El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Εμφανίσεις της Παναγίας - την αλήθεια για τις εμφανίσεις Marian

Supernatural, UFO

267_pope_virgin_marie.jpg

Εμφανίσεις της Παναγίας - την αλήθεια για τις εμφανίσεις Marian

Added: 16.11.2010
Απόψεις: 270655x
Θέματα: Supernatural, UFO
PrintTisk
267_pope_virgin_marie.jpg268_marie_jan_pavel_ii.jpg269_maria_papez.jpg270_soska-panny-marie.jpg271_modlosluzba_virgin_maria.jpg

Σήμερα, η Καθολική Εκκλησία είναι το φαινόμενο των εμφανίσεων της Παρθένου Μαρίας, κλάμα αγάλματα, ιαματικές πηγές. Οι εν λόγω χώροι έχουν μετατραπεί σε τόπο προσκυνήματος και επισκέφθηκε από εκατομμύρια πιστούς σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε αυτό το γεγονός, δεδομένου ότι οι εμφανίσεις θεωρείται από πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πάροδο του χρόνου, αυτές τις αποκαλύψεις και τα θαύματα όλο και πιο έντονη, και να αναχωρήσει για μια φως στον κόσμο.

Εμείς θα προσπαθήσουμε σε αυτό το άρθρο εξηγεί τι είναι η προέλευση της Marian εμφανίσεις, αν πράγματι ο Θεός έστειλε η Μαρία στη θέση της λατρείας του Θεού Δημιουργού μας. Προσπαθούμε να εξετάσουμε την Αγία Γραφή, ο Θεός μας λέει ποια είναι η λατρεία της αγάλματα, πίνακες ζωγραφικής και της ειδωλολατρίας. Προσπαθούμε να μάθουμε αν η Βίβλος επιβεβαιώνει την παρουσία της Παναγίας ανάμεσά μας, ή, αντίθετα, αναιρεί σαφώς το γεγονός αυτό.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην Αγία Γραφή και στην Παλαιά Διαθήκη μας λέει ποια είναι η δεύτερη εντολή του Θεού.

Έξοδος 20,4-6 - Μην δημιουργήσετε ένα είδωλο με τη μορφή τίποτα στον ουρανό επάνω, κάτω από τη γη ή στα νερά κάτω από τη γη. Μην τους λατρεύουν και να εξυπηρετούν τους γιατί Κύριος ο Θεός σου είμαι Θεός ζηλότυπος. Τιμωρία την ανομία των πατέρων επάνω στα παιδιά εις την τρίτη και τέταρτη γενιά εκείνων που με μισούν και δείχνοντας χιλιάδες εις έλεος εκείνων που Με αγαπούν και τηρούν τα προστάγματά μου.

Αν διαβάσετε προσεκτικά την δεύτερη εντολή θα δούμε ότι μας προειδοποιεί σαφώς εναντίον τους πίνακες και τα γλυπτά λατρεία. Μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι με τη μορφή των ειδώλων.

Αυτή η εντολή από το Βατικανό απορρίψεων και όχι τη δική του εκδοχή και πρόσθεσαν το δικό τους. Η αγάπη είναι ο νόμος του Θεού εξακολουθεί να ισχύει; Έχει ίσως υπερβολικά τον άνθρωπο, το δίκαιο της Εκκλησίας αλλαγή του Θεού;

Η Αγία Γραφή στην Καινή Διαθήκη αναφέρει σαφώς ότι ο νόμος του Θεού εξακολουθεί να ισχύει και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαγράψει ή να προσθέσετε ένα γράμμα.

Λουκ 16,17 - αλλά μάλλον του ουρανού και της γης να περάσει μακριά, από το να σταματήσουν να πληρώνουν ένα σημείο του νόμου!

Ματθαίος 5,17-19 - "Μην νομίζετε ότι έχω έρθει να καταργήσει το νόμο ή τους προφήτες δεν ήρθα να καταργήσω, αλλά να εκπληρώσω Αληθώς σας λέγω, μέχρι τον ουρανό και τη γη να περάσει μακριά, δεν το.. μικρότερο επιστολή, δεν είναι μια ελάχιστο μόριο του νόμου, πριν από όλα να γίνει πραγματικότητα. Καθένας θα εξαλείψει έναν από αυτούς τουλάχιστον εντολές και να διδάξουν τους ανθρώπους στη βασιλεία των ουρανών θεωρείται ως το μικρότερο. Αλλά όποιος θα πρέπει να πληρούνται και διδάσκεται η βασιλεία των ουρανών θα πρέπει να θεωρηθεί ως μεγάλη.

Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία του Θεού άλλαξε σκόπιμα το νόμο, έτσι ώστε να δικαιολογήσουν unscriptural διδασκαλίες τους.

Η Αγία Γραφή δεν είναι ένα ενιαίο στίχο που τόνισε ότι θα πρέπει να λατρεία της Παναγίας. Η Αγία Γραφή είναι το μόνο αναφέρω ότι η Μαρία ήταν παρθένα ανθρώπινη μεσίτης μεταξύ Θεού Δημιουργού μας. Αντίθετα, η Αγία Γραφή λέει σαφώς ότι ο μόνος μεσίτης είναι πάντα και μόνο ο Ιησούς Χριστός.

1 Τιμόθεο 2,5 - υπάρχει ένας Θεός και ένας ο μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπων, ο άνθρωπος Ιησούς Χριστός.

Ιωάννης 14:6 - "Εγώ είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή," Ο Ιησούς απάντησε. «Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μέσω εμού.

Πράξεις 4,12 - σε κανένας άλλος δεν, δεν υπάρχει σωτηρία - οι άνθρωποι στον κόσμο είναι δεδομένη ένα άλλο όνομα, με τον οποίο πρέπει να σωθούμε! "

Τώρα ξέρουμε τη βιβλική εξήγηση, ο μόνος μεσίτης μεταξύ των ανθρώπων και του Θεού είναι ο Ιησούς Χριστός. Πώς είναι δυνατόν ότι εκατομμύρια πιστούς να προσευχηθούν στην Παναγία, υποκύπτοντας στην αγάλματα και ικετεύει της για τη συγχώρεση των αμαρτιών για τους εαυτούς τους, ακόμα και για τον θανόντα, ο οποίος writhes στον πόνο στις λεγόμενες εκκλησίες φανταστικού καθαρτήριο;

Φίλοι του θανάτου δεν είναι τίποτα, η μητέρα του Ιησού Χριστού, η Μαρία κοιμάται και περιμένει όπως όλους τους θανάτους για το δεύτερο ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Η Αγία Γραφή δεν είναι ένα ενιαίο αναφέρω ότι η Μαρία θεωρήθηκε στους ουρανούς, και ήταν ένας μεσολαβητής ανάμεσα στον άνθρωπο και τον Θεό.

Job 7,9-10 - Όπως τα σύννεφα περνούν και εξασθενίζει μακριά, ο οποίος πέφτει μέσα στο μνήμα, ο πιο βγαίνει. Αρχική σελίδα ποτέ δεν θα επιστρέψει, ποτέ δεν εμφανίζεται στα σπίτια τους.

Προσευχές στην Παναγία, σε διάφορους αγίους, τη λατρεία των αγαλμάτων και οι εικόνες είναι είδωλα. Είναι η τέλεια αποπλάνηση του Σατανά, που εξαπατά εκατομμύρια πιστούς σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα από την πρόσφατη ιστορία της εξαπάτησης, στο τέλος του κόσμου.

Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ένα πράγμα που αξίζει να δείτε. Ακούσατε πόσο κρατάει συνεχώς λέει επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Πάπας; Ο Πάπας έχει αρχίσει να ενημερώσετε τον Άγιο Πατέρα, Αγιότητά σας. Ακόμη και ο ίδιος ο Πάπας λέει ότι ο εκπρόσωπος του Θεού επί της γης. Η Βίβλος μας λέει ποιος έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίσει τον Πατέρα. Κανένας άνθρωπος δεν σε αυτή τη γη έχει το δικαίωμα να έχουν καλέσει τον Άγιο Πατέρα. Η Βίβλος μας λέει ότι έχουμε έναν Πατέρα που είναι στον ουρανό.

Ματθαίος 23,8-12 - Αλλά δεν λένε ο ραβίνος "επειδή έχετε μια Δάσκαλος και είστε όλοι αδέλφια. Και κανείς δεν της γης θα σας καλούν, ο πατέρας, «επειδή έχετε μια Πατέρας που είναι στον ουρανό. Επίσης, μην πείτε στους ηγέτες »επειδή έχετε μια ενιαία ηγέτη, ο Μεσσίας. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μεταξύ σας, αυτό θα είναι υπηρέτης σας. Όποιος εξυψώνει τον εαυτό του θα ταπεινωθεί και όποιος ταπεινώνει τον εαυτό του θα εξυψωθεί. "

Διδασκαλία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας είναι καθόλου σαφές αλήθειες του λόγου του Θεού. Ίσως θα σας σοκάρει, αλλά το σύστημα είναι ότι η παπική θηρίο, εκπροσωπούμενη από τον αριθμητικό 666, εκ των οποίων ο John μιλάει στην Αποκάλυψη. Τα γεγονότα αυτά έχουν συγκλίνει με λεπτομέρειες στα επόμενα άρθρα.

Ο Ιησούς κατά τη διάρκεια της ζωής του σε πολλές περιοχές, δήλωσε με σαφήνεια μας, ένας από τους οποίους εμείς λατρεύουμε, τον υπηρετούν και να του δώσω έπαινο.

Luke 4,8 - Ο Ιησούς απάντησε: «Είναι γραμμένο:« Κύριε, ο Θεός μου, εσείς πρέπει να λατρεύουν και να εξυπηρετούν τον ένα μόνο. "

Στο τέλος, κοιτάζουμε πίσω στο παλαιό νόμο στο όρος Σινά, όπου ο Μωυσής έλαβε τις Δέκα Εντολές.

Ξέρετε την ιστορία, όταν ο Μωυσής ανέβηκε στο όρος Σινά, όπου έλαβε την Δέκα Εντολές; Ας θυμηθούμε την ιστορία ελαφρώς, που μπορεί να περιγράψει τι είναι λάθος με το λαό του Ισραήλ έκανε.

Ο Μωυσής πήγε στο όρος Σινά, όπου το χέρι του Θεού έγραψε τις Δέκα Εντολές. Ενώ ο Μωυσής είχε φύγει, ο λαός του Ισραήλ ψιθύρισε στον Ααρών, και τους ανάγκασε να κατασκευάσει τον Θεό με τη μορφή αγαλμάτων. Ισραηλίτες ζούσαν στην Αίγυπτο για πολλά χρόνια στη δουλεία, τόσο γνωστή αιγυπτιακή ειδωλολατρική θεούς.

Έξοδος 32,4 - Δέκα από αυτούς πήρε το χρυσό, σε σχήμα και ρίχνει με τη μορφή ενός μόσχου. Στη συνέχεια δήλωσε: «Αυτός είναι ο Θεός σου, το Ισραήλ, που έφερε σοι από την Αίγυπτο!"

Έξοδος 32,7-8 - Κύριος μίλησε στον Μωυσή: «Θα πάω κάτω σου ανθρώπους που εσύ hast έφερε στο προσκήνιο από την Αίγυπτο, που διαπράττονται διαστροφή Σύντομα ξεστρατίσει, την οποία διέταξε τους πέταξε ένα μοσχάρι και λάτρεψαν!.. του, του πρότεινε και είπε: "! Αυτός είναι ο Θεός σου, το Ισραήλ, που έφερε σοι από την Αίγυπτο"

Ο Κύριος έστειλε τον Μωυσή πίσω, όταν ο Μωυσής είδε τη διαστροφή, διαστροφή, όπως παραδοσιακοί χοροί Ισραήλ και δώθε σε όλο το χρυσό ειδώλια, και άναψε την οργή θρυμματιστούν πέτρινες πλάκες, που ο Θεός του έδωσε.

Έξοδος 32,19-21 - Όταν πλησίασε το στρατόπεδο, είδε το μοσχάρι και το χορό. Μωυσής άναψε. Πλακών, που είχε στα χέρια του, έριξε και συνέτριψε τους βάσει βουνό onou. Στη συνέχεια πήρε το μοσχάρι, το οποίο έκανε, έλιωσαν στη φωτιά, συνθλίβονται σε σκόνη, διάσπαρτα στην επιφάνεια του νερού που πίνει και έδωσε στα παιδιά του Ισραήλ. Τότε ο Μωυσής είπε στον Ααρών: «Τι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν τους φέρνετε σε μια τέτοια αμαρτία;"

Ήδη στην Παλαιά Διαθήκη, μπορούμε σαφώς να έχει μάθει από τη συμπεριφορά του ισραηλινού λαού, που λατρεύουν τα αγάλματα, φανταστικό θεούς. Αποτυχία ειδωλολατρία, που είναι άσχημο για τον Θεό. Μπορούμε έτσι να μάθουν από αυτή την ιστορία πώς ο Θεός αναπτύσσει την ειδωλολατρία, ειδώλια με τη μορφή γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Supernatural, UFO

Για την εξυπηρέτηση των Μάγια, η ορισθείσα τέλος του κόσμου μέχρι το 2012;

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Το ζήτημα αυτό αμφισβητείται βεβαίως όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις δυνάμεις που βρίσκονται σε αυτόν τον κόσμο. Είναι ο Θεός - η αγάπη, ο κυβερνήτης του ...
Added: 12.01.2011
Απόψεις: 198819x

Βίντεο - Μηνύματα από τον Ουρανό, εμφανίσεις της Παναγίας

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Σήμερα, η Καθολική Εκκλησία είναι το φαινόμενο των εμφανίσεων της Παναγίας. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε αυτό το γεγονός, δεδομένου ότι αυτή η αποκάλυψη έχει αποδειχθεί σε πολλά μέρη του κόσμου.Ποια είναι ...
Added: 08.09.2010
Απόψεις: 219820x

Λάθος Μεσσίας New Age και Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "Νέα Εποχή" με αυτά τα λόγια, από το 1984 όλο και συνάντησε σε όλες τις εφημερίδες και τα ειδησεογραφικά προγράμματα. Η ανθρωπότητα λαχταρά, επειδή αυτό δεν είναι πλέον στη γη μαζί ...
Added: 26.11.2010
Απόψεις: 203662x

Παραφυσικά εμπειρίες

66_nadprirozene_zazitky.jpg Έχετε παραφυσικά εμπειρίες?Κινήσεις σας σπίτι ζωγραφική, φωτογραφία των νεκρών συγγενών τους; Αισθάνεστε ότι θέλετε να μιλήσετε με έναν υπεύθυνο επικοινωνίας, ο οποίος δεν είναι πλέον ανάμεσα στους ζωντανούς; Δεν ξέρω τι ...
Added: 11.08.2010
Απόψεις: 177748x

Τι είναι πνευματισμό και τον αποκρυφισμό;

473_spiritismus_okultismus.jpg Πνευματισμός διδάσκει ότι τα πνεύματα των νεκρών μπορεί να κάνει τη σύνδεση με τους ανθρώπους μέσω των ΜΜΕ. Media είναι ομιλία, γραφή, σχέδιο, θεραπεία, κλπ.Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, είναι γνωστό ...
Added: 05.09.2011
Απόψεις: 232701x

El.AmazingHope.net - Εμφανίσεις της Παναγίας - την αλήθεια για τις εμφανίσεις Marian