El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ποια είναι η έβδομη ημέρα της εβδομάδας είναι το Σάββατο ή την Κυριακή;

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

278_kalendar.jpg

Ποια είναι η έβδομη ημέρα της εβδομάδας είναι το Σάββατο ή την Κυριακή;

Added: 29.11.2010
Απόψεις: 667140x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Τι είναι η έβδομη ημερολογιακή ημέρα Σάββατο ή την Κυριακή; Ήταν γίνει μια αλλαγή;

Πολλές χώρες στην κρίση του, έχει επτά ημερολογιακή ημέρα Κυριακή. Πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι το Σάββατο είναι ακριβώς η δημιουργία έβδομη ημέρα του κόσμου.

Αν κοιτάξουμε την ιστορία, διαπιστώνουμε ότι η Κυριακή είναι μια παγανιστική αργία προς τιμή του ήλιου. Εβραίοι και οι πρώτοι Χριστιανοί, Αγία Γραφή το Σάββατο ότι μπορεί να διαβαστεί σε πολλά σημεία στην Αγία Γραφή.

Μια εβδομάδα έχει επτά ημέρες, είχε αρχικά υπολογιστεί με τη σειρά Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο. Στον πολιτικό ημερολόγιο, αλλά σε πολλές χώρες του κόσμου πιάστηκε σε μετρώντας μέρες την εβδομάδα από τη Δευτέρα, επειδή Δευτέρα ήταν η πρώτη Κυριακή μετά την Εργατική Πρωτομαγιά.

Όταν εγχέεται η χριστιανική Κυριακή ως ημέρα ανάπαυσης, Σάββατο, Κυριακή δεν είχε μετακινηθεί, το χρόνο για να εφαρμόσουν την αλλαγή στην ημερολογιακή εβδομάδα ότι το έργο είχε ολοκληρωθεί.

Δύο ημέρες σαββατοκύριακο ήταν εμφανείς στο 20 αιώνα. Αυτό οδήγησε κάποιους να τοποθετήσετε το ημερολόγιο Κυριακή στο τέλος της εβδομάδας. Η πενθήμερη εβδομάδα εργασίας και τη σύγχυση της λατρείας από το Σάββατο έως την Κυριακή, πολλοί άνθρωποι τα τελευταία χρόνια άρχισαν να εξετάζουν τη Δευτέρα ως την ημέρα έναρξης της εβδομάδας.

ISO και ευρωπαϊκούς κανόνες για τη Δευτέρα ως την πρώτη ημέρα της εβδομάδας. Το ISO 8601 πρότυπο, αλλά δεν ευρέως αποδεκτές ή εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο.

Ας δούμε τα μέσα της εβδομάδας, ποιο είναι το όνομα της Τσεχικής γλώσσας αναφέρεται στη μέση της εβδομάδας.

Είναι Πέμπτη, η οποία είναι τώρα στη μέση της εβδομάδας; Πέμπτη είναι η ονομασία για την τέταρτη ημέρα μετά την Κυριακή (εκ τούτου το όνομά του). Προς το παρόν, το ημερολόγιο είναι στην πραγματικότητα η μέση της εβδομάδας Πέμπτη.

Ας ρίξουμε μια ματιά την Τετάρτη. Όπως ο τίτλος Αυτό οφείλεται εκείνη την ημέρα, η Τετάρτη είναι η μέση της εβδομάδας. Τετάρτη είναι η ημέρα της Τσεχίας κατά την εβδομάδα μεταξύ Τρίτη και Πέμπτη. Το όνομά του (Πέμπτη Τσεχική όνομα Streda μεσαία = στα αγγλικά) λέει ότι είναι στη μέση της εβδομάδας, η οποία προέρχεται από τη μέση, όπως στη μεσαία θέση, στη συνέχεια, την τέταρτη ημέρα της εβδομάδας σε μια παραδοσιακή εβραϊκή και χριστιανική ημερολόγια. Στην Τσεχική πολιτικής ημερολόγιο είναι η Τετάρτη θεωρείται ως τρίτη ημέρα.

Αν κοιτάξουμε την ιστορία της Τσεχικής ημέρες όνομα μιας εβδομάδας για την οριστικοποίηση του γεγονότος ότι το Σάββατο είναι η έβδομη ημέρα και την Κυριακή την πρώτη ημέρα της εβδομάδας.

Όταν η ημέρα αρχίζει και τελειώνει;

Για τα περισσότερα ζώα, ακόμη και για μια μέρα μάθημα Σήμερα ο άνθρωπος ξεκινά με την ανατολή του ηλίου. Η μέρα τελειώνει, στη συνέχεια, με το ηλιοβασίλεμα. Οι άνθρωποι στις μέρες μας επιστημονικές, τεχνολογικές γνώσεις του, τα όρια της φύσης άφησε για την ημέρα. Κατά την παρούσα χρονική στιγμή υπολογίζεται καθημερινά από τα μεσάνυχτα έως τα μεσάνυχτα.

Η εβραϊκή ημερολογιακών ημερών που υπολογίζονται από τη δύση μέχρι την δύση του ηλίου. Αυτή η μέθοδος επίλυσης της ημέρας και της νύχτας και εξαγοράστηκε από την Χριστιανική Εκκλησία. Το ψήφισμα είχε βγει έξω από τη σύγχρονη εποχή.

Φυσικά, ως εκ τούτου, η μέρα τελειώνει με το ηλιοβασίλεμα. Αγία Κυριακή, ο κόσμος είναι από τη δύση του ηλίου της Παρασκευής μέχρι την δύση του ηλίου το Σάββατο.

Πότε και γιατί άρχισε να κρατήσει την Κυριακή ιερό αντί για το Σάββατο;

Χριστιανισμός είχε αναγνωριστεί επίσημα και 7 Μαρτίου, στο 321 ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος εξέδωσε ένα διάταγμα, που άλλαξε την ημέρα ανάπαυσης από το Σάββατο έως την Κυριακή. Ο Κωνσταντίνος ήταν θιασώτης της θεός ήλιος ειδωλολατρική, έτσι αγιαστική διέταξε την ηλιακή ημέρα. Κατά την διάρκεια του εν λόγω διατάγματος δεν ήταν ένας οπαδός του Ιησού Χριστού, το βάπτισμα πρέπει να αφήσουμε τις στο νεκροκρέβατό του. αιτία του έχει συσταθεί Κυριακή ως μνημείο της ανάστασης του Ιησού, κάτι σαν τους Εβραίους από μίσος.

Κυριακή δίκαιο του Κωνσταντίνου, πρόσθεσε: «Αφήστε τον ήλιο κατά τη διάρκεια του Σεβασμιωτάτου τις αρχές και τους ανθρώπους που ζουν στις πόλεις ανάπαυσης, και αφήστε όλα τα εργαστήρια και τα καταστήματα είναι κλειστά, ωστόσο, αγρότες μπορούν να απευθύνονται ακόμα προς το ζην..

Η Εκκλησία ακολουθεί το δίκαιο του Κωνσταντίνου στο Συμβούλιο της Λαοδικείας του 364ου έτος δημοσίευσε την πρώτη Κυριακή θρησκευτικού νόμου. 29η κανόνι αποφασίστηκε ότι οι Χριστιανοί θα πρέπει να τηρούν την Κυριακή ιερό, και, ει δυνατόν, θα πρέπει να εργαστούν για αυτή την ημέρα, δεν πρέπει να παραμένει αδρανής το Σάββατο, αλλά την ημέρα αυτή θα πρέπει να εργαστεί.

Σάββατο αντικαταστάθηκε την Κυριακή, ήταν η καταπάτηση του νόμου του Θεού της αγάπης. Ο Χριστιανισμός άρχισε σταδιακά να παρεισφρήσουν πολλές παρανοήσεις και ψευδείς διδασκαλίες, ότι ο πιστός πρέπει να κατευθύνουν μακριά από μια ειλικρινή πίστη και να ενισχύσει τη δύναμη και την εξουσία της Καθολικής Εκκλησίας.

Βιβλική ημέρα του Σαββάτου είναι το Σάββατο.

Όταν εξετάζουμε τη Βίβλο, θεωρούμε ότι το Σάββατο είναι η έβδομη μέρα και τη βιβλική ημέρα ανάπαυσης. Εβραίοι και μερικοί Χριστιανοί δικαιολογούν την ημέρα του Σαββάτου, σε αυτήν την ημέρα, όπως ήταν η δημιουργία αυτού του κόσμου.

Η Βίβλος μας λέει ότι το Σάββατο είναι η απαρχή της δημιουργίας αυτής της παγκόσμιας ημέρας ανάπαυσης.

Γένεσις 2,1-3 - Αυτό ολοκληρώθηκε τον ουρανό και τη γη με όλη τους την ποικιλομορφία. Η έβδομη μέρα ο Θεός τελειώσει το έργο που είχε εργαστεί για την έβδομη ημέρα αναπαύθηκε από όλη τη δουλειά που κάνατε. Ο Θεός ευλόγησε την έβδομη ημέρα και την αγίασε το: γιατί σε αυτήν ο Θεός αναπαύονται από όλα τα έργα του, η οποία δημιούργησε και το έκανε.

Ο Θεός μας έδωσε στο Όρος Σινά τις Δέκα Εντολές και η τέταρτη εντολή ορίζει τα εξής:

Έξοδος 20,8-11 - Να θυμάσαι την ημέρα του Σαββάτου, για να κρατήσει το ιερό. Έξι ημέρες να εργάζεσαι και να κάνεις όλα σου δουλειά: αλλά την έβδομη ημέρα είναι το Σάββατο του Κυρίου του Θεού σου. Δεν θελεις κάνει οποιαδήποτε εργασία - εσείς, ο γιος σας, ούτε η κόρη σου, σου υπηρέτης, ούτε σου υπηρέτρια, ούτε σου βοοειδή, μετανάστης στις πύλες σου. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη γη, τη θάλασσα και τα πάντα σε αυτά, αλλά και αναπαύονται την έβδομη ημέρα. Ως εκ τούτου ο Κύριος ευλόγησε την ημέρα του Σαββάτου και το ιερό.

Ο Ιησούς και οι μαθητές του ιερού του Σαββάτου.

Ο Ιησούς Χριστός κατά τη διάρκεια της ζωής του στη γη του Μεγάλου Σαββάτου και προέτρεψε την υπακοή και τον σεβασμό του νόμου της αγάπης. Ο Ιησούς δεν ήρθε καταργήσει το νόμο, αλλά η προεπιλογή. Ο Ιησούς Χριστός, ο θάνατός Του στον σταυρό δεδουλευμένων νόμο, όπως διδάσκουν πολλοί Χριστιανοί. Αντίθετα, ο Ιησούς μας κάλεσε να σεβαστεί το νόμο και μας προειδοποίησε για οποιαδήποτε αλλαγή σε δικοί του.

Luke 4,16 - Όταν ήρθε στην Ναζαρέτ, όπου μεγάλωσε, στην οποία συμμετείχαν καθώς ήταν η συνήθεια του το Σάββατο ημέρα, στη συναγωγή και σηκώθηκε να διαβάσει.

Τι έκανε ο Ιησούς Χριστός επί του κύρους του νόμου και την πιθανή αλλαγή της;

Λουκ 16,17 - αλλά μάλλον του ουρανού και της γης να περάσει μακριά, από το να σταματήσουν να πληρώνουν ένα σημείο του νόμου!

Ματθαίος 5,17-19 - "Μην νομίζετε ότι έχω έρθει να καταργήσει το νόμο ή τους προφήτες δεν ήρθα να καταργήσω, αλλά να εκπληρώσω Αληθώς σας λέγω, μέχρι τον ουρανό και τη γη να περάσει μακριά, δεν το.. μικρότερο επιστολή, δεν είναι μια ελάχιστο μόριο του νόμου, πριν από όλα να γίνει πραγματικότητα. Καθένας θα εξαλείψει έναν από αυτούς τουλάχιστον εντολές και να διδάξουν τους ανθρώπους στη βασιλεία των ουρανών θεωρείται ως το μικρότερο. Αλλά όποιος θα πρέπει να πληρούνται και διδάσκεται η βασιλεία των ουρανών θα πρέπει να θεωρηθεί ως μεγάλη.

Η πρώτη μαθητών του Ιησού Χριστού, μετά το θάνατο του ιερού Σαββάτου.

Πράξεις 16,13 - Πήγαμε το Σάββατο για την πόλη στον ποταμό, όπου ήταν σύνηθες να προσευχηθεί. Καθήσαμε εκεί και μίλησε με γυναίκες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.

Πράξεις 17,1-2 - Παρά την Αμφίπολη Απολλωνίας και στη συνέχεια ήρθε στην Θεσσαλονίκη, όπου ήταν μια συναγωγή. Παύλος εκεί καθώς ήταν η συνήθεια του να πάει και τρεις Σάββατο μίλησε σε αυτούς από τις Γραφές.

Στην Αγία Γραφή μπορούμε να διαβάσουμε ό, τι την ημέρα ανάπαυσης θα κρατήσει η νέα χώρα. Η νέα χώρα θα αγιάσει την έβδομη ημέρα, Σάββατο.

Ησαΐας 66,22-23 - Ως νέος ουρανός και νέα γη, η οποία θα κάνει, θα παραμείνει μπροστά μου, λέγει Κύριος, και παραμένουν, το όνομά σας και οι απόγονοί σας. Από το νέο φεγγάρι στο νέο φεγγάρι, από Σάββατο σε Σάββατο όλοι οι άνθρωποι θα έρθουν με την λατρεία, λέει ο Κύριος.

Σάββατο, την έβδομη ημέρα ιερό στην Παλαιά Διαθήκη, όταν ο Ιησούς Χριστός, κατά την πρώτη μαθητές. Σάββατο θα εξαρτηθεί επίσης από τη νέα χώρα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει να είναι από μερικούς αιώνες την Κυριακή αντί για το Σάββατο αρθεί, τα ανθρώπινα παραδόσεις και πεποιθήσεις. το λόγο του Θεού και ο Θεός είναι αμετάβλητος, και το νόμο του Θεού είναι σταθερή, μόνιμη και αιώνια έγκυρη.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή ο Θεός αγιαστική την έβδομη ημέρα Σάββατο, και η νέα γη θα αγιάσει την έβδομη ημέρα Σάββατο. Επομένως, προκύπτει ότι η δημιουργία μιας νέας χώρας (σήμερα), μπορεί να είναι τίποτα περισσότερο από μια μέρα ξεκούρασης και πάλι το Σάββατο.

Εξετάστε την ώρα που έχετε επιλέξει. Σάββατο ή Κυριακή, ο Δημιουργός των ημερών μας τον πρίγκιπα του σκότους. Στο τέλος θα έχει ο καθένας από εσάς θα κλίνει προς τη μία πλευρά ή την άλλη.


Όταν το επόμενο βήμα; - Σχετικά με αυτό το θέμα

Μια νέα ημέρα ανάπαυσης - Fake Lunar Sabbath

302_lunar_sabbath.jpg το επόμενο Σάββατο στον κόσμο και την Κυριακή το ψεύτικο ήταν μια άλλη ημέρα ανάπαυσης. Πολλοί μια πικρή μελέτη της Αγίας Γραφής κατέληξε στο συμπέρασμα παράξενο. Μια πραγματική ημέρα ανάπαυσης, ιερό ...
Added: 28.12.2010
Απόψεις: 180336x

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 3 Creature

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 πλάσματαΟ Θεός είναι ο Δημιουργός όλων των πραγμάτων στην Αγία Γραφή έδωσε μια αξιόπιστη έκθεση για την δημιουργική δουλειά τους. Σε έξι ημέρες δημιούργησε ο Κύριος τον ουρανό και τη ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 147348x

Ο Ιησούς με το Μωυσή και τον Ηλία στο Όρος της Μεταμορφώσεως

407_jezis_hora_promeneni.jpg Ματθαίος 17,1-8 - Μετά από έξι ημέρες ο Ιησούς πήρε τον Πέτρο για να τον, Ιάκωβο και τον Ιωάννη τον αδελφό του, τους οδήγησε μόνο σε ένα ψηλό βουνό και μεταμορφώθηκε ...
Added: 05.04.2011
Απόψεις: 370715x

Αυτό που πιστεύουμε το πρώτο μέρος - το δογματικά σημεία 1-15

413_cemu_verime_1_15.jpg 1 Γραφή - Η Βίβλος, Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, είναι το γραπτό Λόγο του Θεού. Δίνεται από θεία έμπνευση μέσω αγίων ανδρών του Θεού ο οποίος μίλησε και έγραψε από ...
Added: 11.04.2011
Απόψεις: 142824x

Υπόλοιπη ημέρα, Σάββατο ή Κυριακή;

60_sunday_saturday.jpg Ποια είναι η κατάλληλη ημέρα για ξεκούραση, Σάββατο ή Κυριακή?Συχνά, η ομιλία σε χριστιανικές εκκλησίες, ποια είναι η πραγματική ημέρα ανάπαυσης. Οι περισσότερες εκκλησίες, χριστιανικές ενώσεις αγιάζει Κυριακή, μόνο μια μικρή ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 634432x

Χριστός προειδοποιεί Ημέρα της Κρίσεως!

426_bozi_soud.jpg Η ημέρα της έλευσης του Χριστού θα είναι η ημέρα για το δικαστήριο κόσμο. Αγία Γραφή λέει:Jude 1:14-15 - Στην έβδομη γενιά από τον Αδάμ, Ενώχ, προφήτεψε γι 'αυτούς, λέγοντας: «Ιδού, ...
Added: 11.05.2011
Απόψεις: 204099x

El.AmazingHope.net - Ποια είναι η έβδομη ημέρα της εβδομάδας είναι το Σάββατο ή την Κυριακή;