El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Μπορούμε να καθοριστεί η ημερομηνία λήξης του κόσμου και τον ερχομό του Ιησού Χριστού;

Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg

Μπορούμε να καθοριστεί η ημερομηνία λήξης του κόσμου και τον ερχομό του Ιησού Χριστού;

Added: 09.10.2011
Απόψεις: 261891x
Θέματα: Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού
PrintTisk
489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg490_may-21-2011-judgment-day.jpg491_may-21-2011-judgment-day-family-radio.jpg492_may-21-judgment-day-protest.jpg493_judgmant_day_21_may_2011.jpg

Πρόσφατα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων που συνειδητοποιούν ότι η έλευση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού είναι πολύ κοντά. Οι άνθρωποι σκέφτονται, μελετώντας προφητεία και προσπαθώντας να διακρίνουν διαφορετικά σημάδια, αν βιβλική ή Βιβλική.

Στο Όρος των Ελαιών, ο Χριστός μίλησε για δεύτερη έλευση του. Επεσήμανε την ειδική σήμανση που θα προηγηθούν του έρχεται. Διέταξε τους μαθητές του για να παρακολουθήσουν και να προετοιμαστούν. Έδειξε τι σημαίνει να περιμένουμε για την άφιξή του. Ο χρόνος είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τη σκληρή δουλειά, δεν περιμένει σε αδράνεια. Αλλά τόνισε επίσης ότι η έλευσή Του θα είναι απροετοίμαστοι για την απρόσμενη ανθρώπους, και εκείνη την ημέρα ή την ώρα του ερχομού Του, δεν μπορούμε να καθορίσουμε εκ των προτέρων.

Κατά Ματθαίον 25,13 - "Ως εκ τούτου ρολόι, δεν ξέρετε την ημέρα ούτε την ώρα."

Κατά Ματθαίον 24,36 - Η ημέρα και ώρα κανείς δεν γνωρίζει - ούτε καν οι άγγελοι του ουρανού, ούτε ο Υιός - η μόνη ίδιος ο πατέρας μου.

Ματθαίος 24,42-44 - γιατί ρολόι, γιατί δεν ξέρεις τη στιγμή που ο Κύριός σας θα έρθει. Εξετάστε το ενδεχόμενο - αν ο ιδιοκτήτης ήξερε, εκείνη την εποχή της νύχτας έρχεται ο κλέφτης, θα είχε δει και δεν θα τον αφήσει να σπάσει στο σπίτι του. Ως εκ τούτου είναι ye επίσης έτοιμοι, για ο Υιός του ανθρώπου έρχεται σε μια απροσδόκητη στιγμή.

Ματθαίος 24,33-34 - με τον ίδιο τρόπο, όταν βλέπετε όλα αυτά τα πράγματα, ξέρουν ότι θα ερχόταν, είναι ήδη στην πόρτα! Αληθώς λέγω υμίν, ότι αυτή η γενιά να περάσει μακριά πριν από όλα αυτά συμβαίνει.

Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην δει αυτά τα σκληρά λόγια του Ιησού, και να υπολογίσει την ακριβή ημερομηνία του τέλους του κόσμου; Εμείς πρόδρομος σύμφωνα με την επιγραφή να ξέρετε ότι η ώρα άφιξης πλησίασε. Μπορούμε μόνο να μαντέψουμε ότι είναι αρκετά κοντά ότι, όπως είναι γραμμένο, αυτή η γενιά δεν πρέπει να διέρχονται μακριά. Ο ακριβής χρόνος, αλλά κανείς δεν θα ξέρει! Ο καθορισμός της ακριβούς ημερομηνίας μόνο οδηγεί σε ψεύτικες ελπίδες και να χάσει την καρδιά. Είναι εκτρέπει από την πραγματική σημασία της προετοιμασίας για τον ερχομό του Ιησού Χριστού. Και προετοιμασία είναι - για να ζήσει κάθε μέρα με το Χριστό και να κάνουν αληθινή μετάνοια. Είναι επίσης σημαντικό να μελετήσει το προφητικό βιβλίο στην Αγία Γραφή, δεν εξαπατώνται. Ο Ιησούς Χριστός είπε: «Μετανοείτε, για τη βασιλεία των ουρανών." Και ο John στο προφητικό βιβλίο της Αποκάλυψης λέει:

Αποκάλυψη 22,7 - "Ιδού, έρχομαι πίσω Μακάριος είναι αυτός που κρατά τα λόγια της προφητείας αυτού του βιβλίου!».

Να μην είναι τόσο εξαπατημένοι. Αν έχετε ακούσει ότι ο Χριστός έρχεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, πρέπει να ξέρετε ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με την Αγία Γραφή - Λόγο Του. Ο Σατανάς, ο οποίος θέλει να μιμηθεί έλευσης του Χριστού και συγχέουν την ανθρωπότητα θα αναφέρετε τις ημερομηνίες άφιξης σας, και οι άνθρωποι είναι ενθουσιώδεις, αλλά παραπλανημένοι. Ξέρεις τι τον εμποδίζει ακόμα; Αυτός μπορεί να φαίνεται ότι, επειδή σε κάθε δεδομένη στιγμή. Το μυστικό αυτής της πονηρίας, αλλά λειτουργεί, απλά περιμένουν για να εξαφανιστεί το εμπόδιο.

Αρκετά παραδείγματα στοιχεία ταυτότητας του κόσμου:

- 21 Οκτωβρίου 2011 έχει από Camping Θεός σκοτώνει ακαριαία τρία τοις εκατό των ανθρώπων, ή περίπου 200 εκατομμύρια άνθρωποι. Αξιώσεις Camping ότι η Αγία Γραφή αποκρύπτει κρυφές ημερολόγιο, από την οποία υπολογίζεται η ακριβής ημερομηνία της Ημέρας της Κρίσεως. Μια αποτυχημένη προσπάθεια να προσδιοριστεί η Ημέρα της Κρίσεως, δεν κάμπινγκ αυτό το έτος και είχε 21 Μάη του 2011. Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε πόσο τρελή δράση αυτή συνοδεύεται.

- 21 Δεκεμβρίου 2012-Η Μάγια προβλέψει το τέλος μας. Ο κόσμος όπως ξέρουμε αυτό παύει να υπάρχει, σύμφωνα με τους τρεις ημέρες πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων. Μεσάνυχτα του ημερολογίου προσπερνάει πρώτη φορά μετά από πέντε χιλιάδες χρόνια πίσω στο μηδέν.

- Ronald Weinland Αμερικανός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Θεός την αποκάλεσε ένας προφήτης, προβλέπει ότι ο κόσμος θα τελειώσει το επόμενο έτος αυτή την εποχή του 27 Μάη του 2012

- Κοντά στο χωριό στην κεντρική Ρωσία Nikolskoe εντός των τειχών υπόγειο τρία μέλη δωδεκάδα νέων θρησκευτικών αιρέσεων. Θέλουν να μείνουν εκεί τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο Μάιο, όταν το αναμενόμενο τέλος του κόσμου. www.idnes.cz

- Ο λεγόμενος Χριστός, ο Μαϊτρέγια έχει πει περισσότερα από 30 χρόνια, δραστηριοποιείται στον κόσμο που δεν έχουν ακόμη, σε ένα φυσικό σώμα εδώ στη Γη. Νέα από την άφιξή του εξυπηρετεί Creme, Βρετανός καλλιτέχνης και Esoterik. Όμως, το λεγόμενο Χριστό, όχι μόνο σε επαφή μαζί του, φάνηκε να έχουν πολλοί άνθρωποι για να τους βοηθήσει, είπε ότι η ελπίδα, το θάρρος και την ενθάρρυνση σε δύσκολες στιγμές, ή να επιβεβαιώσουν και να ενισχύσουν την πίστη τους. Τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, στην Τσεχική Δημοκρατία. Επί του παρόντος, η παγκόσμια εξάπλωση εκτενώς την ελπίδα και την αίσθηση της προσδοκίας ότι, εάν αρκετοί άνθρωποι το παίρνουν, στον Χριστό και να αρχίσουν να μιλούν δημοσίως για προφανή αποστολή του. Αυτή η σημαντική ημέρα, όπως η αναμενόμενη ημερομηνία της δήλωσης, πλησιάζει και είναι σημαντικό ότι είναι έτοιμη ως το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αποστολή της είναι να δείξει στην ανθρωπότητα την πορεία της τρέχουσας μη ικανοποιητικής κατάστασης και να καθοριστεί η εποχή του Υδροχόου - η λεγόμενη Χρυσή Εποχή.

Οι στίχοι σαφώς προειδοποιήσει κατά της κακό, ο οποίος προσποιείται ότι είναι ο Θεός και καθορίζεται ο ακριβής χρόνος των δημόσιων θέλει να βγει βόλτα και την ανθρωπότητα από την Αγία Γραφή και από τον ένα αληθινό Θεό.

2ο Θεσσαλονικείς 2,1-7 - Και τώρα για τον ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και τη συλλογή μας σε αυτόν. Αδελφοί, σας παρακαλούμε να μην είναι τόσο εύκολο να λάβει την έκταση και ανησυχεί, είτε προφητεία, κήρυγμα, ή με επιστολή (δήθεν από μας), είπε εκείνη την ημέρα ο Κύριος έχει έρθει. Ας άνθρωπος δεν εξαπατούν με οποιονδήποτε τρόπο. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να προέρχεται από τον Θεό αποτρέψουν. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και κατάρα που θα αντιταχθεί και θα υψώσει τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι αυτό που λέει και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και σε ναό του Θεού και θα εκδώσει ο Θεός! Μην θυμάστε πως σας είπα όταν ήμουν ακόμα μαζί σας; Ξέρεις τι τον εμποδίζει ακόμα - θα πρέπει να είχε να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή. Το μυστικό αυτής της πονηρίας, αλλά λειτουργεί, απλά περιμένουν για να εξαφανιστεί το εμπόδιο.

Περισσότερα του ενός αποσπάσματα Ε. Γ. Λευκό:

Πόσο κοντά στην δεύτερη έλευση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, είναι σε κίνηση δυνάμεις σατανικό από τα κάτω. Ο Σατανάς θα αποκαλύψει όχι μόνο ως ένα ανθρώπινο ον, αλλά θα υποδύονται τον Ιησού Χριστό. Έναν κόσμο που απέρριψε την αλήθεια, να την αποδεχθεί ως Κύριος των κυρίων και Βασιλεύς των βασιλέων. (5BC 1105,1106)

Καθώς το επιστέγασμα πράξη στο μεγάλο δράμα της παραπλάνησης ο ίδιος ο σατανάς θα μιμηθεί τον Χριστό. Η Εκκλησία υποστηρίζει επί μακρόν ότι το βλέμμα στραμμένο στο Σωτήρα έρχεται ως το αποκορύφωμα των ελπίδων τους. αψίδα απατεώνας τώρα αιτία θα φανεί ότι ο Χριστός ήρθε. Σε διάφορα μέρη της χώρας να εμφανίζεται ο ίδιος ο σατανάς μεταξύ των ανθρώπων ως ένα μαγευτικό εκθαμβωτικό είναι μεγαλείο, που μοιάζει με την περιγραφή του Υιού του Θεού, όπως περιγράφει ο John στην Αποκάλυψη. Αποκάλυψη 1,13-15.

Η δόξα που τον περιβάλλει, δεν μπορεί να ξεπεραστεί με οτιδήποτε θνητό μάτι δεν είδε ακόμα. Ο αέρας μεταφέρει θριαμβευτική κραυγή: "Ο Χριστός έχει έρθει ο Χριστός έχει έρθει!" Οι άνθρωποι μπροστά του πέφτουν στο πρόσωπό του σε βαθιά ευλάβεια, όπως ο ίδιος σηκώνει τα χέρια του και να προφέρει μια ευλογία πάνω τους, όπως ο Χριστός ευλόγησε τους μαθητές Του, όταν ζούσε στην γη. Η φωνή του είναι μαλακή και σαγηνευτική, αλλά μελωδικά. Όμοια, συμπονετικό τόνο διδάσκει ορισμένα από αυτά τα ευγενή ουράνιες αλήθειες που του Σωτήρος πρόφερε.

Θεραπεύει ασθένειες των ανθρώπων και στη συνέχεια, σε προσποιήθηκε χαρακτήρα του Χριστού, λέει ότι άλλαξε το Σάββατο στην Κυριακή, και τις εντολές όλα τα ιερά ημέρα που ευλόγησε. Δηλώνει ότι εκείνοι που θα συνεχίσουν να επιμένουν στην τήρηση της έβδομης ημέρας, να βλασφημήσει το όνομά του, αρνούμενος να υπακούσει τους αγγέλους του, οι οποίοι εστάλησαν για να τους με το φως και την αλήθεια. Είναι ένα ισχυρό, σχεδόν ακαταμάχητη πλάνη. Όπως και οι Σαμαρείτες οι οποίοι εξαπατήθηκαν από Σίμων ο Μέγας, θα τα πλήθη των ανθρώπων, από το μικρότερο στο μεγαλύτερο, για την εξασφάλιση αυτών των witchcrafts είναι τόσοι πολλοί λένε αυτό "είναι η μεγάλη δύναμη του Θεού." (Πράξεις 8:10)

Οι άνθρωποι του Θεού δεν θα παρασυρθεί. Οι διδασκαλίες του Χριστού ψεύτικη δεν είναι σύμφωνα με την Αγία Γραφή. "(GC 623 - 625)

Οι μαθητές στη συνέχεια ρώτησε: «Πείτε μας, όταν συμβαίνει και τι θα είναι το σημείον της παρουσίας σου και το τέλος του κόσμου;" Κύριος Ιησούς εισήγαγε την υπογραφή και δήλωσε τα εξής:

Matthew 24,3.33 - ". Όταν βλέπετε αυτά τα πράγματα, ξέρουν ότι ο χρόνος είναι κοντά, στην πόρτα"

Αν και κανείς δεν γνωρίζει την ημέρα και ώρα της έλευσης του Χριστού, ο Κύριος μας διδάσκει και μας ενθαρρύνει να γνωρίζουμε πότε ο διορισμένος προσεγγίσεις χρόνο. Η Αγία Γραφή διδάσκει επίσης ότι η προειδοποίηση του Χριστού δεν είναι να πάρει στα σοβαρά και να απορρίψουν ή να αγνοήσει την προσέγγιση ώρα άφιξής του, για εμάς ήταν απλά μια τραγική, τραγική όπως ήταν για τους σύγχρονους του Νώε, δεν ήξεραν όπου η πλημμύρα συμβαίνει.

Η παραβολή που συγκρίνει τους πιστούς και άπιστους υπηρέτης, λέει, καθώς είναι αυτός που λέει στην καρδιά του: «Ο κύριός μου δεν είναι μεγάλη." Δείχνει πώς ο Ιησούς Χριστός θα κρίνει και την επιβράβευση εκείνων που είναι σε εγρήγορση και πρεσβεύει την άφιξή του, και αυτούς που την αρνούνται. "Υμείς Αγρυπνείτε λοιπόν!" , είπε. «Μακάριοι είναι ότι υπάλληλο, τον οποίο ο κύριός του, όταν έρχεται, θα διαπιστώσετε ότι το κάνουν." (Ματθαίος 24,42.46) "Ου ρολόι αν έρχομαι σαν κλέφτης, και δεν θελεις ξέρω τι ώρα θα έρθει επάνω σε σας." (Αποκάλυψη 3:3)

Ο απόστολος Παύλος μιλά για τους ανθρώπους για τους οποίους η παρουσία του Κυρίου Ιησού έρχεται απροσδόκητα. «Ημέρα του Κυρίου θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα. Όταν λένε« είναι ασφαλές το δωμάτιο του, «υπάρχει μια ξαφνική ενέδρες και καταστροφή απόδραση ...." Για εκείνους που παίρνουν στα σοβαρά προειδοποίηση του Χριστού, προσθέτει: «Αλλά σεις, αδελφοί, δεν είναι στο σκοτάδι, ότι εκείνη την ημέρα θα μπορούσε να αποτελεί έκπληξη σαν κλέφτης Είστε όλοι γιοι του φωτός και των γιων της ημέρας δεν της νύχτας ή το σκοτάδι..." (1. Θεσσαλονικείς 5,2-5) έδειξε ότι η Γραφή δεν αποτελεί δικαιολογία ανθρώπινη άγνοια, ότι η παρουσία του Κυρίου Ιησού είναι κοντά.

Ο Ιησούς Χριστός με απίστευτη υπομονή σας περιμένει και θα είμαι έτοιμος. Τέλος καταλαβαίνουν τι σημαίνει να ζει με τον Χριστό κάθε μέρα, έχουν μια καρδιά αναγεννημένος, ένας άγιος νόμος στις καρδιές μας. Άγγελοι εξακολουθούν να κατέχουν τις τέσσερις ανέμους βιασύνη, βιασύνη του κακού που καταπίνει τη χώρα μας σε ακόμη μεγαλύτερη φρίκη, και τα αποτελέσματα της οποίας κατά τα προσεχή του Λυτρωτή μας. Ο Ιησούς περιμένει από εσάς! Κτίριο πάρα πολύ πολύτιμο χρόνο που απομένει!

2ο Peter 3,9 - Κύριος δεν είναι χαλαρό να εκπληρώσει την υπόσχεσή του, όπως μερικοί ερμηνεύουν, αλλά είναι ασθενής μαζί σας, γιατί δεν θέλει κανείς να χαθεί, αλλά ότι όλα πρέπει να έρθουν σε μετάνοια.

Ιεζεκιήλ 33,11 - Πες τους: Ζω εγώ, λέγει Κύριος ο Θεός, δεν θέλω το κακό πεθαίνουν, αλλά με τη σειρά του από το δρόμο του και να ζήσει. Στροφή μακριά, στροφή από τις πονηρίες τους! Γιατί θα έπρεπε να πεθάνουν, οικος Ισραηλ; "

Ετοιμαστείτε, γιατί πληρούν τα σημάδια λένε ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Σημείο των καιρών πάνω, το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού

Bible Prophecy - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Daniel Κεφάλαιο 7

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg Στο δεύτερο κεφάλαιο του Δανιήλ ο Θεός αποκάλυψε τις βασικές προφητική άποψη. Χρησιμοποιεί την εικόνα των μεταλλικών και πέτρινων στοιχείων, ο οποίος στο τέλος του φλερτ.Χρυσή κεφαλή εκπροσωπούμενη Βαβυλωνιακή Αυτοκρατορία, το ...
Added: 26.12.2010
Απόψεις: 391975x

Αυξάνοντας κατακόρυφα τον αριθμό των σεισμών!

392_katastrofykont.jpg Συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των σεισμών σε όλη τη χώρα. Πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αλλαγή και την ανωμαλία της φύσης και αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν είναι όλα σε τάξη. Αντιλαμβάνονται ότι ...
Added: 11.03.2011
Απόψεις: 307131x

Μαιτρέγια - προσομοίωση της άφιξης του Ιησού Χριστού

67_maitreya.jpg Σατανά, είναι ήδη προσπαθούν να μιμηθούν και θα μιμούνται όλο και περισσότερο τον ερχομό του Ιησού Χριστού.Ο Ιησούς είπε με σαφήνεια τα στοιχεία του δεύτερου ερχομού του, και επανειλημμένως προειδοποιήσει ότι ...
Added: 12.08.2010
Απόψεις: 217025x

Το θηρίο από τη γη και την εικόνα του θηρίου - Αποκάλυψη 13.11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Αποκάλυψη 13,11-17 - Τότε είδα ένα άλλο θηρίο να ανεβαίνει από τη χώρα είχε δύο κέρατα σαν αρνί, αλλά μιλούσε σαν δράκος. Θα μεταφέρει όλη τη δύναμη του πρώτου θηρίου πριν ...
Added: 21.06.2011
Απόψεις: 271891x

Όταν λένε ειρήνη και ασφάλεια, τότε έρχεται η σύγχυση - και ίσως να μιλήσουμε για ασφάλεια τώρα;

437_usa_v_proroctvi.jpg 1 Θεσσαλονικείς 5,2-6 - ". Ξέρεις πολύ καλά ότι την ημέρα που ο Κύριος θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα Όπως λένε:« Είναι ειρήνη, δεν μας απειλούν, υπάρχει ξαφνικά ξεπεραστεί ...
Added: 24.05.2011
Απόψεις: 175758x

El.AmazingHope.net - Μπορούμε να καθοριστεί η ημερομηνία λήξης του κόσμου και τον ερχομό του Ιησού Χριστού;