El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

8η Ανάπτυξη του Χριστού, η μεταβολή στη φύση - Ταξίδι στον Χριστό

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

304_cesta_ke_kristu.jpg

8η Ανάπτυξη του Χριστού, η μεταβολή στη φύση - Ταξίδι στον Χριστό

Added: 07.01.2011
Απόψεις: 152545x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Ανάπτυξη του Χριστού - για να αλλάξετε τη φύση μας

Σκεφτείτε την αγάπη, την ομορφιά του Χριστού και την τελειότητα της φύσης του. Σκεφτείτε Χριστού στην αυταπάρνηση, ταπείνωση του Χριστού, ο Χριστός με καθαρότητα και αγιότητα, τον Χριστό στην άφατη αγάπη του - αυτά είναι θέματα για στοχασμό. Μόνο αν αγαπάτε τον Χριστό, αν τον έχετε ως παράδειγμα, εάν στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε αυτόν, μόνο τότε θα σας αλλάξει την μορφή του.

Αλλαγή της καρδιάς, τα οποία καθίστανται μικρά παιδιά του Θεού, η Αγία Γραφή λέγεται αναγέννηση. Η Αγία Γραφή παρομοιάζει επίσης, την αλλαγή καλή βλάστηση των σπόρων, που έχουν σπαρθεί διαχειριστή. Ομοίως, εκείνοι που είχαν μετατραπεί σε Χριστό, "όπως ένα νεογέννητο παιδί" (1 Πέτρου 2:2), οι οποίοι αυξάνονται (Εφεσίους 4.15) σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες στον Ιησού Χριστό. Δεδομένου ότι η καλή σπόρος στον τομέα να αναπτυχθεί και να αποδώσει καρπούς. Ησαΐας γράφει ότι "θα ονομάζεται από τα δέντρα της δικαιοσύνης, το οποίο ο Κύριος που φυτεύτηκαν για να γιορτάσουν" (Ησαΐας 61,3). Εικόνες από τη φύση χρησιμοποιήθηκαν για να μπορέσουμε να καταλάβει εύκολα το μυστηριώδες αλήθειες της πνευματικής ζωής.

Δεν είναι όλα τα σοφία και την ικανότητα του ανθρώπου μπορεί να αυξήσει τα έμβια όντα της φύσης στο παραμικρό. Τα φυτά και τα ζώα μπορούν να ζήσουν μόνο με μια ζωή εμπνευσμένη από τον ίδιο τον Θεό. Ομοίως, μόνο μέσα από τη ζωή αναπνοής ο Θεός μπορεί να γεννήσει πνευματική ζωή στις καρδιές των ανθρώπων. Μέχρι ένα πρόσωπο γεννήθηκε "από τα πάνω» δεν μπορούν να συμμετέχουν στη ζωή του ότι ο Χριστός ήρθε να δώσει.

Όπως συμβαίνει με τη ζωή, γι 'αυτό είναι με την ανάπτυξη. Μόνο ο Θεός δημιουργεί τον μπουμπούκια και λουλούδια έμβρυο. Η δύναμη του σπόρου αναπτύσσεται, "το πρώτο λεπίδα, τότε το αυτί, και μετά την πλήρη στάχυ» (Μαρκ. 4,28). Και ο προφήτης Ωσηέ λέει το Ισραήλ ότι «ανθίσει ο κρίνος.», «Έλα στη ζωή ως ένα άνθος αραβοσίτου, όπως της αμπέλου» (Ωσηέ 14,5.7). Και ο Ιησούς μας καλεί, έχουμε παρατηρήσει τα κρίνα, πώς μεγαλώνουν (βλέπε Λουκά 12:27). Φυτά και άνθη αναπτύσσονται επειδή ξοδεύουν τη δύναμή τους, την προσπάθεια και φροντίδα, αλλά επειδή είναι να πάρει από τον Θεό αυτό που δίνει ζωή σε αυτά.

Ένα παιδί δεν μπορεί να τη δική του ισχύ, ή με δική της πρωτοβουλία να αναπτυχθεί μια ίντσα και όπως κάνουμε και να μην τις δικές του προσπάθειες για την παροχή πνευματική ανάπτυξη και καλλιέργεια φυτών παιδί με τη λήψη από το περιβάλλον τους αυτό που τους βοηθάει στη ζωή - αέρα, τον ήλιο και την τροφή. Τι αυτά τα δώρα της φύσης είναι ζώα και τα φυτά, είναι ο Χριστός σε εκείνους που πιστεύουν σε αυτόν. Είναι «αιώνιο φως» τους, «ήλιος και ασπίδα" (Ησαΐας 60,19, Ψαλμός 84.11). Θα ", όπως η δροσιά στο Ισραήλ", "σαν βροχή έρχεται κάτω στην κομμένο γρασίδι (14,5 Οζ, Ψαλμός 72,6). Το ζωντανό νερό," το ψωμί του Θεού, που κατεβαίνει από τον ουρανό και δίνει ζωή στον κόσμο »(Ιωάννης 6 : 33).

Οι ασυναγώνιστες δώρο, που ήταν ο γιος του, ο Θεός έχει περικύκλωσε το σύνολο του αέρα κόσμο της χάριτος, το οποίο είναι εξίσου πραγματικό με το κάλυμμα του αέρα, που περιβάλλει την υδρόγειο. Εκείνοι που επιλέγουν να αναπνέουν αυτό το ζωογόνο ατμόσφαιρα θα ζήσουν και να αναπτυχθούν σε ενήλικες άντρες και γυναίκες στον Ιησού Χριστό.

Όπως ένα λουλούδι στρέφεται προς τον ήλιο, γι 'αυτό είναι φωτεινό ακτίνες βοήθησε στην ομορφιά και αρμονία, γι' αυτό πρέπει να στραφούν προς τον Ήλιο της Δικαιοσύνης, για να μας λαμπρό φως του ουρανού και της φύσης μας εξελίχθηκε από την εικόνα του Χριστού.

Ο Ιησούς μας διδάσκει αυτό όταν λέει: "Παραμείνετε σε μένα, εγώ και εσείς, ως ένα δενδρύλλιο δεν μπορεί να φέρει τα πρόβατα τον εαυτό μου, αν αφεθεί στην άμπελο, έτσι ώστε ούτε να τηρεί σε μένα, όταν ... δεν μου το YE μπορεί να κάνει τίποτα »(Ιωάννης 15,4.5). Για να ζήσουν άγια ζωή, είστε μόνο ως εξαρτώνται από τον Χριστό, ως το κορόιδο που εξαρτώνται από την ένταση που μπορεί να αναπτυχθεί και να αποδώσει καρπούς. Εάν έχετε αποσυνδεθεί από τον Χριστό, δεν έχετε καμία ζωή. Δεν έχετε τη δύναμη να αντισταθεί στον πειρασμό και να αυξηθεί σε χάρη και αγιότητα. Αν σταθούμε σε αυτό, θα είστε σε θέση να ευδοκιμήσουν. Αν η ζωή σου βασίζεται σε Χριστό, ξεραίνονται, ή να μείνει κρεμώντας φρούτα. Θα είναι σαν ένα δέντρο που φυτεύτηκαν από ρυάκια.

Πολλοί πιστεύουν ότι ορισμένες εργασίες πρέπει να πραγματοποιηθούν μόνο του. Επικαλούνται τον Χριστό να συγχωρήσει τις αμαρτίες τους, αλλά προσπαθούν να ζήσουν δεξιά από τις δικές τους προσπάθειες. Κάθε τέτοια προσπάθεια πρέπει να απορριφθεί. Ο Ιησούς λέει: "δεν μου το YE μπορεί να κάνει τίποτα." ανάπτυξή μας στη χάρη, τη χαρά μας, τη χρησιμότητά μας - όλα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από ένωση μας με τον Χριστό. Θα αυξηθεί σε χάρη, αν είμαστε σε επαφή μαζί του, κάθε μέρα, κάθε ώρα, αν σταθούμε σε αυτό. Ο Χριστός είναι ο μόνος συγγραφέας της πίστης μας, αλλά και το τελικό επεξεργαστή. Ο Χριστός είναι το πρώτο και το τελευταίο, πάντα. Για να είναι μαζί μας μόνο στην αρχή και στο τέλος του ταξιδιού μας, αλλά σε κάθε βήμα. Δαβίδ για να πει: «Κύριε, πριν από την έβαλα πάνω στα μάτια, και όταν το δεξί χέρι μου, τίποτα δεν μου κούνημα" (Ψαλμός 16:08).

Ρωτάτε: «Πώς μπορώ να σταθώ στο Χριστό;" - Ακριβώς όπως όταν έλαβε για πρώτη φορά. "Live στον Ιησού Χριστό, όταν θα τον δεχτεί ως Κύριο». "Ο δίκαιος θα ζήσει με πίστη". (Κολοσσαείς 2,6? Εβραίους 10:38).

Ο Θεός να σας χέρια, θα ήταν όλα του, να τον εξυπηρετήσει και ήταν υπάκουος σε αυτόν, και λάβατε τον Χριστό ως Σωτήρα τους. Δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν άφεση των αμαρτιών τους, ή αυτός μπορεί να μετατρέψει τις καρδιές. Όταν σας παραδοθεί στον Θεό, πιστεύεις ότι όλα αυτά ο Θεός θα κάνει για σας, για την αξία του Χριστού. Με την πίστη σας έγινε την ιδιοκτησία και την πίστη του Χριστού σ 'αυτόν μεγαλώνουν - να δώσετε και θα λάβετε. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα - την καρδιά σας, σας, την υπηρεσία σας, θα πρέπει να δώσει ο Θεός όλα, αν θέλετε να είστε υπάκουοι σε όλες τις εντολές Του, και επίσης όλα όσα χρειάζεστε για να αποδεχθεί - την πληρότητα του Χριστού ως ευλογία, να κατοικήσει στην καρδιά σου, ήταν δύναμή σας, τη δικαιοσύνη σου, αιώνια βοηθός σας - για να σας δώσει τη δύναμη για να υπακούσει.

Αγιασθήτω το Θεό το πρωί, είτε πρόκειται για την πρώτη σας ενέργεια: Ας προσευχηθούμε:. "Πάρε με, Κύριε, όπως όλη η περιουσία του, έβαλα όλα τα σχέδια μου στα πόδια σου Χρήση μου σήμερα στο υπουργείο του Παραμείνετε σε μένα και να δώσουν.. μένα τελείωσε όλο το έργο του σε σας. "Έτσι προσεύχονται καθημερινά. Κάθε πρωί καθαγιάζω στο Θεό για τη μέρα σας. Φέρτε το με όλα τα σχέδιά του να δηλώσει πρόνοια του, πρέπει να γίνουν και που δεν είναι. Έτσι, κάθε μέρα Βάλτε τη ζωή σας στα χέρια του Θεού και η ζωή σας θα γίνει όλο και περισσότερο διαμορφώνονται μετά από τη ζωή του Χριστού.

Η ζωή στη ζωή του Χριστού σε ισορροπία. Δεν χρειάζεται να είναι κάποια συναισθηματική διέγερση, αλλά πρέπει να είναι μια μόνιμη ήρεμη εμπιστοσύνη. Δεν ελπίδα εισάγετε στο εαυτό μας, αλλά εν Χριστώ. αδυναμία σας συσχετίζεται με τη δύναμή της, την άγνοιά σας για τη σοφία του, αδυναμία σας να επιμονή και τη δύναμή του. Θα πρέπει λοιπόν να δούμε τον εαυτό σας, εσείς δεν πρέπει να σκεφτόμαστε για τον εαυτό τους, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε προς τον Χριστό.

Σκεφτείτε για την αγάπη του για την ομορφιά και την τελειότητα της φύσης του. Ο Χριστός στην αυταπάρνηση, ταπείνωση του Χριστού, ο Χριστός με καθαρότητα και αγιότητα, τον Χριστό στην άφατη αγάπη του - αυτά είναι τα θέματα για διαλογισμό. Μόνο αν αγαπάτε τον Χριστό, αν τον έχετε ως παράδειγμα, εάν στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε αυτόν, μόνο τότε θα σας αλλάξει την μορφή του.

Ο Ιησούς λέει, "και να κατοικήσει μέσα μου." Αυτές οι λέξεις δημιουργούν ένα δωμάτιο εικόνα, τη δύναμη, την εμπιστοσύνη. Μας καλεί: «Ελάτε σε μένα ... και εγώ θα σας αναπαύσω" (Κατά Ματθαίον 11,28.29). Ψαλμωδός λόγια εκφράζουν την ίδια ιδέα: «Να είστε σιωπηλοί μπροστά στον Κύριο και να περιμένουμε από αυτόν." Και ο Ησαΐας μας δίνει τη βεβαιότητα: «Στην μετατροπή και ηρεμία θα είναι σωτηρία σου» (Ψαλμός 37,7, Ησαίας 30,15). Αυτή η ειρήνη δεν βρίσκεται σε αδράνεια, λόγω της πρόσκλησης του Σωτήρα είναι η υπόσχεση της χώρο για να εργαστεί με μια πρόκληση: «Πάρτε το ζυγό μου επάνω σας ... και θα βρείτε ανάπαυση» (Ματθ. 11,29). Μια καρδιά που είναι γεμάτη Χριστό, που εργάζονται για τον Χριστό και ειλικρινά πιο φλογερά.

Η ενασχόληση με τον εαυτό του, γυρίζοντας από το Χριστό, την πηγή της δύναμης και της ζωής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Σατανάς προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή μας από τον Σωτήρα και την πρόληψη μας μαζί του στην γραμμή και σύνδεση. Προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή μυαλό μας κοσμικές απολαύσεις της ζωής ανησυχίες, τα προβλήματα και τις ελλείψεις των άλλων ή τα δικά μας σφάλματα και αδυναμίες. Μην ξεγελιέστε φαντασίες του.

Και πολλοί από εκείνους που είναι πραγματικά ευσυνείδητοι, και που θέλουν να ζήσουν για το Θεό, συχνά παρασυρθεί από το γεγονός ότι σκέφτονται για λάθη και τις αδυναμίες τους, και ελπίζει ότι θα χωρίσει από τον Χριστό και τον θρίαμβο πάνω τους. Πρέπει λοιπόν να σκεφτούμε τον εαυτό τους και πρέπει να ζούμε με το φόβο και την ανησυχία ότι είμαστε σωσμένοι. Όλοι μας μακριά από πηγές ενέργειας. Δεσμεύστε τον εαυτό σας πλήρως στο Θεό και την εμπιστοσύνη του. Συζήτηση για τον Ιησού και τον σκέφτομαι. Αφήστε το να χάσει σας "εαυτό." Βάλτε στην άκρη κάθε αμφιβολία, το αυτοκίνητο κάθε φόβο. Πες με τον απόστολο Παύλο: «Τι ζωές έχω πια, αλλά ο Χριστός ζει μέσα μου Αν τώρα ζουν στη σάρκα, είναι η ζωή στην πίστη του Υιού του Θεού, που μου πήρε να αγαπήσει και έδωσε τον εαυτό Του για μένα.. " (Γαλ. 2:20). Παραδοθείτε στο Θεό. Κρατά ό, τι σας είπε. Δώστε πάνω στα χέρια του αυτόν που σ 'αγαπάει, να σας κάνει ασφαλή παγίδες.

Όταν ο Χριστός ανέλαβε ο ίδιος την ανθρώπινη μορφή, αλυσοδεμένο οι ίδιοι με το δεσμό της αγάπης της ανθρωπότητας, η οποία δεν ισχύει μπορεί να σπάσει, αν δεν επιλέξει να το κάνω εγώ ένα. Ο Σατανάς εξακολουθεί να μας οδηγεί και είναι ενοχλημένος που σπάσαμε το δεσμό, αποφασίσαμε να διαχωριστεί από τον Χριστό. Γι 'αυτό πρέπει να προσέξουμε, την καταπολέμηση και προσευχόμαστε ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να μας φέρει σε, επιλέξαμε ένα άλλο άτομο, μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή, επειδή έχουμε ελεύθερη βούληση. Ας ακόμη, συνεπώς, το βλέμμα στο Χριστό και θα μας προστατεύσει. Αν κοιτάξουμε τον Ιησού, είμαστε ασφαλείς. Τίποτα δεν μπορεί να μας τραβήξει από το χέρι του. Αν ποτέ δούμε με τον ίδιο, «θα αλλάξει σε ομοιότητά του σε μια όλο και μεγαλύτερη φήμη - όλα από το Πνεύμα του Κυρίου» (2 Κορινθίους 3:18).

Έτσι, έχουν ληφθεί από τον πρώτο μαθητές πολύτιμο Σωτήρα. Όταν οι μαθητές άκουσε τα λόγια του Ιησού, είχαν την αίσθηση ότι χρειάζονται Ιησού. Αναζητήθηκε του, βρέθηκαν και ακολούθησαν. Ήταν μαζί του στο σπίτι, στο γραφείο σας, στο δωμάτιο και στο πεδίο. Ήρθε σε επαφή μαζί του ως δάσκαλος με τους μαθητές, να λαμβάνουν καθημερινά οδηγίες από το στόμα του την αλήθεια. Κοίταξε να τον ως υπηρέτης για τον κύριό του για να μάθει τα καθήκοντά του. Οι μαθητές ήταν άνδρες »υπόκεινται στις ίδιες δυσκολίες όπως είμαστε" (Ιακώβου 5:17). Πολέμησε το ίδιο μάχη με την αμαρτία, όπως και εμείς. Θα έπρεπε να είναι το ίδιο με εμάς χάριτος για να ζήσουν άγια ζωή.

Ακόμη και Ιωάννης, ο αγαπημένος μαθητής που πλέον μοιάζει με το Σωτήρα, δεν αγαπημένο χαρακτήρα από την αρχή. Ήταν ένας αλαζονικός και φιλόδοξη, αλλά και σκληρός και προσβλητικό. Όταν εμφανίστηκε, ωστόσο, θεία φύση του Χριστού, γνωρίζουν τις αδυναμίες τους και αυτή η γνώση που ταπείνωσε τον εαυτόν του. Η αντοχή και υπομονή, δύναμη και ευαισθησία, χάρη και ταπεινοφροσύνη, που είδε στην καθημερινή ζωή του Υιού του Θεού, που γεμίζουν την ψυχή του με θαυμασμό και αγάπη.

Κάθε μέρα που η καρδιά του είναι να προσελκύσει πιο κοντά στον Χριστό και την αγάπη για το δάσκαλό του ξέχασε να φορέσει. αλαζονεία και η φιλοδοξία του έδωσε τη θέση της στη δράση των μεταμορφωτική δύναμη του Χριστού. Η αναζωπύρωση της επιρροής του Αγίου Πνεύματος, του έδωσε μια νέα καρδιά. Η δύναμη της αγάπης του Χριστού προκάλεσε μια αλλαγή στο χαρακτήρα του. Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει κοινωνία με τον Ιησού. Αν ο Χριστός κατοικεί στην καρδιά, αλλάζει όλη την φύση του εδάφους. Πνεύμα του Χριστού και η αγάπη του να αναλάβει την καρδιά, αυξημένα σκέψεις και επιθυμίες στο Θεό και τον ουρανό.

Όταν ο Χριστός άρχισε να τον ουρανό, παρέμεινε στην οπαδοί του εξακολουθούν να αισθάνονται την παρουσία του. Ήταν μια προσωπική παρουσία γεμάτη αγάπη και το φως. Ο Ιησούς, ο Σωτήρας από αυτούς περπάτησαν και μίλησε, και ο οποίος προσευχήθηκε μαζί τους για να παρέχουν τις καρδιές τους την ελπίδα και την άνεση, τα οποία ελήφθησαν μακριά στον ουρανό με ένα μήνυμα του δωματίου στα χείλη. Και όταν πήρε το πλήθος των αγγέλων, οι μαθητές ακούσει ακόμα τον ήχο της φωνής του, λέγοντας: «Ιδού, εγώ είμαι μαζί σου 'πάντοτε εις ακόμη και το τέλος της εποχής» (Ματθ. 28,20). Ο Χριστός αναλήφθηκε στους ουρανούς με ανθρώπινη μορφή. Οι μαθητές που είδαν πριν από το θρόνο του Θεού εξακολουθεί να είναι φίλος τους και Σωτήρα, ότι η αγάπη του δεν έχει αλλάξει, εξακολουθεί να είναι ένα από τα δεινά της ανθρωπότητας. Παρουσίασε ενώπιον του Θεού επί της ουσίας των πολύτιμο αίμα σου, και έδειξε τραυματίστηκαν στα χέρια και τα πόδια του, ως υπενθύμιση της τιμής που καταβάλλεται για την εξαγορά. Ήξεραν ότι ανέβηκε στον ουρανό για να προετοιμάσει μια θέση για αυτούς, και να επιστρέψει και να το πάρετε σε αυτόν.

Όταν οι μαθητές συγκεντρώθηκαν μετά την Ανάληψη του Κυρίου τους, έδωσε μια προσευχή προς τον Πατέρα στο όνομα του Ιησού. Με σεβασμό και δέος είναι λυγισμένα σε προσευχή και επανέλαβε την υπόσχεση του Ιησού:. "Αν ρωτήσετε τον Πατέρα για κάτι, να το δώσει στο όνομά μου Δεν έχετε παρακαλούσε για τίποτα στο όνομά μου, ρωτήστε και θα λάβετε, η χαρά σας ολοκληρωθεί »(Ιωάννης 16,23.24). Σήκωσε το χέρι του πίστης και πιο ψηλά με ένα συναρπαστικό δήλωση: «Ιησούς Χριστός ο οποίος πέθανε και ο οποίος μεγάλωσε, το δεξί χέρι του Θεού μεσιτεύει για μας» (Ρωμαίους 8:34).

Πεντηκοστή έφερε η παρουσία του Παρακλήτου, από τους οποίους ο Χριστός είπε: «. Θα είναι μέσα σου" Και μετά είπε: "Θα είναι καλό για μένα να αφήσει Όταν πηγαίνετε μακριά, ο Παράκλητος δεν θα έρθει σε σας εγώ θα φύγω, αν μου το στείλει σε εσάς..» (Ιω. 14,17? 16:7). Από τότε, το Πνεύμα του Χριστού κατοικούν μόνιμα στις καρδιές των οπαδών του. κοινωνία τους ήταν τώρα πιο κοντά από ό, τι όταν ήταν μαζί τους προσωπικά. Φως, την αγάπη και τη δύναμη του Χριστού να κατοικήσει σε αυτά, που προέρχονταν από την, έτσι οι άνθρωποι αναζητούν σε αυτούς ", οι ισπανικές αρχές διερωτώνται, να γνωρίσουν, που είχαν με τον Ιησού» (Πράξεις 4:13).

Ό, τι ήταν ο Χριστός στους μαθητές του, θέλει να είναι οπαδοί του σήμερα, γιατί στην τελευταία προσευχή του, όταν συγκεντρώθηκαν γύρω του ένα μικρό πλήθος από μαθητές, λέγοντας: «Παρακαλώ, όχι μόνο γι 'αυτούς αλλά και για εκείνους που έχουν το λόγο τους να πιστεύουν σε μένα "(Ιωάννης 17,20). Ο Ιησούς προσευχήθηκε για μας και μας ζήτησε να γίνουμε ένα με αυτόν, όπως είναι ένα με τον Πατέρα. Τι ενότητα!

Ο Σωτήρας είπε στον εαυτό του: «Ο Υιός δεν μπορεί από μόνη της ανέρχεται σε τίποτα," ο Πατέρας που κατοικεί μέσα μου κάνει τα έργα του »(Ιωάν. 5,19, 14,10) Αν ο Χριστός κατοικεί στις καρδιές μας, θα δράσουμε». Ως πράξη βούληση και καλές αποφάσεις. "Θα εργαστούμε για τον τρόπο που εργάστηκε, δείχνουμε το ίδιο πνεύμα. Επομένως, αν εμείς τον αγαπάμε και αν σταθούμε σε αυτό, θα αυξηθεί" όλα-σε αυτόν που είναι ο επικεφαλής, που είναι ο Χριστός »( Εφεσίους 4:15).


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Γιατί υπάρχει το κακό;

59_snake.jpg Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα μας είναι το κακό. Υπάρχουν πολύ ισχυρή και δραστήρια.Σε περίπτωση που είναι; Γιατί;Η Αγία Γραφή μιλάει για εξέγερση εναντίον του Θεού στον ουρανό. ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 178919x

Ευρεία είναι η διαδρομή προς καταστροφή, στενός είναι ο δρόμος προς τον ουρανό!

409_uzka_je_cesta_do_nebe.jpg "Μπείτε μέσα από τη στενή πύλη μεγάλη πύλη και ευρεία είναι ο δρόμος που οδηγεί στην καταστροφή, και πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν μέσα από αυτό. Στενών είναι η πύλη και ...
Added: 05.04.2011
Απόψεις: 326396x

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός ή η δημιουργία της; - Μέρος 2

375_jezis_kristus_2.jpg Σε προηγούμενη εργασία μας έγραψε τους στίχους που αποδεικνύουν τη θεότητα και η δημιουργική δύναμη του Ιησού Χριστού. Αυτά τα εδάφια δείχνουν ότι ο Ιησούς ήταν πριν από την ίδρυση του ...
Added: 10.03.2011
Απόψεις: 169070x

Αλλαγές στην Αγία Γραφή μεταφράσεις

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg Στην Τσεχική γλώσσα στην πρόσφατα αύξηση του αριθμού των μεταφράσεων Αγίας Γραφής. Εκτός από το Οικουμενικό Η μετάφραση είναι διαθέσιμα όχι μόνο για να ολοκληρώσει τη μετάφραση και τη μελέτη της ...
Ενημερώθηκε: 16.11.2011
Added: 16.11.2011
Απόψεις: 266461x

Σάββατο ως μνημείο της δημιουργίας, δεδομένης της σχέσης με το Θεό

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Ας δούμε από την αρχή κιόλας της Βίβλου, το Βιβλίο της Γένεσης. Εδώ είναι γραμμένο για τη δημιουργία του κόσμου μας. Μαθαίνουμε ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε έξι συνεχείς ...
Added: 28.04.2011
Απόψεις: 189313x

El.AmazingHope.net - 8η Ανάπτυξη του Χριστού, η μεταβολή στη φύση - Ταξίδι στον Χριστό