El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

MP3 - Πρόσκληση - $ 1000 για ένα ενιαίο στίχο της Βίβλου που δείχνουν την τήρηση της Κυριακής.

Βίντεο

321_1000_dolaru.jpg

MP3 - Πρόσκληση - $ 1000 για ένα ενιαίο στίχο της Βίβλου που δείχνουν την τήρηση της Κυριακής.

Added: 24.01.2011
Απόψεις: 146406x
Θέματα: Βίντεο
PrintTisk

Βαπτιστής ιεροκήρυκας Tony Μαυράκο λάβει ειδική πρόσκληση και μια προσφορά από έναν άνθρωπο. «Θα σου δώσω $ 1000 για ένα ενιαίο στίχο της Βίβλου, η οποία θα αποδείξει ότι η Κυριακή είναι η χριστιανική ημέρα, να λατρεύεται. Αυτό το δόγμα του Σαββάτου, η οποία πιστεύει ότι εκατοντάδες εκατομμύρια χριστιανών από σχεδόν όλες τις εκκλησίες, την Αγία Γραφή. "

Αυτό που αρχικά φαινόταν σαν μια εύκολη οικονομικό přilepšení είχε μετατραπεί σε έναν προσωπικό αγώνα του να γνωρίζει την αλήθεια.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ήρθε σε όλη την βιβλίο του Δανιήλ, όπου το κτήνος περιγράφεται, η οποία αλλάζει τους χρόνους και το νόμο. Έμαθε τότε, θα είναι κάποιος που θα αλλάξει τον νόμο.

Δανιήλ 7, 23 -, είπε: «Το τέταρτο θηρίο - για τον λόγο θα είναι το τέταρτο βασίλειο, θα είναι από όλες τις βασιλείες και θα καταβροχθίσει ολόκληρη τη γη, ποδοπατούν αυτή και να συντρίψουν Και τα δέκα κέρατα - την άνοδο. του αυτό το βασίλειο είναι δέκα βασιλιάδες. Μετά από αυτούς άλλη αύξηση, αυτή θα διαφέρει από τις προηγούμενες και να υποτάξει Τρεις Μάγους. Θα μιλήσει κατά τον Ύψιστο και τον Ύπατο Ιερά εξαλειφθεί. Θα προσπαθήσουν να αλλάξουν οι χρόνοι και τους νόμους.

Όταν επιχείρησε να βρει κάποια εξήγηση για τη μεταβολή της νομοθεσίας από το Σάββατο έως την Κυριακή, κατάλαβε όλο και πιο συγκλονιστικό στο παλιό στίχο, αλλά ο νέος νόμος.

Συνειδητοποιώντας ότι το Σάββατο είναι ένα μνημείο για τη δημιουργία του κόσμου.

Γένεσις 2,1-3 - Αυτό ολοκληρώθηκε τον ουρανό και τη γη με όλη τους την ποικιλομορφία. Η έβδομη μέρα ο Θεός τελειώσει το έργο που είχε εργαστεί για την έβδομη ημέρα αναπαύθηκε από όλη τη δουλειά που κάνατε. Ο Θεός ευλόγησε την έβδομη ημέρα και την αγίασε το: γιατί σε αυτήν ο Θεός αναπαύονται από όλα τα έργα του, η οποία δημιούργησε και το έκανε.

Σάββατο είναι ένα σημάδι ανάμεσα στον Θεό και τους ανθρώπους του, ακόμη και στο τέλος.

Έξοδος 31, 13 - ο Κύριος είπε στον Μωυσή: «Μίλα προς τα παιδιά του Ισραήλ: Προσέχετε Sabbath μου, επειδή είναι ένα σημάδι μεταξύ μου και εσείς από γενιά σε γενιά σας, ξέρετε ότι είμαι ο Κύριος που σε αγιάσει.

Αποκάλυψη 12, 17 - Στη συνέχεια, ο δράκος ήταν θυμωμένος με τη γυναίκα του και πήγε να κάνει πόλεμο με το υπόλοιπο της το σπέρμα της, που τηρούν τις εντολές του Θεού και έχουν τη μαρτυρία του Ιησού.

Καταλάβετε ότι, ακόμη και ο Ιησούς Χριστός, το Σάββατο και να διατηρείται, αν θέλουμε τον Ιησού ως μοντέλο μας και να τηρούμε τις εντολές Του.

Luke 4, 16 - Όταν ήρθε στην Ναζαρέτ, όπου μεγάλωσε, στην οποία συμμετείχαν καθώς ήταν η συνήθεια του το Σάββατο ημέρα, στη συναγωγή και σηκώθηκε να διαβάσει.

1 Ιανουαρίου 5, 3 - Η αγάπη του Θεού είναι να κάνουμε τις εντολές του - και τις εντολές του δεν είναι βαριές.

Ιωάννης 15,10 - Αν κρατήσει τις εντολές μου, θα τηρήσει στην αγάπη μου, όπως μου έχουν κρατήσει τις εντολές του πατέρα μου και να τηρούν στην αγάπη του.

Η Καινή Διαθήκη μιλάει σαφώς των Δέκα Εντολές του Θεού εξακολουθούν να ισχύουν και το Σάββατο, καθώς και.

Εβραίους 4, 1 - η υπόσχεση της εισόδου ανάπαυσής του εξακολουθεί να ισχύει, οπότε ας είμαστε προσεκτικοί, ώστε δεν ανέφερε ότι καμία από χάσατε.

Εβραίους 4, 9-11 - Αυτό είναι το αληθινό λαό του Θεού Σαββάτου ακόμα μπροστά. Για όποιον έρχεται σε ανάπαυση του Θεού, ένα διάλειμμα από τη δουλειά του, όπως ο Θεός ανάπαυση από την εργασία του. Έτσι προσπαθούμε, μπήκαμε σε αυτή ανάπαυση, και κανένας δεν την ανυποταξία όπως σας πέσει κάτω στην έρημο.

Ματθαίος 5, 17-19 - "Μην νομίζετε ότι έχω έρθει να καταργήσει το νόμο ή τους προφήτες δεν ήρθα να καταργήσω, αλλά να εκπληρώσω Αληθώς σας λέγω, μέχρι τον ουρανό και τη γη να περάσει μακριά, δεν το.. μικρότερο επιστολή, δεν είναι μια ελάχιστο μόριο του νόμου, πριν από όλα να γίνει πραγματικότητα. Καθένας θα εξαλείψει έναν από αυτούς τουλάχιστον εντολές και να διδάξουν τους ανθρώπους στη βασιλεία των ουρανών θεωρείται ως το μικρότερο.

Ρωμαίους 3,31 - μπορούμε στη συνέχεια να ακυρωθεί η νομοθεσία μέσω της πίστης; Αποκλείεται! Αντιστρόφως, το δίκαιο.

Ακούστε τη διάλεξη ενδιαφέρουσα και προσωπική εξομολόγηση της ζωής.

cast 1

cast 2

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βίντεο

Βίντεο - Μουσική Μυστήριο - Hourigan Zeb

297_mysterium_hudby.jpg Ο κόσμος σήμερα είναι κυριολεκτικά καταπιεί από τη μουσική. Διάφορα είδη μουσικής, συγκροτήματα, τραγουδιστές.Ελέγξτε έξω αυτό το ενδιαφέρον βίντεο στο οποίο θα εξετάσουμε το παρασκήνιο μουσικό μηχάνημα που επηρεάζει τον κόσμο.Μπορεί ...
Ενημερώθηκε: 11.08.2012
Added: 17.12.2010
Απόψεις: 193195x

Βίντεο - Λάθος Μεσσία στη Ρωσία

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg Sergey Anatolyevitch Trop, γεννήθηκε στις 14 1961η ledna οπαδοί του τον γνωρίζουν ως Βησσαρίωνος. Ίδρυσε και είχε ως αποτέλεσμα ένα θρησκευτικό κίνημα, το οποίο είναι γνωστό ως η Εκκλησία της τελευταίας ...
Added: 10.09.2010
Απόψεις: 219584x

Βίντεο - Κοσμική σύγκρουση

459_vesmirny_konflikt.jpg Όλοι οι άνθρωποι στη γη, ανεξαρτήτως θρησκείας ή εθνικότητας, και να αναγνωρίσουμε ότι όλα γύρω μας σε ολόκληρο τον κόσμο είναι μια μάχη, ο αγώνας μεταξύ των δυνάμεων του Καλού και ...
Added: 08.08.2011
Απόψεις: 194287x

Βίντεο - αναζήτηση της αλήθειας - τα καλά νέα για την κόλαση

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Τι είναι ο θάνατος και τι είναι μετά το θάνατο; Τι είναι η κόλαση, όπου η κόλαση είναι; Είναι η κόλαση πραγματική, ή είναι απλή φαντασία; Είναι πραγματικά ένας αγαπώντας Θεός ...
Added: 01.11.2010
Απόψεις: 201471x

Βίντεο - Ted Wilson - GYC-2010 - Δεν γυρίζει πίσω

425_ted_wilson.jpg Κοιτάξτε το κήρυγμα ενθάρρυνση του Προέδρου της Γενικής Διάσκεψης ψεύτικο Ted Wilson, 2010 - Δεν γυρίζει πίσω. ...
Added: 08.05.2011
Απόψεις: 132495x

El.AmazingHope.net - MP3 - Πρόσκληση - $ 1000 για ένα ενιαίο στίχο της Βίβλου που δείχνουν την τήρηση της Κυριακής.