El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Νέα Εποχή - ο Μεσσίας Maitrea στις προφητείες

Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg

Νέα Εποχή - ο Μεσσίας Maitrea στις προφητείες

Added: 30.11.2010
Απόψεις: 186139x
Θέματα: Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα
PrintTisk

Νέα Εποχή Κινήματος τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται σταδιακά και ανεπαίσθητα, και παίρνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η κίνηση έγινε σύντομα κρυφά, αλλά από το 1984, όταν είχε την εντολή να δημοσιεύουν και να εξαπλωθεί στο μέτρο του δυνατού να μπορεί να δει παντού. Συνδέει όλες τις ανατολικές θρησκείες με πνευματισμό, η οποία έχει ήδη πάρει στο χριστιανισμό.

Έχουν ένα στόχο - τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης που πρέπει να αποκατασταθεί μέσω συνολικά ενοποίηση της σκέψης και, στη συνέχεια, με από κοινού. Η βάση του συστήματος αυτού είναι η πίστη σε κάποιο είδος «εσωτερικής διακυβέρνησης" πάνω από τον πλανήτη μας, υλοποιείται μέσω μιας ιεραρχίας πνευματικά όντα ή Διδάσκαλοι της Σοφίας, που είναι στην πραγματικότητα δαιμονικά όντα.

Όλη τη σοφία, τα σχέδια και τις τακτικές που Νέας Εποχής κίνηση του πνευματισμού. Οι ηγέτες της δεν κρύβουν το γεγονός ότι αντλεί από το δαιμονικά όντα και ο ηγέτης τους είναι ο ίδιος ο Εωσφόρος. Οι ίδιοι οι ιδρυτές του πνευματισμού και των μέσων ενημέρωσης καθιστά σαφές ότι οι ιστοσελίδες τους φωτίζεται με το φως του Εωσφόρου.

Παίρνουν στο υποσυνείδητο και τη συνείδησή μας είναι όλο και προωθούνται από τις τεχνικές χαλάρωσης Ανατολική, διαλογισμός, γιόγκα, η ύπνωση εναλλακτικής ιατρικής. Οι περισσότεροι άνθρωποι επηρεάζονται από κύμα λεγόμενη «της φαντασίας», το οποίο προσφέρεται σε ταινίες, κασέτες ήχου, τα βιβλία, τα παιχνίδια και τα κοινωνικά παιχνίδια, κάθε φορά που εμφανίζεται το υπερφυσικό, εξωγήινοι και δαιμονικά πλάσματα, ή απλά μια νεράιδα και το λεγόμενο φυσικό όντα. Επίσης, UFO, αγρογλυφικά και μυστήρια πάντα προέρχονται από τον Εωσφόρο.

Το πιο ισχυρό μέσο επηρεασμού μάζες των ανθρώπων, φυσικά, η μουσική. Ακόμη και Alice Bailey, με επικεφαλής τον πνευματισμό έδωσε οδηγίες στην "Music Therapy", η οποία αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης των ανθρώπων. Εμφανίστηκε σε ηχογραφήσεις της με το «σφαιρικό μουσική".

Στον Χριστιανισμό, είναι και πάλι πνευματιστική φαινόμενα Θεοτόκου, κλάμα αγάλματα, σταυρούς και πολλά θαύματα που μοιάζουν με πραγματικές, συμπεριλαμβανομένης και της θεραπείας των ασθενειών. Ο Σατανάς έχει μεγάλη δύναμη και μπορεί να κάνει θαύματα ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ο Ιησούς μας προειδοποιούν, και προειδοποίησε.

Όλα αυτά οδηγούν σε ενιαία στόχους.

Σύνδεση του κόσμο για να έρθει στην λεγόμενη νέα εποχή της χώρας μας, όπου ήταν όλοι ευχαριστημένοι και σε αρμονία με τη φύση, και τελικά σε θέση να έρθει μεσσία Μαϊτρέγια, ο οποίος ήδη ζει εδώ και περιμένει να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα.

Τον Ιούνιο του 1988, ένας από τους οπαδούς του Μαϊτρέγια δήλωσε ότι το σημείο της παρουσίας του στον κόσμο θα αυξηθεί. «Πάω να κατακλύσουν τον κόσμο με τέτοια γεγονότα που το ανθρώπινο μυαλό είναι κατανοητός." Κλάμα και αιμορραγία αγάλματα, σταυρούς και την επούλωση φωτεινές πηγές, μηνύματα γραμμένα για τους σπόρους φρούτων και λαχανικών, χάλκινα και λίθινα αγάλματα γάλακτος κατανάλωσης, αύξηση του αριθμού των εμφανίσεις UFO, αγρογλυφικά, φωτεινά φαινόμενα στον ουρανό. Μέσα από το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό φαινόμενα για τα οποία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχει σε όλο τον κόσμο, έχει Maitrea αγγίξει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων και να την προετοιμάσει για την πρόωρη έκθεση του κοινού της.

Bible Prophecy σαφώς προειδοποιεί κατά της απομίμησης που γίνεται πραγματικότητα Μεσσία - ο Ιησούς Χριστός

Νέο Βασίλειο, και πράγματι ο Μεσσίας έρχεται, ο Ιησούς Χριστός, ο θάνατός του, να μας σώσει όλους να έρθει με τη δόξα του ουρανού με τους αγγέλους του ουρανού, και κάθε μάτι θα τον δει για ολόκληρη τη χώρα. Πριν αυτό συμβεί, το παλιό διάβολο, Lucifer, κάνουν μιμήσεις και αποπλανεί ολόκληρο τον κόσμο. Η Αγία Γραφή λέει σαφώς ότι, πριν έρθει ο Ιησούς μετά την άλλη έχει έρθει ότι καταδικάζω, και ανυψώνει το θέμα στο Θεό.

2ο Κορίνθιοι 11,14 - και δεν προκαλεί έκπληξη, ο ίδιος ο σατανάς μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός!

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-12 - Μην αφήνετε κανέναν να παραπλανήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να υπάρξει στράφηκε μακριά από το Θεό. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και να κατακρίνω, ο οποίος αντιτίθεται και exalteth τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι ό, τι λέει και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και στο ναό του Θεού και θα εκδώσει το Θεό! Δεν θυμάστε πώς σας είπα όταν ήμουν ακόμα μαζί σου; Ξέρεις τι τον εμποδίζει ακόμα - μπορεί στην πραγματικότητα να συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Το μυστικό αυτής της κακίας, αλλά δουλεύει, απλώς να περιμένουν για να εξαφανιστεί το εμπόδιο. Όταν ανακαλύπτει ότι οι ασεβείς, ο Κύριος Ιησούς θα σκοτώσει την αναπνοή από το στόμα του, καταστρέφοντας τη φωτεινότητα του, έρχεται. Η έλευση των ασεβών θα γίνουν δραστηριότητα του Σατανά, όλες τις ψεύτικες εξουσίες, θαύματα και θαύματα. Με όλη την τρέλα είναι να παραπλανήσει όσους κατευθύνονται στην καταστροφή, γιατί δεν αγαπούν την αλήθεια, η οποία θα μπορούσε να σώσει. Ως εκ τούτου, το θέμα πάνω σε πλάνη τον Θεό να πιστεύει ψέματα. Έτσι καταδικάστηκε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η αλήθεια, αλλά είχε την ευχαρίστηση στην ατιμία.

1 Τιμόθεο 4,1 - Το Πνεύμα λέει ξεκάθαρα ότι τον τελευταίο καιρό, μερικοί άνθρωποι αφήνουν την πίστη για να ακολουθήσει περιπλάνηση πνεύματα και δαιμονικές διδασκαλίες.

Ματθαίος 24,4-5 - Ο Ιησούς τους απάντησε: "Να είστε προσεκτικοί ώστε κανένας άνθρωπος δεν σας εξαπατήσει Πολλοί θα έρθει στο όνομά μου, λέγοντας:« Εγώ είμαι ο Χριστός »και εξαπατούν πολλούς..

Ματθαίος 24,11 - Και πολλοί ψευδοπροφήτες θα προκύψουν και παραπλανήσουν πολλούς.

Ματθαίος 24,23-25 - Εάν κάποιος είπε, Ιδού, ο Μεσσίας είναι εδώ! »Ή,« Εδώ είναι! "Εμπιστοσύνη. Εγερθείτε ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες, και θα κάνει μεγάλη σημεία και τέρατα, ώστε να εξαπατήσει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. Ιδού, εγώ σας είπα προηγουμένως.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 12,12 - αλλά αλίμονο σε αυτούς που ζουν στην ξηρά και στη θάλασσα, όπως ο διάβολος έχει κατέβει υμίν, έχοντας μεγάλη οργή, γιατί ξέρει ο χρόνος του είναι σύντομη.

Ματθαίος 24,26-27 - λέει σε σας, «Κοιτάξτε, είναι στην έρημο! "Δεν πάει εμπρός: ή,« Ιδού, αυτός είναι ένα μυστικό μέρος, «Ποτέ μην Η έλευση του Υιού του ανθρώπου, έρχεται σαν αστραπή - φωτίζουν τον ουρανό από ανατολή προς δύση..

Αποκάλυψη του Ιωάννη 13,16-17 - Όλες οι μικρές και μεγάλες, πλούσιες και φτωχές, ελεύθερων και δούλων αφήνει θέσει ένα σημάδι στο δεξί χέρι ή μέτωπο, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει, όχι αν αυτό σημαίνει - ή το όνομα του θηρίου τον αριθμό του ονόματός του.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 13,13 - κάνει μεγάλη θαύματα, έχει ακόμα τα βλέμματα των ανδρών κατέβηκε φωτιά από τον ουρανό στη γη.

Δευτερονόμιο 18, 10-13 - Είτε να βρεθεί μεταξύ σας ποιος θα είναι ο γιος ή η κόρη σας από φωτιά! Ομοίως, δεν seer, διορατικός, μάντισσα, μάγος, φίδι, οινοπνευματώδη δημοπράτη, ψυχική ή που συμβουλεύεται τους νεκρούς. Όποιος διαπράττει ένα τέτοιο πράγμα είναι αποκρουστικό για τον Κύριο!

Μαρκ 13,14-23 - "Όταν βλέπετε το ONU, ένα συγκλονιστικό σκάνδαλο" όπως ακριβώς είναι, όπου δεν θα ήταν (ας τον αναγνώστη καταλαβαίνω), τότε ας όσοι είναι στην Ιουδαία φεύγουν προς τα βουνά. Ποιος θα είναι στη στέγη, οι δύο χάσουν το σπίτι για να πάρει τίποτα μακριά. Ποιος είναι στο χώρο, έστω και να μην επιστρέψει το μανδύα. Αλίμονο, σε εκείνες τις ημέρες για τις εγκύους ή θηλάζουσες. Προσευχήσου ότι δεν ήταν το χειμώνα. Αυτές οι ημέρες είναι ημέρες της πρόβλημα είναι τι πρέπει να αυτή τη φορά από την αρχή της πλάσματα του Θεού και ποτέ δεν θα. Εάν ο Κύριος συντομευθούν οι ημέρες αυτές, θα μπορούσαν να διασωθούν κανένας. Λόγω εκλέξουν του, ωστόσο, οι μέρες είναι μικρότερη. Αν λοιπόν κάποιος είπε, Ιδού, ο Μεσσίας είναι εδώ! "Ή, Κοίτα, εκεί!" Εμπιστοσύνη. Εγερθείτε ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες και θα κάνουν σημεία και τέρατα, σε παραπλάνηση (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. Να είστε προσεκτικοί στη συνέχεια. Όλα όσα έχω πει στο παρελθόν. "

Ο Θεός έδωσε επίσης ΠΡΟΒΛΕΨΗ για να στείλετε τη φορά την περασμένη - ELLEN Gould Λευκό (έτος 1827-1915)

Ο κόσμος στην αρχή του δέκατου ένατου αιώνα, άρχισε να φέρει το μήνυμα του Θεού ήταν παγκοσμίως ενός άνδρα. προφητικό καλώντας την να εκτεθεί σε κριτική εξέταση. Μήπως τα κριτήρια της Αγίας Γραφής και το προφητικό χάρισμα του χρησιμοποιήθηκε για πάνω από επτά χρόνια. Εφόσον 1844, όταν ήταν δεκαεπτά μέχρι το θάνατό του το 1915, έλαβε περισσότερες από δύο χιλιάδες όραμα. γραφές Ellen λευκού δεν αντικαθιστούν την Αγία Γραφή δεν μπορεί να εξομοιωθεί με την Αγία Γραφή. Μόνο η Αγία Γραφή είναι ένα μοναδικό μέτρο, το οποίο πρέπει να θεωρούνται τα γραπτά της και άλλα έντυπα, που πρέπει να τηρούνται.

Ellen White ίδιος πίστευε και δίδαξε ότι η Βίβλος είναι ο υπέρτατος κανόνας για την εκκλησία. Στο πρώτο της βιβλίο που δημοσιεύθηκε το 1851, έγραψε:... "Θα ήθελα να συστήσω σας, αγαπητέ αναγνώστη, η Αγία Γραφή - ο Λόγος του Θεού, όπως τον κανόνα της πίστης σας και της ζωής Αυτή η λέξη θα κριθεί Αυτή η άποψη δεν έχει αλλάξει ποτέ Ellen White αναγνώρισε ότι της Η αποστολή είναι να οδηγήσει τους ανθρώπους πίσω στην Αγία Γραφή. "Λίγο προσοχή με την Αγία Γραφή, είπε, διότι" ο Κύριος έδωσε σε μικρότερο φως, το οποίο έχει οδηγήσει τους ανθρώπους σε μεγαλύτερο φως.

Μερικές μόνο από τις προβλέψεις της

"Παγκόσμια ιστορία πλησιάζει ένα τέλος και ο Σατανάς λειτουργεί όπως ποτέ δεν πριν. Προσπαθεί να ενεργεί ως ηγέτης του Χριστιανικού κόσμου. Με αξιοθαύμαστο ζήλο στην κατοχή πλαστών θαύματα. Σατανάς εισάγεται ως βρυμένος λιοντάρι ψάχνει για παράκαμψη γύρω και κάποιον να καταβροχθίσει. Αυτός Θέλει πλοκή του να τραβήξει όλο τον κόσμο. δηλητήριο κρύβεται του υπό το πρόσχημα του Χριστιανισμού. Τα χαρακτηριστικά της δύναμης ζήτησε από τον χριστιανισμό και τον εαυτό μου θα εκδοθούν για τον Χριστό. "(Το χειρόγραφο Τύπου 8 346)

. "Σατανάς έχει τη δύναμη να δείξουμε στους ανθρώπους τη μορφή τους, αναχώρησαν φίλων της απάτης είναι τέλεια - εμφάνιση, τα λόγια τους, φωνή - τα πάντα μιμείται ένα υπέροχο ακριβείας Πολλοί άνθρωποι είναι αντιμέτωποι με τα κακά πνεύματα που εμφανίζονται με τη μορφή των νεκρών συγγενών τους ή. φίλους και θα διακηρύξουν την απόλυτη αυταπάτη. Αυτοί οι επισκέπτες θα βασιστεί στην συναισθήματα μας και να κάνουμε θαύματα, για να βεβαιώσει την απαίτησή του. "(Η μεγάλη διαμάχη μεταξύ Χριστού και Satan 552560)

"Ο εχθρός ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα θαύμα της εργασίας εξουσία. Διαρκεί έως εμφανίζεται ως ένας άγγελος του φωτός, που μοιάζουν με τον ίδιο τον Χριστό." (2 Επιλεγμένες μασάζ, 1894)

"Η υπέρτατη πράξη το μεγάλο δράμα της εξαπάτησης είναι η μίμηση του Σατανά του Ιησού Χριστού. Εκκλησία μακρά υποστήριξε ότι η αναμενόμενη άφιξη του σωτήρα, και την εκπλήρωση των ελπίδων τους. Εχθρός του Θεού φαινομενικά μοιάζουν έλευσης του Χριστού. Σε διάφορα σημεία του τους ανθρώπους του κόσμου, ο Σατανάς . αναδύεται ως ένα ευγενές πλάσμα εκθαμβωτική ομορφιά, που μοιάζει με τον Υιό του Θεού, όπως περιγράφεται από τον Ιωάννη (Αποκάλυψη 1, 13-15) φήμη, που θα τον περιβάλλουν, ξεπερνούν τίποτα ακόμα δει το ανθρώπινο μάτι, θα ακούσετε μια θριαμβευτική κραυγή:. Χριστός έρχεται!

Οι άνθρωποι θα πέσουν πριν απ 'αυτόν με ευλάβεια τη γη, σηκώνει το χέρι του και θα τις ευλογήσει, όπως ο Χριστός ευλόγησε τους μαθητές Του, όταν ζούσε στη γη. Η φωνή του είναι μαλακό και σαγηνευτική, μελωδικός. Παρακαλούνται φωνή επαναλαμβάνει ορισμένες από τις αλήθειες που έδωσε κάποτε ο Σωτήρας. Θα θεραπεία ανθρωπίνων ασθενειών, τότε οι άνθρωποι θα πουν, ότι άλλαξε το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι οποιαδήποτε εντολή, η αγία ημέρα, η οποία ευλόγησε. "(Η μεγάλη διαμάχη μεταξύ Χριστού και Satan 624, 1911)

"Οι άνθρωποι κάτω από την επιρροή των κακών πνευμάτων, θα κάνει θαύματα. Αυτό αναγκάζει τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν, είναι γρουσουζιά, τότε μπορούν να επουλωθούν. Στη συνέχεια, προκαλούν άλλους ανθρώπους για να πει για τους αρρώστους ήταν ως εκ θαύματος επουλωθεί. Σατανάς χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνική όλη την ώρα. "(2 Επιλεγμένες μασάζ 53, 1903)

"Ο Σατανάς θα έρθει εκεί που είναι δυνατό, ακόμη και αποπλανήσουν ακόμη και τους εκλεκτούς Θα κάνει το θέλημα του Χριστού και ως μια μεγάλη ιεραποστολική -.. Ένας γιατρός μπροστά από τους ανθρώπους αφήνεται να πέσει από τον ουρανό φωτιά μόνο για να αποδείξει ότι είναι Ο Θεός. "(Ιατρικές Υπουργείο)

«Μερικοί από εκείνους που ανακτούν, χρήση αυτής της εξουσίας ως δικαιολογία για να αγνοήσει το νόμο του Θεού και να συνεχίσει σε ανυπακοή. Ακόμα κι αν έχουν απεριόριστη εξουσία, αυτό δεν σημαίνει ότι η εξουσία αυτή προέρχεται από τον Θεό. Από την άλλη πλευρά, αυτή η θαυματουργή δύναμη προέρχεται από το μεγάλο απατεώνα -. Σατανά "(2 Επιλεγμένα μασάζ 50,51,1885)

"Εκείνη την εποχή, ο Αντίχριστος, η οποία αναδεικνύεται το αληθινό Χριστό, και ο Θεός θα ενεργήσει στον κόσμο κηρυχθεί άκυρο. Εξέγερση κατά του νόμου του Θεού φθάνει στο αποκορύφωμά της. Ο πραγματικός ηγέτης αυτής της εξέγερσης, ο Σατανάς μετατρέπεται σε άγγελο του φωτός. Οι άνθρωποι θα να εξαπατηθεί και να τον λατρεύουν σαν Θεό. χτύπησε Στη συνέχεια ο Παντοδύναμος, και εκφωνεί την ποινή του για την αποστάτη εκκλησίες, που κυβέρνησαν στη λατρεία του Σατανά ... Ως εκ τούτου, εμπίπτουν σε μία ημέρα πληγές της και το θάνατο και τη θλίψη και την πείνα, και θα να καταστραφεί από πυρκαγιά. Για ισχυρός είναι ο Κύριος ο Θεός ο οποίος δικαστές της. "(Αποκάλυψη του Ιωάννη 18,8) (Μαρτυρίες στους υπουργούς και Ευαγγέλιο Εργαζομένων 62.1893)


Όταν το επόμενο βήμα; - Σχετικά με αυτό το θέμα

Λάθος Μεσσίας New Age και Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "Νέα Εποχή" με αυτά τα λόγια, από το 1984 όλο και συνάντησε σε όλες τις εφημερίδες και τα ειδησεογραφικά προγράμματα. Η ανθρωπότητα λαχταρά, επειδή αυτό δεν είναι πλέον στη γη μαζί ...
Added: 26.11.2010
Απόψεις: 203005x

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

Πνεύμα της Προφητείας - Ellen Γκουλντ Λευκή

161_ellen_gould_white.jpg Το χάρισμα της προφητείας εκδηλώθηκε στην υπηρεσία της Ellen G. White, ο οποίος ήταν ένας από τους ιδρυτές της έβδομης ημέρας Adventist Εκκλησία. Συμβούλιο έλαβε ενέπνευσε το λαό του Θεού, τον ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 313728x

Μεσσιανική Εβραίοι

164_izrael_vlajka.jpg Μεσσιανική Εβραίοι - προφητείαΕκτός από τις πολυάριθμες χριστιανικές ομολογίες υπάρχουν στο Ισραήλ και το κίνημα των λεγόμενων «μεσσιανική Εβραίους». Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως προέρχονται από εβραϊκές οικογένειες, αλλά πιστεύω στον Ιησού ...
Added: 06.10.2010
Απόψεις: 262395x

MP3 - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Καθ. Δρ Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Ακούστε αυτή τη διάλεξη ο καθηγητής. Ο Δρ Walter Veith, ο οποίος θα απαντήσει στο ερώτημα ποιος είναι ο Αντίχριστος; Είναι πραγματικά το παπικό σύστημα; ...
Added: 28.12.2010
Απόψεις: 262942x

Αγία Γραφή Προφητεία - Daniel 2 - Παγκόσμια Ιστορία

182_socha_bible_daniel.jpg Αγία Γραφή Προφητεία - Το Άγαλμα του Δανιήλ, μια επισκόπηση της ιστορίας του κόσμουΟ Κύριος ο Θεός είναι η ιστορία του πλανήτη μας σταθερά στα χέρια τους, με τη χώρα μας ...
Added: 18.10.2010
Απόψεις: 326072x

Το θηρίο από τη γη και την εικόνα του θηρίου - Αποκάλυψη 13.11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Αποκάλυψη 13,11-17 - Τότε είδα ένα άλλο θηρίο να ανεβαίνει από τη χώρα είχε δύο κέρατα σαν αρνί, αλλά μιλούσε σαν δράκος. Θα μεταφέρει όλη τη δύναμη του πρώτου θηρίου πριν ...
Added: 21.06.2011
Απόψεις: 271300x

El.AmazingHope.net - Νέα Εποχή - ο Μεσσίας Maitrea στις προφητείες