El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Γιατί η κλιμάκωση υπερφυσικό εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο;

Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

355_ufo_china.jpg

Γιατί η κλιμάκωση υπερφυσικό εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο;

Added: 15.02.2011
Απόψεις: 237313x
Θέματα: Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα
PrintTisk

Η παγκόσμια κλιμάκωση των διαφόρων παραφυσικά εμπειρίες, φαινόμενα και τον πνευματισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι ταινίες μυθοπλασίας, αλλά το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να εξηγήσει. Μερικά από αυτά έλαβαν χώρα και τα μέσα ενημέρωσης και τον Τύπο, πολλοί δεν θα αναφέρω παρά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είδαμε πρόσφατα στην τηλεόραση και το Διαδίκτυο από δυο θαυματουργές φαινόμενα: ένα λαμπερό UFO πετά στα Βραχώδη Ιερουσαλήμ καθεδρικός ναός και ο αριθμός αιθέρια σε λευκό χρώμα πάνω σε λευκό άλογο ιππασίας μέσα από τα πλήθη που συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Tahrir στο Κάιρο της Αιγύπτου, συλλαμβάνονται σε βίντεο. Πολλοί άνθρωποι πετούν στον αέρα και να αποκαλύψει τα πολλά διαφορετικά θρησκευτικά σύμβολα πνευματικό.

Σύμφωνα με τον Benjamin Creme, αυτά τα σημεία και τέρατα σημάδια που προαναγγέλλουν την εμφάνιση Μαϊτρέγια, Παγκόσμιος Δάσκαλος, στον δημόσιο στίβο. 14η Creme Γενάρη του 2010 ανακοίνωσε ότι η πρώτη εμφάνιση του Μαϊτρέγια (ινκόγκνιτο) στην τηλεόραση. Από τότε, το 29 - φορές εμφανίστηκε στην τηλεόραση στις ΗΠΑ και σε άλλες συνομιλίες μπορεί να αναμένεται σύντομα στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ιαπωνία, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Τι σημαίνουν αυτά τα φαινόμενα; Ποιος τους δημιουργεί; Ποια είναι η σημασία τους;

Αποκάλυψη του Ιωάννη 16,14 - Είναι πνεύματα των δαιμόνων εργασίας θαύματα, και με βάση τους βασιλείς της γης και του κόσμου, για να τους συγκεντρώσει στην μάχη της μεγάλης ημέρας του Θεού του Παντοκράτορα.

Έτσι, για να κατανοήσουμε τις δυνάμεις σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να μελετούν την Αγία Γραφή και να διαβάσετε τι λέει για τον Ιησού Χριστό. Η Βίβλος λέει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Υιός του Θεού, Λυτρωτή, αλλά και να κρίνουν τη γη.

Προσοχή στις πολλές εκκλησίες και τις παραδόσεις τους. Η Αγία Γραφή μιλάει για κάτι άλλο από τα χρόνια της παράδοσης, όπως τροποποιήθηκε από την Καθολική Εκκλησία και μάλιστα πολλές προτεσταντικές εκκλησίες. Με το χριστιανικό δόγμα που διατίθενται στην αθανασία της ψυχής, το οποίο η Αγία Γραφή δεν πουθενά διαβάσει, επιτρέπουν την επέκταση του πνευματισμού και της επιρροής των θαυμάτων του Σατανά.

Εκκλησιαστής 9,5-6 - οι ζωντανοί γνωρίζουν ότι θα πρέπει να πεθάνει, αλλά οι νεκροί δεν γνωρίζουν τίποτα. Δεν αντίποινα είναι ήδη σε θέση να κερδίσει ακόμη και η απλή μνήμη τους χάθηκαν. Η αγάπη τους και το μίσος τους, όλο το πάθος έχει φύγει. Κανείς δεν θα έχει μερίδιο σε ό, τι συμβαίνει κάτω από τον ήλιο.

2ο Κορίνθιοι 11,14 - και δεν προκαλεί έκπληξη, ο ίδιος ο σατανάς μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός! Υπάρχει, συνεπώς, ιδιαίτερη τίποτα όταν το αίτημά του να είναι υπηρέτες της δικαιοσύνης. Αλλά στο τέλος πέφτουν, όπως του αξίζει.

Λευιτικόν 19,31 - Να μην στραφούν σε φαντάσματα και τον οδηγό, μαντείο. Να μην επιδιώκει τους και να τους μολύνουν. Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου.

Τα υπερφυσικά φαινόμενα, αγρογλυφικά, UFOs, και ακόμη και οι εμφανίσεις των φαντασμάτων, συμπεριλαμβανομένης και της Παναγίας = Σατανάς πνευματισμό είναι ο δημιουργός του κακού.

Ήδη στον παράδεισο της φύσης της ζωής και του θανάτου, ο Σατανάς είπε ψέματα στους ανθρώπους και τώρα ότι αρκετός χρόνος έχει επιταχυνθεί ψέμα του. Προσπαθούν να εκτρέψουν τους ανθρώπους από τον Θεό και είναι συγκλονιστικό υπερφυσικά φαινόμενα. Πνευματισμός δεν κάνει διάκριση μεταξύ καλού και κακού, αποκαλύπτει τα φαντάσματα όλων των χαρακτήρων και μιλάει κατά την Αγία Γραφή. Συχνά, ωστόσο, υπό το πρόσχημα του χριστιανισμού, ο οποίος δεν συμμορφώνεται με την πραγματική νόμο του Θεού, σύμφωνα με την Αγία Γραφή. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν την υπερφυσική δύναμη ότι ο Σατανάς έχει ένα ισχυρό άγγελο, πάμε για αυτό και θα πιστεύουν ότι ο Θεός είναι αμετάβλητος τους δίκαιο της αλλαγής, αλλά προσέξτε, είναι ακόμα ακριβώς ένα ψέμα.

Και γιατί αυτά τα φαινόμενα είναι πλέον ενίσχυση για την?

Είναι, συνεπώς, ότι η έλευση του Ιησού Χριστού - η αληθινή Λυτρωτή, και ο κυβερνήτης του κόσμου και το σύμπαν έρχεται. Είναι ένα από τα σημάδια, το οποίο είναι γραμμένο στη Βίβλο, το οποίο είναι ήδη συμπληρωμένο. Όλος ο κόσμος είναι συνδεδεμένο με το λεγόμενο κίνημα της Νέας Εποχής, η οποία θα επιτρέψει θαύματα και υπερφυσικές εμπειρίες που υποκαθιστά την άφιξη του αληθινού Λυτρωτή. Ο Σατανάς έχει μεγάλη δύναμη, και η μίμηση του για την άφιξη του Σωτήρος θα είναι μια παγκόσμια και πολύ εντυπωσιακή. Settle ακόμη και στο ναό του Θεού και θα δώσει ο Θεός.

Ποιος δεν γνωρίζει λόγια της Αγίας Γραφής - ο Λόγος του Θεού, θα εξαπατηθούν! - Ο Θεός μας προειδοποιεί - «Ιδού, σας έχω πει προηγουμένως."

Ματθαίος 24,11 - Και πολλοί ψευδοπροφήτες θα προκύψουν και παραπλανήσουν πολλούς.

Ματθαίος 24,23-25 - Εάν κάποιος είπε, Ιδού, ο Μεσσίας είναι εδώ! »Ή,« Εδώ είναι! "Εμπιστοσύνη. Εγερθείτε ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες, και θα κάνει μεγάλη σημεία και τέρατα, ώστε να παραπλανήσουν, αν είναι δυνατόν ακόμη και τους εκλεκτούς. Ιδού, εγώ σας είπα προηγουμένως.

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-4 - Μην αφήνετε κανέναν να παραπλανήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να υπάρξει στράφηκε μακριά από το Θεό. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και να κατακρίνω, ο οποίος αντιτίθεται και exalteth τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι ό, τι λέει και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και στο ναό του Θεού και θα εκδώσει το Θεό!

Πότε θα πρέπει να γίνει μία από τις υπερφυσικές εμπειρίες και αποκαλύψεις προσευχόμαστε στον Ιησού Χριστό, τον Κύριό μας, ελεήμων Λυτρωτής μας και τους δικαστές, τους οποίους ο Θεός Πατέρας έδωσε όλη τη δύναμη. Έχει μόνο την εξουσία να παρεμβαίνει και μας ελευθερώνει από τα χέρια των δαιμόνων!

Πράξεις 4, 10-12 - γιατί όλοι σας και ολόκληρο το λαό του Ισραήλ να ανακοινώσει ότι αυτό το άτομο στέκεται μπροστά σας υγιής στο όνομα του Ιησού Χριστού από τη Ναζαρέτ, την οποία μπορείτε σταύρωσαν και τον οποίον ο Θεός ανέστησε από τους νεκρούς. Αυτό είναι μια πέτρα που οικοδόμοι καταδικαστέα, ο οποίος έγινε ο προϊστάμενος ακρογωνιαίο λίθο. "Σε κανένας άλλος δεν, δεν υπάρχει σωτηρία - οι άνθρωποι του κόσμου δίνεται ένα διαφορετικό όνομα, στην οποία να μπορούμε να σωθούμε!"Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Η τρέχουσα παγκόσμια γεγονότα

Προσευχές για την ανάκτηση και την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος - 777

424_777prayer.jpg Καινή Διαθήκη Εκκλησία επηρεάστηκε έντονα τον κόσμο με καλά νέα του ευαγγελίου σε μία μόνο γενιά. Γεμάτο με το Άγιο Πνεύμα Καινή Διαθήκη πιστούς τους παρόντες να μοιραστούμε την αλήθεια του ...
Added: 08.05.2011
Απόψεις: 239564x

Μεσσιανική Εβραίοι

164_izrael_vlajka.jpg Μεσσιανική Εβραίοι - προφητείαΕκτός από τις πολυάριθμες χριστιανικές ομολογίες υπάρχουν στο Ισραήλ και το κίνημα των λεγόμενων «μεσσιανική Εβραίους». Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως προέρχονται από εβραϊκές οικογένειες, αλλά πιστεύω στον Ιησού ...
Added: 06.10.2010
Απόψεις: 263151x

Αυξάνοντας κατακόρυφα τον αριθμό των σεισμών!

392_katastrofykont.jpg Συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των σεισμών σε όλη τη χώρα. Πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αλλαγή και την ανωμαλία της φύσης και αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν είναι όλα σε τάξη. Αντιλαμβάνονται ότι ...
Added: 11.03.2011
Απόψεις: 307378x

Πείνα στον κόσμο

158_hladomor_ve_svete.jpg ΟΗΕ: Αριθμός των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει το ένα δισ. ευρώ και λόγω της οικονομικής κρίσηςΟ συνδυασμός της επισιτιστικής κρίσης και της οικονομικής προκάλεσε τον αριθμό των πεινασμένων στον κόσμο υπερβαίνει ...
Added: 01.10.2010
Απόψεις: 363703x

Παγκόσμια ώρα, πόσοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο;

157_world_clock.jpg Αναρωτιέστε πώς πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο; Θέλετε να μάθετε πόσοι άνθρωποι γεννιούνται, πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο ή κατά τη στιγμή; Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το ποσοστό της ...
Added: 30.09.2010
Απόψεις: 334394x

El.AmazingHope.net - Γιατί η κλιμάκωση υπερφυσικό εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο;