El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Καταργεί τη χάρη του νόμου του Θεού;

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

325_rusi_se_milosti_bozi_zakon.jpg

Καταργεί τη χάρη του νόμου του Θεού;

Added: 02.02.2011
Απόψεις: 172072x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Είναι αναγκαίο να διατηρηθεί Δέκα Εντολές του Θεού, Σαββάτου, δεν είμαστε κάτω από νόμο, αλλά σύμφωνα με επιείκεια; Ο Απόστολος Παύλος εξηγεί με σαφήνεια ότι ο Χριστιανός δεν είναι «δίκαιο», αλλά «υπό χάριτος". Ποια είναι, όμως, ο Paul σήμαινε;

Ρωμαίους 6, 14 - Αμαρτία δεν θα είναι πλέον ο κύριός σας, γιατί δεν είναι σύμφωνα με τη νομοθεσία, αλλά υπό χάρη.

Ένα πράγμα που ξέρουμε στα σίγουρα. Όταν ο Παύλος λέει ότι οι χριστιανοί δεν είναι "σύμφωνα με τη νομοθεσία, αλλά« υπό χάριτος "δεν σημαίνει ότι οι χριστιανοί μπορούν ανοιχτά, εν γνώσει και εκ προθέσεως παραβιάζουν το νόμο του Θεού. Στην Επιστολή προς Ρωμαίους λέει.

Ρωμαίους 6, 15 - Λοιπόν, έχουμε αμαρτία, δεν είμαστε κάτω από νόμο, αλλά κάτω από χάρη; Αποκλείεται! Ξέρετε ότι αν κάποιος σας εξυπηρετήσει, θα πρέπει να τον ακούσει; Γίνεστε ο υπάλληλος στον οποίο μπορείτε να ακούσετε, είτε της αμαρτίας στο θάνατο ή την υπακοή στη δικαιοσύνη.

Έτσι, αυτό σημαίνει Παύλος με τα λόγια αυτά; Ποια ήταν η στάση του προς το νόμο;

Ρωμαίους 7, 12 - αλλά ο νόμος είναι άγιος, η εντολή είναι άγιος και δίκαιος, καλός.

Ο νόμος δεν είναι σύμφωνα με τον Paul δεν προβλήματα. Είναι ιερή και καλή. Ποιος είναι ο σκοπός του; Ο νόμος του Θεού που αποκαλύπτεται ειδικών, αντικειμενικό μέτρο της ηθικής. Αποκαλύπτει τις αιώνιες αρχές της ουράνια κυβέρνηση. Προσφέρει καλό και το κακό. Ο νόμος αποκαλύπτει επίσης τι είμαστε σε θέση να - να ζήσουν σύμφωνα με την κλίμακα αυτή.

Ο νόμος οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι κάθε στόμα μπορεί να σταματήσει και ότι όλος ο κόσμος ήταν εναντίον του Θεού καταδικάστηκε ενοχής - Ρωμαίους 3, 19

Ρωμαίους 7, 7 - Τι λες; Είναι η αμαρτία του νόμου; Αποκλείεται! Αλλά δεν είναι ο νόμος, δεν θα έπρεπε να γνωρίζει την αμαρτία.

Ρωμαίους 3, 20 - Με βάση τα έργα του νόμου θα πρέπει να αιτιολογείται πριν από αυτόν δεν, επειδή ο νόμος φέρνει τη γνώση της αμαρτίας.

Ψάχνετε για την τέλεια δικαιοσύνη του νόμου, είναι καταδικασμένη κάθε άνδρας, κάθε γυναίκα, κάθε παιδί. Ο νόμος απαιτεί τέλεια υπακοή, τη δικαιοσύνη, καθώς και μεγάλη πίστη στις αρχές της βασιλείας του Θεού.

Σύμφωνα με τον Paul, είναι σύμφωνα με τη νομοθεσία ως στόχο να επιχειρήσει τη δική μου δύναμη και τις πράξεις τους για να σωθούν. Ο Παύλος λέει ότι είναι αδύνατο.

Ρωμαίους 3, 23-28 - όλοι αμάρτησαν και στερούνται τη δόξα του Θεού. Δικαιολογούνται δωρεάν με την χάριν του μέσω της εξαγοράς εν Χριστώ Ιησού. Ο Θεός έχει δημιουργήσει εξιλέωση Του γι 'αυτούς που πιστεύουν στο αίμα του, προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους δικαιοσύνη. Για το Θεό και σε προηγούμενες αμαρτίες του συγχώρεση θα πρέπει να αποδείξει τώρα την δικαιοσύνη του, να δείξει ότι είναι δίκαιο και δικαιολογείται όσους πιστεύουν στον Ιησού. Όταν, στη συνέχεια, είναι επαίρεται; Είναι αποκλείεται. Τι δίκαιο; Ίσως τα έργα; Οχι, αλλά ο νόμος της πίστης. Συνεπώς, θεωρούμε ότι ένας άνθρωπος δικαιολογείται με την πίστη χωρίς τα έργα του νόμου.

Όντας υπό χάριτος μέσα για να λαμβάνουν μέτρα τα οποία ο Ιησούς Χριστός στο Γολγοθά για την σωτηρία. Σημαίνει πιστεύοντας ότι δεν μπορούμε να σωθούν. Ο Χριστός πέθανε για μας! Αυτός θυσιάστηκε για μας! Για τον θάνατό του μπορούμε να ζήσουμε!

Σύμφωνα με τον Paul, υπάρχουν δύο απόψεις της σωτηρίας: «. Χάριτος", "Δίκαιο" και Ο νόμος προβλέπει ορισμένα πρότυπα, τα οποία οι άνθρωποι στη δική τους δύναμη δεν μπορεί να φτάσει. Grace φέρνει συγχώρεση του παρελθόντος, έτσι και δια του Χριστού ο Λόρδος μας, φέρνει δύναμη για να ζήσουν στο παρόν. Παύλος αρνείται ρητά ότι ο θάνατος του Ιησού αφαίρεσε την υπακοή του νόμου.

Η όλη συζήτηση της χάρης του, τον 3ο Ρωμαίους κεφάλαιο καταλήγει με τη φράση:

Ρωμαίους 3, 31 - τότε να κάνει άκυρη τη νομοθεσία μέσω της πίστης; Αποκλείεται! Αντιστρόφως, το δίκαιο.

Ο απόστολος Παύλος δεν μπορούσε να εκφράσει με σαφήνεια. Απάντησε στην ερώτησή μας. Πράξη αφαιρεί τη χάρη του Θεού; Ορισμένοι θρησκευτικοί ηγέτες μπορούν να πουν ναι. Ο Απόστολος Παύλος λέει, αλλά σε κάθε περίπτωση!

Στερεί μας της χάριτος του Θεού, υπακοή στο Σάββατο; Δεν περισσότερο από όσο θα ήταν να στερήσει την εντολή: Δεν θελεις να σκοτώσει, δεν θα μοιχεύσεις, να κλέψουν, θελεις να μην ψευδομαρτυρήσεις ....

Λογική είναι αμαρτωλός αποθηκευτεί από χάριτος, διατηρώντας παράλληλα την αγάπη των εννέα από τις δέκα εντολές, θα κρατήσει τα δέκα - ως ένδειξη υπακοής στο Λόρδο της και Λυτρωτή.

Προέρχονται από το βιβλίο: Η σχεδόν ξεχάσει την ημέρα - Mark Finley


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Χριστός προειδοποιεί Ημέρα της Κρίσεως!

426_bozi_soud.jpg Η ημέρα της έλευσης του Χριστού θα είναι η ημέρα για το δικαστήριο κόσμο. Αγία Γραφή λέει:Jude 1:14-15 - Στην έβδομη γενιά από τον Αδάμ, Ενώχ, προφήτεψε γι 'αυτούς, λέγοντας: «Ιδού, ...
Added: 11.05.2011
Απόψεις: 193051x

Τι έγραψε για Αντβεντιστών Προτεστάντες;

363_reforma-protestante.jpg Τι κάνουμε οφείλουμε Adventist; - Ευαγγελικής Εβδομαδιαία - Constance σπινθήρες 19 Σεπτεμβρίου 2007 - Αρ. 25/2007 - 92η έκδοσηAdventism ο ίδιος ορίζει ως συνέχεια της ρεφορμιστικής κινήματος, που αποσκοπούσε στην Ευρώπη, ...
Added: 20.02.2011
Απόψεις: 147014x

Μια ποινική στον σταυρό - είναι ήδη στον ουρανό, ή όταν το δεύτερο έρχεται;

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Λουκά 23, 42-43 - Τότε ο Ιησούς είπε: «Να με θυμάσαι, όταν έρθει εν τη βασιλεία σου». Ο Ιησούς απάντησε: "Αληθώς σας λέγω, σήμερα θα είσαι μαζί μου στον παράδεισο».Ως απόδειξη ...
Added: 02.11.2010
Απόψεις: 153780x

Ο Θεός και της αδικίας στον κόσμο

314_ukrizovani.jpg Γιατί υπάρχει τόσο πολύ κακό και τα παθήματα; Γιατί ο Θεός δεν παρεμβαίνει και να κάνει κάτι; Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν ο Θεός ήταν πολύ καιρό πριν θα είχε κάνει κάτι. ...
Added: 17.01.2011
Απόψεις: 189685x

Υπόλοιπη ημέρα, Σάββατο ή Κυριακή;

60_sunday_saturday.jpg Ποια είναι η κατάλληλη ημέρα για ξεκούραση, Σάββατο ή Κυριακή?Συχνά, η ομιλία σε χριστιανικές εκκλησίες, ποια είναι η πραγματική ημέρα ανάπαυσης. Οι περισσότερες εκκλησίες, χριστιανικές ενώσεις αγιάζει Κυριακή, μόνο μια μικρή ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 611383x

El.AmazingHope.net - Καταργεί τη χάρη του νόμου του Θεού;