El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 1 Αγία Γραφή, Γραφές

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

104_cemu_verime_1_bible.jpg

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 1 Αγία Γραφή, Γραφές

Added: 16.09.2010
Απόψεις: 162902x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

1ος - Αγία Γραφή, Γραφές

Η Αγία Γραφή, Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, είναι γραμμένο το λόγο του Θεού. Δίνεται από την έμπνευση του Θεού μέσω άγιοι του Θεού, ο οποίος μίλησε και έγραψε κάτω από την επίδραση του Αγίου Πνεύματος. Σε αυτή την λέξη Θεός έδωσε στον άνθρωπο τη γνώση που απαιτούνται για τη σωτηρία. Γραφή είναι ο αλάνθαστος αποκάλυψη του θέλημα του Θεού. Είναι ένα μέτρο του χαρακτήρα, την εμπειρία, πέτρα δοκιμή, υπηρεσιακή βάση για την εκμάθηση και την αξιόπιστη καταγραφή των πράξεων του Θεού στην ιστορία.

2ο Petr 1,20-21 - Πρώτα πρέπει να ξέρετε ότι δεν προφητεία της Γραφής δεν έχουν προσωπική αντίληψη του προφήτη. Δεν ήρθε ποτέ προφητεία από την ανθρώπινη θέληση, αλλά οι άνθρωποι του Θεού μίλησε, πώς οδηγούνται από το Άγιο Πνεύμα.

2ο Τιμόθεος 3,16.17 - Όλες οι Γραφές είναι η έμπνευση του Θεού, και είναι η πιο χρήσιμη. Μας διδάσκει, κατάδικοι, διορθώνει και εκπαιδεύει με δικαιοσύνη.

Ψαλμός 119 105 - Το φως των βημάτων μου σου λέξη, λάμπουν στο δρόμο μου.

Παροιμίες 30,5.6 - Όλα ομιλία του Θεού είναι καθαρή, είναι μια ασπίδα σε εκείνους που πιστεύουν σε αυτόν. Τα λόγια του, δεν προσθέτουν, ή rebukes σας και να καταδικάσουμε τα ψέματα.

Εβραίους 4,12 - ο λόγος του Θεού είναι ζωντανός και ενεργός, μεγαλύτερη από κάθε δίκοπο μαχαίρι. Διεισδύει στη διασύνδεση της ψυχής και του πνεύματος, σε ένα σφάλμα και τις αρθρώσεις για την καρδιά, η οποία διερευνά τις σκέψεις και τις προθέσεις του.

Ησαΐας 8,20 - Ο νόμος και η μαρτυρία! Ωστόσο, εάν δεν θέλουν, τότε ας το πει τις λέξεις στις οποίες δεν υπάρχει φως.

John 17,17 - Αγιασθήτω είναι η αλήθεια: σου λέξη είναι η αλήθεια.

1 Θεσσαλονικείς 2,13 - Ευχαριστώ τον Θεό συνεχώς, επειδή έχετε λάβει το λόγο του Θεού που ακούσατε από εμάς. Αποδεχτήκατε ότι δεν είναι τόσο μια ανθρώπινη λέξη, αλλά ως αυτό που πραγματικά είναι ο λόγος του Θεού, το οποίο έκρινε το έργο του σε εσάς πιστών.

Εβραίους - 1,1-2 Πολλοί και διάφοροι τρόποι Θεός μίλησε μία φορά για να τους πατέρες από τους προφήτες, αλλά σε αυτές τις τελευταίες ημέρες μας μίλησε μέσω του Υιού Του, την οποία hath όρισε κληρονόμο των πάντων, μέσω του οποίου δημιούργησε τον κόσμο . Ο Θεός έχει μιλήσει ποτέ για τους ανθρώπους άμεσα. Μερικές φορές και με τους αγγέλους, τους προφήτες είχαν δει ποτέ - μια ειδική κατάσταση του σώματος και του μυαλού, όπου οι αντιλήψεις του Θεού της ανακοίνωσης. Προφήτες δεν κατανοούν συχνά τη σημασία που ο Θεός τους είπε. Μια άλλη φορά έγραψε τα δικά του λόγια στην εικόνα, που τους έδειξαν.

Ο Απόστολος Πέτρος είπε:

2ο Peter 1,21 - Η προφητεία δεν προήλθε από την ανθρώπινη θέληση, αλλά οι άνθρωποι του Θεού μίλησε, πώς οδηγούνται από το Άγιο Πνεύμα.

Εδώ μιλάμε για την έμπνευση, για την έμπνευση. Ο Θεός είπε ο λαός του το μήνυμα που μετακυλίονται στους συγχρόνους τους, ή να καταγράφεται για τους επόμενους. Σημαντικό ρόλο στη γραφή της Βίβλου έχει παίξει τρίτο Θείο Πρόσωπο - το Άγιο Πνεύμα. Ενέπνευσε τους συγγραφείς, και αυτός βοηθά τον άνθρωπο να κατανοήσει την Αγία Γραφή.

John 16,13 - αλλά μέχρι να έρθει, το Πνεύμα της αληθείας, θα σας οδηγήσει σε όλη την αλήθεια. Δεν θα μιλήσω για τον εαυτό του, αλλά λέει πως ό, τι ακούω - και να σας πω τα πράγματα να έρθουν.

Αρκετές αρχές της επιτυχούς μελέτης της Βίβλου

1 Πιστέψτε ότι η Βίβλος είναι ο Λόγος του Θεού.

Ρωμαίους 10,17 - Η πίστη είναι το μήνυμα που άκουσε και τα νέα είναι λέξη του Χριστού.

2ο Αφήστε το προβάδισμα ως προς την ερμηνεία του Αγίου Πνεύματος.

John 16,13 - αλλά μέχρι να έρθει, το Πνεύμα της αληθείας, θα σας οδηγήσει σε όλη την αλήθεια. Δεν θα μιλήσω για τον εαυτό του, αλλά λέει πως ό, τι ακούω - και να σας πω τα πράγματα να έρθουν.

3 Προσεύχομαι για καθοδήγηση του Θεού.

James 1.5 - Αν υπάρχει κάποιος στη σοφία σας, αφήστε τον Θεό ερωτά, και αυτός που δίνει σε αυτόν - εξακολουθεί να είναι γενναιόδωρη προς όλους και χωρίς επιφυλάξεις!

Στις 4 Προθυμία να ζήσουν με τις αρχές που προσδιορίζονται.

John 7,17 - Αν κάποιος θέλει να κάνει τη διαθήκη του, ξέρει όπου η διδασκαλία είναι από τον Θεό ή αν μιλήσω για τον εαυτό μου.

5 Αποδεχτείτε την Αγία Γραφή ως καθημερινό ψωμί πνευματικό.

Matthew 4,4 - Αλλά εκείνος απάντησε: Είναι γραμμένο, δεν ζουν από τον άνθρωπο ψωμί, αλλά με κάθε λόγο που proceedeth από το στόμα του Θεού. "

6ο Η Βίβλος ερμηνεύει την Αγία Γραφή, τοποθετεί ακατανόητο είναι αλλού εξήγησε.

Ησαΐας 28,10,13 - παραίνεση για το μάθημα, να μάθουν ένα μάθημα, να διαχειρίζονται τη διοίκηση, τη διαχείριση της διοίκησης, τότε λίγο, σιγά-onud. Αλλά η λέξη του Κυρίου μάθει ένα μάθημα, να μάθουν ένα μάθημα, να διαχειρίζονται τη διοίκηση, τη διαχείριση της διοίκησης, στη συνέχεια, περάσετε λίγο onud.

7ο Αφήστε τον Θεό και την Αγία Γραφή για να επηρεάσει της άλλαξε στο χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μου

Εβραίους 4,12 - ο λόγος του Θεού είναι ζωντανός και ενεργός, μεγαλύτερη από κάθε δίκοπο μαχαίρι. Διεισδύει στη διασύνδεση της ψυχής και του πνεύματος, σε ένα σφάλμα και τις αρθρώσεις για την καρδιά, η οποία διερευνά τις σκέψεις και τις προθέσεις του.

2ο Timothy 3,16 - Όλες οι Γραφές είναι η έμπνευση του Θεού, και είναι η πιο χρήσιμη. Διδάσκει μας και κατάδικοι, διορθώνει και εκπαιδεύει με δικαιοσύνη, ότι ο Θεός ήταν ένας άνθρωπος απόλυτα προετοιμασμένοι και εξοπλισμένοι για κάθε καλό έργο.

8 Πνευματική αλήθειες της Αγίας Γραφής για να καταλάβει πνευματικά

1 Κορινθίους 2,14 - nonspiritual άνθρωπο, αλλά δεν δέχεται τα πράγματα του Πνεύματος, γιατί είναι ανοησία σε αυτόν, και αυτός δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μπορεί να γίνει κατανοητή μόνο πνευματικά.

9 Μέσα από την Αγία Γραφή είναι εξοικειωμένος με τον συγγραφέα, με τον Χριστό, η Αγία Γραφή είναι επιστολή του προς εσάς.

Ιωάννης 5:39 - έρευνα στις γραφές, γιατί νομίζουν ότι έχουν την αιώνια ζωή, και μου δείχνει.

10 Όταν δεν καταλαβαίνετε, να είναι σε θέση να υποκλιθεί μπροστά στο Θεό και το μυαλό σου.

Ησαΐας 55,9 - Ο ουρανός είναι ψηλά πάνω από τη γη, έτσι οι τρόποι μου πάνω από τους τρόπους σας, γι 'αυτό είναι η άποψή μου νοοτροπία σας.

Job 38,4 - Πού ήσασταν όταν ίδρυσε τη γη; Πες μου αν εντάξει. Ποιος καθορίζονται οι διαστάσεις του; Σίγουρα ξέρετε! Ποιος ρυθμό αυτό ποσοστό;

Ο Ιησούς είπε τις Γραφές της Παλαιάς Διαθήκης - και πόσο πολύ πιο αληθινή από την Καινή Διαθήκη γραφές: «Οι γραφές μαρτυρία μου" (Ιωάν. 5:39), ότι ο Λυτρωτής, για τις οποίες στερούνται την ελπίδα της αιώνιας ζωής . Ναι, ολόκληρη η Αγία Γραφή μιλάει για τον Χριστό. Δεδομένου ότι οι πρώτες εκθέσεις του πλάσματος, η οποία είπε ότι χωρίς Χριστό "δεν προέκυψε τίποτα που είναι» (Ιωάννης 1:3), στον τελικό υπόσχεση: «Ιδού, έρχομαι γρήγορα" (Αποκάλυψη 22.12), διαβάζουμε για το έργο του και ακούσουν τη φωνή του. Αν θέλετε να μάθετε την Σωτήρα, εξερευνήστε Αγία Γραφή. Γεμίστε την καρδιά σας, στην ομιλία του Θεού.

Η Αγία Γραφή δεν γράφτηκε για τους μελετητές: αντίθετα, προορίζεται για τους κοινούς ανθρώπους. Μεγάλες αλήθειες απαραίτητο για τη σωτηρία είναι τόσο σαφής όσο το μεσημέρι, δεν έχει σημασία που δεν πλανώμαι από την πορεία, με εξαίρεση αυτών που διέπονται από ανεξάρτητη κρίση, αντί να ακολουθήσει την αποκάλυψε θέλημα του Θεού.

Τίποτα περισσότερο από να ενισχύσει την αίσθηση σε εμπεριστατωμένη εξέταση των Γραφών. Δεν υπάρχει άλλη βιβλίο έχει τέτοια δύναμη να ανυψώσει σκέψης, να ενισχύσουν τις νοητικές ικανότητες μας ως ένα βαθύ, εκλεπτυσμένο αλήθειες Αγία Γραφή.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Γιατί οι θρησκευόμενοι άνθρωποι πρέπει να υποφέρουν;

193_trpici_verici.jpg Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τόση δυστυχία στον κόσμο. Ναι, η χώρα μας σήμερα κυβερνάται από το κακό, όπως ο Σατανάς, ο οποίος ανατράπηκε στη χώρα μας. Είναι εδώ για να ...
Added: 29.10.2010
Απόψεις: 147307x

Ποια είναι η έβδομη ημέρα της εβδομάδας είναι το Σάββατο ή την Κυριακή;

278_kalendar.jpg Τι είναι η έβδομη ημερολογιακή ημέρα Σάββατο ή την Κυριακή; Ήταν γίνει μια αλλαγή;Πολλές χώρες στην κρίση του, έχει επτά ημερολογιακή ημέρα Κυριακή. Πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι το Σάββατο είναι ακριβώς ...
Added: 29.11.2010
Απόψεις: 648137x

Αντβεντιστές, ο τελευταίος των μεταρρυθμιστών της Εκκλησίας φέρουν ένα σημαντικό μήνυμα στον υπόλοιπο κόσμο

454_adventiste.jpg Η Εκκλησία των Αντβεντιστών, λέει πολλά ψέματα και μισές αλήθειες, ειδικά στις χριστιανικές δικτυακές πύλες. Ίσως επειδή αναφερόμαστε στις βασικές σημεία δογματικά ότι ο Ιησούς Χριστός δίδαξε τους αποστόλους και το ...
Added: 29.07.2011
Απόψεις: 257268x

Ο Ιησούς Χριστός, η ζωή Του, το θάνατο και την ανάσταση

275_jezis_kristus_2.jpg Το μοναδικό μέσο για εξιλέωση για την ανθρώπινη αμαρτία που παρέχεται από τον Θεό στον Ιησού Χριστό. Στη ζωή του για την τέλεια υπακοή στο θέλημα του Θεού, ταλαιπωρία του, τον ...
Added: 25.11.2010
Απόψεις: 247120x

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 4 Ανθρώπινη Φύση

166_cemu_verime_prirozenost_cloveka_bible.jpg 7o Human NatureΈνας άντρας και η γυναίκα δημιουργήθηκαν κατά την εικόνα του, η ατομικότητα του Θεού, και είναι εξοπλισμένα με την ικανότητα να σκέφτονται και να δρουν ελεύθερα. Παρόλο που δημιουργήθηκαν ...
Added: 07.10.2010
Απόψεις: 132431x

El.AmazingHope.net - Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 1 Αγία Γραφή, Γραφές