El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Millennium - χιλιετής βασιλεία

Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg

Millennium - χιλιετής βασιλεία

Added: 07.01.2011
Απόψεις: 211048x
Θέματα: Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;
PrintTisk

Η χιλιετής βασιλεία είναι γραμμένο μεγάλη σύγχυση και αυταπάτες. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η χιλιετής βασιλεία είναι ήδη εδώ στη γη, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ακόμα να έρθει. Για παράδειγμα, η Νέα Εποχή και Maitrea λέει ότι η οριστικοποίηση του κόσμου όπως τον ξέρουμε σήμερα, και κάποια στιγμή μετά το 2012 έρχονται χιλιετή βασιλεία της ειρήνης και της ηρεμίας στη χώρα και θα είμαστε μια χαρά.

Αλλά η Αγία Γραφή λέει κάτι άλλο. Η Αγία Γραφή μιλάει γι 'αυτό της Χιλιετίας αρχίζει μετά το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού, όταν ο Ιησούς παίρνει στον ουρανό και η εξόφληση των πιστών του, αλλά τότε η χώρα θα είναι άδειο και ακατοίκητο. Θρησκευόμενοι άνθρωποι δεν κατέχει την Δευτέρα Παρουσία και η γη θα πεθάνει και χιλιάδες χρόνια χωρίς μορφή και κενό. Ο Σατανάς θα είναι εδώ για χίλια χρόνια, δεσμεύεται να αδειάσετε ερημική γη μας στη φυλακή και να περιμένει το δικαστήριο. Θα είναι αρκετός χρόνος για την μοναξιά και την αδράνεια για να σκεφτείτε τι το προκάλεσε.

Η Βίβλος μιλά επίσης για το πώς η δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού, για να δούμε και να μιλήσουμε για την έλευση του Σατανά θα μιμήθηκαν και παραποιημένα. Ο Σατανάς και τα τσιράκια του μετενσαρκωθεί σε άγγελο φωτός και μιμούνται την Δευτέρα Παρουσία και το ραδιόφωνο, ότι πρόκειται για μια χιλιετή βασιλεία της ειρήνης, της ειρήνης, της αγάπης. Αυτό είναι αυτό που είναι τώρα που γίνεται πραγματικότητα. Μην παρασύρεστε και μελέτης, όπως είχε ο δευτέρα παρουσία του Ιησού Χριστού που καταγράφονται στο Λόγο Του - την Αγία Γραφή.

Ο Ιησούς Χριστός είναι πράγματι έρχεται σύντομα, αλλά θα είναι σύμφωνα με τη Βίβλο σε δόξα και σε μια στιγμή που βλέπει όλος ο κόσμος, κάθε μάτι, ακόμη και εκείνοι που τον διαπέρασε. Κατά την άφιξή του θα είναι θρησκευόμενοι άνθρωποι - μεταμορφώθηκε διαβίωσης και οι νεκροί θα αναστηθούν και να αφήσει τους πιστούς με τον Χριστό στον ουρανό. Η άφιξή του θα είναι να μην κρύβονται ή να μεταδοθεί από την τηλεόραση, αλλά θα είναι ένα εκθαμβωτικό στιγμή σε όλο τον κόσμο.

Αλλά θα ξεκινήσουμε από το τέλος του 1000 χρόνια, κατά την οποία η χώρα θα είναι άδεια και έρημη, γιατί το κακό δεν θα διαρκέσει για να δει τον Ιησού Χριστό και χάνονται. Στη δεύτερη φάση ουρανό της δίκης του άλλους ανθρώπους, και ο Σατανάς, και χίλια χρόνια, ο Ιησούς Χριστός θα έρθει και πάλι να αναστήσει τους νεκρούς, τους πονηρούς και επιβράβευση για όλους σύμφωνα με τα έργα τους. Όταν ο Ιησούς Χριστός ανασταίνεται τους νεκρούς, τους κακούς ανθρώπους, ότι ο Σατανάς θα απελευθερωθεί για λίγο και θα προσπαθήσει να κατευθύνει τους να πολεμήσουν εναντίον των αγίων. Τότε χτύπησε, αλλά ο Ιησούς Χριστός και όλοι βουτιά στη λίμνη της φωτιάς, όπου βρίσκουν ένα δεύτερο, τον αιώνιο θάνατο.

Millennium σύμφωνα με τη Βίβλο να είναι η δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού, αλλά να γνωρίζει ότι δεν θα μπορούσατε να ξεγελάσουν μια ρεπλίκα της Δευτέρας Παρουσίας. Δεν θα είναι χίλια χρόνια ειρήνης, αλλά και χίλια χρόνια, όταν η χώρα θα είναι ψυχρό και άδειο χωρίς ανθρώπους ή ζώα, ή ο ήλιος δεν λάμπει. Θα είναι φυλακή του Σατανά!

Διαβάστε τις παρακάτω στίχους Αγία Γραφή.

Ποιος λέει ότι η Βίβλος μιλάει για την χιλιετία;

Αποκάλυψη του Ιωάννη 20,1-3 - Τότε είδα έναν άγγελο που κατεβαίνει από τον ουρανό στο χέρι του το κλειδί της αβύσσου και μια μεγάλη αλυσίδα. Κατέλαβε το δράκοντα, τον αρχαίο φίδι, που είναι ο διάβολος και ο σατανάς, και τον έδεσε για χίλια χρόνια. Τον έριξε στην άβυσσο και κλείδωσε και σφράγισε από πάνω του, ότι πρέπει να παραπλανήσουν τα έθνη μέχρι τα χίλια χρόνια είχαν εκπληρωθεί, τότε θα έπρεπε να κυκλοφορήσει σύντομα.

Αποκάλυψη 20,4 - είδα θρόνους, και εκείνοι που κάθονταν πάνω τους, και ανατέθηκαν στο δικαστήριο. Είδα τις ψυχές εκείνων που εκτελούνται για τη μαρτυρία του Ιησού και ο λόγος του Θεού, οι ψυχές όσων δεν προσκύνησαν το θηρίο ούτε την εικόνα του και δεν είχε λάβει το σήμα της στο μέτωπο ή το χέρι. Έζησαν και βασίλεψαν μαζί με το Χριστό χίλια χρόνια.

Ποιος θα κρίνουμε από το άγιο Απόστολο Παύλο;

1 Κορινθίους 6,2-3 - Γνωρίζατε ότι οι άγιοι θα κρίνουν τον κόσμο; Όταν έχετε ένα έως κρίνει τον κόσμο, δεν είστε σε θέση να κρίνει τέτοια μικροπράγματα; Γνωρίζετε ότι εμείς θα κρίνουμε τους αγγέλους; Η μάλλον συνήθεις υποθέσεις της ζωής!

Πόσα η ανάσταση;

5 Γενάρη, 28-29 - Μην εκπλαγείτε, διότι ο χρόνος έρχεται, όταν όλοι όσοι βρίσκονται στους τάφους πρέπει να ακούσουν τη φωνή του και να προοδεύουν - εκείνους που έχουν κάνει καλή θα αναστηθούν στη ζωή, αλλά εκείνοι που ενεργούν το κακό, που ανέκυψαν στο δικαστήριο.

Ποιοι είναι οι άνθρωποι αναστηθεί από τους νεκρούς στην πρώτη ανάσταση;

Αποκάλυψη του Ιωάννη 20,6 - Μακάριος και άγιος αυτός είναι που έχει μέρος στην πρώτη ανάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτών ο δεύτερος θάνατος δεν έχει εξουσία, αλλά θα είναι ιερείς του Θεού και του Χριστού και θα βασιλεύσει μαζί του χίλια χρόνια.

Τι σημαίνει ο Χριστός με τους αγίους για να έρθει ξανά;

John 14,3 - πάω να προετοιμάσω μια θέση για σας. Όταν πηγαίνω και προετοιμάσω μια θέση για σας, εγώ θα έρθει και πάλι και να σας πάρει για τον εαυτό μου, μπορείτε επίσης να είναι εκεί που είμαι.

Ιωάννης 17,24 - Πατέρα, θέλω να σας πω ότι μου δώσατε, να είναι μαζί μου, όπου είμαι να δω τη δόξα που μου δώσατε, γιατί μ 'αγάπησες πριν από την ίδρυση του κόσμου.

Τι συμβαίνει με τους κακούς ανθρώπους ζουν στο δεύτερο έρχεται;

Λουκ 17,26-30 - Όπως τον καιρό του Νώε, έτσι επίσης ο Υιός του ανθρωποημέρες: φαγητό και ποτό, που να συνδυάζει και δίνοντας στο γάμο, μέχρι την ημέρα που ο Νώε μπήκε στην κιβωτό. Στη συνέχεια ήρθε ο κατακλυσμός και κατέστρεψε όλα. Ομοίως, οι ημέρες της παρτίδας: έτρωγαν και έπιναν, αγοράζονται και πωλούνται, φύτεψαν και κατασκευαστεί, αλλά την ημέρα που Παρτίδα βγήκε των Σοδόμων έβρεχε φωτιά από τον ουρανό για να καταστρέψει όλα αυτά, και το θείο. Ομοίως, θα είναι η ημέρα όταν ο Υιός του Ανθρώπου θα εμφανιστεί.

1 Θεσσαλονικείς 5,3 - Όταν οι άνθρωποι θα πουν: "! Ειρήνη Ασφάλεια" είναι ξαφνικά εκπλήσσεται από τη σύγχυση, όπως όταν έρχονται σε μια έγκυο πόνο, και δεν θα διαρρεύσει.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 6,14-17 - Ο ουρανός εξαφανίστηκαν σαν ένα κλειστό βιβλίο, και κάθε βουνό και νησί είναι μετακινηθούν από τον τόπο του. Πρίγκιπες και βασιλιάδες της γης, πλούσιους και ισχυρούς στρατηγούς, κάθε σκλάβος και κάθε ελεύθερος κρύφτηκαν στις σπηλιές και βράχους του βουνού. Τότε είπαν τα βουνά και τους βράχους, Πέστε επάνω μας και κρύψτε μας πριν, ο οποίος κάθεται στον θρόνο και από την οργή του Αρνίου Ήρθε η μεγάλη ημέρα της οργής Του, και ποιος μπορεί να σταθεί; "

Τι περιγραφή της χώρας μας κατά το χρόνο της νέας χιλιετίας, οι προφήτες δώσει;

Η Αγία Γραφή λέει στη Γένεση ότι η γη ήταν στην αρχή για ασέβεια και άκυρη και το σκοτάδι ήταν πάνω από την άβυσσο. Η ελληνική λέξη που χρησιμοποιείται εδώ - abussos - είναι το ίδιο με τη λέξη Ιωάννη στην Αποκάλυψη 20, 1, η οποία μιλά για τη χιλιετία.

Ησαΐας 21,22 - Την ημέρα εκείνη, ο Κύριος θα τιμωρήσει τις εξουσίες ψηλά στον ουρανό και τους βασιλείς της γης κάτω. Μπορούν οι κρατούμενοι οδηγήθηκαν σ 'ένα λάκκο, θα κλειδώσει στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα θα κριθεί. Σελήνη παραμένει κατάπληκτος ο ήλιος ο ίδιος ντρέπεται, όταν ο Κύριος των δυνάμεων στο όρος Σιών στην Ιερουσαλήμ θα πάρει τη βασιλεία και τη δόξα του, εμφανίζεται μπροστά από τους μεγαλύτερους.

Ιερεμίας 4,23-26 - Είδα τη γη - ιδού, έρημη και άδεια, κοίταξα στον ουρανό - ήταν χωρίς φως. Είδα τα βουνά - όλα τα τίναξε επάνω, τίναξε όλους τους λόφους. Είδα και ιδού - πουθενά ο άνθρωπος και όλα τα πτηνά εξαφανίστηκαν. Έχω δει - και ιδού, η γόνιμη έγινε ερήμους, καθώς και όλες τις πόλεις έπεσε μπροστά στον Κύριο, όταν ο θυμός του άναψε!

Ησαΐας 24,1-3 - Ιδού, ο Κύριος maketh τη γη, που καταστρέφει τελείως? Καταστρέφω την εμφάνισή της, οι άνθρωποί της διασποράς. Το ίδιο ισχύει και kmán ο ιερέας, ο σκλάβος και το αφεντικό του, η καθαριότητα και η κυρία της, οι αγοραστές και πωλητές, τους δανειστές και τους δανειζόμενους, τοκογλύφους και των θυμάτων τους. Η γη θα είναι εντελώς λεηλατήθηκαν, τα πάντα θα στερηθεί - αυτή η λέξη προήλθε από τον Κύριο!

Αποκάλυψη του Ιωάννη 6,14-17 - Ο ουρανός εξαφανίστηκαν σαν ένα κλειστό βιβλίο, και κάθε βουνό και νησί είναι μετακινηθούν από τον τόπο του.

Πόσο καιρό ο Σατανάς θα φυλακιστεί σε αυτή τη γη σε αυτήν την κατάσταση;

Αποκάλυψη του Ιωάννη 20,3 - τον έριξε στην άβυσσο και κλείδωσε και σφράγισε από πάνω του, ότι πρέπει να παραπλανήσουν τα έθνη μέχρι τα χίλια χρόνια είχαν εκπληρωθεί, τότε θα έπρεπε να κυκλοφορήσει σύντομα.

Οι δίκαιοι νεκροί θα αναστηθούν κατά την Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού. Πότε θα τις άλλες ασεβείς νεκροί θα αναστηθούν;

Αποκάλυψη του Ιωάννη 20,5 - Άλλα (κακό) τα νεκρά neožili ωστόσο, μέχρι τα χίλια χρόνια.

Τι επέρχεται μεταβολή στη θέση του Σατανά στο τέλος της χιλιετίας;

Μετά από εκείνα τα χιλιάδες χρόνια, συνοδευόμενος από τον ιερό Χριστός, έρχεται και πάλι σε αυτή τη γη για να ολοκληρώσει το δικαστήριο παρέθεσε το κακό και να καθαρίσει, και δημιούργησε μια νέα χώρα, ως το σπίτι των δικαίων. Εκείνη την εποχή ο Χριστός θα ξυπνήσει τους νεκρούς κακό όλων των ηλικιών. Αυτή θα είναι η δεύτερη ανάσταση, την ανάσταση του καταδίκη και το δικαστήριο. Αλλά το κακό πρέπει να αυξηθούν με το ίδιο πνεύμα της ανταρσίας, η οποία είχε στη ζωή σας. Η ανάσταση του Σατανά απελευθερώνεται από καιρό απραξίας και της αδράνειας των αρχών.

Αποκάλυψη 20,3 - τον έριξε στην άβυσσο και κλείδωσε και σφράγισε από πάνω του, ότι πρέπει να παραπλανήσουν τα έθνη μέχρι τα χίλια χρόνια είχαν εκπληρωθεί, τότε θα έπρεπε να κυκλοφορήσει σύντομα.

John 5,29 - και έξω - εκείνους που έχουν κάνει καλή θα αναστηθούν στη ζωή, αλλά εκείνοι που ενεργούν το κακό με την ανάσταση του δικαστηρίου.

Τι επόμενη Σατανάς θα κάνει, όταν το κακό θα αναστηθούν;

Αποκάλυψη 20,7-8 - Πότε λήγουν τα χίλια χρόνια, ο Σατανάς θα απελευθερωθεί από τη φυλακή. Βγες έξω να αποπλανήσει τα έθνη στις τέσσερις γωνιές της γης, Γωγ και Μαγώγ, για να τους συγκεντρώσει για την καταπολέμηση του - όσο η άμμος της θάλασσας. Γεμιστά του ορίζοντα, μέσα στο στρατόπεδο των αγίων και την αγαπημένη του πόλη, αλλά φωτιά κατέβηκε από τον ουρανό και καταβρόχθισε τους.

Κατά τον οποίο το κακό αγώνα;

Αποκάλυψη 21,2 - Είδα την άγια πόλη, νέα Ιερουσαλήμ, που κατέβαινε από τον Θεό από τον ουρανό, ετοιμασμένη σαν νύφη στολισμένη για τον άνδρα της.

Αποκάλυψη 21, 8 - στελεχώνεται από τον ορίζοντα, περικύκλωσαν το στρατόπεδο των αγίων και την αγαπημένη του πόλη, αλλά φωτιά κατέβηκε από τον ουρανό και καταβρόχθισε τους.

2ο Θεσσαλονικείς 1,7-9 - Ο Θεός είναι δίκαιος: αυτοί που θα υποφέρουν θα ανταμειφθούν το κακό, αλλά είσαι ταραγμένη μαζί μας θα έχετε υπόλοιπο. Ο Κύριος Ιησούς αποκαλύπτεται από τον ουρανό με τα δυνατά τους αγγέλους του με φλόγες φωτιάς, για να τιμωρήσει εκείνους που δεν αναγνωρίζουν τον Θεό και να δεχθεί το Ευαγγέλιο του Κυρίου μας Ιησού. τιμωρία τους θα είναι αιώνια καταστροφή στο χωρισμό από τον Κύριο και από την τρομερή δύναμη του.

Τι μπορεί να αναμένεται μετά τους Αγίους Τόπους και την καταστροφή όλων των αμαρτία και τους αμαρτωλούς;

2ο Peter 3,13 - The Heavens εξαφανίζονται όταν η φωτιά και τα στοιχεία που πρέπει να λιώσει με τις θερμές θερμότητα, αλλά περιμένουμε από το νέο ουρανό και τη νέα γη - εγχώριας δικαιοσύνης.

Ησαΐας 65,17 - Lo - μπορώ να δημιουργήσω ένα νέο ουρανό και τη νέα γη, τα τελευταία πράγματα που πρέπει να ξεχνάμε, κανείς δεν θα σκεφτεί για αυτές.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 21,1 - Τότε είδα ένα νέο ουρανό και τη νέα γη. Για το πρώτο ουρανός και η πρώτη γη παρήλθε και η θάλασσα δεν είναι πλέον.

Ποια είναι η αναμενόμενη άνθρωποι ανταμοιβή αρκετά?

Ησαΐας 35,10 - την επιστροφή του Κυρίου διασωθεί και να έρθουν στη Σιών με αγαλλίαση, με την αιώνια χαρά στα πρόσωπά τους. Στη συνέχεια, η συντριπτική χαρά και ευφροσύνη, λύπη και ο στεναγμός είναι φύλλα.

Αποκάλυψη 21,4 - Αυτός θα εξαλείψει κάθε δάκρυ από τα μάτια και το θάνατό τους δεν θα είναι πλέον, ούτε κραυγή ούτε κραυγή ούτε πόνος δεν θα είναι ποτέ, γιατί το προηγούμενο πράγματα έχουν περάσει μακριά. "

Ησαΐας 65,24-25 - Πριν λένε εγώ θα τους απαντήσω, πριν μιλάει, εγώ το ακούω. Ο λύκος και το αρνί θα τροφοδοτούν, καθώς και το λιοντάρι όπως το βόδι θα φάει το άχυρο, και της σκόνης είναι η τροφή του φιδιού. Δεν θυμό, δεν σύγχυση οπουδήποτε σε όλες τις ιερό βουνό μου, λέγει Κύριος.

Αποκάλυψη 22.5 - Θα υπάρχει το βράδυ, έτσι δεν θα χρειάζεται το φως του φωτός λάμπα ή στον ήλιο, διότι φωτίζει ο Κύριος ο Θεός: και θα βασιλεύσουν στους αιώνες των αιώνων.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;

Βίντεο - Η τελευταία περίπτωση, το τέλος του κόσμου σύμφωνα με την βιβλική προφητεία

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - The Final Εκδηλώσεις του Bible ProphecyΡίξτε μια ματιά σε αυτό το έγγραφο, οι οποίες είναι Doug Batchelor παρουσιάζει γεγονότα που θα προηγηθεί το τέλος του κόσμου. Οι εκδηλώσεις ...
Added: 03.09.2010
Απόψεις: 341504x

Τέλος του κόσμου το Δεκέμβριο του 2012, η άφιξη του Αντίχριστου, τι γίνεται με την Αγία Γραφή;

600_konec_sveta_2012.jpg Πλησιάζοντας την ημερομηνία πολλοί ανέμεναν, η ημερομηνία που κινείται τον τελευταίο καιρό όλα τα μέσα ενημέρωσης. Πηγαίνουμε σε διάφορα ερωτήματα mail σχετικά με αυτά τα δεδομένα. Ημερομηνία 21η Δεκεμβρίου, 2012, στο ...
Added: 09.12.2012
Απόψεις: 229849x

Νέα Εποχή - ο Μεσσίας Maitrea στις προφητείες

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Νέα Εποχή Κινήματος τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται σταδιακά και ανεπαίσθητα, και παίρνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η κίνηση έγινε σύντομα κρυφά, αλλά από το 1984, όταν είχε την ...
Added: 30.11.2010
Απόψεις: 186753x

Τέλος του κόσμου το 2012, οι Μάγια και το ημερολόγιο τους;

74_mayan-calander.jpg Για να είναι καταστροφικό τέλος του κόσμου μέχρι το 2012; Ή μήπως η μετάβαση σε νέα εποχή, πνευματικά κοινωνία; Τα γεγονότα αυτά αληθινό ή φανταστικό, της απάτης και της εξαπάτησης;Ημερομηνία πλησιάζει, ...
Added: 14.01.2011
Απόψεις: 383296x

Μπορούμε να καθοριστεί η ημερομηνία λήξης του κόσμου και τον ερχομό του Ιησού Χριστού;

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Πρόσφατα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων που συνειδητοποιούν ότι η έλευση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού είναι πολύ κοντά. Οι άνθρωποι σκέφτονται, μελετώντας προφητεία και προσπαθώντας να διακρίνουν διαφορετικά σημάδια, αν ...
Added: 09.10.2011
Απόψεις: 262160x

El.AmazingHope.net - Millennium - χιλιετής βασιλεία