El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Κόλαση είναι λίγο - ποιο θα είναι το τέλος των πονηρών ανθρώπων;

Τι είναι ο θάνατος;

371_existuje_peklo.jpg

Κόλαση είναι λίγο - ποιο θα είναι το τέλος των πονηρών ανθρώπων;

Added: 02.03.2011
Απόψεις: 210549x
Θέματα: Τι είναι ο θάνατος;
PrintTisk

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται την κόλαση και την αιώνια ταλαιπωρία. Αλλά κόλαση; Η Αγία Γραφή μιλάει για την κόλαση που είναι μόνο μέχρι την τελευταία ημέρα της αναμέτρησης έρχεται. Όταν ο Ιησούς Χριστός ανασταίνεται τους κακούς και δίνει μια απόφαση σε όλα, τότε υπάρχει κόλαση για να καθαρίσει τη χώρα μας από την αμαρτία, την αιώνια και άσβεστη φωτιά και να καταστρέψει όλους τους αμαρτωλούς. Αυτό θα είναι το δεύτερο, οριστικό και αιώνιο θάνατο. Τότε ο Θεός θα αποκαταστήσει και τη δημιουργία νέων εκτάσεων.

Θεωρία καθαρτήριο και την αθανασία της ψυχής είναι αποκύημα της φιλοσοφίας, η οποία έθεσε τα θεμέλια του Πλάτωνα. Καθ 'όλη την Αγία Γραφή θα βρείτε στίχους γραμμές, ότι η ψυχή ήταν αθάνατη, ή ότι υπήρχε καθαρτήριο!

Η Αγία Γραφή είναι απόλυτα σαφές πολλούς στίχους που μιλούν για τους νεκρούς στον ύπνο και δεν ξέρουν τίποτα μέχρι το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού. Τότε ο Ιησούς Χριστός ανασταίνεται τους νεκρούς και την ανταμοιβή σύμφωνα με τα έργα τους.

Αυτές οι στίχοι είναι τόσο πολλά που αν ερμηνεύσει λίγους στίχους επίμαχες την παραβολή του ανθρώπου Rich και του Λαζάρου, ή ένας ληστής επάνω στο σταυρό, έτσι ώστε δεν είναι αιώνια κόλαση, θα αρνηθεί το υπόλοιπο της Βίβλου, καθώς το δόγμα της Ανάστασης και το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού.

Ολόκληρη η θεωρία του καθαρτηρίου, αιώνια ταλαιπωρία στην κόλαση αρνείται απολύτως το πιο σημαντικό - την ανάσταση των νεκρών για το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού στη γη μας!

Αφήστε την Αγία Γραφή μιλάει. Δικαστή για τον εαυτό σας τι λέει.

Σε περίπτωση που οι νεκροί ύπνο;

Ντάνιελ 12,2 - τότε ξυπνά πολλοί που κοιμούνται μέσα στο χώμα της γης. Κάποιοι στην αιώνια ζωή, άλλοι στην ντροπή, για την αιώνια προειδοποίηση.

Εκκλησιαστής 3,20 - όλα συντείνουν στο ίδιο μέρος - είναι όλα από τη σκόνη στη σκόνη όλοι γυρνούν ξανά. Ποιος ξέρει ότι το ανθρώπινο πνεύμα πηγαίνει προς τα πάνω, ενώ το πνεύμα του ζώου, εξαφανίζεται κάτω από το έδαφος; (Λήξη Πνεύμα = Θεός, πήραμε το πλάσμα, δεν αθάνατη ψυχή.)

Εκκλησιαστής 12,7 - πριν από την επιστροφή της σκόνης στη χώρα όπου ήταν και το πνεύμα επιστρέφει στο Θεό ο οποίος το έδωσε.

Εκκλησιαστής 9,10 - τίποτα να κρατήσει το χέρι σας, μπορώ να πάω για το καλύτερο του - μετά από όλα, θα πάμε στον τάφο, όπου δεν είναι τίποτα να κάνει, χωρίς νόημα, τη σοφία και τη γνώση!

Όταν οι νεκροί θα αυξηθούν και υπάρχει μια ανάσταση;

1 Θεσσαλονικείς 4,16 - Θα ακούσετε μια παρακινώντας εντολή, η φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό και η πρώτη φορά που οι νεκροί εν Χριστώ θα αυξηθεί.

John 5,28 - μην εκπλαγείτε, διότι ο χρόνος έρχεται όταν όλοι όσοι βρίσκονται στους τάφους πρέπει να ακούσουν τη φωνή του και να προοδεύουν - εκείνους που έχουν κάνει καλή θα αναστηθούν στη ζωή, αλλά από όσους το κακό με την ανάσταση του δικαστηρίου .

1 Κορινθίους 15,52 - Μέχρι να φυσήξει, οι νεκροί θα αναστηθούν για την αθανασία και την αλλάξαμε.

1 Κορινθίους 15,42 - Αυτή είναι και η ανάσταση. Θάβεις το θνητό σώμα, ο Ιησούς είναι αθάνατη. (Οι πιστοί πιστός).

Αποκάλυψη 20,6 - Μακάριος και άγιος αυτός είναι που έχει μέρος στην πρώτη ανάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτών ο δεύτερος θάνατος δεν έχει εξουσία.

Τι λέει η Αγία Γραφή για τιμωρία για την αμαρτία;

Ρωμαίους 6,23 - μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος αλλά το δώρο του Θεού είναι αιώνια ζωή διαμέσου του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας.

Ιεζεκιήλ 18,4 - Lo - Θα ήθελα να περιλαμβάνει όλη τη ζωή, τη ζωή ως γονείς και τη ζωή των παιδιών! Η ζωή θα πληρώσει αυτός που αμάρτησε.

Τι είναι αυτό το είδος του θανάτου;

2ο Θεσσαλονικείς 1:8-9 - Ο Κύριος Ιησούς αποκαλύπτεται από τον ουρανό με τα δυνατά τους αγγέλους του με φλόγες φωτιάς, για να τιμωρήσει εκείνους που δεν αναγνωρίζουν τον Θεό και να δεχθεί το Ευαγγέλιο του Κυρίου μας Ιησού. τιμωρία τους θα είναι αιώνια καταστροφή στο χωρισμό από τον Κύριο και από την τρομερή δύναμη του.

Αυτός είναι ο απώτερος φωτιά ο άνθρωπος;

Ματθαίος 10,28 - Να μην φοβούνται εκείνους που σκοτώνουν το σώμα αλλά δεν μπορούν να σκοτώσουν την ψυχή. Μάλλον, τον φοβούνται οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν τόσο την ψυχή και το σώμα στην κόλαση.

Ιεζεκιήλ 18,20 - Η ψυχή που αμαρτίες θα πεθάνουν? Γιος δεν πρέπει να υποφέρουν για την ανομία των πατέρων και του πατέρα δεν θα υποστεί για την ανομία της γιο.

Τι είναι το παρομοίασε τη συντέλεια των ασεβών;

Ψαλμός 37,20 - άνευ αξίας υποτρόφων, ωστόσο, θα καταστραφεί, οι εχθροί Κυρίου εξαφανίζονται σαν χόρτο από το βοσκότοπο απορροφά τον καπνό.

Όπως περιγράφεται από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή ήταν η καταστροφή των ασεβών;

Ματθαίος 3,12 - Έχω ένα φτυάρι στο χέρι του και καθαρίζει αλώνι του. Συγκεντρώστε το σιτάρι του στο σιταποθήκη, αλλά το άχυρο θα κάψει με άσβεστη φωτιά!

Για να είναι ένα μέρος των ασεβών μείνει πίσω;

Μαλαχίας 3,19 - Ιδού, η ημέρα έχει έρθει λάμπει σαν ένα καμίνι! Όλα φούσκωμα-κεφάλι και όλοι οι δράστες θα είναι κοντά γένια και την ημέρα που έρχεται θα τους καεί, λέγει ο Κύριος των δυνάμεων. Είναι η αριστερά από αυτά ρίζα ή υποκατάστημα!

Είναι κακοί άνθρωποι άμεσα με την ποινή του - αμέσως μετά τον θάνατο και την αναμονή για την ημέρα ή το δικαστήριο;

2ο Peter 2,9 - Ο Κύριος ως εκ τούτου μπορεί να χειραφετηθεί από την ευσεβή από τις δοκιμές, αλλά είναι άδικο να περιμένουμε από την ημέρα της δίκης ποινής του.

Όταν ο τόπος των ασεβών, τότε;

Ψαλμός 37,10 - Σε λίγο κακοποιό, ενώ εξαφανίζεται, να κοιτάξουμε πίσω σε αυτόν, και αυτός δεν είναι.

2ο Peter 3,12 - οι οποίοι με προθυμία ματιά μέρα του Θεού! Οι ουρανοί εξαφανίζονται έπειτα από τη φωτιά και τα στοιχεία που θα λιώσει με τη ζέστη.

2ο Peter 3,7 - Η ίδια λέξη διατηρεί και συντηρεί την σημερινή γη και ουρανό για να βάλει φωτιά, η οποία αναμένει την Ημέρα της Κρίσεως και της απωλείας των ασεβών ανθρώπων.

2ο Peter 3,10 - Η ημέρα που οι ουρανοί συντρίβοντας κάτω με μια συντριβή, είναι τα στοιχεία που διαλύονται από τη θερμότητα και τη γη με όλες τις πράξεις της, θα αποκαλυφθούν.

Από πού έρχεται η πυρκαγιά που καταστρέφει?

Αποκάλυψη του Ιωάννη 20,9 - στελεχώνεται από τον ορίζοντα, περικύκλωσαν το στρατόπεδο των αγίων και την αγαπημένη του πόλη, αλλά φωτιά κατέβηκε από τον ουρανό και καταβρόχθισε τους.

Ησαΐας 28,21 - όπως ο Κύριος, θα προκύπτει από το βουνό Peracim, rozhorlí όπως και πίσω στην κοιλάδα του Γαβαων, να εκτελέσει την εργασία του - εξαιρετική δουλειά του να ολοκληρώσει το καθήκον του - ασυνήθιστο έργο του.

Αποκάλυψη 20,13-14 - Στη θάλασσα εγκατέλειψε τα νεκρά μέσα σε αυτό, επίσης, εξέδωσε Θανάτου και του Αδη τα νεκρά σε αυτές, και κάθε κρίθηκε από τις πράξεις του. Ο θάνατος και ο Άδης ρίχτηκαν στη λίμνη της φωτιάς - αυτό είναι ο δεύτερος θάνατος.

Τι σημαίνει αυτή η φωτιά με τους κακούς ανθρώπους;

Μαλαχίας 4,3 - Στη συνέχεια, καταπατούν το κακό - θα είναι κάτω από τα πόδια σου σαν στάχτη την ημέρα, λέει ο Κύριος των δυνάμεων.

Αυτό που ονομάζεται τελική καταστροφή των ασεβών ανθρώπων;

Αποκάλυψη 20, 14 - Ο θάνατος και ο Άδης ρίχτηκαν στη λίμνη της φωτιάς - αυτό είναι ο δεύτερος θάνατος.

Τι ιστορία προειδοποιεί για την τιμωρία των αιώνια φωτιά;

Jude 1, 7 - Ακριβώς όπως ήταν τα Σόδομα και τα Γόμορρα και τις γύρω πόλεις, οι οποίες είναι παρόμοιες με εκείνες επιδοθεί σε σεξουαλική ανηθικότητα και διαστροφή απέτυχε. Χρησιμεύει τώρα ως μια προειδοποίηση από την τιμωρία της αιώνιας φωτιάς.

Γένεση 19,24-25 - Και ο Κύριος έβρεξε επί Σόδομα και Γόμορρα θειάφι επάνω και φωτιά από τον Κύριο ήταν στον ουρανό. Έχει όλη την πόλη με τη γύρω πεδιάδα, με όλους τους κατοίκους, και το μόνο που αυξάνεται από καταστρέψει μια χώρα.

Τι αποκαλύπτεται μετά τη λήξη της κόλασης φλεγόμενο?

2ο Peter 3,13 - αλλά περιμένουμε από το νέο ουρανό και τη νέα γη - εγχώριας δικαιοσύνης.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Τι είναι ο θάνατος;

Τι συμβαίνει στον άνθρωπο μετά θάνατον

57_hrbitov.jpg Ο θάνατος δεν είναι πραγματικά πολύ ωραία λέξη, η οποία θα ήταν οι άνθρωποι να μιλήσουν. Περιβάλλεται από ένα μεγάλο μυστήριο. Για πολλούς ανθρώπους αυτό είναι ένα μεγάλο μυστήριο, ένα μεγάλο ...
Added: 29.07.2010
Απόψεις: 359475x

Βίντεο - αναζήτηση της αλήθειας - τα καλά νέα για την κόλαση

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Τι είναι ο θάνατος και τι είναι μετά το θάνατο; Τι είναι η κόλαση, όπου η κόλαση είναι; Είναι η κόλαση πραγματική, ή είναι απλή φαντασία; Είναι πραγματικά ένας αγαπώντας Θεός ...
Added: 01.11.2010
Απόψεις: 202837x

Ψευδείς δόγμα της αθανασίας της ψυχής

58_duch.jpg Είναι πραγματικά αθάνατη ψυχή, ή μήπως είναι μια ψευδαίσθηση; Τι μας λέει αυτό κατά νου την Αγία Γραφή;Πολλές εκκλησίες έχουν λάβει παγανιστική δόγμα του θανάτου. Πιστεύουν ότι μετά το θάνατο είναι ...
Added: 30.07.2010
Απόψεις: 188459x

Θανάτου, είναι κάτι που μετά τον θάνατο;

72_co_je_po_smrti.jpg Τι είναι ο θάνατος;Υποδιαιρείται κατ 'αρχάς τους ανθρώπους σε δύο μέρη - το σώμα και την ψυχή του φιλόσοφου Πλάτωνα. Ανέφερε ότι το σώμα είναι θνητός και αθάνατη ψυχή. Που έχουν ...
Added: 12.08.2010
Απόψεις: 192336x

Μια ποινική στον σταυρό - είναι ήδη στον ουρανό, ή όταν το δεύτερο έρχεται;

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Λουκά 23, 42-43 - Τότε ο Ιησούς είπε: «Να με θυμάσαι, όταν έρθει εν τη βασιλεία σου». Ο Ιησούς απάντησε: "Αληθώς σας λέγω, σήμερα θα είσαι μαζί μου στον παράδεισο».Ως απόδειξη ...
Added: 02.11.2010
Απόψεις: 154902x

El.AmazingHope.net - Κόλαση είναι λίγο - ποιο θα είναι το τέλος των πονηρών ανθρώπων;