El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ο μόνος αληθινός Θεός είναι ο Θεός του Ισραήλ!

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

439_izraelite.jpg

Ο μόνος αληθινός Θεός είναι ο Θεός του Ισραήλ!

Added: 01.06.2011
Απόψεις: 296491x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Ησαΐας 44,6 - Έτσι λέει ο Κύριος, ο βασιλιάς και ο Λυτρωτής του Ισραήλ, ο Κύριος των δυνάμεων: είμαι πρώτος και είμαι ο τελευταίος, εκτός από μένα δεν υπάρχει Θεός.

Ο Θεός είναι ο μόνος! Ένας δημιουργός της γης και του σύμπαντος, ένας κυβερνήτης, και ο νομοθέτης, ένα Σωτήρα και Λυτρωτή, μόνο ένας από τους αγαπώντας Πατέρα μας. Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά είδη των θρησκειών, τόσο πολλούς θεούς και την κατεύθυνση; Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά λατρεία και τη μίμηση;

Όλη την ανθρωπότητα οδηγείται στη μεγάλη διαμάχη μεταξύ Χριστού και Σατανά, που είναι ο χαρακτήρας του Θεού είναι αγάπη, ο νόμος του Θεού και κυρίαρχο κράτος του Θεού πάνω από το σύμπαν.

Η διαμάχη ξεκίνησε στον ουρανό, όταν ένας από κτιστών όντων, ότι Άγγελος ήταν μια ευγενής και ευλογημένος με μια επιλογή, άρχισε να ανυψώσει. Έγινε ο Σατανάς, αντίπαλος του Θεού, ο οποίος έσπασε την αντίσταση των αγγέλων. Αν ο Θεός παρενέβη αμέσως, είναι ότι το κακό δεν ήξερα μέχρι τώρα, άρχισε να φοβάται και να υπακούσει το Θεό του φόβου. Γι 'αυτό ο Θεός ας τον Σατανά για να αποδείξει την πραγματική φύση του κακού και της εξέγερσης εναντίον Του. Ο Θεός έπρεπε να κατακτήσει το κακό με την αγάπη του.

Ο Σατανάς εξαπάτησε τον Αδάμ και την Εύα στην αμαρτία, και είπε ότι το πνεύμα της ανταρσίας στη χώρα μας. Η αμαρτία έχει παραμορφωθεί η εικόνα του Θεού στους ανθρώπους, έχουν αποδιοργανώσει τάξη στη δημιουργία του κόσμου και προκάλεσαν καταστροφές σε όλη την πλημμύρα χώρα. Ο άνθρωπος είναι αποξενωμένος από τον Θεό από την αμαρτία, αλλά ο Θεός είχε ένα σχέδιο της λύτρωσης για τους ανθρώπους. Ο Θεός έστειλε τον Υιό του για να μας λυτρώσει από την αμαρτία και την ταλαιπωρία υπέστησαν στη χώρα για τις αμαρτίες μας.

Δημιουργός πέθανε για τη δημιουργία Του, ακόμη απόδειξη της αγάπης για όλα τα πλάσματα του Θεού θα μπορούσε να δώσει.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 12,7-9 - Ο αγώνας έγινε τον ουρανό: Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν εναντίον του δράκου. Και ο δράκοντας πολέμησε και οι άγγελοί του, αλλά δεν βγαίνει τίποτε. Ο ουρανός δεν είναι τόπος που διαπιστώθηκε για αυτούς και το μεγάλο δράκο - το αρχαίο φίδι, που ονομάζεται ο διάβολος και ο σατανάς, ο οποίος εξαπατά ολόκληρο τον κόσμο - ανατράπηκε. Ρίχτηκε στη γη και οι άγγελοί του ρίχτηκαν μαζί του.

Ιωάννης 3:16 - Για το Θεό τόσο αγαπούσε ο κόσμος που έδωσε Το μόνο begotten Son, ότι όποιος πιστεύει σ 'Αυτόν δεν πρέπει να χαθεί αλλά έχουν αιώνια ζωή.

Σατανά εδώ στη γη άρχισε να κυριαρχεί και να πήρε τη θέση του Θεού. Ο ίδιος συνεχίζει να εκκλησιάζεται, επιλέγει υπηρέτες, μάντεις του και ψευδοπροφήτες, και λαχτάρα για το σεβασμό και τον θαυμασμό που ανήκει μόνο σε έναν αληθινό Θεό.

Σε όλη την ιστορία, ο Σατανάς είχε έναν τεράστιο αριθμό των ανθρώπων και των εθνών που τον ακολούθησαν με θαυμασμό. Τους έδωσε τη γνώση και τη σοφία του, με αντάλλαγμα που τον λατρεύουν σαν θεό τους. Και έφερε πολλά θύματα, συμπεριλαμβανομένων των θυμάτων της ανθρώπινης και πίστευε ότι μόνο αυτός θα τους βοηθήσει σε όλα.

Ολόκληρο το σύμπαν είναι, αλλά ένα αληθινό Θεό! Ο Θεός που μας αγαπά τόσο πολύ που θυσιάστηκαν για τη σωτηρία μας και τις δικές του γιου του.

Ο Θεός ήταν πάντα πιστός στον λαό του, που επιθυμούν μια πραγματική σύνδεση με τον ουράνιο Πατέρα τους. Είτε ήταν πριν από τον κατακλυσμό, ή ακόμη και μετά τον κατακλυσμό, ζουν εδώ και αιώνες από τους ανθρώπους που συμμορφώνονται με τις αρχές της θέλησης του Θεού και του Θεού.

Σε σχέση με τον μεγάλο αριθμό των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, αλλά υπήρχε πάντα αρκετό.

Θυμηθείτε πόσοι άνθρωποι σώθηκαν στην κιβωτό του Νώε στο πλημμυρών. Ήταν 8 άτομα που πιστεύουν και υπηρετούν τον αληθινό Θεό, τον Δημιουργό και ο κυβερνήτης του ουρανού. Εκείνη την εποχή θα μπορούσε να είναι αρκετά δισεκατομμύρια ανθρώπους και ακόμα να σωθεί, μόνο 8 από αυτούς. Όσοι ήταν στο σκοτάδι, να σκεφτείτε ότι είναι δυνατό ότι μια τέτοια λάτρεψαν και οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν κάτι ψεύτικο, κάτι που δεν είναι αλήθεια. Όμως ο Σατανάς ήταν σε θέση να ξεγελάσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους και όλοι χάθηκαν στην πλημμύρα. Είναι μια προειδοποίηση για εμάς!

Η Αγία Γραφή μιλάει ξεκάθαρα για το γεγονός ότι ο Θεός είναι ο μόνος. Ο Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ!

Ακριβώς όπως ο Σατανάς ελέγχους έθνη του κόσμου, ο αληθινός Θεός επέλεξε το λαό του, στην οποία αποκάλυψε τη μεγάλη δύναμη του, στις πράξεις του, την απέραντη αγάπη του, η μεγάλη αντοχή του, αλλά και τις απαιτήσεις τους και αυστηρότητα. πράξεις του Θεού ήταν θεαματικά, το είδος που ο Σατανάς δεν θα μπορούσε να δείξει όλη την ιστορία. μεγάλη δύναμη του έφερε ο εκλεκτός λαός του από την αιγυπτιακή αιχμαλωσία, και ακόμη και τότε δυναμικά απέδειξε τη μοναδικότητά του. Αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν ήδη αποδείξει σαφώς ότι τα θαύματα πράγματι συνέβη και ότι η Βίβλος περιγράφει την αλήθεια.

Σημειώστε ότι ο Θεός έφερε ο εκλεκτός λαός του από την αιγυπτιακή αιχμαλωσία. Η Αίγυπτος ήταν ένα έθνος που υπηρέτησε είδωλα και λατρεύτηκε από τον Σατανά. Όπως ίσχυε και πριν από τον κατακλυσμό μόνο Νώε και την οικογένειά του κατά τον χρόνο της Παλαιάς Διαθήκης πατριάρχες, ήταν το μόνο έθνος του Ισραήλ, ο οποίος υπηρέτησε τον αληθινό Θεό. Οι γύρω έθνη όπως η Αίγυπτος έχουν πωληθεί στο πλαίσιο ψευδείς θεούς - Σατανά.

Ησαΐας 43,20-21 - θα συνδεθεί περιούσιο λαό μου, τους ανθρώπους που έχω δημιουργήσει για να πιστοποιήσει συγχαρητήριά μου.

Έξοδος 3,6 - Στη συνέχεια, είπε: «Εγώ είμαι ο Θεός των πατέρων σας, ο Θεός του Αβραάμ, ο Θεός του Ισαάκ και ο Θεός του Ιακώβ." Μωυσής έκρυψε το πρόσωπό του σύντομα, γιατί φοβόταν να δούμε τον Θεό. Κύριος είπε: «Είδα σαφώς τη δυστυχία του λαού μου στην Αίγυπτο, άκουσα τους στενάζουν δικαστικό επιμελητή τους Ναι, ξέρω τον πόνο τους..

Ησαΐας 44,7-8 - Ποιος είναι σαν κι εμένα; Είτε αυτή η έκθεση! Επιτρέψτε μου να κοινοποιούν και της γης! Από τους αρχαίους χρόνους, όταν μπορώ να ορίσω τους ανθρώπους μου που το θέμα για να ανακοινώσει το μέλλον τους και το μέλλον; Μην ανησυχείτε, μην απελπίζεστε - αφού έχω πει με σαφήνεια εκ των προτέρων. Είστε μάρτυρες μου! Υπάρχει ένας Θεός εκτός από μένα εκεί; Οχι, δεν είναι άλλο βράχο, εγώ δεν ξέρω καμία!

Ησαΐας 44,10 - Ποιος κάνει ένα θεό και είδωλο cast, δεν τίποτα δεν έχει αποκτηθεί. Ντροπή περιμένει όλους τους οπαδούς του. . .

Ησαΐας 45, 14-18 - Έτσι λέει ο Κύριος: ο πλούτος της Αιγύπτου, της Αιθιοπίας αγαθών με κρεμαστό Sabians έρχονται σοι, σου θέληση. Για σένα θα πάω με τις αλυσίδες τους, και το τόξο για να σας ομολογήσω ταπεινά: «Ο Θεός είναι μόνο για σας και ότι δεν υπάρχει θεός, αλλά τον Πράγματι, Εσύ είσαι ο Θεός, που είναι κρυμμένο, ο Θεός του Ισραήλ, ο Σωτήρας,!" Μοντέλο Κατασκευαστές αφήνουν στην ντροπή, όλοι μαζί, με ντροπή και ταπείνωση. Το Ισραήλ και ο Κύριος σώζει αιώνια σωτηρία. Δεν θα πρέπει να ντρέπεται ή να καταδικαστεί ποτέ, ποτέ!

Κατά την καθορισμένη ώρα, ο Κύριος έδειξε να περιούσιο λαό Του Μεσσία -. Γιος του, ο οποίος επρόκειτο να εξαγοράσει την ανθρωπότητα από την αμαρτία και να πληρώσει υψηλό τίμημα για τη σωτηρία μας

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Υιός του Θεού, ο οποίος μόνος δημιούργησε την πτώση της ανθρωπότητας το δρόμο της επιστροφής προς τον Θεό Πατέρα και ο Θεός αποκάλυψε πλήρως τη φύση της αγάπης και της καλοσύνης. Ισραήλ έθνος, αλλά ο Μεσσίας - ο Ιησούς Χριστός σταυρώθηκε και δεν τον αναγνωρίζουν. Ο Ιησούς Χριστός είναι η ζωή μου τι είναι ο Θεός αποκαλύπτεται, αλλά και τι θέλει ο Θεός από εμάς.

Ο Θεός θέλει να είμαστε πιστοί σε αυτόν και λατρεύουμε μόνο εκείνον. Για να ανοίξουμε τις καρδιές σας προς το Άγιο Πνεύμα, ο ιερός νόμος του τύπου του στις καρδιές μας. Στη συνέχεια κρατάμε δικαίου δεν του Θεού τη δύναμή του, όπως και οι Ισραηλίτες, αλλά με αγάπη και πίστη στον Ιησού Χριστό, το Άγιο Πνεύμα δίνει. Ο Ιησούς ονομάζει αυτό μια αναγέννηση. Στην Αγία Γραφή ο Θεός υπόσχεται ότι όποιος πιστεύει σ 'αυτόν, λαμβάνει την ίδια προεκλογικών υποσχέσεων και, όπως ο Αβραάμ έλαβε.

Γαλάτας 3,27-29 - Το μόνο που έχετε πίστη στον Ιησού Χριστό γίνουν παιδιά του Θεού. Όλοι όσοι έχουν βαπτιστεί στο όνομα του Χριστού, πρέπει να βάλετε στο Χριστό. Δεν πρόκειται πια για το ποιος είναι Εβραίος ή ελληνική, δούλος ή ελεύθερος, άνδρας ή γυναίκα - όλοι εσείς είστε ένας στον Ιησού Χριστό. Κι αν είστε του Χριστού, είστε σπέρμα του Αβραάμ και κληρονόμοι σύμφωνα με την υπόσχεση.

Γένεση 13,14-15 - (υπόσχεση στον Αβραάμ) "Σηκώστε τα μάτια σας από τον τόπο όπου είσαι, και να κοιτάξουμε βορρά, νότο, ανατολή και δύση Όλη η έκταση που βλέπετε, σας δίνω σου και να σου σπόρων. για πάντα.

1 Ιωάννη 5,2-3 - Ακριβώς επειδή αγαπάμε τα παιδιά του Θεού, είναι αναγνωρισμένη από το γεγονός ότι αγαπάμε τον Θεό και την εκπλήρωση εντολές Του. Η αγάπη για το Θεό είναι ότι κάνουμε τις εντολές του - και τις εντολές του δεν είναι βαριές.

Ρωμαίους 3,31 - μπορούμε στη συνέχεια να ακυρωθεί η νομοθεσία μέσω της πίστης; Αποκλείεται! Αντιστρόφως, το δίκαιο.

Ματθαίος 5,17-19 - "Μην νομίζετε ότι έχω έρθει να καταργήσει το νόμο ή τους προφήτες δεν ήρθα να καταργήσω, αλλά να εκπληρώσω Αληθώς σας λέγω, μέχρι τον ουρανό και τη γη να περάσει μακριά, δεν το.. μικρότερο επιστολή, δεν είναι μια ελάχιστο μόριο του νόμου, πριν από όλα να γίνει πραγματικότητα. Καθένας θα εξαλείψει έναν από αυτούς τουλάχιστον εντολές και να διδάξουν τους ανθρώπους στη βασιλεία των ουρανών θεωρείται ως το μικρότερο.

Και πώς σχετίζεται με το παρόν;

Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν πολλές θρησκείες - Βουδισμός, Ινδουισμός, Ισλάμ, πολλές τροποποιημένες μορφές του Χριστιανισμού, πολλών διαφορετικών θρησκευτικών διδασκαλίες, και πολλά άλλα. Πολλές από αυτές τις γραμμές δείχνουν την υπερφυσική αποκάλυψη, θαύματα, όπως και οι ιερείς των Φαραώ στην αρχαία Αίγυπτο. Νέα Εποχή Κίνημα διακηρύσσει σύνδεση αυτών των κατευθυντήριων γραμμών και ο Πάπας διακηρύσσει δημοσίως ότι τα πάντα είναι στην πραγματικότητα με τη σωστή σειρά και ότι ο Θεός είναι σε κάθε θρησκεία, αν θα μπορούσε να είναι. Αυτό είναι ένα ψέμα!

Όλοι η ιστορία δείχνει ότι η πραγματική διαδρομή προς το Θεό είναι στενή και ότι μόνο αυτοί που διέπονται από την καθοδήγηση του Θεού, που μας έδωσε μέσω των προφητών Του και τον Υιό Του Ιησού Χριστού, θα λάβει χώρα στο βασίλειο του Θεού. Όλα τα άλλα είναι ειδωλολατρία προορίζεται για τον Σατανά, ο οποίος κάθεται επί του εδάφους στη θέση του αληθινού Θεού!

Παρατηρήστε πως υπάρχει ένα μοτίβο, είτε ξύλο, χρυσό ή άλλως. Προηγουμένως ήταν Μολώχ, Βάαλ - τώρα ο Βούδας, Παναγία, άγιοι, αλλά και τα πάντα που έχουμε θέσει ενώπιον του Θεού επικρατήσει. Αυτή είναι μια τροφή υπερβολή, την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό. Όλα αυτά που προτιμούν να ζουν ενώπιον του Θεού είναι είδωλο για μας, που ο Θεός μισεί. Είναι το έργο ενός εχθρού που μας έχει από τη δημιουργία του κόσμου μισεί και επιδιώκει να καταστρέψει.

Προσεγγίζοντας το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού και την εκπλήρωση της υπόσχεσης που μας έδωσε. Αλλά η Αγία Γραφή προειδοποιεί ότι, πριν έρθει ο Ιησούς, θα είναι ο ερχομός του Σατανά μιμήθηκαν. Ως εκ τούτου, που συνδέει τον κόσμο σε ένα κοινό σημείο. Έτσι, σήμερα ακούμε ότι ο Θεός είναι το ίδιο το Ισλάμ, ο Χριστιανισμός, Ινδουισμός, ακόμη και στον Βουδισμό. Διότι ο Σατανάς, κυβερνήτης της προσωρινής θρίαμβο της χώρας μας πρόκειται να μιμηθούν το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού.

Ενεργοποιήστε επομένως το μόνο ζωντανό Θεό, που είναι η μόνη μας Δημιουργό, τον Πατέρα μας, και από τα οποία μας αγαπά μόνο πάρα πολύ. Έδωσε σε εμάς να γνωρίζουμε το λαό του Ισραήλ και του Υιού Ιησού Χριστού. Ο Ιησούς είναι ο μόνος τρόπος να τον Πατέρα, και όταν αποδέχονται την πίστη στον Ιησού Χριστό στην καρδιά σας, θα βιώσετε την αναγέννηση του Αγίου Πνεύματος - θα βρείτε τον ουράνιο Πατέρα μου.

John 14,6-7 - "Εγώ είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή," Ο Ιησούς απάντησε. «Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μονάχα περνώντας από μένα. Εάν με ήξερε, θα γνωρίσουμε τον Πατέρα μου, επίσης. Από δω και πέρα ​​γνωρίζετε και να τον δει!"

1 Ιωάννη 4,10 - Αυτό είναι αγάπη, δεν είναι ότι έχουμε αγαπήσει τον Θεό, αλλά ότι αυτός μας αγάπησε και απέστειλε τον Υιό του ως εξιλαστήριο θυσία για τις αμαρτίες μας.

Φιλιππησίους 2,6-11 - αν και μοιράστηκε τη φύση του Θεού, την ισότητα της με τον τελευταίο. Αντ 'αυτού, ο ίδιος παραδόθηκε, έχει μια ουσία μιας υπαλλήλου, πήρε ανθρώπινη μορφή. Ο ίδιος βρέθηκε στο σώμα, ως άνθρωπος, ταπείνωσε τον εαυτόν του και έγινε υπάκουος, και στο θάνατο - θάνατο στο σταυρό! Ως εκ τούτου ο Θεός τον εξυψωθεί πάνω από όλα, το όνομα πάνω από κάθε όνομα που έδωσε στα γόνατά του, πριν από το όνομα του Ιησού παν γόνατο στον ουρανό και στη γη και κάτω από τη γη και κάθε γλώσσα για τη δόξα του Θεού Πατρός, ομολόγησε ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος.

Ησαΐας 44,24-26 - Έτσι λέει ο Κύριος, ο οποίος θα εξοφλούνται, ο οποίος θα διαμορφώνεται μέσα στη μήτρα: Εγώ είμαι ο Κύριος που λειτουργεί πάντα, το οποίο απλώνεται στους ουρανούς, το οποίο εκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα η ίδια, που νικά την ψευδή σημεία και μαντείας σε ανόητους στροφές ένας σοφός άνθρωπος ρίχνει σε σύγχυση και γύρισε γνωρίζοντας τίποτα τους να επιβεβαιώσουν αυτό που λέει του υπηρέτη του, και τους κλητήρες πρόβλεψη του πραγματικότητα.

Ησαΐας 45,18 - Καλά, λέει ότι ο Δημιουργός του ουρανού, ο Κύριος ο Θεός ο οποίος αποτέλεσε τη γη, ο οποίος έκανε και επιβεβαίωσε ότι δεν κάνουν ότι έμεινε κενός, αλλά σχηματίστηκε για να ζήσουν: Εγώ είμαι ο Κύριος, και δεν άλλες είναι.

Ησαΐας 46,9-10 - Σκέψου τα πράγματα μακρινό παρελθόν, γιατί είμαι ο Θεός και κανείς άλλος δεν είναι, είμαι ο Αλλάχ, δεν υπάρχει κανείς δίπλα μου. Κηρύσσω τη λήξη από την αρχή ήταν πάντα και αυτό που θα έρθει. Είπα: "Θα γίνει, εγώ θα κάνω ό, τι θέλω."

Ησαΐας 45,20 - Συγκέντρωση και έρχονται, πρόσφυγες από τα έθνη με την πρόσβαση! Δεν καταλαβαίνουν αυτοί που φορούν ξύλινα είδωλα να προσεύχονται στο Θεό, που διέσωσε.

Ησαΐας 42,10 - O τραγουδούν εις τον Κύριον ένα νέο τραγούδι σε όλο τον κόσμο τον έπαινο - των ναυτικών, η θάλασσα και τα πάντα σε αυτό, τα νησιά και τους κατοίκους τους!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Βίντεο - JESUS

199_film_jezis.jpg ΙΗΣΟΥΣ John Heyman αντιμετωπίζεται, αλλά και ο πιο μεταφρασμένος ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου.Αυτή η ταινία είναι ιστορικά στενά για τη ζωή του Ιησού Χριστού.Ποιος είναι ο Ιησούς; Το ερώτημα αυτό ...
Added: 03.11.2010
Απόψεις: 277682x

Ξυπνάτε στην Κίνα και την εξάπλωση του Ευαγγελίου

298_cina.jpg Ασία είναι το μεγαλύτερο θέατρο του εικοστού αιώνα. Δεν υπάρχει άλλη ήπειρος του κόσμου δεν σημαίνει πολλά για τα πιο ισχυρά κινήματα - πολιτικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές και πνευματικές. Το ερώτημα είναι ...
Added: 19.12.2010
Απόψεις: 180627x

Μετανοείτε - είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα!

484_pokani.jpg Matthew 4.17 - Από εκείνη τη στιγμή ο Ιησούς άρχισε να κηρύττει, "! Μετανοείτε Βασιλεία των Ουρανών είναι κοντά!"Όταν ο Ιησούς Χριστός και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής κήρυττε ένα κοντινό βασιλεία ...
Added: 25.09.2011
Απόψεις: 227819x

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός ή η δημιουργία της; - Μέρος 2

375_jezis_kristus_2.jpg Σε προηγούμενη εργασία μας έγραψε τους στίχους που αποδεικνύουν τη θεότητα και η δημιουργική δύναμη του Ιησού Χριστού. Αυτά τα εδάφια δείχνουν ότι ο Ιησούς ήταν πριν από την ίδρυση του ...
Added: 10.03.2011
Απόψεις: 169721x

Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Ο Ιησούς Χριστός έζησε, υπέφερε και πέθανε για να μας λυτρώσει. Ο Θεός επιτρέπει ο Υιός Του να έρθει από τον κόσμο της φήμης σε αυτό το πονηρό κόσμο της αμαρτίας, ...
Added: 13.12.2010
Απόψεις: 172651x

El.AmazingHope.net - Ο μόνος αληθινός Θεός είναι ο Θεός του Ισραήλ!