El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Τι είναι ένα UFO και τους αλλοδαπούς που βρίσκονται;

Supernatural, UFO

110_ufo.jpg

Τι είναι ένα UFO και τους αλλοδαπούς που βρίσκονται;

Added: 23.09.2010
Απόψεις: 222622x
Θέματα: Supernatural, UFO
PrintTisk

Ποιοι είναι οι αλλοδαποί και τα UFO;

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν εξέτασε το ζήτημα του αν πρόκειται για αλλοδαπούς, αλλά το ζήτημα του ποιος είναι.

UFOs είναι μια πραγματικότητα, την επέκταση βαθιά στην ιστορία της ανθρωπότητας και στο σύγχρονο κόσμο μας φαίνεται να ξέρει τι να κάνει με αυτήν την πραγματικότητα του μυστηρίου κάνουμε.

UFO και εξωγήινοι στην ιστορία.

Astronautical αρχαιολογική θεωρία δείχνει "αυτοί" έχουν πάντοτε σε σχέση με τις δραστηριότητές τους και τις επισκέψεις στη χώρα μπορεί να βρει ένα ίχνος.

1 Πρόκειται για μια θρύλος

Αυτά είναι μύθοι, τα οποία περιγράφουν τις ιπτάμενες μηχανές, επισκεφθείτε το "θεούς" και τους πρέσβεις τους από τον ουρανό και τα παρόμοια. Μιλάμε για τους θρύλους Καγιάκ, φήμες από τα οποία είναι ευρέως διαδεδομένη στη Νότια Αμερική, την Αφρική και την Αυστραλία. Θεοί, που πετούν στον ουρανό - συχνά ιπτάμενες μηχανές - θα μπορούσε να είναι ακόμη και Celtic, ισλανδική και νορβηγική μύθους, το παλιό έπη γερμανικών στα ιαπωνικά MITech.

2ο σχέδια Rock

Rock σχέδια που εικονογραφούν την ασυνήθιστη στοιχεία σε στολές και αντικείμενα, όπως ένα UFO.

Πώς θα μπορούσε ένα παλιό Aussie γνωρίζετε για κάτι τέτοιο, όταν τα είδη ένδυσης του ήταν ο loincloth;

3 Τεχνικά και τεχνολογικά επιτεύγματα που δεν σβήνουν στο πλαίσιο της εποχής

Μέχρι τότε ο βαθμός της γνώσης και του πολιτισμού. Εκπροσώπηση από αυτά τα πράγματα μπροστά από το χρόνο του στο επίπεδο των σημερινών και των μελλοντικών αιώνες. Για παράδειγμα, η ινδική μύθοι περιγράφουν τις λεπτομέρειες για τις αρχές του προωστικού κινητήρα τζετ και τα υλικά που απαιτούνται για την παραγωγή εναέρια οχήματα - που περιγράφονται μηχανές ονομάζονται Vimany. Περιγράψτε 407 διαφορετικά υλικά, τα οποία ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να μην είναι κοινά.

Μάγια περιγράφουν ότι ο Θεός ήρθε και αναχώρησαν ταλαντούται μηχανή και εσείς πάντα επανέφερε νέες και πιο εμπεριστατωμένη ενημέρωση. Πήρε μαζί του στο διάστημα, των νέων Μάγια και ο καιρός πλησιάζει και πάλι καλά εκπαιδευμένο. Από αυτές, τότε ήρθε η ιερείς, μαθηματικοί, φιλόσοφοι και αστρολόγους.

Σουμερίων πολιτισμός ήταν ξαφνικά και απροσδόκητα. Μας έδωσαν μια σειρά εφευρέσεων που χρησιμοποιούμε σήμερα - στρογγυλά, τα μαθηματικά, την ιατρική, τη γραφή .... ιδιαίτερα στον τομέα της αστρονομίας, μπροστά από την εποχή του. Ήξεραν το ηλιακό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των πλανητών με ελλειπτικό μακρά περίοδο της κυκλοφορίας του, η οποία μόλις τώρα αρχίζουν να μιλήσει.

Από όλες τις πηγές, που εν μέρει μόνον ανέφερε, μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι ο «αλλοδαπός δύναμη" συνοδεύεται ανθρωπότητα από την έναρξή του. Πάντα κατά κάποιο τρόπο επηρεάζει την ανθρώπινη ιστορία. Συχνά, ωστόσο, ήταν ο χρόνος και ο τόπος περιορισμένη δράση.

Τι γίνεται με τα ξένα όντα που ονομάζεται Αγία Γραφή.

Η Βίβλος λέει ότι στον ουρανό ένας άγγελος επαναστάτησε, η οποία ανατέθηκε σε μια υψηλή θέση στον ουρανό στο θρόνο του Θεού - Lucifer, είναι ένα «φορέας του φωτός» και επέστησε το ένα τρίτο των αγγέλων από την πλευρά σας. Μετά την πτώση της πρώτης άνθρωποι πετάχτηκαν στη γη και να κατοικήσει εδώ μαζί μας και προσπαθεί συνεχώς να μας οδηγήσει στην αμαρτία και να υπακούσουν το νόμο του Θεού.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί για το πού παίρνει τόσο πολύ κακό; Ναι - η Βίβλος λέει ότι ζει εκεί μαζί μας εξωγήινα όντα πέσει πνευματική - άγγελοι με μεγάλη δύναμη και η μόνη άμυνα εναντίον τους είναι μια ζωντανή πίστη στο Θεό και τον Ιησού Χριστό και την αγάπη γι 'αυτόν να έχει χαραγμένο στην καρδιά του νόμου του Θεού.

Ι. Fiebag στο τέλος του βιβλίου του "UFO - οι άνθρωποι απαγωγή - συναντήσεις με εξωγήινο πολιτισμό", γράφει ότι ο πολιτισμός φαίνεται να είναι μια κοσμική νοημοσύνη που είναι μεγαλύτερα από το δικό μας, οι οποίες κυμαίνονται σε πολλές τρισδιάστατο χώρο, και εκδηλώνεται με διάφορες μορφές για γη μας. Επισημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν βασίζεται σε άνθρακα ή βασίζονται στο πυρίτιο, αλλά καθαρά «πνευματικό», η οποία θα πρέπει να είναι πάνω από την υπαρξιακή μορφές ζωής. Μην νομίζετε ότι συμπίπτει με τη βιβλική περιγραφή;

Εφεσίους 6,12 - Για τα έχουμε παλέψει όχι κατά σάρκα και αίμα, αλλά ενάντια σε ηγεμονίες, κατά τις εξουσίες, ενάντια στους κοσμοκράτορες του σκότους του κόσμου τούτου, κατά την πνευματική κακία σε υψηλές θέσεις.

Ιεζεκιήλ 28,14 - 15,17 - Εσύ ήσουν ο anointed αγγελούδι, σας δηλώνω ως ο προστάτης. Ήσουν στο ιερό βουνό του Θεού, η καύση πέτρες περπατήσατε. Ήσουν τέλειος στους τρόπους σας από την ημερομηνία της δημιουργίας του - προτού θεωρήθηκαν κακό. Λόγω της υπερηφάνειας ομορφιά σας εξαιτίας της ομορφιάς σου πέταξε σοφία. Γι 'αυτό, στη συνέχεια χτύπησε στο έδαφος, τα βλέμματα των βασιλέων, που σε βλέπω.

Ησαΐας 14,12-15 - Πώς εσύ τέχνη πέσει από τον ουρανό, Εωσφόρε, γιο του το πρωί! πώς εσύ τέχνη κοπεί κάτω στο έδαφος, το οποίο didst αποδυναμώνουν τα έθνη! Για hast εσύ είπε σε δικό σου καρδιά, θα ανεβείτε στον ουρανό, θα εξυψώνουν θρόνο μου πάνω από τα αστέρια του Θεού: Θα καθίσω επίσης από το βουνό των εκκλησίασμα, στις πλευρές του Βορρά: θα ανέβει πάνω από τα ύψη του τα σύννεφα? θα είμαι σαν τον Ύψιστο. Ωστόσο, θέλεις να μειωθεί σε κόλαση, με τις πλευρές του φρεατίου.

Ακριβώς όπως ο Θεός χρησιμοποιεί τους αγγέλους του να προστατεύσει τους ανθρώπους, και ο σατανάς χρησιμοποιεί τους αγγέλους του να πλήξει τον άνδρα και δελεάσει στην αμαρτία. Αν δεν αποφασίσει ελεύθερα σταθούν στο πλευρό του Θεού, εμείς αυτόματα, χωρίς να συνειδητοποιήσουμε αυτό, η πλευρά του κακού. Τίποτα στο μεταξύ εκεί.

Ο Σατανάς αναμιγνύει την αλήθεια και τακτικής ψέμα δύσκολα αναγνωρίσιμο τρόπο. Εκδίδονται πιο συχνά στις διάφορες αποκαλύψεις του αγγελιοφόρος του Θεού. Με βάση αυτές τις αποκαλύψεις άγγελος εκθαμβωτική ομορφιά και ευγενείς σκέψεις διάσπαρτες πολλές λανθασμένες θεωρίες και ίδρυσε πολλές ψεύτικη θρησκεία.

2ο Κορίνθιοι 11,14 - Και δεν είναι περίεργο που, ο ίδιος ο σατανάς προσποιείται ότι είναι ένας άγγελος του φωτός! Επομένως, τίποτα δεν ειδική, όταν και οι υπηρέτες του θέτοντας ως υπηρέτες της δικαιοσύνης. Αλλά τελικά πτώση, όπως του αξίζει.

Αλλοδαπών και UFO σήμερα.

Σήμερα, ακόμα αύξηση του αριθμού των αναφερθέντων UFO και επαφές με εξωγήινους. Κατά την τελευταία δεκαετία προστίθεται ως πολλά νέα ευρήματα, επιβεβαιώνοντας τη δυνατότητα των επισκέψεων και των δραστηριοτήτων ξένων μυστικών στη Γη ότι ακόμη και του επιστημονικού κόσμου είναι αργά αναγκάζεται να αναλάβει το UFO. Υπάρχουν πολλές παρατηρήσεις που φέρουν UFOs, πολλές απαγωγές UFO, προκειμένου να αρθούν τα δείγματα του ιστού ή επιχειρείται απομάκρυνση και γονιμοποίηση ανθρώπινων ωαρίων και των εμβρύων. Συμβαίνει συχνά οι αλλοδαποί επιλέγουν έναν άνθρωπο ο οποίος μεταδίδεται το μήνυμα για τον κόσμο μας. Παρατηρήθηκαν στη δημιουργία των κύκλων και πολλές άλλες παρατηρήσεις.

Το 1991 ο Οργανισμός Roper διεξήγαγε έρευνα μεταξύ του πληθυσμού, για τον καθορισμό του αριθμού των ισχυρισμούς για τις απαγωγές από ΑΤΙΑ. Αποτέλεσμα της έρευνας ήταν μια έκπληξη. Το σύνολο του 2% των Αμερικανών έχουν εμπειρία ή εμπειρίες που μπορούν να συμπεριληφθούν στην κατηγορία των UFO απαγωγές σε. Οι ερευνητές έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν, καθώς και ένας Αμερικανός ψυχίατρος Δρ John Mack - νικητής από μια σειρά βραβείων για το ακαδημαϊκό έργο εξέτασε 50 άτομα που είχαν απαχθεί από την ύπνωση. Ο Δρ Μακ υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι έχουν δει την απαγωγή του μια πραγματική εμπειρία όχι, ένα όνειρο, μια φαντασίωση ή ψευδαίσθηση. Εξάλλου, η απόλυση πολλών συμφώνησαν στις λεπτομέρειες, αν και η παρακολούθηση των ατόμων που δεν μπορούσε να γνωρίζει.

Κατά το χρόνο της εμπειρίας απαγωγή απώλεια της έννοιας του χρόνου, είναι ένα χάος και στη συνέχεια την απώλεια της συνείδησης. Ομοίως, περιγράφονται επίσης ανθρωποειδή όντα που πραγματοποιούν την απαγωγή. Περίπου 1 m ύψος, μεγάλο κεφάλι, δεν τα αυτιά, τη μύτη ανεπαίσθητο, μακριά χέρια με τρία ή τέσσερα δάχτυλα, λεπτό τα πόδια, featureless στήθος. Όντα έχουν μια τεράστια μαύρα μάτια, και χωρίς την ίριδα κούκλες. Ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι ήταν φοβερό αναζητούν πλάσματα στα μάτια. Είπε ότι ήταν μια εμπειρία χειρότερη από φυσική τρομοκρατία. Κάποιες απαγωγές επίσης ξαναδεί.

Οι αλλοδαποί βρίσκονται πολύ συχνά συναντάμε το γεγονός ότι αυτές δικαιολογούν τις επαφές τους με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τους μελλοντική ευημερία. Μιλάει για μια επιστροφή με την Αγία Γραφή, ο Θεός, την ειρήνη, την αγάπη και το ρόλο της για να μας βοηθήσει σε αυτό. Μέσα σε αυτή την κίνηση προσπαθεί να εντάξουν σταδιακά όλους τους κατοίκους της ενωμένης χώρας αυτής και είναι σε θέση να αποκαλύψει ανώτατος διοικητής τους Avatar Χριστό. (Voodoka μήνυμα που έλαβε από τον πλοίαρχο "Crystal Bell") (ονόματα μορφή και ιδέες με την ταινία Avatar σίγουρα δεν θα συμπτωματικό, αλλά θα προετοιμάζει τους ανθρώπους για τη Νέα Εποχή.)

Και είναι η Αγία Γραφή προείπε

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-4 - Ας κανένας άνθρωπος δεν εξαπατούν με οποιονδήποτε τρόπο. Πριν έρθει αυτή η μέρα (2 ερχομό του Ιησού Χριστού) πρέπει να προέρχονται από τον Θεό αποφευχθούν. Πρέπει να φαίνεται ότι το κακό και καταδικάζω, οι οποίοι θα αντισταθούν και ανύψωσης εαυτό του πάνω απ 'όλα, αυτό που ονομάζεται Θεός και ποια είναι η λατρεία. Εγκατασταθούν ακόμη και σε ναό του Θεού και φέρει το όνομα του Θεού!

Δράση αλλοδαπών είναι να αντικαταστήσει έναν πλήρη υποκατάστατο για τον Χριστό. Δεν έχει συνεπώς την έλευση του Χριστού μαζί με τους αγγέλους, για να θέσει τέρμα τα δεινά της χώρας αυτής, και έθεσε το βασίλειό του, αλλά τη συλλογική προσγείωσης ΑΤΙΑ με ασαφή τέλος.

Ο Ιησούς προειδοποίησε ότι ο Σατανάς θα ήθελε να ενσαρκώσει τον άγγελο του φωτός. Θα θελήσουν να μιμηθούν τον ερχομό του Ιησού Χριστού και να φέρει τον κόσμο ενωμένο υπό την ηγεμονία του. Που πληρούν τα λόγια του Ιησού Χριστού έχει, από συγκέντρωσης των λίγο πριν από αυτή την προειδοποίηση.

Έλευσή του θα είναι μεγάλη, αλλά θα τον δω και ο καθένας σε όλο τον κόσμο σε ένα χρόνο και θα συνοδεύει το ξύπνημα των νεκρών στη ζωή.

Λουκ 17,24 - Όπως και τα φώτα αστραπής το τοπίο από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, οπότε θα τον Υιό του ανθρώπου στην εποχή του.

Προέρχονται από το βιβλίο, ο Daniel Hajek - UFO Μυστικά και το πλαίσιο, η δημοσίευση Jupos

Ο συγγραφέας αντιμετωπιστούν αυτά τα φαινόμενα, από την ηλικία των 18 έως 49 ετών και άντλησε από πολλά διάσημα ufologist.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Supernatural, UFO

Βίντεο - Μηνύματα από τον Ουρανό, εμφανίσεις της Παναγίας

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Σήμερα, η Καθολική Εκκλησία είναι το φαινόμενο των εμφανίσεων της Παναγίας. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε αυτό το γεγονός, δεδομένου ότι αυτή η αποκάλυψη έχει αποδειχθεί σε πολλά μέρη του κόσμου.Ποια είναι ...
Added: 08.09.2010
Απόψεις: 219820x

Γιατί η κλιμάκωση υπερφυσικό εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο;

355_ufo_china.jpg Η παγκόσμια κλιμάκωση των διαφόρων παραφυσικά εμπειρίες, φαινόμενα και τον πνευματισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι ταινίες μυθοπλασίας, αλλά το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να εξηγήσει. ...
Added: 15.02.2011
Απόψεις: 237312x

Για την εξυπηρέτηση των Μάγια, η ορισθείσα τέλος του κόσμου μέχρι το 2012;

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Το ζήτημα αυτό αμφισβητείται βεβαίως όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις δυνάμεις που βρίσκονται σε αυτόν τον κόσμο. Είναι ο Θεός - η αγάπη, ο κυβερνήτης του ...
Added: 12.01.2011
Απόψεις: 198818x

Εμφανίσεις της Παναγίας - την αλήθεια για τις εμφανίσεις Marian

267_pope_virgin_marie.jpg Σήμερα, η Καθολική Εκκλησία είναι το φαινόμενο των εμφανίσεων της Παρθένου Μαρίας, κλάμα αγάλματα, ιαματικές πηγές. Οι εν λόγω χώροι έχουν μετατραπεί σε τόπο προσκυνήματος και επισκέφθηκε από εκατομμύρια πιστούς σε ...
Added: 16.11.2010
Απόψεις: 270654x

Παραφυσικά εμπειρίες

66_nadprirozene_zazitky.jpg Έχετε παραφυσικά εμπειρίες?Κινήσεις σας σπίτι ζωγραφική, φωτογραφία των νεκρών συγγενών τους; Αισθάνεστε ότι θέλετε να μιλήσετε με έναν υπεύθυνο επικοινωνίας, ο οποίος δεν είναι πλέον ανάμεσα στους ζωντανούς; Δεν ξέρω τι ...
Added: 11.08.2010
Απόψεις: 177748x

El.AmazingHope.net - Τι είναι ένα UFO και τους αλλοδαπούς που βρίσκονται;