El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Αντβεντιστές, ο τελευταίος των μεταρρυθμιστών της Εκκλησίας φέρουν ένα σημαντικό μήνυμα στον υπόλοιπο κόσμο

Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

454_adventiste.jpg

Αντβεντιστές, ο τελευταίος των μεταρρυθμιστών της Εκκλησίας φέρουν ένα σημαντικό μήνυμα στον υπόλοιπο κόσμο

Added: 29.07.2011
Απόψεις: 267217x
Θέματα: Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού
PrintTisk

Η Εκκλησία των Αντβεντιστών, λέει πολλά ψέματα και μισές αλήθειες, ειδικά στις χριστιανικές δικτυακές πύλες. Ίσως επειδή αναφερόμαστε στις βασικές σημεία δογματικά ότι ο Ιησούς Χριστός δίδαξε τους αποστόλους και το πρώτο, αλλά και επειδή είμαστε τα μόνα μέλη των προτεσταντικών εκκλησιών, η οποία δεν είχε ενταχθεί στην οικουμενική κίνηση. Οικουμενικό αρνείται τα πάντα, ό, τι μεταρρυθμιστές αφορά τη ζωή τους και ό, τι είναι τόσο δύσκολο να επιστρέφουν βιβλικές διδασκαλίες. Διδασκαλίας μας βασίζεται στην μελέτη της Βίβλου και τη ζωή του Ιησού Χριστού και την πρώτη αποστόλους. Αγία Γραφή, όπως καταλαβαίνουμε ο λόγος του Θεού - την ανώτατη αρχή. Ως εκ τούτου, διαβάζουμε την Αγία Γραφή και ας ζούμε με τον τρόπο ο Ιησούς Χριστός έζησε! Ποιος θέλει να γίνει η δεύτερη έλευση της σωτηρίας, πρέπει να αναστραφεί, και αναγεννημένους καρδιά της ζωής του να μοιάζει με τον Ιησού Χριστό.

Ο Ιησούς Χριστός και οι Απόστολοι ίδρυσε την πρώτη αποστολική εκκλησία, η οποία άρχισε να διαδίδεται σε όλο τον κόσμο. Μεσαιωνική εκκλησία, αλλά με τις διδασκαλίες του Ιησού συνδυάζουν ειδωλολατρικές συνήθειες τους κοινούς εκείνη την εποχή, από την οποία προέκυψαν, όπως η λατρεία των εικόνων και αγαλματίδιο, προσευχές στους αγίους, λατρεία της Παναγίας, η αλλαγή από το Σάββατο έως την Κυριακή ως την ημέρα που ο τότε σεβαστό θεό του Κυρ Αργότερα εντάχθηκε στις θεωρίες της φιλοσοφίας, η οποία ξεκίνησε από τον Πλάτωνα για την αθανασία της ψυχής, η μετά θάνατον ζωή, το καθαρτήριο.

Μέχρι τότε, εβραϊκό μάθηση και τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού δεν ομολογήσει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι εμφανές τόσο από την Αγία Γραφή και τα βιβλία του Ιώσηπου - ο ιστορικός της εποχής.

Η μείωση της εκκλησίας οδήγησε πολλούς άντρες να είμαι ειλικρινής προσπάθεια για τη μεταρρύθμιση της εκκλησίας και να επιστρέψετε στην αρχική διδασκαλίες. Η Εκκλησία, όμως, αρνήθηκε να τα θεμελιώδη μεταρρύθμιση. Από αυτές τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες Wycliffe, Γιαν Χους, ο Λούθηρος και άλλοι που ήταν για βιβλική αλήθεια διώκονται και σκότωσε σταδιακά σχηματίστηκε η Προτεσταντική Εκκλησία και τα ρεύματα. Αλλά η Μεταρρύθμιση δεν σταμάτησαν μέχρι το τέλος πίσω με τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού και των Αποστόλων.

Εβδόμης Ημέρας Εκκλησία Αντβεντιστών - οργάνωση της

Εβδόμης Ημέρας Εκκλησία Αντβεντιστών ιδρύθηκε και άρχισε να λειτουργεί στα 60 χρόνια του 19ου αιώνα στη Βόρεια Αμερική. Βασίστηκε σε εντατική μελέτη της Αγίας Γραφής, ειδικά προφητεία για το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού και την επιστροφή στην Βιβλική αξίες και αρχές. Πριν από την έναρξη του 20ου αιώνα είχε εξαπλωθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε χώρες σε όλο τον κόσμο, όπου οι πιστοί με βάση κοινότητες, σχολεία και ιδρύματα υγείας. Το 2009, το βάφτισε μέλη παγκοσμίως σώμα 15.921.408 και 65.961 σε όλο τον κόσμο.

Το 1863 έδωσε το όνομα της Εβδόμης Ημέρας εκκλησία των Αντβεντιστών, να δώσει έμφαση στις προσδοκίες της κατά γράμμα ερχομό του Ιησού στον κόσμο και την ευλογία της Βιβλικής Σαββάτου. Με βάση τις βιβλικές προφητείες της εκκλησίας συνειδητοποίησε ότι ο Θεός είχε αναθέσει το έργο σε ένα παραμελημένο μέχρι σήμερα αλήθειες της Αγίας Γραφής συνάντησε τον κόσμο. Αυτό έγινε το θεμέλιο της παγκόσμιας αποστολής μας.

Το έβδομο ημερών Εκκλησία Αντβεντιστών είναι μια τυπική μορφή αντιπρόσωπος της κυβέρνησης της εκκλησίας. Αρχή για τη λήψη αποφάσεων είναι ως εκ τούτου όλα τα μέλη που εκλέγουν τους εκπροσώπους τους στην επιτροπή που εκπροσωπεί. Οι εκπρόσωποι και εκπρόσωποι των ενώσεων και των εκπροσώπων συνδικαλιστικών εκλέγεται από μεμονωμένες εκκλησίες. Είναι πολύ σημαντικό γιατί θα δείτε ότι κάθε μέλος μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τα γεγονότα, τις αλλαγές, και την ηγεσία της εκκλησίας.

Η Εκκλησία έχει τέσσερα επίπεδα οργάνωσης της διοίκησής τους: Χορωδία - μια οργανωμένη κοινότητα των πιστών. Σύνδεσμος - χορωδίες οργανωμένη κοινότητα σε μια συγκεκριμένη χώρα ή περιοχή. Ένωσης - συνδυάζει διάφορες ενώσεις. Γενική Συνέλευση - το υψηλότερο οργανική μονάδα που ενώνει όλους τους ένωση στον κόσμο. Μισθοί ιεροκήρυκες, καθώς και η κίνηση σώματος, μέλη της εκκλησίας πληρώσει δέκατα και τα δώρα τους.

Η εμφάνιση της έβδομης ημέρας Αντβεντιστών Εκκλησία - Αναμονή για τη Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού

Στα τέλη του 18ου αιώνα, ο πνευματικός συζητήθηκε εντατικά Βιβλικές προφητείες για το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού. Γύρω στο 1830, συσπειρώθηκαν η αμερικανική ιεροκήρυκα William Miller έως πενήντα χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι αναμένεται ότι το 1844 ο κόσμος θα έρθει στον Ιησού Χριστό. Αυτή η πρόβλεψη, αν και δεν υλοποιήθηκε λόγω εσφαλμένα pochopenému προφητείες της Γραφής, όμως, οδήγησε πολλούς ανθρώπους να την μελετήσουμε σε βάθος.

Daniel 8.14 - "Θα είναι 2.300 βράδυ, το πρωί», είπε. "Στη συνέχεια, το ιερό πρέπει να αποκατασταθεί."

Millerite ιερά σκέψη σημαίνει τη χώρα μας. Πρόωρη Αντβεντιστές έμαθε για πρώτη φορά από τη μελέτη της βιβλικής προφητείας που δεν σχετίζονται με Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού στην γη, αλλά κυριολεκτικά μέσα από το ιερό στον ουρανό, όπου ο Χριστός μεσιτεύει για μας. Η όλη του Ισραήλ, της Παλαιάς Διαθήκης προεικονίζεται τελετές του ιερού ήταν η εικόνα του αληθινού ιερό στον ουρανό. Η Βίβλος λέει ξεκάθαρα ότι ο Ιησούς πραγματοποιήθηκε ιερατική υπηρεσία στην ουράνια ιερό, και άρχισε η τελική δικαστήριο του Θεού. Ζούμε πλέον στην εποχή τέλος και την έλευση του Λυτρωτή μας έρχεται.

Εβραίους 9,23 - 26 - Ο Χριστός δεν ήλθε σε ιερούς τόπους γίνεται με χεριών (το οποίο είναι απλά η αλήθεια), αλλά στον ίδιο τον ουρανό, για εμάς να σταθούμε ενώπιον πρόσωπο του Θεού. Επίσης, έχουν υπάρξει δεν έρχονται να θυσιάσει ξανά και ξανά, όπως κάθε χρόνο ο αρχιερέας εισέρχεται στα Άγια των Αγίων με το αίμα (το οποίο θα πρέπει στη συνέχεια να υποφέρουν από τη δημιουργία του κόσμου πολλές φορές), αλλά τώρα έδειξε στο τέλος της ηλικίες των θυμάτων του μία φορά και για όλα τα διαγραμμένα αμαρτία.

Η μόνιμη εγκυρότητα των εντολών του Θεού και χειροτονήθηκε αλήθεια μέρα ξεκούρασης. - Το Σάββατο

Μια ομάδα millerite κατά την εξέταση της Βίβλου γνώριζαν ότι η βιβλική Δέκα Εντολές ως ημέρα ανάπαυσης, το Σάββατο και ανακάλυψαν σημειώσεις και άλλες παραμελημένες βιβλική αρχή. Οι απόστολοι στην Αγία Γραφή επιβεβαιώνει μόνιμη διάρκεια από τις Δέκα Εντολές.

Αποκάλυψη 12.17 - Στη συνέχεια, ο δράκος ήταν θυμωμένος με τη σύζυγό του και πήγε να κάνει πόλεμο με τους υπόλοιπους από το σπέρμα της, που τηρούν τις εντολές του Θεού και έχουν τη μαρτυρία του Ιησού.

Ρωμαίους 3.31 - μπορούμε στη συνέχεια να ακυρώσει το νόμο με την πίστη; Κανένας τρόπος! Αντίθετα, επιβεβαιώνουν το νόμο.

Εβραίους 4,9-11 - Αυτό είναι Sabbath ανάπαυση του Θεού για τους ανθρώπους ακριβώς μπροστά. Για όποιον εισέρχεται υπόλοιπο του Θεού από τα έργα του, όπως ο Θεός αναπαύθηκε από του.

Αποκάλυψη 11.19 - Στο ναό του Θεού, άνοιξε στον ουρανό, και ο ναός του είχε δει την κιβωτό του συμβολαίου του.

Ρόλος του προφητικό πνεύμα Ellen White στην Εκκλησία

Ο Θεός έδωσε κατά τη στιγμή της προφητικό πνεύμα Ellen White, το οποίο σε οράματα της επιβεβαίωσε την ορθότητα της πρόσφατα οργάνωσε γνώση της Γραφής και ήταν μια πηγή για την ηγεσία του νεοσύστατου Αντβεντιστές. Δώρο της ήταν να υποβάλλονται σε ενδελεχή εξέταση και σύγκριση με την Αγία Γραφή. Διαβάστε το τεστ της αληθινής βιβλική προφήτη.

Κατά την ανάπτυξη το κύριο χαρακτηριστικό του τα σημεία της διδασκαλίας του το Σάββατο, αλλά βγήκε από τη μελέτη των Αντβεντιστών Αγία Γραφή και όχι από τα οράματα της Ellen White. Η Βίβλος είναι το μόνο υπέρτατο κριτήριο για την αξιολόγηση άλλα δώρα.

Η πρόθεση ήταν σαφώς να ενθαρρύνει το όραμα απογοητευμένος millerite και παρέχουν εγγυήσεις ως προς την ακρίβεια της μελέτης Αγίας Γραφής. Πρέπει να θυμόμαστε, για το ρόλο της Ellen White στη διαμόρφωση του μέλλοντος της Εβδόμης Ημέρας Εκκλησία Αντβεντιστών ότι το όραμά της είναι σχεδόν πάντα επιβεβαιώνεται δογματικές θέσεις τους ότι οι άλλοι έχουν έρθει κάτω από εντατική μελέτη της Βίβλου. Με το ρόλο της στη διαμόρφωση του δόγματος μπορεί να θεωρηθεί ως επιβεβαίωση της ρόλο, αντί να κινηθεί.

Ellen G. White έχει δημοσιεύσει δεκάδες βιβλία, Σκιαγράφηση της χριστιανικής εμπειρία και τις απόψεις του Ellen White το 1851. Το 1888 δημοσίευσε πιο διάσημο βιβλίο του, η μεγάλη διαμάχη μεταξύ Χριστού και Σατανά, και το 1898 δημοσίευσε τη Ζωή του Χριστού, μια βιογραφία για τη ζωή και τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού.

Σε προφητείες κα Λευκό έχουν προβλέψει διάφορες εκδηλώσεις μέλλον. Για παράδειγμα, προβλέπεται ένας καταστροφικός σεισμός στο Σαν Φρανσίσκο 1906 - 2 ημέρες πριν από αυτό συνέβη, μια μεγάλη έκρηξη για τον πνευματισμό, που την εποχή εκείνη ήταν μόλις τώρα αρχίζει. Προβλεπόμενη οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι και η νέα άνοδος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας μπορεί. Πολλές άλλες προβλέψεις που έχουν ήδη γεμίσει, και μερικές γεμίσει ακόμη και για μας είναι η απόδειξη ότι η προφητεία είναι από το Θεό. Εάν μια προφητεία από τον Θεό, διότι πρέπει να εκπληρώσει πλήρως όλες.

Δευτερονόμιο 18,21-22 - Μπορείτε να μας πείτε «Πώς γνωρίζουμε ότι ο Κύριος δεν μιλά μια λέξη;" Λοιπόν, αν ο προφήτης λέει ο Κύριος για λογαριασμό του κάτι που συμβαίνει, τότε ο Κύριος μίλησε αυτή τη λέξη. Αυτός ο προφήτης μίλησε presumptuously. Ο φόβος του.

Γραπτά της είναι ένας οδηγός Βίβλους, ένας σύμβουλος για την κατανόηση της Αγίας Γραφής, σύμβουλος για την εφαρμογή των βιβλικών αρχών.

Και σύμφωνα με τη Βίβλο για να είναι η τελευταία φορά που ένα προφητικό πνεύμα;

1 Θεσσαλονικείς 5,19-21 - Μην αποσβήσει το Πνεύμα. Περιφρονεί όχι προφητείες. Εξετάστε τα πάντα, να κρατήσει καλό και το κακό σε κάθε μορφή, beware.

Αποκάλυψη 12.17 - Στη συνέχεια, ο δράκος ήταν θυμωμένος με τη γυναίκα του και πήγε να κάνει πόλεμο με τους υπόλοιπους από το σπέρμα της, . Οποίοι τηρούν τας εντολάς του Θεού και έχουν τη μαρτυρία του Ιησού

Αποκάλυψη 19,9-10 - (εξηγεί τι είναι η μαρτυρία του Ιησού) - τότε έπεσε στα πόδια του για να τον λατρεύουν, αλλά εκείνος μου είπε: "Προσοχή, μην το κάνετε είμαι απλώς ένας υπηρέτης του Θεού,! ακριβώς όπως και οι αδελφοί σας που έχουν τη μαρτυρία του Ιησού. λατρεύουν τον Θεό! "Αλλά η μαρτυρία του Ιησού είναι το πνεύμα της προφητείας.

Amos 3.7 - Ναι! Κύριος δεν κάνει τίποτα, αλλά μοιράζεται τα μυστικά του στους δούλους του τους προφήτες.

Χρονικά 20.20 - Πίστεψε ο Κύριος ο Θεός σου, και αντέξει στη δοκιμασία. Πιστέψτε προφήτες του, και την επιτυχία! "

Joel 3.1 - Για όλους τους ανθρώπους, θα ρίξει το Πνεύμα Του και οι γιοι και οι κόρες σας θα προφητεύσουν, γέροντες σας θα mívat τα όνειρα και οι νέοι σας βλέπουν οράματα.

Πράξεις 2,14-21 - Τις τελευταίες ημέρες, λέγει ο Θεός, ρίξει το Πνεύμα μου σε όλους τους ανθρώπους.

Οι γιοι σας και οι κόρες σας θα προφητεύσουν, οι νέοι σας θα δουν οράματα, γέροντες σας θα ονειρευτούν όνειρα. Φυσικά, οι υπάλληλοι και οι handmaids του σε εκείνες τις ημέρες ρίξει το Πνεύμα Του και θα προφητεύσουν. Θα δείξω τέρατα στους ουρανούς και σημάδια πάνω στη γη, το αίμα και φωτιά και σύννεφα από καπνό. Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα, πριν από την έλευση του Κυρίου η μεγάλη και έκδηλη την ημέρα. Ο καθένας που θα επικαλεστεί το όνομα, όμως, θα σωθεί.

Πολλοί ιστορικό πλαίσιο και τις λεπτομέρειες της αναμόρφωσης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας σε όλο τον κόσμο και τελείωσε το πρώτο Αντβεντιστών της Μεταρρύθμισης που βρέθηκαν στο βιβλίο μεγάλη διαμάχη.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

Η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Ο Χριστός θα έρθει προσωπικά και ορατά στους ουρανούς. Έρχεται ως Κύριος των κυρίων και Βασιλεύς των βασιλέων. Η Αγία Γραφή έρχεται ως αριστερά και όλοι θα τον δει.Ο καθένας αντιλαμβάνεται ...
Added: 25.01.2011
Απόψεις: 229351x

Σημεία των καιρών - Το Ευαγγέλιο θα κηρυχτούν στον κόσμο

257_evangelium_bude_hlasano_celemu_svetu.jpg Ματθαίος 24,16 - Αυτό το ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο για μια εις μαρτυρία όλων των εθνών. Και τότε θα έρθει το τέλος. "Ας δούμε τις ανέσεις ...
Added: 09.11.2010
Απόψεις: 571863x

Βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 2

261_znameni_doby_prichod_krista_part_2.jpg Βιβλική σημάδια της έλευσης του Χριστού και το τέλος του κόσμου - Μέρος 220ος αιώνας στην ιστορία του κόσμου απολύτως μοναδική. Όταν άρχισε, κανείς δεν έχει ακόμη σε ένα αεροπλάνο, κανείς ...
Added: 11.11.2010
Απόψεις: 252636x

Αυξάνοντας κατακόρυφα τον αριθμό των σεισμών!

392_katastrofykont.jpg Συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των σεισμών σε όλη τη χώρα. Πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αλλαγή και την ανωμαλία της φύσης και αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν είναι όλα σε τάξη. Αντιλαμβάνονται ότι ...
Added: 11.03.2011
Απόψεις: 307131x

Γιατί η κλιμάκωση υπερφυσικό εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο;

355_ufo_china.jpg Η παγκόσμια κλιμάκωση των διαφόρων παραφυσικά εμπειρίες, φαινόμενα και τον πνευματισμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι ταινίες μυθοπλασίας, αλλά το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να εξηγήσει. ...
Added: 15.02.2011
Απόψεις: 237087x

El.AmazingHope.net - Αντβεντιστές, ο τελευταίος των μεταρρυθμιστών της Εκκλησίας φέρουν ένα σημαντικό μήνυμα στον υπόλοιπο κόσμο