El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Γιατί υπάρχει το κακό;

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

59_snake.jpg

Γιατί υπάρχει το κακό;

Added: 02.08.2010
Απόψεις: 152272x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα μας είναι το κακό. Υπάρχουν πολύ ισχυρή και δραστήρια.

Σε περίπτωση που είναι; Γιατί;

Η Αγία Γραφή μιλάει για εξέγερση εναντίον του Θεού στον ουρανό. Λαμπαδηδρόμος ισχυρός άγγελος - Εωσφόρος ήθελε να είναι ίσος με τον Θεό και είναι στον ουρανό, όπου κανείς δεν ήξερε την αμαρτία, φταίει ο Θεός. Μίλησε για το γεγονός ότι ο Θεός τους κανόνες του μόνον την απόλυτη εξουσία, και ως εκ τούτου όλοι πρέπει να τον ακούσω από φόβο.

Ησαΐας 14,12-14 - Πώς θα έχουν πέσει από τον ουρανό, O αστέρι πρωί, ο γιος της αυγής! Σας έχουν θέσει κάτω από τη γη, εσείς που κάποτε που χαμηλά τα έθνη! Είπατε στην καρδιά σου, θα ανέβει στον ουρανό? Θα θέσω θρόνο μου πάνω από τα αστέρια του Θεού? Θα καθίσω ένθρονος στο βουνό της συνέλευσης, σχετικά με τη μεγαλύτερη δυνατή ύψη του ιερού βουνού. Θα ανεβείτε πάνω από τις κορυφές των νεφών? Μου θα κάνει σαν τον Ύψιστο.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 12,7-9 - Ο αγώνας έγινε ουρανό: Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν εναντίον του δράκου. Και ο δράκος πολέμησε και οι άγγελοί του, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να κάνει. Ο ουρανός δεν βρέθηκε για τους αντ 'αυτού, και το μεγάλο δράκο - ότι παλιά φίδι, το οποίο ονομάζεται Διάβολος και ο Σατανάς, ο οποίος εξαπατά ολόκληρο τον κόσμο - ανατράπηκε. Τον πέταξαν κάτω στη γη και τους αγγέλους του πετάχτηκαν έξω μαζί του.

Lucifer δεν είναι δεν διάβολος με κέρατα, είναι ένα εξαιρετικά έξυπνο πλάσμα. Ψέματα στους ουρανούς, και γύρισε την εξέγερση στη χώρα μας από ένα ψέμα που έκανε τους πρώτους ανθρώπους Αδάμ και την Εύα.

Γένεσις 3,1-5 - Το πιο έξυπνο από όλα τα ζώα τομέα ο Κύριος ο Θεός είχε κάνει. Είπε η γυναίκα του: «Να Αλλάχ δεν θα φάει από κάθε δέντρο στον κήπο;" Οπωροφόρα δέντρα του κήπου που μπορεί να φας », είπε η γυναίκα του φιδιού». Αλλά ο καρπός του δέντρου στον κήπο ο Θεός είπε, δεν το τρώει, ούτε θα σ 'αγγίξω, αλλιώς θα πεθάνεις. "" Αυτό είναι φίδι γυναίκα είπε: "Θα πεθάνεις! Αλλά ο Θεός ξέρει ότι όταν το δέντρο τρώνε τους, τότε τα μάτια σου θα ανοίξει και θα είσαι σαν τον Θεό: Γνωρίζετε καλό και το κακό."

Ρωμαίους 5,12 - Sin ήρθε στον κόσμο μέσα από μια αμαρτία του ανθρώπου και ο θάνατος ήρθε. Ο θάνατος είναι συνέχεια εξαπλωθεί σε όλους τους ανθρώπους, επειδή πάντες ήμαρτον.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 16,14 - Είναι πνεύματα των δαιμόνων, οι οποίοι κρατούσαν πανό και βασίζονται στους βασιλιάδες της χώρας και σε ολόκληρο τον κόσμο, να τους συγκεντρώσει στην μάχη του ότι η μεγάλη ημέρα της Παντοδύναμο Θεό.

Από τότε, ο Σατανάς ενοχλεί τους ανθρώπους και ολόκληρων εθνών ενάντια στον Θεό και μεταξύ τους. Αν ο Θεός αμέσως χτύπησε σκληρά, φάνηκε να είναι στις καρδιές όλων των όντων στο σύμπαν, ο φόβος και το ζήτημα της "Lucifer δεν είναι η αλήθεια;" Το κακό ως επιλογή, δεν θα αποσυρθούν. Ως εκ τούτου, ο Θεός έδωσε τον Σατανά τον χρόνο για να εκδηλωθεί. Όταν έκανε το πρώτο άνθρωπο άρχισε να λειτουργεί ως ισχυρό κακό στη Γη μας, ήταν ο Σατανάς και οι άγγελοί του στη Γη ανατροπή. Η χώρα έγινε θέατρο για ολόκληρο το σύμπαν.

1 Κορινθίους 4,9 - Έχω την εντύπωση ότι ο Θεός έχει ορίσει εμάς τους αποστόλους τελευταία θέση στη σειρά, όπως έχουμε καταδικαστεί σε θάνατο έχουν γίνει ένα θέαμα για τον κόσμο - για τους άνδρες και τους αγγέλους.

Το κακό δεν μπορεί να καταστραφεί από τη βία, αλλά έπρεπε να ξεπεραστούν από τη φύση του Θεού της αγάπης και της δικαιοσύνης.

Γαλάτας 4,4 - Αλλά όταν η ώρα να γίνει πραγματικότητα, ο Θεός έστειλε τον Υιό του, που γεννήθηκε από γυναίκα, που γεννήθηκε στο πλαίσιο του νόμου, να εξαγοράσει εκείνους που ήταν σύμφωνα με τη νομοθεσία, δεχόμαστε το δικαίωμα του sonship.

Ο Ιησούς - ο Υιός του Θεού ήταν να δείξει στον κόσμο το χαρακτήρα του Δημιουργού, ο οποίος αγαπάει τη δημιουργία του. Αν και η απόσβεση για την παράβαση του νόμου του Θεού είναι ο θάνατος, ο Θεός μας αγαπάει τόσο πολύ ώστε έδωσε τον Υιό Του να πεθάνει στη θέση μας.

Ιωαν. 3:16 - Για το Θεό τόσο αγαπούσε ο κόσμος που έδωσε Το μόνο begotten Son, ότι όποιος πιστεύει σ 'αυτόν δεν πρέπει να χαθεί αλλά έχουν αιώνια ζωή. Ο Θεός δεν έστειλε το γιο του στον κόσμο για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά ότι ο κόσμος μέσω αυτού, θα μπορούσε να σωθεί.

Ολόκληρο το σύμπαν θαύματα: Δημιουργός πεθαίνουν στη δημιουργία του.

1 Ιαν 4,9 - Σε αυτό το έδειξε την αγάπη του Θεού για εμάς που τον Υιό Του, τον μονογενή, ο Θεός έστειλε εμπρός στον κόσμο για να τον πάρει στη ζωή.

Ακόμη και ενώ βρισκόμαστε εδώ στη γη, ο κακός Lucifer, αλλά νικήθηκε και η τιμωρία περιμένει τον. Ο Ιησούς, αλλά ένα σημείο εκκίνησης και την ελπίδα για όλους εμάς που τον δέχονται στην καρδιά μου. Που παίρνουν το θάνατο του Ιησού για τις αμαρτίες μας και, συνεπώς, να απαλλαγούμε από το κακό, θα είναι σε θέση να επανέλθει ο Πατέρας, ο Δημιουργός - Θεός της Αγάπης.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Θανάτου, είναι κάτι που μετά τον θάνατο;

72_co_je_po_smrti.jpg Τι είναι ο θάνατος;Υποδιαιρείται κατ 'αρχάς τους ανθρώπους σε δύο μέρη - το σώμα και την ψυχή του φιλόσοφου Πλάτωνα. Ανέφερε ότι το σώμα είναι θνητός και αθάνατη ψυχή. Που έχουν ...
Added: 12.08.2010
Απόψεις: 174225x

9ο Εργασία και χριστιανική ζωή - Ο δρόμος προς τον Χριστό

352_cesta_ke_kristu.jpg Ο Θεός είναι η πηγή της ζωής, του σύμπαντος, το φως και τη χαρά. Δεδομένου ότι οι ακτίνες του φωτός με βάση τον ήλιο, όπως και ρεύματα του νερού αναβλύζουν από ...
Added: 11.02.2011
Απόψεις: 138067x

4ο Ομολογία - Ο δρόμος προς τον Χριστό

167_cesta_ke_kristu.jpg Εξομολογήσεις"Αυτός που καλύπτει τις καταπατήσεις του δεν θα ευημερήσει, αλλά όποιος ομολογεί και Απολείπειν τους δεν θα είναι έλεος" (Παροιμίες 28.13).Οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορούν να λάβουν συγχώρεση του Θεού, ...
Added: 07.10.2010
Απόψεις: 128346x

Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Ο Ιησούς Χριστός έζησε, υπέφερε και πέθανε για να μας λυτρώσει. Ο Θεός επιτρέπει ο Υιός Του να έρθει από τον κόσμο της φήμης σε αυτό το πονηρό κόσμο της αμαρτίας, ...
Added: 13.12.2010
Απόψεις: 144072x

Ευρεία είναι η διαδρομή προς καταστροφή, στενός είναι ο δρόμος προς τον ουρανό!

409_uzka_je_cesta_do_nebe.jpg "Μπείτε μέσα από τη στενή πύλη μεγάλη πύλη και ευρεία είναι ο δρόμος που οδηγεί στην καταστροφή, και πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν μέσα από αυτό. Στενών είναι η πύλη και ...
Added: 05.04.2011
Απόψεις: 300920x

El.AmazingHope.net - Γιατί υπάρχει το κακό;