El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Τι είναι πνευματισμό και τον αποκρυφισμό;

Supernatural, UFO

473_spiritismus_okultismus.jpg

Τι είναι πνευματισμό και τον αποκρυφισμό;

Added: 05.09.2011
Απόψεις: 232701x
Θέματα: Supernatural, UFO
PrintTisk

Πνευματισμός διδάσκει ότι τα πνεύματα των νεκρών μπορεί να κάνει τη σύνδεση με τους ανθρώπους μέσω των ΜΜΕ. Media είναι ομιλία, γραφή, σχέδιο, θεραπεία, κλπ.

Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, είναι γνωστό ότι η «αθάνατη ψυχή» δεν υπάρχει, δεν είναι πνεύματα των νεκρών, αλλά οι εκδηλώσεις των νεκρών (ο διάβολος) άγγελος

Εκκλησιαστής 9.5 - οι ζωντανοί γνωρίζουν ότι θα πρέπει να πεθάνουν, αλλά οι νεκροί δεν γνωρίζουν τίποτα. Δεν αντίποινα είναι ήδη σε θέση να κερδίσει ακόμη και η απλή μνήμη από αυτούς έχασαν τη ζωή τους.

Τα μέντιουμ εξαπάτησαν τους εαυτούς τους εάν πιστεύουν ότι τα μέσα ενημέρωσης μιλούν πνεύματα των νεκρών.

Το πρώτο φίδι ήταν ένα μέσο

Το φίδι ήταν το πιο έξυπνο από όλα τα πλάσματα και το κακό, επειδή χρησιμοποίησε ένα ενδιάμεσο, «μεσαία» και μέσα από τον έφερε έναν άνθρωπο στην αμαρτία.

Γένεση 3:1-6 - Το πιο έξυπνο από όλα τα ζώα τομέα ο Κύριος ο Θεός είχε κάνει. Η γυναίκα είπε: «Πράγματι ο Θεός έχει απαγορεύσει μπορείτε να φάτε από κάθε δέντρο στον κήπο;" "Οπωροφόρα δέντρα στον κήπο μπορούμε να τρώμε," η γυναίκα απάντησε το φίδι. "Αλλά ο καρπός του δέντρου στη μέση του κήπου ο Θεός είπε,« Μην φάτε από αυτό ούτε το άγγιγμα, αλλιώς θα πεθάνεις. "" Από το φίδι είπε στη γυναίκα:! "Δεν θα πεθάνει, όμως, ο Θεός ξέρει ότι μόλις φάει αυτών, από το δέντρο, ανοίξτε τα μάτια σας και θα είστε όπως το Θεό:. θα ξέρετε καλό και το κακό "όταν η γυναίκα είδε ότι το δέντρο ήταν καλό για τα τρόφιμα και δελεαστικό να δούμε ένα δέντρο επιθυμητό να αποκτήσουν κατανόηση, πήρε από τον καρπό του και έφαγε. Αυτή και ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν μαζί της, και επίσης έφαγε.

Ο διάβολος, επίσης, δημιουργός του δόγματος της αθανασίας του ανθρώπου ("αθάνατη ψυχή") Αυτή η ψευδής δόγμα ήδη κήρυξαν οι πρώτοι άνθρωποι που "πεθαίνουν, αλλά εσείς πρέπει να είναι ως θεοί ..."

Είναι ένα δόγμα του Σατανά, λέει ότι αν ο θάνατος είναι πραγματικό θάνατο, αλλά είναι είδος της μετάβασης στη ζωή. Δυστυχώς, αυτή η διδασκαλία είναι πιστεύεται ότι σχεδόν όλες οι θρησκείες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων χριστιανικά δόγματα.

Όταν ο Σατανάς κατάφερε να γοητεύσει τους ανθρώπους στην αμαρτία, δεν χρειάζεται πλέον να επικοινωνούν με τους ανθρώπους μέσα από το χαμηλότερο πλάσματα, αλλά σε κάθε περίπτωση που χρησιμοποιείται από ανθρώπους που είχαν συνειδητά ή ασυνείδητα πήγε στα χέρια του.

Γραφή απαγορεύει μαντεία και καλώντας πνεύματα

Α), αλλά αναζητούν τους νεκρούς

Ησαΐας 8.19 - Σίγουρα έχετε πει, «Ρωτήστε τον μάντεις και Ducharme, που ψιθυρίζουν και Twitter." Δεν ζητάς από τους ανθρώπους ο Θεός τους; Αυτό τους νεκρούς για να ζήσουν;

Ζητούμε, λοιπόν, τους νεκρούς, αλλά ο ίδιος ο Θεός. Αν γνωρίζουμε ότι οι νεκροί δεν γνωρίζουν τίποτα και οι άνθρωποι, παρά την ρητή απαγόρευση των πνευμάτων του Θεού ερευνητικών των νεκρών, τότε έρχεται ο διάβολος και πνεύματα των ανθρώπων που πέφτουν θύματα των επικίνδυνων και θανατηφόρων αυταπάτες.

B) αριθ. χρησμούς και μάντεις

Δευτερονόμιο 18,9-12 - Όταν πηγαίνετε στη γη που ο Κύριος ο Θεός σου σου giveth, θελεις να μην μάθουν να ενεργούν σύμφωνα με αυτά τα έθνη ειδεχθή τρόπο. Είτε θέλετε να βρείτε το ένα με το γιο ή την κόρη σας από φωτιά! Ομοίως, δεν μάντη, μάντης, μάντεις, μάγος, φίδι, οινοπνευματώδη δημοπράτη, μάντης ούτε αυτός που συμβουλεύει τους νεκρούς. Όποιος διαπράττει ένα τέτοιο πράγμα είναι αποκρουστικό για τον Κύριο! Ακριβώς λόγω αυτών των βδελυγμάτων ο Κύριος ο Θεός σου ρίχνει έξω μπροστά σας.

Ήδη ο λαός του Ισραήλ από το Κύριος είχε προστάξει να υποφέρουν μεταξύ της Oracle και τους οδηγούς.

Σήμερα είναι, αλλά μόνο μερικοί Χριστιανοί που επιδιώκουν τους μάγους και μάντεις, και ακόμη και καταφεύγουν σε spiritistic πνευματιστική συγκέντρωση.

Γ) το Ισραήλ ο βασιλιάς Σαούλ πέθανε εξαιτίας της άμεσης συμβουλή του Θεού σας κατέφυγε στην ψυχική - μεσαία

Όταν ο Θεός άφησε τον Σαούλ για την αμαρτία του, ο Σαούλ πήγε να διαβουλεύεται με «το πνεύμα της Oracle." Περπατούσε νύχτα, προκειμένου να το μαντείο των Endor και της ζήτησε να αυξηθεί σε νεκρό προφήτη Σαμουήλ του, να είναι σε θέση να την αντιμετωπίσει. Η Oracle είναι φαινομενικά σε θέση να παράγει «πνεύμα» του νεκρού προφήτη. Στην πραγματικότητα, δεν ήταν το πνεύμα του, αλλά ήταν ο Σατανάς, ο οποίος έχει λάβει τη μορφή ενός προφήτη, και μιμήθηκε τη φωνή του.

Η όλη ιστορία είναι γραμμένη στην Αγία Γραφή: 1 Σαμουήλ 28,3-19

Ο Σατανάς έχει την εξουσία να μετατρέψει ακόμα και ο άγγελος του φωτός και κατά συνέπεια αρκετά εύκολο να μιμηθούν, καθώς και τα χαρακτηριστικά του αποθανόντος, όπως συνέβη στην περίπτωση αυτή. 2η Κορινθίους. 11.14

Στην περίπτωση του Σαούλ, και ακόμα και σήμερα ως ο Σατανάς και οι έκπτωτοι άγγελοι του χρησιμοποιούνται ως ένα ισχυρό εργαλείο εξαπάτησης του και την αλήθεια μερικές φορές.

Αποδεικνύεται από τα εδάφια 1 Σαμουήλ 28,15-19. Mj. Ο Σαούλ ήταν ένα «πνεύμα» ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και οι γιοι του θα πεθάνουν την επόμενη μέρα. Και έτσι έγινε. Αλλά ο Σαούλ σκοτώθηκε μόνο και μόνο επειδή ανατίθενται με το «προφητικό πνεύμα" ...

1 Χρονικών 10,13-14 - Έτσι ο Σαούλ πέθανε επειδή πρόδωσε τον Κύριο. Αγνοηθεί, διότι του λόγου του, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να συσκεφτεί με έναν προφητικό πνεύμα, και όχι σε διαβουλεύσεις με τον Κύριο.

Πνευματισμού σήμερα

α) Σύγχρονες πνευματισμό προέρχεται από τον 19ο αιώνα, το σπίτι Fox στην Hydesville. Με την παρουσία των δύο θυγατέρων της Fox στο σπίτι ήρθε το είδος του να χτυπήσει, το οποίο προκάλεσε την προσοχή τους. Τα ερωτήματα που θα μπορούσε να ακουστεί πιο χτυπήσει σε απάντηση. Από τότε, πνευματισμό εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

β) γης για την επέκταση της Εκκλησίας και τον πνευματισμό έχουν ετοιμάσει ένα εξάπλωση των παγανιστικών δόγμα της «αθανασίας της ανθρώπινης ψυχής." Είναι σε εκκλησίες με τον πνευματισμό και τη διάδοση απόκρυφων σαν πυρκαγιά. Σε πολλές περιπτώσεις, τη δική τους πνευματική ή παραδέχονται τα δόγματα του πνευματισμού, τα οποία συνδέονται με αυτόν.

γ) Πνευματισμός είναι διπλός: κερδοσκοπικές και θρησκευτικές. Σε μια κερδοσκοπική, όπου τα χρήματα που μεσολαβούν διάφορες απαντήσεις, υπάρχουν πολλά απλά εξαπάτηση και πονηριά. Η συνέπεια είναι ότι πολλοί πιστεύουν ότι η όλη πνευματισμού είναι μια απάτη. Αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

δ) Η πιο διαδεδομένη θρησκευτική πνευματισμός

Συνεδρίες συνήθως αρχίζουν με την προσευχή και την ανάγνωση Γραφή και μερικές φορές (!). Μόνο τότε έρχεται μερικές από τις λεγόμενες μεσαίες trance - ή, στην πραγματικότητα, μπαίνει στο πνεύμα του διαβόλου (δαίμονας, έκπτωτος άγγελος)

Και επειδή πολλές προβλέψεις μπορούν να συμπληρώσουν οι πνευματιστές πιστεύουμε ότι είναι μάθηση από το Θεό και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, μετά την οποία η ανθρωπότητα έχει να πάει. Ο λόγος του Θεού για μας, ωστόσο, σαφώς και ρητά δηλώνει ότι είναι διαβολικό δόγμα.

Πράξεις 16,16-18 - Κάποτε, όταν πήγαμε για να προσευχηθούν, συναντήσαμε έναν σκλάβο που είχε ένα πνεύμα μαντείας και έφερε κυρίους τεράστια κέρδη της από την πρόβλεψη του μέλλοντος. Ξεκίνησε για τον Παύλο και για εμάς να περπατήσει και φώναξε: "!! Αυτοί οι άνθρωποι είναι δούλοι του Υψίστου Θεού να σας ανακοινώσω το δρόμο της σωτηρίας" Όταν πήρε πολλές μέρες, ο Paul δεν μπορούσε πλέον να φέρουν, έτσι γύρισε και είπε: στον εαυτό του: "Σ 'εντολή στο όνομα του Ιησού Χριστού, να βγει από αυτό!" Εκείνη τη στιγμή είχε φύγει.

Το κορίτσι, το οποίο είναι ένα μήνυμα σε αυτούς τους στίχους, τους αποστόλους μίλησε τίποτα λανθασμένο, ενώ μιλώντας για την αλήθεια, και όμως το πνεύμα μίλησε μέσω διαβολικό της. Έτσι, επίσης, τέθηκε αμέσως τέρμα στις δραστηριότητές της, το πνεύμα, στην οποία κυριαρχούσε, δεν ταυτίζεται με το Πνεύμα, στο όνομα του οποίου απόστολοι εργάστηκαν.

Ο δρόμος για την απώλεια

Πνευματισμός οδηγεί τους ανθρώπους στην καταστροφή, γιατί είναι άρνηση και η διαστρέβλωση της λύτρωσης του Ιησού Χριστού.

Σύμφωνα με τις διδασκαλίες του πνευματισμού είναι όλοι οι άνθρωποι να σωθούν και ακόμη και ο διάβολος ο ίδιος. Που έζησε εδώ άσχημα, θα έχουν την ευκαιρία διατηρήσουν την ενοχή του στη ζωή, και τελικά γίνεται ένα τέλειο ον.

Η διδασκαλία αυτή είναι σε άμεση αντίφαση με τα λόγια του Χριστού:. "Αυτός που πιστεύει ότι θα σωθούν οι οποίοι πιστεύουν ότι θα καταδικαστούν»

Πνευματιστές απορρίπτει επίσης τη διδασκαλία της Αγίας Γραφής για τους αγγέλους και ισχυρίζονται ότι είναι πνεύματα των νεκρών, δεν πιστεύουν στην ανάσταση, αν και η Βίβλος εξετάζει τους πιστούς μόνο την ελπίδα για την ανάσταση.

Τι είναι αποκρυφισμό;

Απόκρυφη σημαίνει - μυστηριώδη και κρυμμένα. Αποκρυφισμός είναι κατά συνέπεια μερικές φορές αναφέρεται ως "μυστήριο της επιστήμης», επειδή ασχολείται με το μυστηριώδες, υπερφυσικά πράγματα. Αυτό δεν είναι μια επιστήμη σε οποιαδήποτε αυστηρή έννοια του όρου, αλλά απλώς περαιτέρω εκδηλώσεις της πνευματικής επιρροής των νεκρών ανθρώπων (σατανικές δυνάμεις).

Η απόκρυφη είναι ύπνωση, τηλεπάθεια, αστρολογία, διόραση, κλπ ...

Είναι ένας τόπος για την άμεση δράση των πνευματικών δυνάμεων που είναι εχθρικές προς τον Θεό και τους ανθρώπους. Ο Ιησούς προέβλεψε ότι τις τελευταίες ημέρες πολλοί θα κάνουν μεγάλα θαύματα και τέρατα, ώστε να εξαπατήσει ακόμη και τους εκλεκτούς, αν ήταν δυνατό κάτι τέτοιο. Ματθαίος 24,24-25

Πνευματισμός και αποκρυφισμού φέρνει δύο άνδρες στον αιώνιο θάνατο, αλλά και πολλές αλλαγές, καταστρέφει τους και φέρνει σε γιατρούς που δεν τους βοηθούν.

Συμπέρασμα:! Beware του αποκρυφισμού και πνευματισμός

Μην διαβάζετε τα βιβλία που ασχολούνται με αυτά τα θέματα, σίγουρα δεν συμμετέχουν πνευματιστική συγκέντρωση. Mnoho άνθρωποι στην περιέργεια τους και υπέστησαν τις συνέπειες που αισθάνονται σήμερα. Αυτό περιλαμβάνει πολλούς νέους από την επίσκεψη της συνόδου, όπως αίσθημα ανησυχίας, έχουν άσχημα όνειρα τη νύχτα βλέποντας πνευματικά όντα, κλπ. Η μόνη διέξοδος από τα προβλήματα αυτά είναι ο Ιησούς Χριστός! Ας κρατήσουμε την Αγία Γραφή ως η μόνη πηγή αναφοράς που περιγράφει ο μοναδικός αληθινός Θεός και να διατεθεί στην πανοπλία του Θεού - Προς Εφεσίους 6,11 -17.

Εφεσίους 6,11-12 - Βάλε την πανοπλία του Θεού, ώστε να μπορείτε να σταθείτε τεχνάσματα του διαβόλου. Ο αγώνας μας δεν είναι ενάντια σε αίμα και σάρκα, αλλά εναντίον των κυβερνήσεων και των εξουσιών κυβερνήτες κόσμο σήμερα το σκοτάδι, ενάντια στα πνεύματα της πονηρίας στα επουράνια.

Απόσπασμα από την ιστοσελίδα: www.dobakonce.cz


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Supernatural, UFO

Βίντεο - Μηνύματα από τον Ουρανό, εμφανίσεις της Παναγίας

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Σήμερα, η Καθολική Εκκλησία είναι το φαινόμενο των εμφανίσεων της Παναγίας. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε αυτό το γεγονός, δεδομένου ότι αυτή η αποκάλυψη έχει αποδειχθεί σε πολλά μέρη του κόσμου.Ποια είναι ...
Added: 08.09.2010
Απόψεις: 219820x

Παραφυσικά εμπειρίες

66_nadprirozene_zazitky.jpg Έχετε παραφυσικά εμπειρίες?Κινήσεις σας σπίτι ζωγραφική, φωτογραφία των νεκρών συγγενών τους; Αισθάνεστε ότι θέλετε να μιλήσετε με έναν υπεύθυνο επικοινωνίας, ο οποίος δεν είναι πλέον ανάμεσα στους ζωντανούς; Δεν ξέρω τι ...
Added: 11.08.2010
Απόψεις: 177748x

Εμφανίσεις της Παναγίας - την αλήθεια για τις εμφανίσεις Marian

267_pope_virgin_marie.jpg Σήμερα, η Καθολική Εκκλησία είναι το φαινόμενο των εμφανίσεων της Παρθένου Μαρίας, κλάμα αγάλματα, ιαματικές πηγές. Οι εν λόγω χώροι έχουν μετατραπεί σε τόπο προσκυνήματος και επισκέφθηκε από εκατομμύρια πιστούς σε ...
Added: 16.11.2010
Απόψεις: 270654x

Γιατί η κλιμάκωση υπερφυσικό εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο;

355_ufo_china.jpg Η παγκόσμια κλιμάκωση των διαφόρων παραφυσικά εμπειρίες, φαινόμενα και τον πνευματισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι ταινίες μυθοπλασίας, αλλά το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να εξηγήσει. ...
Added: 15.02.2011
Απόψεις: 237312x

Για την εξυπηρέτηση των Μάγια, η ορισθείσα τέλος του κόσμου μέχρι το 2012;

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Το ζήτημα αυτό αμφισβητείται βεβαίως όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις δυνάμεις που βρίσκονται σε αυτόν τον κόσμο. Είναι ο Θεός - η αγάπη, ο κυβερνήτης του ...
Added: 12.01.2011
Απόψεις: 198818x

El.AmazingHope.net - Τι είναι πνευματισμό και τον αποκρυφισμό;