El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ευρεία είναι η διαδρομή προς καταστροφή, στενός είναι ο δρόμος προς τον ουρανό!

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

409_uzka_je_cesta_do_nebe.jpg

Ευρεία είναι η διαδρομή προς καταστροφή, στενός είναι ο δρόμος προς τον ουρανό!

Added: 05.04.2011
Απόψεις: 317162x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

"Μπείτε μέσα από τη στενή πύλη μεγάλη πύλη και ευρεία είναι ο δρόμος που οδηγεί στην καταστροφή, και πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν μέσα από αυτό. Στενών είναι η πύλη και στενό δρόμο που οδηγεί στη ζωή, και λίγοι το βρει." (Ματθ. 7, 13.14)

Δύο δρόμοι, οι οποίες συζητήθηκαν εδώ, οδηγεί προς την αντίθετη κατεύθυνση, το ένα είναι στενή και ανώμαλο, το άλλο είναι ευρύτερη και πιο ομαλή, αλλά οδηγεί στην καταστροφή.

Εκείνοι που ακολουθούν αυτές τις δύο δρόμοι είναι διαφορετικά, όσον αφορά τη φύση, τον τρόπο ντυσίματος και συμπεριφοράς. Εκείνοι που περπατούν το στενό μονοπάτι, είναι σοβαροί και ειλικρινείς, αλλά και χαρούμενη. Ο τρόπος που ανοίγουν ένα άτομο των θλίψεων, ο οποίος, επίσης, ο ίδιος πέρασε. Βλέπουν κομμάτια του, και βρήκε παρηγοριά. Όταν πηγαίνετε μετά από την, μιλά για τη χαρά και την ευτυχία που τους περιμένουν στο τέλος.

Όσοι περνούν από μια μεγάλη, γεμάτη με σκέψεις κοσμικές απολαύσεις. Ελεύθερος να επιδοθούν σε κέφι και χαρά και όλοι δεν σκέφτονται το τέλος του ταξιδιού του.

Στην πορεία, ο θάνατος μπορεί να έρθει με εγκόσμια σκέψη, τον εγωισμό τους, την ηθική παρακμή, την υπερηφάνεια του και ανεντιμότητα όλους. Είναι ένα μέρος για τις ιδέες και τις διδασκαλίες του κάθε ανθρώπου εκεί. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ακολουθήσει τις κλίσεις τους και να κάνουν ό, τι εντολές φιλαυτία του. Αν πρόκειται για καταστροφή, πρέπει να αναρωτηθούμε για τις κατευθύνσεις, επειδή η πύλη είναι μεγάλο και ευρύχωρο δρόμο, και το δικό πόδια μας αντιμετωπίζει εκτός την πορεία που καταλήγει σε θάνατο.

Ο τρόπος ζωής είναι στενή και η πύλη είναι σφιχτό. Εάν παραμένουν προσκολλημένοι σε κάποια αμαρτία, η οποία είναι βαθιά ριζωμένη μέσα σας, θα διαπιστώσετε ότι η πύλη είναι πολύ κοντά και δεν μπορείτε να το δώσετε. Για να διατηρήσετε στο μονοπάτι του Θεού, πρέπει να αποκηρύξει τις πορείες τους, τη δική τους βούληση, τις συνήθειές τους και τις μη χριστιανικές απόψεις. Όποιος θέλει να ακολουθήσει τον Χριστό δεν μπορεί να διέπεται από κοσμικές εμφανίσεις, ή για να καλυφθούν κοσμική πρότυπα.

Ο δρόμος προς τον ουρανό είναι πολύ στενό για να διασφαλίσει ότι μετά τη λαμπρότητα οδήγησε τζετ σετ είναι πολύ στενή για τα εγωκεντρικά και φιλόδοξα σχέδια, πάρα πολύ απότομο και ανώμαλο, τόσο για τους θαυμαστές της για την αύξηση της άνεσης. μοίρα του Χριστού ήταν σκληρή δουλειά, υπομονή, θυσία, ντροπή, τη φτώχεια, και τραβήξτε τους αμαρτωλούς. Αν αρχίσει ο παράδεισος του Θεού πρέπει να είναι το πεπρωμένο μας το ίδιο.

Δεν πρέπει να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δρόμος είναι στο σκληρό, ενώ ο εύκολος τρόπος κάτω. Όλοι κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στο θάνατο, τον πόνο και την τιμωρία, τη θλίψη και την απογοήτευση, υπάρχουν προειδοποιήσεις ότι δεν θα πρέπει να συνεχιστεί. Η αγάπη του Θεού είναι τυφλή και περίπλοκη η δύστροπη ανθρώπους της καταστροφής τους. Είναι αλήθεια ότι ο Σατανάς φαίνεται να είναι ελκυστική, αλλά είναι όλα μια πλάνη, την πορεία του κακού, με τη μορφή συνοδεύει την φροντίδα της πικρής τύψεις και τη φθορά. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι ευχάριστο να οδηγείτε με την υπερηφάνεια και τις κοσμικές φιλοδοξίες, αλλά στο τέλος της τον πόνο και τη θλίψη.

Εγωιστής σχέδια για μας μπορεί να είναι μια κολακευτική υποσχέσεις, και ελπίζουμε είναι να προσφέρουν οφέλη, αλλά βρίσκουμε ότι η ευτυχία μας είναι δηλητηριασμένο και η ζωή μας έχει επίκεντρο την πικρή γεύση της ελπίδας για το εγώ μας. Ίσως η πύλη για τη διαδρομή μέχρι τη λάμψη και διακοσμημένο με λουλούδια, αλλά και αγκάθια μεγαλώνουν αυτόν τον τρόπο. Το φως της ελπίδας που λάμπει από την πύλη, σταδιακά εξασθενίζει μέχρι να στρέφεται προς το σκοτάδι της απελπισίας, ένας άνθρωπος που πηγαίνει αυτή η διαδρομή κατεβαίνει στην σκιά των ατελείωτη νύχτα.

Ο δρόμος προς τον ουρανό είναι στενή, αλλά το μόνο που μπορούσε να βρει. Ο πατέρας της ευκρινώς το χέρι του. Κάθε θεοφοβούμενος αμαρτωλός μπορεί να περπατήσει σε ένα καθαρό και άγιο φως. Αν και η διαδρομή μέχρι μερικές φορές είναι δύσκολο και συχνά επίπονη, ακόμη και ως Χριστιανοί, πρέπει μερικές φορές επίπονο βάδισμα και υπομείνουν βάσανα, να είναι ευτυχισμένα κινείται προς τα εμπρός και να εμπιστευθεί ως παιδί στη στοργική καθοδήγηση εκείνων που «προφυλακτήρας τα πόδια των αγίων του» (1 Σαμουήλ 2,9) . Είτε κατά νου ότι με τον τρόπο αυτό, οδηγεί τελικά στην αρχοντικά που ο Χριστός άφησε να προετοιμαστούν για εκείνους που τον αγαπούν. "Ο δρόμος των δικαίων είναι ως το έντονο φως που λάμπει όλο και περισσότερο προς την τέλεια μέρα." (Παροιμίες 4:18)

Σημεία των καιρών, 22 Ιουνίου του 1904


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Ξυπνάτε στην Κίνα και την εξάπλωση του Ευαγγελίου

298_cina.jpg Ασία είναι το μεγαλύτερο θέατρο του εικοστού αιώνα. Δεν υπάρχει άλλη ήπειρος του κόσμου δεν σημαίνει πολλά για τα πιο ισχυρά κινήματα - πολιτικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές και πνευματικές. Το ερώτημα είναι ...
Added: 19.12.2010
Απόψεις: 171228x

Γιατί υπάρχει το κακό;

59_snake.jpg Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα μας είναι το κακό. Υπάρχουν πολύ ισχυρή και δραστήρια.Σε περίπτωση που είναι; Γιατί;Η Αγία Γραφή μιλάει για εξέγερση εναντίον του Θεού στον ουρανό. ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 170197x

Σάββατο ως μνημείο της δημιουργίας, δεδομένης της σχέσης με το Θεό

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Ας δούμε από την αρχή κιόλας της Βίβλου, το Βιβλίο της Γένεσης. Εδώ είναι γραμμένο για τη δημιουργία του κόσμου μας. Μαθαίνουμε ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε έξι συνεχείς ...
Added: 28.04.2011
Απόψεις: 180225x

Η προσευχή ως συνομιλία με το Θεό

418_modlitba_rozhovor_s_bohem.jpg Luke 11,1 - "Κύριε, μας διδάσκουν να προσευχόμαστε, όπως ότι ο John δίδαξε τους μαθητές του."Luke 18,1 - Είπε τους μια παραβολή, καθώς εξακολουθεί να είναι απαραίτητη για να προσευχηθούν και ...
Added: 03.05.2011
Απόψεις: 286813x

Πώς να ακούσει τη φωνή του Θεού

140_jak_slyset_bozi_hlas_1.jpg Μάθετε να ακούσουν τη φωνή του ΘεούΑγαπητοί μας είναι ο Σωτήρας αναμονή για να ανοίξει την πόρτα στην καρδιά σας και να πω ότι στην παραμονή μας. Ο Ιησούς λέει: "Ιδού, ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 289683x

El.AmazingHope.net - Ευρεία είναι η διαδρομή προς καταστροφή, στενός είναι ο δρόμος προς τον ουρανό!