El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ανακάλυψη της βιβλικής πόλεις Σόδομα και Γόμορρα

Βιβλική αρχαιολογία

29_1_sodom_and-gomorrah.jpg

Ανακάλυψη της βιβλικής πόλεις Σόδομα και Γόμορρα

Added: 20.09.2010
Απόψεις: 548059x
Θέματα: Βιβλική αρχαιολογία
PrintTisk
29_1_sodom_and-gomorrah.jpg30_2_sodom_and-gomorrah.jpg31_3_sodom_and-gomorrah.jpg32_4_sodom_and-gomorrah.jpg33_5_sodom_and-gomorrah.jpg34_6_sodom_and-gomorrah.jpg35_7_sodom_and-gomorrah.jpg36_8_sodom_and-gomorrah.jpg37_9_sodom_and-gomorrah.jpg38_10_sodom_and-gomorrah.jpg39_11_sodom_and-gomorrah.jpg40_12_sodom_and-gomorrah.jpg41_13_sodom_and-gomorrah.jpg42_14_sodom_and-gomorrah.jpg43_15_sodom_and-gomorrah.jpg240_analysis.jpg245_sodoma_a_gomora_sira.jpg242_sodoma_gomora_budova3.jpg243_sodoma_gomora_budova.jpg244_sodoma_gomora_budova2.jpg

Σόδομα και Γόμορρα, βιβλικές πόλεις καταστράφηκαν από θειάφι.

Ο καθένας ξέρει το γνωμικό σίγουρα Σόδομα Γόμορρα, όταν μιλάμε για κάτι πολύ ντροπή. Όταν το έκανε αυτό λέγοντας κατάγονται, προέρχονται από την τύχη ή να έχουν μια σταθερή βάση; Αυτή η έκφραση δεν μπορεί να προκαλέσει αυτό συμβαίνει, αλλά από το βιβλίο, το οποίο καλείται η Αγία Γραφή.

Σόδομα και Γόμορρα και τρεις άλλες πόλεις της ADMA, Zoar, Cebojim καταστράφηκε από δύναμη της Αγίας Γραφής του Θεού για τη διαστροφή τους. Αυτή η πόλη καταστράφηκε και μια προειδοποίηση προς τις μελλοντικές γενιές. Όλοι αυτοί οι κακοί οι πόλεις καταστράφηκαν από τη Βίβλο, όπως θείο, εντελώς μετατραπεί σε στάχτη.

Κατά το τέλος της ιστορίας του κόσμου, ανακαλύφθηκε η πόλη που καταστράφηκε από το θείο, όπως είναι γραμμένη στη Βίβλο. Και οι πέντε από τις πόλεις αυτές βρίσκονται κοντά στη Νεκρά Θάλασσα. Ανακαλύψεις είναι πραγματικά εκπληκτικό. Επισημαίνουν σαφώς την αυθεντικότητα της βιβλικής ιστορίας, η οποία επισημαίνει την απεριόριστη δύναμη του Θεού. Ο Θεός αυτή η πόλη για μας να διατηρηθεί μέχρι και σήμερα, ως προειδοποίηση για στρεβλή σημερινή κοινωνία. Η ίδια τύχη που είχε Σόδομα και Γόμορρα περιμένει αυτόν τον κόσμο.

Η εύρεση αυτών των πόλεων, μπορούμε να αποσαφηνιστεί η βιβλική ιστορία του Σόδομα και Γόμορρα, και έχετε επιβεβαιώσει την αυθεντικότητά του. Η ιστορία των πόλεων που καταστράφηκαν από το θειάφι, δεν είναι απλά ένας μύθος αλλά πραγματικότητα.

Εδώ και χρόνια έχει βρεθεί το κτίριο, θεωρήθηκαν ως δημιουργήματα της φύσης. Παρά το γεγονός ότι οι εν λόγω περιοχές βρίσκονται κοντά σε δρόμους, χώρους πολιτισμού. Για παράδειγμα, το Γόμορρα βρίσκεται κάτω από το φρούριο της Masada, η οποία είναι σε μια βραχώδη γκρεμό. Από αυτό το φρούριο, είναι μια συναρπαστική εικόνα του συνόλου Γόμορρα, κτίρια και δρόμους. Παρά ένα αξιοπρεπές σύνολο διαθεσιμότητα αυτών των πόλεων που θα περάσει απαρατήρητη. Σόδομα είναι ένα βουνό από τα Σόδομα, η οποία ονομάστηκε έτσι από τις πολλές χιλιάδες χρόνια μέχρι και σήμερα.

Υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι περιοχές βρίσκονται πράγματι τα ερείπια της βιβλικής πόλεων;

Σε όλη την περιοχή, τα κτίρια είναι υπόλευκο τέφρα και είναι γεμάτη με κυριολεκτικά εκατομμύρια θείου μπάλες. Έξω από αυτές τις θέσεις, όχι του θείου και τέφρας μπάλες βρέθηκαν. Αναλύθηκε, είναι ένα patch της τέφρας και του θείου μπάλες. Θείο σφαίρες βρέθηκαν περιέχει 90-95% περιεκτικότητα σε θείο. Η φύση είναι τόσο καθαρό θείο σε ποσότητα που δεν εμφανίζονται πουθενά στον κόσμο.

Βρέθηκαν σε κτίρια, τοίχους, Ziguraty, Σφίγγα. Όλα αυτά τα κτίρια είναι εντελώς έξω από τις στάχτες διάτρητο μεγάλες ποσότητες θείου μπάλες. Σε αυτές τις περιοχές βρέθηκαν οστά από τις στάχτες, ανακαλύφθηκαν δείγματα του λιωμένου σιδήρου και του χρυσού.

Ποιος ανακάλυψε την χαμένη πόλη;

Ron Wyatt πέρασε τη Νεκρά Θάλασσα για δώδεκα χρόνια, μέχρι το 1989, σε ένα από αυτά τα ταξίδια, πήρε τα λευκά όργανα των ειδικών σχημάτων κατά μήκος της Νεκρής Θάλασσας. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν του θύμιζε τα τείχη της πόλης και σπίτια. Γιατί του θύμιζαν τα κτίρια που είχε δημιουργηθεί από τα ανθρώπινα χέρια.

Ron πήγε η χαμένη πόλη με τους συναδέλφους και να εξερευνήσετε τα ευρήματα αυτά. Παρέδωσε μια σαφή μαρτυρία ότι πρόκειται για μια βιβλική πόλη. Την πάροδο των ετών, επισκέφθηκε την περιοχή πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Έχει ήδη αναλυθεί επανειλημμένως θείο και τέφρα μπάλες. Ήταν μια πολύ επεξεργασμένα υλικά, βίντεο, ιστοσελίδες και βιβλία.

Η Τσεχική Δημοκρατία, επισκέφθηκε την περιοχή, ο κ. Milan Latka, έφερε το θείο μπάλα και έπρεπε να κάνουμε μια λεπτομερή ανάλυση στο εργαστήριο. Επαληθεύονται για την Τσεχική έθνος, ότι αυτές οι περιοχές υπάρχουν πραγματικά, και τα ευρήματα είναι αληθείς. Μπορείτε να δείτε τα πάντα σχετικά με την http://www.ban.cz Web

Πώς είναι δυνατόν ότι η πόλη έχει επιζήσει μέχρι σήμερα;

Όψη της πόλης σώζονται λόγω των χαμηλών βροχοπτώσεων σε αυτόν τον τομέα. Σε αυτόν τον τομέα είναι ελάχιστες βροχοπτώσεις (5 cm / έτος). Η διαλείπουσα βροχή έκανε την επιφάνεια των κτιρίων από τις στάχτες του σε σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα η πόλη διατήρησε μέχρι σήμερα. Πότε θα βροχόπτωση σε αυτά τα μέρη περισσότερο, η πόλη είχε καταστραφεί ολοσχερώς, διαλύονται από τη βροχή. Όταν η σύγκρουση ήταν ήσσονος σημασίας, η κρούστα στην επιφάνεια των κτιρίων και δημιούργησαν την πόλη θα καταστραφεί από τον αέρα.

Φλάβιος Ιώσηπος μαρτυρία, Ιουδαϊκού Πολέμου.

Φλάβιος Ιώσηπος (37-100 μ.Χ. ζούσαν περίπου) - στο βιβλίο του «Οι Εβραίοι Πολέμου, το τέταρτο βιβλίο στο όγδοο κεφάλαιο περιγράφεται η περιοχή της ασφάλτου (Dead) Λίμνη, όπου αναδύονται στην επιφάνεια της ασφάλτου θρόμβων. Περιγράφει το μήκος της λίμνης, που εκτείνεται προς τον αραβικό Zoar. Μιλά για τις πέντε κατέστρεψαν πόλεις και τέφρας, που είδε εκεί. Σε περιόδους Flavia τόπους καταστράφηκαν πόλεις σαφώς γνωστές.

Η Αγία Γραφή είναι ένα βιβλίο εμπνευσμένο από τον Δημιουργό μας!

Μέσω αυτών των αρχαιολογικών ευρημάτων, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Αγία Γραφή είναι ένα βιβλίο παραμυθιών, αλλά πραγματικά ένα βιβλίο στο οποίο υπάρχουν ιστορικά γεγονότα. Η Αγία Γραφή είναι ένα βιβλίο εμπνευσμένο από τον Δημιουργό μας.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλική αρχαιολογία

Τουριστικό κέντρο επισκεπτών - Κιβωτός του Νώε

28_tourist_visitors_center.jpg Η τουρκική κυβέρνηση είχε πραγματοποιήσει εκτεταμένη έρευνα με αρχαιολόγους. Οι αρχαιολόγοι έχουν εξερευνήσει όλα τα πραγματικά περιστατικά που τους Ron Wyatt και τους συναδέλφους του. Μετά την εξέταση της τοποθεσία που ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 162908x

σπίτι και ο τάφος του Νώε

19_house_noah_4.jpg Ron Wyatt βρεθεί δύο πλάκες μνημόσυνο για τα οποία ήταν σκαλισμένα σε πέτρα, που αντιπροσώπευε το θάνατο του Νώε σε ένα πλοίο και το θάνατο της συζύγου του, για το δεύτερο ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 219080x

Σόδομα και Γόμορα - Φλάβιο Ιώσηπο, Ιστορία του Ιουδαϊκού πολέμου

176_flavius_josephus.jpg Ποιος ήταν ο Φλάβιος Ιώσηπος;Iosephus ή Ιώσηπος γεννήθηκε περίπου το 37/38 χρόνια στην Ιερουσαλήμ, πέθανε γύρω στο έτος 100 στη Ρώμη. Το αρχικό όνομα Ιωσήφ Ben Matitjahu. Ήταν λόγιος και ιστορικός ...
Added: 13.10.2010
Απόψεις: 270548x

Exodus - Nuweiba

142_beach.jpg Nuweiba (Αραβικά: نويبع) είναι μια παραθαλάσσια πόλη στο ανατολικό τμήμα της χερσονήσου του Σινά. Βρίσκεται στην ακτή του κόλπου της Άκαμπα.Nuweiba είναι ένα αρκτικόλεξο για Nuwayba'al Muzayyinah στα αραβικά, που σημαίνει ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 243025x

Σόδομα και Γόμορα - μια μοναδική πολυεπίπεδη τέφρα και θείο

232_sodoma_gomora_budova2.jpg Πολλοί προσπαθούν να υποστηρίζουν, να απορρίψουν, να αμφισβητήσουν αυτά τα υπέροχα βιβλική ευρήματα. Ισχυρίζεται ότι στη φύση σε πολλά σημεία είναι καθαρή περιεκτικότητα σε θείο. Ναι, συμφωνώ με τη φύση σε ...
Added: 05.11.2010
Απόψεις: 372074x

El.AmazingHope.net - Ανακάλυψη της βιβλικής πόλεις Σόδομα και Γόμορρα