El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ευρεία είναι η διαδρομή προς καταστροφή, στενός είναι ο δρόμος προς τον ουρανό!

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

409_uzka_je_cesta_do_nebe.jpg

Ευρεία είναι η διαδρομή προς καταστροφή, στενός είναι ο δρόμος προς τον ουρανό!

Added: 05.04.2011
Απόψεις: 300922x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

"Μπείτε μέσα από τη στενή πύλη μεγάλη πύλη και ευρεία είναι ο δρόμος που οδηγεί στην καταστροφή, και πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν μέσα από αυτό. Στενών είναι η πύλη και στενό δρόμο που οδηγεί στη ζωή, και λίγοι το βρει." (Ματθ. 7, 13.14)

Δύο δρόμοι, οι οποίες συζητήθηκαν εδώ, οδηγεί προς την αντίθετη κατεύθυνση, το ένα είναι στενή και ανώμαλο, το άλλο είναι ευρύτερη και πιο ομαλή, αλλά οδηγεί στην καταστροφή.

Εκείνοι που ακολουθούν αυτές τις δύο δρόμοι είναι διαφορετικά, όσον αφορά τη φύση, τον τρόπο ντυσίματος και συμπεριφοράς. Εκείνοι που περπατούν το στενό μονοπάτι, είναι σοβαροί και ειλικρινείς, αλλά και χαρούμενη. Ο τρόπος που ανοίγουν ένα άτομο των θλίψεων, ο οποίος, επίσης, ο ίδιος πέρασε. Βλέπουν κομμάτια του, και βρήκε παρηγοριά. Όταν πηγαίνετε μετά από την, μιλά για τη χαρά και την ευτυχία που τους περιμένουν στο τέλος.

Όσοι περνούν από μια μεγάλη, γεμάτη με σκέψεις κοσμικές απολαύσεις. Ελεύθερος να επιδοθούν σε κέφι και χαρά και όλοι δεν σκέφτονται το τέλος του ταξιδιού του.

Στην πορεία, ο θάνατος μπορεί να έρθει με εγκόσμια σκέψη, τον εγωισμό τους, την ηθική παρακμή, την υπερηφάνεια του και ανεντιμότητα όλους. Είναι ένα μέρος για τις ιδέες και τις διδασκαλίες του κάθε ανθρώπου εκεί. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ακολουθήσει τις κλίσεις τους και να κάνουν ό, τι εντολές φιλαυτία του. Αν πρόκειται για καταστροφή, πρέπει να αναρωτηθούμε για τις κατευθύνσεις, επειδή η πύλη είναι μεγάλο και ευρύχωρο δρόμο, και το δικό πόδια μας αντιμετωπίζει εκτός την πορεία που καταλήγει σε θάνατο.

Ο τρόπος ζωής είναι στενή και η πύλη είναι σφιχτό. Εάν παραμένουν προσκολλημένοι σε κάποια αμαρτία, η οποία είναι βαθιά ριζωμένη μέσα σας, θα διαπιστώσετε ότι η πύλη είναι πολύ κοντά και δεν μπορείτε να το δώσετε. Για να διατηρήσετε στο μονοπάτι του Θεού, πρέπει να αποκηρύξει τις πορείες τους, τη δική τους βούληση, τις συνήθειές τους και τις μη χριστιανικές απόψεις. Όποιος θέλει να ακολουθήσει τον Χριστό δεν μπορεί να διέπεται από κοσμικές εμφανίσεις, ή για να καλυφθούν κοσμική πρότυπα.

Ο δρόμος προς τον ουρανό είναι πολύ στενό για να διασφαλίσει ότι μετά τη λαμπρότητα οδήγησε τζετ σετ είναι πολύ στενή για τα εγωκεντρικά και φιλόδοξα σχέδια, πάρα πολύ απότομο και ανώμαλο, τόσο για τους θαυμαστές της για την αύξηση της άνεσης. μοίρα του Χριστού ήταν σκληρή δουλειά, υπομονή, θυσία, ντροπή, τη φτώχεια, και τραβήξτε τους αμαρτωλούς. Αν αρχίσει ο παράδεισος του Θεού πρέπει να είναι το πεπρωμένο μας το ίδιο.

Δεν πρέπει να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δρόμος είναι στο σκληρό, ενώ ο εύκολος τρόπος κάτω. Όλοι κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στο θάνατο, τον πόνο και την τιμωρία, τη θλίψη και την απογοήτευση, υπάρχουν προειδοποιήσεις ότι δεν θα πρέπει να συνεχιστεί. Η αγάπη του Θεού είναι τυφλή και περίπλοκη η δύστροπη ανθρώπους της καταστροφής τους. Είναι αλήθεια ότι ο Σατανάς φαίνεται να είναι ελκυστική, αλλά είναι όλα μια πλάνη, την πορεία του κακού, με τη μορφή συνοδεύει την φροντίδα της πικρής τύψεις και τη φθορά. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι ευχάριστο να οδηγείτε με την υπερηφάνεια και τις κοσμικές φιλοδοξίες, αλλά στο τέλος της τον πόνο και τη θλίψη.

Εγωιστής σχέδια για μας μπορεί να είναι μια κολακευτική υποσχέσεις, και ελπίζουμε είναι να προσφέρουν οφέλη, αλλά βρίσκουμε ότι η ευτυχία μας είναι δηλητηριασμένο και η ζωή μας έχει επίκεντρο την πικρή γεύση της ελπίδας για το εγώ μας. Ίσως η πύλη για τη διαδρομή μέχρι τη λάμψη και διακοσμημένο με λουλούδια, αλλά και αγκάθια μεγαλώνουν αυτόν τον τρόπο. Το φως της ελπίδας που λάμπει από την πύλη, σταδιακά εξασθενίζει μέχρι να στρέφεται προς το σκοτάδι της απελπισίας, ένας άνθρωπος που πηγαίνει αυτή η διαδρομή κατεβαίνει στην σκιά των ατελείωτη νύχτα.

Ο δρόμος προς τον ουρανό είναι στενή, αλλά το μόνο που μπορούσε να βρει. Ο πατέρας της ευκρινώς το χέρι του. Κάθε θεοφοβούμενος αμαρτωλός μπορεί να περπατήσει σε ένα καθαρό και άγιο φως. Αν και η διαδρομή μέχρι μερικές φορές είναι δύσκολο και συχνά επίπονη, ακόμη και ως Χριστιανοί, πρέπει μερικές φορές επίπονο βάδισμα και υπομείνουν βάσανα, να είναι ευτυχισμένα κινείται προς τα εμπρός και να εμπιστευθεί ως παιδί στη στοργική καθοδήγηση εκείνων που «προφυλακτήρας τα πόδια των αγίων του» (1 Σαμουήλ 2,9) . Είτε κατά νου ότι με τον τρόπο αυτό, οδηγεί τελικά στην αρχοντικά που ο Χριστός άφησε να προετοιμαστούν για εκείνους που τον αγαπούν. "Ο δρόμος των δικαίων είναι ως το έντονο φως που λάμπει όλο και περισσότερο προς την τέλεια μέρα." (Παροιμίες 4:18)

Σημεία των καιρών, 22 Ιουνίου του 1904


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Πώς να ακούσει τη φωνή του Θεού

140_jak_slyset_bozi_hlas_1.jpg Μάθετε να ακούσουν τη φωνή του ΘεούΑγαπητοί μας είναι ο Σωτήρας αναμονή για να ανοίξει την πόρτα στην καρδιά σας και να πω ότι στην παραμονή μας. Ο Ιησούς λέει: "Ιδού, ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 267394x

Ο μόνος αληθινός Θεός είναι ο Θεός του Ισραήλ!

439_izraelite.jpg Ησαΐας 44,6 - Έτσι λέει ο Κύριος, ο βασιλιάς και ο Λυτρωτής του Ισραήλ, ο Κύριος των δυνάμεων: είμαι πρώτος και είμαι ο τελευταίος, εκτός από μένα δεν υπάρχει Θεός.Ο Θεός ...
Added: 01.06.2011
Απόψεις: 264810x

Τρίτες μετανοίας - Ο δρόμος προς τον Χριστό

165_cesta_ke_kristu.jpg ΜετάνοιαΠως μπορεί κάποιος να γίνουμε δίκαιοι ενώπιον του Θεού; Πώς μπορεί να δικαιολογήσει τον αμαρτωλό; Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας ευθυγραμμίσει με τον Θεό, με την αγιότητα. Αλλά, όπως έχουμε ...
Added: 07.10.2010
Απόψεις: 131275x

9ο Εργασία και χριστιανική ζωή - Ο δρόμος προς τον Χριστό

352_cesta_ke_kristu.jpg Ο Θεός είναι η πηγή της ζωής, του σύμπαντος, το φως και τη χαρά. Δεδομένου ότι οι ακτίνες του φωτός με βάση τον ήλιο, όπως και ρεύματα του νερού αναβλύζουν από ...
Added: 11.02.2011
Απόψεις: 138070x

5η αγιασμός - Ο δρόμος προς τον Χριστό

188_cesta_ke_kristu.jpg 5 ΑγιασμούΗ υπόσχεση του Θεού είναι: "Θα με αναζητήσει και να βρει εμένα όταν μου ζητούν με όλη την καρδιά σου» (Ιερεμίας 29,13).Ο Θεός πρέπει να είναι συμπαγή σε όλη την ...
Added: 20.10.2010
Απόψεις: 132301x

El.AmazingHope.net - Ευρεία είναι η διαδρομή προς καταστροφή, στενός είναι ο δρόμος προς τον ουρανό!