El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση του πιστού

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

467_prvni_kroky_vericiho_cloveka.jpg

Τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση του πιστού

Added: 20.08.2010
Απόψεις: 123562x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Μη φοβάστε να ομολογήσει την πίστη τους στον Χριστό.

Ρωμαίους 10, 9-11 - Εάν ομολογήσεις με το στόμα σας ότι ο Ιησούς είναι ο Κύριος και πιστέψεις με την καρδιά σου ότι ο Θεός τον ανέστησε από τους νεκρούς, θελεις να σωθούν. Η πίστη στην καρδιά οδηγεί στη δικαιοσύνη, το στόμα της θρησκείας οδηγεί στη σωτηρία. Μετά από όλα, λέει η Γραφή, όποιος πιστεύει σ 'αυτόν, σίγουρα δεν θα απογοητεύσει.

Λουκάς 9,23-26 - το μόνο που είπε: Αν κάποιος θέλει να έρθει πίσω μου, ας αποκηρύξει τον εαυτό του και ας σηκώσει τον σταυρό του καθημερινά και ας με ακολουθεί. Όποιος ήθελε να σώσει τη ζωή του θα τη χάσει, αλλά όποιος θα έχανε τη ζωή του για μένα, που τον έσωσε. Τι είναι η δύναμη ο άνθρωπος είχε κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο, αλλά ο ίδιος χαθεί ή βλάβη στον εαυτό σας; Καθένας θα πρέπει να ντρέπεται για μένα και τα λόγια μου, γι 'αυτόν θα τον Υιό του Ανθρώπου να ντρεπόμαστε όταν έρθει μέσα στη δόξα του και τη δόξα του Πατέρα και το Άγιο αγγέλους.

Γυρίστε από γνωστές πάσης αμαρτίας. Κάντε την εξομολόγηση των αμαρτιών τους στο Θεό και να προσεύχονται για τη δύναμη για να φύγει. Δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό για να είναι χωρίς αμαρτία, μόνο μια ειλικρινής ομολογία της προσευχής μας, ο Ιησούς μπορεί να καθαρίσει το αίμα τους, ότι ίσως να είναι καθαρά ενώπιον του Θεού.

1 Ιαν 1, 9-10, 2,1-2 - Εάν είπωμεν ότι αμαρτίαν δεν έχομεν, εαυτούς μας παραπλανήσει και η αλήθεια δεν είναι εν ημίν. Αλλά όταν ομολογούμε τις αμαρτίες μας, ο Θεός είναι πιστός και δίκαιος - συγχωρήσει τις αμαρτίες μας και να μας καθαρίσει από κάθε αδικία. Αν πούμε ότι δεν έχουμε αμαρτήσει, κάνουμε τον ψεύτης και ο λόγος αυτού δεν υπάρχει εν ημίν. Σας γράφω αυτό, αγαπητέ μου, δεν μπορείτε να την αμαρτία. Αν κάποιος τις αμαρτίες, έχουμε συνήγορος με τον Πατέρα, τον Ιησού Χριστό τον Δίκαιο. Είναι η εξιλέωση θυσία για τις αμαρτίες μας, και όχι μόνο για το δικό μας, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο.

Αποκοπή για τον κάθε μέρα να μιλήσει με την Αγία Γραφή. - Ο Λόγος του Θεού

2ο Timothy 3:16-17 - Όλη η Γραφή είναι εμπνευσμένο από το Πνεύμα του Θεού, και είναι πιο χρήσιμη. Αυτός μας διδάσκει και κατάδικοι, διορθώνει και εκπαιδεύει στη δικαιοσύνη, ότι ο Θεός ήταν ένας άνθρωπος απόλυτα προετοιμασμένοι και εξοπλισμένοι για κάθε καλό έργο.

Ρωμαίους 15,4 - Ό, τι γράφτηκε στο παρελθόν, ήταν γραμμένο για διδασκαλία μας, έτσι χάρη στην επιμονή και την ενθάρρυνση που τις Γραφές, θα μπορούσαμε να ελπίζουμε.

Ψαλμός 119 105 - Το φως των βημάτων μου είναι δική σου λέξη, λάμψει στο δρόμο μου.

Ανάπτυξη μια ζωή προσευχής. Η προσευχή είναι συνομιλία με το Θεό, που θέλει να γίνει φίλος σας. Θέλει μια απομνημονευμένες φράσεις, αλλά η εγκάρδια σχέση και συζήτηση.

Λουκάς 11, 9-10 - Και γι 'αυτό σας λέω: Ρωτήστε και θα πρέπει να δίνεται, να ζητούν και ευρησετε, χτυπάτε και θα ανοίξει. Ο καθένας που ζητάει, παίρνει, αυτός που ψάχνει, βρίσκει και σε αυτόν που κρούει, θα ανοιχτεί.

Ιωάννης 16,23-24 - Αληθώς, αληθώς, λέω να κάνετε αυτή τη δουλειά για ό, τι ο Πατέρας στο όνομά μου, που σας δίνει. Μέχρι τώρα, είστε στο όνομά μου, ρώτησε τίποτα. Ζητήστε και εσείς, και η χαρά σας θα είναι τέλεια.

John 14.13 - κάνετε τίποτα αυτή τη δουλειά στο όνομά μου, εγώ, ότι ο πατέρας μπορεί να δοξαστεί στο γιο. Πότε θα σας ρωτήσει τίποτα στο όνομά μου, θα το κάνω. "

Ιερεμίας 33, 2-3 - Έτσι λέει ο Κύριος, ο οποίος έκανε τη γη, ο Κύριος, ο οποίος διαμόρφωσε και ενοποιημένων - εκείνο που έχει το όνομα του Κυρίου: Πρόσκληση σε μένα και εγώ θα απαντήσω, θα σου δείξω μεγάλα μυστικά , που δεν ξέρεις.

Μαρκ 11,25 - Όταν στέκεστε προσευχόμενοι, συγχωρείτε, εάν έχετε κάτι εναντίον κάποιου, ότι ο Πατέρας σου στον ουρανό συγχωρήσω παραπτώματά σας.

Φιλιππησίους 4,6 - μην ανησυχείτε για τίποτα, αλλά σε κάθε προσευχή. Οι ανάγκες του Θεού προσεύχεται με ευγνωμοσύνη, και την ειρήνη του Θεού πέρα από κάθε κατανόηση, θα διαφυλάξει τις καρδιές και τα μυαλά σου στον Ιησού Χριστό.

1 Θεσσαλονικείς 5,16-22 - Πάντα χαιρόμαστε. Είμαστε συνεχώς προσεύχονται. Σε κάθε περίπτωση, να είμαστε ευγνώμονες, γιατί είναι θέλημα του Θεού για σας εν Χριστώ Ιησού. Δεν σβήνω το Πνεύμα. Περιφρονώ προφητείες δεν είναι. Εξετάστε τα πάντα, ραβδί σε καλό, το κακό σε κάθε μορφή, προσέξτε.

Κατά Ματθαίον 6,7-8 - Έτσι, όταν προσεύχεσαι, μην πω κενά λόγια σαν ειδωλολάτρες, που νομίζουν ότι θα ακουστεί για ένα μεγάλο μέρος ομιλίας τους. Μην είσαι σαν κι αυτούς. Ο πατέρας σου ξέρει τι χρειάζεστε, πριν να τον ρωτήσω.

Συνέχεια ο Χριστός στο βάπτισμα στο νερό.

Πράξεις 2, 38-39 - άρχισε με τον Peter και άλλοι απόστολοι ρωτούν: «Τι να κάνουμε, αδέρφια;" Μετανόησε, "Peter απάντησε,« και όλοι πρέπει να βαφτιστεί στο όνομα του Ιησού Χριστού, ότι έχουμε τις αμαρτίες μας συγχωρεθούν. Και το YE θα λάβει το δώρο του Αγίου Πνεύματος, γιατί η υπόσχεση είναι για σας και τους απογόνους σας και όλους όσους βρίσκονται μακριά - ο καθένας ζητά ο Κύριος ο Θεός μας. "

Ρωμαίους 6,3-9 - Δεν ξέρετε ότι όταν εμείς βαπτιστήκαμε στον Ιησού Χριστό βαφτίστηκαν, είμαστε όλοι στο θάνατό του; Βάπτισμα είμαστε θαφτεί μαζί του στο θάνατο, έτσι ώστε - όπως ακριβώς ο Χριστός αναστήθηκε από τους νεκρούς την δόξα του Πατέρα - και έχουμε παρέμβει σε μια νέα ζωή.

Αν αυτοπροσδιορίζονται μαζί του στο θάνατο, σίγουρα θα ταυτίζονται μαζί του στην ανάστασή του. Ξέρουμε ότι μας παλιό εαυτό σταυρώθηκε μαζί του, ότι η αμαρτωλή σάρκα έχασε την εξουσία του, εμείς δεν εξυπηρετεί πλέον αμαρτία. (Που πέθανε, όμως στερείται της αμαρτίας του.) Όταν πέθανε μαζί με τον Χριστό, πιστεύουμε ότι με αυτόν θα πρέπει επίσης ζωντανά. Γνωρίζουμε ότι ο Χριστός αναστήθηκε από τους νεκρούς και δεν θα πεθάνει ποτέ - Θάνατος από πάνω του δεν έχει εξουσία.

Μαρκ 16,16 - ο πιστευων και βαπτισθή θέλει σωθή: αλλά ο πιστεύων δεν πρέπει να είναι καταραμένος.

Αφήστε το Άγιο Πνεύμα, έτσι ώστε να γεμίζουν και οδήγησε. Κάνει μια αλλαγή στην ανθρώπινη καρδιά, ένα άτομο μόνο του μπορεί να κάνει τίποτα. Πλεονεκτήματα του Αγίου Πνεύματος και αυτός θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα πάντα και να γεμίσει την καρδιά σας με αγάπη.

Ιωάννης 14,15 -17 - Αν μ 'αγαπάς, να τηρούν τις εντολές μου. Θα ζητήσω από τον Πατέρα, και θα σας δώσει ένα άλλο Παράκλητο για να είναι πάντα μαζί σας, το Πνεύμα της αληθείας, τον οποίο ο κόσμος μπορεί να δεχθεί, διότι βλέπει και ξέρει. Αλλά εσείς τον ξέρουν, γιατί μένει μαζί σας και θα είναι μέσα σας.

Ρωμαίους 8,26-27 - Ομοίως, το Πνεύμα helpeth επίσης τας ασθενείας ημών: διότι γνωρίζουμε τι δεν πρέπει να προσευχόμαστε για όσο θα έπρεπε: αλλά το Πνεύμα το ίδιο maketh μεσιτεύει για μας με groanings που δεν μπορεί να ειπωθεί. Και ότι searcheth το knoweth καρδιές ποιο είναι το μυαλό του Πνεύματος, γιατί maketh μεσολάβηση για τους αγίους, σύμφωνα με το θέλημα του Θεού.

Εφεσίους 5,15-20 - Βλ., στη συνέχεια, ότι το YE πόδια circumspectly, δεν είναι τόσο ανόητοι, αλλά ως σοφός, Εξαργυρώνοντας την ώρα, επειδή οι μέρες είναι κακό. Δια τούτο είναι το YE δεν ήταν σωστό, αλλά η κατανόηση τι το θέλημα του Κυρίου. Και δεν πρέπει να πίνεται με κρασί, όπου είναι πλεονάζουσα? Αλλά είναι γεμάτη με το Πνεύμα? Μιλώντας για τον εαυτό σας σε ψαλμούς και ύμνους και πνευματικά τραγούδια, τραγουδώντας και κάνοντας μελωδία στην καρδιά σας στον Κύριο? Ευχαριστώντας πάντοτε για όλα τα πράγματα εις τον Θεό και τον Πατέρα στο όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού?

Ιωάννης 14,26 - Αλλά η Παράκλητος, το Άγιο Πνεύμα, που ο Πατέρας θα στείλει στο όνομά μου, εκείνος θα σας διδάξει τα πάντα και να υπενθυμίσω σε όλους σας που σας είπα.

Ιωάννης 16,13-15 - αλλά μέχρι να έρθει, το Πνεύμα της αληθείας, θα σας οδηγήσει σε όλη την αλήθεια. Δεν θα μιλήσω για τον εαυτό του, αλλά λέει πως όλα αυτά που ακούμε - και να σας πει τι πρόκειται να ακολουθήσει. Αυτός θα μου σήματος, όπως σας λέει να πάρετε από μένα. Ό, τι ο Πατέρας είναι δικό μου. Γι 'αυτό είπα ότι σας ειδοποιήσουμε λαμβάνουν από μένα.

Λουκ 11,13 - Εάν, στη συνέχεια, που είναι το κακό, ξέρετε να δίνετε στα παιδιά σας καλά δώρα, πόσο μάλλον ο ουράνιος Πατέρας σας δώσει το Άγιο Πνεύμα σε όσους τον ρωτήσω;

Συμμετοχή στην τοπική χορωδία, όπου κηρύττει το Ευαγγέλιο σύμφωνα με την Αγία Γραφή και τις Δέκα Εντολές νομοταγείς.

Εβραίους 10, 24-25 - Εξετάστε το ένα το άλλο, προτρέπουν έναν για την αγάπη και καλές πράξεις, και να μην αφήσει κοινή συνέλευση μας, όπως τον τρόπο μερικοί. Προτιμήστε να προτρέπει όλα τα περισσότερα, τόσο περισσότερο θα δείτε τη μέρα πλησιάζει.

Ματθαίος 18,20 - Για οπουδήποτε δύο ή τρεις μαζεύονται στο όνομά μου, είμαι εκεί στη μέση τους.

Θέσουμε γερά θεμέλια της πίστης. Ας Ιησούς έρθει στην καρδιά σου και μαζί του την αγάπη, τη χαρά και την υπακοή.

Κολοσσαείς 2, 6-8 - Όταν έχετε αποδεχθεί τον Ιησού Χριστό ως Κύριο, τότε ζει σε αυτό επίσης. Θα καθορίσει τις ρίζες και να οικοδομήσουμε επ 'αυτού, θα ενισχύσει την πίστη σε αυτό που έχετε μάθει, με ευγνωμοσύνη μέσα της μεγαλώνει.

Πρέπει να τονιστεί ότι κάποιος απαγάγει ένα άδειο αυταπάτη της φιλοσοφίας που βασίζεται στην ανθρώπινη παράδοση και τις αρχές του κόσμου, και όχι σύμφωνα με το Χριστό.

1 Κορινθίους 3,11 - Κανείς δεν μπορεί να βάλει ένα άλλο ίδρυμα, πέρα από εκείνη που έχει ήδη, ο οποίος είναι ο Ιησούς Χριστός.

Ψαλμός 119,10-12 - Με όλη μου την καρδιά Ψάχνετε για εσάς, από την εντολή σας πλανώμαι επιτρέψτε μου! Στην καρδιά της Εξοικονόμησης δηλώσεις σας, έχω αμαρτήσει εναντίον σου. Ευλογημένος είσαι, Κύριε, τους νόμους μας, παρακαλώ μου διδάξει!

Peter 5,8-11 - Ξύπνα, beware! αντίδικός σας ο διάβολος περπατά περίπου όπως ένα βρυμένος λιοντάρι ψάχνει για θήραμα. Σταθείτε όρθιοι για να τον ως ισχυροί στην πίστη και να ξέρετε ότι σας αντιμετωπίζουν το ίδιο αδέρφια που υποφέρουν σε όλο τον κόσμο. Όταν τα πόδια μέσα από αυτή τη σύντομη ταλαιπωρία, ο Θεός πάσης χάριτος, που θα εν Χριστώ Ιησού, κάλεσε στην αιώνια δόξα του, θα αποκαταστήσει, να ενισχύσει, την ενίσχυση και την άγκυρα. Ισχύς του ανήκει για πάντα! Αμήν.

1 Κορινθίους 15,58 - Κατά συνέπεια, η αγαπημένη αδελφοί μου, να υμείς stedfast, unmovable, πάντα αφθονούν στο έργο του Κυρίου, forasmuch όπως εσείς γνωρίζετε ότι η εργασία σας δεν είναι μάταια στον Κύριο.

Μάρτυρες του Ιησού σε άλλους. Όταν συνειδητοποιήσουμε αυτό που ο Θεός Δημιουργός μας υπέφερε για μας, τα πλάσματά του και μας προσφέρει το δώρο της αιώνιας ζωής, δεν θα ήταν σιωπηλή.

Πράξεις 1,8 - αλλά έχω λάβει το Άγιο Πνεύμα είναι έλθει επάνω σας και θα είστε μάρτυρές μου στην Ιερουσαλήμ, σε όλη την Ιουδαία, στη Σαμάρεια και μέχρι το τέλος του κόσμου.

Ψαλμός 71,15 - Θα το πω στη δικαιοσύνη για όλη την ημέρα σας για να μιλήσουμε για τη σωτηρία σου - αν και δεν ξέρω πώς να υπολογίσει!

2ο Timothy 1,8-9 - Ο Θεός μας έχει δώσει το πνεύμα του φόβου, αλλά της εξουσίας, αγάπης και ισορροπίας. Ως εκ τούτου, δεν ντρέπεται για τη μαρτυρία του Κυρίου μας, ούτε για μένα, αιχμάλωτος του, αλλά στη δύναμη του Θεού να υπομείνουν βάσανα μαζί μου το ευαγγέλιο.

2ο Timothy 1,12 - Αυτός είναι και ο λόγος που υπομένουν τα πάντα, και δεν ντρέπομαι, γιατί γνωρίζω τον οποίο έχω πίστεψα. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι σε θέση να προστατεύσει μου είπατε μέχρι εκείνη την ημέρα.

Η εμπιστοσύνη στην υπόσχεση του Θεού. Ο Θεός είναι πιστός, πάντα σεβαστά αυτά που υποσχέθηκαν και το λόγο τους δεν αλλάζει. Εναπόκειται σε σας, αν κρατάτε στην άκρη, θα μπορούσατε να λάβετε τις υποσχέσεις του Θεού.

John 14,1-3 - δεν Άσε την καρδιά σου να είναι ταραγμένη: υμείς πιστεύουν στο Θεό, πιστεύω, επίσης, σε μένα. Στην οικία του Πατρός μου είναι πολλά οικήματα: αν δεν ήταν έτσι, θα είχα πει. Πηγαίνω να προετοιμάσω μια θέση για σας. Και εάν πηγαίνω και προετοιμάσω μια θέση για σας, θα έρθω πάλι, και να λάβετε εσείς τον εαυτό μου εις? Όπου είμαι εγώ, εσείς μπορεί να υπάρχουν, επίσης.

Εβραίους 10,23 - Stick με την ακλόνητη ελπίδα ότι ομολογούμε - μετά από όλα, αυτός που υποσχέθηκε είναι πιστός.

2ο Πέτροβα 3,9 - Κύριος δεν είναι χαλαρό να εκπληρώσει την υπόσχεσή του, όπως μερικοί πιστεύουν, αλλά δείχνει την υπομονή σας. Δεν θέλει ότι πρέπει να χαθεί αλλά ότι όλοι θα πρέπει να έρθουν σε μετάνοια.

2ο Κορίνθιοι 7,1 - Αγαπητοί, όταν έχουμε αυτές τις υποσχέσεις, πρέπει να είναι καθαρά από κάθε μόλυνση του σώματος και του πνεύματος posvěcujme το φόβο του Θεού.

Γαλάτας 3,8 - προέβλεπε Γραφή ότι ο Θεός θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα εθνη με την πίστη, και ως εκ τούτου αναμένεται να Αβραάμ: "Σε σένα πρέπει όλα τα έθνη να είναι ευλογημένος".

1 Πέτρου 1,4 - μας κάλεσε να ζούμε ελπίζουμε να nepomíjivému, αμόλυντη και nevadnoucímu κληρονομιά που σας περιμένει στον ουρανό, ενώ έχετε τη δύναμη του Θεού μέσω της πίστης για σωτηρία φροντίζει τους, η οποία θα εμφανιστεί στο τέλος του χρόνου.

Εβραίους 6,10-12 - Ο Θεός δεν είναι άδικος για να ξεχάσουμε την προσπάθεια και την αγάπη σας ότι προσκομίσει έγγραφες αποδείξεις για το όνομά του όταν έχει υπηρετήσει και εξακολουθούν να εξυπηρετούν τους αγίους. Αλλά θέλουμε ο καθένας από εσάς επέδειξε ζήλο μέχρι το τέλος, όταν τις ελπίδες μας πραγματικότητα. Ως εκ τούτου, δεν είναι τεμπέληδες, αλλά ακολουθούν το παράδειγμα εκείνων που με την πίστη και την υπομονή με την υπόσχεση.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Ευρεία είναι η διαδρομή προς καταστροφή, στενός είναι ο δρόμος προς τον ουρανό!

409_uzka_je_cesta_do_nebe.jpg "Μπείτε μέσα από τη στενή πύλη μεγάλη πύλη και ευρεία είναι ο δρόμος που οδηγεί στην καταστροφή, και πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν μέσα από αυτό. Στενών είναι η πύλη και ...
Added: 05.04.2011
Απόψεις: 299701x

Ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς - έξι λόγοι για να το επιβεβαιώσει

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ σταυρώθηκε, θάφτηκε και τρεις μέρες αργότερα αναστήθηκε από τους νεκρούς. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία δεν ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του αναστήθηκε. Σε ότι ο Χριστιανισμός είναι ...
Added: 08.12.2010
Απόψεις: 295274x

Γιατί οι θρησκευόμενοι άνθρωποι πρέπει να υποφέρουν;

193_trpici_verici.jpg Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τόση δυστυχία στον κόσμο. Ναι, η χώρα μας σήμερα κυβερνάται από το κακό, όπως ο Σατανάς, ο οποίος ανατράπηκε στη χώρα μας. Είναι εδώ για να ...
Added: 29.10.2010
Απόψεις: 131936x

8η Ανάπτυξη του Χριστού, η μεταβολή στη φύση - Ταξίδι στον Χριστό

304_cesta_ke_kristu.jpg Ανάπτυξη του Χριστού - για να αλλάξετε τη φύση μαςΣκεφτείτε την αγάπη, την ομορφιά του Χριστού και την τελειότητα της φύσης του. Σκεφτείτε Χριστού στην αυταπάρνηση, ταπείνωση του Χριστού, ο Χριστός ...
Added: 07.01.2011
Απόψεις: 131730x

Γιατί υπάρχει το κακό;

59_snake.jpg Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα μας είναι το κακό. Υπάρχουν πολύ ισχυρή και δραστήρια.Σε περίπτωση που είναι; Γιατί;Η Αγία Γραφή μιλάει για εξέγερση εναντίον του Θεού στον ουρανό. ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 150860x

El.AmazingHope.net - Τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση του πιστού