El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Πρόσκληση για το λαό του Θεού - να μελετήσει τις προφητικές γραφές

Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

419_studujte_prorocka_pisma.jpg

Πρόσκληση για το λαό του Θεού - να μελετήσει τις προφητικές γραφές

Added: 04.05.2011
Απόψεις: 165228x
Θέματα: Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα
PrintTisk

Αποκάλυψη 1:1-3 - Αποκάλυψη του Ιησού Χριστού, που ο Θεός του εμπιστεύθηκε για να δείξει τους υπηρέτες του τι πρέπει να συμβεί σύντομα. Την έδειξε με τον άγγελό του, έστειλε τον υπηρέτη του με τον John και δίνει μαρτυρία για το τι είδε - είναι ο λόγος του Θεού και τη μαρτυρία του Ιησού Χριστού. Ευλογημένος είναι αυτός που διαβάζει και αυτοί που ακούν τα λόγια της προφητείας αυτής, και εμμένει σε αυτό που είναι γραμμένο σε αυτό. Η ώρα είναι κοντά.

Βιβλίο του Δανιήλ και της Αποκάλυψης, ο Ιωάννης δεν είναι ένα μυστικό

Οι άνθρωποι έχουν υποστηρίξει ότι οι προφητείες του Δανιήλ και της Αποκάλυψης είναι μυστήριο ακατανόητο. Αλλά ο Χριστός απευθύνεται στους μαθητές Του τα λόγια του προφήτη Δανιήλ, σχετικά με τα γεγονότα που συμβαίνουν στην εποχή τους και είπε:

Ματθαίος 24,15 - "Ποιος διαβάζει καταλάβει".

Ισχυρίζεται επίσης ότι η Αποκάλυψη είναι ένα μυστήριο το οποίο δεν μπορεί να κατανοήσει είναι αντίθετη προς τον ίδιο τον τίτλο του βιβλίου.

Αποκάλυψη 1:1-3 - Μακάριος αυτός που διαβάζει και αυτοί που ακούν τα λόγια της προφητείας αυτής, και εμμένει σε αυτό που είναι γραμμένο σε αυτό. Η ώρα είναι κοντά.

Συντομευμένη εκδοχή του http://www.mefag.com/ την προφητεία εδώ

Προετοιμασία της μελέτης της προφητείας!

Όταν ο Θεός στέλνει μια προειδοποίηση προς τους ανθρώπους τόσο σημαντικό που να περιγραφεί ως ένα τηλεφωνικό κέντρο των Αγίων Αγγέλων που πετούν στον ουρανό, τότε ο πιστός και κάθε λογικός άνθρωπος πρέπει να υπακούσει το μήνυμα. Τρομερό δικαστήρια αποφανθεί επί εκείνων που λατρεύουν το θηρίο και την εικόνα του, θα πρέπει να οδηγήσουν όλους σε μια επιμελής μελέτη της προφητείας να γνωρίζουν τι είναι το σημάδι του θηρίου και πώς να αποφύγουν να λάβουν.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν stoppeth αυτιά για να ακούσουν την αλήθεια και προτιμούν να πιστεύουν μύθους και παραδόσεις. Ο Απόστολος Παύλος έγραψε:

2ο Timothy 4,3-4 - γιατί ο χρόνος θα έρθει όταν οι άνθρωποι δεν θα ανεχθεί ορθή διδασκαλία, αλλά θα ταιριάξει την προτίμησή σας γύρω από τους καθηγητές που θα διεγείρουν τα αυτιά τους. Γυρίστε μακριά αυτιά τους από την αλήθεια και να καταφύγουν σε μύθους.

Το πιο σημαντικό ζήτημα είναι το μήνυμα ο τρίτος άγγελος, που συνοψίζει το μήνυμα του αγγέλου του πρώτου και του δεύτερου. Όλοι πρέπει να κατανοήσουν τις αλήθειες που περιέχονται σε αυτά τα μηνύματα και να τα εφαρμόσουν στην καθημερινή ζωή, επειδή είναι απαραίτητο για τη σωτηρία. (Ευαγγελισμός 196)

Να μην αρνούνται Προφητεία - Ο προφήτης λέει: «Ευλογημένος αυτός που διαβάζει." Όποιος αρνείται να δώσει προσοχή στις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που περιέχονται στην αποκάλυψη, δεν μπορεί να υπολογίζει σε αυτήν την υπόσχεση.

Δεν έχει να κοροϊδεύει Προφητεία - Όποιος εμπαίζει αυτή την προφητεία, και αρνείται να προετοιμαστούν για τον ερχομό του Ιησού Χριστού, παραμένει χωρίς μια ευλογία.

Open βιβλίο της Αποκάλυψης - Αποκάλυψη αποκάλυψε μυστικά ένα ανοιχτό βιβλίο και οδηγεί με τις προφητείες του Δανιήλ. Και τα δύο κράτη αποφασιστικής σημασίας καθοδήγηση, την οποία ο Θεός δίνει στους ανθρώπους odledně γεγονότα που έχουν γίνει ιστορία στο τέλος του κόσμου.

Αποκάλυψη είναι η Εκκλησία των Τελευταίων Ημερών - Ιωάννη, αποκαλύφθηκαν από τα γεγονότα που οδηγούν σε βαθιά και έντονο ενδιαφέρον για την Εκκλησία. Είδε την κατάσταση του λαού του Θεού, όπως αυτός κινδυνεύει από τα οποία περιμένουν τον αγώνα και την τελική απελευθέρωση. Είχε δείξει τα πράγματα τεράστιας σημασίας, ειδικά τις τελευταίες εκκλησία σε όσους γυρίζουν από ψευδαίσθηση στην αλήθεια, να μάθουν για τους κινδύνους και τους αγώνες που τους περιμένουν. Κανείς δεν πρέπει να είναι στο σκοτάδι για το τι έρχεται στο έδαφος.

Οι προσπάθειες του Σατανά - Γιατί τόσοι λίγοι άνθρωποι κατανοούν τη σημασία των γραφών; Γιατί υπάρχει τέτοια απροθυμία να εξεταστούν αυτά τα βιβλία; Είναι μια σκόπιμη προσπάθεια του Σατανά - να αποκρύψει από τον λαό αυτό που αποκαλύπτουν την απάτη. Ως εκ τούτου, ο Χριστός έδωσε μια ευλογία για εκείνους που θα διαβάσει, να ακούσει και να τηρούν τα λόγια της προφητείας.

Κατανοήστε το μήνυμα του βιβλίου της Αποκάλυψης - Το τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης γραφές είναι γεμάτη από την αλήθεια που οι άνθρωποι του Θεού πρέπει σε αυτές τις τελευταίες μέρες. Σημαντικό μήνυμα που δόθηκε στην Αποκάλυψη, με τη σειρά του, να πάρουν την πρώτη θέση στη συνείδηση ​​του λαού του Θεού. σημαντικότερη μαρτυρία Χριστού να έρθουν στον κόσμο. Σε όλο το βιβλίο της Αποκάλυψης είναι αγαπημένο και πιο ευγενείς υποσχέσεις, ενώ υπάρχουν και μια σοβαρή προειδοποίηση!

Ο φόβος είναι ο συμβολισμός της Αποκάλυψης - Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από απόκρυφες σύμβολα. Ζητήστε τη σοφία από τον Θεό.

Παροιμίες 2,6 - Ακριβώς κάνετε ο Κύριος δίνει σοφία, τη γνώση και την κατανόηση προέρχεται από το στόμα του.

Βιβλία Προφητική είναι τυλιγμένη στο μυστήριο - Η Βίβλος είχε ως στόχο να γίνει ένας οδηγός για όλους όσους θέλουν να μάθουν τη βούληση του Δημιουργού. Αυτές οι σημαντικές αλήθειες σχετικά με τη σωτηρία μας, δεν φυλάσσεται σε μυστική. Όσοι ειλικρινά επιδιώκει η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Αββακούμ 2,2 - Και ο Κύριος είπε, «Γράψτε το όραμα με σαφήνεια στο τραπέζι, έτσι ώστε ο αναγνώστης μπορεί εύκολα να διαβάσει.

Ψαλμός 97,11 - Ειλικρινής φως ανθρώπους έρχεται, η χαρά είναι δεδομένη ειλικρινής. Διεξοδική εξέταση της προφητείας να καταλάβουν πόσο προηγμένη στιγμής η ιστορία του κόσμου που γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού είναι κοντά.

Πολύτιμη κληρονομιά των προφητών

Δεν υφίσταται των αρχαίων προφητών δεν μιλούσε μεγάλο μέρος του χρόνου του ως χρόνος για εμάς, έτσι ώστε η προφητεία τους ισχύει για μας.

1 Κορινθίους 10,11 - όλα αυτά συνέβησαν σε αυτές, η προειδοποίηση και γράφτηκε για τη διδασκαλία μας που βρέθηκαν στο τέλος του χρόνου.

1 Πέτρου 1,12 - Τους έδειξε, ότι δεν είναι οι ίδιοι εις, αλλά θα μεταφέρει το μήνυμα ότι φέρνετε τώρα εκείνοι που θα κηρύξει το Ευαγγέλιο του Αγίου Πνεύματος έστειλε από τον ουρανό.

Adventist σοβαρή ευθύνη ενώπιον του Θεού

Ο Χριστός είπε στον λαό του: «Εσύ είσαι το φως του κόσμου». Από τη σκοπιά της Εβδόμης Ημέρας Αντβεντιστών ήρθαν στον κόσμο ως φρουρά και τα στηρίγματα του φωτός. Jim έχει ανατεθεί η τελευταία προειδοποίηση για το θάνατο κόσμο. Τους δόθηκε το έργο υψίστης σημασίας - κηρύσσοντας το μήνυμα της πρώτης, δεύτερης και τρίτης άγγελος. Οι πιο σημαντικές αλήθειες που μας δόθηκαν έτσι ώστε να διακηρύσσουμε προς τον κόσμο. Ο κόσμος θα πρέπει να προειδοποιούνται και ο λαός του Θεού πρέπει να είναι πιστοί στην απογοητεύσει την εμπιστοσύνη που χορηγήθηκαν.

Είναι καταπληκτικό προτιμούν να είναι σε θέση να καταλάβουν το θέλημα του Θεού, όπως μας αποκάλυψε τα λόγια της προφητείας. Οι ΗΠΑ είναι η μεγάλη θέση ευθύνης. Ο Θεός αναμένει ότι οι γνώσεις που μας έδωσαν, θα το μοιραστείτε με άλλους. Η θέλησή του είναι ότι το θείο και το ανθρώπινο μέσο για να ενωθούν στη διάδοση του μηνύματος της προειδοποίησης. (9 Μαρτυρίες 19-20)

Αποκάλυψη 3,10-13 - Επειδή έχετε διατηρήσει επιμονή το λόγο μου, θα σου κρατήσει από την ώρα της δίκης που έχει έρθει σε ολόκληρο τον κόσμο, προσπαθεί να είναι κάτοικοι της χώρας. Θα έρθει σύντομα. Περίμενε με ό, τι έχεις, κανείς δεν παρέλειψε να κερδίσει το στέμμα. Ποιος κερδίζει, θα κάνω έναν πυλώνα στον ναό του Θεού του και θα πάω όχι περισσότερο έξω. Γράψτε το όνομα του Θεού σας και το όνομα του Θεού τους, τη Νέα Ιερουσαλήμ, κατεβαίνει από τον ουρανό από τον Θεό μου και το νέο όνομα μου. Όποιος έχει αυτιά, ας ακούσει τι το Πνεύμα λέει: τις εκκλησίες. "

Αποκάλυψη 22,7 - "Ιδού, έρχομαι γρήγορα Μακάριος αυτός που κρατά τα λόγια της προφητείας αυτού του βιβλίου!".


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

Αγία Γραφή Προφητεία - Daniel 2 - Παγκόσμια Ιστορία

182_socha_bible_daniel.jpg Αγία Γραφή Προφητεία - Το Άγαλμα του Δανιήλ, μια επισκόπηση της ιστορίας του κόσμουΟ Κύριος ο Θεός είναι η ιστορία του πλανήτη μας σταθερά στα χέρια τους, με τη χώρα μας ...
Added: 18.10.2010
Απόψεις: 312522x

Bible Prophecy - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Daniel Κεφάλαιο 7

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg Στο δεύτερο κεφάλαιο του Δανιήλ ο Θεός αποκάλυψε τις βασικές προφητική άποψη. Χρησιμοποιεί την εικόνα των μεταλλικών και πέτρινων στοιχείων, ο οποίος στο τέλος του φλερτ.Χρυσή κεφαλή εκπροσωπούμενη Βαβυλωνιακή Αυτοκρατορία, το ...
Added: 26.12.2010
Απόψεις: 376870x

Μεσσιανική Εβραίοι

164_izrael_vlajka.jpg Μεσσιανική Εβραίοι - προφητείαΕκτός από τις πολυάριθμες χριστιανικές ομολογίες υπάρχουν στο Ισραήλ και το κίνημα των λεγόμενων «μεσσιανική Εβραίους». Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως προέρχονται από εβραϊκές οικογένειες, αλλά πιστεύω στον Ιησού ...
Added: 06.10.2010
Απόψεις: 250088x

Το θηρίο από τη γη και την εικόνα του θηρίου - Αποκάλυψη 13.11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Αποκάλυψη 13,11-17 - Τότε είδα ένα άλλο θηρίο να ανεβαίνει από τη χώρα είχε δύο κέρατα σαν αρνί, αλλά μιλούσε σαν δράκος. Θα μεταφέρει όλη τη δύναμη του πρώτου θηρίου πριν ...
Added: 21.06.2011
Απόψεις: 258423x

Η προφητεία ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας προείπε

191_jezis.jpg Ατομικά βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης γράφτηκαν κατά τα έτη 1400-425 π.Χ. και βρέθηκαν σε αυτά περίπου 60 έως 270 μεγάλα και μικρά προφητείες Μεσσίας σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή και ...
Added: 24.10.2010
Απόψεις: 257777x

El.AmazingHope.net - Πρόσκληση για το λαό του Θεού - να μελετήσει τις προφητικές γραφές