El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

7ο Αλλαγή της Καρδιάς - Πίστη και το νόμο - Ο δρόμος προς τον Χριστό

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

273_cesta_ke_kristu.jpg

7ο Αλλαγή της Καρδιάς - Πίστη και το νόμο - Ο δρόμος προς τον Χριστό

Added: 22.11.2010
Απόψεις: 141308x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

«Ποιος είναι εν Χριστώ, είναι μια νέα δημιουργία. Ποια είναι η παλιά έχει πάει, το νέο έχει έρθει" (2. Κορινθίους 5:17).

Κάποιος δεν μπορεί να πει με ακρίβεια η ώρα και της ακριβούς θέσης, ή αδυνατεί να προσδιορίσει την αλυσίδα των γεγονότων που οδήγησαν στη μετατροπή του, αυτό δεν αποδεικνύει ότι δεν αναστρέφεται.

Αν η καρδιά έχει ανανεωθεί από το Πνεύμα του Θεού θα φέρει μαρτυρία για την ίδια τη ζωή. Η μεταβολή αντικατοπτρίζεται στο χαρακτήρα, στις συνήθειες, στη συνεδρίαση. Δείχνει σαφώς, την έντονη αντίθεση ανάμεσα στο τι ήταν πριν, και είναι τώρα. Η φύση δεν δείχνουν την περιστασιακή καλές πράξεις ή κακές πράξεις σπάνια, αλλά καθημερινό λόγο και τη συμπεριφορά.

Ποιος ελέγχει τις καρδιές μας; Παρόλο που ασχολούνται με τις σκέψεις μας; Ποιοι είναι οι μιλάμε; Ποιοι είναι βαθύτερα συναισθήματα μας και τις καλύτερες δύναμή μας; Αν είμαστε στο Χριστό, που προσκολλώνται σε σκέψεις μας σε αυτόν και να επιδιώξει αυτόν, όπως τα συναισθήματά μας. Τα πάντα είμαστε και τι είμαστε αφοσιωμένοι σ 'Αυτόν. Θέλουμε να είμαστε κατ 'εικόνα Του, για να δείξει πνεύμα του, κάνουν το θέλημά Του και σε όλη την αγάπη του.

Εκείνοι που γίνονται νέα πλάσματα εν Χριστώ Ιησού, φέρει τους καρπούς του Πνεύματος, που είναι «αγάπη, χαρά, ειρήνη, υπομονή, ευγένεια, καλοσύνη, πίστη, πραότητα, εγκράτεια» (Γαλ. 5,22-23). Παύουν να βρίσκει ευχαρίστηση στην παλιά πάθη, αλλά για την πίστη στον Υιό του Θεού, θα περπατήσει στα βήματα του Χριστού, αντανακλά τον χαρακτήρα του και θα είναι καθαρό όπως Εκείνος είναι αγνός.

Πράγματα που κάποτε μισούσε τους τώρα αγάπη, και αυτό που κάποτε αγάπησε, τώρα μίσος. Οι άνθρωποι είναι υπερήφανοι και βέβαιοι ότι γίνονται πραγματικές και ταπεινός. Ο μεθύστακας γίνεται νηφάλια, ο ακόλαστος άνθρωπος ηθικά καθαρή. Ένα αφήνει το πολυδάπανο συνήθειες και τους τρόπους του κόσμου. Χριστιανός δεν επιδιώκει «εξωτερικές παγιδεύσεις, αλλά τα στολίδια θα είναι" τι κρύβεται στην καρδιά του τι είναι άφθαρτο, καθώς και ένα απαλό και ήσυχο πνεύμα "(1 Peter 3,3.4)

Η μετάνοια δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο από ό, τι μια τροπολογία, η οποία δραστηριοποιείται. Επαναφέρει ο αμαρτωλός την υπόσχεσή του προς τον Θεό, την απόδοση αν κλέψεις, ομολογεί τις αμαρτίες του, όταν, αγαπά τον Θεό και τον πλησίον του, μπορεί να είναι σίγουρος ότι έχει επιστρέψει από το θάνατο στη ζωή.

Εάν έρχεστε ως ένας περιπλανώμενος, κακό όντα στον Χριστό και γίνεται ένας από τους συμμετέχοντες στο επιεικής χάριτος, εκρήξεις έξω από τις καρδιές μας με αγάπη. Οποιαδήποτε επιβάρυνση θα είναι το φως μας, διότι το ζυγό ότι ο Χριστός επιβάλλει είναι εύκολο. Υποχρέωση γίνεται απόλαυση, προσφέροντας χαρά. Το μονοπάτι, το οποίο φαινόταν τυλιγμένη στο σκοτάδι, οι ακτίνες του ήλιου φωτίζουν δικαιοσύνη.

Η ομορφιά της φύσης του Χριστού αντανακλάται σε οπαδούς του. Κάντε το θέλημα του Θεού ήταν στην ευχάριστη θέση να Χριστό. Η αγάπη για τον Θεό και τον ζήλο για τη δόξα του Θεού, ήταν τα κύρια κίνητρα στη ζωή του Σωτήρα μας. Αγάπη στολισμένη και αναβαθμισμένες όλες τις δράσεις της. Η αγάπη έρχεται από τον Θεό. Ανερός η καρδιά της δεν μπορεί να γεννήσει και να πάει. Μπορεί να βρεθεί μόνο στην καρδιά, όπου βασιλεύει ο Ιησούς. "Αγαπάμε επειδή ο Θεός μας αγάπησε πρώτος" (1 Ιω. 4:19). Στην καρδιά μιας ανανεωμένης αγάπης της θείας χάριτος είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις διαπραγματεύσεις. Η αλλαγή της φύσης, τα κίνητρά του ελέγχου που διέπουν την αγάπη, ξεπερνώντας εχθρότητα και συναισθήματα πιο ευγενής. Αν αυτή είναι η αγάπη στην καρδιά σου και ομορφαίνει τη ζωή έχει μια επιρροή διύλιση περιβάλλον μας.

Υπάρχουν δύο λάθη που πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιδιά του Θεού - ειδικά εκείνοι που μόλις άρχισαν να πιστεύουν στη χάρη του Θεού. - Ειδικά προστατευόμενες

Το πρώτο λάθος, από το οποίο αναφέρθηκε, είναι η πίστη στη δύναμή του ανθρώπου και σε δικά του έργα, μια πεποίθηση ότι ο άνθρωπος τους μπορούν να συμφιλιωθούν με τον Θεό. Ποιος προσπαθεί να υπακούουν στο νόμο και να γίνει το δικό έργων του αγίου, προσπαθούν να αδύνατη. Ό, τι ένας άνθρωπος που πραγματοποιήθηκε χωρίς Χριστό, είναι μολυσμένη από τον εγωισμό και την αμαρτία. Μόνο η πίστη στη χάρη του Χριστού, μπορεί να μας ευλογήσει.

Ένα δεύτερο δεν είναι λιγότερο επικίνδυνο λάθος είναι η πεποίθηση ότι ο Χριστός απελευθέρωσε τον άνθρωπο από το νόμο για τη διατήρηση του Θεού, μια πίστη που πρόκειται να συμμετάσχουν στη χάρη του Χριστού και ότι οι ενέργειές μας με την λύτρωσή μας δεν έχουν τίποτα κοινό.

Σημειώστε όμως ότι η υπακοή δεν σημαίνει μια απλή τυπική συμμόρφωση παραγγελιών, αλλά της φιλανθρωπίας.

Ο νόμος του Θεού είναι μια έκφραση της πραγματικής φύσης του Θεού, είναι η επιτομή της μεγάλης αρχές της αγάπης, και είναι το θεμέλιο της κυβέρνησης του Θεού στον ουρανό και στη γη.

Εάν οι καρδιές μας δημιουργήθηκε πρόσφατα κατ 'εικόνα Θεού, είναι εντυπώθηκαν στην ψυχή της θείας αγάπης, είναι πιθανό ότι ο νόμος του Θεού δεν αντικατοπτρίζεται στη ζωή; Αν η αρχή της αγάπης ενστάλαξε στις καρδιές, αν κάποιος ξαναγεννιέται στην εικόνα γι 'αυτόν που δημιούργησε τον έχει εκπληρωθεί η υπόσχεση για μια νέα σύμβαση.

Εβραίους 10,16 - "Εγώ τους δώσει τους νόμους μου εις την καρδιά τους και να τα γράψει στο μυαλό."

Και όταν ο νόμος τεθεί σε καρδιά, θα διαμορφώσουν τη ζωή του. Υπακοή - η υπηρεσία της αγάπης και της αφοσίωσης στην αγάπη - είναι το αληθινό σημάδι της μαθητείας. Γραφή λέει:

1 Ιωάννη 5,3, 2,4 - ". Υπάρχει η αγάπη του Θεού ότι τηρούμε τις εντολές του" «Ποιος λέει ότι εγώ τον ξέρω, αλλά δεν τηρεί τις εντολές του, είναι ψεύτης και δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτόν». Είναι απλά πίστη και η πεποίθηση ότι η υπακοή μας για την απαλλαγή από τους συμμετέχοντες είναι η χάρη του Χριστού που μας επιτρέπει να είμαστε υπάκουοι.

Η σωτηρία δεν θα αποκτήσουν την υπακοή του, διότι η σωτηρία είναι ένα δώρο του Θεού που δεχόμαστε από την πίστη. Η υπακοή είναι ο καρπός της πίστης.

1 Ιαν 3,5.6 - "Και ξέρετε ότι ο Υιός του Θεού που φαίνεται να τις αμαρτίες, και δεν υπάρχει καμία αμαρτία Εκείνοι που παραμένουν στον Υιό, δεν αμαρτία και αυτός που τις αμαρτίες, να τον δει ή γνωστό του.."

Αυτή είναι η πραγματική λυδία λίθος. Αν τηρήσουν εν Χριστώ κατοικεί μέσα μας την αγάπη του Θεού, τα συναισθήματά μας, τις σκέψεις μας, τις προθέσεις μας και οι πράξεις μας είναι σύμφωνα με το θέλημα του Θεού, όπως εκφράζεται στην εντολές του ιερού νόμου του Θεού.

1 Ιαν 3,7 - "Μικρά μου, άνθρωπος ας μη σας εξαπατήσει: αυτός είναι δίκαιος, ο οποίος δικαιώνει - όπως ο ίδιος είναι δίκαιος".

Δικαιοσύνης ορίζεται από τον ιερό νόμο του Θεού, που εκφράζεται με τις Δέκα Εντολές που δόθηκε κατά Σινά. Φάντασμα της πίστης στο Χριστό, η οποία ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος απαλλάσσεται από την υποχρέωση να υπακούσει στον Θεό, όχι την πίστη, αλλά η αλαζονεία.

Προς Εφεσίους 2,8, James 2,17 - "Διότι κατά χάριν είστε σωσμένοι δια της πίστεως", αλλά "καθώς και τις πεποιθήσεις, εάν οι πράξεις τους, είναι ο ίδιος νεκρός."

Ο Ιησούς είπε για τον εαυτό του, προτού έρθει στη γη:

Ψαλμός 40,8 - "Για να εκπληρώσει Θεέ μου, σου θα είναι η επιθυμία μου, σου νόμος είναι μέσα στην καρδιά μου."

Και πριν αναλήφθηκε στους ουρανούς, είπε: "...

Ιωάννης 15,10 - Έχω κρατήσει τις εντολές του πατέρα μου και να τηρούν στην αγάπη του. "

1 Ιωάννη 2,3-6 - Αγία Γραφή λέει: "Με αυτό το ξέρουμε ότι τον ξέρουν, αν τηρούμε τις εντολές Του ... Αυτός που λέει ότι μένει μέσα του πρέπει να ζει όπως έζησε."

1 Πέτρου 2,21 - "Επειδή και ο Χριστός υπέφερε για σας, αφήνοντας σας αναφέρω ένα παράδειγμα για να ακολουθήσει στα βήματά του."

Η κατάσταση της αιώνιας ζωής είναι το ίδιο με σήμερα, όπως ήταν πάντα - παρέμειναν στα ίδια επίπεδα όπως ήταν στον Παράδεισο πριν την πτώση της πρώτης τους γονείς μας. Είναι απόλυτη υπακοή στο νόμο του Θεού, τέλεια δικαιοσύνη. Εάν του είχε χορηγηθεί αιώνια ζωή και σε άλλες περιστάσεις, θα υπάρξει κίνδυνος της ευημερίας ολόκληρου του σύμπαντος. Θα ανοίξει τον δρόμο για την αμαρτία, η οποία θα γίνει όλη η αθάνατη δυστυχία και θλίψη.

Πριν από την πτώση του Αδάμ μπορούσε υπακοή στο νόμο του Θεού για τη δημιουργία ενός δίκαιου χαρακτήρα. Αυτό απέτυχε, ωστόσο, και για την αμαρτία του έγινε αμαρτωλή φύση μας, έτσι δεν είναι δίκαιο με δική του ισχύ.

Επειδή είμαστε αμαρτωλοί και ανίερη, δεν μπορούμε να υπακούμε απόλυτα το ιερό νόμο. Δεν έχουμε τη δικαιοσύνη, θα μπορούσαμε να σταθούμε στο ύψος των απαιτήσεων του νόμου του Θεού. Αλλά ο Χριστός έχει ετοιμάσει για μας μια διέξοδο. Έζησε στη γη στη μέση του ίδιου δοκιμασίες και τους πειρασμούς εμείς οι ίδιοι αντιμετωπίζουμε. Ωστόσο, έζησε μια αναμάρτητη. Πέθανε για μας και τώρα προσφορά που θα πάρει επάνω του τις αμαρτίες μας και μας δίνει τη δικαιοσύνη του.

Χέρι στη Αν είναι και να την αποδεχτεί, όταν ο Σωτήρας σας, θα πρέπει να θεωρηθούν ως απλά εξαιτίας του, είτε πρόκειται για τη ζωή σας η ίδια αμαρτωλή. χαρακτήρας του Χριστού βρίσκεται στη θέση του χαρακτήρα σας, και ο Θεός να σας δέχεται όπως σας ήταν ένοχοι.

Και αυτό, ο Χριστός δίνει μια νέα καρδιά. Πίστη κατοικεί στην καρδιά σας. Με την πίστη, θα πρέπει να τηρούν αυτή την ένωση με τον Χριστό, και κάθε μέρα θα πρέπει να υπακούσουν θα τους με το θέλημά Του, και αν το κάνετε αυτό, ο Χριστός θα εργαστούν σε σας για να βούληση και πράξη τη θέλησή του.

Στη συνέχεια μπορείτε να πείτε: "... και η ζωή που ζουν τώρα ζω από την πίστη του Υιού του Θεού, ο οποίος με αγάπησε και παρέδωσε τον εαυτό του για μένα" (Γαλάτες 2:20). Ομοίως, ο Ιησούς είπε στους μαθητές του: «Δεν είναι εσείς που μιλούν, αλλά μιλάτε με το Πνεύμα του Πατέρα σας» (Κατά Ματθαίον 10:20). Είναι ο Χριστός μέσα σας, να σας δείξει το ίδιο πνεύμα και να κάνουν καλές πράξεις - πράξεις της δικαιοσύνης και της υπακοής.

Δεν το δικό τίποτα, αυτό που μπορούμε να καυχηθεί. Δεν έχουμε κανένα λόγο να έξαρση. μόνος λόγος μας για να ελπίζουμε στη δικαιοσύνη του Χριστού, την οποία προστίθεται στη θέση ενός το Άγιο Πνεύμα εργάζεται μέσα μας και μέσα από εμάς.

Όταν μιλάμε για την πίστη, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι υπάρχει διαφορά. Το είδος της πίστης, η οποία είναι εντελώς διαφορετική από την αληθινή πίστη. Η ύπαρξη και η δύναμη του Θεού, την αλήθεια του λόγου του Θεού ως γεγονός, ότι ακόμα και ο Σατανάς και οι οικοδεσπότες του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η Αγία Γραφή λέει ότι «ακόμη και οι δαίμονες πιστεύουν και ανατριχιάζω» (Ιακώβου 2:19), δεν είναι η πίστη.

Πού είναι η μόνη πίστη στο λόγο του Θεού, όμως, εξαρτάται από τη θέληση του Θεού, η υπαγωγή στο Θεό είναι όπου η καρδιά, όταν στερείται των συναισθημάτων, υπάρχει αληθινή πίστη, μια πίστη που λειτουργεί από την αγάπη και εξαγνίζει την ψυχή. Αυτή η πίστη είναι ανανεωμένη καρδιά με την εικόνα του Θεού. Μια καρδιά που, στην αναζωπύρωση της κατάστασης δεν υπόκεινται νόμο του Θεού, ούτε μπορεί να την αλήθεια, τώρα χαίρεται στην ιερή εντολές του και ζητεί μαζί με τις Ψαλμωδός: "! Πόσο αγαπώ τον νόμο σου Κάθε μέρα σκέφτομαι αυτόν» (Ψαλμ. 119,97). Και δικαιοσύνη εκπληρώνεται μέσα μας, «ο οποίος δεν θα την ακολουθήσει, αλλά σύμφωνα με το Πνεύμα" (Ρωμαίους 8:1).

Υπάρχουν εκείνοι που έχουν δοκιμάσει τη μεγάλη αγάπη του Χριστού και που θα ήθελα πραγματικά να είναι τα μικρά παιδιά του Θεού, αλλά ακόμα συνειδητοποιήσει ότι είναι ατελή, ότι η ζωή τους δεν είναι χωρίς ελαττώματα, και εύκολο να αμφιβάλει για την καρδιά τους ανανεωθεί από το Άγιο Πνεύμα .

Such'd ήθελα να πω: Μην απελπίζεστε, δεν παρουσιάζει διακυμάνσεις. Συχνά θα χρειαστεί για τις ελλείψεις και τα λάθη σας το φθινόπωρο κλάμα στα πόδια του Ιησού, αλλά δεν πρέπει να υποκύψει σε μελαγχολία. Ακόμη κι αν ξεπεράσουμε τον εχθρό, είμαστε καταδικασμένοι. Ο Θεός δεν θα μας εγκαταλείψει, και πετάξει μακριά. Ο Χριστός είναι στη δεξιά πλευρά του Θεού και μας εκπροσωπούν.

Αγαπημένος μαθητής Ιωάννης έγραψε:

1 Ιαν 2,1 - "Σας γράφω αυτό για να σας, δεν μπορείτε να την αμαρτία, όμως, αν υπάρχει αμαρτία άνθρωπο, έχουμε συνήγορος με τον Πατέρα, τον Ιησού Χριστό ο δίκαιος.".

Και μην ξεχνάτε τα λόγια του Χριστού: «Πατέρα τον εαυτό σας αγαπά." (Ιωάν. 16,27). Θέλει να υιοθετήσει και πάλι, σας θέλει να δει την αντανάκλαση της αγνότητας και της αγιότητας σας. Αν του επιτρέψουν να συνεχίσει το καλό έργο που έχει ήδη αρχίσει σε σας μέχρι την ημέρα του Ιησού Χριστού. Προσευχήσου διακαώς, πιστεύω πληρέστερα. Αν πάψει να πιστεύουν στην ισχύ τους, ας πιστεύουν ότι όσο περισσότερο η δύναμη του Λυτρωτή μας και να Τον δοξάσει Ποιος είναι για την υγεία μας.

Περισσότερα πιο κοντά στον Ιησού, τόσο πιο ατέλειες θα φοράει τις σημειώσεις, γιατί η κοινή λογική μας για τη βελτίωση και τέλεια προσθήκη για τη φύση του Ιησού αποδεικνύει ατέλεια μας σε μια σαφέστερη φως. Αυτό είναι απόδειξη ότι απάτες του Σατανά χάνουν τη δύναμή τους, την εμψύχωση επιρροή του το Πνεύμα του Θεού μας αφυπνίζει.

Οι περισσότεροι από μας στον ίδιο και τον λόγο του Θεού Pudi αισθάνθηκε τις ανάγκες, τόσο πιο πλήρως τη φύση του Χριστού και γνωρίζουμε ότι θα είμαστε πιο αντικατοπτρίζουν πλήρως την εικόνα του.

Απόσπασμα από το βιβλίο Ταξίδι στον Χριστό - π.χ. λευκό


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

2η Πως να επιτύχουν τη ζωή;

84_cesta_ke_kristu.jpg Οι άνθρωποι είναι πλάσματα γίνονται στην αριστοκρατική ποιότητες και τα δώρα. Ήταν σοφός και την ευημερία και ζούσε σύμφωνα με το Θεό. Οι σκέψεις του ήταν καθαρά και άγια. Για ανυπακοή ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 116691x

Αλλαγές στην Αγία Γραφή μεταφράσεις

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg Στην Τσεχική γλώσσα στην πρόσφατα αύξηση του αριθμού των μεταφράσεων Αγίας Γραφής. Εκτός από το Οικουμενικό Η μετάφραση είναι διαθέσιμα όχι μόνο για να ολοκληρώσει τη μετάφραση και τη μελέτη της ...
Ενημερώθηκε: 16.11.2011
Added: 16.11.2011
Απόψεις: 252602x

Αγία Γραφή Προφητεία - Daniel 2 - Παγκόσμια Ιστορία

182_socha_bible_daniel.jpg Αγία Γραφή Προφητεία - Το Άγαλμα του Δανιήλ, μια επισκόπηση της ιστορίας του κόσμουΟ Κύριος ο Θεός είναι η ιστορία του πλανήτη μας σταθερά στα χέρια τους, με τη χώρα μας ...
Added: 18.10.2010
Απόψεις: 312522x

Μετανοείτε - είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα!

484_pokani.jpg Matthew 4.17 - Από εκείνη τη στιγμή ο Ιησούς άρχισε να κηρύττει, "! Μετανοείτε Βασιλεία των Ουρανών είναι κοντά!"Όταν ο Ιησούς Χριστός και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής κήρυττε ένα κοντινό βασιλεία ...
Added: 25.09.2011
Απόψεις: 214419x

Πώς να ακούσει τη φωνή του Θεού

140_jak_slyset_bozi_hlas_1.jpg Μάθετε να ακούσουν τη φωνή του ΘεούΑγαπητοί μας είναι ο Σωτήρας αναμονή για να ανοίξει την πόρτα στην καρδιά σας και να πω ότι στην παραμονή μας. Ο Ιησούς λέει: "Ιδού, ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 287741x

El.AmazingHope.net - 7ο Αλλαγή της Καρδιάς - Πίστη και το νόμο - Ο δρόμος προς τον Χριστό