El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Λάθος Μεσσίας New Age και Maitrea

Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg

Λάθος Μεσσίας New Age και Maitrea

Added: 26.11.2010
Απόψεις: 203663x
Θέματα: Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;
PrintTisk

"Νέα Εποχή" με αυτά τα λόγια, από το 1984 όλο και συνάντησε σε όλες τις εφημερίδες και τα ειδησεογραφικά προγράμματα. Η ανθρωπότητα λαχταρά, επειδή αυτό δεν είναι πλέον στη γη μαζί μας τελευταία. Κάτι πρέπει να συμβεί. Η Αγία Γραφή μιλάει για το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού και το δικαστήριο ανωτέρω παγκόσμια αποκάλυψη, αλλά πολλοί είναι πιο άνετα να σκεφτούμε τη λεγόμενη Νέα Εποχή, η οποία θα πρέπει να έρθει κάτω εδώ και να κάνει άλλο ένα από εμάς καλύτερους ανθρώπους.

ΦΥΣΗ του νέου κινήματος ΕΠΟΧΗ

Νέα Εποχή Κίνημα χιονοστιβάδα εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο και έχει αμέτρητους οπαδούς. Η όλη κίνηση αποτελείται από χιλιάδες οργανώσεων, των δικτύων τους αγκαλιάσει ολόκληρος ο κόσμος. Έχουν ένα στόχο - τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης που πρέπει να αποκατασταθεί μέσω μιας συνολικής ενοποίηση της σκέψης και στη συνέχεια από κοινού. Η βάση του συστήματος αυτού είναι η πίστη σε κάποιο είδος «εσωτερικής διακυβέρνησης" πάνω από τον πλανήτη μας, υλοποιείται μέσω μιας ιεραρχίας πνευματικά όντα ή Διδάσκαλοι της Σοφίας, που είναι στην πραγματικότητα δαιμονικά όντα.

Είναι μια σύνθεση από τις ανατολικές θρησκείες, πνευματισμός, και gnosis, με βάση τις μυστικές διδασκαλίες δαιμονικές διαμεσολαβείται πνευματικές δυνάμεις. Επομένως, είναι σαφές ότι υπάρχουν διάφοροι τομείς, αντί του αποκρυφισμού, διόραση, η αστρολογία, ύπνωση, ουφολογία, γιόγκα, την πίστη στη μετενσάρκωση και πολλοί άλλοι. Πνευματιστής μέσο που πιστοποιεί και τις κατευθυντήριες γραμμές, και κηρύττουν είναι κρυμμένο σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη, η οποία απευθύνεται η Νέα Εποχή, δεν υπάρχει θέση για τον Χριστιανό ο Θεός στη θέση του ήταν γεμάτο στο θρόνο του Εωσφόρου. Η κινητήρια δύναμη πίσω από την Νέα Εποχή είναι στην πραγματικότητα η επιθυμία του Εωσφόρου να είναι ίση με την υψηλότερη και να λατρευτεί ως Θεός. Θέλει να μιμηθεί έλευσης του Χριστού και, επομένως, πρέπει να ενώσουμε ολόκληρο τον κόσμο.

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-4 - Μην αφήνετε κανέναν να παραπλανήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να υπάρξει στράφηκε μακριά από το Θεό. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και να κατακρίνω, ο οποίος αντιτίθεται και exalteth τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι ό, τι λέει και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και στο ναό του Θεού και θα εκδώσει το Θεό!

ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ

Μία από τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις είναι ότι όλες οι θρησκείες περιέχουν το "κοινό Αλήθεια» ως μια γέφυρα για να εκταθεί σε όλες τις διαφορές. Έθεσε τις βάσεις για μια νέα εποχή της Alice Bailey (1880-1949). Ως πνευματιστής μέσο λαμβάνει ένα μήνυμα από το λεγόμενο «master της σοφίας" Θιβέτ Djawal Κουλ. Αυτό το μήνυμα δεκτές αυθόρμητη αυτόματη γραφή, και στη συνέχεια θα δημοσιευτεί ως ένα μυστικό σχέδιο, το οποίο εξακολουθεί να είναι δεσμευτικό και καθορίζει την κατεύθυνση της Νέας Εποχής. Ακολουθήστε το κίνημα είχε δημοσιεύσει μόνο από το 1975 και θα πρέπει να διαδίδονται από όλα τα διαθέσιμα μέσα, ότι η ανθρωπότητα πληροφορήθηκε την προσεχή εκτέλεση του "Χριστού της Νέας Εποχής».

Προγράμματα στη Νέα Εποχή που μπροστά σε μια υγιεινή διατροφή, την εναλλακτική ιατρική, είναι γνωστές επιχειρήσεις με φυσικό φαρμακευτικά προϊόντα (βιολογικά, μακροβιοτική), που ασχολούνται με την οικολογία και την εκπαίδευση. Κυρίως, όμως, που συμμετέχουν στο πρόγραμμά τους, ακόμη και από ποικίλες μορφές της Ανατολικής τεχνικών απόκρυφων: διαλογισμός, γιόγκα, αποδέσμευσης, η ύπνωση, υπερφυσικές μεθόδους θεραπείας και η αποκαλούμενη «θετικής σκέψης», όπου πιστεύεται ότι η δύναμη του κάθε ανθρώπου είναι καλό. Πρόκειται για μια βιβλική άποψη, διότι όλα τα καλά μέσα μας είναι μόνο η αγάπη του Θεού.

Θεαματική υποβλήθηκε στο δημόσιο βιβλίο κινήματα Marilyn Ferguson "συνωμοσία Διαγωνισμού», η οποία είναι υπερυψωμένα υπόσχεται «χρυσή εποχή της ανθρωπότητας», το οποίο θα γεμίσει με χαρά "άλλαξε γνώμη και σκέψης" τους ανθρώπους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι επηρεάζονται από κύμα λεγόμενη «της φαντασίας», το οποίο προσφέρεται σε ταινίες, κασέτες ήχου, βιβλία, παιχνίδια και κοινωνικών αγώνων. Η πρώτη έγινε ένα χτύπημα ταινία ET, το Star Wars, Harry Potter, Avatar .. Ναι, όλους τους τίτλους με θέματα απόκρυφη, υπερφυσική και φαντασία για να οδηγήσει το κίνημα της Νέας Εποχής. Το πιο ισχυρό μέσο επηρεασμού μάζες των ανθρώπων, φυσικά, η μουσική. Ακόμα και Alice Bailey, με επικεφαλής τον πνευματισμό έδωσε οδηγίες στην "Music Therapy", η οποία αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης των ανθρώπων. Εμφανίστηκε σε ηχογραφήσεις της με το «σφαιρικό μουσική".

Επίσης, πολλοί οργανισμοί βρίσκονται υπό σημαντική επιρροή της νέας εποχής. Για παράδειγμα, η OSN και η UNESCO, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, το Ίδρυμα Ροκφέλερ, μια φεμινιστική οργάνωση της οποίας στόχος είναι να εξαλειφθούν ορθολογική σκέψη και την κυβέρνηση να δώσει προτεραιότητα αντιβιβλικό των γυναικών, και πολλά άλλα. Πολλές από αυτές είναι πολύ δραστήρια όσον αφορά την επίτευξη των στόχων της νέας εποχής.

Στόχους και τα σχέδια για μια νέα εποχή

Για να θεραπευτεί ο κόσμος πρέπει να αλλάξει ανάλογα με τη σκέψη της Νέας Εποχής. Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι μέρος της φύσης και του Σύμπαντος. Ο στόχος είναι να ισορροπήσει όλα τα αντίθετα - κάθε μείγμα σε ένα. Γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν στην θρησκεία. Ο στόχος του ανθρώπου φαίνεται να βρει την ευτυχία, την ικανοποίηση και επιτυχία. Ο φόβος τους επόμενους αποκαλυπτική καταστροφή είναι περιττή, διότι μπορεί να είναι παρήγορο ουτοπία της «παγκόσμιας κοινωνίας της ειρήνης και της ηρεμίας».

Alice Bailey μεσολάβηση ως μέσο αυτού του σχεδίου: τη δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Νέο Κόσμο κυβέρνηση και μια νέα θρησκεία. Το πολιτικό κίνημα είναι να αποκτήσει τον έλεγχο του κόσμου. Ανοιχτά προωθείται η διάλυση ή η καταστροφή των εθνικών κρατών προκειμένου να διατηρηθεί η ειρήνη και η ανθρωπιά. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα παράδειγμα.

Νέα Εποχή Κίνημα, όμως, πέρα από την πολιτική, οικονομική και θρησκευτική τους στόχους - είναι η ίδια θρησκεία. Έχει "ιερές γραφές, τύπους προσευχής, και" Μάντρα του »(συλλαβή διαλογισμός) Έχει πνευματικό κέντρο της, όπως Findhorn -. Κοινοτικό στη Σκωτία και Esalen στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ Παρόμοια κέντρα σχηματίζονται σε όλες τις χώρες Συναντιόμαστε εδώ.. με την εμπειρία που είναι παρόμοια με τη χριστιανική αναγέννηση, έχοντας ιερείς και ιέρειες τους, προφήτες και τα άτομα με υπερφυσικές ικανότητες που τους επιτρέπουν να κάνουν τα μεγάλα "σημεία και τέρατα», και με το δάσκαλό του - Guru, το οποίο κήρυξε την Μεσσίας.

Η κίνηση κηρύττει ότι ο άνθρωπος μπορεί ο ίδιος να εξαγοράσει κατά την επέκταση της συνειδητότητας τους και έτσι ο ίδιος βρίσκεται με τον Θεό. Το κέντρο της πίστης είναι η πίστη στον άνθρωπο και την πίστη στις δυνάμεις, μπορεί να βρει κανείς στο σύμπαν. Αν κάποιος θέλει να είναι σαν τον Θεό, τότε είναι σαφές ότι ο Σατανάς παίζει το ρόλο που της Νέας Εποχής κίνηση, ακόμη και σεβαστός.

Ένας από τους κύριους ηγέτες της Νέας Εποχής, ο David Spangler, το 1970 δεύτερος διευθυντής κορυφαία κίνηση κέντρου "Findhorn Ίδρυμα στη Σκωτία, έγραψε σε ένα από τα πολλά βιβλία του " Lucifer έργα μέσα στον καθένα μας για να μας βάλει σε μια κατάσταση τελειότητας. Κατά την είσοδο σε μια νέα εποχή, μια νέα εποχή της ανθρώπινης τελειότητας, τότε ο καθένας μας φτάνει σε σημείο με ένα συγκεκριμένο τρόπο, την οποία αποκαλούν «εωσφορική μύηση» - που είναι αφιερωμένη στον Εωσφόρο. Spangler, ο οποίος διατηρεί τακτικές επαφές με δαιμονικές δυνάμεις, και δημοσίως, ότι το φως που φωτίζει το Findhorn, το φως είναι ο Εωσφόρος, ο οποίος δίνει το αληθινό φως στον κόσμο. Ο πυρήνας της προβλεπόμενης παγκόσμιας θρησκείας ως ηγέτες κρατών, είναι αφιερωμένο στον Εωσφόρο.

Οι πηγές της πνευματικής κινήσεων επιτρέψει επίσης «οι υπουργοί της σοφίας, πνεύματα των προγόνων και των αλκοολούχων ποτών της φύσης. Η εξάπλωση της μαγείας, και έτσι αυτή η« θρησκεία »προέρχεται από όλες τις πηγές αποκρυφισμό, που η ανθρωπότητα ήταν πάντα γνωστή.

Όλα αυτά είναι υπό την αυστηρή απαγόρευση του Θεού!

Δευτερονόμιο 18, 10-14 - Είτε να βρεθεί μεταξύ σας ποιος θα είναι ο γιος ή η κόρη σας από φωτιά! Ομοίως, δεν seer, διορατικός, Hadač, μάγος, φίδι, οινοπνευματώδη δημοπράτη, ψυχική ή που συμβουλεύεται τους νεκρούς. Όποιος διαπράττει ένα τέτοιο πράγμα είναι αποκρουστικό για τον Κύριο! Ακριβώς λόγω αυτών των βδελυγμάτων ο Κύριος ο Θεός σου ρίχνει έξω μπροστά σας. Να δεσμευθεί πλήρως να Κυρίου του Θεού σου. Εθνών ότι ovládneš, ακούει μέντιουμ και μάγοι, αλλά εσείς, Κύριον τον Θεόν σου, δεν σε.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 12,12 - Χαίρε ως εκ τούτου, O ουρανός και εσείς που κατοικούν σε αυτές. Αλλά αλίμονο σε αυτούς που ζουν στην ξηρά και στη θάλασσα, γιατί ο διάβολος θα κατέβει με μεγάλη οργή, γιατί ξέρει ο χρόνος του είναι σύντομη.

ΣΥΜΒΟΛΑ της Νέας Εποχής

Όλοι οι οπαδοί των διαφόρων ομάδων Νέας Εποχής δεσμεύεται από μια σχεδόν θρησκευτική εμπειρία: επαφή με τους δαίμονες μέσα από τα ναρκωτικά, το διαλογισμό και psychotechnik. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, με επικεφαλής τον δαιμονικό πνεύματα της πλανητικής ιεραρχίας, "Διδάσκαλοι της Σοφίας."

Νέα σύμβολα Εποχή είναι η σβάστικα - ένα αρχαίο σύμβολο απόκρυφη Ινδο-Γερμανικός της ευτυχίας, από την οποία ο Χίτλερ ανέλαβε την παλιά Γερμανούς. Επιπλέον, είναι 666 (Αποκάλυψη 13.18), η οποία, σύμφωνα με τις "ιερές ιδιότητες" Alice Bailey και με την εκμάθηση να χρησιμοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να επιταχύνουν την εμφάνιση της Νέας Εποχής. Ένα άλλο σημείο είναι το ουράνιο τόξο διαδεδομένη - συνήθως μόνο κατά το ήμισυ, που συμβολίζει τη γέφυρα μεταξύ της ανθρώπινης ψυχής και το "μεγάλο πνεύμα του σύμπαντος", που είναι ο Εωσφόρος.

FAKE ΧΡΙΣΤΟΣ

Ο κύριος χαρακτήρας του σχεδιαζόμενου παγκόσμιας κυριαρχίας και της θρησκείας κόσμο είναι "Maitrea« κίνημα που επιθυμούσαν να διαθέσουν στο κοινό 25 Απριλίου 1982. Σε πολλές χώρες, γνωστοποιεί τα πρωτοσέλιδα σε περιοδικά Χριστός είναι ήδη ανάμεσά μας, ο κόσμος δεν έρχεται να καταδικάσουν, αλλά προκειμένου να παρασχεθεί βοήθεια και την έμπνευση. Αυτός είναι ο Μαϊτρέγια, ο εκπαιδευτικός κόσμος. Λένε ότι είναι προσωπικότητα, καθώς έχουμε διάφορα ονόματα: οι Εβραίοι τον αποκαλούν ο Μεσσίας, οι Βουδιστές το πέμπτο Βούδα, τον Μωάμεθ και οι Μουσουλμάνοι Κρίσνα για τους Ινδουιστές. Τώρα είναι εδώ για να μας οδηγήσει στη νέα εποχή. Η παρουσία του θα πρέπει να είναι για μας την εγγύηση ότι δεν θα είναι πλέον ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Τι είναι πραγματικά όρθιος Maitrea θα αναλάβει;

Έχει στα χέρια του για να αναλάβει τον κόσμο, από τον Lucifer. Είναι βασικά η ενσάρκωση του Εωσφόρου. Υπό την ηγεσία του, έχει ξεκινήσει ένα σύστημα πλήρους ελέγχου του κόσμου, γιατί μόνο αυτός που δεσπόζει και ελέγχει όλους τους ζωτικούς τομείς μπορούν να κυριαρχήσουν στον κόσμο.

Για τους ανθρώπους να αποκτήσουν άδειες για το εμπόριο και τις επιχειρήσεις, πρέπει να αποδείξει την πίστη στον Μαϊτρέγια, είναι στην πραγματικότητα ο Εωσφόρος. Όλες του κόσμου οι πολίτες θα μπορούν να διατίθενται αριθμούς, οι οποίοι στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, ακόμη και για μικρές αγορές. Όλες οι πληρωμές σε επεξεργασία μέσω του ανωτέρω πιστωτικό σύστημα, διότι τα χρήματα θα ακυρωθεί.

2ο Κορίνθιοι 11,14 - και δεν προκαλεί έκπληξη, ο ίδιος ο σατανάς μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός!

Αποκάλυψη του Ιωάννη 13,16-17 - Όλες οι μικρές και μεγάλες, πλούσιες και φτωχές, ελεύθερων και δούλων αφήνει θέσει ένα σημάδι στο δεξί χέρι ή μέτωπο, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει, όχι αν αυτό σημαίνει - ή το όνομα του θηρίου τον αριθμό του ονόματός του.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εκτέλεση Maitrea διαδραματίζει σημαντικό ρόλο του διαχειριστή της Νέας Εποχής του Benjamin Creme της Σκωτίας. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, είναι απόρρητο και Maitrea κάπου που περιμένουν να προετοιμαστεί και το ευρύ κοινό γνωρίζει το "master της πλανητικής ιεραρχίας, έτσι θα μπορούσαν να δεχθούν ως Μεσσία τους. Για να εισαχθεί ως ένα εξαιρετικά ταλαντούχο άτομο που έχει υποστεί διαδικασία της ανάπτυξης στην τελειότητα και να επιτευχθεί μια «κατάσταση του Χριστιανισμού».

Ο Μεσσίας αποκαλείται «Χριστός», αλλά στην πραγματικότητα είναι ο Αντίχριστος. Στα μηνύματά τους, τονίζει ο ανώτατος αρχηγός της ιεραρχίας των θεών και των πλοιάρχων, "και ο Ιησούς ήταν ένας μαθητής του Ιησού και κατά συνέπεια είναι κάτω από αυτόν και αυτός ήταν παιδί.

ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΟΧΗ

Όλοι όσοι δεν θέλουν να δεχτούν το Χριστό ως Maitrea αναμένουν μετά Β. Crema, "Το ξίφος του τμήματος. Ναι Maitrea θέλει να καθιερώσει μια παγκόσμια θρησκεία, η οποία θα είναι δεσμευτική για όλα. Έτσι, το κίνημα της Νέας Εποχής αποτελεί πλέον απειλή στους Εβραίους και τους Χριστιανούς, οι οποίοι μαζί του είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν και να θέλουν να ζήσουν από τη Βίβλο. - ο λόγος του Θεού

Υποστήριξε την απαίτηση στη νέα εποχή της θρησκευτικής ελευθερίας έπαψε να υπάρχει. "Νέα Χριστού» προγραμματισμένη μετατροπή του Χριστιανισμού, πράγμα που σημαίνει ότι βιβλικό χριστιανισμό χάνει το δικαίωμά του να υπάρχει. Είναι επίσης καλά.

Ότι οι μεταρρυθμιστές που είχαν πολέμησαν και πέθαναν για ό, τι, για να καταργήσετε την παρερμηνείες της Εκκλησίας και να επιστρέψετε στην βιβλική ρίζες της πίστης και ο Ιησούς Χριστός είναι σήμερα στις περισσότερες προτεσταντικές εκκλησίες καταστέλλεται.

Αντ 'αυτού, η λεγόμενη Οικουμενικού ενοποιεί όλες τις προτεσταντικές εκκλησίες, μαζί με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία στην παγκόσμια κοινότητα, αλλά σιγά-σιγά και κρυφά να λάβει τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία διδασκαλία που Lucifer είναι χρεωμένη.

Είναι καταστέλλεται παγκοσμίως Βιβλική πίστη στη δημιουργία του κόσμου σε επτά ημέρες, την κατάργηση της πίστης με την κυριολεκτική δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού και το δικαστήριο στο έδαφος. Επέκτεινε ένα αντιβιβλικό πεποίθηση της αθανασίας, και έτσι να ανοίξει το δρόμο για την παγκόσμια επέκταση και οι πλοίαρχοι πνευματισμό αποκάλυψη, καταστέλλεται πίστη στην εγκυρότητα των αμετάβλητο νόμο του Θεού - οι Δέκα Εντολές, ως μέτρο του δικαστηρίου του Θεού.

Η λεγόμενη εμφανίσεις Marian είναι ουσιαστικά πνευματιστική ηγεσία σε έναν στόχο. Περισπασμούς από τον ερχομό του Ιησού Χριστού, την αυλή του και του Βασιλείου του Θεού και θα επιτρέψει την ενοποίηση του κόσμου και η ενσάρκωση του Εωσφόρου, ο άγγελος του φωτός για την αναπαραγωγή αυτού. Ναι διδασκαλίες της Νέας Εποχής είναι πολύ συνδέεται με τον παπισμό, περισσότερο από ό, τι φαίνεται. Και εκπληρώνοντας έτσι βιβλική προφητεία της Αποκάλυψης του Ιωάννη στο 13ο κεφάλαιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ Εωσφόρος και απομιμήσεις έρχονται στην Αγία Γραφή

Υπάρχει μόνο ένας Κύριος - αθάνατο Θεό, που βασιλεύει πάνω από όλα, και τον Ιησού Χριστό, τον μονογενή Υιό Του, που παίρνει από τα δικαιώματά του. Η Αγία Γραφή - ο λόγος του Θεού μιλάει καθαρά, όταν λέει ότι ο μόνος κυβερνήτης είναι ο Ιησούς Χριστός και η μίμηση της Του φθάνει στο τέλος του κόσμου αποθαρρύνεται έντονα.

Ματθαίος 24,26-27 - λέει σε σας, «Κοιτάξτε, είναι στην έρημο! "Δεν πάει εμπρός: ή,« Ιδού, αυτός είναι ένα μυστικό μέρος, «Ποτέ μην Η έλευση του Υιού του ανθρώπου, έρχεται σαν αστραπή - φωτίζουν τον ουρανό από ανατολή προς δύση..

Ματθαίος 24,11 - Και πολλοί ψευδοπροφήτες θα προκύψουν και παραπλανήσουν πολλούς.

Εφεσίους 1, 17, 20-23 - Είθε ο Θεός του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ο Πατέρας της δόξας, βάζει το πνεύμα της σοφίας και της αποκάλυψης για να τον ξέρω. Τέτοια ήταν και η δύναμη του Χριστού, όταν αναστήθηκε από τους νεκρούς και κάθισε στο δεξί του χέρι στα επουράνια, πολύ πάνω από κάθε κυβέρνηση, εξουσία, δύναμη και εξουσία και κάθε όνομα που προφέρεται, είτε σε αυτή την ηλικία ή στο μέλλον. Ο Θεός "έδωσε σε όλα τα πράγματα κάτω από τα πόδια του", όπως ο επικεφαλής της εκκλησίας έδωσε τα πάντα, που είναι το σώμα του, είναι η πληρότητα εκείνου ο οποίος γεμίζει πλήρως τα πάντα.

Κατά Ματθαίον 28, 18 - ο Ιησούς τους πλησίασε και είπε: «Είμαι δοθεί κάθε εξουσία στον ουρανό και στη γη, λοιπόν, πορευτείτε Πάρτε μαθητές όλα τα έθνη, βαπτίζοντάς τους στο όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντάς τους.. να τηρούν όλα όσα σας έχω διέταξε. Και lo, είμαι πάντα μαζί σου, μέχρι τη συντέλεια του κόσμου. "

Λουκ 17,24 - λες και τα φώτα αστραπής επάνω η χώρα από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, έτσι θα τον Υιό του ανθρώπου στην ημέρα του.

1 Θεσσαλονικείς 4,16 - Θα ακούσετε μια παρακινώντας εντολή, η φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό και η πρώτη φορά που οι νεκροί εν Χριστώ θα αυξηθεί.

Ποιος θέλει μια πραγματικά νέα εποχή, η αιώνια βασιλεία, οφείλει να παραδώσει τη ζωή του στον Ιησού Χριστό, να αφιερώσω σε αυτόν και όχι τον Εωσφόρο. Αν αποτύχει, πεθαίνουν και εξαφανίζονται, με Lucifer. Μόνο ο Ιησούς μπορεί να αντέξει την αιώνια ζωή σε μεγαλείο και τη δόξα.

Αυτοκρατορία του Εωσφόρου και του Βασιλείου του Ιησού Χριστού στέκεται ένας ενάντια στον άλλο σε ανοιχτή μάχη, που κορυφώνεται στο τέλος. Αυτοκρατορία ενεργοποιήσετε το σκοτάδι όπως ποτέ δεν πριν. Όνειρο βασίλειο του φωτός και της ειρήνης, όπως το εκφωνητές μιλούν για τις κινήσεις της δεν μπορεί να ευδοκιμήσει, διότι ο κόσμος είναι γεμάτος με καλούντες τις αμαρτίες στον ουρανό και οι κινήσεις δεν πολεμήσουμε. Δεν είναι σε στέρεες βάσεις, που είναι ο Ιησούς Χριστός, που δίδαξαν τους ανθρώπους πώς να ζουν και να έχουν αμετάβλητο νόμο του Θεού της καρδιάς.

Οι άνθρωποι έχουν μόνο μία οδός σωτηρίας: σε μια ειλικρινή μετατροπής, μετανοούν και ζουν στο έλεος του Κυρίου Ιησού Χριστού. Η πραγματική νέα εποχή μπορεί να έρθει μόνο με νέους ανθρώπους που ζουν μια νέα ζωή, και ξυπνάει μόνο ο Ιησούς Χριστός στο δρόμο της μετάνοιας, της αυταπάρνησης στη δύναμη του αίματος του λύτρα.

Πριν από την ώρα έρχεται πριν από τον Ιησού επιστρέφει και ολοκληρώνει μεγάλη δίκη της εξακολουθεί να είναι μια περίοδος χάριτος. Και όσοι γνωρίζουν τον Θεό και δίκαια τη δύναμή του, μπορούν να απευθυνθούν σ 'Αυτόν και να μετανοήσουν. Συνεπώς, όποιος λαμβάνει το θείο φως του Ιησού Χριστού και οι οποίοι δίνουν δόξα στον Θεό Πατέρα και τον Ιησού Χριστό - σταυρώθηκε, και για άλλη μια φορά παραδέχεται ότι εφαρμόζει τις εντολές Του, αυτός θα πρέπει να προστατεύονται από το κακό επιρροή. Ακόμη και εδώ στη γη που ζούμε στο βασίλειο του Θεού, η οποία είναι το πρότυπο για το τι θα είναι πλήρως αποκαλυφθεί κατά τη Δευτέρα Παρουσία Του.

Ναι, ο Ιησούς Χριστός θα έρθει, εμφανίζεται ως ο τελικός νικητής των σατανικών εξουσίας! Κάθε βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απόφαση εάν θα επιτρέψει στο Σατανά να παραπλανήσει, ή να συλλάβει την αλήθεια.

Ματθαίος 24,23-25 - Εάν κάποιος είπε, Ιδού, ο Μεσσίας είναι εδώ! »Ή,« Εδώ είναι! "Εμπιστοσύνη. Εγερθείτε ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες, και θα κάνει μεγάλη σημεία και τέρατα, ώστε να εξαπατήσει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. Ιδού, εγώ σας είπα προηγουμένως.

Αποκάλυψη 1,7 - Ιδού, έρχεται με τα σύννεφα και κάθε μάτι θα τον δει, ακόμα και εκείνους που τον διαπέρασε. Όλες οι φυλές της γης για να κλάψει. Ναι, πραγματικά.

Προέρχονται από το βιβλίο: «Μια νέα εποχή από μια βιβλική προοπτική" Mbschlink, πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο της Κωνσταντίας Cumbey "Κρυφό ουράνιο τόξο κινδύνους."


Όταν το επόμενο βήμα; - Σχετικά με αυτό το θέμα

Νέα Εποχή - ο Μεσσίας Maitrea στις προφητείες

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Νέα Εποχή Κινήματος τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται σταδιακά και ανεπαίσθητα, και παίρνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η κίνηση έγινε σύντομα κρυφά, αλλά από το 1984, όταν είχε την ...
Added: 30.11.2010
Απόψεις: 186753x

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;

Για την εξυπηρέτηση των Μάγια, η ορισθείσα τέλος του κόσμου μέχρι το 2012;

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Το ζήτημα αυτό αμφισβητείται βεβαίως όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις δυνάμεις που βρίσκονται σε αυτόν τον κόσμο. Είναι ο Θεός - η αγάπη, ο κυβερνήτης του ...
Added: 12.01.2011
Απόψεις: 198819x

Προφητεία - Νέα Υόρκη 09/11 - WTC κατάρρευση - 11 Σεπτεμβρίου του 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον προφητεία. Ellen White είδε τα οράματά τους για το τι συμβαίνει στη Νέα Υόρκη από 11 Σεπτεμβρίου, 2001; Για εμάς, τα γεγονότα αυτά εξακολουθούν να περιμένουν στο ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 272111x

Millennium - χιλιετής βασιλεία

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Η χιλιετής βασιλεία είναι γραμμένο μεγάλη σύγχυση και αυταπάτες. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η χιλιετής βασιλεία είναι ήδη εδώ στη γη, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ακόμα να έρθει. Για ...
Added: 07.01.2011
Απόψεις: 211048x

Βίντεο - Η τελευταία περίπτωση, το τέλος του κόσμου σύμφωνα με την βιβλική προφητεία

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - The Final Εκδηλώσεις του Bible ProphecyΡίξτε μια ματιά σε αυτό το έγγραφο, οι οποίες είναι Doug Batchelor παρουσιάζει γεγονότα που θα προηγηθεί το τέλος του κόσμου. Οι εκδηλώσεις ...
Added: 03.09.2010
Απόψεις: 341504x

Nostradamus 2012 - ψευδείς προφητείες

192_nostradamus.jpg Θα ήθελα να γράψω κάτι για τις προφητείες του Νοστράδαμου, διότι το Διαδίκτυο γι 'αυτόν μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων και μιλάει συχνά. Πολλές από τις τρομακτικές τρομακτική προφητεία του, ...
Added: 25.10.2010
Απόψεις: 510707x

El.AmazingHope.net - Λάθος Μεσσίας New Age και Maitrea