχατους καιρούς" που ισχυρίζονται την προσοχή μας.

Εβραίοι επιστρέψει στο Ισραήλ και τα τρέχοντα γεγονότα στη Μέση Ανατολή, που αναμφισβήτητα ανήκουν. Για να ζήσει μια ξένοιαστη, καθώς αν ο Χριστός έρχεται ήταν ακόμα στον ορίζοντα, οι πιστοί μαθητές του Χριστού, που ποτέ δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά, πόσο μάλλον σήμερα.

από Πίσω Κωνσταντίνος, από Κυριακή έως Σάββατο Αγία Γραφή, η οποία σε όλη την ιστορία, περιλαμβανομένης της διατήρησης του Εβραίος του Ιησού και των μαθητών του, και μάλιστα prvokřesťanská Εκκλησία μέχρι διάταγμα του Κωνσταντίνου του 321, το Adventist την ευρύτερη χριστιανική εκκλησία δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει, για λόγους κυρίως για τις πρακτικές και τεχνικές. Κωνσταντίνος, αρχικά θιασώτης του «Θεού Ήλιου», αποφασίστηκε να δικαιολογήσει την «ηλιόλουστη ημέρα" και όχι στο φθόνο τους Εβραίους για να τιμήσουν την ανάσταση του Ιησού - που εκείνη τη στιγμή ένας οπαδός του Χριστού και βαφτίστηκε να εγκαταλείψει στο νεκροκρέβατό του.

Θεολογική λόγοι για την Κυριακή αντί για το Σάββατο κατασκευάστηκαν αργότερα - στη Βίβλο, η μόνη έγκυρη πηγή της χριστιανικής διδασκαλίας από τον ανασχηματισμό, δεν έχουν καμία υποστήριξη. Αυτό μας επιστρέφει ειλικρινείς, Κυριακή χριστιανοί οφείλουν να της εβδομάδας, έτσι αδέρφια αντβεντιστικής μας.

Μπορούν τουλάχιστον να είμαστε ευγνώμονες που, τουλάχιστον στην πολιτική ζωή, και χάρη στις προσπάθειές τους να επιβάλουν «μη εργάσιμες Σάββατο" πρώτη στις ΗΠΑ και σταδιακά στην Ευρώπη από το 1966, και για μας. Με Πενθήμερη εβδομάδα εργασίας και να έχουν τουλάχιστον Εβραίοι και Χιλιαστές, όχι λόγω της άντρο βρικολάκων της να έρθει σε σύγκρουση με το νόμο ή τον εργοδότη, όπως συνήθως συνέβαινε στο παρελθόν.

Είναι αξιοσημείωτο, πάντως, στάθηκε η σχέση της θεολογίας Σαββάτου και της Θεολογίας Δημιουργίας, αναπαύονται εν Χριστώ την εσχατολογική και την τελική λύτρωση, όπως υποδεικνύεται από τον ίδιο τον Ιησού σημάδι που διεξάγονται το Σάββατο.

Επί της ουσίας αγωγή υγείας, όπως το κτήμα έχει ανατεθεί από τον Θεό (μετά από όλα, το σώμα είναι ο ναός του πνεύματος!) Επίσης, στη χριστιανική εκκλησία είναι απολύτως βέβαιο. Αν κάνετε καλή υγεία του ειδώλου, είναι εξίσου επικίνδυνη για την υγεία του, να μην αγνοούμε ή ακόμη και εσκεμμένα βλάπτουν το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, υπερκατανάλωση τροφής, και σταθερό σε όλες τις κατά το ήμισυ. Σήμερα οι γιατροί έχουν επισημάνει γενικά πιστοί και άπιστοι, ακόμη και κατά τον περασμένο αιώνα, αλλά ήταν κυρίως Αντβεντιστών.

Το επάγγελμα έχει εγκριθεί είναι η σημαντική συμβολή τους στην οικοδόμηση και την ανάπτυξη εκπαιδευτικών και ιατρικές εγκαταστάσεις όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά μαζί με τις αποστολές, ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες. Στην προσπάθειά μας για μια νέα προσέγγιση ιδιαίτερα για τα παιδιά και τη νεολαία.

Έτσι, φαίνεται ότι τα ζητήματα που τέθηκαν και οι ανησυχίες εξακολουθούν να περιμένουν για την πραγματική σκέψη. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν σκόπιμο να ανοίξει το συντομότερο δυνατό και στις δύο πλευρές του θεολογικού διαλόγου, και να ξεπεραστεί σταδιακά προηγούμενες θέσεις, διαιρώντας το ορθόδοξοι χριστιανοί και οι "cultist" ή την ορθόδοξη και αποστάτες. Κάθε τέτοια πράξη είναι βέβαιο ότι θα τιμήσει και τον έπαινο του Θεού.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αληθινή Δεκάλογος

Συνεχίστε με τη Μεταρρύθμιση του ζήλο τους προγόνους μας

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg Πηγή φωτογραφιών: WikipediaΟλόκληρες γενιές της χώρας της Τσεχίας ήταν το κέντρο του μεταρρυθμισμένου πίστη σε όλη την Ευρώπη. Ο καθένας μας γνωρίζει ονόματα όπως Γιαν Χους και Jan Zizka. Αλλά ξέρετε ...
Added: 13.12.2011
Απόψεις: 189809x

MP3 - Πρόσκληση - $ 1000 για ένα ενιαίο στίχο της Βίβλου που δείχνουν την τήρηση της Κυριακής.

321_1000_dolaru.jpg Βαπτιστής ιεροκήρυκας Tony Μαυράκο λάβει ειδική πρόσκληση και μια προσφορά από έναν άνθρωπο. «Θα σου δώσω $ 1000 για ένα ενιαίο στίχο της Βίβλου, η οποία θα αποδείξει ότι η Κυριακή ...
Added: 24.01.2011
Απόψεις: 146405x

Η τήρηση του Σαββάτου στο πέρασμα των αιώνων

464_zachovavani_sboty.jpg Ένα εκπληκτικό διατομή της ιστορίας που δείχνει ότι ο Θεός ήταν πάντα το λαό Του, που κράτησαν όλες τις Δέκα Εντολές, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας του Θεού ανάπαυσης - το Σάββατο. Ποτέ ...
Added: 14.08.2011
Απόψεις: 368509x

Σάββατο ως μνημείο της δημιουργίας, δεδομένης της σχέσης με το Θεό

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Ας δούμε από την αρχή κιόλας της Βίβλου, το Βιβλίο της Γένεσης. Εδώ είναι γραμμένο για τη δημιουργία του κόσμου μας. Μαθαίνουμε ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε έξι συνεχείς ...
Added: 28.04.2011
Απόψεις: 178918x

7ο Αλλαγή της Καρδιάς - Πίστη και το νόμο - Ο δρόμος προς τον Χριστό

273_cesta_ke_kristu.jpg «Ποιος είναι εν Χριστώ, είναι μια νέα δημιουργία. Ποια είναι η παλιά έχει πάει, το νέο έχει έρθει" (2. Κορινθίους 5:17).Κάποιος δεν μπορεί να πει με ακρίβεια η ώρα και της ...
Added: 22.11.2010
Απόψεις: 141307x

El.AmazingHope.net - Τι έγραψε για Αντβεντιστών Προτεστάντες;