El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

1η Ποιος είναι η πηγή της ζωής;

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

83_cesta_ke_kristu.jpg

1η Ποιος είναι η πηγή της ζωής;

Added: 07.09.2010
Απόψεις: 132914x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Μας ο ουράνιος Πατέρας είναι η πηγή της ζωής, της αλήθειας και της χαράς. Όμορφη χώρα, δεν φορούσε κανένα ίχνος της καταστροφής και τις κατάρες της αμαρτίας. Το σύνολο όμορφη φύση δείχνει την μεγάλη αγάπη του Θεού. Τα πάντα είναι τέλεια για τις ανάγκες του λαού και όλων των ζωντανών πλασμάτων, η αγάπη μας έδωσε ο Θεός να ζήσω αυτό που χρειαζόμαστε. Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο ιερό και ευτυχισμένη. Όταν η παράβαση του νόμου του Θεού θα φέρει στον κόσμο της καταστροφής και του θανάτου.

Ο Θεός θέλει πόνο μας, αλλά επειδή έχουμε ελεύθερη βούληση, μας δεσμεύει να τις αμαρτίες μας. Στην αγάπη του για μας που διέρχεται από αυτόν τον πόνο με μας και προσπαθεί να μας δείξει το δρόμο, μας προσφέρει βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας με την βοήθεια του θα μπορούσαν να απαλλαγούν από την αμαρτία. Ο Θεός είναι αγάπη - είναι σαν να γράφεται με ένα όμορφο τοπίο. Σε κάθε λουλούδι, το άρωμα του δάσους, το τραγούδι των πτηνών, όλα δείχνουν την φροντίδα του Θεού και την επιθυμία μας να μας κάνει ευτυχείς.

Όμως ο Σατανάς που θεάματα ανθρωπιά της εξαπάτησης και του Δημιουργού ως ένα αυστηρό, σκληρό και απάνθρωπο δικαστή, ο οποίος περιμένει για να τιμωρήσει τις αμαρτίες του λαού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ιησούς ήρθε σε μας τους ανθρώπους στη γη για να αφαιρέσει τα γυαλιά, η οποία επισκιάζει τη μεγάλη αγάπη του Θεού για εμάς. Υιός του Θεού ήρθε από τον ουρανό, επομένως, ότι ο Πατέρας μας αποκαλύπτεται.

John 1,18 - κανείς δεν έχει δει τον Θεό, Υιόν, ο οποίος είναι στην αγκαλιά του πατέρα του, αυτός που απεικονίζονται.

Κατά Ματθαίον 11:27 - Τα πάντα για μένα από τον πατέρα μου, και κανείς δεν γνωρίζει τον Υιό, αλλά τον Πατέρα, και είτε δεν ξέρει ο Πατέρας, ο Υιός και εκείνος στον οποίο διαθήκη Υιός να τον αποκαλύψει.

14 Γενάρη, 8-11 - Κύριος Φίλιππος του είπε, "μόνο όταν μας δείχνουν τον Πατέρα." Filipe », είπε ο Ιησούς,« τόσο καιρό μαζί σου και ξέρω ότι μ 'ακούς; Που έχει δει εμένα έχει δει τον Πατέρα. Πώς μπορείτε να πείτε, Δείξε μας τον Πατέρα »; Μην νομίζετε ότι εγώ είμαι εν τω Πατρί και ο Πατήρ είναι εν εμοί; Λέξεις που λέτε, μην μου πείτε. Αυτός είναι ο Πατέρας που κατοικεί μέσα μου, έχει αυτά τα πράγματα. Πιστέψτε με, εγώ είμαι εν τω Πατρί και ο Πατήρ εν εμοί, μόνο και μόνο επειδή τα έργα πιστέψτε με.

Ο Ιησούς Χριστός περπάτησε και θεράπευσε τους ασθενείς, με μεγάλη συμπόνια για να βοηθήσουμε όλους όσους την έχουν ανάγκη. Η αγάπη, έλεος, συμπόνια και βαθιά συμπάθεια ήταν σε κάθε δράση του. Ήταν πάντα ευγενικός, αποφεύγοντας τα σκληρά λόγια προσεκτικά και να ενεργήσει με ανθρώπινα συναισθήματα. Κατήγγειλε ανθρώπινη αδυναμία, αλλά επέκρινε σοβαρά την υποκρισία, απιστία και την αδικία. Αλλά πάντα έκανε, με δάκρυα στα μάτια και το συναίσθημα του στην φωνή του. Η ζωή του ήταν αυταπάρνηση και φιλανθρωπία. Αν και διατήρησε την αξιοπρέπεια και το μεγαλείο του Θείου, ήταν ο καθένας για τον Αυτόν σπάνιο και ακριβό.

προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Χριστού είναι ακριβώς η ίδια με αυτή μας έδειξε τη ζωή Του. Η φύση του Θεού Πατέρα είναι συμφωνεί πλήρως με τη φύση του Ιησού Χριστού. Επίσης, απορρέει από το έλεος θεία καρδιά του Πατέρα, που αποκαλύπτεται εν Χριστώ.

Εύσπλαχνος και ελεήμων Ιησούς, ο Σωτήρας - ο Θεός αποκαλύφθηκε στο σώμα.

1 Timothy 3,16 - Τα μυστικά της ευσέβειας είναι αναμφισβήτητα μεγάλη: Ήταν εκδηλώθηκε με τη σάρκα, δικαιολογείται από το Πνεύμα, έδειξαν οι άγγελοι, του Ευαγγελισμού εις τα έθνη, με την πίστη δέχθηκε στον κόσμο και να πάρει τη δόξα.

Ο Χριστός έζησε, υπέφερε και πέθανε έτσι ότι θα μπορούσε να μας λυτρώσει. Ο Θεός έχει δεσμευτεί στην αγαπημένη του τον Υιό Του ήρθε από παγκόσμια φήμη με το διεφθαρμένο κόσμο της αμαρτίας, άφησε την τιμή και δόξα και έμπειρους προσβολές, ταπεινώσεις, το μίσος και το θάνατο. Αυτός, ο οποίος ήταν πανομοιότυπο με το Θεό, την ψυχή έκρινε φοβερό διαχωρισμού που προκάλεσε αμαρτίας μεταξύ Θεού και ανθρώπων. Αυτή τη μεγάλη θυσία ήταν μια θαυμάσια εκδήλωση της αγάπης του Πατέρα για μας, ο Χριστός έγινε ο διαμεσολαβητής μέσω του οποίου ο Θεός έχει χυθεί μεγάλη του αγάπη για το αμαρτωλό κόσμο. Μόνο τα θύματα του μόνο και μόνο ο Θεός μπορεί να καθαρίσει από την αμαρτία όλοι όσοι πιστεύουν σ 'Αυτόν.

Θα πρέπει να θυμόμαστε την μεγάλη τιμή για την εξαγορά μας και των νέων θέσεων, το οποίο προσφέρεται για εμάς. Αμαρτία είμαστε στη δουλεία του Σατανά, αλλά τα θύματα του Ιησού Χριστού, μπορούμε και πάλι να γίνει παιδιά του Θεού - Τα παιδιά του Ουράνιου Βασιλέα. Τέτοια αγάπη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα!

Απόσπασμα από το βιβλίο Ο δρόμος προς τον Χριστό - EG White


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός ή η δημιουργία της; - Μέρος 2

375_jezis_kristus_2.jpg Σε προηγούμενη εργασία μας έγραψε τους στίχους που αποδεικνύουν τη θεότητα και η δημιουργική δύναμη του Ιησού Χριστού. Αυτά τα εδάφια δείχνουν ότι ο Ιησούς ήταν πριν από την ίδρυση του ...
Added: 10.03.2011
Απόψεις: 159385x

Χριστός προειδοποιεί Ημέρα της Κρίσεως!

426_bozi_soud.jpg Η ημέρα της έλευσης του Χριστού θα είναι η ημέρα για το δικαστήριο κόσμο. Αγία Γραφή λέει:Jude 1:14-15 - Στην έβδομη γενιά από τον Αδάμ, Ενώχ, προφήτεψε γι 'αυτούς, λέγοντας: «Ιδού, ...
Added: 11.05.2011
Απόψεις: 193050x

Αυτό που πιστεύουμε το πρώτο μέρος - το δογματικά σημεία 1-15

413_cemu_verime_1_15.jpg 1 Γραφή - Η Βίβλος, Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, είναι το γραπτό Λόγο του Θεού. Δίνεται από θεία έμπνευση μέσω αγίων ανδρών του Θεού ο οποίος μίλησε και έγραψε από ...
Added: 11.04.2011
Απόψεις: 133304x

Ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς - έξι λόγοι για να το επιβεβαιώσει

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ σταυρώθηκε, θάφτηκε και τρεις μέρες αργότερα αναστήθηκε από τους νεκρούς. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία δεν ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του αναστήθηκε. Σε ότι ο Χριστιανισμός είναι ...
Added: 08.12.2010
Απόψεις: 313278x

Ο Ιησούς με το Μωυσή και τον Ηλία στο Όρος της Μεταμορφώσεως

407_jezis_hora_promeneni.jpg Ματθαίος 17,1-8 - Μετά από έξι ημέρες ο Ιησούς πήρε τον Πέτρο για να τον, Ιάκωβο και τον Ιωάννη τον αδελφό του, τους οδήγησε μόνο σε ένα ψηλό βουνό και μεταμορφώθηκε ...
Added: 05.04.2011
Απόψεις: 356302x

El.AmazingHope.net - 1η Ποιος είναι η πηγή της ζωής;