El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Προφητεία - Νέα Υόρκη 09/11 - WTC κατάρρευση - 11 Σεπτεμβρίου του 2001

Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg

Προφητεία - Νέα Υόρκη 09/11 - WTC κατάρρευση - 11 Σεπτεμβρίου του 2001

Added: 09.12.2010
Απόψεις: 262304x
Θέματα: Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα
PrintTisk

Διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον προφητεία. Ellen White είδε τα οράματά τους για το τι συμβαίνει στη Νέα Υόρκη από 11 Σεπτεμβρίου, 2001; Για εμάς, τα γεγονότα αυτά εξακολουθούν να περιμένουν στο μέλλον; Διαβάστε προσεκτικά και κρίνετε μόνοι σας.

Νέα Υόρκη

Ο Θεός δεν έχει κάνει την αυλή του χωρίς έλεος. Το χέρι του εξακολουθεί να είναι τεντωμένο. το μήνυμα του Θεού, πρέπει επίσης να αναφερθεί σε μια μεγάλη πόλη της Νέας Υόρκης. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι ο Θεός είναι το μόνο άγγιγμα του χεριού σας, μπορεί να καταστρέψει τα περιουσιακά στοιχεία έχουν συσσωρευτεί πριν από την τελευταία μεγάλη μέρα. (3MR 310 311, 1902)

Δεν έχω συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να γίνει στη Νέα Υόρκη. Ξέρω μόνο ότι η μαζική οικοδόμηση αυτής της πόλης θα καταστραφούν σε μία επιρροή ημέρα η δύναμη του Θεού. Παντού, θα υπάρχει ο θάνατος, γιατί αισθάνομαι τόσο πολύ βαθιά ότι η πόλη είχε προειδοποιηθεί. (RH 5 του Ιούλη 1906)

Κάποτε, όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη ήταν νυχτερινή όραση μου έδειξε ένα μεγάλο κτήριο, το οποίο ανήλθε πολλές ιστορίες στον ουρανό. Αυτά τα κτίρια θα πρέπει να είναι πυράντοχα και έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι γνωστό από τους ιδιοκτήτες και τους κατασκευαστές τους. Τότε άκουσα την ειδοποίηση συναγερμού πυρκαγιάς. Οι άνθρωποι εξέτασαν τα πυρασφαλείας κτιρίων και είπε. Είναι απολύτως ασφαλές, αλλά τα κτήρια αυτά καταναλώνονται από φωτιά, σαν να ήταν κακή τύχη. Ειδικός εξοπλισμός ήταν σε θέση να αποτρέψει την καταστροφή τους. Πυροσβέστες ήταν σε θέση να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα. (9T 12, 13, 1909)

Άθραυστα κτίρια θα μετατραπεί σε στάχτη.

Είδα το πιο ακριβό κράτη που έχουν δηλωθεί ως πυρίμαχο, αλλά εξίσου Σόδομα χάθηκαν στις φλόγες της εκδίκησης του Θεού και να μετατραπεί σε στάχτη. Εύθραυστος μνημεία για την ανθρώπινη υπερηφάνεια θα μετατραπούν σε σκόνη πριν από την τελική καταστροφή του κόσμου εμφανίζεται. (3SM 418, 1901)

Ο Θεός αποσύρει το πνεύμα του από το ποινικό πόλεις που μοιάζουν όλο και περισσότερο prediluvian ή πόλεις Σόδομα και Γόμορρα. Τα ακριβά σπίτια και αρχιτεκτονικά θαύματα καταστράφηκαν μέσα σε μια στιγμή, όταν ο πληθυσμός τους υπερβαίνει τα όρια της συγχώρεσης. Αυτό μεγαλοπρεπή κτίρια τα οποία έχουν θεωρηθεί καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά, πυρίμαχο, είναι ένα σημάδι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, όλα τα γήινα κτίσματα γίνονται ερείπια. (TDG 152, 1902)

Οι άνθρωποι θα συνεχίσει να αναπτύσσει ακριβά κτίρια και θα είναι γι 'αυτούς να δαπανήσει αστρονομικά ποσά. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην αρχιτεκτονική ομορφιά, την αντοχή τους και το σχεδιασμό της αξιοπιστίας. Κύριος, αλλά έμαθα ότι, παρά όλα αυτά τα μέτρα, το κτίριο θα μοιραστεί την τύχη της Ιερουσαλήμ Ναού. (5BC 1098, 1906)

ΣΧΟΛΙΑ

Αν Έλεν Γκουλντ Λευκό είδε την πτώση των κτιρίων WTC στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 το αφήνω στην κρίση σας.

Σε κάθε περίπτωση, θα θέσει στο επίκεντρο, ήθελε να μας προειδοποιούν για επικείμενο κίνδυνο και μετά από δικαστήριο του Θεού. Αυτό μεγαλοπρεπή κτίρια τα οποία έχουν θεωρηθεί καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά, πυρίμαχο, είναι ένα σημάδι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, όλα τα γήινα κτίσματα γίνονται ερείπια.

Στοιχεία για την κατάρρευση των κτιρίων.

Αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι τα κτίρια WTC στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, το αεροσκάφος συνετρίβη. Αυτή η πράξη θεωρείται τρομοκρατική επίθεση. Οι WTC αεροπλάνα συντριβή πτώση ελεύθερη πτώση για λίγα δευτερόλεπτα; Κτίρια που έχουν σχεδιαστεί για να επιβιώσουν τις πιθανές επιπτώσεις των γιγάντιων αεροπλάνα; Πώς είναι δυνατόν ότι το χαλύβδινο πυρήνα του κτιρίου μετατράπηκε για λίγα δευτερόλεπτα σε ένα σωρό ερειπίων; Ο κόσμος που πραγματοποιήθηκε πολλές μεγάλες πυρκαγιές κτιρίων πολυόροφων κτιρίων, δεν κτιρίου ποτέ δεν έχει προκαλέσει πυρκαγιά πτώσης. Να διατηρείτε πάντα τον πυρήνα σιδήρου και χάλυβα του κτιρίου.

Η εκδήλωση αυτή που εξέφρασαν πολλοί εμπειρογνώμονες του κλάδου και οι σχεδιαστές των κτιρίων WTC οι ίδιοι. Από αυτές τις μελέτες για την οριστικοποίηση δεν είναι δυνατή με βάση τους νόμους της φυσικής για να πυρίμαχο το κτίριο έπεσε σε ελεύθερη πτώση και να μετατραπεί σε μια μικρή χρονική στιγμή σε ένα σωρό ερειπίων. Κτίριο WTC7, το τρίτο κτίριο, στο οποίο δεν έπληξε κανένα αεροσκάφος, έπεσε σε ελεύθερη πτώση ... αιτία της πυρκαγιάς σε μια-δυο ορόφους.

Δεν θα επεξεργαστεί σε αυτές πτώση κτίρια. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλά γεγονότα που σχετίζονται με την WTC 11ης Σεπτεμβρίου 2001, που τον ενδιαφέρουν μπορούν να βρουν εύκολα.

Τι έφερε περίπτωση 11 / 9 αυτόν τον κόσμο;

Χωρίς να συνειδητοποιούν πολλοί, το γεγονός αυτό άλλαξε τον κόσμο ριζικά επηρέασαν τα παγκόσμια γεγονότα. Το γεγονός αυτό άλλαξε τη νομοθεσία της νομοθεσίας και της ασφάλειας στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Με τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν ένα μεγάλο μέρος των δικαιωμάτων και ελευθεριών τους. ΗΠΑ ώστε να μπορούν να φυλακίζουν ανθρώπους επ 'αόριστον χωρίς να δώσει οποιοδήποτε λόγο, εγώ παρακολουθεί τα τηλέφωνα, e-mail. Μπορούν να βασανίζουν ακόμα τους ανθρώπους, η πράξη εφαρμόζεται ευρέως. ΗΠΑ έχουν τώρα ένα θεωρητικό δικαίωμα να επέμβει στρατιωτικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ξεκινά το ατελείωτο πόλεμο κατά της λεγόμενης τρομοκρατίας, η οποία συνεχίζεται εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια.

Το μακρόχρονο αγώνα και την ανάπτυξη της δύναμης των ΗΠΑ επιδιώκει την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης, μετά την οποία, για χρόνια, πεινασμένος άνδρες του κόσμου.

"Είμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας αναδιοργάνωσης. Το μόνο που χρειάζεται είναι σωστή αγκαλιάζει όλες τις πτυχές κρίση και τα έθνη θα αποδεχθεί τη νέα παγκόσμια τάξη». (David Rockefeller, το φόρουμ των Ηνωμένων Εθνών, 14.9.1994)

"Η διαδικασία του μετασχηματισμού, ακόμα κι αν υπήρξε μια επαναστατική αλλαγή, μπορεί να είναι μακροπρόθεσμα, εάν έχει υπάρξει καμία καταστροφικά γεγονότα και την ταχύτητα, κάτι σαν ένα νέο Περλ Χάρμπορ." (Άμυνες ανοικοδόμηση της Αμερικής, Ντικ Τσένι, Ντόναλντ Ράμσφελντ, Μπους Τζεμπ, ο Paul Wolfowitz. .., Σεπτέμβριος 2000)

Ηνωμένες Πολιτείες είναι χωρίς αμφιβολία σήμερα το μεγαλύτερο παγκόσμια δύναμη, που οδηγεί πολλούς παράλογη πολέμους, προσπαθεί να δημιουργήσει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η Αγία Γραφή λέει στην Αποκάλυψη του Ιωάννη στο 13ο κεφάλαιο, τις εξουσίες που παίρνουν όλο τον κόσμο κατά το τέλος της ιστορίας του κόσμου μας. Η γεμίζει ένα all Βιβλική προφητεία;

Βίντεο - ελεύθερη πτώση του WTC, 11 Σεπτεμβρίου 2001Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

Μεσσιανική Εβραίοι

164_izrael_vlajka.jpg Μεσσιανική Εβραίοι - προφητείαΕκτός από τις πολυάριθμες χριστιανικές ομολογίες υπάρχουν στο Ισραήλ και το κίνημα των λεγόμενων «μεσσιανική Εβραίους». Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως προέρχονται από εβραϊκές οικογένειες, αλλά πιστεύω στον Ιησού ...
Added: 06.10.2010
Απόψεις: 252197x

Νέα Εποχή - ο Μεσσίας Maitrea στις προφητείες

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Νέα Εποχή Κινήματος τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται σταδιακά και ανεπαίσθητα, και παίρνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η κίνηση έγινε σύντομα κρυφά, αλλά από το 1984, όταν είχε την ...
Added: 30.11.2010
Απόψεις: 177261x

Ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς - έξι λόγοι για να το επιβεβαιώσει

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ σταυρώθηκε, θάφτηκε και τρεις μέρες αργότερα αναστήθηκε από τους νεκρούς. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία δεν ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του αναστήθηκε. Σε ότι ο Χριστιανισμός είναι ...
Added: 08.12.2010
Απόψεις: 315015x

Τέρας Αριθμός 666, χάραγμα του θηρίου και την σφραγίδα του Θεού

447_666.jpg Σε προηγούμενα άρθρα μελετήσαμε, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Daniel 7 και Αποκάλυψη κεφάλαιο 13 του θηρίου κεφαλαίου μερικές φορές ακατάλληλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που χορήγησε αμέσως στον εαυτό μας ...
Added: 17.07.2011
Απόψεις: 468869x

Adventismu Ίδρυση, EGWhiteová - Προφητεία Δανιήλ 8, 9, κεφάλαιο

299_egw-vision-with-bible2.jpg Από την ημέρα που ο Αδάμ και η Εύα έφυγαν από την πύλη, κλάμα, ο Κήπος της Εδέμ, ο Θεός περιμένει ο λαός του Κυρίου, που σπάζει τη δύναμη του Εωσφόρου ...
Added: 25.12.2010
Απόψεις: 167781x

El.AmazingHope.net - Προφητεία - Νέα Υόρκη 09/11 - WTC κατάρρευση - 11 Σεπτεμβρίου του 2001